mat & kos

Etterpå skal jeg faktisk dra og trene, tro det eller ei men jeg og en venninne har bestemt oss for å starte og trene og bli freshe til sommeren. Bortsett fra det så er det mye skolearbeid for tiden, så da er det ikke alt for mange oppdateringer her på bloggen. Jeg har fortsatt en del bilder igjen jeg vil dele med dere fra da Sofia var her, bildene under er fra blant annet da vi dro ut og spiste en av dagene. Vi spiste ute flere ganger og koste oss med masse god mat.

Jeg savner henne masse, men det er heldigvis ikke så lenge igjen til neste ferie! Nå må jeg fikse meg og ta på meg treningstøyet, jeg er virkelig spent på å se hvordan det ser ut på DGI-huset som er stedet vi skal trene. Det er ganske stort og de har til og med svømmehall der, så det kan bli mye interessant trening fremover. 

Trener dere? Hva syns dere om bildene? 

2 kommentarer

Ida Lyrics

04.03.2015 kl.14:25

såååå herlig!!!

Sunniva

04.03.2015 kl.15:09

Så koselig :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits