sneak peek

Nå skal jeg lage gode men ikke hjemmelagde pannekaker, haha. Latskapslivet. Jeg føler at jeg faktisk har vært litt produktiv idag, jeg har tatt bilder til en skoleoppgave og filmet en ny video som er til et lite samarbeid. Apropos det med å ta bilder, det er alltid like pinlig. Jeg tror ikke jeg klarer å telle alle personene som har snakket med meg når jeg har vært ute og tatt bilder eller filmet her i Danmark. Idag tok jeg bildene på mitt nye favorittsted, som er rett bak et bygg hvor det jobber en del folk. En mann ropte ut av vinduet om jeg "NEED HELP", og en annen spurte om jeg hadde photoshoot. Jeg må jo selvfølgelig alltid bare svare og smile, men innimellom skulle jeg ønske at de bare lot meg ta bildene og så gå hjem. 

Dette er en liten sneak peek på bildene jeg tok. Jeg skal selvfølgelig dele flere med dere senere. Jeg har også lagt ut et bilde på instagra, følg meg gjerne: emmabrathen. Ananasgenseren er forresten laget av meg, så det var derfor jeg skulle ta disse bildene. Jeg er så obsessed med ananas, så da vi kunne tegne mønster selv til våre strikkeprodukter ble det selvfølgelig denne kule frukten. 

Hva syns du om bildene, vil du se flere? 

10 kommentarer

Marie Oma

21.05.2015 kl.17:05

kjempe stilig!
genseren er noe av det kuleste jeg har sett, seriøst! jeg vil gjerne se flere:)

cheerchrissy.blogg.no

21.05.2015 kl.20:43

kjempe stillige bilder! og så kul genser du har :)

Californiakine

21.05.2015 kl.21:35

Åh, så utrolig fin genser! Blir faktisk litt misunnelig, haha. Litt merkelig å si det, men jeg har også fått en merkelig obsession for ananas det siste året, etter at jeg flyttet ut hjemmefra, og inn i egen leilighet. Tror kanskje det er noe med den stilen som fascinerer?.. Også er det jo dødskult å ha eksemplarer av, for eksempel, ananas i leiligheten. En har jo selvfølgelig ikke selve frukten liggende rundt i leiligheten, men for eksempel en genser, da. Det lager jo litt stil, og ser dødsbra ut i tillegg! Jeg bruker faktisk også ofte ananas som motiv når vi skal ta egne bilder til skoleprosjekter. Jeg tror mange liker ting som trekker oppmerksomheten litt mot det, også ser bra ut som en bonus i tillegg. Er forresten kjempeglad for at du har begynt å blogge igjen! Liker denne bloggen, og videoene dine, veldig godt :)

Emma

21.05.2015 kl.21:44

Californiakine: Åå, tusen takk, så koselig å høre :D Er vel ikke merkelig å få en obsession på ananas, hittil har jeg ananasgenser, -topp, -deksel, -bankkort og et bilde i leiligheten min, haha. Elsker det!

Emma

21.05.2015 kl.21:45

cheerchrissy.blogg.no: Tusen takk! :D

Emma

21.05.2015 kl.21:45

Ragna Elise: Åå, tusen takk så koselig! Skal legge ut en del flere bilder fra samme serien, de kommer nok i morgen! :D

Emma

21.05.2015 kl.21:45

Marie Oma: Takk! :D

Iselin Renée

22.05.2015 kl.07:43

Så stilige bilder :)

cheddarost fra tiny

25.05.2015 kl.20:52

#thestruggleisreal
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits