Endelig hjemme

Heihei ♥

Nå har jeg endelig kommet hjem! Tok minst 5 timer den stygge bilturen fra fjellet til hjemme. Hater å sitte lenge i bil, spesielt hvis du
ikke har mye å gjøre i bilen! Så på en film, the Notebook. Herregud, første gang jeg har sett den, begynte å grine flere ganger.
Skikkelig fin og trist! Burde ha sett den for lengeee siden, men har bare aldri hatt tid til å se den!
JADA. Ingen sminke, veldig trøtt og ikke helt frisk. Lekkert.

Men jeg brukte tiden i bilen bitte litt fornuftig. For jeg satt nemlig og TENKTE. Jeg har fått masse bra ideer til hva jeg skal blogge om
framover. Masse videoer, rare innlegg osv osv. Så jeg tror blogginga skal bli ganske bra framover, i motsetning til påske bloggingen.

Nå skal jeg gå og mase etter middag! Holder på å dø av sult, har bare spist noen sjokoladebiter i løpet av bilturen. Ha en fin kveld
alle sammen!

Har du hatt en fin påskeferie?

 

 • God Påske!

  Heihei ♥

  Da er det nok en gang påskeaften/morgen! God påske alle sammen! Jeg stod opp idag og lette etter påskeegget mitt med en gang.
  Fant det på første forsøk. Og nå har jeg nesten spist opp alt godteriet mitt allerede!

     Har til og med blitt litt brunere nå, takket være påskesolen! Men har også blitt litt solbrent, også badet jeg i klor i går, og jeg fant fort
  ut at klor og solbrenhet er en dårlig kombinasjon. Fikk helt tørr og litt rød hud på kinnene, så derfor ser jeg litt ekstra tomat ut idag..

  Nå må jeg gjøre meg klar, for vi skal bort på lunsj til noen vi kjenner! Og det er tydligvis invitert 75 folk dit, så håper det blir noen
  ungdommer der!

  Hva er planene dine for idag?
  Har du fått påskeegg idag? 

 • Twintip

  Heihei ♥

  Åå jeg blir helt gal av den nye blogsoften! Blir så forvirret! Jeg likte det andre blogsoft designet mye bedre, selvom det liksom er mer
  ryddigere nå, men det er jo alltid skikkelig rotete i begynnelsen spesielt for meg! 

  I dag har jeg stått på slalom(twintip), vært på hotellet og badet også har vi hatt besøk. Akkurat nå ser jeg på en merkelig film på tven,
  en komedie.   Hva har du gjort idag? 
  Hva syns du om bildene?
   

 • Super dag i bakken

  Heihei ♥

  I dag har jeg vært i bakken og stått på slalom, og ellers slappet av inne på hytta! Har vært superfint vær idag, men så skadet søstra mi seg på ski, så vi måtte dra tilbake. Nå sitter jeg og venter på Paradise hotel, også skal jeg og Sofia ta badstue etterpå.

  Har du vært på ski idag?
  Hva syns du om bildene?
   

 • Dagens Spørsmål

  Heihei ♥

  I dag har jeg vært en tur i bakken og stått på slalom. Også har jeg vært en del inne, har spilt masse spill, spist middag, spilt Sims 3 (beste spillet når man kjeder seg!), også har søstra mi kommet opp med en venninne, så det er jo veldig koslig!

  Jeg har fått noen spørsmål idag som jeg tenkte det var greit å svare på fortest mulig, så de som lurer ikke trenger å vente en uke på svarene. Så hvis du har spurt meg om noe idag, så har dere svarene her:  Kan du snart lage ukas tips igjen? Ja, jeg glemte helt å si til dere at jeg tok en liten pause fra ukas tips, siden jeg har vært så mye opptatt, som resulterer i at jeg hvertfall ikke har tid til å lage videoblogger. Men jeg skal starte med det igjen da, tenkte å få til minst en nå i påskeferien, men hadde vært glad hvis dere også kommer med noen ideer til ukas tips!

  Men du? for noen månder siden så så du og søsteren din på awkward på nettet,lol. men jaa. hvor var det dere så det , eller hvilken nettside? Vi lastet ned episodene fra icefilms.info og piratebay.org, begge sidene skal funke fett! Men jeg ser ikke på online, det går an å se på online på icefilms. 

  Hvor lasta du den opp ? (Headern min) Som jeg sa, så funket ikke tinypic, for da blir det ikke HD! Så da brukte jeg heller http://imageshack.us/

  Bra nok svart?
  Har du noen tips til hva jeg kan ha på neste UKAS TIPS?
   

 • Step up

  Heihei ♥

  ENDELIG funker blogg igjen! Som sikkert mange av dere fikk med dere, så ble blogg.no hacket, skikkelig plagsomt for å være ærlig. Er ikke akkurat det er sjeldent at det skjer noe med blogg for å si det sånn! Skjer noe med det stadig nok.

  Nå er jeg på fjellet, og kjeder dritten ut av meg! Kom opp hit i går, og det er såå kjedelig her! Spydde i natt, så er dårlig nå. Akkurat nå verker det i hele kroppen min, og det kjennes ut som om jeg har 0 energi, selv om jeg nettopp har spist!  I bilen i går så jeg på Step up 2, og idag så jeg på step up 3. Har aldri fått sett filmene før nå, henger veldig etter føler jeg! Men syns filmene var veldig bra da, all dansingen fikk meg i litt bedre humør, og det inspirerte meg faktisk litt. Skulle ønske jeg var like rå og flink til å danse som de i filmene!

  Hva har du gjort idag?
  Hva er planene dine for påskeferien?
   

 • Photo booth del 1

  Heihei ♥

  Haha, herregud jeg ler meg ihjel når jeg ser gjennom ALLE bildene som er tatt på photo boothen på macen min! Altså web cam'en. Fikk macen min da jeg gikk i 9. klasse, så bildene startet jo da, og det er jo en stund siden nå! Tenkte å vise dere noen av bildene, kan jo ikke legge ut alle, for det er flere hundre! Og jeg vet ikke om alle som er med i photo boothen syns det er greit at jeg legger ut disse bildene, så derfor tar jeg de bildene med de beste vennene mine, for de har ikke noe vondt av det, hehe!

  Jeg må dele det her inn i flere deler, siden det er så mange bilder! De bildene her er fra 9. klasse og helt på begynnelsen av 10. klasse. Tenkte å legge ut flere, hvis dere vil se. Syns det er så gøy å se gjennom slike bilder!

  Vil du at jeg skal legge ut en del til? Flere bilder? JA eller NEI?

 • Friday

  Heihei ♥

  I dag var jeg nok en gang i bakken, og stod på slalom! Var like fint vær i dag som det var i går, så det var kjempe deilig! Har til og med blitt litt brunere! Nå er det fredag, så det er bare helgen igjen av ferien, og det suger skikkelig! Jeg vil helt klart ha lengre ferie! Er ikke klar for å gå tilbake til skolen. Jeg skal hvertfall prøve å nyte de siste feriedagene!

  I morgen skal jeg mest sannsynligvis stå på slalom igjen, også må jeg starte på en stygg skole oppgave.. Men på mandag har jeg bursdag da, wii! Gleder meg! ♥
  Ble web cam bilder idag! Er så sliten, så orker ikke å ta masse bilder nå. Og ja, jeg er litt solbrent også.. Haha!

  Hva har du gjort idag?

 • Super dag i bakken

  Heihei ♥

  Har hatt en strålende dag i bakken idag! Været kunne nesten ikke blitt noe bedre, og det er perfekt temperatur! Ikke for varmt eller for kaldt. Idag stod jeg på slalom da, ikke snowboard, haha. Og etter noen timer i bakken så dro vi hjem, og litt senere dro vi til noen venner vi kjenner her oppe på fjellet. Vi spilte kort også laget vi helt mislykka boller. 
  Har du stått på ski idag?
  Hva syns du om bildene?
   

   

 • Snowboard proff

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme igjen fra bakken, og idag har jeg og Sofia stått på snowboard! Vi står på slalom til vanlig, noe vi faktisk er flinke i, i motsetning til snowboard! Jeg klarer det ihvertfall da, å stå ned bakken, men etter min mening så er det å reise seg opp verst, haha!
   
  Sofia


  Therese  Nå har jeg nettopp dusjet, og skal bare slappe av resten av dagen! 

  Har du vært i bakken idag?

 • Framme

  Heihei ♥

  Nå er jeg ENDELIG, takk gud(som ikke fins), framme på hytta! Og hvis noen lurer, så er hytta mi på Kvitfjell, noen andre som er her nå? Mehe. 

  Nå er jeg kjempe sliten etter den dødslange turen hit, sitter og gjesper anhvert minutt! Skal kun slappe av i kveld, spise mat og godteri, og se ferdig en film hvertfall. I morgen blir det kanskje bakken, spørs på været, er jo meldt snø!


  Noe sier meg at jeg kjeder meg veldig mye nå, eheeeeee...

  Dere får ha en koslig kveld alle sammen! 
  Er du på fjellet nå?
   

 • Natta bloggen

  Heihei ♥

  Gjett hva jeg gjør nå! Bruker blogg appen for mobiler for første gang!:D Så nå ligger jeg i senga og skal sove nå. Skal på fjellet i morgen..  Natta ♥
  Hva skal du gjøre resten av ferien?

   

 • Sverigetur med gutta

  Heihei ♥

  Nå er jeg endelig hjemme etter en lang dag, med masse Sverige shopping! Jeg var jo hos Endre fra i går til i dag, og så dro vi til Sverige, med Thomas og Martin, og da kjørte vi fra Bærum til Sverige, og så handlet vi masse, og så kjørte Endre meg hjem. Så jeg har brukt hele dagen min på bilkjøring og Sverige turen.

  Masseeee godteri, alt for mye! Skal dele det der med resten av familien da, selvfølgelig!

  Nå skal jeg kose meg med alt godteriet mitt♥ Neida, æsj orker ikke mer nå. Fikk plutselig veldig lyst på gulrøtter nå! Dette godteriet håper jeg varer lenge, skal ta med alt opp på fjellet, drar på hytta på tirsdag kveld.

  Hva har du gjort idag?
  Har du vært i Sverige i det siste? 

 • Siste feriedag

  Heihei ♥

  I dag er det den siste dagen av ferien min, buhu! Vi starter ikke på skolen før i morgen siden lærerne har planleggings dag i går og idag! Skikkelig deilig med litt ekstra lang ferie! 

  I hele går var jeg sammen med Amalie, først var vi ute og gikk tur med hundene våre, og etterpå kom Amalie til meg, og da var vi mye på hver vår mac, så på film, den siste Pirates of the Carribean, lagde svidd popcorn, stinket rett og slett brent på hele kjøkkenet! Var veldig herlig å se Amalie igjen, har jo vært borte nesten hele ferien! ♥


  Tok desverre ikke noen bilder i går, orket ikke. Bildet over er av meg og Amalie fra bursdagen hennes før jul. 

  Har du startet på skolen/jobb allerede?


 • Nyttårsforsetter for 2012

  Heihei ♥

  Nytt år, nye muligheter, som jeg sa (skrev) tidligere. Så da har jeg selvfølgelig noen nyttårsforsetter! Klarer jo aldri å holde meg til noen av nyttårsforsettene mine, men i år SKAL jeg det! Basta bom, har veldig lyst til å holde meg til de hvertfall! Her er de jeg kommer på nå:

  Jeg skal satse mer på dansinga, trene oftere, men mer selvstending trening.

  ♥ Jeg skal få en ny singel til dansinga, som jeg skal eie så sinnsykt! Hehehee.eee...

  ♥ Jeg skal bli sunnere, altså ikke spise masse godteri i hverdagen som jeg gjorde i det siste halvåret som var!

  ♥ Jeg skal spare stipend pengene mine, jeg skal IKKE kaste bort ALLE pengene på mat og godteri. 

  ♥ Når det blir varmere ute, skal jeg jogge minst en gang i uka.

  ♥ Jeg skal starte å tøye spagaten bedre, pleier ALDRI å tøye hjemme, kanskje på tide nå?

  ♥ Jeg skal spare unna 500-1000 kr i mnd til speilrefleks kamera! Så kanskje jeg har råd til et til sommeren. 

  ♥ Jeg skal prøve å være litt mer kreativ med bloggina, og ta flere outfits bilder, og bli enda bedre blogger dette året!

  ♥ Være mye med venner, spesielt med bestevennen min, og kjæresten min!  Hva er dine nyttårsforsetter?


 • Nyttårsaften

  Heihei, og godt nytt år! ♥

  Jeg hadde det kjempe koslig i går kveld/ i natt! Vi spiste masse god mat, mye rart som ble servert, som stekt ål eller hva søren det var? Også hadde vi photoshoot, spilte masse brettspill og lekte noen leker. Og da klokka slo 00.00, var vi ute og tente raketter og så på alle de fargerike rakettene som eksploderte over hodene våre, oppe i himmelen!

  Hva gjorde du på nyttårsaften?


 • 2012 End of the World

  Heihei ♥

  Ved midnatt idag er det klart for et nytt år. Nytt år, nye muligheter. Vi skal bort til hytten til noen vi kjenner, og feire nyttår der. Blir sikkert kjempe koslig! Alle skal ta med litt mat hver, så det blir vel noe slags tapas, masse forskjellig mat hvertfall!  Jeg har jo selv sett 2012 filmen, og selv blitt skremt av alt alle sier, det med at jorda kommer til å gå under i 2012. Men så har denne teorien kommet fram mange ganger, der jorda aldri har gått under! Jeg tror ikke jorda kommer til å gå under i 2012, altså som starter i natt! Selv om døds dagen skulle skje langt ute i 2012. Håper hvertfall ikke jorda går under da, for da dør jo alle sammen..

  Fine tanker i slutten av 2011 du, haha! Så er det flere ting som jeg ser fram til i 2012 da! Som å bli 17 år, okei ser egentlig ikke så mye fram til det.. Men så er det masse filmer jeg gleder meg til at kommer ut på kino i 2012! Som The hunger games og den siste Twilight filmen! ♥

  Tror du jorda vil gå under i 2012? GODT NYTTÅR!


 • T.G.I.F

  Heihei ♥

  Idag har jeg egentlig ikke gjort noen ting... Nei. Jeg har filmet inn resten av spørsmålsrunden, så nå blir det 4 deler! 3 til, for del 1 ligger jo under dette innlegget.

  Jeg satser på at morgendagen blir litt mer spennende, for da er det jo nyttårsaften! Jeg har tenkt til å stå på slalom først, enten det eller bli med i butikken, og på kvelden skal vi bort til noen andre vi kjenner og feire nyttår der! Gleder meg veldig til i morgen!  Nå skal jeg sette i gang med det nye gratis designet, og så redigere spm runde svar videoene! 

  Hva har du gjort idag?


 • Hyttekos

  Heihei ♥
  Bildene er fra i natt, da vi sov i telt inne, med Sofia og Amelia.

  Har kost meg idag, har stått på slalom og ellers bare slappet av på hytta! Sitter fortsatt i superundertøy, digg..

  Hva skal du gjøre i dag? Og hva har du gjort hittil idag?


 • Klar for slalombakken!

  Heihei ♥

  Jeg er så grusomt treig om morgenen, så nå er jeg endelig klar for å stå på slalom! Alle de andre har allerede dratt ut i bakken, hehe. Temperaturen er perfekt idag, og det ser ut som det er bra sikt og veldig bra i bakken, håper ikke det er masse is som det var i forrige gårs. 

  Klar for ski med det knæsj rosa superundertøyet mitt!
  Utsikten til bakken, fra rommet mitt som ligger i under etasjen.

  Skal du på ski idag? Hva syns du om bildene?


 • Chill dag inne

  Heihei ♥

  Har jo bare vært inne idag, så jeg har da ikke gjort så alt for mye! Jeg skal nok ut på ski igjen i morgen, hvis det blir bra vær! 

   

  Nå skal vi snart spille kokkeli monke, et spill vi fikk av søstra vår til jul! Ganske gøy, så lenge ikke Didrik og Jens bare tuller...

  Ha en fin kveld alle sammen! Hva skal du gjøre i kveld?


 • Kvitfjell

  Heihei ♥

  Nå er jeg oppe på hytta, kom egentlig opp for flere timer siden, men å blogge så fort jeg kom inn døra falt meg bare ikke inn. Har spist pølser og spilt spill med de andre, og ellers bare slappet av foran macen med godteri! 
  Kunne nesten ikke sett dummere ut, haha! No makeup today, har jo bare sittet i bil, så hva var vitsen da?..

  Er du på fjellet nå? 


 • Christmas eve

  Heihei ♥

  Idag skal jeg bare pakke, kle på meg, og så dra til hytta på fjellet! Så får ikke blogget noe mer før jeg har kommet til fjellet, og kjøreturen dit kan ta opp til 5 timer! Så vet ikke om det blir noe mer blogging før i morgen da.

  Tenkte bare å legge ut noen bilder fra julaften, siden jeg enda ikke har gjort det. Også legger jeg ut bilder fra gårsdagen senere.  Hva syns du om bildene? Ha en fin dag alle sammen!


 • Julemorgen

  Heihei ♥

  God jul alle sammen! Idag er det julaften, det jeg egentlig venter på nå er at timene bare skal gå, for jeg vil hoppe fram til i kveld når vi skal åpne gaver! Gleder meg skikkelig til i kveld. 

  Nå står Askepott og de tre nøttene på tven, hører på det i bakgrunnen. Ser på den filmen hvert eneste år, men jeg vet ikke om jeg klarer å se hele i år, har jo sett 15 ganger fra før gjennom livet mitt, 16. gangen idag!


  Godteri som jeg fikk i juleposten idag! Istedet for julesokk så har jeg julepost.

  Ser du alltid på Askepott på julemorgenen?


 • Jule rydding

  Heihei ♥

  I dag har jeg ryddet ganske mye, siden det er julaften i morgen! Har støvsugd nesten hele underetasjen, og ryddet og støvsug på mitt rom selvfølgelig, det viktigste rommet av alle. Så nå er det ikke støvete lengre, og litt ryddigere, haha!

  Under ryddinga;
  Etter ryddinga;  Har snart ikke plass til flere pokaler, har 42 hittil, men vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre de av!

  Har du også ryddet til jul?

 • Juletreet vårt

  Heihei ♥

  Da er vi ferdig med å pynte juletreet! Ble skjeivt som vanlig. Er litt skjeve vi i familien, haha, tulla. Men siden toppen er litt skjev, så ser hele treet skjevt ut, men det er ikke så farlig. Syns det er fint jeg, treet vårt har sin egen personlighet!

   
  Søte Spot har fått sløyfe rundt halsen!
  Masse gaver! ligger rundt hele treet.
  Ååå så glad.

  Nå skal jeg snart spise grøt med mandel, håper jeg får mandelen, fikk den sist gang tror jeg det var. Dere får kose dere alle sammen i kveld på lille julaften!

  Skal du spise grøt i dag? Eller har du kanskje allerede gjort det?


 • Snart ut og kjøpe juletre!

  Heihei ♥

  Nå skal jeg snart ut med pappa og broren min, tror jeg, og kjøpe juletre! Så senere idag skal vi da sette opp juletreet, pynte det og legge alle gavene under treet. Også kommer søstra mi, også skal vi spise grøt med mandel i kveld, som er vanlig tradisjon!


  Bilder tatt fra weheartit.

  Gleder meg masse til i kveld, og ikke minst til i morgen! Bare en dag igjen til julaften! Woho!

  Har du satt opp juletre enda?


 • Julegaver!!!

  Heihei ♥

  Nå har jeg snoket litt rundt i huset og tatt bilde av alle de innpakket gavene! Gleder meg nå skikkelig til å legge alle gavene under juletreet i morgen, da får jeg se hvor mange gaver det faktisk er! Blir sikkert noen flere innen i morgen kveld. 


  Noen av julegavene jeg fant rundt omkring i huset. Syns jeg har blitt grusomt flink til å bruke det redigerings programmet, føler jeg har det litt for gøy med meg selv og den redigeringen, haha! Skal prøve å ikke overdrive.

  Syns også jeg har vært veldig flink til å blogge idag! Dette er det 5. innlegget idag, og jeg har faktisk hatt ting å blogge om, enn å bare fortelle hva jeg har spist til middag.. Men når det er ferie har man mye bedre tid til ting som å blogge føler jeg! I dag har jeg jo bare vært på datan hele dagen uansett.. Nesten.

  Tror du at du får mange julegaver i år? Gir du bort mange julegaver i år?


 • Bittelille julaften

  Hei hei ♥

  Tenk at det er lille julaften i morgen, og julaften på lørdag! Utrolig hvor fort tiden kan gå, spesielt i juletiden! Gleder meg skikkelig til lørdag. Gleder meg mest til å åpne gavene mine, hihi! Lurer spesielt på hva jeg får av Endre, for den ligger i gangen, og den er stoooor, aner ikke hva det er. Har prøvd å gjette hele tiden, men Endre gir meg ikke et lite hint engang. 

  I hele dag har jeg bare slappet av, og ryddet rommet halvveis. Rydder ferdig i morgen, er så slitsomt og ikke minst kjedelig å rydde, orker ikke å gjøre alt på en dag!
  Elsker o-matic siden med de digge effektene♥

  Nå har jeg nettopp hjulpet pappa med å laste inn alle julegavene som han hadde i bilen inn i huset. Må si det blir mange julegaver i år! Gangen vår er nesten helt fullt med julegaver, og halvparten av gavene står ikke der engang!

  Hvordan har du feiret bittelille julaften?


 • Endelig har årboken kommet

  Heihei ♥

  Endeligendeligendelig har skole årboken kommet! Har ventet på den skikkelig lenge nå, tar tydligvis alltid lang tid før den kommer. Men nå har jeg den!
  Meg i den rosa blazeren, på bildet helt øvert til venstre.   Klokka er snart 17, og jeg har enda ikke dusjet! Har sittet foran macen i hele dag, herregud. Så nå sier jeg over og ut, så skal jeg gå og gjøre det jeg hadde planlagt for dagen!

  Har du fått skole årbok, hvis du skal ha det dette skoleåret?


 • Juleferie!

  Heihei ♥

  Det er skikkelig deilig med juleferie! Ferien min startet i går, hadde siste skoledag da. Man kunne dra i kirken idag hvis man ville, men jeg er ikke noen "kirke-person". Er heller ikke kristen. Mange syns det er koslig å gå i kirken, jeg syns det er skikkelig kjedelig. 

  Vi gjorde ferdig strikke oppgaven og så spiste frukt, pepperkaker og drakk gløgg på skolen i går. Så fikk vi gå klokka. 11.30! Etter skolen dro vi til byen, og jeg fikk kjøpt de siste julegavene, er jeg ganske sikker på nå hvertfall! Og så dro vi til treneren vår, som jeg blogger mer om senere, og da jeg kom hjem var Endre her, og hadde tatt med en stooor gave til meg! Lurer skikkelig på hva det er! 

  Idag har det kommet snø nok en gang, så det sier jo seg selv når jeg sier at der er sykt kaldt ute. 
  Snøø.... 

  Nå må jeg bytte sokker, for jeg var så smart og gikk i sokkelessen ute i snøen.. Heh..

  Har du juleferie nå?


 • The End

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp sett ferdig National treasure: book of secrets? Med Didrik. Og nå har jeg tenkt til å legge meg! Blir så trøtt på skoledagene, lange dager der jeg står opp så tidlig! Men først tenkte jeg å skrive litt om hva jeg gjorde i slutten av høstferien!

  På lørdag var vi først nede i Ringebu, der det var Fårikal festival! Skikkelig.. bonderisk? Haha. Senere kom Kaja til oss, og vi satt vel og snakket for det meste. Og surfet litt på nettet. Og så dro vi på middag hos noen andre vi kjenner som har hytte på fjellet. Vi spiste god mat og masse digg, badet nakenbad i boblebadet, ute i mørket selvfølgelig, også sov jeg og Sofia over. Dagen etter spiste vi frokost, ble kjørt til hytta, så vasket vi og pakket og dro hjem!


  Meg og Kaja!♥
  Sofia som tegner.

  I boblebadet før vi kledde av oss, haha. Satt ikke helt naken, bare uten overdel etterhvert;)


  På natten.

  Men nå er det tid for senga! Natta folkens. Hva gjorde du i høstferien?


 • Det snør!

  Hei hei ♥

  Gjett hva!? DET SNØR! Her oppe på fjellet altså, heldigvis ikke hjemme! Vil ikke ha vinter hjemme enda! Det startet visst å snø klokka 06.00 idag tidlig, også skal det snø til klokka 18.00! Men vi drar hjem før det, vi pakker og rydder nå, også drar vi hjem ca. 14.00!


  I går var vi hos noen vi kjenner, og jeg og Sofia sov over der. Jeg, Sofia, Amelia og Rebekka lå alle sammen i en stor dobbel seng oppe. Vi lekte også mange leker, og badet naken i boblebadet, eller jeg badet halvnaken, haha!

  Snør det der du er nå? 


 • God morgen Oslo!

  Hei hei ♥

  Nå er jeg hetl stappmett, har spist teaterbolle, go'morgen joghurt og drikket sjokolademelk til frokost. God frokost, men er helt stappa. Nå er det ikke lenge til vi skal kjøre til fjellet! Vi skal dra ca. klokka 12. Så det er en lang biltur i vente!


  Sofia!


  Mmm♥

  Men nå skal jeg pakke ned tingene mine, og gjøre meg klar til å dra! Dere hører nok ikke mer fra meg før i kveld! Hvis vi får fikset internett med engang da. Jeg har internett på hytta, men noen ganger kan det bli litt klikk i begynnelsen..

  Hva skal du gjøre idag?


 • Åpningen av Whitney Port kolleksjonen

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra Whitney Port kolleksjons åpningen på Karl Johan! Og selve Whitney Port var der til og med! Vi hadde egentlig tenkt til å ta bilde med henne, men så stelte vi oss i feil kø, altså i køen for å komme inn og handle, og ikke autograf køen som vi skulle ha stått i. Så da vi kom inn og oppdaget det, tok vi heller bare noen bilder av Whitney Port, og vi gadd rett og slett ikke å stelle oss i den andre køen også. Det var utrolig mange jenter der, kjempe lange køer!


  Noen av folka.. 


  Whitney Port!
  Ja, også oss med Whitney i bakgrunnen da, hehe.

  Har du vært på Whitney Port åpning idag?


 • Skal snart møte Whitney Port!

  Hei hei ♥

  Nå jeg i Oslo! Akkurat nå er vi i leiligheten, og vi ser på gamle filmer på tven, av oss selv. Jeg hadde sykt lys stemme da jeg var liten! Vi skal snart ut og spise nå, og så skal vi på Whitney Port åpningen på Bik Bok, og selve Whitney Port kommer! Så da skal jeg ha med kameraet og ta bilde med henne! Jeg og Sofia må bare ta bilde med henne da!

  Ellers i hele dag, har vi gått litt rundt i hele Oslo, og shoppet litt! Gikk i Karl Johan, Akerbrygge og har trikket litt her og der.
  Bilder fra dagen.

  Noen andre som skal møte Whitney Port idag? Ha en fin kveld!


 • Spør meg om hva som helst!

  Hei hei ♥

  Nå har DU sjansen til å spørre meg om hva som helst! Skal være helt ærlig, og seriøs. Ikke neon tulle svar eller snakke meg bort! Men ikke ta for drøye spørsmål, ta spørsmål du selv kunne ha svart på! Spør om så mye du vil! Svarer i morgen kveld på spøsrmålene på en video tenkte jeg! 


  Haha, dauer av den dårlige redigeringa mi! Skulle bare teste det ut, og broren min som redigerte ringen min grønn, LOL! Ja, det var da dagens bilde.. Igjen, LOL!

  Hva lurer du på om meg? SPØR OM HVA SOM HELST, OG SJEKK HER IGJEN I MORGEN FOR SVAR!


 • Når ble Halden toget Göteborg toget?

  Hei hei ♥

  Er hjemme igjen nå dere, bare så dere vet det. Kom hjem fra Endre i går, savner kjekken allerede♥ Skyper med han nå da, og han er syk stakkars. 

  I går så rakk vi bussen fint til Sandvika, og vi rakk akkurat toget til Oslo, og vi hadde rekket toget til Fredrikstad også, HVIS jeg hadde visst at det var Göteborg toget jeg skulle ta og ikke Halden toget. Stod rett vedsiden av det, men stakkars lille meg visste ikke det da! Så da ble det en time ekstra i Oslo med Endre. Vi kjøpte Ben&Jerry iskrem, godteri, cookies og nudler! Det er visst nuddlene Endre ble dårlig av, jeg spiste ikke det. Stakkars, matforgiftning da!


  Stakkars Endre, ser helt mongo ut pga mobil kameraet, hehehehhee. Neidaa! Men jeg er ikke så flink til å ta bilder med mobilen..


  Matforgiftet nuddler!!
  Ben&Jerry's♥

  Har det samme skjedd med deg, som meg om tog greiene før? OG liker du Ben&Jerry's? 


 • Jeg har blitt 10 år igjen

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og Amalie og NØRDER habbo hotel. Det er egentlig veldig kjedelig, men
  vi fant oss noen hyggelige folk vi kunne leke nsp med, haha! Jeg spilte habbo da jeg
  var 10 år, så jeg har hatt en bruker nå i 6(?) år... Ja. Og det er ferie, og vi kjedet oss
  litt, så da spiller vi habbo. Amalies ide, haha!

  Også viser det seg at flere av habboene har blogg, så nå leser jeg litt på dem. Okei, nok av
  flaue innlegg. Der jeg blogger om at jeg nørder et veldig teit spill, heheee. ♥

  Har du spilt habbo i dine yngre dager? Eller spiller du det kanskje nå?? 
  

 • Hjemme fra fjellet

  Hei hå ♥

  Igår dro vi hjem fra fjellet, så nå er jeg da hjemme! Tok sikkert 4-5 timer å kjøre hjem, men
  jeg syns tiden gikk litt fort da. Jeg så ikke på film denne gangen, men jeg skrev bok, hehe..

  Jeg har fri i dag og i morgen, og så starter skolen igjen på onsdag. Og på onsdag skal vi
  levere en sånn teit språklig emne oppgave på minst 11(?) sider.. Så den holder jeg på med
  nå! Og det er utrolig kjedelig. Skal snart ta meg en pause fra driten, og spise noe ihvertfall!


  Ja, så orker jeg ikke å laste inn bilder nå, så ble photobooth. Verdens beste kvalitet altså!...

  Hvor lenge har du ferie?

 • Påskeaften

  Hei hei ♥

  Nå er det påskeaften, som dere sikkert vet! Men det er ikke lenge igjen av dagen da.

  Jeg har funnet påskeegg, spist masse godteri og vært med venner idag og spilt badminton!
  Påskegodt ♥
  

  Har du spist masse godteri idag?

  GOD PÅSKE DA FOLKZ!  

 • Bildedryss av påske

  Hei hei ♥

  I påskeferien får jeg ikke masse tid til å blogge, fordi jeg er for opptatt med å ha ferie! 

  Så istedet for å skrive et laaangt kjedelig innlegg om hva vi har gjort i det siste, så legger
  jeg heller ut noen par bilder! ♥ 
  Vi har bakt kanelboller. 

  Vi har hatt photoshoot


  Vi har chillet på terassen


  Se såå fint vær, og bakken.. 
  Vi har vært på "grill" fest og spilt forskjellige spill 


  Og tatt masse bilder der 

  Men nå har gjengen kommet hit! Challabais ♥

  Hva har du gjort i ferien så langt? Og syns om bildene?  

 • Påskeferie på hytta

  Hei hei ♥

  Ja, jeg skal være her på hytta, heleee påskeferien. Stucked at the montain. Jeje. 

  Idag har jeg faktisk stått på ski! Jeg har stått på slalom, så vidt. Men jeg dro fort hjem
  igjen, siden det var helt RÆVA i bakken. I bakken er det snø, men alle andre steder
  er det gress og tørr bakke. Snøen er helt slushi, og jeg holdte på å koke over ! 

  Da jeg kom hjem fra slalom kjøringa, spiste jeg, så på film, så på film, spiste og så på
  film. 3 filmer på en dag, litt digg da. Så på Grown ups, Harry Potter, den nyeste altså,
  og Mean Girls 2. Jeg så på film med Sofia, Therese og Didrik. Therese er kjæresten hans.

  Alle filmene var veldig bra! Men på Harry Potter filmen snakket de lavt og det var mørkt
  nesten hele tiden! Den er sikkert bedre å se på kino da. Men anbefaler alle filmene da!  Sexy kamera♥


  "Sexy" Emma


  Litt påskegodteri. Har allerede spist opp en kilo godteri idag, hihihi, elsker påskeferie ♥
  
  Nå skal jeg opp og joine stirringa av flatskjermen, og spise snacks da! 

  Hvor er du i påskeferien?


 • I broke my tooth!

  Hei hei ♥

  Nå er det PÅSKEFERIE!!! ♥ SYKT DIGG! Untatt det at jeg skal bruke ferien på en skoleoppgave
  da... Men ferie er ferie. Og i påska kan man spise masse godteri! Eller ikke, ikke med mine tenner.

  Idag var jeg på skolen. Også spiste jeg, plutselig kjente jeg at jeg tygde på noe skikkelig hardt!
  Det var da en del av tanna mi som brakk av. Hjørnet av en av gjekslene. Så nå har jeg et hull ned
  i tanna mi.. Deilig. NOT. Jeg fikk ikke vondt da, men det er litt plagsomt for hver gang jeg rører på
  tunga mi, for da kommer den borte den lille stygge tanna mi. . .


  Hvis dere ser der skyggen akkurat starter, på venstre side av bildet i munnen min, kan du se
  litt at tanna er brukket. Det er helt umulig å ta bilde selv av munnen sin.. Så ja, bare forestill dere.  
   Jeg skal til tannlegen etter påskeferien, så lenge jeg ikke plutselig får skikkelig vondt da!

  Men ha en fin påskeferie alle sammen!! ♥

  HVA SKAL DU GJØRE I PÅSKE FERIEN?

  HAR DU BRUKKET TANNA DI FØR... ?   

 • Et dukkehjem

  Hei hei ♥

  Det er fortsatt ferie.. Så jeg orker ikke å blogge så mye.. Jeg er fortsatt på fjellet, og her er det 
  skikkelig tåke! Men vi skal på slalom forde, siden Endre vil. Ja, Endre er her. Han drar hjem 
  etterpå da. Mens jeg drar hjem i morgen, og da har jeg bursdag! Da blir jeg endelig 16 år! ♥

  Så jeg stod opp klokka 09.00 ca idag, og jeg har da fått litt tid til å lese på manuset mitt til et
  dukkehjem. Vi skal ha teater forestilling i klassen, og jeg har den største rollen. Mye å øve på!


  Random fra weheartit

  Nå skal vi ut på slalom ski! Bare se på web camera fra bakken, sååå fint vær..

  Har bare en ting å si.. ØNSK MEG LYKKE TIL MED Å SE NOE SOM HELST!

  Skal du på ski idag?


 • Bare superundertøy er mindre enn nok

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg i soffan nede i tv stuen, på hytta. Jeg skal snart spise middag, også må jeg dusje.

  Idag har jeg stått slalom, men ikke så lenge siden det er så sinnsykt kaldt. Jeg kledde på meg
  superundertøy, en flis genser, en sånn tjukk genser over der igjen, boblejakke, skibukser, votter,
  hals x 2, og et skjerf. Ja, det er kaldt! Men jeg ble ikke så kald idag da, siden jeg tok på meg en
  ekstra genser, men de andre ble jo kalde etter to turer, så jeg gadd jo ikke å kjøre alene i bakken.

  Etter vi hadde stått slalom, dro vi til hytta, skiftet, spiste lunsj og så litt på tv. Nettvennene faktisk.

  Så dro vi til Amelia, og vi bakte boller, spilte kort, prøvde å få til film på pcen hennes, men det
  funka ikke. Jeg og Sofia lagde sjokoladeboller, og Didrik og Amelia lagde kanel boller.


  Har ikke noen bilder fra idag, men så tok jeg noen bilder og filmet da vi akte i går.

  Har du stått slalom/snowboard/langrenn idag? Eller kanskje akt?


 • Let the weather be bad

  Hei hei ♥

  Fy, nå snør det! Og det er ganske hvitt ute.. Hvit himmel, hvit bakke, hvite trær og hvite
  snøfnugg som daler ned i massevis. Så jeg dropper å stå på slalom idag, blir heller her.


  Se så fint vær det er...
  Jeg får vel gå og kle på meg, og kanskje jeg leser litt videre i Merket. Den er spennende! Og
  ikke minst bra.

  Ha en fin dag! Hva skal du gjøre idag?

 • Video fra slalombakken idag

  Hei hei ♥

  Her er en video fra bakken idag! Jeg og Didrik byttet på å filme. Og det er jo ikke verdens
  smartese å kjøre rett ned bakker med et kamera i hånden heller. Jeg var litt ekstra forsiktig!

   


  Og jeg aner ikke hvordan man laster opp i HD, så ikke verdens beste kvalitet.

  Hva syns du om videoen? Har du vært på Kvitfjell før?


 • Hjemme fra slalombakken

  Hei hei ♥

  Da er jeg inne igjen fra slalombakken! Jeg har stått på slalom siden idag "tidlig". Jeg dro ut 
  rett etter jeg hadde spist og kledd på meg. Og det er dritfint vær i bakken! Det er kjempefint
  vær her. Sol, og helt klart vær. Men det er selvfølgelig kaldt da, har blitt kald på hendene nå.

  Men jeg tok med filmkameraet mitt i bakken da, så jeg og Didrik filmet litt og tok noen bilder.
  Hvordan er været hos deg? . . .

 • House of Night

  Hei hei ♥ Og god morgen folkens! Stod opp for en halvtime siden jeg.

  Idag skal jeg dra på fjellet. Så nå holder jeg egentlig på å pakke! Jeg må
  pakke klær, toalettsaker, skolesaker og bøker og filmer og kamera og mac greier!


  Dette må jeg ha med meg! Et dukkehjem, manuset mitt. Og de fire bøkene til House of night
  romanen. Holder på å lese første bok nå, Merket, også har jeg lånt Bedratt, Utvalgt og Utemmet.

  Et dukkehjem manuset må jeg ha med meg fordi vi skal fremføre en scene fra det, på skolen!
  Og siden jeg har den største rollen, så har jeg veldig mye å øve på.

  Hva skal du i vinterferien?

 • TOPPEN AV FJELLET

  Hei hei ♥

  Idag har jeg gått tur opp på toppen av fjellet. Vi tok heisen opp og heisen
  ned igjen, meeen vi gikk hele veien ned til heisen, og opp igjen etterpå hjem da.

  Vi har nesten bare vært ute idag, ellers enn turgåing har vi sett på skrekk film,
  sorrority row og spilt sims 3 og gjort litt andre diverse ting.

  Men jeg skal gå ned til de andre nå, og jeg skal også snart legge meg. Har skikkelig
  voksekramper, så orker ikke å sitte her å blogge.


  Endre, meg, Sofia, Amelia.

  Har du gått tur idag?

 • Sisterhood of traveling pants

  Hei hei ♥

  Idag er det onsdag, det er fortsatt høstferie, og det er fortsatt dårlig vær!
  Men det er meldt fint vær i morgen da.  Da er det best det blir fint vær og,
  for jeg har lyst til å gå tur, jeg har mest lyst til å ta heisen opp til toppen!

  Nå sitter jeg på hytta, og venter på at jeg kan dusje. Jeg håper det blir snart...
  Vannet er nemlig tatt på hytta her nå, for en rørlegger eller noe sånt skal fikse
  noen greier... Jeg vet ikke helt hva han skal jeg, men han sager ihvertfall!
  Han sager over rørene våre.

  Idag har pappa lyst til å dra å fiske, og det har visst Endre også lyst til. Nei men
  så fint liksom, da kan de to dra! ^^ Jeg og Sofia skal ikke ut i det møkka været!!

  I går hadde jeg tenkt til å blogge, på kvelden, men så streiket internettet mitt.

  Vi så på film for det meste i går, og prøvde å laste ned programmer til macen min,
  slik at jeg kan se på filmer på icefilms. Men vi har ikke fått til det enda.

  Men vi så på The last song, jeg så den for andre gang, for jeg så den også på kino.
  Også så vi på Alvin og gjengen 2, jeg fikk ikke med meg begynnelsen da, og internettet
  streiket akkurat på slutten av filmen, så jeg fikk bare sett litt midt i.

  Men takket være icefilms, så har jeg fått sett MANGE nye filmer, som jeg har hatt skikkelig
  lyst til å se i det siste.

  Jeg har fått se Sisterhood in traveling pants 1 og 2, filmene var utrolige fine, men ganske
  annerledes enn i bøkene. Jeg har også fått sett litt av Alvin og gjengen 2, I am legend,
  Bring it on in it to win it, Vampires suck, the Last song, og idag skal vi se på Twilight Eclipse,
  Sorrority Row og Dear John. Fra før av har jeg bare sett eclipse og Bring it on, så nå har
  jeg fått sett mange nye filmer!

  Men nå må jeg gå av nettet... Jippi, da kan vi jo gå ut og leke i det fine været!

  Hvordan er været hos deg NÅÅ?
 • PØSREGN OG TETT TÅKE

  Hei hei ♥

  Hei! Nå er det skikkelig fint vær her! Eller hva tror du? Stoler du på
  meg eller overskriften? Jeg tror vi går for overskriften vi. Det er skikkelig
  dårlig vær, og det var det i går også.

  Nå sitter jeg i sengen og slapper av, mens Endre og Sofia krangler om sudoku.

  I hele går var vi inne hele tiden, og vi så på mange filmer. Vi så på Bringt it On, in it to win
  it, digger den! Jeg og Sofia fikk Endre den til å se på den sammen med oss! Mens vi så
  på den filmen kom Amelia, en vi kjenner som på en måte har hytte her oppe.

  Vi så også på I am legend og Vampires Suck. Vampires suck sucked!!! Herregud den var dårlig.
  Traileren var bedre da. Men I am legend var bra da.  Æsj, håret :S Må fikse det!

  I resten av dag, skal jeg prøve å finne på noe morsomt! Jeg burde kanskje komme med en super
  ide om hva vi kan gjøre nå, for nå diskuterer Sofia og Endre sokker...

  Hvordan er været hos deg? • NATTA!!

  Hei hei ♥
  Natta, nå legger jeg meg, snart...

  NATTA!
 • Sporty tur-gåere

  Hei hei ♥

  Vet dere hva eller!? JEG ER SPORTY! Idag har jeg gått tre ganske lange
  turer ♥ Vi stod opp i dag tidlig, tidlig. Endre stod opp først, men jeg våknet først!
  Så spiste vi frokost, og gikk tur med Spot. Jeg, Endre og Sofia. Vi gikk tur helt
  ned til bakkene, opp i den ene familie bakken, nedover, og opp mot hotellet, og rundt
  og opp til hytta igjen. Ja, det er komplisert. Men etter første gang som vi hadde gått,
  så merket Endre at han hadde mistet skritttelleren sin! Så da måtte jeg og Endre, og Spot..
  Gå enda en tur etterpå for å finne skritttelleren hans. Jeg fant den!

  Så slappet vi av på hytta, og spiste frokost for andre gang. Så dro vi på tur til det vanlige
  stedet, der vi drar vær eneste høstferie. Jeg kaller det stedet ved fossen, for det er en skikkelig
  fin foss der. Vi griller, og det er store bekker der, så pappa har prøvd å fiske der noen par ganger.
  Så vi dro dit idag, men vi må kjøre bil i over 7 km for å komme dit da. Og det er kromlete
  og humpete vei dit, så det går ikke særlig fort før vi kommer dit! Men så parkerte vi,
  og gikk det siste stykket. Idag gikk jeg og Endre, og faren hans, helt opp på den andre
  siden oppå fossen. Vi fikk ikke til å gå midt i fossen denne gangen, siden det var for mye
  vann i bekken, sikkert fordi det har regnet...

  Vi var vel der i noen timer, og så dro vi tilbake til hytta igjen, og siden det har vi slappet
  av på hytta. Vi har sett filmen "Click", fin den ;) Endre har sinnsykt mange filmer på en sånn
  harddisk, og den harddisken har han med da.

  Men her er noen av bildene fra turen idag:


  Kakao og sjokolade ♥


  Endre ♥  Sofia ♥


  Klare for tur ^^


  Sofia, meg og Endre, foran fossen ♥
  Jeg og Endre besteg fossen ^^

  Sofia som prøver å få Spot til seg med hundefløyten


  Spot


  Endre, Sofia, Spot.

  Det ble litt forskjellige formater, siden ikke alle bildene ville lastes opp på 
  str 500...

  Men nå skal vi se på film! Har du vært på tur idag? • Kvitfjell med Sofia og Endre!

  Hei hei ♥

  Idag er det LØRDAG! Og det er høstferie! ♥

  Jeg er på hytta på Kvitfjell, sammen med pappa, Sofia, Spot,
  også gjestene våre er Endre og foreldra hans. Alle vi kom opp i går.

  Vi kjørte i over 5 timer i bil! For det var en som hadde kjørt ut av veien, eller
  noe sånt, så vi stod lenge i kø! Men jeg og Sofia fikk tiden til å gå litt fortere
  ved å se på film og spille sims 3 da! Vi så på Avatar som varer i 3 timer. Vi
  har hatt Avatar filmen siden juli da, men jeg orket aldri å se på den før i går,
  siden alle sa at den varte så lenge. Men da fikk jeg sett Avatar for første gang
  i går da. Jeg syns den var skikkelig bra!

  Men så startet vi også å spille Sims 3, men vi fikk ikke spilt så mye, siden strømmen
  på datan min gikk ut. Vi startet på nye folk, vi lagde blondiner.

  Men så stoppet vi i butikken i går, og så kjørte opp til hytta. Vi var oppe rundt
  21 tiden i går.

  Da de andre kom opp, så spiste vi middag, og så gikk vi tur med Spot to ganger
  utover kvelden, også slappet vi vel mye av. Hadde det gøy, men jeg detaljerer ikke
  helt hva alt vi gjorde.


  I bilen


  Blå tunger in my heart <3


  Så hadde det blitt mørkere.


  Senere på kvelden, på hytta. Vi har ikke brukt vreng effekt der altså, neida.


  Oiiii så "fint" bilde...


  Ja, det var noen av de 100 000 bildene vi tok på photo boothen i går ^^

   

  Planene for i dag er at de voksne skal i butikken ihvertfall, mens vi må være her.
  Også har vi tenkt ti å gå på tur. Til fossen, der vi er vær høstferie!

  Hvor er du i høstferien?

  HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN UNDER!!!!
 • I morgen drar jeg på fjellet!

  Og blir der for alltid, TULLAAA :P

   


   

   

  Hei hei ♥

  Idag har vi hatt gründercamp på skolen. Vi lagde en modell av en miljøby,
  og vi vant ikke. Kort fortalt! Og vi rakk ikke bussen, fordi ho dama på slutten, da
  vi skulle ha prisutdeling, så snakket hun kjeeeeeempeeeee lenge, og det var
  unødvendig å snakke så lenge! Så vi rakk ikke bussen. Men vi løpte fram og kunne
  kommet oss på bussen, for vi stoppet nemlig foran bussen, eller nesten da. Og vinket!
  Bussjårføren bare så på oss, og kjørte av gårde, møkka buss sjåfør! Få deg en annen jobb!

  Senere dro vi på trening, og vi brukte treningstoppene jeg har laget for første gang!
  Vi reklamerer også for bloggen vår på toppene våre, www.esidansere.blogg.no

  Etter trening dro jeg hjem og spiste, og pakket videre!

  For i morgen drar jeg på hytta på fjellet. Og vet dere hva? Jeg må ta med meg norsk
  og rle bøkene mine på fjellet, siden jeg har fremføringer uka rett etter høstferien, "jippi".

  Men det er ikke, absolutt ikke!! Det jeg skal bruke mest tid på der oppe!!!


  Grønne bokser t-skjorter, eller noe.. Alle på skolen, eller alle i 9 og 10 klasse,
  brukte sånne t-skjorter! ALLE!


  ESI <3

  Får kanskje ikke blogget i morgen da? Drar på fjellet RETT etter skolen, 
  og det tar 4-5 time rå kjøre opp. Også er det ikke sikkert nettet funker med
  en gang der oppe!

  Hva skal du i høstferien?
   

 • I wanna be with you

  Hei hei ♥

  Lol, nå har jeg blitt helt dilla på sangene til Cascada. De er brae da!
  Det er nok ikke så rart at vi hører på Cascada hele tiden på treningene!

  Nå får vi snart besøk! Det blir gøy ;) Lalala!

  Du kan bare høre den hvis du har spotify.

  I dag har jeg slappet av og spilt Sims 3, fordi søstra mi skulle så absolutt spille
  så jeg ble med! Hun må nemlig bruke min mac da, siden det er jeg som har Sims 3!
  Og Sims funker ikke på pcen hennes tror vi, men uansett er det pappas pc!
  Litt komplisert?^^Neida!  Håret mitt blir litt rart noen ganger som du ser, har ikke farget hår altså.
  Men noen ganger på bilder så blir det forrerste håret helt lyst og det bakerste
  blir helt mørkt!

  Har ikke så mye å skrive om, men vet ikke om det blir blogging idag
  siden vi skal ha gjester!

  Overskriften? Litt fra en av cascada sangene :D

  Skal du ha gjester idag? • Jeg er et A menneske, helt klart!

  Hei hei ♥

  Visste dere at jeg er et skikkelig A menneske, jeg står opp kl. 07.00 om morgenen
  helt av meg selv! Neida, nå bare tuller jeg med dere. Jeg må være et Å menneske jeg,
  hvis det fins! (Okei da! B menneske ;) ) 

  Men jeg stod ihvertfall opp kl. 11.55 presis! Mobil vettu! 

  I dag er det overskyet, men ikke regn som det var spådd. Jeg er syyykt forkjøla,
  og håper på å få ristet av meg forkjølesen til i morgen. For i morgen folkens, da
  starter jeg på skolen! Omg!

  I dag skal vi visst få besøk, det visste jeg faktisk IKKE. Men det er jo alltid hyggelig med 
  besøk da. 

  Jeg burde nå egentlig kle på meg, men akkurat nå føler jeg meg for å få være litt lat,
  Det var jo faktisk bare 40 min. siden jeg stod opp! 

  Host host. Men jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg i morgen da. Jeg har så mye klær!


  HVOR ER EMMA? Følte for å ta noen meningsløse bilder -.-


  Bø ^^

  Nå skal jeg sitte her og chille litt til, og så skal jeg nok gå og kle på meg!
  Altså, jeg har på meg pysj, hvis du lurte :)

  Har du startet på skolen?
 • Bare 2 dager til skolen, jeg gleder meg sykt!

  Hei hei ♥

  Jeg tror jeg aldri har gledet meg såååå syyykt til skolen før!
  Eller vent, jeg gleder meg ikke til skolen, for jeg hater den! 

  Jeg vil HAAAAA en måned til med sommerferie >: ) 

  Men vet dere hva? Det er varmt nå for tiden! Skikkelig varmt! I går var
  det 30 grader i solen, digg <3 Så jeg satser på at det er fint vær når skolen starter
  igjen, og at jeg slipper å allerde starte å fryse i friminuttene..

  Jeg starter i 10. klasse i over i morgen, blir litt deilig da og tenke at dette er det 
  siste året på den forferdelige ungdomsskolen! Hele skolegården er nå gravd opp,
  det står mini små brakker midt i skolegården, og det ser bare helt forferdelig ut, 
  bokstavelig talt!

  Men det blir kost å se klassen igjen da, og nå får vi det største klasserommet på skolen,
  tror jeg. Stort nok ihvertfall. Og vi har IKKE utsikt ut mot den stygge skolegården, mohaha.
  Det er jo bra. Men nå er det ikke lenge til jeg skal ta eksamen da, mindre enn et år til... !

  Men nå er det bare å nyte de siste dagene, eller lettere sagt, i morgen er den siste dagen...
  Og det er meldt regn.. Prikk prikk prikk.   I går til idag var jeg og Amalie hos Ingelin på jentekveld. Vi har sett på to filmer. The Clique
  og 'The Curious Case of Benjamin Button. Det handler om han som blir født
  gammel og blir yngre og yngre. Filmene var helt OK, greie.. Ikke sånn superbrae.. 

  Men nå orker jeg ikke å skrive så mye mer. Vi koste oss i går og spiste masse godteri 
  ihvertfallxD Og Amalie tok bilder med speilrefleksen. De bildene får jeg sikkert senere.


  Haha.. :D

  Nå orker jeg ikke å blogge mer! Uff, er sliten!

  Hva har du gjort i det siste? ^^ Hvilken klasse starter du i ?
  Hvis du skal gå på skole..
 • Ansiktsmaske spøkelsene!

  Hei hei ♥

  I hele går var jeg sammen med Amalie, og Ingelin var her litt og.

  Men søstra til Amalie hadde jentekveld i går kveld, så Amalie var kasta ut
  hjemme fra, HAHA. Neida, men så derfor var hun hos meg, og så sov hun over. 

  I går kveld så vi på film, mystic river eller noe sånt het den. Vi spiste godteri og 
  potetgull, og koste oss;) 

  Men vi tok også ansiktsmasker, og vi bestemte oss for å gå bort til Amalie for å hente
  tingene hennes, mens vi hadde ansiktsmaske. Vi hadde planer om å skremme folk,
  men de ble ikke særlig skremte... Og da Amalie kom inn hjemme, var det meningen
  at hun skulle skremme søstra og vennene hennes, men det gjorde hun ikke akkurat.
  Jaja, det var morsomt forde å løpe rundt med stivt gørr i ansiktet i nabolaget ;) 

  Det var skikkelig stivt, og det var litt vanskelig å snakke. Men jeg filma hele greia! Woho:
  ENJOY!


  Jeg ser bokstavelig talt helt mongo ut, og snakker skikkelig rart! ^^

  Men jeg har også noen bilder fra igår da:


  Fra stranda


  Vi hadde photoshoot ;)


  På med ansiktsmasken, jeg smiler fordi da kunne jeg smile hele tiden etterpå
  når den var stiv!


  BØ!

  Etter ansikstmasken, på kvelden ;)


  <3 u ♥

  Nå skal jeg gå og slappe av :D

  I kveld skal jeg på jentekveld;) 

  Hva er planene dine for i kveld?
 • Ansiktsmaske!

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg da her med mitt stive ansikt!

  Jeg, Amalie og Sofia har tatt ansiktsmaske, og jeg har tatt det for første
  gang (Y). Amalie skal sove over hos meg idag, og hun har vært hos meg
  siden istad. Eller vi har vært sammen i hele dag da! Men hun måtte hjem til middag
  istad, og så kom Ingelin, og så kom Amalie tilbake. Vi lekte gjemsel og pøsen, og spilte
  basketball. Og og! Vi lagde boblekor, noe Amalie fant på. Og snakket litt.
  Det er så herlig å være sammen med venner! <3

  I morgen blir det jentekveld hos Ingelin. Det blir da meg, Amalie og Ingelin. Kost!

  Søstra til Amalie har jentekveld nå, så hun er kastet ut hjemme fra. Så hun er hos meg:)


  GRØØØØSS! Vi var nettopp borte hos Amalie for å hente tingene hennes,
  og på veien bort vinket vi til folk, og vi filma det. Vi hadde planer om
  å skremme folk, men det funka ikke. Videoen kommer i morgen tror jeg.

  Nå er det tv og godteri tid:D

  Har du tatt ansiktsmaske idag? • God morgen til meg og de 11 myggestikkene mine

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp våknet. Jeg våknet 12.40, HAHA! Jeg må ha vært
  pretty sliten! Men det er ikke så rart da. Endre vekket meg jo kl. 07.00 i går.
  Tror jeg det var. Også har jeg vært så sporty i det siste ooooog! Også har
  jeg også hatt litt vondt i magen i det siste. Så jeg bestemte meg for at dette
  er slække dagen min! Men hvis jeg føler meg helt frisk idag så burde
  jeg jo gjøre noe, siden det er SOL SOL SOL! OG VARMT VARMT VARMT! DIGG!

  Og gjett hva? Jeg har 11 myggestikk på beina mine -.- "Jippi!" Det klør som bare pokker!


  Raaandom bilde jeg har tatt:D Det er et ekorn i treet der! Ser du den?

  Nå må jeg kle på meg. Hvordan er været hos deg nå? • Bye bye happiness

  Hei hei ♥

  Nå har nettopp Endre dratt. Ja da vet dere det! Og jeg er tilbake
  i bloggingen! Fikk ikke blogget så mye i går siden jeg hadde jo besøk!

  Jeg dro jo inn til byen kl. 09.15! Og så blogget jeg jo litt fra biblioteket.
  Så var jo Endre her helt til idag, altså han sov over. 

  I dag er det faktisk fredag den 13! Nei og nei! Men det var jo meldt dårlig vær
  idag da, men det ble jo kjempe sol og varme! Så vi har kost oss ute idag, ved
  å gå tur! 


  På mobilen har jeg sånn skritt teller, og hvis jeg går inn på et sånt program kan
  jeg se hvor mange km jeg har gått på hele dagen! 

  I går hadde jeg gått tilsammen: 16 km! seriøst, 16 km! Det er over en og en halv mil det!

  Men i dag har jeg bare gått 4,4 km. Og det stemmer ganske bra, 2 km til skolen/butikken,
  2 km tilbake! Og 400 meter i butikken sikkert :D 

  Jeg er sporty!

  Men jeg har iallefall kost meg masse, og vi har vært super sportye og gått
  tur med Spot, til og med, helt bort til stallen for å hilse på Amalie jenta mi ♥


  Fin himmel ;) I går var den rosa og blå! :D

  Nå skal jeg se på film!

  Hva har du gjort idag da? • Fanget i Oslo

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg på biblioteket i byen! Jepp, biblioteket!

  For i dag skal en venn (Endre) komme til Fredrikstad, så skal han
  ta toget! Og han måtte da ta toget fra Bærum til Oslo. Og det toget ble forsinka!
  Og siden det toget var forsinka, så rakk han ikke 9 toget fra Oslo til Fredrikstad!
  Så da må han helelr ta 11 toget, så da er han ikke her før kl. 12.00.
  Og jeg var jo selvfølgelig på bussen inn til byen da han ringte da^^

  Så det er grunnen til at jeg sitter på biblioteket! Jeg må da vente i hele 2 timer..

  Så Endre skal være her i nesten hele dag, så det betyr ikke mer blogging idag,
  sannsynligvis!

  Men det er verst for han akkurat nå da, han må jo vente på tog stasjonen i 2 timer!  Hva skal du gjøre idag? Har du noen gang ikke rukket toget ? ^^
 • Jeg ligner noen ganger på et monster

  Hei hei ♥

  VELDIG rar overskrift, I knoooow ;) 

  Nå har jeg nettopp sett på episode 4 og 5 i Hannah Montana forever
  serien! De ligger på youtube, de har nemlig ikke kommet på disneychannel
  i Norge enda :P Har sett alle episodene som har kommet ut! 

  Haha, jeg digger Hannah Montana, men det er det eneste morsomme på
  Disney channel da!

  I dag har det vært pretty dårlig vær! Så jeg har vært inne i HELEEEEEEEEE dag!!

  Det høres kanskje kjedelig ut, men det er ikke kjedelig når man har venner å snakke
  med.

  Men tilbake til overskriften, er jeg ikke flink til å se grusomt skummel ut?:

  KJEKK ØYA MINE!!  Jeg kan være ganske enig med meg selv om at jeg ser litt liten ut på
  disse bildene daaah. Men jeg er faktisk usminka idag :) Føles herlig!

  Men nå skal jeg chille videre!

  Du gjort idag da? • Valpetreff!

  Hei hei ?

  I går etter osloturen dro vi rett til valpetreff. Men på veien måtte
  vi stoppe og spise en pølse vær da, siden vi var så sultne!!!

  Men så kom vi fram der valpetreffet var, og Didrik, mamma og Spot hadde
  allerede kommet. Mamma, Didrik og Spot hadde vært hjemme hele dagen. 

  Spot er hunden min altså, hvis du ikke visste det. Og han er 13 uker (3mnd). 
  Altså, han er en valp!

  Valpetreffet varte i noen timer. Vi dro om morgenen fra et fint vær til et dårlig vær i 
  Oslo, da vi dro hjem var det fint vær i Oslo og overskyet hjemme. Holdte på å fryse
  ihjel da vi var på valpetreffet, så jeg satt for det meste inne i bilen. 

  Etter valpetreffet med Spot dro vi endelig hjem ?

  Et valpetreff er altså at flere "baby" hunder møter hverandre, vi får litt veiledning,
  og så øvde de litt på å gå riktig i bånd.

  Men så kom vi hjem, vi spiste middag (pannekaker!) og så var jeg litt på datan.
  Jeg lastet ned alle bildene fra dagen, og snakket med venner på msn. Så så
  jeg på Greys Anatomy, og resten av kvelden snakket jeg med Endre på msn.
  Resten og resten du, en halv time, time til etter Greys. Så la jeg meg.

  Nå må jeg vel begynne å legge meg tidligere enn kl. 02.00 x) Siden skolen
  starter om en uke bare :(


  Random bilde fra i går, Endre og gullmannen..

  Nå pøsregner det ute. :( Hvordan er været hos deg?


 • Oslotur med Emma, Sofia og Endre!

  Hei hei 

  I nesten hele går var jeg i Oslo! Jeg og Sofia dro inn for å møte Endre,
  som bor i Bærum. Så det var enklest for oss alle å møtes i Oslo!

  Jeg og Sofia måtte stå opp kl. 07.30, fordi vi skulle sitte på med pappa inn,
  og han skulle jo på jobb. Så da var vi inne i Oslo ca kl. 09.30.
  Da gikk vi opp i leiligheten først, siden vi skulle ikke møte Endre før kl. 11.00.
  Men så sendte vi han en melding, og da var han på bussen og var snart i Oslo!

  Så da måtte vi gå ut igjen da. Og det var litt overskyet og små kaldt i går,
  og da vi gikk ut hjemme så var det jo kjempe bra vær og sol! 
  Så jeg hadde på meg shorts da, men hadde med meg jakke. Men selvfølgelig
  hadde ikke Sofia på seg jakke da, så vi suste rundt i butikker for å finne en jakke til
  henne, men hun fant ingen. 

  Men så gikk vi ned til slottet for å møte Endre. Og så begynte det å bli mye varmere,
  så Sofia trengte ikke jakke allikavel, så bra at hun ikke kjøpte noen.

  Aller først gikk vi opp i bogstadveien og gikk på cafe der, og spiste. Vi var jo alle
  sultne, så det passet jo bra. Endre hadde jo ikke en gang spist frokost!...

  Så gikk vi i matbutikken, for jeg måtte kjøpe batterier til det stygge gamle kameraet
  jeg hadde med meg. For kameraet mitt er herpa der man setter inn minnebrikken,
  og jeg kan jo ikke akkurat ta bilder uten memory sticken! Så da måtte jeg bruke
  det dårlige kameraet som går på AA batterier. Herregud som det kameraet sluker batterier!

  Så gikk vi nedover mot slottet igjen, og på veien stoppet vi i 2? butikker, men på
  hele turen kjøpte vi ingenting da. 

  Så gikk vi på Akerbrygge. Og så bestemte vi oss for å se på kino, så da kjøpte vi billetter,
  men kinoen startet ikke før kl. 14.00, og da var kl. 12.30 ca:) 

  Så satt vi nede ved Akerbrygge der og bare satt der i en time :D Og mens vi satt der
  var det mange som gikk forbi og stirret.... Ikke av noen spesielle grunner, untatt at jeg
  falt ned på bakken en gang, og ehh. Nei glem det. :D:D:D

  Men så gikk vi på kino, og gjett hvilken film vi så! SHREK! I 3D! :) Den siste filmen
  daaah selvfølgelig. Og da måtte man kjøpe 3D briller, og da kjøpte vi SHREK 3D briller
  selvfølgelig! Så kjøpte vi godteri, og så gikk vi ned og så på filmen. 
  Og da vi satt der var 2 små jenter som så bakover og sa noe om oss og stirret på oss.
  Jeg bare vinket og sa hei, og spurte om de lurte på noe. De sa ingenting de... 

  Etter filmen gikk vi opp til slottet, og så la vi oss på gresset i slottsparken.. 
  Der lå vi og chillet litt, og jeg fikk massasje av Endre, og han er nok den beste
  massøren jeg har vært borti xD 

  Og så ble det super fint vær! 

  Men så ringte pappa, vi måtte hjem. BUHUHU! Vi fikk vært der ca. 6 timer,
  alt for lite :( Men så var det bare hade klem, hade klem, og hade! Og der dro vi.

  Okei, jeg har skrevet ganske mye nå, så jeg tror fortsettelsen etter osloturen får
  komme i et nytt innlegg;)

  Her får dere noen bilder fra i går:


  Endre og en ekkel gull fyr..


  Endre og meg, jeg vet ikke helt hva som skjer her men..


  Endre B-) 


  SHREK, SHREK OG SHREK =) 


  E, E, S. Forresten så er blogg så teit nå, og bilde greiene klikka, så det blir litt forskjellige
  bilde formater her...


  Jan Thomas studio 


  Endre :)  Raringen ;)


  Fotograf: Endre

  Og nå treiger nettet seg opp, siden 1, 2, 3 personer er på nett her!
  Så det får holde med bilder da;)

  Hva syns du om bildene? Var du i Oslo i går? • Oslo i morgen!

  Hei hei ♥

  I dag har det nok en gang vært fint vær ♥

  Men jeg har ikke vært så mye ute da. Jeg har gått ut med Spot noen ganger,
  og ene gangen gikk jeg tur med han. Det funket jo "bra"! Han angrep føttene mine.

  Ellers har jeg vært på datan og snakket med venner på msn. Og jeg snakket med en dansk
  jente via facebook istad, en jeg kjenner igjen fra Kreta. Hun bodde på samme hotell som meg.
  Og jeg fortstod overraskende mye, og det gjorde henne også. Ellers har dere sikkert lagt merke til
  at danskene og svenskene skjønner mye MINDRE  enn vi skjønner svensk og dansk! Men
  hun jeg snakket med skjønte alt!

  Jeg har ikke gjort noe mer enn det. Jo, jeg har også vært veldig sunn idag!
  Spist eple, bringebær og drukket juice:D Okei så er ikke juice så sunt, da men...

  Men!
  I morgen skal jeg inn til Oslo for å møte en venn :) Så jeg vet ikke om jeg får blogget noe!
  Bare så dere vet det!


  goshameg

  Hva er planene dine for i morgen?
 • Stikkord:

  Smerter fra hals til øre! :O

  Hei hei ♥

  Amalie sa i går at det var meldt dårlig vær idag. Jeg kan ikke akkurat
  se det dårlige været enda altså! Det er litt overskyet, men det er hvite skyer!
  Og det er veldig lyst ute, og det regner ikke!

  Så da satser jeg på at det skal være bra vær idag jeg da!

  I dag tidlig våknet jeg opp med vondt langt ned i halsen, og vær gang jeg 
  svelger så går liksom smerten opp til det ene øret! Merkelig. Men jeg er nok bare forkjølet.

  I dag er Amalie på rideleir, hun skulle hjelpe til der. Og jeg har ikke hørt noe fra Ingelin, den
  andre venninna mi. Men men, jeg skal k´nok finne på noe!

  I dag er det bare 9? dager til skolen starter. Ja? Er det ikke det da? 
  Jeg starter ihvertfall på skolen neste onsdag! Grøss og gru.


  Fotograf: Amalie

  Haha, nå hører jeg på kristen rocke musikk^^ Ikke min type musikk altså.

  Hva er planene dine for idag?  • Stikkord:

  Dagen idag har vært en utedag!

  Hei hei ♥

  De siste dagene har jeg mest vært inne... Men jeg har nesten bare vært ute idag!

  Vært på stranden, i skogen, uuuuute :))) Og har vært litt inne og da...

  Etter at Amalie hadde spist middag kom hun bort til meg igjen. 

  Vi spilte Sims 3, og Amalie spilte det for første gang? Vi lagde vær vår person,
  og vært vårt hus, på samme tomt da. Vi ble aldri ferdige med å lage huset da, 
  det tar jo ganske lang tid. Men så spiste jeg middag, og Amalie spiste her henne og!

  Men så måtte Amalie hjem igjen, kl. 21.00-21.30 tiden tror jeg det var!? 

  Nå blogger jeg bare og er på msn. I morgen sa Amalie at det er meldt dårlig vær, 
  det håper jeg virkelig ikke, at det kommer til å bli dårlig vær! Jeg vil ha sol! Videre!

  Jeg trenger sol for å holde på brunfargen min ^^ Jeg er ikke så brun da, men ihvertfall
  ikke HVIT!

  Men idag er det bare 9 dager til skolen starter! OMG! Nei og nei! Har ikke lyst til at skolen
  skal starte igjen! Det er alltid slik at etter første skole dag sier jeg: Jeg gleder meg til høstferien jeg! ^^

  Jeg starter i 10. klasse nå, det verste året vel! Nå kommer de verste tentamnene og 
  jeg skal ha eksamen! OMG!

  Men det er en stund til ^^


  Jeg kaster en blomst i luften, hvis du lurte ^^

  Men nå skal jeg "msn´e" videre ;)

  Kos dere videre i kveld! Hva syns du om bildet mitt?
  Hva har du gjort idag? vært mye ute? • Stikkord:

  SIMS 3 - SIMS 3 - SIMS 3 - SIMS 3

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp spilt Wow ( World of wardcraft ) ! Tulla, har selvfølgelig
  spilt SIMS 3! Haha. Først startet jeg med å lage en familie, og så ber en venn av meg,
  Endre, om å lage han! Så da måtte jeg starte helt på nytt igjen, og lage nye folk.
  Så da lagde jeg han, og jeg måtte lage meg selv og, han som ba om det! Haha,
  jeg ligner ikke så mye, bare klærna mine som ligner mest ^^ Men jeg syns Endre
  ligner mye da!

  Men så lagde jeg også huset, og så lagret jeg. Blir sliten av å sitte på så lenge...
  Har til og med fått litt vondt i ryggen, men MÅ bare blogge først!


  Haha, huset jeg lagde ^^ Jeg bare må utnevne meg selv til proff i Sims 3 ^^

  Og syns du ikke kjolen min ligner eller? :D Blå kjole med litt lysere blåe hjerter <3


  Litt mørkt bilde da men..

  Nå skal jeg gjøre noe annet! Tror jeg..

  Hva syns du om simmen min? ^^


 • Stikkord:

  Kakemoms ;)

  Hei hei ♥

  I dag er det skikkelig dårlig vær:( Det er overskyet, og det regner! Og det
  skal bli torden og lyn i kveld! BARE TULLA!!
  Her er det drit fint vær, sol og sommer! Det er varmt ute, og de andre ligger
  og soler seg ute nå!

  I dag vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Jeg vil kjøre båt, men  vet ikke om det blir noe
  av!

  Hittil har jeg spist masse kake, dusjet, keldd på meg, spist frokost... Og vært på datan
  og snakket med venner ;) 


  Haha, hihi, hoho.. Der ser jeg litt skummel ut du! Men ansiktet mitt er så stygt der,
  siden det bildet var fra idag "tidlig". Jeg spiser kake... 

  Nå sitter jeg her med håndkle på hodet, har vått hår.. Ideer for hva jeg kan gjøre idag?

  Hvis ikke så finner jeg på noe selv!

  Hvordan er været hos deg? SOL!<3? • Stikkord:

  Dans, data, dumle

  Hei hei <3

  Vi digger dans, data, dumle! Og vitenskap for mote, det har vi! Lol, 
  den sangen er syko gammel! Bare kom på den nå, av en eller annen grunn.

  Men det er nok ingen dans, data, dumle på meg nå nei, bare dans, data, kake :D

  Nå sitter jeg bare her og blogger! Ikke så interessant!

  Har nettopp spist masse brownies, sjokolade og jordbær! :O :D
  Orker ikke resten av kaka mi, blir litt kvalm av å spise for mye!

  Vi har gjester nå, jepp, middagsgjester! Dergor lagde mamma kake idag!

  Det er fredag, og jeg kjeder meg. Men tenk, det er bare litt under to uker til skole start!
  NEEEEEEEEEEI! OMG! Jeg vil ikke at ferien skal ta slutt! :( Skulle ønske ferien varte
  en måned til minst!


  Nam :D Lillebroren min i bakgrunnen -.-

  Nå skal jeg finne på noe annet enn data!

  HVA SKAL DU SE PÅ PÅ TV NÅ, I KVELD? • Stikkord:

  Boller x 100!

  Hei hei ♥

  Det er fint vær, sol, varme! Jeg og Sara har nesten nettopp
  vært på en lang tur med Spot, også lærte vi han et nytt triks!
  Spot er så flink! Han er nå ca. bare 13 uker! Ikke gammel! Han er
  fortsatt en valp!

  Nå sitter jeg her og spiser gode, ferske boller! De andre har vært på Hvaler,
  og på veien kjøpte de boller! Så de fikk også da med seg mange boller hjem!
  Så nå har vi massevis av boller! Ikke 100 da ;) 

  Etterpå skal jeg i butikken og så skal vi handle inn masse mat! I kveld
  skal vi ha middags gjester, og det er fredag. Er det noe spennende på tv idag?


  Raringen det se!

  Men nå skal jeg kose meg videre med boller! 
  Er det fint vær hos deg nå? • Stikkord:

  Risengrynsgrøt!

  Hei hei ?

  Nå lager jeg risengrynsgrøt! Det er godt! Mange spiser
  det bare vet juletider, eller på vinteren, men jeg spiser det helt
  klart året rundt!

  Fikk ikke så lyst på brødskive, og jeg er ganske sulten, så da bestemte
  jeg meg for å lage risengrynsgrøt siden vi like så godt hadde det i skapet!

  Først må melken kokes opp, så da blogger jeg litt imens!

  Nå har det faktisk blitt fint vær! Det er sol, og det begynner å bli litt varmere.
  Istad så regnet det!


  Nå er jeg ferdig med å lage risengrynsgrøt, og jeg må si det at jeg IKKE klarer
  å lage grøt!

  Jeg spiser nå en mislykkes risengrynsgrøt! :(


  Her lager jeg gørra!

  Har du failet i noe idag? 


 • Stikkord:

  Ipsen ripsbusker og andre buskevekster!

  Hei hei ♥

  Ipsen ripsbusker og andre buskevekster er ikke et vanskelig ord å si!

  Men hallo! Og god morgen! Jeg stod opp kl. 11.30 tror jeg. Jeg er helt
  klart et A menneske, neida bare tuller. Det er vel B menneskene som sover lenge sant? 

  I dag har jeg stått opp, spist frokost og vært på msn, facebook og blogg. Ikke mer enn det!

  I går kom jeg jo hjem fra Oslo. I går kveld så vi på en evig lang film, den varte i hele
  117 minutter! Omg! 

  Senere idag så skal vi ha gjester. Akkurat nå er det nesten ingen i huset her! Vi er bare
  2 stk. og en hund her! Tre er på besøk hos en annen og en spiller golf, og da
  er det igjen 2 og en halv igjen! Neida. 2 og en hund!

  Spot ligger nå og sover, og SNORKER! Når han våkner er jeg nødt til å gå tur med han.

  Men det er ikke fint vær idag. Det regner ute. Prikk prikk prikk.

  Men i går skjønner dere, da fant jeg på noe skikkelig morsomt, for jeg:


  Jeg bygde kort tårn ting!

  Og jeg ruler skikkelig i det:

  Wow jeg er flink! Not, siden det der er det jo ikke jeg som har laget!

  Men denne har jeg laget:


  Så langt kom jeg! Men så raste den da jeg la på de to kortene....

  Hva har du gjort i det siste? 
  Hvordan er været hos deg?


 • Stikkord:

  Innkjøp + bilder fra Oslo!

  Hei hei ♥

  Gadd bare ikke å mose alt sammen i et innlegg, når det gjaldt
  det forrige innlegget! Men her kommer innkjøpet fra Osloturen + noen bilder!

  Jeg kjøpte ikke så mye, prøver å spare litt penger nå:) God ide eller hva?
  Jeg syns jeg shopper litt vel for mye! Hehe!

  Men her kommer innkjøpene:


  Topp - Monki, 20 kr
  Tights - Gina Tricot, 19 kr
  Eifelltårn smykke - Gina Tricot, 19 kr

  Ja, det var salg i butikkene, så jeg brukte bare 58 kr! :D 


  Og her kommer noen bilder fra turen:


  De gull fyrene der er ekte.


  Operaen!


  Sofia og Sara <3


  Inne i operaen

  Akerbrygge


  Oh yes, jeg drakk varm sjokolade til middag!


  Rare fontener!

  Sara tok også noen bilder, så jeg skal få bildene av henne! Men de får
  komme senere!

  Hva syns du om innkjøpene? • Stikkord:

  Hjemme igjen fra Oslo turen!

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Oslo turen.
  Hva jeg gjorde i går kan du lese om i innlegget under!

  I dag så har vi ikke gjort så mye. Vi stod opp, spiste frokost
  og kledde på oss. Så dro pappa på jobb. Så så jeg og Sofia på tv.
  Så gikk vi ned i Bogstadveien en tur. Sofia kjøpte noen tights. Sånne
  som jeg har kjøpt! 

  Så gikk vi opp igjen i leiligheten, og litt senere dro vi hjem. Men på veien hjem
  så stoppet vi innom et sånt mobil sted, siden mobilen til Sofia er kræka. Så nå skal 
  den bli sendt på reperasjon for 3? gang! Og nå har Sofia en låne mobil igjen!

  Men nå er jeg hjemme, litt deilig. Her hjemme er det mer å gjøre enn i leiligheten.
  Men når jeg er i Oslo kan jeg jo gå og shoppe når som helst da! Siden alle butikkene
  er 200 meter unna leiligheten :) 


  De super sexy beina til jeg og Sofia! :O Neida, det var bare Sara som var så flink til å ta bilde
  av oss... Hun klarte ikke å ta bilde av oss rett og slett! Det her var foran operaen xD 

  Har du vært på en Oslo tur i det siste? • Stikkord:

  Oslotur = Shopping, opera, cafe og akerbrygge!

  Hei hei ?

  Nå sitter vi i lieligheten i Oslo. Vi ser på tv. Vi venter på 
  at Brothers and sisters skal starte på tv2 på tven!

  I dag har jeg først shoppet med Sofia og Sara, og så ble vi så sultne
  at vi gikk og spiste på en cafe! Klokka 16.00 dro vi til operaen og så
  på en danse forestilling som heter A dance tribute to the art of fotball.
  Danserne var utrolig flinke, og det var et fint show:) Det varte i en time.

  Så dro vi i leiligheten igjen, skiftet til varmere klær. Så tok vi trikken til Akerbrygge
  og så spiste vi på en resturant der.

  Nå skal jeg se litt på House, og så på brothers and sisters. Dumt at det kjæsjer!  Vi har selvfølgelig også kjøpt godteri og sjokolade, har spist opp nesten alt 
  sammen da men!

  Men nå er det tid for tv! Hva har du gjort idag? • Stikkord:

  Opera

  Hei hei ♥

  Nå er jeg i Oslo! Vi sitter i leiligheten nå. 

  Senere i dag skal vi på operaen og se på en forestilling!

  Men før det er vi jo nødt til å finne på noe, så da skal vi sikkert
  gå rundt å se i butikker og sånt!

  Jeg har ikke så veldig mye å skrive om. Men jeg kommer nok til å være
  ganske opptatt i hele dag, så derfor blir det ikke så mye blogging!


  ..Fashion Trends & Styles - Polyvore

  Det gikk ikke an å laste opp bilde, så da lagde jeg et sånt rart opera bilde på polyvore istedet;) 


  Hva skal du gjøre idag? 

   


 • Stikkord:

  Hvem maler mine roser rød?

  Hei hei ♥

  Gjett hvilken film overskriften kommer fra da? Alice in wonderland!

  Men nei, jeg maler ingen roser røde nå, men jeg har nettopp startet å male
  den grønne hyllen min rosa! Så nå er det den rosa hyllen min, ikke den grønne
  lengre! 

  Måtte jo gjøre noe jeg hadde lyst til å gjøre idag, så da ble det å male hyllen
  min rosa! Jeg er ferdig med første strøk, skal endten male strøk 2 senere idag eller
  i morgen eller på torsdag! 

  Men gjett hva jeg skal gjøre i morgen da! Da skal jeg på operaen i Oslo og se
  på en forestilling! 

  Det blir morsomt det ;) Og så skal jeg sove i Oslo fra onsdag til torsdag.

  Men her er noen bilder fra da jeg malte:


  Her ser dere også grønnfargen!


  Da er første strøket ferdig!

  Men det var ganske morsomt å male da! Gleder meg til å få hengt opp en ferdig,
  rosa hylle på veggen min. Og så kan jeg da endelig få flere ting inn på rommet mitt..
  Jeg skal jo ha nesten alle pokalene mine i den hyllen der!

  Har du malt noe idag? Hvordan er været hos deg? • Stikkord:

  Sol inne, sol ute!

  Hei hei ♥

  Okei, så er det kanskje ikke så veldig sol inne da! Men det
  er masse sol og varme ute!
   
  Her snakker vi sommer folkens! Ja, og jeg sitter selvfølgelig inne!
  Men jeg må jo blogge! 

  Hvis jeg kunne gjort hva jeg ville idag, så ville jeg satt ut jollen vår,
  hatt piknik i hagen, badet, kjøre jollen, malt hyllen min, og kaste det jævla
  stygge boblebadet vårt som har stått utenfor i flere år! 

  Det bor nå biller inne i boblebadet, de har kravd tunneler og bygd reder der!

  ÆSJ! Men for å sette ut jollen må man først stoffe den, og det krever vel mye
  å fjerne boblebadet, men pappa vil heller selge det. Og det er vel ingen som "orker"
  å male hyllen min! Og jeg gidder ikke å bruke alle pengene mine på å kjøpe god mat
  til piknik! Og + ! det er vel ingen som gidder å bli med på piknik! Og sist men ikke minst,
  bade! Det er vel fortsatt mange brennmaneter i vannet? Vet da søren! 

  Men jeg SKAL gjøre en av de tingene! Har jeg bestemt meg for! Det eller å sole meg ^^  Hva skal du gjøre idag?  • Stikkord:

  WAKA WAKA

  Hei hei ♥

  Nå er jeg skikkelig dilla på Shakira´s sang, waka waka!
  Så istedet for å synge og nynne på den selv, og jeg kan ikke en gang
  hele sangen! Så hører jeg på sangen på spotify nå! 

  I dag er det SOL! Endelig begynner det å bli bra vær dag igjen!
  Kanskje det blir sol resten av ferien nå! 

  Og siden det er sol, har jeg jo selvfølgelig vært ute! Da tok jeg en photoshoot.

  Tidligere idag var vi på tur med Spot. Deilig å gå en tur i det fine været og vettu!

  I resten av dag skal jeg faktisk ikke være drøy, og bare være inne! Nå skal jeg faktisk
  nyte været! Men jeg aner ikke helt hva jeg skal gjøre enda da! Være ute er jo
  en ting jeg kan.. Men HVA skal jeg gjøre ute for noe? FORSLAG?


  Et av flere bilder ;)

  Hva skal du gjøre idag? Forslag til hva jeg kan gjøre UTE idag?
   


 • Stikkord:

  ELG!!!!

  Hei hei ♥

  I går var jeg i bursdagen til onkelen min. Så det ble ikke så mye blogging
  i går! 

  Men i bursdagen spiste vi mat, selvfølgelig, og kaker! Og vi spilte spill, et som heter
  bygge spillet, og et annet som heter, nei det husker jeg ikke. Det er sånn man skal gjette
  farger som den andre har plassert xD 

  Men så så vi også på den skrekkfilmen onkelen og tanten min har vært med i!
  Altså, det var to fra videregående som hadde i skole prosjekt å lage en skrekk film.
  Og da skulle de få låne huset til onkelen og tanten min. Og da var de også skuespillere.
  Filmen varte bare i ca. 15 minutter, men den var utrolig bra lagd da! De fikk forresten
  en 6 på filmen sin, de som lagde den!


  Nattevakten heter filmen. De som har laget filmen har også en blogg!: www.kkfilm.blogg.no

  Men på veien til bursdagen da, det tar forresten 2? timer å kjøre dit. Da så vi en liten
  baby ekorn som løpte over veien! Den var seriøst bitteliten, så det var en baby ekorn!

  Og på veien hjem så vi en elg! Vi kjørte bortover veien, og så kommer det en sånn åker?
  på høyre siden, der det vokser sånne korn og sånt! Og først så jeg en stor mørk flekk, 
  men så kom vi nærmere, og da ropte alle vi tre, meg pluss D og S: ELG!!!!

  Haha. Komisk. Det var altså en svær elg, rett vedsiden av veien! Men den hadde ikke gevir
  da, så det var nok en ... ? dame elg. 

  Men så kom vi hjem, og da gikk jeg på macen for å vise Didrik en sang, og så så jeg på
  tv resten av kvelden. Vi så på sånn krim greie.. BlackJack tror jeg det het? Så da la jeg meg
  kl. 01.00:) 

  Har du sett noen elg i det siste?  • Stikkord:

  Idag skal jeg i bursdag

  Hei hei ♥

  I dag skal jeg i bursdag, så det blir ikke mer blogging på en stund...

  Vi skal i bursdagen til onkelen min, så bye bye blogg for en stund!

  Han bor 2? timer unna!


  Plagsom bror i bakgrunnen! Btw ;)

  Skal du i bursdag i dag? • Stikkord:

  Natta!

  Hei hei ♥

  Tror jeg snart skal gå å legge meg gitt!

  Sa jo at alltid dagen min startet med at jeg la meg! Har jo
  ikke lagt meg enda! Så denne dagen starter med et blogg innlegg!

  Akkurat nå snakker jeg med en venn på msn og blogger, ikke noe mer.
  Men som sagt skal jeg snart gå å legge meg! Skal kanskje bare spise
  litt mer jordbær, og sitte og sløve tiden litt til...  Vi sitter å snakker spill nå^^ Hihi, skjønner ikke så mye!

  For et interessant innlegg ^^

  JAJA ! Natta!

  Har du lagt deg ? xD Dumt spm! • Stikkord:

  Gjest 1, 2 og 3

  Hei hei ?

  Nå har vi middagsgjester, eller vi har spist da, ikke de voksne...
  Siden de var så treige. Neida, men de spiser nå. Det er 3 gjester her,
  kjenner selvfølgelig alle sammen jeg da!

  Så resultatet for i dag blir = BRA! 

  Jeg har fått tilbringt mange timer med bestevennen min <3
  Vi har middagsgjester, og jeg har fått sommergave <3
  Jeg har fått spist masse god mat i dag, kanskje dessert etterpå og <3
  Og nå snakker jeg med enda en god venn på msn <3

  Bilder fra istad på photo boothen:  Fiiiiint!
  <3

  Hva har du gjort idag?
  Har du middagsgjester idag?
 • Stikkord:

  Shoppingtur med A<3

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen med A! Som i Amalie
  hvis dere ikke skjønner hvem jeg snakker om -.- 

  Vi har hatt det kjempe koslig! Det var digg å se Amalie igjen! Har ikke
  sett henne på LENGE! 

  Aller først kom hun til meg. Vi fikset håret og sminken til hverandre, og endte opp
  ganske like. Men det var liksom litt meningen... 

  Så var vi litt på macen, og så gikk vi en liten tur med Spot.

  Så dro vi inn til byen. Først gikk vi til biblioteket, og på veien dit tok vi
  noen bilder i parken. Amalie lånte en bok. 

  Så gikk vi for å se etter en sånn blyant Amalie skulle bytte på en bokhandel, 
  det fant hun ikke. Så gikk vi på McDonalds, og så shoppet vi på Torvbyen!

  Jeg kjøpte meg en jakke, noe undertøy, en kjole også måtte jeg kjøpe noen greier
  for pappa^^


  Kult bilde eller? <3

  Fotograf: Amalie!

  I kveld skal vi ha middags gjester, bare voksne da. Jippi-.- 

  Kos dere videre i kveld da folkens!

  Har du shoppet i dag? • Stikkord:

  I´m soo delicious

  Hei hei ?

  Nå har Didrik gjort meg dilla på Lady Pasta sangen! :/ 
  Den fra annoying orange, søk på youtube: annoying orange lady pasta.
  Da får du den opp! 

  I dag har jo Ingelin vært her, etter det så spiste jeg iskrem, så spiste jeg middag,
  så gikk jeg tur med nabohundene, og så så jeg på film! Akkurat nå sitter jeg nede på
  kontoret og kjeder meg. Amalie er forresten hjemme fra hytta, så vi skal finne på noe
  i morgen. 

  Men gjett hva jeg gjør når jeg kjeder meg! Tar bilder;)


  Hadde sikkert vært kulere i svart hvitt, men gadd ikke å redigere XD
  I ♥ my friends 


  Nå skal jeg titte innom nettsidene til diverse butikker, har lyst på nye klær;)
  Har du sett annoying orange lady pasta?
 • Stikkord:

  Kos med milkshake og bringebær

  Hei hei ?

  I dag er det dårlig vær. Eller vet dere hva! Solen begynner å stikke fram nå!
  Så det begynner å bli bra vær igjen! 

  I dag har Ingelin vært hos meg, men hun kunne ikke bli så lenge siden
  hun hadde ikke pakket til Kroatia enda! For hun drar nemlig til Kroatia i morgen
  tidlig tidlig tidlig! 

  Vi var jo sammen på trening i går, og litt idag. Men allikavel! Jeg får aldri nok tid
  med venninnene mine jeg! Ihvertfall ikke i denne ferien! Når jeg er hjemme, er de
  andre borte, når de er hjemme er jeg borte! 

  Ingelin var først på Beitostølen, så dro hun til Sverige, hun kom hjem fra Sverige i går,
  og drar til Kroatia i morgen! Huff! Og Amalie var flere dager på hvaler, så kom hun vel
  hjem når jeg var på Kreta? Og så dro hun på hytta si før jeg kom hjem! 

  Men vi skal antageligvis ha jentekveld den siste søndagen i ferien, det kommer nok til å
  bli kjempe koslig, savner å være sammen alle tre! Og jeg begynner også å savne klassen
  og!

  Men jeg har en å snakke med da, på msn. Men han bor 1-2 timer unna, så hehe, bare msn snakking!

  Men idag har faktisk jeg og Ingelin gjort noe da! 

  Først så vi på bilder fra da jeg var i Kreta. Så så vi på noen videoer vi hadde lagd rett før jeg dro til Kreta.
  Etter det gikk vi tur med Spot. Akkurat nå sover Spot-.- Så gikk vi ut igjen og plukket bringebær.
  Vi gikk inn, lagde sjokolade milkshake og puttet alle bringebærene oppi! Nam, det var godt! 

  Samtidig som vi drakk herlig milkshake så vi på annoying orange og Fred episoder på youtube,
  men så ble Ingelin hentet. 

  Nå sitter jeg da her med voksekramper i venstre ben, og jeg har nettopp ryddet ut og inn
  i oppvasksmaskinen!


  Sjokolade milkshake med ferske bringebær ♥ Ser det ikke fristende ut?


  Mmm;)

  Hva har du gjort idag?
 • Stikkord:

  KLAR FOR TRENING!

  Hei hei ♥

  LOL! Løpte rundt her nå, skiftet, fikset håret, ristet meg en brødskive,
  var like før jeg heldte opp i en vannflaske. Også kommer Sofia: Skulle
  de hente oss her nede kl. 18.30?
  Emma: Ja?
  Sofia: Er ikke det veldig lenge til?

  Og da hadde jeg tenkt feil!

  Så jeg skal ikke trene før om time.. Og jeg som da stresset rundt for INGENTING!


  I look scary! 
  t-skjorte - Gina Tricot
  Shorts - sefa
  Sokker - H&m

  Skal du trene idag?

  Jeg skal da på trening med Øyvind Gulli, norgesmesteren i freestyle dans.

 • Stikkord:

  Dagen min starter alltid med at jeg legger meg

  Hei hei ♥

  Visste du at dagen min alltid starter med at jeg legger meg?
  Det er fordi jeg alltid legger meg etter 00.00 da ;) Og da har det blitt neste dag,
  men så legger jeg meg noen minutter-timer senere!

  Det er ikke alle som lar dagen starte med at man legger seg da, det er mange
  som legger seg tidlig...

  Men når det er skole legger jeg meg litt før, men i ferien legger jeg meg ikke før
  00.00. Men er aldri oppe lengre enn til kl. 02.00 xD Da vi var i Kreta var jeg oppe 
  til kl. 02.00 vær dag :) 

  Forresten, noen som er enige med at dyner er utrolig deiligexD? Haha, jeg elsker
  å ligge i senga, men ikke for lenge!

  I dag er det regn regn regn, og atter regn. Pluss overskyet og grått vær.. Og sikkert kaldt.
  Jippi! Hmm... Jeg får vel gjøre noe av det samme som ejg gjorde i går da.. Sitte på
  datan nesten hele tiden og snakke på msn, se litt på tv og spise is. Haha, for en 
  interessant ferie jeg har! Det er da ikke min skyld at venninnene mine er bortreist!

  Men nå sitter jeg å holder på å fryse ihjel! Må ta på mer klær, sitter bare i t-skjorte;)


  Bildet er fra dagen hjem kom hjem fra Kreta, gjett om jeg hadde savnet norske
  dyner da! På Kreta hadde de bare laken og tjukke tepper de aldri vasket...

  Hvordan starter dagen din? • Stikkord:

  Jeg er en 9 og en halv

  Hei hei ♥

  Endre:

  Nei hehe

  Ikke skriv hva jeg sier!

  Nå ble jeg topp 10!

  Ehhhhhhhhmmm... Skriv da!

  Vet ikke jeg, holder vel det? 

  Hallo! Idag har jeg vært inne i hele dag, eller jeg var ute i 2 sekunder istad da.
  Skikkelig interessant. 

  Jeg har vært på msn og facebook, og blogget litt, det er det jeg har gjort idag.

  Kjempe interessant! Jeg har også spist som normale mennesker... Og spist iskrem..
  Jippi... 

  Overskriften? Jo, Endre syns jeg er 9 og en halv av 10 % rar. 

  Dette ble et skikkelig interessant innlegg! Må bare oppdatere da vet dere!  Jeg er normal!

  Har du gjort noe "spennende" i dag?
 • Stikkord:

  God morgen sunshine!

  Hei hei soool♥

  Oh yes, det er litt sol ute ja! Det er varmt i luften, sol, men også litt skyer,
  men de syene er hvite, ikke gråe!!! 

  Nå fortsetter sommer ferien folkenssss!

  I dag skal jeg da ingenting, savner vennene mine ;( Amalie er på hytta,
  men sms´er med henne nå;) Og Ingelin er i Sverige, litt dyrere å sende mld.
  Og Line har jeg ikke hørt noe fra... Hmm.. Lalala... Jeg er heldigvis venn med 10 av
  de jeg traff i Kreta da, så da er det vel bare facebook chatten som gjelder da;))


  Et veldig meningsløst bilde av meg som hopper ned på sengen.. Bedre enn et stygt
  web cam bilde i så fall!

  Hva skal du gjøre idag? • Stikkord:

  Naa er jeg i KRETA!

  Her er det varmt, sol og jeg svetter ihjel hver dag!

  Jeg har blitt kjent med 7 norske folk og 3 finske folk!

  Faar ikke blogget saa mye, for Didrik og Sofia skal faa kjekke facebooken sin naa,\det kostrer penger aa vaere paa datan!

  Jeg skriver veldig rart..

  Jeg kommer hjem paa Kreta!

  -Emma<3
 • Stikkord:

  Gjesteinnlegg :-)

  Hei!

  Hvis du ikke har fått det med deg, så blogger jeg (Ingelin) og 
  legger ut innlegg som Emma har laget for Emma :-P

  Idag har jeg kommet hjem fra Beitostølen, 
  det er derfor jeg ikke har lagt ut noen fler av innleggene Emma har laget.

  På Beitostølen har jeg: 

  -Klatra i en fjellvegg
  Bilde er fra Google altså, gidder jo ikke laste opp noen bilder av megxD

  -Kjørt bobbane
  Bildet er fra siden der det sto om Beitostølen, det er denne banen vi kjørte på.

  -Kjørt ¨olabil¨
  Dette bilde er også tatt fra den siden det står om Beitostølen (www.beitostolen.com)

  -Hoppet på gyrotrampoline
  samme nettstedet

  og masse mer :-)

  Nå ligger nok Emma og soler seg og bader i Kreta!

  Jeg savner Emma! Kom hjem snart !

  For de som ikke veit det er vi bestevenner <3 
  Hun lar jo ikke bare en fremmed ta over bloggen 
  hennes for en uke, 

  Ja, det var litt fra meg!

  Har du vært på Beitostølen før, og prøvd disse tingene?

  xoxo Ingelin

 • Stikkord:

  Hade Norge!

  Hei hei ♥

  Nå drar jeg snart inn til Oslo, og så står vi opp kl. 03.00 i natt
  og så drar vi til Kreta!


  Bye bye!
 • Stikkord:

  19 timer til Kreta!

  Hei hei ♥

  Nå er det bare 19 timer til jeg er på flyplassen og skal reise til Kreta! ♥

  Jeg har pakket alt klart, kofferten min er klar, vesken min er klar, jeg vet hva jeg
  skal ha på meg, og JEG GLEDER MEG!

  Jeg skal bade vær dag, få shoppet litt og kose meg masse! Og ikke minst, så
  skal jeg ta MASSE bilder! 

  Dette blir sikkert mitt siste innlegg før vi drar, eller det kan hende at jeg blogger
  en gang til idag. Vi skal ikke dra til Oslo før senere idag, aner ikke når. Men men...


  Dit skal jeeeeeg!!!

  Ønsk meg god tur! • Stikkord:

  KRETA, HERE I COME!

  Hei hei ♥

  I morgen drar vi til oslo, sover der til lørdag.
  Og så må vi stå opp midt på natten til ferdag-lørdag.
  Flyet går kl.07.00 så vi må kanskje stå opp kl.05.00??

  Flyturen tar rundt 4 timer, mer eller mindre! Jeg tar med kameraet mitt
  med ekstra kamera batteri. + Lader. Så jeg skal få tatt MANGE bilder!
  Tar også med meg mobilen men det er ikek sikkert at jeg mobilblogger.
  Det kan være veldig dyrt.

  Jeg får sikkert skrevet et siste innlegg i morgen. Bare så dere vet det så skal
  Ingelin passe på bloggen min mens jeg ferierer. Jeg har laget mange innlegg i utkast
  som hun skal publisere, også skal hun gjesteblogge en gang.  GLEDER MEG TIL Å DRA! HAAADEBRAAA, SNAKKES I MORGEN, ELLER
  OM EN UUUUUUKEEEE!!! <3

  Skal du reise neste uke? • Stikkord:

  Det snør det snør tidelibom

  Nei det gjør ikke det, tiddelibom! For det regner det regner
  så tiddelibom og hutemeitur! ;) 

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg her på kjøkkenet, og det regner utenfor, tror jeg.
  Det regnet iallefall istad. Forresten, I MORGEN DRAR JEG TIL OSLO,
  OG I OVERIMORGEN DRAR JEG TIL KRETA!!!

  Åååå som jeg gleder meg! 

  Etterpå skal jeg til Ingelin og så skal vi ta hoppebilder, i regnet! 
  Hvis det fortsatt regner da.. Men vi skal uansett da hoppebilder på
  trampolinen, og jeg tar med meg ekstra klær siden jeg kommer nok til
  å bli litt våt...


  Jeg har nettopp dusjet. ;)

  Hva skal du gjøre idag? • Stikkord:

  Jeg er litt trøtt...

  Hei hei ♥

  Nå er jeg litt trøtt, men jeg orker ikke å legge meg..
  Legger meg om en halvtime-time jeg ;)

  Just like mister Bean ;)


  Istad så jeg forresten på sesong premieren for brothers and sisters! Ser du på brothers
  and sisters?

  Natta bloggen! tror ikke jeg blogger mer idag !!
 • Stikkord:

  Wildchild

  Hei hei ♥

  Nå har vi nettopp sett på filmen Wildchild!

  Vi har den på dvd, og det er en stund siden jeg har sett den nå!
  Wildchild er en utrolig bra tenårningsfilm. Passer best for jenter, men til og
  med broren min lo noen ganger ;) 


  Hovedrollen spilles av Emma Roberts ♥

  Men nå skal jeg se litt mer på tv, og så skal jeg lage meg litt iskrem!

  Har du sett wildchild? • Stikkord:

  Pannekaker istedet for fiskeboller ;)

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp spist middag, nemlig pannekaker!
  Vi skulle egentlis være litt sunne idag og spise fiskeboller,
  men Didrik hadde så utroooolig lyst på pannekaker så vi lagde det istedet.
  Da blir det nok sunn mat i morgen istedet;) Men jeg syns det er helt greit å spise fisk,
  for man trenger det faktisk minst en gang i uken! Man må få i seg fisk og de vitaminene!

  I dag har jeg og mamma vært inne i byen for å kjøpe flere bursdags gaver til Didrik og Sofia. 
  Jeg fikk også noe. Men det får komme senere!

  Så kjøpte "mat" på McDonalds. Chips, vanilje milkshake og McFlurry med daim. 

  Så kjørte vi hjemover, stoppet på Menu for å handle mat og så kjørte vi hjem. 


  Benet mitt er nesten oppe;) Det er meningen at benet skal stå rett opp, i "90 grader".

  Hva har du spist til middag idag? xD • Stikkord:

  Kreta i en uke

  Hei hei ♥

  Som sagt skal jeg reise til Kreta i en uke. Da får jeg ikke blogget noe,
  MEN! Jeg skal nå lage mange utkast av innlegg på bloggen min og så skal
  Ingelin få tilgang til bloggen min og så skal hun publisere innleggene mens jeg er borte!

  Så bloggen min kommer ikke til å være helt død når jeg er borte! Det kan godt
  hende at jeg mobilblogger en gang og kanskje jeg finner en internett cafe? Men når
  jeg skal reise så skal jeg bare konsentrere meg om å ha ferie!

  Jeg skal også ta med meg dagboka mi, så skal jeg skrive hva jeg har gjort vær dag,
  så kan jeg fortelle alt fra alle dagene i ferien på bloggen!  Nå skal jeg snart inn til byen!

  Skal du til Kreta i sommer? • Stikkord:

  500!

  Hei hei ♥

  Nå har nettopp jeg, Sofia og Tina spilt 500!

  Og gjett hvem som vant da:


  Speilvendt da men. JEG VANT! 

  Det var Sofia som tegna oss ;) 500 er et kort spill, skikkelig morsomt kortspill
  særig når man vinner! Det er kjedelig hvis man bare får minus poeng!

  Nå beveger jeg meg inn mot tven!

  Kan du 500? • Stikkord:

  Vafler, nei pannekaker!

  Hei hei ♥

  Vafler, nei pannekaker! Men det endte opp med pizza;)

  I dag har jeg bare spilt wii, spilt kort, spist og gått tur med Spot. 
  Tina, den ene bestevenninnen til Sofia er her, så jeg har spilt og sånt med dem da.
  For Sofia og Tina er faktisk bare et år yngre enn meg. 

  Først spilte vi wii resort, så spilte vi guitar hero, så gikk vi tur med Spot, så spilte
  vi guiter hero, så spilte vi kort og spiste pizza. Men før vi spiste og etter vi spilte wii
  så bestemte vi oss for at vi skulle lage pannekaker eller vafler! Men så sa mamma at det
  var middags tider, og vi ikke kunne lage vafler, og jeg hadde ikke så veldig lyst på pannekaker
  (spiste et her om dagen) så vi stekte en grandiosa pizza med peperoni!

  Akkurat nå står Sofia og tina ute på tarassen og passer på Spot. Han må være ute siden
  mamma støvsuger, og da bråker det litt for mye for han ;) 

  Men jeg skal be de andre komme inn nå, så kan vi spille 500!


  SKJEEEER´A!? De solbrillene der er egentlig ødelagte..

  Har du spist pizza idag?

 • Stikkord:

  Skikkelig uvær i går!

  Hei hei ♥

  I går kveld var det skikkelig uvær her! 

  Først tordnet det litt, så begynte det å tordne mer. Så begynte det
  å lyne også, og vi begynte å telle hvor mange km lynet var unna. Først var
  det veldig langt unna, men så om det nærmere og nærmere og plutselig PANG!
  TullaxD Haha. Men så ble det 10 km unna, så 5 km og så la jeg og Sofia oss da.
  Og så gikk strømmen. Så hørte vi at det slo ned rett utenfor hos oss! Det var ihvertfall veldig nærme!

  Men det slo ikke ned i huset vårt da. Men i fjor sommer slo det ned i huset vårt, og internett
  boksen gikk i stykker! men da var jeg i Sverige med Ingelin.

  Så stod jeg opp rundt 11.00 tiden istad, og da tok jeg inn og ut av oppvaskmaskinen, dekket på
  og spiste frokost. Og så fort Didrik hadde satt inn internett boksen så gikk jeg inn på aftenposten.no!
  Og jeg leste mange saker om uværet som var i går. 

  En mann ble slått ned på hvaler av lynet, og et tre ble slått ned.. Men det var en som filmet uværet.
  Jeg hadde tenkt til å filme det selv men så hadde kameraet mitt dårøig batteri, og jeg turte ikke å lade det
  i tilfelle det slo ned i huset, og da kunne kamera gått i stykker! Men her kan dere se en video en annen
  fyr filmet: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3730229.ece  Var det dårlig vær hos deg i går?  • Stikkord:

  I dag skal jeg på Kongsten å bade!

  Hei hei ♥

  I dag skal jeg og Ingelin dra på kongsten å bade. 
  Det er ute basseng med sklier, jippi! :) Har vært der en gang før..

  Så jeg må gå og gjøre meg klar nå! 

  Så jeg blir opptatt i nesten hele dag!

  Ha en strålende sommer dag med masse sol og varme!

 • Stikkord:

  Glomma festivalen

  Hei hei ♥

  Idag har jeg, pappa, Didrik og Sofia og Spot vært
  på Glomma festivalen. Det var siste dagen. 

  Så dro vi på kunst utstilling, og jeg har spist to is idag!

  Det er super fint vær nå! Det skiftet vær akkurat da vi dro til byen!

  Nå skal jeg bade <3
 • Stikkord:

  Det er dårlig vær!

  Tommel ned, tommel ned!

  Hei hei ♥

  I  dag er det dårlig vær, nei og nei! det regner, himmelen er bokstavelig
  talt helt GRÅ! Det er overskyet, regn, regn, og enda mer regn. 

  Det er helt grått ute.. Å så kjedelig!

  Nå skal jeg finne en fin film, legge meg i sengen min og se på den filmen og
  spise is! Hah! Så det så! Høres ikke det ut som en bra plan??   "Kos" dere videre i det "fine" været! Hvordan er været hos deg?

  Jeg kommer sikkert til å blogge masse mer i dag siden jeg har ikke noe å gjøre,
  eller det spørs om jeg har noe å blogge om!!! ...  • Stikkord:

  Jeg er drit god til å lage isbiter!

  Noooot! Jeg sølte søren meg ut vannet i isbit beholderen,
  så jeg måtte tørke opp vannet på gulvet slik at ingen skulle
  skli å brekke armen der! HAHA!

  Hei hei! ♥

  Jeg har bada, igjen ;) Jeg hadde tenkt til å bade med våtdrakt, men 
  mamma sa det ikke var en god ide, for det tar så sykt lang tid å vaske sånne
  våtdrakter og pluss at det er vanskelig å ta dem av seg når de først har blitt våte;)


  LOL! 

  I går og idag har jeg tatt noen bilder, og jeg vil fortelle litt om de uintressante tingene
  jeg har gjort i det siste!:

  I går spiste jeg:

  Pannekaker!


  Med sjokolade saus! Wow jeg er sunn!


  Men hvem bryr seg og sunn mat når det er godt!?:)


  Og jeg spiste iskrem, med SJOKOLADESAUS! Nam nam ;)) 
  Og så spiste jeg også sjokolade og så på Devil weres prada.

  Og det var thats it! Har du spist mye is i det siste?

  Nå skal jeg endelig snart spise middag!

 • Stikkord:

  Jeg våknet med oppkast i sengen

  Hei hei ♥

  I natt sov Spot i sengen min, og da våknet jeg kl. 03.30 på natta
  og tok ut Spot for han var våken og da tok jeg han ut på do slik at han ikke
  tisser inne. Så la vi oss igjen, og så våknet jeg kl. 05.00 på natta av at Spot
  holdt på vedsiden av hodet mitt. Og da så det ut som det lå tiss på dyna mi, så
  jeg skrudde på lyset. Men det var oppkast. Spot hadde kastet opp to steder i senga mi!
  På dynen min og kosedynen min (Som Spot lå på). Stakkars Spot. Så
  tok jeg ut Spot, og mamma måtte fikse med dynene. Så la vi oss igjen, og så
  våknet jeg kl. 08.30. Da tok jeg Spot ut enda en gang. Så la vi oss i sengen, men så
  begynte han å bite i sokken på bamsen jeg har i sengen. Jeg måtte rive sokken vekk fra
  Spot, og da jeg hadde sokken var den gjennomvåt av spytt.. Så jeg gikk opp og hentet
  den ene biteleken hans slik at han hadde noe å bite på. Så la jeg meg i sengen igjen,
  og Spot var helt hyper. Han så ned på gulvet, bet i teppet, rullet rundt og havnet på 
  gulvet. Og så begynte han å hikke! Å giiid, for en natt jeg hadde tenker vel du nå.

  Men så sov vi til kl. 11.30 og da var jeg utslitt med Spot var bare litt hyper.

  I dag har jeg vært inne på macen , jeg og Ingelin har vært og badet, og det er
  høyvann og det blåser skikkelig! Drit digg vann, og det er dobbelt så enklere å komme
  seg opp bade trappen nå! Men det står en ----- båt ved bryggen der vi egentlig pleier
  å hoppe så det er litt minus... 

  Etter badingen så vi på tv, spiste og spiste is :) Og var litt på macen  

  Så ble Ingelin hentet, nå sitter jeg på macen  og jeg skal gå og bade nå med de andre..
  Altså med Didrik og Sofia. Vi får snart gjester igjen, og vi skal grille, yey. 


  Hihi, I love icecream ;)

  Hvordan har natten din vært? Har du bada idag? • Stikkord:

  Natta bloggen

  Hei! Natta :))  Vi har nettopp sett på Devil weres prada, bra film;) Vi har den på dvd, 
  har sett den før da. Men jeg blir sliten og trøtt av å se på film, så nå går
  jeg og legger meg. Klokka er ti over halv et, så natti natt :* • Stikkord:

  Bilder fra dagen

  Hei hei ♥

  Som sagt var jeg på lunsj på Hankø idag, og jeg lovte dere noen bilder,
  her er noen av dem:


  Spot og meg


  Sofia og Spot


  Haha, se på Spot ;))


  Opp på en stubbe ;D


  Sofia med Didrik løpende i bakgrunnen xD


  Didrik ;) Han tok hårbøylen min ja..

  Edit: Se bloggen til Sofia for flere bilder, Www.soffas.blogg.no

  Hva syns du om bildene? Har det vært fnt vær hos deg idag?

 • Stikkord:

  Hankø

  Hei hei ♥

  Hittil idag har jeg og familien, også Spot, vært på Hankø på lunsj
  til en vi kjenner! Vi "barna" spiste pizza og de andre spiste har ingen anelse..

  Vi lekte også litt med Spot, tok noen bilder og spilte kort.

  Men vi måtte kjøre båt ut til hyttaen da, så da måtte Spot ha på seg redningsvest for
  første gang, og han var så søt og rolig på båten. Han var kjempe nydelig med vest!

  Senere dro vi hjem, og vi stoppet i butikken på hjem veien, og da måtte mamma vente i
  bilen med Spot imens vi andre handlet. 

  Etterpå får vi middags gjester. Han som vi var på lunsj hos kommer og to andre.
  Bare voksne da, men men. 

  Men nå skal jeg se på tv! xD 

  Bilder fra istad kommer etterpå <3

  Hva har du gjort idag så langt?
 • Stikkord:

  Her lages det pizza!

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg her på macen min  På kjøkkenet!
  Her lukter det herlig pizza! Noot, det lukter løk her. 

  Men peppes sausen lukter skikkelig ut som du er på peppes!
  Jeg er helt bombesikker på at det er sausen som gjør pizzaen så god.
  Sofia fant ut den hemmelige oppskriften istad, det er lakris!!!
  Neida, eller det kan hende. Sofia sa bare at det luktet lakris av sausen! ;) 

  Men vi har nettopp laget peppes pizza! Nam nam, det er syko mye peperoni i 
  en sånn liten pose, så jeg hadde tenkt: Vi må jo ha all peperonien på!
  Og da ble pizzaen bokstavelig talt oversvømt av peperoni:


  Heisann hoppsann du! Og det der var ikke hele posen engang! Siden Didrik
  sa at jeg ikke fikk lov til å legge på flere peperoni ;) Haha, I love peperoni ;)

  Nå står pizzaen i ovnen, det blir deilig med mat, sæelig pizza!
  Lurer på hvordan det komemr til å smake! ;)

  Har du lagd peppes pizza før? • Stikkord:

  Peppes pizza

  Hei hei ♥

  I dag har jeg og familien vært på Ellingård. Vi skulle egentlig på
  kunst utstilling, men så kostet det penger, men de andre snek seg inn,
  mens jeg og mamma var ute med Spot. De andre gikk bare inn for å se på bildene
  og så gikk de ut igjen. Og det var vel ikke så spesielle bilder så det var nok ikke så intressant!

  Men så gikk vi en tur rundt Ellingpård herregård. Med Spot. Jeg tok mange bilder og pappa
  tok også noen bilder med hans kamera. 

  Her er noen av bildene:


  Spot

  Meg, Sofia og Spot.

  Meg ;)


  Spot og meg ;))


  Litt utydelig men men. 

  Etterpå skal jeg spise middag, og da skal vi lage peppes pizza pizza! 
  For i går kjøpte vi peppes pizza ferdig deig, saus, peperoni og rømmedressing.

  Nam nam, jeg har tenkt på peppes pizza siden igår, da jeg og mamma startet å snakke om
  det i bilen på vei hjem fra Oslo. Og jeg drømte til og med om at jeg spiste peppes pizza i nattxD
  Lol! I love pizza <3

  Hva har du gjort idag?

 • Stikkord:

  I hate rain

  Hei hei ♥

  I dag er det dårlig vær. Kjedelig vær. Grått vær. 
  Det har regnet, tror det har sluttet å regne nå, men det er ikke sol!

  Jeg hater regn... Noen ganger  er det deilig med regn, men ikke idag. Ikke
  i sommerferien. Jeg blir skikkelig deppa pga. været. Noen som kjeder seg?
  Det gjør jeg! Ideer for hva jeg kan gjøre? 

  Jeg får leke litt med spot da, hvis ikke kan jeg jo starte å flytte ting inn på rommet
  mitt. Jeg er så treig. Rommet mitt er ferdig oppusset for lenge siden, og hittil har jeg
  bare skapet mitt, en seng, et nattbord, en lampe, en stol og en benk.. Og litt rot 
  på pulten min. 


  Rain 

  Regner det hos deg? • Stikkord:

  Hjemme igjen fra London!

  Hei hei ♥

  Istad kom jeg hjem fra London, jeg var i London idag for
  en dags shopping tur. Neida jeg bare tuller xD har aldri vært i
  London før, men vil gjerne dra dit en gang. Og jeg vet jeg vet! Jeg tuller
  VELDIG mye ;) 

  Men jeg har faktisk shoppa idag. Jeg og mamma dro til Oslo (en time herfra) idag
  for å gjøre litt forskjellig. Vi skulle handle gaver til til Didrik og Sofia for de
  har bursdag den 26. juli, og vi skal snart dra til Kreta så vi måtte handle litt nå. 
  Også skulle mamma levere noe og gjøre noe så... Og jeg shoppa! Hehe! Jeg er
  shopoholiker! Tror jeg... 

  Men her er dagens innkjøp:


  London pung, ser ut som en suvernir fra London, men den er bare fra Accessorize

  Baksiden


  Hårbøyle fra Monki


  T-skjorte fra Monki


  Kjole fra Bik Bok


  snekkerbukse fra Zara

  Hoppebilde ;))


  Det ble mislykt bilde så jeg gjejpet? med tunga til kameraet ;DDD

  Hva syns du om innkjøpene? Si ifra hvis du lurer på priser ;)
  Har du shoppa idag?

 • Stikkord:

  Jeg har fått piercing i nesa!

  Hei hei ♥

  Jeg har fått piercing i nesa!: Og det gjorde drit vondt!
  Ignorer Didrik.

  Okei neida, jeg bare tulla, jeg har ikke fått piercing i nesa, og kommer aldri til å få det!

  Hadde jeg kledd piercing i nesa da?
   
  Lol xD Didrik ødela alle bildene mine.  Jeg tok bare en bling på nesa, rester
  fra mobil blingen ;)

  Hadde jeg kledd det? Har du piercing noen steder?

 • Stikkord:

  Verdens lengste pin up

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg her og spiser is ♥ Pin up ♥

  Jeg spiser verdens lengste pin up!:


  haha jeg bare tuller. pin upen min er helt normal  Gjett hva Spot nettopp gjorde a! Han tisset på det ene saue teppet i huset,
  siden han liker tydligvis ikke lukten av sau, og skjønner at det er et annet dyr, så
  kan biter i teppet og tisset like gjerne på det xD 

  Hva liker du best, lollipop eller pin up? • Stikkord:

  Det er drit varmt i vannet!

  Hei hei ?

  Okei det er kanskje ikke DRIT varmt i vannet, ikke som i syden,
  men det er varmt nok til å bade, hvertfall!

  Det var skikkelig deilig i vannet istad, og jeg badet helt til jeg fikk vondt i ørene.
  Er redd for å få ørebetennelse ! Eller det heter kanskje øreverk..

  Men jeg har badet to ganger i dag! Har ikke planer om å bade flere ganger, så
  jeg dusjet nettopp, hater salt vann hår. Gjør ikke du?

  Jeg har også gått tur med Spot idag, vært ute i solen og spilt kort, vært på macen ? 
  Og spist ? :)   Haha, vi er så morsomme ;) Bildet attt i går ;))

  Nå skal jeg finne noe å spise på! kanskje litt sjokolade!

  har du bada idag? ?

  PS! BARE 11 DAGER TIL JEG SKAL TIL KRETA!!!!! <3<3<3<3<3

 • Stikkord:

  Det er varmt ute!!

  Hei hei ♥

  Yeees det er varmt ute idag! Jeg og Didrik gikk tur med Spot istad, 
  å han er så søt! Han har så korte små ben, siden han er jo bare en valp, så
  når vi går i vanlig tempo for oss så løper Spot! ;) Akkurat nå ligger han og sover.
  Det var jeg som fikk han til å sove, for jeg la meg vedsiden av plassen hans, så
  da la han seg sammen med meg. 


  Jeg late sover for å få spot til å sove. Akkurat på bildet våknet han siden de andre
  bråker så fært. En hoster og harker, en annen snakker og en annen lager masse rare
  bilder ;)

  Men nå sover han:

  Nydelige Spot <3

  Men siden det er en så varm sommerdag! Og jeg har fortsatt planer om å bli brun,
  så skal jeg ut nå og BADE! <3

  Skal du bade idag? • Stikkord:

  Spot

  Hei hei ?

  Nå sitter jeg på macen. Neeei, sier du deeet!? Jeg bare tuller.
  Men jeg er på macen nå, og blogger :) What a suprise :)

  I dag har det vært litt av en dag. Vi har mistet en samtidig som vi har fått en ny en.
  Altså pusen vår døde, og vi fikk hunden vår idag! Han heter Spot!

  Spot er en engelsk setter. Idag har vi til og med vært og kjøpt sånne gitter ting,
  hunde seng, skål og ting han kan tygge på. Og han er bare en valp så hittil bruker
  vi katteburet til han. Det går helt fint. Men på vei hjem istad, da vi hadde med Spot 
  i bilen, og han kjørte vel bil for første gang. Så hylte han og lagde sånne pipe lyder.
  Men så sovnet han, og sov til vi var 3 minutter fra hjemme! Så våknet han da, og begynte 
  å lag lyder igjen. Han er kjempe søt ? Akkurat nå i dette sekundet løper han rundt i 1 etajse
  og lukter på ting og leker med de andre. Han har fått en fin krok i hjørnet av kjøkkenet, der
  han har to store bamser han kan ligge inntil, hunde sengen, et teppe, buret, en avis og matskålen.


  Spot ♥

  hva syns du om Spot?

  Nå er middagen snart ferdig, snakkes :) • Stikkord:

  R.I.P Peluchi :( <3

  Hei hei ♥

  I dag var hele familien hos dyrlegen.

  Peluchi som var katten vår, var grå, hadde verdens mykeste pels,
  hun var også verdens smarteste katt som kunne åpne dører, hun var
  kjempe koslig, men nå var hun blitt gammel.

  Hun ble 13 år. For noen uker siden fikk hun katte influensa, lunge betennelse og
  katte herpes. Hun hadde blemmer inne i munnen, så det gjorde vondt når hun spiste.

  De siste dagene nå hadde hun blemmer i hele munnen, rundt tennene. Så hun spiste ikke
  noe mat, men bare slikket på maten. Når en katt ikke spiser på lenge for de en sykdom,
  husker ikke hva det kalles. Så da spiser de ikke lengre og de lukter vondt. Peluchi fikk dette,
  og det kunne utvikles til kreft og hun kunne lide dobbelt så mer. Så hos dyrlegen i dag ble hun
  avlivet :(( 

  Nå ligger hun begravd i hagen rett vedsiden av Rambo, som døde for litt mindre enn et år siden.

  R.I.P Peluchi. 1997-05.07.2010


  God jenta mi :*

  R.I.P  • Stikkord:

  Alle er jo på ferie!

  Hei hei ♥

  Jeg må si det at ALLE bloggene jeg leser, alle de bloggerne er ikke
  særlig flinke til å blogge! En er et sted, hun andre er et sted og alle er på ferie jo!
  Så da blir det ingen blogger å lese! Nei og nei!

  Det er jo sommerferie ja, men folkens, prøv å blogg minst en gang om dagen da!

  Jeg vil gjerne ha noen blogger å lese, så:
  Jeg vil lese din blogg! Legg igjen blogg adresse under hvis du blogger
  minst en gang om dagen! 


  Bissevoven min :*

  Dette er en liste over de bloggene jeg leser, og vedsiden av står det noe som
  er "galt" med den bloggen. Det er ikke noe galt.. Men ja forstå det selv!:

  Www.voe.blogg.no ? Hun er i USA på språkreise så hun er sikkert for opptatt med å ha det gøy.

  www.annais.blogg.no ? Hun blogger innimellom, men hun har dratt til Oslo

  www.haawt.blogg.no ? hun blogger vel greit nok.. Men er ikke superfan av bloggen..

  www.annahu.blogg.no ? Hun blogger bare lite..

  www.amandare.blogg.no ? Hun er i Piteå

  www.piapaj.blogg.no ? Hun har vært og reist men kom vel hjem i går, men hun har ikke blogget enda.

  www.littlediva.blogg.no ? Hun blogger heller ikke så superofte.

  www.odakg.blogg.no ? Ikke henne heller.

  www.bunnycornelia.blogg.no ? Hun har dratt til utenlandet

  www.jaaaa.blogg.no ? Hun ene (to bloggere ? en blogg) er på språkreise, hun andre blogger greit.. :)

  www.emilyrenander.blogg.no ? Hun er i utenlandet

  www.amaliesinblogg.blogg.no ? Hun er vel på hytta si tror jeg?...

  www.kammiilla.blogg.no ? Hun blogger greit nok.

  Alle bloggene er fine, og de blogger bra. Men de fleste blogger vel veldig

  lite siden det er ferie. Men jeg trenger noen blogger å lese!

   

  hva heter bloggen din?
 • Stikkord:

  Jeg skal få meg hund <3

  Hei hei ♥

  I dag har vi vært og sett på hund! Vi drar og henter den i morgen.
  Han er bare en hundevalp, noen uker gammel, og han er kjempe søt!
  Han har ikke noen navn enda, så jeg kaller han han :) Men vi har fortsatt katt,
  men hun skal vi ta med til dyrlegen først i morgen siden hun er så syk ; ( Stakkars
  pusen min, hun er ganske gammel nå også!

  Forresten i natt så sov jeg, Ingerid og Sofia i telt i regn været! Neida, vi gjorde ikke det.
  Vi skulle egentlig telte i hagen til Ingerid! Vi tok med oss telt, soveposer og liggeunderlag,
  satte opp teltet i hagen dems. Så lå vi inni der og startet å se på Alice in wonderland, 
  og så begynte det å pøsregne og det lynte og tordnet. Så vi løp inn med macen og godteriet
  vårt, og så så vi på film inne istedet. Så tok guttene teltet vårt og satte det under taket, og da
  var det blitt helt vått inne i teltet vårt siden vi hadde ikke lukket det helt igjen, og teltet er ikke
  helt vanntett heller. Så vi sov inne på sofaen istedet!

  Men vi badet i går, så på film, var på butikken og handlet godteri og var på kiosken og leide
  film, Alice in wonderland. I dag stod vi opp, spiste frokost, så på tv og spiste resten av godteriet
  vårt. Så gikk vi å badet. Det var iskaldt i vannet i begynnelsen, men det ble LITT, bare litt deiligere 
  ettervert.   Har du hund?


 • Stikkord:

  Hakk meg hakk meg!

  Hei hei ♥

  I går til i dag overnattet Jens og Ingerid hos oss. I dag stod vi opp,
  de andre badet mens jeg spiste frokost. Så dro vi til Lilleng, gården 
  moren til Jens og Ingerid eier. Jeg, Sofia og ingerid dro dit med moren dems.

  Vi ridde på Bola, hilste på grisene, hestene, sauene og koste masse med kaninene
  og gjorde hinder med den ene kaninen. og sist men ikke minst så hilste vi på hønene!
  Det var hauge vis med høner der, minst 10 stk og en hane. Hanen gapte hele tiden og
  hylte kykkeliky! Og jeg stakk fingeren inn i buret, og så hakk meg hakk meg! Og så
  bet den ene hønen meg! Haha, mente ikke at de skulle hakke meg da! Haha. Så det ble
  : hakk meg, hakk meg, ÆÆ! :P

  Vi husket også og spiste godteri. 

  Vi fikk også vær vår røyk pakke:


  Tyggegummi røyk det selvfølgelig :) Det kommer pulver røyk ut av dem 
  første gang man blåser.

  Så jeg har kost meg i dag. Jeg og Sofia skal overnatte i telt hos Ingerid etterpå.
  Vi skal telte, se på film og bade i sjøen:)

  Hva har du gjort idag? • Stikkord:

  Bade dag :)

  Hei hei ♥

  I dag har jeg kost meg masse i det fine somemrværet!

  I dag har jeg badet sammen med Marte, så dro vi til meg og spilte Wii : )
  Senere dro hun hjem, og vi fikk besøk av Jens og Ingrid, Jens er bestevenenn til
  broren min Didrik. Og moren dems og stefaren dems var her også på middag. Så dro
  de voksne inkludert våre foreldre ut på byen, for å se Aleks rosen show tror jeg det var. 

  Men jeg, Didrik, Sofia, Jens og Ingerid har badet, spilt wii, vært ute, spist masse godteri
  og nå ser vi på film :) Istad hikket jeg noe sinnsykt så jeg drakk og spiste så mye for å stoppe
  hikken så jeg fikk litt vondt i magen og ble litt kvalm og :P .. Men det er det jeg har gjort idag,
  jeg blogger fortsatt, men hallo! Det er sommerferie!


  Forresten da jeg og Marte badet istad tok vi viking, så jeg må si det at jeg er ikke en bade pyse :)
  Jeg elsker å bade og elsker sommeferien!

  Hva har du gjort idag?
 • Stikkord:

  Badeklar!

  Hei hei ♥

  Nå er jeg klar for å bade! Men nå venter jeg bare
  på Ingelin. Ingelin skal komme ned hit og så skal vi bade,
  og Didrik vil også bli med å bade ; ) Det er deilig å bade!


  Jordbær ♥

  Det er digg med sommerferie ♥ Det er sol og varmt, men jeg syns det skal bli
  litt varmere altså! Jeg har lyst til å bare gå i bikini hele dagen, og jeg har lyst til å bli brun!

  Har du eller skal du bade idag? 

  Ha en fin sommerdag!  • Stikkord:

  Jeg har sovet i 12 timer

  Hei hei ♥

  I går var jeg på premieren av Eclipse, og filmen var så bra,
  jeg bare elsker hele twilight sagaen! Etter kinoen gikk vi litt i byen,
  og så dro vi hjem. Så spiste jeg mat, is, sjokolade og så på tv resten av kvelden.

  Jeg la meg kl. 00.15 i går, og stod opp kl. 12.00. Så da har jeg vel sovet i nesten
  12 timer. Det er deilig med sommerferie, og det er sykt deilig å sove lenge ♥

  I dag vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Kanskje bade, ha en photoshoot, 
  ringe noen venner, spise is? Hvem vet? Men først skal jeg bare slappe av litt :)

  Hvis jolla mi hadde stått ute på vannet kunne jeg jo ha kjørt den i dag, men neida.
  Pappa har planer om å sette den ut til helgen. Håper han gjør det!

  I dag er det 1. juli, altså 17 dager (men idag) til jeg skal dra til Kreta! ♥
  Jeg gleder meg sykt! Nå trenger jeg bare en reisekoffert og så kan jeg begynne å
  pakke! 
  Hva skal du gjøre idag?
 • Stikkord:

  2 og en halv time til Eclipse!

  Hei hei ♥

  Nå er Ingelin her =) 

  Vi har tatt mange RARE bilder på photo booth.

  Ellers i dag har vi lagd rare frisyrer på hverandre, spist frokost,
  sett på tv og stått opp...

  Etterpå skal vi på premieren av ECLIPSE!!!

  Har du sett Eclipse i natt? var den BRA!!??  <3 • Stikkord:

  A sunny day

  Hei hei ♥

  I dag er det sommervær! Igjen : )

  Himmelen er litt rar, men det er varmt, så det er bra!

  I dag har jeg trent, dusjet, kledd på meg, sett på tv, vært på macen og spist
  mat og is. 

  Etterpå kommer Ingelin til meg, for hun skal overnatte hos meg. Vi skal se på frustrerte
  fruer i kveld, svare på spørsmålsrunden vi har hatt på vår og Sofia´s blogg, www.esidansere.blogg.no
  Vi skal svare på video. Men du kan fortsatt stille spørsmål!

  I morgen skal vi på premieren av Eclipse!!! Gleder meg kjempe mye! Vi skal på den premieren
  som er kl. 15.30, vi orker ikke å gå på den som er midt på natten!

  Jeg skal også snart i butikken med mamma. Jeg skal iallefall kjøpe noe godt som vi kan ha til
  i kveld! 


  Bruker selvfølgelig den nye somemrkjolen min idag :) det kommer sikkert dagens outfit senere.
  Jeg har ikke fikset håret eller sminket meg enda, så jeg ser ikke helt bra ut på håret! Skal
  fikse meg nå, og så skal vi sikkert dra på mat butikken!

  Hva skal du gjøre i dag? • Stikkord:

  Tommel opp

  Hei hei ♥

  Nå er det bra sommervær igjen!

  Det er sol, litt skyer, men 28 grader!
  Ah så deilig!

  Etterpå skal jeg og mamma inn til byen for jeg må ta ut penger
  som jeg skal gi til Ingelin for kinoen! For hun har bestilt biletter for oss,
  for vi skal se på premieren av Eclipse! Og det er i overimorgen! WOHO!

  Jeg gleder meg så utrolig mye til premieren av Eclipse! Jeg er helt forelsket i 
  Twilight sagaen!

  Da jeg våknet i dag og så at det var fint vær utenfor vinduet tenkte jeg: Åh, yes!
  I dag kan jeg kjøre båt! 

  Meeen! Å neida. Tror ikke det blir noe av, siden pappa er på jobb i dag.. Og det
  er han som må stoffe båten og så ta den ut på vannet, og helle i bensin. Jeg klarer
  da ikke det! 
  Så neida så. Jeg får shoppe idag jeg da. Nei jeg kommer ikke til å gjøre det en gang.
  Jeg skal nemlig spare pengene mine. 

  I går kveld så spilte vi kort og spiste masse is med bær! I love bringebær♥

  Hvordan er været hos deg? • Stikkord:

  Sliten etter tur

  Hei hei ♥

  Nå har jeg akkurat gått på enda en tur med nabohundene.
  Det er gøy å gå tur med dem, og de er så søte! 

  På fredag, lørdag og i dag har jeg tilsammen gått åtte turer med dem.
  Nå lurer jeg på om han eieren kommer hjem snart, han sa han var hjemme i 16.00 tiden. 

  I resten av dag kommer jeg bare til å kjede meg, for det er så dårlig vær!

  Men siden jeg ikke har så mye å skrive om nå, kan jeg jo vise dere noen bilder!
  Bildene er fra fredag da vi gikk tur med Nemo og Sita, nabohundene:)


  Nemo♥


  Sofia og Sita♥  Meg og Nemo♥


  Jeg går alltid med Nemo, og Sofia og Didrik går alltid med Sita. 
  Men istad så måtte jeg gå med begge to! Det er litt vanskeligere men
  det gikk greit.

  Hva syns du om bildene?

 • Stikkord:

  Grease 2

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på Grease 2, som gikk på tv2.  Den var bra den, men den første Grease filmen er bedre. 

  I dag er det ikke fint sommervær. Så jeg kommer nok til å være inne i
  nesten hele dag! Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøre båt i dag, men det blir ikke noe av.
  Jeg håper det blir bra vær i morgen, og resten av sommerferien! For jeg vil kjøre båt : )

  Jeg skal kanskje gå en til tur med nabo hundene etterpå. 

  Jeg har egentlig ikke så mye å blogge om nå, så jeg sier bare over og ut.

  Har du sett grease 2? • Stikkord:

  This is it

  Hei hei ♥

  I dag har jeg kost med med fint vær!

  Og jeg har faktisk gått tur med nabo hundene 4 ganger i dag, og 2 ganger i går!
  Jeg er en flink gå-tur-med-hund-gåer :) 

  Nå i timesvis, det føltes ut som det varte i flere timer, har vi sett på dokumentarer
  om Michael Jackson. Jeg orka rett og slett ikke å se på mer istad jeg, så jeg  gikk
  på macen istedet. Det er sikkert spennende å vite mer ting som skjedde rundt Michael 
  Jackson, men man blir litt lei av å sitte å se på at noen folk snakker om den medisinen
  han tok i timesvis!

  I går var det jo akkurat et år siden Michael Jackson døde, og ja han døde på pappas bursdag..
  Så heldig han er.. Så i det siste har det bare vært en million program og han døgnet rundt!
  og døgnet rundt er da i går og i dag:) 

  I går og i dag sendte de filmen this is it på tv. Har enda ikke fått sett den jeg. Hva handler
  den egentlig om? Er det bare enda en dokumentar om MJ?

  Men Didrik så på den istad fortalte han. Og nå begynner jeg å bli kjedelig, jeg som bare
  skriver om det samme hele veien. 

  I morgen.. NEI! Haha, kom på noe jeg skulle si til pappa istad! Han må stoffe båten siden
  jeg vil kjøre båt i morgen. Jeg håper det blir fint vær i morgen. Og at stoffing ikke tar så lang tid,
  og jeg håper at vi har sånn bensin til jollen, for da kan jeg kjøre båt.

  Jeg er den typen av et menneske som elsker fart og spenning. Jeg elsker å kjøre
  fort med båten på høye bølger, å kjøre romperister i full fart over hundrevis av brennmaneter,
  jeg digger å bare hoppe rett ut i det iskalde vannet mens de andre står på land og vurderer om 
  de skal gå uti. Jeg elsker å stå på slalom ( og hater langrenn...) Jeg elsker rett og slett fart
  og spenning! Og jeg er faktisk ikke redd for noen ting. 

  Edderkopper er kule, insekter er bare noen ekle ting som er der, slanger, nei de 
  er jeg aldri borti, å væe høyt over bakken er kult men ikke 100% trygt, haier kommer ikke
  til Norge, og mørket tar med hvertfall ikke, og Busemannen fins ikke. Jeg er rett og slett ikke
  redd for en eneste ting. Eller jeg er litt redd for å dø da, men hvem er ikke det da?

  Men bla bla bla. Som jeg babler.
  haha, det minte meg på denne sangen.. 

  Okei nå er jeg ferdig "snakket" altså skrevet.

  Hva har du gjort i dag? Har du sett filmen this is it?


  Jeg har ogsåp spist is med egen smeltet sjokolade saus <3 • Stikkord:

  Sommer dag!

  Hei hei!

  I dag har det vært skikkelig sommer!
  Sol, sommer, varmegrader +++++, sommeeer, iskrem, soommer!!, 
  varmt, SOMMER! <3

  Digger dagens vær<3 Nå skal vi snart spise, vi skal spise pølser og grillspyd
  og masse rare greier :) 

  I dag har jeg gått tur med nabo hundene, de er så søte! Og jeg, Sofia og Ingelin
  har laget en musikk video. Cant be tamed er bedre.. Og jeg har vært hos faren til Ingelin
  med Ingelin selvfølgelig. Vi syklet dit. Vi tok faktisk en omvei dit for å slippe oppoverbakkene:P
  yeees, vi er late! Hos faren til Ingelin snakket vi, hadde photoshoot, dro på butikken og spiste
  is og salte sild :) 

  Så syklet jeg hjem igjen. Vi har planlagt at hvis det blir fint vær i morgen, og at hvis pappa
  gidder å sette ut jolla mi, så kan vi ta en båttur i morgen. 

  Ellers idag har jeg kost meg i solen, spist, sett på tv og vært LITT på macen. 

  Etterpå til dessert skal vi spise vaniljeiskrem med sjokoladesaus og bringerbær!
  Vi skal smelte en melkesjokolade og lage saus selv, også har vi twist! Det blir godt<3


  Fra photoshooten idag. Orker ikke å laste opp flere bilder siden det tar så
  lang tid!

  Har du hatt en deilig sommer dag idag? • Stikkord:

  Voff Voff

  Voff!

  Voff voff voff voff voff, voff voff voff!

  Det betyr egentlig ingenting.. Tror jeg?

  Nå har nettopp jeg og Sofia gått tur med de to nabo hundene!

  Jeg skal gå tur med hundene i dag og i morgen, og sikkert flere ganger hvis
  det trengs. De heter Nemo og Sita, og er søte og snille hunder, men de er veldig..
  Hva kan jeg kalle det? De surrer rundt! De får hele tiden båndet mellom benene sine,
  og de vimser rundt og lukter på alt mulig! Men sånn er hunder da...


  Heisann du!

  Har du hund? Jeg har en katt =) • Stikkord:

  Black and white

  Hei hei!

  I dag er det den 25. juni, og pappa har bursdag!

  Det er også akkurat et år siden Micheal Jackson døde.

  I dag har jeg stått opp, gitt gaver til pappa, spist kake
  og jeg og Sofia har vært ute nesten hele dagen for vi har laget musikk video!
  Haha, den ble ganske kul da! Det er musikkvideo til can´t be tamed av Miley Cyrus. 

  Vi ble veldig fornøyde med den. Den holder på å bli lastet opp på youtube nå, den
  er ferdig om 33 minutter :)) 

  Vi har også trent i dag! Jeg og Sofia trente rett etter at vi hadde spist frokost (kake). 
  Først jogget vi en runde her i området. Det tok 7 minutter. Da vi kom inn tøyde vi spagaten,
  trente styrke trening og trente teknikk. Og så dusjet vi, og så lagde vi videoen.

  Jeg skal legge ut videoen på bloggen min, og Sofia kommer nok også til
  å legge den ut :) 


  Hahaha, kjekk jeg og Sofia har store muskler da!!


  Sannhetens speilet


  Rett før joggeturen :)

  Har du vært på joggetur idag? • Stikkord:

  Pusekatt 1, 2, 3, 4 og 5

  Hejjjjj

  Haha, er ikke hej hei på svensk? Samma det. 

  I går var jeg, pappa, Didrik og Sofia (mamma var i byn) på middag hos
  Marte og familien! Marte går i a klassen. Så hun er like gammel som meg,
  med søstrene hennes er mye yngre. Særlig hun minste, hun er bare 5 år :) 

  Men vi spiste pølser, og marshmellows, eller jeg gjorde ihvertfall det. 
  Så spilte vi fantasi og matet, koste og lekte med kattungene dems. De er kjempesøte!
  Jeg tror de har mistet moren da, jeg vet ikke, men tror hun bare forsvant?

  Men de er 5 kattunger, og de var så nydelige! De hadde ikke fått noen navn enda, men
  noen av dem hadde kallenavn som kjukken, kitty og skjegg katten eller hva enn det nå var?
  Hehe. 

  Senere dro vi bort til oss og så på film, siden her var det ingen og da kunne vi se på
  film på tven uten å bli forstyrret. Vi så på John Tucker must die. Den er så utrolig bra,
  blir ALDRI lei av den! Har sett den minst 20 ganger kanskje.. 

  Kl. 23.30 dro de hjem, og så gikk jeg og la meg.. Det var ingenting på tv og jeg var sliten
  så jeg la meg. Men jeg spilte på ds´en i senga da, ferska! Neida :P og da spilte jeg til kl. 23.50.

  Men nå har jeg faktisk fikset ipod greia. Det viste seg at jeg måtte bare trykke et stede der det stod:
  Registrer senere. Det var bare itunes reklamen som var i veien! Haha, oppdaget det da Sofia trykket
  registrer senere på den andre pcen, og da skjønte jeg hva jeg skulle gjøre!

  Så nå har jeg noen bilder og flere sangen inne på ipoden. Eller egentlig har jeg færre med sanger
  siden jeg ikke ville ha alle de kjedelig Carola, Abba, mamma mia sangene -.- 

  Men her er noen bilder fra i går:


  Fra siste skoledag i går. 


  meg og I


  Meg og A. smiiil.


  Godteribiler :))


  Amalie sau :)


  Vi så på film. Funny people


  Kattepuser <3


  Den nydeligste pusen <33


  Familiebilde! Det var helt umulig til å få dem til å stå stille!


  <3


  Søtnoser <3


  Didrik som mater den ene kattungen<3


  Ntaa


  Vi spilte fantasi:)

  ja, det var noen av bildene. Hva syns du om kattungene? ?


 • Stikkord:

  Jeg hater acer pc´er

  Hei!

  Acer er verdens dårligste pc merke!
  Mac er best! ♥ Ingen tvil om det!

  Men saken er det at jeg må bruke den ***** pc´en, den gamle
  som er et missfoster og ikke funker. Den er bokstavelig innvandert av virus
  og den er dårlig! 

  Men jeg må bruke den for å laste ned mer musikk på ipoden, for jeg aner ikke hvordan
  jeg bytter til at ipoden hører til macen istedet, hvis dere skjønner. Jeg trenger at ipoden hører
  til macen istedet slik at jeg kan laste ned musikk fra macen til ipoden! HJELP!?


  jeg hater den!

  Men hvis du vet hvordan man bytter bruker (pc) til ipoden så please legg igjen en kommentar!

 • Stikkord:

  DET ER SOMMERFERIE!

  Hei!

  I dag var siste skoledag i 9 klasse!

  Vi var der bare i 2 og en halv time, og da så vi på film,
  fikk karakterene og spiste masse godteri og potetgull <3  Men nå skal jeg gå tur med Peluchi!

  Hva skal du i sommerferien? Jeg skal til kreta!

  GOD SOMMER! • Stikkord:

  God tur!

  Hei!

  I morgen drar Amalie til syden!

  Altså: www.amaliesinblogg.blogg.no

  Hun er så heldig! Men husker ikke hva det stedet hun skal dra til heter.
  Men uansett! Jeg skal nemlig blogge for henne den uken hun er borte!

  Så da er det bare å lese bloggen til Amalie!

  god tur Amalie!


   
  Men til noe annet!

  Jeg og Ingelin planlegger telt tur nå, og tenkte vi kunne telte i hagen min i natt!
  For pappa sa ja, så JAAA! Så Ingelin må bare spørre da:) 

  Og det skal ikke være regn i natt, så det skal gå bra!


  Amalie på toppen, så Ingelin og meg nederst, på skolen:D haha, vi har gått fra 
  tre vanlige bestevenner jenter til tre misfostre :D haha!

  Hva skal du denne helgen? • KVITFJELL!

  Hallo, og god påske!

  I går til i dag var jeg i bursdaen til Line.
  Overnattings bursdag som vanlig.

  Vi så på filmene 'She's the man', 'Hannah Montana the Movie'
  og 'panic room'. De andre, eller noen av dem, så også på filmen Bruno.
  Men den så utrolig kjedelig ut! Og jeg la meg da uansett, siden klokka var 02.02.

  Og vi spiste pizza, brownies, muffins(som Tina hadde laget), gèle, kjeks, potetgull
  og masse godteri! Og vi pusset selvfølgelig ikke tennene.
  Vi snakket også veldig mye, fra det ene til det andre. Gidder ikke akkurat å si hva
  vi snakket om! Også så vi på en av Paradise hotel episodene fra pcen til Tina ++.

  Jeg ble hentet kl. 10.00. Vi stod opp kl. 08.00.

  Så dro jeg hjem, dusjet, pakket, spiste og så dro jeg på fjellet.

  Så nå sitter jeg på hytta på kvitfjell folkens!

  I bilen så vi på New Moon filmen, selvfølgelig! Og jeg hadde sove-øye maske på
  meg, med musikk i ørene, og jeg sov litt. Tiden gikk veldig fort. Og jeg og Sofia
  skulle ta bilder med web camen på >denne< pcen! Men så hadde ikke Sofia ladet denne,
  bare den andre pcen. Så vi tok noen bilder, og så slokket hele greia. Jaja.

  Men jeg får vise dere noen bilder nå;  Også skjønte Sofia selvfølgelig ikke at jeg trykka, trykka og trykka sånn at
  det ble minst 20 bilder på rad. Så derfor er Sofia klin lik på nesten alle bildene.

  Men nå skal vi til noen folk!

  (Emma)
 • Sims 3

  Gjett hva jeg gjorde istad :D? 

  Jeg spilte Sims 3! Nå tenker du sikkert, ja så fint for deg da Emma!

  Men! Jeg lagde meg, og det er jo vanlig! MEN! Gjett hvem jeg lagde som kjæresten
  min a? Han starter på R, og slutter på obert Psattinson! Robert Pattinson!

  Så det ble Robert og Emma Pattinson.

  Vi er ikke gift enda, men vi skal gjøre det. Vi bor i et stort firkanta hus, i Sunset
  Valley på Sims. 

  Vi skal gidte oss, få barn osv! Å, skulle ønske det på sims var ekte noen ganger! 

  R er bare så heit! 

  I want him! Hmm.. Noen andre som liker han? 

  Jeg har.. 4 plakater av han hjemme, og gjett om jeg ser bort på ''han'' mange ganger a! 

  Gleder meg forresten til den 3 filmen av Twilight!


  vi er bare som skapt for hverandre! 


  hAhaha! jeg ser bare helt idiotisk ut!


  Men jeg må innrømme det at de passer bra sammen, og de er utrolig pene
  på dette bildet begge to!<3

  Blogges♥

 • He could be the one!

  Hei hei:) Nå har jeg nettopp sett på Hannah Montana he could be the one
  episoden. Jeg så på den på youtube, og det var part 1-7. 

  Og jeg holder nå på å laste opp alle delene på pcen.

  Hvordan jeg gjør det fra youtube? Jo, jeg har lastet ned et program som heter
  '' youtube downloader ''. Du kan søke på det på google, så kan du laste ned
  videoer fra youtube. 

  Og et tips hvis du skal laste ned på det programmet, så er det best 
  å bruke MP4 tingen. Det er den som funker på min. 

  Jeg elsker Hannah Montana, og jeg syns denne episoden er så søt♥

  Og Miley og Jake er så søte sammen! 

  Noen andre som ser på Hannah Montana? 

  Men Hannah Montana skal legges ned snart da. Buhu! : ( 

  Jeg følger med på episodene og har sett filmen.

  Miley Cyrus er bare en helt utrolig flink sanger og artist!

  Og hun er utrolig pen, og har en kul stil!   Blogges♥
 • Hvit slagboble!

  Haha. Ser på the Simpsons! Lisa og Bart går i samme klasse
  i denne episoden :D 

  Men nok om det. Har ikke blogget så veldig mye i det siste! 

  Så! Nå! Skal jeg fortelle hva jeg har gjort i det siste.. 

  I forrige gårs så stod jeg på ski, og da gikk strømmen, 
  så stol heisen vi satt i, stoppet. Og jeg kjørte for 
  første gang ned til bunn! 

  Og i går, stod jeg på ski. 

  I dag har jeg vært og badet på hotellet. Med Amelia og Sofia.

  Og så var vi hos Amelia, og vi spiste pannekaker. Og vi kjøpte masse 
  godteri. Vi spiste halvparten av godteriet, og så ble vi så kvalme at 
  vi ikke orket mer! Og vi var ute, og gikk tur med Madonna, bamse hunden til 
  Per. 

  De er så søte sånne bamse hunder<3 

  Her er bilder fra i går: 


  Dette er Burre, en hund som var innom hytta til Tom Hæsken, der Amelia er. 
  Han var ganske morsom og litt rar :P 


  Sofia og Burre


  Meg.........


  Amelia, Didrik og Sofia. Vi så på lovlig blond i går<3


  Og vi lekte gjemsel da. Jeg hadde jo det mest geniale hjemmestedet!
  Bak noen gjennomsiktige gardiner!


  Amelia : ) 

  Hva har du gjort i dag? Blogges♥
 • Jeg tester sjokolade!

  Hei. Da skal jeg teste ut den nye kvikk lunsj sjokoladen jeg! 

  Og dere skal få se hvordan plasserings listen min over freia sjokoladene
  ser ut!  Da har jeg testet freia kvikk lunsj sjokoladen! Den store! 

  Og dette syns jeg om den: 
  Jeg liker jo kvikk lunsj, og det smakte jo veldig likt. 
  Den var god. Godt. Det smakte kvikk lunsj:-) 
  Og det er ganske bra at den er i stor form! 
  Nam nam:-) 

  Anbefales å smake:D 


  Plasserings listen: 

  1.plass - Daim melkesjokolade
  2.plass - Melkesjokolade 
  3.plass - Nonstop melkesjokoladen
  4.plass - Melkesjokolade - firkløver
  5.plass - Kvikk lunsj melkesjokoladen
  6.plass - Den med nøtter og ekle greier... 

  Jeg tror det var alle som fins i sånne melkesjokolade plater!

  Hvem liker du best? Blogges♥  

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits