prøve på nytt

Hei hei ♥ ← dette burde jeg serriøst kutte ut. 

Dette er litt uvant, for det føles ut som om jeg ikke har blogget på 100 år. Men det har ikke engang gått en månede, det føles utrolig merkelig. Jeg har en del seere og jeg skal ikke bruke ordet "fans", men heller "Emmaloners" - min fanbase. Kort fortalt: jeg er en loner, de som liker meg kan få lone med meg (lone med videoene mine, hva jeg offentligjør og en daglig dose meg på snapchat) og da være en Emmaloner. Til poenget, noen av disse emmalonersene har da mast på meg og spurt om jeg ikke kan starte å blogge igjen, så derfor prøver jeg på nytt. Det kan være veldig gøy å blogge, men det er også ganske kjedelig å skrive om seg selv hver dag. Jeg tror bloggingen min vil bli litt annerledes fra nå. Jeg har vokst litt og lært mer om meg selv siden den perioden jeg blogget hele tiden, jeg har en annerledes hverdag med både opp- og nedturer, jeg interesserer meg kanskje litt mer for andre ting også. Jeg lager veldig mange youtube videoer fordi jeg er en youtuber og har mange seere som følger meg der, jeg interesserer meg brått veldig mye om natur og ønsker SÅ sterkt og gå fjellturer og ut i skogen/jungelen? i Australia for å oppleve den fantastiske naturen, og jeg hører omtrent bare på tropical house og ikke pop lengre. Det er utrolig deilig å brått oppdage hvordan du egentlig vil ha livet, det er behagelig. 

Så da prøver jeg altså på nytt å blogge etter pausen, og jeg skal gjøre mitt beste. Jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg valgte dette tidspunktet fordi jeg har mye skolearbeid og eksamen om to uker, men jeg sier selvfølgelig ifra om jeg trenger en pust i bakken for å fokusere nok på skolen. 

Hva syns dere om at jeg prøver å blogge igjen? 

6 kommentarer

Emma

17.01.2015 kl.16:12

Hei, bloggen din er ELSK!!! er en av dine faste lesere! du kunne vel ikke gått inn på bloggen min og kommentert? hadde betydd utrolig mye!! du er utrolig pen

Silje

17.01.2015 kl.16:22

Liker! Alltid likt bloggen din :-)

Julie Viktoria

17.01.2015 kl.18:05

Såå flotte bilder, og så fin du er!

Emma

17.01.2015 kl.18:38

Julie Viktoria: Tusen takk! :)

Emma

17.01.2015 kl.18:38

Silje Jensen: Takk, så hyggelig å høre! :)

Emma

17.01.2015 kl.18:38

Emma: Åå, tusen takk! Har tittet innom ;)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits