svar på spørsmål

Det føltes ut som om denne mandagen skulle vare for evig, skoledagen gikk så tregt unna og det vi gjorde i dag var SÅ kjedelig. Det var faktisk så kjedelig at halvparten av elevene gikk etterhvert fra foredraget i auditoriet like etter lunsj. De gjentok det samme om igjen og til slutt innså nok lærerne at hele salen (hvertfall de gjenværende av oss) var helt umotiverte og de lot oss gå før vi sluttet, takk og lov. 

Nok om en kjedelig mandag, hvor ofte skjer det egentlig at en mandag er bra? Jeg hadde en askrunde på kanalen min hvor folk sendte inn spørsmål fra alle kanter, så nå har jeg svart på noen spørsmål. Det kommer minst tre deler til fordi jeg fikk så utrolig mange spørsmål. Jeg la også til noen av videoene jeg har laget under bloggpausen min, jeg håper dere vil sjekke de ut om dere ikke allerede har sett de! 

Hvordan har deres mandag vært? 

2 kommentarer

Siri Mac

17.11.2014 kl.19:34

Utrolig fin blogg! :)

Line Cecilie Larsen

17.11.2014 kl.20:22

elsker videoene dine haha :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits