femti spørsmål & svar

Hallo ♥ Jeg leste nettopp gjennom 50 spørsmål som Kristine Ullebø svarte på, på bloggen sin. Jeg tenkte at å svare på disse spørsmålene er en fin mulighet å starte opp med bloggingen min på slik at dere kan lære litt mer om meg. 

1. Hvor gammel er du om fem år? Om akkurat fem år er det litt over en månede til jeg feirer 25 år, jeg har nemlig bursdag i februar! 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Da må jeg nok si meg selv! Jeg har kun stått opp og dusjet så langt i dag.

3. Hvor høy er du? Sist jeg sjekket var jeg 166 cm høy, jeg håper men også tviler på at jeg har vokst noe siden det. 4. Hvilken film så du sist? Den siste filmen jeg så var Taken 3 med Marte, den så jeg allerede i går kveld på kino. 

5. Hvem ringte du sist? Det må vel bli Sofia, jeg pleier ikke å ringe så veldig ofte og er mer personen som sender en facebook-melding. Men jeg prater ofte med de i familien på telefonen.

6. Hvem ringte deg sist? Det er enten Sofia eller mamma. 

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Jeg er litt seint ute, går hjemmefra nå!" Haha, det var fra i går da vi skulle ut. 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg elsker jo tross alt å prate og jeg liker veldig godt å snakke på telefonen med folk jeg kan snakke mye med, men jeg "chatter" mest men sms og ringing ligger veldig likt. 

9. Hva er ditt favorittsted? Om jeg er omgitt av natur eller hav så er jeg sjeleglad. Jeg har bare vært i flere land i Europa og jeg vet ikke om jeg har noen favoritt, men jeg elsker havet. Kjøre båt eller vannscooter tvers over bølgene, kjenne vannet kile under rumpa mi i rumperisteren etter båten, aah. 


Den blå lagune, Malta 2013

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Auditoriene på skolen, de er så forferdelige å sitte i! Harde, vanlige stoler på rekke og rad, stappet inn i et stort rom stappet med enda flere mennesker. Forstår de ikke at de trenger myke seter som beveger seg oppover i salen hvor man bare kan synke ned i, i mørket? Det er så slitsomt og ubehagelig å sitte i disse auditoriene, macen sklir ned fra fanget og jeg holder alltid på å sovne fordi foredragene heller ikke er de mest interessante.

11. Når så du moren din sist? Ååå, mamma :( Jeg så henne sist for 11 dager siden, altså da jeg var hjemme i Norge. 

12. Hvilken øyefarge har du? Helt blå øyne. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Haha, det må vel bli "All I want for christmas is you", den er så søt. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift. 

15. Når våknet du i dag? Jeg våknet først litt før 08.00 fordi jeg hadde alle lysene på, hadde ting i senga og hadde sovnet uten å pusse tennene og tatt vekk sminken. Jeg våkner ofte etter en stund når jeg sovner ved uhell fordi jeg er så trøtt, så da pusset jeg tennene og sov igjen til kl. 11. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Oii, da er jeg på vei til å bli hele 30 år! Jeg håper at jeg har funnet drømmemannen, kanskje fått det første barnet? Og forhåpentligvis har drømmejobben, bor et koselig sted et eller annet sted i verden. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg har lyst til å bo, kanskje i en storby?

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg hadde skrekk for "fiskemannen" da jeg overnattet på rommet til broren min og det var uvær ute, bortsett fra det var det vel om jeg hadde sett en skummel film så var jeg redd for at de kom inn i rommet om natten. 

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Det må vel bli videoen jeg lagde med Erin og Anna som ligger i innlegget under♥

19. Hva er din beste egenskap? Hmm, kanskje det at jeg er veldig omtenksom og pleier å tenke på andres behov fremfor mitt eget. 20. Hva er din verste egenskap? 
Det vet jeg egentlig ikke, noe jeg selv irriterer meg over er at noen ganger kan jeg si helt randome og idiotiske ting som jeg angrer på at jeg sa etterpå. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover i kun en t-skjorte, jeg orker ikke undertøy eller pysjbukser og dessuten er dynen utrolig myk og rulle seg rundt i, haha. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Jeg har to puter jeg sover på, men jeg har også en del pynteputer som kan være greie å ha når jeg vil sitte mer oppreist i senga og lese eller se film. 

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg spiste en smørblomst en gang for å se om den smakte smør...

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Macbook pro selvfølgelig, kunne ikke levd uten den♥♥

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg tror jeg liker barføtt best bare ikke det er masse skitt eller klissete på bakken, jeg er veldig glad i å gå med sokker også men jeg klarer absolutt ikke å ha de på under dyna. 

26. Hva hører du på akkurat nå? Kygo - Ed Sheeran & Passenger, no diggity vs thrift shop. Jeg hører kun på Kygo og tropical house på soundcloud så da går det i mye av det samme i spillelistene jeg følger.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Herregud, iskrem er noe av det beste jeg vet i hele verden! Jeg elsker virkelig sjokoladeis, og av "småis" må det bli snickers is og lion is, de er så utrolig gode. 28. Hviken dessert er din favoritt? 
Tre desserter som aldri slår an feil er vaniljekake, brownies og sjokoladefondant, yum. 

29. Den største premien du har vunnet? Jeg har vunnet en pokal på en meter fra dansingen, men det er jo bare en pokal da, haha. 

30. Liker du kaffe? Nei, absolutt ikke! Jeg føler at alle vokser opp til å like det når de blir voksne som jeg er nå, men jeg syns det smaker så vondt. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg drikker helst appelsinjuice med biter i, det er så godt. 

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Oi, jeg hadde mange koselige lærere på videregående. Jeg likte virkelig godt læreren jeg hadde i 1. vgs fordi hun var virkelig så herlig og kunne godt le og tulle med oss. Gymlæreren jeg hadde de to første årene likte jeg også kjempe godt, gym var så gøy! Han var så kul og litt kompis, og jeg digger lærere som kan være mer som dem enn superstrenge og ser ned på oss elevene hele tiden. Og sist men ikke minst så må jeg nevne matte- og naturfagslæreren jeg hadde det siste året, hun var så utrolig flink og kjempe koselig. Jeg savner mange av lærerne fra videregående. 

33. Kan du spille poker? Haha, ja men jeg er vel ikke akkurat flink. 

34. Hva har du spist i dag? Jeg har nettopp spist frokost som bestod av yoghurt med musli og bringebær, min favoritt♥35. Nevn to historiske personer som interesserer deg?
 Haha, jeg aner ikke! Jeg er nok et mer filosofisk enn historisk menneske, men jeg kan godt interessere meg for motehistorie, men jeg kommer ikke på to personer. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det må vel bli mp3? eller hva enn den heter, men jeg hører aldri på radioen om jeg ikke sitter i en bil.

37. Vil du ha barn? Ja, selvfølgelig! Jeg har faktisk lyst på fire barn, men jeg vet jo aldri hva jeg ender opp med. Men barn er noe jeg absolutt ønsker. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk, jeg kunne litt fransk før men ikke noe særlig nå lengre, og jeg kan litt dansk. Jeg kan nok snakke dansk om ikke alt for lenge håper jeg, jeg prøver å lære meg språket nå hvertfall. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg tror jeg alltid sovner inn mot den nærmeste veggen, men jeg har ingen sånn venstre og høyre side i sengen som i dobbeltsenger for sengen min er utrolig liten føler jeg. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Det er veldig deilig å slappe av i bassenget og ligge i en badering og flyte rundt, men jeg må nok si havet. Det er også veldig deilig å flyte ute på havet selvom man absolutt ikke burde gjøre det i den stekende solen i syden, da jeg var på Malta gjorde nettopp jeg og broren min dette, lå på hver vår flytemadrass og etterpå var vi helt gjennomstekte begge to, jeg lignet på en hummer. 

41. Hva bruker du helst penger på? Helst og helst, jeg bruker vel pengene mine kun på leie, regninger, mat og transport som er utrolig kjedelig. Hadde jeg hatt mer penger hadde de gått til å oppleve mer ting, reise og shoppe masse klær. 

42. Eier du dyrebare smykker? Njee, jeg har et armbånd fra Gucci som jeg liker veldig godt, jeg tror ikke jeg har noe annet som koster så utrolig mye. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Så ser jeg ikke på tv'en men på macen, men mine favoritter må bli The Vampire diaries, Pretty little liars, The 100 og new girl for øyeblikket. Jeg har alltid fulgt med på sinnsykt mange bra serier, men det er disse som går på tv for øyeblikket eller i det minste starter opp igjen i slutten av denne måneden. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Nå er jo helgen tross alt nesten over, desverre. Jeg var jo ute i går og i dag skal jeg bare være inne, lese til eksamen og se om det er noen flere nødvendige ting jeg må få gjort. 


Meg, Sofia og Didrik da vi var små.

45. Kan du stå på slalåm? Ja, jeg har stått siden jeg var minst 5 år? Jeg syns det er veldig gøy og jeg har lyst til å dra på skiturer til fjell i f. eks Frankrike for å oppleve litt andre bakker enn Kvitfjell hvor vi har hytte og jeg står på slalåm hvert eneste år. 

46. Hvordan imponerer man deg? Om du kommer bort til meg med en kebabpizza fra Kebab house så blir jeg MEGET imponert.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standarde som alle med en iphone har, har ikke giddet å bytte. 

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? 
- Jeg går ofte til butikken i bare pysj og ingen bh, jeg bare pakker meg inn i en stor jakke med hette og krysser fingrene for at jeg ikke møter på en sinnsyk kjekk gutt.
- Jeg har utrolig mange rosa ting på kjøkkenet mitt og hadde tenkt til å ønske meg rosa brødrister, muffinsjern, stekepanne og hele pakka til jul, men så fant jeg ut at det var så mange andre ting jeg heller ønsket meg og trengte mer. Men utrolig mye av det jeg har er rosa, haha herregud.
- Jeg drikker alltid med sugerør når jeg er hjemme, uansett om det er juice, vann, melk eller kakao så må jeg alltid ha sugerør.
- Jeg er skuffet over det første semesteret på Teko (college/universitetet/skolen jeg går på), fordi det har bare vært teorifag som passer bedre til de som skal gå branding og marketing, og det har vært alt for lite av design oppgaver. Jeg gleder meg sinnsykt til februar nå for da starter vi endelig med BARE fashion design og fingrene mine klør etter å sy og tegne og få være mer kreativ på skolen.
- Jeg har blitt litt mer paranoid etter at jeg flyttet til Herning i Danmark fordi jeg bor i byen. Jeg tenker at hvite varebiler kan kidnappe meg og er redd for at noen av mennene jeg passerer på kveldene skal følge etter meg. 49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
To røde leppestifter.

50. Er du sosial? Ja, det vil jeg si. Er sosial både på skolen, jeg elsker å bli kjent med nye mennesker og finne på noe i hverdagen og helgene og jeg er hvertfall veeldig sosial på facebook, er med i så mange chatgrupper og jeg er ikke akkurat den stille personen der kan man si. 

Hva syns dere om svarene, var det interessant å lese?

3 kommentarer

Julia

18.01.2015 kl.17:41

Ja, det var veldig moro å lese! :)

cheerchrissy.blogg.no

18.01.2015 kl.18:27

så utrolig bra svart! veldig morro å lese

Laura

18.01.2015 kl.19:52

fine svar! :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits