BLOGGPAUSE

Hallo! 

WOAW, LONG TIME NO SEE. Jeg tror jeg offisielt sier ifra om at jeg tar en bloggpause på ubestemt tid. Jeg har ikke blogget på 100 år, og ærligtalt så er det ikke så gøy å sitte og skrive om seg selv hver eneste dag. Nå er jeg også en youtuber med nesten 2000 abonnenter, og her på bloggen pleier jeg å ha rundt 200 når jeg blogger. Jeg merker stor forskjell fra blogg til youtube, på youtube blir jeg sett, folk kommenterer og gidder faktisk å se på videoene mine. Det er noe annet med blogg. De som faktisk leser innleggene mine orker ikke å kommentere og da aner jeg ikke hva dere tenker om det jeg viser dere eller skriver, og når først noen kommenterer så er det gjerne "fint bilde" som bare skriker "JEG HAR IKKE LEST INNLEGGET, JEG VIL BARE HA DEG TIL Å SJEKKE UT MIN BLOGG". Ganske egoistisk mener nå jeg. Jeg leser alltid hele innlegget til de jeg kommenterer hos. Men så fins det selvfølgelig noen lesere som leser innleggene, kommenterer fine ting og gir meg tilbakemelding, og dere har jeg satt utrolig stor pris på. Men så fra nå av så har jeg en bloggpause. Kanskje jeg starter mot våren og sommeren igjen, for det er først da det er gøy å blogge og ta masse bilder ute. Nå er det iskaldt og mørkt hele tiden, så da ligger ikke helt motivasjonen der. Jeg elsker virkelig å skrive, men å skrive at jeg er på skolen, drar og handler, spiser og ser tv-serier omtrent hver dag er jo sinnsykt kjedelig å lese om. 

Om dere vil følge meg videre så kan dere følge youtubekanalen min HER hvor jeg legger ut videoer hele tiden, eller på instagram: emmabrathen og twitter: banankid. Husk og trykk ABONNER når dere er innom youtubekanalen min så blir dere oppdatert hver gang jeg legger noe ut, og det betyr også mye for meg♥ Ellers håper jeg alle får en fin jul videre og får et godt nyttår.

8 kommentarer

Marie Oma

26.12.2014 kl.16:26

Skal såklart abennomere på deg! gode videoer du lager!!!!

Karoe

26.12.2014 kl.17:38

Syntes du skal fortsette å blogge, gleder meg til du kommer tilbake og begynner å blogge regelmessig. Greit jeg ikke kommenterer... Jeg er blitt så dårlig på det, etter at jeg sluttet å blogge selv, men jeg sjekker bloggen din ofte i tillegg til å følge deg på youtube og ser videoene dine der!

Beatriz Neves

26.12.2014 kl.17:45

Synd at du tar en bloggpause Emma. Men gjør det du synes er best for deg, så lenge du liker det<3 Jeg sendte deg en mail nettop angående header bestilling forresten :) God jul.

29.12.2014 kl.18:50

Du har ett Canon EOS 600D - Det har jeg også, har hatt det siden februar/mars 2013.

Du har 50mm 1.4 - Jeg vil veldig gjerne ha det, men er usikker siden det er så mange som sier at autofokusen ikke er så bra... Å jeg trenger autofokus når jeg tar bilder av meg selv.

Du har ett manfrotto stativ - Det har jeg også, kjøpte det for noen måneder siden... Det er sååå bra!

Q: Anbefaler du 50mm 1.4?

Victoria!

30.12.2014 kl.15:55

Helt enig med deg!

Masse lykke til med youtube kanalen din! Ser alle videoene dine, og de er så sykt bra ;-)) Du er flink <3

Laura

05.01.2015 kl.11:18

Jeg syns du er en kjempe flink blogger. :) Du tar veldig fine bilder og er flink til å lage videoer. Jeg skal selvfølgelig abonnere på youtube kanalen din. Syns du skal gjøre det du selv vil , og trenger du en pause er det bare å ta en pause :) Helt enig med deg, og det du skriver. Gleder meg til å lese mer av deg.

Maia karoline

05.01.2015 kl.20:45

hvor gammel er du? hvilket kull?

Emma

17.01.2015 kl.14:31

Maia karoline: 19 - 95 :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits