in the meadow of flowers

Jeg jobber med en skoleoppgave nå hvor vi skal designe en hel kleskolleksjon, så forrige uke gikk jeg ut for å ta litt inspirasjonsbilder til denne kolleksjonen og samtidig ta noen outfitsbilder. Jeg så plutselig at det har vokst så mange vårblomster rundt den lille parken vedsiden av meg, og det var så koselig. Jeg tok selvfølgelig en del bilder av disse blomstene til inspirasjonsboken min, og tok i samme slengen noen bilder av meg foran blomsterengen i tillegg. Jeg elsker virkelig å få med fargerike detaljer som blir blurry i bakgrunnen, det er så fint. 

Hva syns dere om bildene? 

10 kommentarer

Tonje Pettersen

16.03.2015 kl.15:02

Fine bilder av deg :)

Ingrid

16.03.2015 kl.15:56

Utrolig fine bilder :)

Malin

16.03.2015 kl.17:04

Så fiin! Kan du skrive litt om skolen du går på i Danmark og hvilke andre valg du har videre etter tekstil? Jeg har veldig lyst til å gå der, men jeg aner ikke hvilke muligheter jeg har etter å ha fullført videregående. Jeg har allerede kastet bort ett år med å gå på en linje der jeg ikke får noe utdanning, så det hadde vært dumt å kaste bort et til. Tusen takk :)

cheerchrissy.blogg.no

16.03.2015 kl.19:48

så nydelig du er!

Ingebjørg

17.03.2015 kl.08:10

Kjempefine bilder, Emma :-D også elsker jeg videoene dine!!

Alice

21.03.2015 kl.13:50

Hei! Vet det er det spørsmål som kommer lenge etter sin tid, og beklager om det høres helt feil ut! Men hvilken størrelse hadde du i russebuksa? Jeg har samme, men må bytte den i enten en eller to størrelser mindre :)

Elise Olsen

27.03.2015 kl.17:09

Utrolig fine bilder!

Emma

12.04.2015 kl.19:27

Alice: tror jeg hadde S :)

Emma

12.04.2015 kl.19:32

Malin: Skolen jeg går på her i Danmark heter VIA design, hører til VIA university college skolene men skolen blir bare kalt for TEKO for den het det før men de har nettopp byttet til bare VIA design. Det er en designerskole, så linjene man kan velge mellom her er fashion design (den jeg går på), pattern design (hvor de også syr), branding og management, møbeldesign, retail og innkjøp. Man kan velge mellom å gå i dansk eller internasjonal klasse, jeg går i dansk. Du kan lese om alle linjene på siden dems.
Først går jeg to år på AK designteknolog hvor jeg utdanner meg som design assistent, men jeg har tenkt til å bygge på med bachelor hvor jeg kan få stilling som sjefsdesigner.
Moteverden er mye vanskeligere enn folk tror, det er vanskelig å få jobb (tror jeg), og et krevende marked. Men om du har det som trengs og virkelig brenner for det så ikke bare gi opp.
I Norge fins det også ESMOD, men det skal visst være større sjanse å få jobb etter skolen min for her lærer vi mer om økonomi, produksjon osv i tillegg til kun design. Dessuten er skolen veldig kjent og vi er utplassert i praksis to ganger så da er det jo alltids en mulighet for at vi kan få jobb der senere. Om du lurer på noe mer så er det bare å spørre mer :)

Malin

12.04.2015 kl.22:33

Tusen takk for svar, jeg skal sjekke skolene og lese mer om de! :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits