my plaza

Skoledagen idag gikk raskt unna, vi skulle bare fordele litt oppgaver og gå gjennom det vi hadde skrevet i gruppeprosjektet vi har nå, og så dro vi hjem. Jeg teller ned dagene nå. Om noen dager skal vi levere oppgaven, presentere det, neste uke er det eksamen og så starter endelig 2. semester som jeg ser så utrolig frem til. Jeg slapper av og nå tenker å spise en sen middag, og i dag har jeg faktisk fått gjort unna litt nødvendigheter så denne kvelden blir veldig rolig. 

Utsikten fra my plazaaa i bakgrunnen, haha aka leiligheten min. Det er så deilig når det er lyst ute og bedre vær enn regn og torden. Sola skinner inn gjennom vinduet mitt og lyser opp hele leiligheten, så utrolig herlig. 

Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

3 kommentarer

Sirill Heimdal

19.01.2015 kl.19:22

Så sykt fine bilder du tar! Håper du får en kjempe fin uke :-D

Laura

19.01.2015 kl.23:18

Du for ha en fin uke! :) Fine bilder av deg!

Iselin Renée

20.01.2015 kl.16:13

Den koppen har jeg også :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits