fifty shades

Den første dagen Sofia var her dro vi også ut på kvelden for å se Fifty shades of grey. Jeg har gledet meg lenge til denne filmen fordi jeg har lest alle bøkene to ganger. Før vi dro ut lagde vi god middag hjemme, koteletter med fløtegratinerte poteter og hvitløksbaguetter. Jeg syns filmen var bra og morsom, og lignet mer en vanlig kjærlighetsfilm og var ikke like grov som bøkene. Selvfølgelig er det mye som ikke kan komme med på film, så jeg syns at filmen heller var mild. Jeg ser frem til de to neste filmene som jeg tror kommer til å bli litt mer spennende, jeg tror hvertfall ikke at de neste filmene blir noe grovere fordi den første boken faktisk er den med flest seksuelle scener.  

Noen bilder fra kinoen og middagen. Det er så mye enklere å knipse i vei bilder med mobilen hvor enn jeg er, så derfor blir det en del mobilbilder fremover. Jeg håper dere ikke har noe imot det siden da får dere faktisk se litt mer av hverdagen min. 

Har dere sett fifty shades of grey, isåfall hva syns dere? 

Én kommentar

Bettina Løberg

24.02.2015 kl.14:59

Hørtes ut som en flott kveld! :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits