pink mornings

Det er ikke akkurat morgen nå, haha, desverre er helgen over og uken fylt med eksamensjobbing er i gang. Denne helgen har vært veldig koselig med sommerkveld og grilling, og også veldig avslappende og litt produktiv. I går ryddet jeg en del, redigerte i mange timer og jobbet med eksamen. Det endte selvfølgelig med at jeg gikk rundt i min rosa morgenkåpe hele dagen, og omtrent levde på mitt glass med iste. Da jeg så yndlingsblomstene mine på butikken måtte jeg selvfølgelig kjøpe en liten bukett med de som jeg kunne ha på spisebordet mitt. Jeg elsker vår, sommer og blomster, jeg blir bare så glad av stemningen og får en deilig og fri følelse i kroppen. Sommeren er absolutt min favorittsesong, det er så deilig å kunne gå barbeint, ta mange fine bilder utendørs, og rett og slett bare være i et bedre humør. 

Noen flere enn meg som har sommeren som favorittsesong? Hva syns dere om bildene? 

7 kommentarer

Kine Braathen

15.06.2015 kl.17:56

Så utrolig fin kopp! hehe, heldigvis ble ingen i klassen min ble trekt opp til eksamen i år, men for min del er det fortsatt to år å ta av! Kjempefine bilder, forresten. Sommersesongen er absolutt sesongen for fine bilder, blomster og lyse dager, som igjen betyr mange glade bloggerfjes, haha :D Elsker forresten blomstrene du har kjøpt, er de ekte? :)

cheerchrissy.blogg.no

15.06.2015 kl.19:41

kjempe fine bilder! og lykke til med eksamen :D

Jenny❤️

23.06.2015 kl.17:59

Hei😊

først vill jeg bare si at du har sykt bra blogg og youtube kanal😊 Jeg er sånn sykt hekta på pll og jeg så at du hadde sett noe fra sesong 6 på youtube. jeg bare lurte på hvor du fant sesong 6? har prøvd å se overalt, men finner det ikke å det er jo så spennende 😱😱😅😅😅😊

klem😊

Madeleine

02.07.2015 kl.19:47

Kjempe fin blogg jeg ville satt stor pris på om du kunne tatt en titt innom bloggen min♡

Amanda Sørum

29.07.2015 kl.02:09

Så fine bilder! :)

Victoria

06.08.2015 kl.11:05

De 'drikkemuggene' er så fine! Fatter ikke at jeg enda ikke har kjøpt meg en slik! Tenker på det hver gang jeg ser noen blogger om de eller poster på instagram :)

eliwood

03.10.2015 kl.23:38

Elsker bloggen din! Fast leser!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits