hjem til jul, sponset video

36 dager til juleferie. 42 dager til julaften. Om jeg gleder meg til å komme hjem til jul! Nå er det altså snart tid for mange studerende å reise hjem til sine kjære, og jeg gleder meg utrolig mye til å komme hjem og se både familie og venner igjen. Jula er jo en tid hvor utrolig mange reiser, både hjem og på ferie. SAS har satt fokus på de reisende i sine nyeste reklamefilmer, og i videoen under kan dere se behind the scenes med Tiril som er profesjonell freeskier og fremstår som en av de reisende i SAS sine nye reklamevideoer. Tiril er en av veldig mange som reiser ofte, det er viktig at passasjerer som også meg har det bra på sine reiser så derfor setter SAS godt fokus på nettopp de reisende i disse videoene.

Jeg gleder meg ekstremt mye til å sette meg på flyet og ta kursen hjem til Norge. Jeg er også så utrolig glad for at veien i luften ikke er så lang, knapp en time og så er jeg tilbake i kjære Norge♥

Noen flere enn meg som er reisende i julen? 

Sponset innlegg

2 kommentarer

12.11.2014 kl.22:51

Ja! 😄

anneliaaland

12.11.2014 kl.23:47

Ikke i år .. :(
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits