bilder fra photoshoot

Nå sitter jeg med begge vinduene åpne, fuglene kvitrer utenfor og himmelen er helt blå. Jeg føler jeg har kun skrevet om været de siste blogginnleggene, haha, men det har virkelig vært så fint vær som jeg nyter så mye. I går var jeg som sagt på skolen med Marte for å ta photoshootbilder til en skoleoppgave vi skal levere i morgen. Jeg tenkte jeg kunne dele flere av bildene av meg fra shooten med dere, så her er noen av de første bildene vi tok. Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen til senere, men akkurat nå holder jeg på å redigere bildene jeg skal bruke til oppgaven, så derfor kan jeg vise dere de senere. 

Idag blir det bare til å jobbe med skolearbeid og nyte det fine været fra vinduskarmen, og så skal jeg nyte en god middag som består av BBQ kotelett og fløtegratinerte poteter, elsk♥ Nå er det heller ikke alt for lenge til sommerferien, og da gleder jeg meg til å dele masse fine sommerbilder og kule sommervideoer med dere. 

Hva syns dere om bildene? Vil dere se fler?

5 kommentarer

Iselinn Andersen

11.06.2015 kl.20:00

Nydelige bilder! Du kler knallrød leppestift så utrolig godt! :-)

cheerchrissy.blogg.no

11.06.2015 kl.20:01

nydelige bilder av deg! du er vakker!

Lilli

11.06.2015 kl.22:25

Fine bilder :)

Sandra

11.06.2015 kl.22:37

Kjempestilige bilder! :) Lykke til med oppgaven :)

Gloria

13.08.2015 kl.15:22

Ser ut som om du kunne vært i slekt med Ashley og Mary-kate Olsen! Digger stilen!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits