spring outfit

Jeg elsker vår. Trærne og bakken blomstrer, fuglene kvitrer dag ut og dag inn, varmen kommer endelig og det er tid for 17. mai, grilling ute og avslappende dager i parken. Akkurat nå sitter jeg på flyet tilbake til Danmark, jeg har nemlig vært i Norge en uke for å feire 17. mai hjemme med familien og venner. Vi flydde nettopp over Fredrikstad, det er merkelig å se ned på stedet jeg nettopp har vært. Heldigvis er det ikke så lenge igjen til sommerferien som jeg skal tilbringe i mitt kjære hjemland. Outfit// Genser/Vila, Cardigan/Bik Bok?, Jeans/Bik Bok, Olajakke/Pull and Bear, Solbriller/Ray Ban, Sko/New Balance

Jeg var i Oslo på torsdag for å møte en hel gjeng med youtubere. Jeg hadde en utrolig morsom dag og jeg kan fortelle mer om den senere. Outfitet er fra den dagen, for da tok vi nemlig noen bilder da vi var på Akerbrygge. Det var så utrolig fint der, jeg elsket blomstertrærne som farget opp hele området der. 

Hva syns dere om outfitet? 

4 kommentarer

Emilie-Therese

18.05.2015 kl.13:45

Kjempe fint :D

Ønsker deg en fin uke :)

Celine J. Skaar

18.05.2015 kl.16:25

kjempefint antrekk!

Marie Oma

18.05.2015 kl.16:25

Kjempe fint antrekk!

Ingrid

18.05.2015 kl.17:16

Så fint :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits