emma + blogg ?

Hallo! Wow, for en utrolig rar følelse det er å skrive og ikke minst blogge igjen! Nå har jeg hatt en ganske lang pause som har vært utrolig deilig, avslappende og jeg har hatt masse tid til youtubekanalen min, ikke minst. Jeg følte at det kanskje var på tide å komme tilbake nå siden jeg har utrolig nok fått spørsmål fra så mange om "Emma, hva skjer med bloggen din?" Haha, det var vel litt uvant at jeg tok en pause siden jeg har holdt på med blogg så utrolig lenge.

Nå har jeg hvertfall tenkt til å prøve å starte litt igjen, og så får vi bare se hvordan det går. Jeg har hvertfall tatt noen bilder og laget mange nye videoer i det siste, så jeg har litt å dele med dere i første omgangen.Frokost a la Emma ♥ Kunne ikke startet dagen bedre med denne gode frokokosten! Nå er det også endelig helg og takk og lov hvor takknemlig jeg er for det. Har sittet og telt ned minuttene til vi slutter de siste dagene, jeg er så utrolig lei av teori på skolen nå. Hendene mine klør etter å lage noe, sy klær og være kreativ. Dette starter vi ikke med før etter jul og jeg er alt for utålmodig nå, huff!

Hva syns dere om at jeg starter å blogge igjen? Hva syns dere om bildene? 

Én kommentar

Ingrid

07.11.2014 kl.15:37

Veldig bra at du er tilbake på bloggen, selv om jeg har fulgt deg på youtube. Veldig fine bilder :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits