Bestill header og design

Hei hei ♥

Jeg tenkte å oppdatere "design" knappen, og dette innlegget handler da om hvordan dere kan bestille header og design av meg. Jeg jobber hele tiden med design og headere til andre bloggere, og det som er så bra med å bestille fra meg er at jeg tar det utrolig mye billigere enn alle andre som også selger header og design. Dere kan se mitt forrige designinnlegg HER.

HEADER
Send en mail til: em_cb95@hotmail.com - med bilder i bra kvalitet (helst tatt ute eller foran en hvit vegg), ønsker om utseende, hvor stor headeren skal være og hva du ønsker at det skal stå på headeren. En header koster 150 kr.  


DESIGN
Send mail til: em_cb95@hotmail.com -  med ønske om utseende, gjerne linker til andre blogger som jeg kan bruke til inspirasjon, bloggadressen din og om du vil ha header til designet så er det inkludert i prisen, men da må dere huske det som jeg skrev under header. Et design koster 400 kr. Det er også mulig å betale 500 kr for et hastedesign så du kan få designet klart innen 3 dager. 

ENDRINGER
Om du vil få gjort noen småendringer, 1-2 endringer på ditt design så gjør jeg dette for 100 kr.  


På bildene ser dere design og headere jeg har laget tidligere som har vært tatt i bruk. Hvem som helst kan bestille design eller header fra meg, jeg har ventelister der dere havner og jeg gjør bestillingene deres så fort som mulig. Jeg er heller ikke ferdig med jobben før nettopp DU er helt fornøyd. Om dere lurer på noe så bare spør! 

Hva syns dere om mine tidligere arbeid? Kunne dere ha tenkt dere å bestille design eller header? 

 • Nytt gratisdesign

  Hei hei ♥

  Nå tenkte jeg å bare si ifra om at mitt nyeste gratisdesign er ute! Det er visst mange som har ventet på det veldig lenge nå, og jeg beklager for at det tok litt lengre tid enn forventet, før det kom ut. Jeg manglet bare den siste finishen, og nå er det da endelig ferdig. Dere finner gratisdesignet HER.

  Har dere tenkt til å titte innom for å se det nøyere?  Hva syns dere om det nye gratisdesignet? 

 • Bestille design / header

  Heihei ♥ (Dette innlegget hører til menyen min under headeren, til der det står design).

  Jeg jobber daglig med å lage headere til andre blogger, og jeg får hele tiden spørsmål om jeg kan lage header til en, eller design. Så derfor tenkte jeg å skrive et innlegg med litt informasjon om nettopp dette, så det hadde vært fint om dere leste dette før dere sender meg en mail ang. header og design. 

  HEADER: Header koster 50 kr, men hvis du har 500 lesere eller fler, så kan jeg lage det gratis i bytte mot reklamering. Før så lagde jeg headere gratis, men jeg har funnet ut at jeg bruker alt for mye tid til å lage disse headerne, uten at jeg egentlig får noe igjen for det. Hvis du skal bestille en header så må du sende meg en mail til: em_cb95@hotmail.com - der du må ta med blogg adressen din, bilder som du skal ha med i headeren (helst bra bilder, kanskje tatt ute. Det er ikke gøy å jobbe med web cam bilder), hvor stor den skal være (bredde x høyde) og om du har noen ønsker på hva som skal stå på headeren, utseende osv. 


  Her er noen få av headerne jeg har laget. Jeg har også selvfølgelig laget alle headerne jeg har på bloggen min, jeg lager alltid headeren min selv.

  DESIGN: Design har jeg startet med å ta betalt for, siden det er så mange som spør om design. Det tar meg mange timer å lage et blogg design, så jeg vil gjerne ha noe tilbake når jeg bruker så mye tid på det. Jeg tar bare 150kr betalt for et blogg design (200 kr for hastedesign, da lager jeg designet på veldig kort tid), og pengene kan sendes eller bli satt over på nettbanken. Når du bestiller et design fra meg, så kan du komme med noen ønsker og inspirasjon, så lager jeg et design ut i fra det. Jeg er ikke ferdig med jobben før DU er fornøyd. For å bestille design, kontakt meg på: em_cb95@hotmail.com 
  Noen av designene jeg har laget, headerne dere ser der har jeg også laget. I tillegg har jeg selvfølgelig laget mitt eget design på bloggen min.

  Jeg lager også gratis design, og de finner dere her: emmadesign.blogg.no

  Er det noe dere lurer på? Hva syns dere om de designene/headerne jeg har laget?

 • Nytt Design

  Heihei ♥

  Ser dere noen forandringer med bloggen eller? Ja, for jeg har nemlig endelig fått meg ny header! Ville ha en ganske enkel en,
  også har jeg bare endret fargene på designet slik at det matcher headern. Jeg har også fått nytt "profilbilde" til bloggen.  Hva syns du om designet og headern? 

   

 • Nytt design

  Heihei ♥

  For litt over en uke siden så fikk jeg nytt design på youtube kanalen min! Istedet for det stygge designet jeg hadde laget for over et
  år siden, så har jeg nå et mye kulere og proffere design som er laget av >HAN HER< . Han er tydligvis veldig flink med design og
  redigering, gå inn på kanalen hans selv og se noen av videoene hans!

  Her ser dere det nye designet mitt! Ble veldig fornøyd. Sjekk ut youtube kanalen min HER. 

  Hva syns du om youtube-kanal designet mitt? 

 • Skal lage gratis design, ideer til utseende?

  Heihei ♥

  Jeg tenkte å lage et nytt gratis design, som hvem som helst kan få! Har laget et par før, men det er en stund siden, så tenkte det var på tide med et nytt! :-D Derfor trenger jeg ideer fra dere om hvordan det skal se ut!


  Bare et veldig random bilde av meg da, fra bursdagen til Amalie♥

  Jeg får til det meste når det gjelder design, så kom med ideer om hvor stor den skal være, et spesielt tema, farger, ha meny til designet? Hva som helst! Så hvis du vil ha et nytt design nå, tenk deg at jeg lager designet kun for deg, hvordan vil du at det skal se ut?

  HAR DU NOEN IDEER TIL HVORDAN BLOGG DESIGNET SKAL SE UT?


 • Ny header, igjen

  Heihei ♥

  Vet ikke om jeg kommer til å ta noen nye bilder i løpet av juleferien, som kan gå til headeren. Så jeg valgte heller å lage en nye med ganske like bilder som på det forrige. Bare på denne headeren har jeg litt kulere "effekter", og som dere kanskje ser, så er kvaliteten på headeren mye tydligere. På den forrige var den mer utydelig. 


  Også måtte jeg jo selvfølgelig bytte farge på bakgrunnen når jeg bytter header. Kan jo ikke ha baby blå bakgrunn da..

  Hva syns du om den nye headeren?


 • Nytt design - Vinterdesign

  Hei ♥

  Da har jeg endelig fikset et vinterdesign på bloggen! Ikke noen snø greier, men jeg syns lyse blått og hvitt henger sammen med vinteren! Vinter farger nemlig. Headeren er bare midlertidlig, skal lage en ordentlig en snart. Kanskje jeg får tatt noen bilder i helgen. 

  FØR:  ETTER:

  Som sagt, så er headeren BARE midlertidlig. Får kanskje en ny header i løpet av helgen som kommer nå! Også ser dere at jeg har sidestilt teksten nå enn midtstilt. Hatet midtstillen før, mye finere med sidestilt etter min mening!

  Hva syns du om det nye designet? Noen ideer til hva jeg kan endre på eller legge til?


 • My masterpiece

  Hei hei ♥

  I går på skolen hadde vi en slik halv dag på frisør og halv dag på design og tekstil linja! På design og tekstil? linja skulle vi tegne klær, eller kostyme, eller hva som helst slags klesplagg. Først tegnet jeg en kjole, men så byttet jeg over til å tegne en danse drakt istedet! Jeg ble ikke helt ferdig på skolen, men jeg gjorde meg ferdig her hjemme, Resultat:


  Drakten på papirmodellen min til og med!

  Hva syns du om drakten jeg tegnet? - Det er en freestyle dansedrakt, btw!

 • Eyes

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg nede på kontoret, med hodepine og bare slapper av da. Idag har jeg som vanlig vært på skolen, og vi hadde kvalitet og dokumentasjons fag i nesten hele dag, det var liksom hele dagen untatt siste time da vi hadde produksjon. Men det hadde ikke noe å si, for vi har bare holdt på med det samme i hele dag. Vi har laget gråtone skala, skrevet ned flere begreper, tegnet blindt tegning og bare tegnet forskjellige ting. Jeg har tegnet øyne! ♥


  Ble mest fornøyd med den øverste. Den nederste, tegnet jeg med en vanlig, dårlig blyant. Har iallefall forbedret meg!

  Hva syns du om tegningene?


 • Fix fix

  Hei hei ♥

  Nå holder jeg egentlig på med å lage et nytt design til >Sofia<, søstra mi! Hun vil ha et ganske likt design som meg, bare i helt andre farger da, og annerledes meny. Så jeg sitter og "eksperimenterer" litt på photoshop nå, har lastet ned mange flere brushes. Men så vet jeg ikke helt hvordan menyen hennes skal bli heller da, skyer, rundinger eller hva?  Nå har jeg forresten fått bildene de tok av meg på fredag, da jeg hadde på meg papirkjolen vi lagde. Papirkreasjon faktisk. Legger ut noen bilder av det etterpå. Er litt kult å få se de bildene da, for kjolene ble jo ganske kule faktisk!

  Har du noen brilliante ideer til hvordan menyen under header til Sofia skal være? Den skal være hvit btw.. 

  ps: Om du har lyst på ny header til bloggen din, så kan jeg lage til deg helt gratis! Bare kontakt: em_cb95@hotmail.com
 • Nytt design og ny header!

  Hei hei ♥

  Etter flere timers blogg-jobbing, er jeg ENDELIG ferdig med blogg designet mitt! Det var hele tiden noe som ikke ble slik det skulle, også fant jeg ikke alle kodene jeg trengte på nettet, så jeg måtte finne det ut helt selv! Så nå er jeg ganske så sliten, av å sittet å holdt på med en million html koder i flere timer? strekk! Har fått vondt i ryggen til og med.

  Her ser dere før og etter bilder av bloggen min: FØR


  Etter: 


  Den nye headeren tenker jeg at bare er midlertidlig, så det kan hende jeg får nye header ganske snart igjen! Kanskje jeg får noen bilder i morgen. 

  På det nye designet mitt, er bloggen myeeee bredere, og jeg bare ELSKER bred blogger! For da får jeg plass til så mye mer, da har jeg plass til å skrive helt ut på linjene uten å ta enter selv, og jeg har plass til enda større bilder på bloggen! Jeg har også helt nye knapper nå, til og med en facebook knapp, som går direkte til facebook siden min!

  Hva syns du om det nye designet mitt?


 • Ideer til gratisdesign?

  Hei hei ♥

  Helt siden i går kveld, har jeg jobbet rompa av meg, ved å få ferdig et fint og enkelt gratis design til dere! 

  Jeg har alltid hatt lyst til å lage gratisdesign, så nå prøver jeg det ut. Men det er ikke helt ferdig enda tror
  jeg. Så derfor trenger jeg ideer fra dere! Hvordan vil du at det skal se? Har du noen spesielle ønsker?


  Slik ser det ut hittil!

  Har du noen ideer til hva mer jeg kan ha på gratis designet? 

 • Ny header og design

  Hei hei ♥

  Jeg har jo hele tiden snakket om at jeg skulle ha nytt design til sommerferien.. Og ferien startet jo for lenge
  siden! Så nå har jeg endelig endret til en mer sommerlig header, og bakgrunnen. Jeg orker ikke å gjøre
  helt om på designet mitt, for det krever mye jobb og dessuten, for mye tid! Men jeg syns det ble fint sånn!

  Men jeg har et problem. Over headeren står det: alt="Emma <3 - kommenterer tilbake :) " />1-transitional.dtd"> var domainName = ".blogg.no";. Jeg aner ikke hvor det kommer fra, noen som
  vet hva jeg skal gjøre? 


  Men jeg er fornøyd, for nå har jeg en mye lysere og mer sommerlig header og bakgrunn! Forresten, på headeren
  ser du Endre, Meg, Amalie, Meg. Det er fra båtturen med oss + pappa da. Koslig! Og mange fine bilder ble det.

  Hva syns du om den nye headeren + designet?  
  Ps: Nå skal jeg kommentere tilbake til alle bloggerne som likte bloggen min via face! Takk til alle som likte!

   

 • Ny header

  Hei hei ♥

  Nå har jeg endret til en ny header. Tenker at det blir bare en midlirtidlig header, skal 
  få meg ny nå rett før sommeren og da. Men var så lei av den andre headeren daah..

  FØR:   ETTER:  HVA SYNS DU?


 • Header konk -mne

  Hei hei, lesere, dere trenger ikke å bry dere om dette innlegget. 

  Str på header: 1000 x 500 tror jeg den er =) Utseende: samma for meg, kanskje slik at
  det hvertfall passer til designet. Bildene kan du velge mellom å bruke.   Jeg lastet opp bildene i str. 600. Ser veldig dumt ut på bloggen, men hvis du lager header til meg, så
  kan du bare dra bildene i preview, siden du har mac? For da tror jeg bildene blir vanlig str.

 • Trenger du ny header?

  Hei hei ♥

  Trenger du en ny header til bloggen din? Ja, da kan jeg lage en til deg, gratis! Jeg har "erfaring" med
  header og design til blogg. Så jeg er ikke akkurat helt amatør! Men ikke proff heller. Jeg har laget
  utrolig mange headere til forskjellige bloggere. Til folk med store og populære blogger, og til noen som
  kanskje bare har ti lesere.

  Hvis du trenger en ny header, kommenter under! Og send bilder, blogg adresse og ønske av design
  på mail til: emma_design@hotmail.no

   (Her er noen headere jeg har laget før, til noen bloggere) 

  
  
  SÅ HVIS DU TRENGER EN NY HEADER, SÅ KOMMENTER UNDER OG SEND MAIL! 
  Btw: Jeg orker ikke å lage så mangeee headere, så max 3 pr. person :) ♥ 


 • Ny header - så det så

  Hei hei ♥ Lagde en ny header jeeg. Med noen bilder jeg har fra en photoshoot
  for ikke så lenge siden!

  Endret ikke på designet, for det orker jeg ikke enda. Så, her er resultatet:

  Før:  Etter:  HVA SYNS DU?

  Er jo bra med litt endringer og forbedringer noen ganger! Men herregud, nå må jeg gjøre
  lekser, har helt glemt at jeg hadde det!!! :S

 • HELT NYTT DESIGN!

  Hei hei ♥

  Nå har jeg ENDELIG fått nytt design! Takket være
  at det snør idag ♥ Så da var det bare å løpe ut å ta 
  bilder i snøen!

  Jeg har hatt et samme design, men bare forskjellige
  headere, veeeldig lenge nå! Men jeg har endelig fått
  fikset det!

  Før:  Etter:  Hvilke likte du best?

  Hva syns du om det nye designet? ♥

 • Lyst på en ny, frsh og samtidig søt bakgrunn?

  Hei hei ♥

  HIHIHIHIHIHIIH! Jeg har blitt dilla på å lage sånne søte pc-ansikt bakgrunner!

  Jeg har en selv som er rosa som ser slik ut:


  Det står egentlig ikke EMMASRÅKULEBAKGRUNN på den, men jeg vil ikke at noen skal
  kopiere den dødskule bakgrunnen min, MOHAHAH!

  Men trenger du en ny kul bakgrunn, og vil at jeg skal lage en for deg? 
  Send mail til : em_cb95@hotmail.com

  Selvfølgelig gratis xd Gjør det bare for morro! Jeg lager også headere, btw :-)

  Du kan også "stjele" en av disse ti bakgrunnene jeg har laget, bare å bruke, morro det!


  Hahaha, de er litt kule da! Trykk på dem for å få dem større, det skal gå an å
  lagre eller kopiere dem når du klikker på dem og så høyreklikker :-)  Men nå skal jeg snart på høstfest for 4H, søsknene mine går der, og vi skal se på
  eller noe.

  VIL DU HA EN KUL BAKGRUNN!? HVA SYNS DU OM DEM IHVERTFALL? <3
 • Surprising <3

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og drukner i alt skolearbeidet som må gjøres!

  Vi har en framføring og en prøve denne uken, og uken etter høstferien har
  vi en framføring og enda en prøve. Så det er mye å gjøre, og mye å pugges på!

  Så jeg er glad jeg har noe annet jeg kan gjøre innimellom, nemlig å slappe av foran
  macen og blogge, se på Johnny og Johanna, høre på musikk og snakke med venner
  på face og msn!

  Amalie har nettopp fått seg ny blogg nå da! Så jeg har ordna HEEEELEEE designet
  og headeren for henne! Det tok litt tid, men jeg og Amalie er fornøyde!

  Titt innom bloggen hennes her: >www.surprising.blogg.no<

  Den gamle bloggen hennes het amaliesinblogg.blogg.no! Hehe, nesten det samme
  som meg ;)


  Skriver portrett intervju nå, "jippi"...

  Titt innom bloggen hennes og svar på q: Hva syns du om designet
  jeg har fikset på bloggen hennes? <3

 • Ny header

  Hei hei ♥

  Nå har jeg endret header, siden jeg syns den gamle var litt
  for sommerlig;) Og det var nok på tide med en ny header!

  Med en gang høsten virkelig kommer, og bladene blir røde og orange,
  da skal jeg få meg ny header igjen. Jeg håper selvfølgelig at sommer været
  og sommeren skal vare litt til, men høsten kommer sikkert rundt hjørnet nå snart!

  Men hva syns du om den nye headeren min da? Jeg har ikke lyst til å fikse
  på designet, siden jeg er så glad i det designet ^^ Og så tar det så lang tid
  å lage nytt design, så det ble bare ny header denne gangen!  Hva syns du om den nye headeren min?
  ps! jeg er ikke proff altså ^^ Skulle også ønske jeg var litt flinkere
  i photoshop så jeg kunne bruke det, men jeg brukte photofiltre jeg ^^

 • Ny header!

  Hei!

  Hva syns du om den nye headeren min?

 • Stikkord:

  Det kommer snart en ny header

  Hei!

  Jeg gikk sykt fort lei den headeren jeg har nå, så
  jeg skal lage en ny header nå med et av bildene jeg var ute og
  tok med Sofia nå. For det er kjempe fint vær ute, skikkelig sommer,
  så da bestemte jeg meg for at jeg MÅTTE ta bilder! Bilder kommer etterpå, 
  nå skal jeg bruke tida mi på å lage header. Bare vent, så kommer den!


  Photobooth. Altså web cam.. 

  Er det sommer vær hos deg? • Stikkord:

  Ny header!

  Heisann!

  Nå har jeg ny header!

  Var så lei av den gamle... 

  Denne gangen lagde jeg en veldig enkel header,
  ikke så mye stæsj. Det blir sikkert ikke så super lenge til jeg
  får enda en ny, men jeg må bare ta neon ordentlig fine bilder først!

  Skulle egentlig bare ha dette bildet, med tekst over. Men så ble bildet for lite, siden jeg har
  redigert bilde størrelsene på kameraet!

  Men hva syns du om de nye headeren da?
 • Fikset designet /

  Heisann! /()=% $ "? Alle de tegnene blir dyr og figurer på skrift typen!


  Som dere kan se har jeg endret der overskriften er!

  Jeg fant koden hos: http://irlins.blogg.no/anmeldelse/1252523535_siste_pminnelse_d.html
  Hva syntes du om det jeg har gjort? 
  skriften heter forresten = julies
 • Ny header <3

  Hei!

  Nå har jeg ny header! 
  Hva syns du om headeren? Veldig enkel og grei : ) 

 • Header til Maria!

  Ja, i dag, hittil! Så har jeg lit fritid til overs!

  For jeg og Sofia er hjemme alene her, på lille julaften!

  Sara, pappa, Didrik og mamma kommer etterpå!

  Men jeg lagde en header til >Maria<.

  Det er ikke header konkurranse eller noe, men hun sa
  at jeg kunne lage en header til henne hvis jeg ville!  Trykk på bildet for å få det større.

  Så hva syns du om headeren??

  Hvis du vil at jeg skal lage en header til deg, så skriv det
  på en kommentar under:) E veldig glad i å lage headere!
  Også har jeg noen brae bilde programer!

  Blogges♥
 • Designer <3 ;-)

  Når jeg blir stor! Da vil jeg bli designer <33
  Og Sofia har sånne top models ark !

  Og da har jeg fått 3 sånne ark av henne, så jeg har designet mine egne klær;-)

  picture0072

  picture0074

  picture0076

  Hva syns du?

  Hv skal du bli når du blir stor? Blogges<33
 • Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits