oslove

HOLAAA, eller noe. 

Stakkars dere. Jeg har jo ikke engang fortalt dere hva jeg har gjort siden jeg besluttet en pause fra bloggen! Jeg var selvfølgelig hjemme i Norge i julen og feiret jul og nyttårsaften med familie og venner. Jeg var hele to ganger i Oslo, første gangen med alle søsknene mine som var veldig koselig, og den andre gangen med Anna og Erin som er youtubere jeg kjenner. Vi dro til Nordic screens som er et nettverk for youtubere vi er med i. Vi var i studioet deres og filmet en del videoer, og idag la jeg ut den første videoen til min kanal med disse to søte jentene. Før vi dro til studioet shoppet vi og tittet en del rundt omkring i Oslo, og var selvfølgelig innom Starbucks og McDonalds. 

 

Sjekk ut videoen vi lagde, den ble veldig morsom og det var selvfølgelig veldig gøy å filme med Erin og Anna♥ I kveld skal jeg ut med en venninne, jeg oppdaterer dere mer om det senere. Ha en fin kveld, alle kjære♥

Gjorde dere noe gøy i juleferien? Hva syns dere om videoen? 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits