a tired face

Himmelen er blå, små hvite dotter svever over hustakene og fuglene kvitrer. Våren har så absolutt kommet, minus den grusomme vinden Danmark er så kjent for, er været veldig deilig. Dette har jeg ventet på så lenge. Jeg har vært så lei av vinteren, men jeg føler jeg er det hvert bidige år. Jeg vil bare legge meg i sengen, bli i dvale over vinteren slik som bjørnene gjør. 

Rutinene mine må skrus på plass. Jeg sover for lite, og er misfornøyd over hvordan jeg gjør ulike ting. Jeg er trøtt og sliten, men våren er her og solskinnet holder meg våken og glad. Jeg er også så utrolig inspirert nå. Jeg føler jeg alltid blir inspirert på våren, det er jo nemlig tiden for at noe nytt kan vokse frem. Jeg har så mange planer og ikke minst drømmer nå, jeg er nødt til å få til alt for å få et komplett liv. Jeg nekter å unngå det å leve livet. Siden jeg gir blogging enda en ny sjanse, så blir det nok en del innlegg med mer utfylt tekst fremover. Jeg er lei av å knipse meningsløse bilder av meg selv hver dag, og føle at dere lesere ikke leser hva jeg skriver engang. Jeg vil også ta flere spennende bilder, og lære meg mer om fotografi og utvikle meg. På bildene over har jeg testet ut RAW, det gjør at bildene ser mer levende ut og det er nettopp slik jeg vil ha det. 

Om dere forresten har noen ønsker om hva jeg skal blogge om, hva skulle det vært? 

6 kommentarer

Oda Andersen

17.04.2015 kl.15:07

Fine bilder! Kos deg og god helg:)

21.04.2015 kl.18:46

Kan du lage video om tegnebrettet ditt? Om hvordan du bruker det og slikt, for jeg har fått et slikt, men vet ikke hvordan man bruker det? :/

Linda

22.04.2015 kl.13:23

Hei! elsker bloggen din, har fulgt den i snart 2 år. Kunne du lagd et innlegg om det å designe klær. Hva du gjør på skolen som har med det og gjøre :)

Stå på videre :D

Elise Olsen

23.04.2015 kl.13:38

Likte dette innlegget utrolig godt! Og så fine bilder av deg :-)

Emma

01.05.2015 kl.17:56

Oda Andersen: Takk! :D

Emma

01.05.2015 kl.17:56

Elise Olsen: Tusen takk!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits