filmkveld

Sola har nettopp gått ned, og jeg ligger godt innpakket i senga, klar for å se noen tv-serier. Vi hadde kort skoledag i dag så derfor stod jeg først opp tidlig for å filme en video, deretter syklet jeg til skolen, og nå er jeg hjemme og slapper av. Jeg skal til Kirstine med flere jenter i kveld for å se film. Vi skal nemlig se Mockingjay part 1 neste uke så derfor tenkte vi å se Catching fire idag og kose oss med masse godt. Det blir nok hyggelig! 

Slik ser da jeg ut i dag. Jeg har allerede skiftet til koseklærne da for det er 100 ganger bedre til filmkvelder. Jeg elsker å ha på meg joggebukser, store gensere eller flanellskjorter.

Hva skal dere gjøre i kveld? Hva syns dere om bildene? 

3 kommentarer

wa2wo.blogg.no

20.11.2014 kl.16:46

Koos dere så mye:D Nydelig du er:D

Charlotte Louise

20.11.2014 kl.17:00

Du hadde helt fantastisk hår! :-) Fikk lyst til å klippe meg kort jeg...

Jeg likte så godt headeren din! Jeg trenger virkelig å bytte ut min, har du noen raske tips til en som klarer å bruke photoshop sånn halvveis? :)

Elina Reime

20.11.2014 kl.17:22

Vakkre bilder :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits