pink mornings

Det er ikke akkurat morgen nå, haha, desverre er helgen over og uken fylt med eksamensjobbing er i gang. Denne helgen har vært veldig koselig med sommerkveld og grilling, og også veldig avslappende og litt produktiv. I går ryddet jeg en del, redigerte i mange timer og jobbet med eksamen. Det endte selvfølgelig med at jeg gikk rundt i min rosa morgenkåpe hele dagen, og omtrent levde på mitt glass med iste. Da jeg så yndlingsblomstene mine på butikken måtte jeg selvfølgelig kjøpe en liten bukett med de som jeg kunne ha på spisebordet mitt. Jeg elsker vår, sommer og blomster, jeg blir bare så glad av stemningen og får en deilig og fri følelse i kroppen. Sommeren er absolutt min favorittsesong, det er så deilig å kunne gå barbeint, ta mange fine bilder utendørs, og rett og slett bare være i et bedre humør. 

Noen flere enn meg som har sommeren som favorittsesong? Hva syns dere om bildene? 

 • in the flower garden  Dagene hvor det byr på sol og varme pleier jeg og en venninne å ta til parken og ha piknik. Det har nesten blitt en fast rutine å sykle ned dit så fort sommersola titer frem, og det er utrolig deilig å slappe av der nede på den grønne gressplenen, og utrolig koselig. Jeg tenkte jeg kunne starte å blogge ordentlig igjen nå, jeg har jo tross alt tatt så utrolig mange bloggbilder i flere uker, men aldri postet noen av de. Så nå har jeg mange bilder på lager jeg vil vise dere, og ellers så håper jeg dere liker at jeg er tilbake til (forhåpentligvis) daglige oppdateringer. 

  Hva syns dere om bildene? Noen andre som liker å komme seg til f. eks en park når det først er fint vær? 

 • sneak peek

  Nå skal jeg lage gode men ikke hjemmelagde pannekaker, haha. Latskapslivet. Jeg føler at jeg faktisk har vært litt produktiv idag, jeg har tatt bilder til en skoleoppgave og filmet en ny video som er til et lite samarbeid. Apropos det med å ta bilder, det er alltid like pinlig. Jeg tror ikke jeg klarer å telle alle personene som har snakket med meg når jeg har vært ute og tatt bilder eller filmet her i Danmark. Idag tok jeg bildene på mitt nye favorittsted, som er rett bak et bygg hvor det jobber en del folk. En mann ropte ut av vinduet om jeg "NEED HELP", og en annen spurte om jeg hadde photoshoot. Jeg må jo selvfølgelig alltid bare svare og smile, men innimellom skulle jeg ønske at de bare lot meg ta bildene og så gå hjem. 

  Dette er en liten sneak peek på bildene jeg tok. Jeg skal selvfølgelig dele flere med dere senere. Jeg har også lagt ut et bilde på instagra, følg meg gjerne: emmabrathen. Ananasgenseren er forresten laget av meg, så det var derfor jeg skulle ta disse bildene. Jeg er så obsessed med ananas, så da vi kunne tegne mønster selv til våre strikkeprodukter ble det selvfølgelig denne kule frukten. 

  Hva syns du om bildene, vil du se flere? 

 • bloggen som går opp og ned  Jeg syns jeg ligner litt på en søt, rund potet på dette bildet. I påskeferien var jeg nemlig noen dager på fjellet, perfekt vær og perfekt føre i bakken. Det var også deilig å kunne gå rundt i fleecegenser og søte luer, og være mye ute. Men altså, ja det er et blogginnlegg fra selveste Emma Bråthen dere leser nå. Jeg er aktiv på youtube som alltid, men bloggen min går litt opp og ned. Jeg har fortsatt ikke så veldig motivasjon til å blogge, men jeg elsker derimot å ta bilder og skrive. Flere av seerne mine vil at jeg skal blogge igjen, så jeg kan jo prøve. 

  Om dere vil at jeg skal fortsette å blogge så hadde det vært koselig om dere la igjen noen kommentarer innimellom og ga meg litt tilbakemeldinger, få vite at noen faktisk leser det jeg poster. Så hva sier dere, er dere positive til at jeg starter å blogge igjen? 

 • in the meadow of flowers

  Jeg jobber med en skoleoppgave nå hvor vi skal designe en hel kleskolleksjon, så forrige uke gikk jeg ut for å ta litt inspirasjonsbilder til denne kolleksjonen og samtidig ta noen outfitsbilder. Jeg så plutselig at det har vokst så mange vårblomster rundt den lille parken vedsiden av meg, og det var så koselig. Jeg tok selvfølgelig en del bilder av disse blomstene til inspirasjonsboken min, og tok i samme slengen noen bilder av meg foran blomsterengen i tillegg. Jeg elsker virkelig å få med fargerike detaljer som blir blurry i bakgrunnen, det er så fint. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • mat & kos

  Etterpå skal jeg faktisk dra og trene, tro det eller ei men jeg og en venninne har bestemt oss for å starte og trene og bli freshe til sommeren. Bortsett fra det så er det mye skolearbeid for tiden, så da er det ikke alt for mange oppdateringer her på bloggen. Jeg har fortsatt en del bilder igjen jeg vil dele med dere fra da Sofia var her, bildene under er fra blant annet da vi dro ut og spiste en av dagene. Vi spiste ute flere ganger og koste oss med masse god mat.

  Jeg savner henne masse, men det er heldigvis ikke så lenge igjen til neste ferie! Nå må jeg fikse meg og ta på meg treningstøyet, jeg er virkelig spent på å se hvordan det ser ut på DGI-huset som er stedet vi skal trene. Det er ganske stort og de har til og med svømmehall der, så det kan bli mye interessant trening fremover. 

  Trener dere? Hva syns dere om bildene? 

 • bursdagsbarn

  Jeg hadde bursdag på fredag, men jeg hadde ikke like stor bursdagsfølelse som jeg ellers har siden ingen familie var her for å vekke meg med kake og gaver. Det var litt rart å våkne alene og heller måtte skype med mamma, men jeg fikk allikevel en kjempe fin dag. Etter skolen dro jeg på fredagsbaren på naboskolen med noen andre jenter som var veldig hyggelig, vi spilte blant annet beer pong og flipcup der. På kvelden dro jeg ut og spiste med Marte, Cecilie og Sasha som var kjempe koselig. Vi spiste utrolig god mat, satt og snakket i timesvis og etter middagen dro vi ut på byen og videre til Cecilie senere på natten.   I tillegg til gaver fra familien så fikk jeg denne pakken i posten på bursdagen min fra to venninner, gaven var så søt og gjorde bursdagen min enda bedre♥♥

  Hva gjorde dere i helgen? Hva syns dere om bildene?

 • kun en dag igjen

  Nå har jeg kun en dag igjen som 19 åring, hvor sprøtt er ikke det? I morgen fyller jeg altså 20 år, og det er heldigvis på en fredag. Planene mine hittil er å spise ute med noen venner og slappe av i helgen og gjøre skolearbeid. Jeg har vært syk de siste to dagene og har derfor vært hjemme fra skolen, men jeg er takk og lov mye friskere nå. Har fått hvilt ut masse. Nå slapper jeg av og ser på tv, og etterpå blir det litt jobbing. 

  Noen bilder fra da jeg filmet inn til en sminkevideo dere kan få se på lørdag. Jeg må også redigere den i dag, så gled dere til å se den! 

  Hva syns dere om bildene? Når har dere bursdag?

 • vinn tur til bahamas og få bade med griser (sponset video)

  Hallo ♥ Nå har Grilstad en konkurranse hvor dere har mulighet til å reise til Bahamas, men ikke bare det, dere kan få ta med dere en venn og få muligheten til å bade med griser. På videoen under ser dere noen griser som bor fritt på en øy som heter BigMajorCay, og disse grisene kan dere bli så heldige å få bade med. Jeg melder meg på nå med en gang for det ser utrolig gøy ut, og hvem vil vel ikke vinne en tur til selve Bahamas? 

   

  For å vinne må dere:  Like >DETTE BILDET< og kommentere under hvilken facebookvenn dere vil ha med dere til Bahamas. For å vinne må også du og din venn ha fylt 18 år. Les mer om konkurransereglene her. 

  Ser det ikke gøy ut å bade med griser på Bahamas? Skal dere delta i konkurransen? 

  sponset innlegg

 • fifty shades

  Den første dagen Sofia var her dro vi også ut på kvelden for å se Fifty shades of grey. Jeg har gledet meg lenge til denne filmen fordi jeg har lest alle bøkene to ganger. Før vi dro ut lagde vi god middag hjemme, koteletter med fløtegratinerte poteter og hvitløksbaguetter. Jeg syns filmen var bra og morsom, og lignet mer en vanlig kjærlighetsfilm og var ikke like grov som bøkene. Selvfølgelig er det mye som ikke kan komme med på film, så jeg syns at filmen heller var mild. Jeg ser frem til de to neste filmene som jeg tror kommer til å bli litt mer spennende, jeg tror hvertfall ikke at de neste filmene blir noe grovere fordi den første boken faktisk er den med flest seksuelle scener.  

  Noen bilder fra kinoen og middagen. Det er så mye enklere å knipse i vei bilder med mobilen hvor enn jeg er, så derfor blir det en del mobilbilder fremover. Jeg håper dere ikke har noe imot det siden da får dere faktisk se litt mer av hverdagen min. 

  Har dere sett fifty shades of grey, isåfall hva syns dere? 

 • frk poulsens pandekager

  Den første dagen Sofia var her gikk vi for å spise pannekaker til lunsj, nemlig på cafeen Frk Poulsens pandekager. Det ligger rett rundt hjørnet ved leiligheten min så derfor har jeg gått forbi der mange ganger og alltid ville prøve ut pannekakene der en dag. Det var utrolig godt, se bare på bildene hvor fristende det ser ut. Det var også veldig koselig der inne, og jeg skal helt klart gå og spise der flere ganger. 

  Ser det ikke godt ut? Hva syns dere om bildene? 

 • langhelg

  Æææ, jeg har hatt langhelg siden i går! Så utrolig deilig det er med litt ekstra fri, spesielt siden vi ikke får noen vinterferie. Puh, det kunne vi godt ha fortjent siden vi nettopp har hatt eksamen. Og nettopp det, eksamen, er grunnen til at jeg ikke har blogget noe i det siste. Jeg trodde jeg kom til å øve mye mer enn det jeg gjorde, men så rakk jeg ikke å lese alt allikevel men eksamen gikk greit forde. Vi får ikke karakteren før til sommeren da, så hvor "greit" det gikk på eksamen får være et mysterium frem til det.   Mobil-selfies! Jeg er virkelig så sliten nå og har bare handlet, filmet til en video og sett tv-serier idag. Nå skal jeg lage middag, kotelett og fløtegratinerte poteter, en av mine favorittretter! Jeg får alltid vann i munnen hver gang jeg lager det. 

  Har dere gjort noe spennende i det siste?

 • my plaza

  Skoledagen idag gikk raskt unna, vi skulle bare fordele litt oppgaver og gå gjennom det vi hadde skrevet i gruppeprosjektet vi har nå, og så dro vi hjem. Jeg teller ned dagene nå. Om noen dager skal vi levere oppgaven, presentere det, neste uke er det eksamen og så starter endelig 2. semester som jeg ser så utrolig frem til. Jeg slapper av og nå tenker å spise en sen middag, og i dag har jeg faktisk fått gjort unna litt nødvendigheter så denne kvelden blir veldig rolig. 

  Utsikten fra my plazaaa i bakgrunnen, haha aka leiligheten min. Det er så deilig når det er lyst ute og bedre vær enn regn og torden. Sola skinner inn gjennom vinduet mitt og lyser opp hele leiligheten, så utrolig herlig. 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • ut med venner

  Litt under en time igjen til jeg skal møte noen venner for å spise ute og deretter skal vi se filmen Mockingjay part 1, gleder meg sånn! Jeg er utrolig sulten da så jeg tenker å steke noe bacon før jeg stikker ut, haha meg og bacon. Det er så godt, man kan da aldri gå lei av bacon. Jeg har også brukt tiden fra da jeg kom hjem fra skolen effektivt for jeg har nemlig fått filmet en video og klipp til en annen video. Jeg er virkelig i filmhumør for tiden og jeg har så utrolig mange videoer jeg må lage og redigere ferdig.   Slik ser jeg ut for kvelden. Må jo pynte meg litt mer enn orkan-hestehale- og koseklær looken. Haha! 

  Har dere sett Mockingjay part 1 eller har tenkt til å se den? 

 • lørdag og vasking

  Nå er jeg godt i gang med vasking og rydding. Jeg har bombadert hele rommet med klær overalt så derfor må jeg rydde alt bort nå og jeg er i gang med å vaske klær og har feid hele gulvet i leiligheten, føler meg litt flink nå. Jeg har vært litt dårlig i det siste og mye trøtt så derfor har jeg de fleste dagene sovnet med en gang jeg kom hjem fra skolen. Jeg har tatt bilder og hatt ting å blogge om men så har dagen brått gått bort fra meg så det forklarer den dårlige oppdateringen.   Noen bilder jeg tok tidligere denne uken som jeg aldri fikk postet. Jeg jobber derimot mye med youtubekanalen min og idag skal jeg derfor først rydde ferdig og deretter har jeg mange videoer jeg må redigere. Jeg gleder meg til de blir ferdige, kanskje det kommer ut en ny video i kveld. Jeg håper dere alle får en fin lørdag!

  Hva syns dere om bildene? Hva skal dere gjøre i dag?

 • filmkveld

  Sola har nettopp gått ned, og jeg ligger godt innpakket i senga, klar for å se noen tv-serier. Vi hadde kort skoledag i dag så derfor stod jeg først opp tidlig for å filme en video, deretter syklet jeg til skolen, og nå er jeg hjemme og slapper av. Jeg skal til Kirstine med flere jenter i kveld for å se film. Vi skal nemlig se Mockingjay part 1 neste uke så derfor tenkte vi å se Catching fire idag og kose oss med masse godt. Det blir nok hyggelig! 

  Slik ser da jeg ut i dag. Jeg har allerede skiftet til koseklærne da for det er 100 ganger bedre til filmkvelder. Jeg elsker å ha på meg joggebukser, store gensere eller flanellskjorter.

  Hva skal dere gjøre i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • helg

  Endelig helg. Så deilig! Jeg har virkelig vært sliten og ikke minst supertrøtt denne uken, jeg har nok fått alt for lite søvn. Denne helgen skal jeg sove lenge og slappe av, og etterpå skal jeg på cafe med flere andre for å feire Marte som har bursdag i dag. Det blir nok koselig. Jeg håper hvertfall at dere alle får en super helg, nyt den!

  Bildet er fra forrige helg da jeg var ute med mange fra klassen. Meg, Marte, Kent, Heidi, Kirstine og Albert. 

  Hva skal dere gjøre i helgen? 

 • hjem til jul, sponset video

  36 dager til juleferie. 42 dager til julaften. Om jeg gleder meg til å komme hjem til jul! Nå er det altså snart tid for mange studerende å reise hjem til sine kjære, og jeg gleder meg utrolig mye til å komme hjem og se både familie og venner igjen. Jula er jo en tid hvor utrolig mange reiser, både hjem og på ferie. SAS har satt fokus på de reisende i sine nyeste reklamefilmer, og i videoen under kan dere se behind the scenes med Tiril som er profesjonell freeskier og fremstår som en av de reisende i SAS sine nye reklamevideoer. Tiril er en av veldig mange som reiser ofte, det er viktig at passasjerer som også meg har det bra på sine reiser så derfor setter SAS godt fokus på nettopp de reisende i disse videoene.

  Jeg gleder meg ekstremt mye til å sette meg på flyet og ta kursen hjem til Norge. Jeg er også så utrolig glad for at veien i luften ikke er så lang, knapp en time og så er jeg tilbake i kjære Norge♥

  Noen flere enn meg som er reisende i julen? 

  Sponset innlegg

 • rainy day

  Hei hei ♥

  I dag har jeg ikke gjort annet enn å være på skolen og skyndet meg til butikken fordi det har regnet så mye i dag. Nå sitter jeg inne med tøflene på, og jeg må nok lage litt mer mat snart. Jeg er virkelig alltid sulten. Jeg lagde hvertfall litt deilig "etter skolen snacks" istad som dere ser på bildene under, det er egentlig det samme som jeg lagde i går bare i en mindre porsjon.   Bortsett fra småting jeg må få gjort i dag så vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke dagen min på. Jeg ender nok innpakket i dynen for å se på the originals litt senere, haha. 

  Hva syns dere om bildene? Hva gjør dere i dag? 

 • en bedre livsstil

  Hei hei ♥

  "Jeg skal starte og trene og bli sunn". Hvor mange av dere i likhet med meg har vel ikke sagt det litt vel mange ganger uten at det egentlig har skjedd noe? Jeg går ofte rundt og irriterer meg over at jeg ikke klarer å ta tak i meg selv og gjøre om på livsstilen min. Jeg kommer aldri til å nå målene mine om jeg faktisk ikke gjør noe med måten jeg lever hverdagen min på og alt jeg putter inn i munn. Så fra og med i dag skal jeg prøve, prøve og gjøre om på mine dårlige vaner med små skritt om gangen. 

  I dag startet jeg faktisk dagen min med en liten joggetur i det fine været, endelig er det sol igjen. Etterpå tok jeg en kjempelang dusj og deretter lagde jeg noe nytt til lunsj. Det var like godt som det ser ut som på bildene under, og jeg spiser faktisk av den enda for jeg lagde en veldig stor porsjon, hehe.   Jeg fikk inspirasjon fra pinterest til å lage denne godsaken, og dette er helt klart noe jeg kommer til å spise mer av og bytte ut med sjokolade. Jeg har planer om å lage en "lunsj-ide" video til kanalen min så da tar jeg med oppskriften på denne, så da kan dere se frem til det. 

  Har dere en sunn livsstil? Så det ikke godt ut? 

 • by night time

  Det er så koselig når vi trer inn i november og desember månede, julelys blir hengt opp i gatene og man merker den gode stemningen blant folkene rundt i byen. Til tross for at det er mørketid nå så er julelysene og den gode stemningen noe som faktisk lyser opp dagen min litt ekstra. I går "falt sneen" som betyr at juleølen har kommet, og da dro jeg ut med en hel gjeng fra klassen og møtte flere jeg kjenner utover kvelden. Det var skikkelig bra stemning og SÅ mange folk ute. Jeg hadde det veldig gøy og var ikke hjemme før litt etter 05 i natt. Jeg avsluttet natten med en tur på McDonalds med Cecilie, og det var utrolig deilig å komme hjem etter en runde med nattmat. Jeg sovnet på sekundet uten å engang ha husket å fjerne sminke eller pusse tennene.  Jeg tenkte jeg skulle ta bilde av den fine stemningen og lysene i gågaten istad, men så var ikke julelysene tent. Nedtur. Nå skal jeg spise takeaway mat og se filmen "If I stay", har gledet meg så lenge til å se den fordi jeg også har lest den rørende boka. 

  Har dere hatt det gøy så langt denne helgen? Hva syns dere om bildene?

 • emma + blogg ?

  Hallo! Wow, for en utrolig rar følelse det er å skrive og ikke minst blogge igjen! Nå har jeg hatt en ganske lang pause som har vært utrolig deilig, avslappende og jeg har hatt masse tid til youtubekanalen min, ikke minst. Jeg følte at det kanskje var på tide å komme tilbake nå siden jeg har utrolig nok fått spørsmål fra så mange om "Emma, hva skjer med bloggen din?" Haha, det var vel litt uvant at jeg tok en pause siden jeg har holdt på med blogg så utrolig lenge.

  Nå har jeg hvertfall tenkt til å prøve å starte litt igjen, og så får vi bare se hvordan det går. Jeg har hvertfall tatt noen bilder og laget mange nye videoer i det siste, så jeg har litt å dele med dere i første omgangen.  Frokost a la Emma ♥ Kunne ikke startet dagen bedre med denne gode frokokosten! Nå er det også endelig helg og takk og lov hvor takknemlig jeg er for det. Har sittet og telt ned minuttene til vi slutter de siste dagene, jeg er så utrolig lei av teori på skolen nå. Hendene mine klør etter å lage noe, sy klær og være kreativ. Dette starter vi ikke med før etter jul og jeg er alt for utålmodig nå, huff!

  Hva syns dere om at jeg starter å blogge igjen? Hva syns dere om bildene? 

 • avslappet

  Hei hei ♥

  Denne helgen har jeg bare vært utrolig sliten, og jeg føler at jeg bare har daffet rundt. Jeg har nok sett litt for mange disneyfilmer, men også gjort noen nødvendige ting som å lage videoer til youtubekanalen min (yey) og jobbet (designjobbing, $$). Dette er heldigvis den siste uka før jeg har høstferie, og det gleder jeg meg masse til for da skal jeg nemlig hjem til Norge♥♥ Det blir så sykt deilig å se familien igjen, ha tilgang til verdens beste kebabpizza og ikke minst sørlandschips og french fries, aah heaven.

  Noen bilder av meg fra gårsdagen. Dette var bare et veldig avslappet og ikke minst random butikkantrekk, haha jeg måtte absolutt gå til butikken for jeg hadde så lyst på pizza og krokan appelsinsjokolade. Rare meg. 

  Noe dere gleder dere til? Hva syns dere om bildene? 

 • klassetur

  Hei hei ♥

  Lenge siden sist! Jeg glemte å fortelle dere at jeg dro på klassetur, så derfor fikk jeg ikke blogget de tre dagene jeg var der. Jeg var så utrolig sliten da jeg kom hjem i går, jeg gikk raskt og handlet inn mat, stekte en pizza og så la jeg meg kl. 17.30, haha. Rundt 23.00 tiden våknet jeg igjen og så på Letters to juliet, den filmen er så utrolig fin. Deretter la jeg meg igjen og nå sitter jeg fortsatt utrolig sliten i morgenkåpen min.

  Klasseturen var hvertfall utrolig gøy! Jeg bodde i en hytte med åtte andre fra klassen, og vi lagde god mat, jeg lagde pannekaker til frokost, også koste vi oss masse. På onsdag endte det også opp med at det ble fest i hytten vår, brått var det minst 30-40 personer hos oss. Vi hadde masse aktiviteter som gummibåt basketball, zumba, rapellering, 3D-laser, stjerneløp og en kreativ oppgave som gikk ut på at vi skulle lage et antrekk til moteshowet på torsdag. Da var det nemlig felles middag for alle med masse god mat, moteshow og deretter festing og masse dansing. Vi fikk også slappet av en god del på torsdag og jeg og flere fra klassen gikk og badet på badeland. 


  Klar for middagen på torsdag - Mye av maten og godiset jeg hadde med meg

  Frokost a la Emma - meg som rapellerer for første gang! Det var litt skummelt, men også veldig gøy

  God stemning!

  Torsdag kveld, jeg måtte skifte til litt mer behagelige klær - antrekket jeg gikk med for gruppen vår, vi fikk forresten Finland som tema. 

  Har dere hatt en bra uke? Hva syns dere om bildene? 

 • weekend

  Hei hei ♥

  Denne helgen har vært utrolig rolig. Jeg har vasket, fått redigert flere videoer, sett ferdig første sesong av Reign og i dag skal jeg gjøre litt skolearbeid. Jeg kom på at jeg aldri fikk lagt ut flere bilder fra jungel festen som var forrige helg, så her får dere en liten titt på hvordan den kvelden var. Jeg hadde det så utrolig gøy!


  Kent, meg, Mads og Cecilie

  Marte og meg

  Hva har dere gjort i helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • pure new york, sponset video

  Magen er mett, men jeg sitter igjen med en brent ettersmak av pizza. Er det så rart om jeg da sikler etter herlig pizza fra peppes når jeg ser den nye reklamen til deres "pure new york pizza"? Det er ikke noen tvil om at pizzaen fra peppes er den beste i verden, og jeg er så utrolig lei meg når jeg sitter her i Danmark og de ikke har Peppes i Herning... Jeg fikk heldigvis nyte den herlige pizzaen da jeg var på peppes med venninnene mine rett før jeg dro hit.

  Pizzaserien Pure new york består av tynne og luftige pizzaer, og toppingen ser utrolig fristende ut. Blir dere også fristet nå så har jeg en gladmelding om at de har 50 kr i rabatt om dere kjøper en pizza fra denne serien + 1,5 l mineralvann. Reklamevideoen kan dere se under bildene mine.

  - Dere kan også brette Pure new york pizzaene, akkurat slik som newyorkerne liker det! I motsetning til denne brente pizzaen på bildene, haha. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne bestille pizza fra peppes hjem til døren hver dag enn å lage min egen mat. 

  Har noen av dere prøvd ut den nye pizzaserien? Så det ikke godt ut med pizzaen på videoen?

  sponset innlegg

 • reign

  Hei hei ♥

  I går hadde jeg rene Reign-maratonet, Reign er forresten en tv-serie om dere ikke visste det. Jeg så haugevis av episoder, spiste alt for mye snickers, men gjorde også noen småting jeg måtte få unnagjort. Jeg har også fått bestilt billetter hjem i høstferien som ikke starter før om to uker for meg. Jeg gleder meg veldig til å komme hjem og spesielt se familien min♥  Bilder fra i går. Jeg filmet også inn en ny video i går, så nå har jeg minst fire videoer jeg må redigere og legge ut på youtube. I dag får jeg meg også iphone, woop woop! Ser virkelig frem til det og dere kommer helt klart til å høre fra meg når jeg har hentet iphonen♥

  Noen flere enn meg som ser på Reign? Hva syns dere om bildene? 

 • chicken wrap night

  Hei hei ♥

  Skoledagen i dag gikk ganske fort siden vi fikk holde på med litt kreative oppgaver istedet for å bare høre på teori fra læreren en hel dag i strekk. Nå har jeg nettopp spist middag som ble kylling wrap nok en gang. Når jeg først kjøper inn kyllingfileter, grønnsaker og saus så spiser jeg som regel det samme hver kveld slik at ikke maten blir dårlig. Jeg klager ikke heller, for det er så godt! Samtidig får jeg også i meg grønnsaker, haha.   Bildene tok jeg her om dagen. Nå er jeg snart tom for alle ingrediensene mine, så da må jeg finne noe nytt å lage til middag. Jeg er ikke så alt for kreativ når det gjelder middagsmat, så det blir nok noe enkelt jeg faktisk klarer å lage.

  Hva liker dere å lage til middag? 

 • alt for sliten

  Hei hei ♥

  Nå er jeg sinnsykt trøtt siden jeg sov utrolig lite i natt, så derfor skal jeg legge meg i sengen med en film, cupcakes og en kopp kakao. Jeg tenkte jeg skulle se filmen "Think like a man too", har sett den første filmen så må selvfølgelig se denne også. Etter at jeg har hvilt en god stund så skal jeg nok gjøre litt skolearbeid, vi har fått stoff vi må lese denne uken fordi vi bare har teori. Heldigvis har vi fri en dag, så deilig!   De to siste bildene er fra we♥it

  Hvordan er formen deres i dag? 

 • cupcakes

  Hei hei ♥

  Untatt festing i helgen så har jeg bare slappet av, handlet, laget videoer og laget cupcakes. Jeg har hatt en veldig fin helg, men nå er jeg veldig sliten. Kun en uke igjen til klassetur, det kommer til å bli så gøy! Jeg gleder meg masse♥ Frem til det må jeg vel bare henge med på skolen og trøste meg med cupcakesene, haha.   Så det ikke godt ut? 

 • so much fun

  Hei hei ♥

  Hvor skal jeg starte? Haha. Gårsdagen var såå utrolig gøy og det tok av! Vi dro til Kent fra klassen flere timer før jungelfesten som skulle være på naboskolen til skolen jeg går på. Vi bestilte pizza, jeg satt på masse ♥russesanger♥ fordi jeg måtte få inn litt norsk partystemning, vi hadde så vidt en drikkelek, pratet og bare hadde det veldig gøy. Til slutt kom vi oss til selve festen hvor det var bra stemning, vi danset masse og jeg ble kjent med mange nye mennesker fra forskjellige land, så gøy! Jeg har tatt noen bilder med mobilen, men jeg klarte selvfølgelig å miste ledningen til mobilen min hos Kent, så nå er mobilen min død helt frem til i morgen og jeg får heller ikke lagt over noen bilder. 

  Noen bilder jeg tok superfort før jeg dro ut i går. Det var mange som kledde seg ut som Tarzan, Jane, dyr osv siden det var jungle edition som tema, men jeg gikk bare for "festløve", og utover kvelden endte jeg med svarte kampstriper i ansiktet og masse annet tull. Resten av helgen skal jeg bare slappe av og prøve å overleve uten mobil, "snufs". Jeg skal faktisk få meg iphone til uken da så det ser jeg veldig frem til.

  Hadde dere en bra kveld i går? Hva syns dere om bildene? 

 • herning sentrum

  Hei hei ♥

  De siste timene har jeg fikset og ryddet i leiligheten min til "appartment touren" som kommer ut på youtube og bloggen. Jeg har fylt på med mer pynt og detaljer nå, og jeg syns det bare blir mer og mer hjemmekoselig. Jeg har også hatt mye å gjøre de to siste dagene, har jobbet en del med designbestillinger som hvem som helst kan bestille av meg, les om det på "diverse" på menyen min. Jeg tok noen raske bilder i gågaten i dag da jeg var og handlet, så her er de. 

  På denne måten kan dere kanskje få et litt bedre inntrykk av byen jeg bor i! Det er utrolig koselig her, og jeg bor nesten i gågaten. Danmark er et veldig hyggelig land med behagelige ikke-bratte-bakker å sykle i, haha, stoore matbutikker eller supermarkeder som jeg kaller det, og veldig herlig mennesker. 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • en smak av hjemme, sponset video

  Borte bra, hjemme best. Hvem har vel ikke hørt dette sitatet før? Men det er jo sant. Nå som jeg har flyttet hjemmefra og ikke minst til Danmark, så merker jeg savnet etter ikke bare familien min, men også småting som norske matvarer og norsk godteri. Det er også litt ironisk at de har de store matbutikkene her i Danmark, men vanlig halvt-grovt brød? Nei, det er det umulig å få tak i noen steder.

  Freia har laget en ny reklamefilm nå som handler om at selvom man bor langt borte, så fins det alltid små ting som for eksempel freia melkesjokoladen som minner oss om hjemme. Smaken av freia melkesjokolade smaker ikke bare glede, men som de selv sier, "et lite stykke Norge". Jeg skulle virkelig hatt noen plater her i Danmark nå, det er utrolig rart at vi kan savne så små ting som sjokolade. Jeg syns reklamefilmen var veldig fin og dere kan se den under bildene.   Hva syns dere om reklamefilmen? Noen flere enn meg som liker freia sjokolade? 

  Sponset innlegg

 • den geometriske hage

  Hei hei ♥

  I dag tok jeg med meg mat, kameraet og dro til den geometriske hagen med Marte. Vi tenkte å ha en liten photoshoot og ta litt bilder der siden det er veldig fint der. Vi var der i noen timer før vi syklet til Marte og slappet av og spiste kake.  Søte Marte♥ Jeg tenkte å legge ut noen av bildene vi tok i morgen, så gled dere til å se de. Nå jobber jeg med en del headere til både blogg og youtube til andre, og ellers i kveld så skal jeg bare se en film og lage mat. 

  Hva gjør dere i helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • helg og toppkarakter

  Hei hei ♥

  I går presenterte vi altså prosjektet vi har jobbet med siden skolestart, og vi gjorde det så bra og fikk toppkarakter som er 12. Det var utrolig gøy! Jeg syns de har et skikkelig rart karaktersystem her i Danmark, men det er slettes ikke verst å starte skoleåret med den karakteren. Etter skolen feiret jeg og Marte den supre karakteren og ikke minst det at vi har helg helt til tirsdag♥ Vi stekte pizza og hvitløksbaguetter, hadde dessert, og bare pratet og koste oss. 

  Noen bilder fra fredagskvelden♥ Haha, jeg ser passe sliten ut på disse bildene, så jeg må si det er kjempe deilig å ha helg nå. 

  Har deres uke vært bra? Hva syns dere om bildene? 

 • life unexpected

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av med tv-serien "Life unexpected" på skjermen, og jeg skal snart lage meg middag og så pugge til en fremføring vi har i morgen. Vi er allerede ferdig med den skriftlige delen til prosjektet som handler om designere, og så skal vi også presentere dem i morgen.   Noen bilder jeg tok istad, jeg filmet nemlig en ny video som kommer ut på søndag på collabkanalen jeg er med på. 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • hindebær

  Hei hei ♥

  Mmm, jeg tenker tilbake på sommerferien og all den friheten jeg hadde. Det er så deilig å ha late dager hvor jeg kun kan tenke på meg selv, se tv-serier og slappe fullt ut. Jeg fikk så vidt slappet av noe denne helgen, på grunn av sosiale aktiviteter og jobb så har jeg ikke like mye tid til late dager lengre. Jeg fikk i det minst sett noen episoder av faking it og spist kake, bringebær og digg smoothie jeg lagde på jobben♥  Mmm, ser det ikke godt ut? 

 • pubcrawl

  Hei hei ♥

  Jeg lovte dere å blogge litt mer om pubcrawlen som var på lørdag og ikke minst legge ut noen bilder fra da. Pubcrawl vil si at vi går fra bar til bar og får en del drikke, og i tillegg til det så var det forskjellige konkurranser vi hadde mot de andre freshman klassene på teko. Det startet kl. 12 på dagen og varte ut på natten. Noen av konkurransene vi hadde var å drikke alkohol raskest mulig, poledance, beerpong, flippkopp og det ble mye dansing. På kvelden endte vi opp på en stor nattklubb hvor vi spiste og festet, og til tross for at vi hadde vunnet alle konkurransene vi var med på bortsett fra en så vant vi ingen priser. Det var uansett utrolig gøy og jeg hadde det så morro med den herlige gjengen♥  Litt forskjellige bilder som ble knipset på lørdag. Det var så gøy at alle kledde seg ordentlig ut, og gjett om folk stirret på oss i gågata, haha. 

  Har dere vært med på noe lignende før? Hva syns dere om bildene? 

 • atle80

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp tatt et fotbad og jeg har pakket meg inn i morgenkåpen min, jeg er helt død i beina etter av å ha jobbet og i tillegg så festet jeg i hele går. Forkjølelsen har også tatt helt over meg og jeg har nesten ingen stemme, jeg klarte ikke å si et ord i dag tidlig. Pubcrawlen i går var kjempe gøy, jeg skal legge ut flere bilder fra det etterpå og fortelle litt mer om hva vi gjorde i går. 
  På bildene ser dere altså litt av kostymet mitt. Vi var atleter fra 80-tallet så derfor het vi atle80 som uttales "etlefias" på dansk. Vi hadde vårt eget kamprop og gjorde det skikkelig bra i går, gled dere til å få se flere av bildene etterpå.

  Hva har dere gjort i helgen? Hva syns dere om kostymeideen?

 • på tide å ta ned bloggen fra hyllen

  Hei hei ♥

  Da er det endelig på tide å ta ned bloggen fra hyllen og starte å blogge regelmessig igjen. Jeg fikk internett for noen dager siden, men jeg har hatt litt å gjøre de siste dagene. Jeg startet på skolen på mandag, og skolen er helt utrolig fin og intrykket fra klassen er at de virker som en kjempe koselig gjeng med dansker. Det er kun jeg og en jente til i klassen som er norske. Vi jobber med et prosjekt på skolen nå om designere, og i går kveld var vi hos en i klassen som heter Nicolai og spiste og bare koste oss. Jeg har laget en video som kommer i dag eller i morgen der jeg snakker mer om de siste dagene.

  Rett før jeg dro til Danmark og flyttet fra mitt kjære hjemland, så var jeg ute og spiste med mine beste venninner, jeg savner allerede den herlige gjengen♥ Vi tok bare en pizza på peppes, helt klart verdt det fordi pizzaen der er helt himmelsk og dessuten var kelneren veldig kjekk, haha. Etterpå gikk vi bare litt rundt i parken og knipset litt bilder. 


  Line, Marlene, Marthe, Sara og meg♥♥


  Nå er jeg i leiligheten og bare slapper av, musikken er på og hodet mitt er helt ømt. Der hvor jeg parkerer sykkelen min utenfor stanger jeg nemlig alltid i taket med hodet, dette skjer omtrent hver dag. Haha, jeg begynner å bli passe lei nå og jeg har sikkert allerede mistet nok hjerneceller. 

  Jeg håper dere har det fint hvor enn dere er i verden nå, og nyt høstdagene! Jeg personlig elsker høsten fordi da blir luften så frisk, trærne sprenger over med flotte farger og det er heller ikke for varmt om dagen. Ahh, jeg nyter virkelig dagene her i Danmark!

  Hva har dere drevet med i det siste? Hva syns dere om bildene? 

 • aften cafe

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg på en cafe fem minutter unna leiligheten min, og jeg drikker en smoothie som smaker langt ifra like godt som de gjør på Verdensspeilet i Fredrikstad. I dag har jeg prøvd meg på å vaske klær, og jeg turte absolutt ikke å prøve tørketrommelen her, eller tørretumbleren som det heter på dansk, haha. Etterpå syklet jeg en tur ned til shoppingsenteret og bare tittet litt, og nå sitter jeg altså ute på en cafe og slapper av med macen på fanget. 

  Slik ser jeg ut i dag. Det er så deilig med sol og fint vær, jeg liker meg virkelig godt her. Det eneste jeg trenger nå er noen nye venner, haha.

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • da har jeg flyttet til danmark

  Hei hei!

  I dette øyeblikket sitter jeg på Burger King med en alt for utvannet cola og blogger fra mobilen min. Jeg følger med på sykkelen min utenfor, for redd for at den fineste sykkelen jeg noensinne har hatt skal bli stjålet. Jeg bor i min egen 40kvm store leilighet i Herning i Danmark og det er utrolig koselig her. For øyeblikket har jeg ikke nett på macen, men når jeg får wifi-ruteren i posten så skal det bli blogging og masse videoer fremover. Men det tar 1-2 uker før nettet kommer.

  Litt bilder fra de siste dagene. Skolen starter på mandag og jeg gleder meg masse til det! Jeg håper alle som leser bloggen min har noen fine dager og jeg håper dere vil lese bloggen min framover - mitt liv i danmark.

   

   

 • skjæløydagen og grilling

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei for å grille før vi skal dra bort på Skjæløydagen. Jeg vet egentlig ikke hva som skjer der, men de selger hvertfall spiselige ting som er det viktigste, haha. Jeg tenkte jeg bare skulle oppdatere dere kjapt før jeg dro ut. Det kommer også ut en ny video i morgen antageligvis, og det var så koselig med så bra respons på den forrige videoen min♥  Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • bytur & jentekveld

  Hei hei ♥

  I går var jeg en tur i byen med Sofia og Enya, og vi dro til en sushi resturant. Senere møtte jeg Marthe i byen og var en stund med henne før vi dro hjem. På kvelden dro jeg og Marthe og hamstret inn masse digg på butikken, og deretter hadde vi jentekveld med oss og Line og bare slappet av og spilte monopol. Jeg vant helt klart, haha.   Bildene tok jeg for noen dager siden. Det har regnet, lynt og tordnet i hele natt og været er fortsatt ikke mye til å skryte av. Derfor skal jeg bare holde meg inne i dag med de andre, og nå aller først skal jeg lage meg litt mat og se på Teen wolf.

  Hva er planene deres for i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • pink & flowery

  Hei hei ♥

  I dag har jeg laget en ny video som tok en stund å lage, og den oransje katten som jeg ikke aner hvor hører til har dultet etter meg i hele dag og også sneket seg med i den nyeste videoen min. Han er så utrolig søt, jeg fikk også tatt noen flere bilder av han. 

  Antrekket på bildene får dere se mer av i videoen. Jeg skal redigere den nå og så kommer den ut i kveld eller i morgen.

  Hva syns dere om bildene? 

 • enkle & sunne frokost tips

  Hei hei ♥

  Er det noe jeg fort kan bli lei av så er det å spise det samme til frokost hver dag. Nå som jeg flytter ut for meg selv skal jeg helt klart ta til meg enklere men også sunne frokoster, så kanskje det til og med blir litt mer om mat fremover på bloggen min. Her er hvertfall noen enkle og litt sunnere frokost tips, dette er frokosten min i dag og fra i går. Jeg er ikke en veldig storspiser om morgenen så da er det kjekt med noe enkelt.   ♥ Smoothie laget av bringebær, blåbær og frokostjuice. Jeg elsker smoothies og det metter også litt ekstra. ♥ Eplebåter med kanel, denne smaken minner meg om eplekake og det er utrolig godt og kan brukes som kjempe enkel snacks.

  ♥ Boller, som egentlig ikke er sunt, med brunost. Dette spiste jeg mye som barn så det var så godt og spise det igjen. ♥ Bananyoghurt, også et barndomsminne og noe jeg aldri går lei av til frokost eller mellommåltid. ♥ Smoothie laget av bringebær og frokostjuice, mmm.

  Har dere noen frokost tips til meg? Så det ikke godt ut? 

 • bytur og søte nabokatter

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært en tur i byen med Marthe, jeg kjøpte bare ting jeg virkelig trengte aka en bh og pringles, haha, mens Marthe shoppet en del mer enn det jeg gjorde. Nå sitter jeg og slapper av og skal til å se på den nyeste episoden av pretty little liars. Det var en søt, liten nabokatt som snek seg inn hos oss i stad, og den var så nydelig at jeg måtte ta noen bilder av den. Når jeg får meg min egen familie skal jeg helt klart ha en oransj katt og en japansk spisshund♥♥

  Se sååå søt♥♥ Husk forresten og meld dere på giveawayen min i innlegget under om dere ikke allerede har gjort det.

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • twinkle in my eyes

  Hei hei ♥

  Denne helgen har jeg satt av et par punkter jeg må få gjort, for nå er det kun en månede igjen av sommerferien. Det er selvfølgelig ting jeg vil gjøre og personer jeg vil være med før jeg drar, i tillegg til planlegging av flytting og billappen. Jeg føler alt klumper seg sammen og jeg blir litt småstresset. I kveld skal jeg i det minste kose meg med venninner og bare ha det gøy♥

  Noen bilder jeg tok istad. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg etterpå, og akkurat nå er jeg alt for sulten til å tenke på klær, haha. Jeg håper dere får en strålende lørdagskveld!

  Hva skal dere gjøre i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • overtrøtt men overlykkelig

  Hei hei ♥

  Jeg kom omtrent nettopp hjem fordi jeg har sovet borte, og akkurat nå er jeg overtrøtt og har bare lyst til å legge meg ned og se på tv-serier. I går var jeg i byen med Sofia og Jeanette, og senere var jeg med Jonas. Jeg fikk også ENDELIG en mail jeg har ventet kjempe lenge på nå, nemlig svar om jeg kom inn på min drømmeskole. Jeg våknet tidligere enn vanlig og kort tid etterpå fikk jeg beskjed om at jeg har kommet inn! Jeg ble sååå glad, så kjære lesere, det betyr at jeg flytter snart til Danmark for å studere fashion design♥♥♥ Jeg skal selvfølgelig blogge videre der. 
  /Arkivbilder

  Hvordan har dere det nå? Hva syns dere om at jeg snart kommer til å blogge helt fra Danmark? 

 • tilbake på bloggfronten

  Hei hei ♥

  Woo, etter fire dager med null blogging så er jeg tilbake på bloggfronten. Jeg har bare hatt en del å gjøre i det siste og jeg har heller ikke orket å tenke på bloggen. På fredag hadde jeg fest hjemme hos meg med mange herlige venner♥ Vi hadde det utrolig gøy, det var så koselig å se igjen alle sammen. På lørdag fikk broren min som jobber for Fredrikstad blad og en han jobber med meg til å bli med på "månensjekken" som gikk ut på at jeg og en annen gutt skulle på date. Vi måtte gjøre utrolig mye rart og det var utrolig flaut å se videoen etterpå, dere kan se den HER (spol til 08.30). De ringte meg ikke akkurat i beste øyeblikk for å spørre om jeg kunne bli med, jeg hadde på meg koseklærne og hadde ikke engang gredd håret..

  På lørdag kveld hadde Didrik og Sofia fest her hjemme fordi de fylte 18 år den dagen. Det ble servert masse digg, vi hadde drikkeleker og bare pratet og koste oss. På søndag slappet bare jeg og Jonas av og jeg var ganske sliten etter festing to dager på rad. Søndagskvelden gikk til film med Aurora og Sofia, og gårsdagen gikk til kebab med Jonas og en kompis av han som heter Martin, og film på kvelden. 


  Bilder fra da jeg lagde min forrige video. Det vil bli bedre blogging og selvfølgelig flere videoer fremover, så da har dere litt å se frem til♥

  Hvordan var deres helg? 

 • jentekveld

  Hei hei ♥

  I dag har jeg badet, solt meg og også ryddet litt siden det er mye som skjer på planen denne helgen. På onsdag var jeg på grillkveld/jentekveld hos Enya som var veldig koselig og utrolig gøy. Vi fant på litt for mye rart, men lo mye. Vi tok også noen bilder så her er de. 


  Ingrid, meg, Silje og Erina  Susann, Nora, Erina, Silje, Ingrid og Enya

  Susann, meg og Vanessa

  Vanessa, Susann og Erina ♥ Ingrid, meg og Erina

  Hva er planene deres for helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • trening & seiling

  Hei hei ♥

  I går startet jeg dagen min med å dra på spenst og trente. Etter det var jeg mye lengre enn planlagt i byen, og da jeg endelig kom hjem så spiste jeg fort før jeg seilet litt med pappa. Så nå har jeg lært litt, men jeg har litt igjen før jeg tror at jeg kan seile alene.   Bilder fra da jeg filmet forrige video på mandag. Jeg har laget enda en video nå som jeg skal redigere, så jeg skal prøve å få redigert den raskt før jeg drar ut i kveld. 

  Hva syns dere om bildene? Kan noen av dere seile? 

 • oreo og zombier? - sponset video

  Hei hei ♥

  Dere husker kanskje at jeg skrev om oreo sin nye kjeks, oreo double, og reklamen deres "oreo lick for it" for en måned siden? Hver uke siden det har det kommet ut en ny video der guttene i reklamen må avgjøre flere valg ved å utfordre hverandre til et lick race. Nå har den siste videoen kommet ut, og denne gangen må guttene kjempe om hvem som har størst hjerne fordi en gruppe zombier er på vei til å spise dem. Men er det virkelig hjernene deres de vil ha? Det finner dere ut av i videoen under. 


  Jeg syns denne serien med oreo-reklamer har vært veldig morsomme, og jeg er vel ikke den eneste som tenkte på walking dead da jeg så denne siste videoen? Haha. I går da jeg var på kino dukket også en av oreo lick race videoene opp under reklamen, og jeg hørte fra publikum at det var mange som kjente igjen oreo sin nye reklame og ikke minst syns den var veldig morsom. Om dere vil lage deres eget lick race så kan dere fortsatt sjekke ut siden til oreo HER.

  Hva syns dere om den siste oreo lick for it utfordringen? Liker dere oreo?

  Sponset innlegg

 • innedag

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av inne til behagelig musikk og lager bloggdesign. I går kveld kom Marthe til meg og vi lå og slappet av og så på bad teacher, Cameron Diaz er jo så utrolig rå. Dette blir nok en innedag for meg siden været ikke er det beste, også skal jeg kanskje reise bort i morgen. Det er gøy å være litt spontan i blant, jeg finner ut mer om det i løpet av dagen.   Bilder fra gårsdagen. Ukens spørsmål på video er forresten på vei ut nå. Videoen kommer nok ut om noen timer, så gled dere.

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene?

 • avslappende dager

  Hei hei ♥

  I det siste så har jeg vært så sliten og bare slappet av mesteparten av dagen. Jeg har vært med venner, sett filmer og jeg har nettopp startet å se en ny "tv-serie" som faktisk er på youtube, og serien heter Summerbreak og handler om ekte ungdommer fra California. Jeg tenkte jeg skulle blogge mer om serien senere. I dag tidlig var jeg også og trente med Marthe på spenst, jeg skal prøve å trene masse resten av ferien.  I morgen skal jeg til Oslo så jeg får antakeligvis ikke blogget noe da. Men når jeg kommer hjem igjen så lover jeg bedre blogging og flere videoer♥

  Hva driver dere med på for tiden? 

 • tall ship races

  Hei hei ♥

  I dag dro jeg inn til byen for å møte Leo, og det er tall ship races i Fredrikstad nå som betyr at det er utrolig mange mennesker i byen nå. Det var satt opp mange forskjellige salgsboder overalt, og det var ikke rart at det var helt stappfullt av folk når været er så bra som nå.   Litt bilder fra i dag. I kveld skal jeg bare jobbe, lage mat og slappe av. Det er i det minste planen. Jeg håper dere alle sammen får en super lørdag♥

  Har dere vært på tall ship races før? Hva syns dere om bildene? 

 • utkledningsfest

  Hei hei ♥

  I går var jeg på utkledningsfest hos Herman der jeg kledte meg ut som en vannmelon. Vi satt for det meste ute siden det var så sinnsykt varmt som det enda er, og det var veldig koselig. Jeg tok faktisk med meg kameraet, men nesten alle bildene jeg tok var ikke såå fine til å legge ut på bloggen. Her er noen bilder fra gårsdagen. 


  Meg, Emma, Simon og Sara

  Didrik og Jens

  Hanne, Ole Christian og meg

  Meg og Enya♥

  Hadde dere en bra kveld i går? Hva syns dere om bildene? 

 • gårsdagen

  Hei hei ♥

  I dag har vi vært ute og spilt volleyball i den stekende sola, og nå er jeg endelig inne igjen og slapper av før jeg skal ut igjen i kveld. I går kveld ble jeg med Sofia, Enya og Christoffer på en fest rett ved oss. Det skjedde ikke så veldig mye der, så det ble til at jeg pratet masse med folk jeg ikke snakker med så mye ellers også hadde vi selvfølgelig en drikkelek. Så det var hvertfall koselig. Jeg skal på en ny fest etterpå, og jeg vurderer å ta med meg kameraet siden det er temafest. Det blir nok gøy.


  Vannmelon-drikken jeg lagde i går. Den smakte litt rart, haha. 


  Fra festen i går. Sofia, Enya, meg og Ole Christian.

  Fester dere mye i sommer? 

 • let's get some watermelon

  Hei hei ♥

  Det er like varmt i dag, 30 grader og sol, så derfor har jeg rett og slett ikke orket å engang tenke på bloggen. Jeg startet dagen med å trene med Sofia, etterfulgt av et bad i havet, så solte vi oss og etter det tok jeg meg en kald dusj. Jeg har prøvd å være ute så mye som mulig i dag, men man blir så utrolig sliten av varmen. Nå ser jeg virkelig frem til middag og kald iskrem til dessert♥♥

  Vi skal også prøve å lage vannmelon-drikke etterpå, så jeg håper det blir godt. Jeg skal nok få ta en del bilder til bloggen da, wii. 

  Flere enn meg som har badet i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • sydenvarme

  Hei hei ♥

  Herreguuud så varmt det er i dag, 30 grader♥♥ Når været og temperaturen er slik som dette så nyter jeg virkelig sommeren i Norge. I dag har jeg slappet av på terrassen, vært en tur nede på stranden (ikke så langt unna siden jeg omtrent bor på stranden) og etterpå skal jeg være med Sofia og Christoffer og selvfølgelig spise kebabpizza.   Er det like varmt hos dere nå? Hva syns dere om bildene? 

 • rise and shine

  Hei hei ♥

  I dag våknet jeg til pøsregn og grå himmel, og det er skikkelig deprimerende i og med at det har vært så bra vær de siste dagene. Jeg skal helt klart holde meg innendørs i dag. Musikken er skrudd på anlegget og jeg har gått for en av mine søte men også behagelige t-skjorter og pysjshortsen som egentlig ikke er en pysj.

  Hva skal dere finne på i dag? 

 • kosehelg

  Hei hei ♥

  I kveld var på middag hos noen naboer og spiste helt nydelig mat og masse digg dessert. Jeg er fortsatt stappmett, hmm. Denne helgen har bare bestått av koselige kvelder, venner og slappe av. Denne uken som kommer nå tenker jeg å få trent litt mer, det skal bli deilig etter alt godteriet jeg har spist som jeg kjøpte i Sverige.


  Bildene er fra jentekvelden jeg hadde med Line og Marthe i går♥ Nå slapper jeg av til musikk og jeg har tenkt til å skrive videre på en bok jeg skriver. Jeg syns faktisk det er veldig gøy å skrive bøker, men jeg har aldri blitt ferdig med noen av de da, haha.

  Har dere hatt en koselig helg? 

 • frustrerte jenter

  Hei hei ♥

  Jeg har ikke hatt internett siden onsdag, og da kan dere gjette på hvor frustrerte jeg og søsteren min var i går. Jeg dro en tur til Sverige i går og shoppet med mamma og pappa, handlet litt ting som jeg skal vise til dere på videoblogg og masse mat og selvfølgelig godteri. Vi var omtrent borte hele dagen, og da vi kom hjem måtte jeg og Sofia finne på noe uten internett. Vi så masse på tv og en film, så det ble jo tross alt en veldig koselig avslappingskveld. Nå er endelig internettet tilbake, og da kan jeg endelig blogge igjen også. 

  Noen bilder jeg tok på onsdag. Nå har jeg nettopp vært i dusjen og planene for i dag er å lage videoblogger. Jeg har fått en del tips fra leserne og seerne mine, så det setter jeg virkelig pris på. Nå har jeg masse jeg kan lage videoblogger om. 

  Hva syns dere om bildene? Har dere noen gang blitt frustrert av å miste internett? 

 • prosjekter på gang

  Hei hei ♥

  Woo, i dag er det strålende vær og det gjør at jeg blir i et mye bedre humør! Jeg er i motivasjonshjørnet nå, og de siste dagene mens det har vært elendig vær har jeg blant annet sett på masse youtubevideoer. Jeg har fått utrolig mye inspirasjon, så fra nå av skal jeg lage masse youtubevideoer så lenge jeg har tid. Første video kommer nok ut i dag.   Noen raske bilder mens jeg var ute og filmet til videoen. Om dere har noen spesielle ønsker om hva slags videoblogger dere ønsker så har dere sjansen til å skrike ut nå! Jeg håper dere ellers får en super dag♥

  Hva syns dere om bildene? Har dere noen spesielle videoønsker?

 • the fault in our stars

  Hei hei ♥

  I dag var jeg en tur i byen fordi jeg også skulle ha kjøretimer. Jeg gikk innom en bokhandel og da så jeg at de hadde "the fault in our stars" boka på norsk. Jeg har sett filmen som jeg absolutt elsket og gråt så mye over, så nå gleder jeg meg til å lese boka også. 

  Ellers i dag så har faren min bursdag, så derfor skal vi ut og spise i kveld. Så nå skal jeg gå og ordne meg litt ekstra, er alltid gøy å pynte seg litt når man skal ut å spise på restaurant.

  Har dere sett filmen eller lest boka? Hva syns dere om bildene? 

 • stripes

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bare gått en liten tur ute i finværet, sett film og ellers slappet av. Det er deilig å ha sommerferie hvor det er dager man bare kan late seg så mye man vil, men det blir fort kjedelig i mengden. Jeg har vært masse med venner i det siste, og jeg skal nok fortsette med det i hele ferien og også prøve å trene masse.   Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • piknik

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært en tur i byen for å møte Ingelin, og vi hadde piknik i parken. Det var veldig koselig, og utrolig deilig å sitte der så lenge været holdt. Etterhvert ble det litt for kaldt så vi bevegde oss inn på en cafe istedet. I kveld er det St. Hans aften, men det har blitt forbud mot å tenne bål. Derfor er vi heller en stor gjeng som slapper av på terrassen vår og drikker, koser oss og griller marshmellow i et lite bål.   Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • vg-lista

  Hei hei ♥

  Nå slapper jeg av med Sofia, vi har spilt litt Sims og nå har vi tenkt til å se film. Jeg startet faktisk dagen min med en joggetur i dag, så jeg begynner å bli flinkere når det gjelder treningen. I helgen har jeg vært i Oslo og vært med på fiskekonkurransen vi arrangerer i nabolaget. I Oslo var jeg på date, vg-lista og shoppet litt, og alt var veldig koselig. Vi tok noen bilder fra vg-lista som dere ser under. 
  Jeg var på vg-lista med Sofia, Mats og Leo.

  Når det gjaldt fiskekonkurransen så vant vi faktisk, og etter at vi hadde vært på sjøen så grillet vi og bare koste oss. Utover kvelden ble det til at vi ungdommene satt oss på terrassen hos oss enn å være hos naboene. 

  Var noen av dere på vg-lista? Hva har dere gjort i helgen? 

 • ferdig med 13 års skole

  Hei hei 

  Nye venner. Mer frihet. Ingen lekser. Nye kunnskaper. Junkfood hver dag. Latter. Oppturer. Nedturer. Opplevelser. Skoleball. Russefeiring. Avslutning. Nå er jeg ferdig med videregående, og offisielt ferdig med 13 års skole. Jeg har opplevd så utrolig mye, og ikke minst skapt de fine minnene. 3. året har nok vært det beste, med den herlige klassen, de flinke lærerne vi har hatt, russefeiringen og ellers en mengde fester og kosekvelder. Jeg syns faktisk at det var utrolig trist da vi avsluttet skolen på onsdag.
  Jeg trodde vitnemålssermonien kom til å bli litt tristere, men den eneste gangen jeg bare fikk tårer i øynene var da jeg skulle klemme alle sammen før vi dro. Jeg kommer nok til å se de fleste i sommer, og det gleder jeg meg allerede til. I dag skal jeg til Oslo, så det blir nok ikke noe mer blogging før i morgen. Jeg håper dere får en fin start på sommerferien♥

  Hvilken klasse avsluttet dere i år? 

 • shit kids

  Hei hei ♥

  I dag ble vi trekt opp til vår siste eksamen, og jeg er lettet over at jeg kom opp i norsk. Jeg håpte på naturfag, men norsk funker greit det også. Så nå blir det lesing til eksamen i dag, intens jobbing i morgen og eksamen på onsdag. 

  Noen bilder jeg og Leo tok i helgen. Haha, jeg syns jeg ligner på en liten rampeunge når jeg går med caps - en god grunn for at jeg aldri går med det til vanlig. 

  Er dere ferdig med alle eksamner? Hva syns dere om bildene? 

 • koselig helg

  Hei hei ♥

  Jeg vet jeg har vært helt elendig til å prioritere bloggen i det siste, men jeg har hatt så mye å gjøre og vært så mye ute, så da er det enkelt for at jeg glemmer bloggen litt. På fredag dro jeg til byen og møtte Sara, Kenneth, Jean og Leo. Det var super koselig å se Leo igjen siden det er et år siden sist jeg så han. Vi gikk rundt i byen og kjøpte kebabpizza, og senere på kvelden dro jeg ut på byen med Leo og Jean. I går hadde vi en del besøk hos oss, og så dro jeg med meg Leo, Line og Christian ned til en fest i nabolaget. Jeg har gjort mye rart denne helgen, men det har også vært en veldig koselig helg♥


  Enya og Sofia

  Aurora og Didrik

  Didrik

  Leo

  Enya

  Nå skal jeg bare slappe av og se på film med Sofia og Enya, og så kan det hende at jeg finner på noe mer med noen andre venninner i kveld. 

  Har dere hatt en fin helg? Hva syns dere om bildene?

 • noir et blanc

  Hei hei ♥

  I dag stod jeg opp sent, og deretter så jeg på de nyeste episodene av Graceland og the 100, herregud så spennende! Jeg utnytter hvertfall fridagene mine bra, og i dag er den siste fridagen min før den siste eksamen starter. Her er forresten noen flere av de bildene jeg tok i går.   Hva syns dere om bildene?

 • livet på en sky

  Hei hei ♥

  Jeg føler at dagene bare suser avgårde og at tiden går alt for fort i blant. Plutselig er det kveld. Plutselig er skolen ferdig. Plutselig må jeg starte et nytt kapittel på livet mitt. I dag og i morgen har jeg fri fra skolen, og jeg gjør ikke noe annet enn å sose rundt. Jeg prøvde å ta litt bloggbilder istad, og det endte med at jeg brakk en grein og tryna på bakken, haha. Noen ting blir alltid så patetiske. Nå er det omtrent en uke igjen til sommerferien, og jeg personlig syns det er veldig trist. Jeg liker å dra på skolen der jeg har alle vennene mine, men nå skal jeg altså avslutte mine 13 år på norsk skole.   Det var nok tanker for i dag. Jeg er sikker på at sommerferien sikkert også kommer til å bli koselig, jeg skal prøve å få vært så mye som mulig sammen med venner før jeg muligens forlater dette fine landet. 

  Hva syns dere om bildene? Gleder du deg til sommerferien? 

 • 50-årslag

  Hei hei ♥

  I går var jeg i koselig 50-årslag til onkelen min, og de fleste fra familien min var der. Vi var for det meste ute, spiste masse god mat, spilte bocha, hadde quiz og andre leker. Jeg syns alltid at det er veldig koselig å være med familien min, og nå hadde jeg heller ikke sett alle sammen på en stund. 


  Christoffer og Sofia ♥

  Meg og Sofia ♥  Monica, Steffen, Sofia og Christoffer ♥  Thomas, Vigdis, Steffen, Sara og Marius ♥

  Sofia og Christoffer ♥

  Hadde dere en fin kveld i går? Hva syns dere om bildene?

 • på vei til oslo

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg avgårde til Oslo til 50-årslaget til onkelen min. Jeg tenkte jeg bare skulle oppdatere dere før jeg drar, og her er noen raske bilder jeg nettopp tok. Jeg håper dere får en fin lørdag, kos dere masse kjære blogglesere ♥  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • sommerkos

  Hei hei ♥

  I dag har jeg slappet av maks, jeg har lest, badet, og sittet på terrassen med Sofia i den stekende sola. Vi smeltet sjokolade som vi hadde med jordbær, og jeg har hatt den beste sommerfølelsen i hele dag - egentlig den siste uken også.    Til tross for feriemoduset så gjenstår det fortsatt en til eksamen, men ingen aner når vi blir trekt opp. Vi kan bli trekt opp i morgen eller den siste uken før sommerferien, og det er litt frustrerende i og med at jeg bare vil bli ferdig med den så jeg kan stille meg helt inn for ferie. 

  Så det ikke godt ut? 

 • Ohio

  Hei hei ♥

  Jeg må bare unnskylde den dårlige bloggingen min i det siste, men jeg gjør ikke så mye interessant om dagen enn å ligge ut og sole meg med fifty shades of grey. Jeg skal forbedre meg framover, og jeg har til og med mange videoblogger jeg enda ikke har fått publisert men som jeg har filmet inn, inkludert en video der jeg forklarer hvordan man kan ta bilder i bevegelse når jeg flagrer med håret - som har vært en etterspørsel på bloggen.   Noen bilder av meg i dag. Sofia kom hjem fra Spania i går kveld, og den skjønne søsteren min hadde med to gaver til meg. Genseren jeg har på bildet er den ene gaven, jeg kan godt legge ut bedre bilder av begge plaggene i morgen. Nå har jeg tenkt til å redigere videoblogger og deretter legge meg i sengen for å lese litt. Jeg håper dere får en fin kveld!

  Har dere også bare ligget og latet dere i solen de siste dagene? Hva syns dere om bildene? 

 • Grillkveld

  Hei hei ♥

  På fredag kveld hadde jeg grillkveld hos meg med noen gode venner, og vi grillet mat, satt ute og snakket, spilte kubbespillet og tullet masse. Det var skikkelig deilig å sitte ute, og det var en utrolig koselig kveld. I går lå jeg ute i solen og slappet av hele dagen før vi brått fikk masse middagsbesøk på kvelden. I dag har jeg bare planer om å slappe av og nyte den siste fridagen.  Line, Henrik, Marthe og Marlene ♥ Marcus kom også utover kvelden, så da var vi seks tilsammen. Det er deilig å ha slike kosekvelder i mellom, og neste helg så blir det nok ut og farte igjen og dra på byen.

  Hva syns dere om bildene? Hvordan har deres helg vært? 

 • helg

  Hei hei ♥

  I dag gjorde vi omtrent ingenting på skolen, vi snakket masse om alt mulig rart og forberedte oss litt til eksamen, og så fikk vi gå tidligere til og med. Etter skolen har jeg bare ligget inne og latet meg, vært på butikken og i kveld kommer noen venner over til meg for å grille. Det blir nok koselig.   Hvordan jeg ser ut akkurat nå. Jeg skal nok skifte etterhvert, joggebuksa skal hvertfall helt klart på utover kvelden. 

  Hva skal dere gjøre i helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • pizzanini

  Hei hei ♥

  I dag har jeg omtrent bare ligget ute på terrassen og solt meg, og jeg har til og med fått litt skille. Timene har gått utrolig fort mens jeg har ligget og lest, og det har vært utrolig deilig å ha en slik avkoblingsdag som denne. I morgen så varer bare skolen til 11.30 som alltid, så da er det ikke lenge til helg. Her er noen flere bilder fra gårsdagen da vi satt på brygga og spiste. 

  Masse god mat på pizzanini med herlige Marlene og Marthe♥♥

  Hva har dere brukt fridagen deres til? Hva syns dere om bildene?

 • sommerdag i parken

  Hei hei ♥

  I går dro jeg inn til byen for å spise med Marlene og Marthe, og vi endte opp på pizzanini nede på brygga. Det var varmt og utrolig koselig, og etter vi hadde spist mer enn nok så gikk vi en tur til parken og tok en del bilder.  I dag er det utrolig deilig med fri. Sola steker fortsatt, så nå har jeg tenkt meg en tur ut på terrassen for å sole meg og lese litt. Jeg håper dere får en fin fridag♥

  Hva syns dere om bildene? 

 • through the phone

  Hei hei ♥

  I dag ble jeg ferdig med min eksamen nr. 2, nemlig norsk eksamen. Nå har jeg bare en eksamen igjen, og så blir det sommerferie på meg. I dag er det sol og strålende vær, så derfor skal jeg og noen venninner ta en tur på brygga i byen for å spise. Det blir nok kjempe koselig♥ Her er litt bilder fra de siste dagene tatt med mobilen.   Hva er planene deres for i dag? 

 • over og ut

  Hei hei ♥

  Nå er jeg ferdig med matteeksamen, woho! Okei, jeg er kanskje ikke i et så veldig "feire-humør" fordi jeg syns ikke at det gikk så bra. Men den forhåpentligvis verste eksamen er hvertfall over, og i dag skal jeg kun slappe av, dra på et møte, også har jeg til og med fri i morgen.   Litt bilder fra istad ♥ Passe slitent ansikt, men sånn går det når jeg har sovet alt for lite i helgen, pugget matte og hatt eksamen. Jeg hadde en veldig fin men også litt dramatisk helg da. Grillkvelden som søsknene mine hostet var kjempe koselig, og det var veldig koselig hos Jarl etterpå på kvelden også. Mer enn det trenger jeg vel ikke å si. Jeg skal forresten prøve å få lagt ut en videoblogg i morgen, så se frem til det. 

  Om dere har hatt eksamen, hvordan gikk det? Hva syns dere om bildene? 

 • eksamensmas

  Hei hei ♥

  I går kveld var jeg både på grillkveld og jeg var og festet, og i dag er jeg utrolig sliten. Men til tross for det så skal jeg faktisk pugge matte i dag, for jeg har nemlig matteeksamen i morgen. Så jeg får bare ta meg sammen, spise masse og legge meg tidlig i dag.   Et lite tips til sunn og god snacks - kutt opp masse frukt eller bær du liker og legg det i en søt skål, da frister det mye mer, og denne skålen som jeg har brukt er kjempe kjekk å ha til lett fingersnacks. Jeg håper dere får en litt mer spennende dag enn meg, og så snakkes vi når matteeksamen min er ferdig. 

  Har dere eksamen nå? Så det ikke godt ut? 

 • på hesteryggen

  Hei hei ♥

  I dag har vi kun pugget til matte eksamen, og etter skolen dro jeg og Marthe hjem til meg. Jeg har nemlig tatt bilder av henne og hesten hennes i dag, også fikk jeg til og med prøve å ri litt selv. Jeg legger kanskje ut noen av bildene jeg tok av Marthe senere, men så lenge så får dere se hvordan jeg så ut på hesteryggen. 

  Vi hadde egentlig tenkt oss ut i dag også, men nå brått kom regnværet og det har startet å tordne. Veldig kjipt siden det har vært så fint vær ellers i dag.

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene?

 • sommervarmen

  Hei hei ♥

  Da vi gikk ut fra skolen etter de første timene i dag så kunne man nesten ha trodd at vi gikk ut i syden, for i dag har det nemlig vært skikkelig varmt. Det er utrolig deilig med minst 25 grader, og jeg angrer for at jeg ikke tok på meg shorts i dag.   Etter skolen trente jeg en god stund, og det var deilig å endelig starte med treningen igjen etter russetiden. Nå skal jeg spise og se en episode av graceland, og deretter skal jeg regne litt matte.

  Har dere vært like heldige med været i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • 17. mai og russetoget

  Hei hei ♥

  I dag var jeg lenge igjen på skolen for å gjøre ferdig en skoleoppgave, og da jeg endelig kom hjem så spiste jeg middag og nå ligger jeg og slapper av. Jeg har tenkt meg ut en tur nå, og i kveld blir det nok litt mattelesing til eksamen. Her er noen bilder fra 17. mai og russetoget vårt. 


  Sofia, Spot og meg ♥


  Søte Marlene ♥


  Brodern og Herman intervjuet meg siden de jobber for avisen i byen.

  Hva syns dere om bildene? 

 • lips red as roses

  Hei hei ♥

  Nå koser jeg meg ordentlig med finværet, og vi hadde til og med brentball (endelig) ute i parken i dag som var utrolig deilig og ikke minst gøy. Jeg og Marlene har også tatt masse bilder til en skoleoppgave i dag, så jeg kommer nok til å legge ut litt bilder fra den shooten på bloggen enten i dag eller i morgen. Nå skal jeg slappe av litt i sola og deretter sette meg ned og gjøre litt nødvendige ting. 

  Null sminke minus leppene i dag. På grunn av shooten med Marlene så måtte jeg nemlig fjerne all sminken min etterpå, så da gikk jeg for litt naturlig resten av dagen. 

  Er dere like heldige og har det fine sommerværet hos dere? Hva syns dere om bildene? 

 • en fantastisk russetid

  Hei hei ♥

  Long time, no see? De siste dagene har vært utrolige, og jeg er ganske lei meg for at russetiden allerede er over. Jeg har vært med på utrolig mye gøy, og ikke minst laget masse nye minner med herlige folk. Tryvann, russedåp, overnatting med russen, Seiersten nok så mange ganger, russeknuter, mye tull og bare moro. Nå er buksen min skitten og stinker, jeg har fått hull i den og den er helt nedskrevet av medruss, og jeg har tatt 31 russeknuter. Jeg har blitt kjent med mange nye folk, og jeg kommer til å savne russetiden♥♥  Litt bilder fra de siste dagene ♥♥ Jeg skal også få lagt ut flere ordentlige bilder fra 17. mai, og nå skal jeg også starte med bloggingen for fullt igjen.

  Hadde dere en bra 17. mai? Hva syns dere om bildene? 

 • sneak peek

  Hei hei ♥

  I dag tenkte jeg og Marlene og egentlig ta bildene til den ene skoleoppgaven vår, men så fant vi ut at vi skal gjøre det neste uke istedet som er veldig bra siden vi fikk det litt hektisk i dag. Når det ikke gjelder skolen så er det få dager igjen til 17. mai, og russetiden slutter snart som er utrolig trist. Men før den tiden skal vi nok få tatt en del til knuter og få gjort en del gøyale ting. 


  Marthe og meg fra skolen i dag ♥


  En liten sniktitt på kostymene til meg og Marlene som vi da bruker til denne skoleoppgaven. Jeg kan legge ut bildene vi tar neste uke. 

  Hva syns dere om bildene? Ser dere frem til helgen? 

 • russebesøk og halsbetennelse

  Hei hei ♥

  I dag dro jeg og en del flere til ungdomsskolen og besøkte de gamle lærerne våre, og noen skulle også ta småsøsknene sine og spylte de ned med masse gørr. Det var veldig hyggelig, og vi fikk sett litt mer av den nye ungdomsskolen, den jeg gikk på er nemlig revet nå. Nå ligger jeg og slapper av med tv-serier på skjermen, og jeg tror jeg har fått halsbetennelse nå. Jeg er utrolig sliten, en mandel har hovnet helt opp og det er veldig plagsomt og ikke minst vondt når jeg svelger.   Det var også noen som lurte på om jeg kunne ta litt annerledes og nye bilder på bloggen, og jeg skal prøve å få bloggingen til å bli bedre så fort russefeiringen er over. Det er nemlig ikke så mye å blogge om når jeg kun går med russebuksa hver dag, men i morgen skal jeg i det minste ha med kameraet på skolen for å gjøre et skoleprosjekt, så da kan dere nok få se noen spennende bilder fra den oppgaven. 

  Hvordan har deres dag vært? Hva syns dere om bildene? 

 • velfortjent helg

  Hei hei ♥

  Da har jeg endelig helg, og den syns jeg virkelig er velfortjent etter at jeg har stått på så mye med skolearbeid denne uken. Det er selvfølgelig kjedelig å jobbe med skolearbeid, men det må alltid bli gjort for å komme videre, så nå blir det veldig deilig med helg. Jeg hadde naturfags fremføring i dag som gikk kjempe bra, og jeg fikk toppkarakter. I helgen skal jeg nok slappe av og kanskje feste litt videre på grunn av russetiden. 

  Noen bilder jeg nettopp var ute og tok. Endelig ser regnværet ut til å forsvinne, og himmelen har lettet nå og solen er heldigvis på vei frem.

  Hva er deres planer for helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • da hoppet jeg i havet

  Hei hei ♥

  Gjett hva jeg nettopp har gjort! Jeg tok imot den idiotiske utfordringen på facebook og hoppet i havet. Det var iskaldt, men jeg hadde heldigvis på meg våtdrakt og redningsvest, så da slapp jeg å drukne. Kvelden min i dag skal gå til å øve til naturfag fremføringen som jeg skal ha i morgen, og jeg skal stå på skikkelig så jeg kan få en bra karakter på den. 

  I og med at jeg har hatt mye å gjøre i det siste så blir jeg selvfølgelig sliten, spesielt når skolen blir kombinert med russefeiringen. Jeg har også begynt å bli syk nå, men det hindret meg ikke i å hoppe i havet forde, hehe. 

  Hva syns dere om bildene? Har dere tatt utfordringen om å hoppe i havet? 

 • room details

  Hei hei ♥

  I dag startet jeg dagen med frokost i en rundkjøring som er en russeknute, og utover dagen tok vi også russeknutene om å kjøre rundt en rundkjøring ti ganger, holde en finger i øret en hel skoletime og å tygge en hel hubba bubba pakke i en time. Jeg var også hos tannlegen i dag og fylte på fortennene mine, så nå er de helt rette. Ellers i dag har jeg sovet masse siden jeg ikke er helt frisk, vært med på talkshowet til Didrik og Herman (jeg måtte til og med være med på et prank ute), og nå skal jeg gjøre siste finishen til en naturfag fremføring. 

  I helgen ryddet og gjorde jeg litt om på rommet mitt, og det er så utrolig deilig! Jeg tok ut nesten alle pokalene mine fra rommet siden de er rene støvmagnetene, og nå føler jeg også at jeg har bedre plass til andre ting. Jeg tok ikke noen helhetlige bilder av rommet, bare romdetaljer.

  Har dere gjort noe gøy i dag? Hva syns dere om romdetaljene? 

 • rt headband

  Hei hei ♥

  Som russ så bestemmer man helt selv hvor mye vi vil gjøre ut av russetiden, hvor mye penger vi vil bruke selv og hva vi vil være med på. Som noen av dere kanskje har fått med dere så er jeg bare vandreruss, men jeg er fortsatt med i en gjeng på fem jenter der vi kaller oss "the walking drunk 2014". Vi har valgt å dra det ut litt ekstra, så derfor har vi både facebookside, logo, sang som er på vei, gensere, instagramkonto, og i dag lagde vi til og med våre egne russe hodebånd. Haha, her ser dere resultatet.   Vi gadd ikke å brodere på skrift, så derfor gikk jeg heller for sprittusjen. Det er utrolig deilig å være russ, vi kan tulle og finne på mye rart hele tiden, slippe å bry oss om hvordan vi ser ut, og selvom jeg er vandreruss så haiker vi for det meste med andre russevaner. 

  Hvor mye syns dere at man skal gjøre ut av russetiden? Hva syns dere om bildene? 

 • put my glasses on

  Hei hei ♥

  For øyeblikket prøver jeg å drukne mine sorger med iskrem som egentlig funker veldig dårlig, men det er godt forde. Jeg skal jobbe med en naturfag fremføring nå, og jeg har virkelig ikke motivasjon til å starte med det nå. I motsetning så har jeg skikkelig lyst til å trene nå, så jeg må si at motivasjonen min kommer til litt feil tidspunkter, jeg liker nemlig ikke å jogge ute på kvelden. Jeg satser heller på å trene i morgen, og nå får jeg bare stupe ut i skolearbeidet.  Ha en fin kveld ♥ Hva syns dere om bildene? 

 • fine maidager

  Hei hei ♥

  Denne dagen har vært en så avslappende dag, vi startet dagen med gymprøve, og deretter har vi kun hatt fri og timer der vi ikke har gjort så mye. Jeg hadde også kjøretime i fritimen, og det gikk veldig greit. Det har vært fint vær i dag men ikke så veldig varmt, men det er utrolig deilig med slike vårdager i mai. Nå sitter jeg og slapper av til musikk, og jeg må nok bruke litt av kvelden min til skolearbeid.   Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • bursdagen til marlene

  Hei hei ♥

  I går var jeg så sliten og trøtt så derfor orket jeg ikke å gjøre noe som helst den dagen. I dag i motsetning så har jeg fått sovet lenge, jeg startet dagen med en 4 km lang gåtur i det fine været, jeg har øvelseskjørt og nå jobber jeg med skolearbeid. Jeg orket aldri å legge ut bildene fra bursdagen til Marlene i går, så derfor kommer de ut nå. Vi fikk masse godt hos Marlene, satt ute og bare koste oss♥


  Marlene og Marthe ♥


  Marthe og meg ♥
  Marthe, Marcus og Henriette ♥


  Marthe, Henrik og Marlene ♥

  Har dere hatt en fin helg? Hva syns dere om bildene? 

 • hallo igjen

  Hei hei ♥

  I går kveld var jeg i bursdagen til Marlene som var utrolig koselig, og etter bursdagen holdt jeg på videre så derfor har jeg nesten ikke sovet noe i natt. Så til tross for at jeg er både sulten og kjempe trøtt nå, så har jeg faktisk fått gjort litt ut av dagen. Jeg har tatt konfirmasjonsbilder av Charlotte som ble veldig fine, og nå er jeg og Sofia hjemme alene og har tenkt til å lage oss god mat og slappe av♥
  Overtrøtt tjej, gosh jeg er så sliten!

  Hva har dere gjort de siste dagene? Hva syns dere om bildene? 

 • redo

  Hei hei ♥

  Nå holder jeg på å fikse meg til i kveld, jeg skal nemlig til Seiersten der de fleste møtes i dag for å feste natt til 1. mai. Det er så sykt digg at vi har fri både i morgen og på fredag, og helgen min startet allerede kl. 09.30 i dag siden vi fikk fri fra de fleste timene. Jeg håper dere får en kveld, og kos dere med hva enn dere gjør!   Det ble litt vel nærme selfies denne gangen siden selvutløserkontrollen min har gått tom for strøm, så da kunne jeg ikke stå lengre enn en halv meter fra kamera. 

  Har dere helg nå? Hva syns dere om bildene? 

 • russedåpet

  Hei hei ♥
   
  I går kveld dro vi på skolen for å grille og være med på russedåpet vårt. Det var veldig koselig, og til en ikke så stor overraskelse så ble jeg døpt "bloggern". Etter dåpet dro vi videre til Seiersten som er treffstedet for all fredrikstadrussen. Jeg skal også dit i kveld og feste natt til 1. mai. Her får dere noen bilder fra dåpet.
   
  Vi la også ut en video på instagramen vår der vi blir døpt. Dere kan følge oss for å se flere videoer og bilder HER♥ Dere kan også se en til video fra dåpen vår HER.
  nYvQCemSor

  Hva skal dere gjøre natt til 1. mai? Hva syns dere om bildene?
 • red turtle neck top

  Hei hei ♥

  I dag har vi tentamen i scenografi og kostyme, så derfor er dette innlegget forhåndsstilt slik at jeg får blogget i dag. Rett etter skolen turer jeg nemlig hjem og så tilbake på skolen igjen siden vi skal ha russedåp og grilling på plenen. Det blir nok kost. Her er noen bilder av meg fra gårsdagen. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • tryvann 2014

  Hei hei ♥

  I dag har jeg tatt det veldig med ro siden jeg er så sliten etter tryvann som var i helgen. Jeg er dekket med sår og blåmerker og er rett og slett bare sliten, men jeg har virkelig hatt det helt super på tryvann og det var virkelig et minne for livet. Det var utrolig bra stemning i bussringene og skikkelig koselig i vanland, og jeg måtte på så mange kjente der, og bare slo av en prat med mange andre randome russ. Her er noen flere bilder fra tryvann. 


  Meg og Kris ♥ meg og Ole


  Marcin og meg ♥ meg og Line


  Madelen, meg og Line ♥ meg med den digre popcorn ballongen som jeg og Ole fikk lånt litt, vi spurte også om vi kunne få den, men det kunne vi absolutt ikke, haha.


  En video fra tryvann ♥

  I morgen er det russedåp på skolen, og helgen vår starter allerede på onsdag siden vi har masse fri, så derfor blir det nok russefeiring og kos denne helgen, dette blir nok en så bra tid♥

  Skjer det mye gøy hos dere for tiden? Så ikke Tryvann bra ut? 

 • tryvann dag 1

  Hei hei ♥

  Nå sitter vi i leiligheten og er nydusjet og holder på å fikse oss. Det var utrolig deilig å legge seg i en ordentlig seng og dusje ut alt ølet fra håret etter i går. Det var utrolig gøy på Tryvann i går, men vi ble fort slitne utover kvelden. Jeg møtte på mange kjente, men jeg fikk ikke helt med meg hva som skjedde oppe ved hovedscenen. Vi skal opp igjen etterpå, men før det skal vi slappe av og spise. Jeg trodde forresten ikke at jeg fikk blogget noe mer denne helgen, men siden vi har så god tid på oss så tenkte jeg det var greit å oppdatere dere litt. 

  Her ser dere et lite innblikk fra gårsdagen. Jeg gikk rundt med Sara, Line, Kenneth, Anja og Ole hele tiden ♥

  Har dere hatt en bra helg hittil? Hva syns dere om bildene? 

 • latest insta

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg på toget til Oslo med Line, Andeli og Madelen. Vi skal alle på Tryvann i dag, men først turer jeg og Line til leiligheten for å legge fra oss alle tingene våre. Jeg gleder meg utrolig mye til i kveld, og vi kommer nok til å ha det super gøy. Jeg håper dere får en fin helg, og så snakkes vi nok etter helgen. Her er mine nyeste bilder på instagram. Dere kan følge meg HER♥


  Hva skal dere gjøre i helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • klar for første russehelg

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp laget den lange huskelisten over ting jeg må huske å pakke til Tryvann. Nå starter nemlig min russefeiring, og jeg kommer til å være på Tryvann og bo i Oslo hele helgen. Derfor kommer jeg nok heller ikke til å få tid til å blogge i helgen, men jeg skal prøve å blogge før jeg drar i morgen. 

  Her ser dere litt av russebuksen min! Jeg skal prøve å få tatt litt mobilbilder på Tryvann, så kanskje det kommer noen bilder derfra etter helgen. 

  Noen flere enn meg som er russ i år og skal på Tryvann til helgen? 

 • sunshine

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg rett ut på senga og jeg er så sliten nå etter mye stress fra skolen denne uken. I dag hadde jeg siste fremføringen denne uken, og jeg ble veldig fornøyd. Jeg hadde egentlig planer om å ta en joggetur ute i det fine været i dag, men så ble jeg brått så dårlig, så nå skal jeg få i meg litt mat før jeg legger meg og slapper av igjen.   Har dere gjort noe spennende i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • skolelei

  Hei hei ♥

  Nå har det kun gått en dag etter påskeferien, og jeg er allerede skolelei. Det er så utrolig mye som skjer på skolen for tiden, og jeg gleder meg til eksamenstiden er over. Men nå starter russetiden for fullt, så det er noe jeg virkelig ser frem til. Jeg gleder meg til all festingen og alt tullet vi kommer til å finne på i russetiden, det blir nok veldig gøy♥

  Bilder fra tidligere i dag da jeg tok meg en liten joggetur i finværet. Nå skal jeg pugge historie i ca. 20 min til, og så legger jeg meg. Jeg er så sliten og jeg lengter virkelig til sengen min nå. 

  Noen flere enn meg som også er skolelei? Hva syns dere om bildene? 

 • på brygga

  Hei hei ♥

  I dag er det nok en gang strålende vær, og jeg nyter dagen med lettere sommerklær, iskrem og når jeg kommer hjem fra skolen i dag skal jeg nok tilbringe litt tid ute på terrassen. I går dro jeg til byen med Sofia og Christoffer, også ble to kompiser av Christoffer også med oss så da hang vi rundt i byen sammen. Jeg kjøpte kebabpizza♥ og så satt vi oss og spiste på brygga midt i solen. Her er litt bilder fra gårsdagen. 

  Er det fint vær hos dere også? Hva syns dere om bildene? 

 • god påske

  Hei hei ♥

  I dag stod jeg opp og letet etter påskeegget mitt, og etterpå dro jeg ut i bakken med Sofia og stod på ski med Kaja og Ronja. Det har vært strålende vær denne påsken, så det var skikkelig deilig å stå på ski, og så spiste vi også lunsj på hotellterrassen. I går var jeg også ute og stod på ski hele dagen, og på kvelden var jeg med Sofia, Kaja, Didrik og Aurora, og vi tok en tur ned på hotellet. 


  Litt bilder med påskestemning ♥ Jeg ønsker dere en god påske og jeg håper dere nyter ferien.

  Hva syns dere om bildene? Hva gjør dere i dag på påskeaften? 

 • hyttekos

  Hei hei ♥

  I dag er det kun en typisk innedag på fjellet. Det snødde litt tidligere i dag, og man kan ikke se så mye siden tåken ligger rundt hele fjellet. Jeg kommer nok til å holde meg inne på hytta i hele dag, og så blir det nok til å se på påskekrim og spille spill som gruble med familien i kveld. 
  Arkivbilder

  Hva syns dere om bildene? Er noen av dere på hytta i påsken? 

 • slalåmbakken

  Hei hei ♥

  Nå er jeg brått på fjellet og det har visst vært strålende vær alle dagene, men i dag er det overskyet. Jeg har stått på slalåm med søstrene mine i dag, og nå er vi på hytta og ser på film og slapper av. Jeg håper sola titter frem i morgen igjen for da er det så deilig å sitte ute på terassen og sole seg.


  Sofia, Sara og meg♥

  Hva syns dere om bildene? Har dere stått på ski i påskeferien enda?

 • splash

  Hei hei ♥

  I dag var jeg en rask tur i byen for å levere noen bøker og hente kebabpizza som vi hadde bestilt. Det var første gangen jeg smakte på det, og det var overraskende godt. Jeg gikk også til innkjøp av den første fifty shades boka, så nå skal jeg starte med den boken og så lese hele serien en gang til. Bøkene er virkelig helt magiske.   Noen flere bilder som jeg tok tidligere i dag. Det er alltid så gøy å legge til litt ekstra effekter eller redigering på bildene, så ikke se bort i fra at det kommer mye testing av photoshop redigeringer fremover.

  Har dere gjort noe gøy i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • bris

  Hei hei ♥

  I dag er det utrolig deilig vær ute, himmelen lyser opp men det blåser også litt her nede ved vannet. Planene for dagen er en tur inn til byen for å gjøre noen ærender, og ellers bare slappe av. Som sikkert mange har fått med seg så var det MTV movie awards i natt, men jeg orket ikke å bli oppe for å se på det. Derfor skal jeg heller se reprise av det etterpå og lage meg frukt og kesam til, mm♥

  Slik ser da jeg ut i dag. Håret mitt er litt "all over the place" for øyeblikket, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det. 

  Så noen av dere på mtw movie awards i natt? Hva syns dere om bildene? 

 • tar det lungt

  Hei hei ♥

  For øyeblikket har jeg tv-serie maraton med mamma, og det har vært utrolig deilig å bare ligge og slappe av hele dagen. Jeg har laget meg masse god mat i dag, og jeg har til og med blitt flinkere når det gjelder kostholdet mitt og bare spist ordentlig mat, frukt og bær. Jeg vet ikke helt hvor lenge det kommer til å holde i og med at jeg snart skal på fjellet, og da blir det nok mye innkjøp av påskegodt, men det er veldig deilig å ha noen dager der jeg kutter ut alt av godteri. Her er noen bilder fra i dag. 


  Mmm♥ 

  Har dere også planer om en rolig påskeferie? Hva syns dere om bildene? 

 • neon

  Hei hei ♥

  Siden det er søndag i dag så er det ikke så mye å gjøre siden alt er stengt. Jeg har sittet og sett på en del youtube videoer i dag, og det minte meg på at jeg enda ikke har lagt ut den ene videoen min som er omtrent klar til bloggen. Jeg skal prøve å laste den opp før jeg drar på fjellet. Nå tenkte jeg å koke opp litt kakao og se på tv, også får dere ha en koselig søndag alle sammen ♥  På bildene over har jeg på den nye shortsen min som er super behagelig og fargen på shortsen er jo bare super fresh i tillegg. 

  Hva skal dere gjøre i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • rainy day

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei ut døren, og jeg skal en rask tur til byen bare for å handle noen småting. Jeg tenkte jeg bare skulle oppdatere dere raskt før jeg løper av sted. I dag er det skikkelig storm så da er det like så greit at jeg finner på noe bedre å gjøre enn å sitte inne hele dagen. 


  Hva skal dere gjøre i dag? Hva syns dere om bildene?  

 • do it the milky way

  Hei hei ♥

  Nå er vi nettopp ferdige med en herlig middag, og jeg, mamma og søsteren min satt igjen en stund og spilte quizkampen, det er jo så gøy. Ellers i dag har jeg jobbet, og jeg skal jobbe litt nå før jeg tar kvelden og ser på tv og slapper av på soffaen. 

  Mmm, melk ♥ Jeg håper dere har fått en bra start på påskeferien deres, og ha en fin kveld alle kjære lesere♥

  Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • burgundy

  Hei hei ♥

  I dag kom jeg hjem og la meg ned så sliten som jeg var, for å se på tv-serier. Jeg sovnet raskt og våknet for litt siden, så nå er brått alt jeg skulle ha gjort i dag blitt litt utsatt. Nå skal jeg lage meg en rask middag, og så hoppe i alt arbeidet som står i vente. Jeg håper dere får en fin kveld, og her er noen bilder jeg tok istad. 

  Har dere mye å gjøre i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • springspo

  Hei hei ♥

  Da er mattetentamen vel overstått, og jeg er offisielt ferdig med alt som heter tentamner! Nå sitter jeg igjen med en skikkelig god følelse, og jeg syns at mattetentamenen gikk ganske greit i tillegg. Det eneste som gjenstår før ferien er en historiefremføring som jeg skal pugge på i kveld, og antageligvis fremføre i morgen. Jeg var også på selvforsvarskurs etter skolen i dag der jeg lærte mye nyttig. Siden jeg har vært så opptatt i dag og det har vært helt elendig vær så har jeg ikke fått tatt noen bloggbilder, men her har dere litt vår inspirasjon siden det helt klart går mot varmere dager for tiden ♥

  Hva syns dere om bildene? 

 • bursdagen til enya

  Hei hei ♥

  I går kveld var jeg i bursdagsfeiringen til Enya, og det var masse folk der. Vi hadde på strobelys, danset masse og ble kjent med nye folk. Ved midnatt poppet vi champagnen for da var Enya blitt 18 år, og ellers hadde vi det veldig gøy. Her er noen bilder fra gårsdagen. 


  Susann og meg


  Sofia og Christoffer - Filip, Enya, Ole-Martin og ? 


  Sofia og meg ♥


  Malin og Susann


  ?, Sofie og meg

  Har dere vært i bursdag denne helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • donut eat me

  Hei hei ♥

  I dag har jeg og søsteren min brukt evigheter på å finne ut hva vi skal ha på oss i kveld, for da skal vi nemlig i bursdagsfesten til Enya. Det er like frustrerende å finne klær å ha på seg hver gang jeg skal på fest eller ut på byen. Dagen min startet ellers veldig rolig, jeg spiste donut til frokost og så leste jeg en stund. 

  Namm♥ Jeg var nemlig ikke i humør til å lage en ordentlig frokost, så da ble det donut istedet. Men nå skal jeg se om jeg finner noe litt sunnere i kjøleskapet og lage meg litt lunsj, jeg sulter ihjel. 

  Så det ikke godt ut? 

 • workout

  Hei hei ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra en tur i byen. Først trente jeg og deretter handlet jeg litt med mamma. I dag skal jeg bare dusje, jobbe og slappe av, og i morgen så skal jeg i en bursdagsfest så det blir nok gøy. Jeg håper dere får en strålende fredag!  Har dere trent i dag? Hva er deres planer for helgen? 

 • me & my puppy

  Hei hei ♥

  I dag hadde jeg nynorsk tentamen som gikk... greit nok. Det var hvertfall skikkelig kjedelig og litt vanskelig. Jeg hater å skrive på nynorsk, jeg føler jeg bruker flere år bare på å skrive en tekst. Nå skal jeg snart på et møte, og hvis det blir tidlig ferdig så skal jeg nok jobbe litt og lese etter det. Jeg tok noen bilder med Spot istad, han er så nydelig men sikkert skikkelig lei av meg nå, haha. 
  Bebbien min ♥♥

  Hva syns dere om bildene? 

 • latest insta

  Hei hei ♥

  Så jeg lå og leste i boka istad, og så begynte blikket mitt å flakke og så sovnet jeg. Jeg har sovet hele kvelden, og nå skal jeg snart legge meg. Først skal jeg ta en deilig dusj og forberede litt til nynorsk tentamen som jeg har i morgen. Her er mine nyeste instagrambilder ♥
  Hva heter dere på instagram? Hva syns dere om bildene? 

 • de falne englers by

  Hei hei ♥

  Istad tok jeg turen innom biblioteket med Henriette for å hente en bok jeg har ventet lenge med å lese, nemlig skyggejegerne bok nr. 4 - De falne englers by. Det er kanskje noen av dere som har sett den første filmen "The mortal instruments: city of bones"? Jeg var selv på premieren og møtte noen av kjendisene fra filmen, blant annet Lily Collins og Jamie Campbell Bower♥♥ Men om dere har sett filmen og syns den er bra, så skal jeg love dere at bøkene er enda bedre! De er kjempe spennende, herlige og jeg gleder meg til å lese denne boken. 

  Jeg skal sette meg ned og lese litt nå, og jeg vil nok tro at jeg er ferdig med boken innen noen dager. I morgen har jeg også nynorsk tentamen, så derfor kan jeg ikke lese hele kvelden heller. 

  Hva syns dere om bildene? Har dere lest noen av skyggejegerne bøkene eller sett den første filmen? 

 • bursdagsfeiringen

  Hei hei ♥

  I dag var jeg og badet!!! med Marlene, Caroline og Marthe. Vi badet fordi vi ville ta russeknuten "gullispinnen" som går ut på å bade før 1. april. Det var sykt kaldt, men også gøy og verdt det. Her kommer litt bilder fra lørdagskvelden da jeg feiret bursdagen min med mine kjære venner♥


  Meg, Sara og Kenneth ♥


  Caroline og Thomas ♥ 


  Meg og Kris ♥


  Sara og Kenneth ♥


  Daniel og Amalie ♥ Ingelin og Truls


  Jarl, Henriette og Kris ♥


  Velkomstdrinkene ♥


  Kris og Kenneth ♥ Kenneth, Daniel, Sara, Henriette, Anja og Kris som spiller beer pong ♥


  Sindre, meg og Amalie ♥

  Har dere badet enda i år? Hva syns dere om bildene fra festen? 

 • bursdagsgaver

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og skanner og ordner alt til opptaksprøven så jeg får sendt det avgårde nå snart. Jeg tenkte å bare vise dere bilder av gavene jeg fikk i går, og bilder fra selve festen kommer også ut. Etter gavene å dømme så ser dere at vennene mine kjenner meg virkelig godt, og de er så herlige♥

  Nå har jeg hvertfall masse å kose meg med fremover, men jeg skal prøve å spare godteriet til helgene. Kanskje jeg får tatt med meg en del i påskeferien også. Forresten så må jeg vise dere skiltet jeg og Sara lagde før bursdagen i går. Haha, her har vi vært kreative! 
  Vi hang også opp ballonger med piler på så gjestene kunne følge de, men jeg tror nesten ingen så skiltet og ballongene uansett siden det hadde blitt mørkt ute. 

  Hva syns dere om gavene? 

 • herlig kveld

  Hei hei ♥

  I går kveld hadde jeg bursdagsfeiring hos meg med alle mine fine venner♥ Sara og Line kom tidlig til meg så de hjalp meg med å lage maten og velkomstdrinkene, og alt ble kjempe bra. Jeg koste meg kjempe mye, og jeg fikk de søteste gavene. Det skjedde litt mer utover kvelden, men jeg hadde det veldig gøy forde. 
  Herligste Sara♥

  Jeg fikk blandt annet rosa roser fra Sara og Kenneth, så søtt♥ Jeg kan vise dere resten av gavene senere. Jeg fikk også tatt noen bilder så de kommer nok ut litt senere i dag. Denne dagen har så langt gått til å rydde i huset, og nå skal jeg få sendt opptaksprøven min og så jobbe litt. 

  Hadde dere en fin kveld i går? Hva syns dere om bildene? 

 • friday baby

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt en like rolig skoledag som vi alltid har hver fredag - vi slutter nemlig alltid 11.30 som er sykt digg. Deretter hadde jeg kjøretimer, og nå sitter jeg og jobber med opptaksprøven min. Jeg skal prøve å få gjort så mye som mulig i dag slik at jeg kanskje kan få sendt inn alt allerede i morgen. I morgen er det også bursdagsfeiring, så da har jeg en del ting å få gjort før kvelden. Men Sara kommer heldigvis litt tidligere for å hjelpe meg♥ 

  Hva syns dere om bildene? Hva er deres planer for helgen? 

 • bedre rutiner

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei ned for å grave i de gamle tingene mine fra design og håndverk, for jeg trenger nemlig noen tegninger til opptaksprøven min. Jeg har så utrolig mye å gjøre for tiden, opptaksprøven, en syjobb og tentamner. Det er hvertfall to uker til med tentamner og deretter starter russetiden, og så kommer uheldigvis eksamenstiden. En ting som er helt sikkert er at neste uke skal jeg prøve å komme inn i bedre rutiner med regelmessig trening, spise litt sunnere og få mer søvn. Jeg trenger rett og slett å komme inn i bedre rutiner igjen for å få en sunnere livsstil. 

  Bilder tatt etter treningsøkten på mandag. Og se hvor god smoothien ser ut, sunn mat er jo egentlig så utrolig godt. 

  Hva syns dere om bildene? Har dere bra rutiner i forhold til trening, søvn og kosthold? 

 • to på rømmen

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt norsk tentamen på skolen, så derfor ble jeg ferdig mye tidligere enn vanlig. Allikevel følte det som om jeg brukte 100 år på å komme meg hjem, for bussen kom jo aldri ved skolen. Nå har jeg nettopp sett ferdig filmen "To på rømmen", eller "Tangled" på engelsk. Filmen er så utrolig fin, så derfor måtte jeg se den igjen. I dag skal jeg jobbe mer med opptaksprøven min, sy litt og se på litt tv-serier. 

  Har dere tentamner for tiden? Hva syns dere om bildene? 

 • afterski

  Hei hei ♥

  I dag hadde vi temadag på skolen for all russen, og dette er en tradisjon som mange skoler fortsatt har. Temaet i dag var afterski, så derfor var det på med superundertøyet og skibriller. Vi kjøpte også inn kakao, kvikk lunsj og vafler, den beste afterski maten♥


  Sara, Marlene, meg og Marthe♥


  Henriette og Anette♥
  Henriette og Caroline♥

  Liker dere å være med på slike temadager? Hva syns dere om bildene? 

 • on the way

  Hei hei ♥

  Jeg kom for litt siden hjem fra trening på spenst, og nå sitter jeg utålmodig og venter på middag. Jeg laster opp sminkevideoen jeg ladge i går nå, så da antar jeg at videoen kommer ut i kveld. Jeg håper dere vil like videoen, og så er det bare å glede seg til den kommer ut.   Gleder du deg til videoblogg? Hva syns dere om bildene? 

 • breakfast

  Hei hei ♥

  I hele går satt jeg og jobbet med opptaksprøven min og jeg holdt på med en syjobb jeg har fått. Tiden gikk skikkelig fort, og på kvelden så var jeg så sliten så jeg gikk og la meg ekstra tidlig. Da jeg våknet i dag så jeg ferdig en film som heter Rubinrot og den er dubbet fra tysk til engelsk. Jeg hater egentlig dubbing, men jeg hadde lyst til å se filmen fordi jeg har lest alle bøkene i samme serie.   Dagens frokost ♥ Nå har jeg nettopp også spist pizza til lunsj, og planene for i dag er å jobbe videre med opptaksprøven, men aller først skal jeg ta en lang og varm dusj. 

  Hva er deres planer for i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • jentekveld

  Hei hei ♥

  I går kveld var jeg på jentekveld hos Ingelin hvor vi feiret bursdagen hennes. Vi var seks jenter, og vi bare koste oss med mat og pratet masse. Planene mine for i dag er å jobbe med opptaksprøven min og gjøre andre småting jeg må få gjort i dag. 


  Ingelin og meg ♥


  Amalie og Ingelin ♥
  Meg, Sarah og Andrea ♥


  Mari, Ingelin og Amalie ♥

  Hva gjorde dere i går kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • pink smoothie

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt kjøretimer, og det var faktisk gøy og det gikk bedre enn forventet. Jeg følte meg helt klart tryggere siden kjørelæreren også hadde pedalene. Og om dere lurer så er jeg bare veldig sent ute med lappen, den har ikke vært så utrolig viktig for meg. I kveld skal jeg i bursdag så nå skal jeg bruke litt tid på å fikse meg.   Jeg har også laget skikkelig god smoothie, mm♥ Så nå skal jeg bruke meg god tid og bare kose meg før jeg må dra. 

  Så det ikke godt ut med smoothie? Hva syns dere om bildene? 

 • russebilder

  Hei hei ♥

  I dag hadde vi en slags sikkerhetsdag på skolen for all russen. Vi fikk være vitne til et ordentlig bilkræsj, og så hørte vi på foredrag av vegvesenet, politiet og av helsesøster. Vi fikk vite mye nytt og jeg syns det var en veldig nyttig dag, spesielt nå som russetiden er rett rundt hjørnet. Og når vi snakker om russetiden, her er noen flere bilder fra photoshooten jeg hadde med russegjengen min♥  Hva syns dere om bildene? 

 • moteshow på gamlehjem

  Hei hei ♥

  I dag hadde vi moteshow på et gamlehjem der vi viste fram klær fra 50-80-tallet. Siden det ikke varte så lenge så fikk vi dra hjem ekstra tidlig. Nå har jeg vært hjemme en stund, jeg har gått en tur og nå ligger jeg og slapper av. Jeg er også så utrolig støl i beina mine etter gymmen i går, vi har nemlig dansing på skolen nå men det er jo så gøy.

  Nå tenkte jeg å hoppe i dusjen for å få ut all hårsprayen og sminken, og så skal jeg rett inn i koseklærne igjen. 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • the walking drunk 2014

  Hei hei ♥

  Etter skolen i dag gikk jeg og min herlige russegjeng for å ta bilder med russegenserne våre ♥ Vi tullet masse, hadde det så gøy, men fikk også tatt masse bilder. Vi skal legge ut en del bilder på facebook siden vår som dere finner HER i løpet av uken, og her får dere allerede en liten sneak peak på bildene. 


  Meg aka Matvrak, Sara aka Prinsesse, Marlene aka Hockeyfrua, Marthe aka Marty party og Line aka Lunituss ♥

  Skal noen av dere også være russ i år? Hva syns dere om bildene? 

 • #null liv

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei opp for å lage meg litt mat, helgene går alt for fort og brått har det blitt kveld og så blir det brått mandag igjen. Jeg tror heldigvis ikke denne uken kommer til å bli så stressende siden vi ikke har noen prøver denne uken, det eneste jeg må jobbe med er opptaksprøven til den skolen jeg vil gå på. Men som sagt så slapper jeg kun av i dag, og når jeg har absolutt ingenting å gjøre så begynner jeg å finne på mye rart.
  Litt randome bilder tatt av en viss Emma som kjedet seg istad, haha. Dette var rett etter at jeg hadde vært ute og tatt bilder, og det var overraskende varmere ute i dag også. Det var en helt klart positiv overraskelse. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • pink sunday

  Hei hei ♥

  Søndag er jo helt klart den offisielle "slappe av dagen". Denne dagen er vel også den dagen alle sitter stressa med lekser som de har drøyet hele uka, men jeg har faktisk ingenting spesielt jeg må få gjort i dag. Jeg skal bare lage ferdig et bloggdesign i dag, men det tar ikke så alt for lang tid. Nå sitter jeg i mine rosa koseklær og Arrow er på skjermen som vanlig♥♥

  Så kooost♥ Jeg har også fått tatt en del bloggbilder i dag, så det skal bli bedre med oppdateringer framover. Jeg håper dere koser dere masse i dag og slapp masse av om dere har muligheten. 

  Skal dere også bare slappe av i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • mgp

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg med familien min foran tv-en og vi ser på mgp. Jeg har omtrent bare sett på tv-serien Arrow i dag, og det har vært så deilig å gjøre omtrent ingenting. Jeg håper dere har en koselig lørdagskveld, og under er noen bilder fra gårsdagen. 


  Fra vorset hos meg - meg og Line ♥

  Hva syns dere om bildene? Ser dere også på mgp? 

 • morgenstund har gull i munn

  Hei hei ♥

  Er det lov til å fortsatt si god morgen? Jeg stod opp for bare noen få timer siden, og det eneste jeg har gjort så langt i dag er å spise en god frokost og sett på tv-serier. Venninna mi har fått meg sykt hektet på en serie som heter Arrow, så da har jeg hele to sesonger å se på. Det er utrolig bra og anbefales på det sterkeste. 

  Noen bilder jeg tok tidligere denne uken. Jeg kom på at jeg har glemt å legge ut videobloggene jeg laget til dere for noen uker siden, så jeg skal prøve å få gjort de ferdig i dag. Da har jeg hvertfall litt å gjøre. Ellers i dag skal jeg bare slappe av, jeg er ganske sliten etter byturen i går kveld. Det var utrolig mange folk på Tigertiger, vi måtte skvise oss forbi folk uansett hvor vi gikk så det ble litt for mange syns jeg. 

  Skal dere gjøre noe spesielt i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • apple juice

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt matteprøve hele dagen, og jeg føler at prøven gikk som en eneste stor tragedie. Jeg håper hvertfall at det gikk bedre enn det jeg tror. I kveld blir det konseptslipp i byen med masse russ, og det blir sikkert veldig gøy. Men før det skal jeg bare slappe av med tv-serier også har jeg nettopp laget meg et minimåltid med vannmelon og eplejuice, mm♥  Hva skal dere gjøre i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • a good night's sleep

  Hei hei ♥

  Mesteparten av kvelden min har gått til å ligge innpakket i dynen min med tv-serier på skjermen. Jeg har vært så utrolig sliten og jeg klarte å sovne litt tidligere i dag, men jeg skal hvertfall legge meg tidlig i dag så jeg blir mer uthvilt til i morgen. I morgen blir det nok en lang skoledag og masse intens jobbing med matte.  Sov godt da alle kjære blogglesere ♥ Hva syns dere om bildene? 

 • oslotur og esmod

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært i Oslo med Caroline for å sjekke ut skolen Esmod. Vi fikk vite en del om skolen og fikk en rundtur, og det var veldig fint der. Etterpå trikket vi ned til Karl Johan igjen og så shoppet vi litt, spiste litt mat på en cafe og før vi tok toget hjem igjen så tok vi en kakao på starbucks. Jeg tok med meg kameraet så jeg fikk tatt litt bilder.
  Caroline ♥

  Det var en veldig koselig tur, og jeg kan også vise dere de få innkjøpene mine en av de nærmeste dagene. Nå skal jeg få søkt ferdig på noen skoler, og ellers får dere ha en fin kveld ♥

  Har dere vært på noen bytur i dag? Hva syns dere om bildene?

 • lipstick

  Hei hei ♥

  I går fikk jeg bursdagsgaven fra storesøsteren min, og jeg fikk en leppestift med merket Inglot og fargen på leppestiften var så fin! Jeg digger fargen og kommer sikkert til å bruke den mye framover. I kveld skal jeg sitte og jobbe med skolearbeid og bloggdesign, og i morgen skal jeg en tur til Oslo for å sjekke ut skolen Esmod med Caroline. 

  Noen bilder med leppestiften på ♥

  Hva syns dere om fargen på leppestiften og bildene? 

 • neon nails

  Hei hei ♥

  I dag stod jeg opp og lagde frokost til meg og Sofia, og etterpå gikk jeg en tur med hunden min og det var så deilig å få litt frisk luft. Nå ligger både jeg og søsteren min i stua foran tv-en, for formen er ikke helt på topp. 

  Noen bilder jeg tok på fredag før jeg dro ut. Jeg lakkerte nemlig neglene i neonfarger siden det var glowstick tema. Det er alltid viktig med litt ekstra tilbehør og styling.

  Har dere noen planer for dagen? Hva syns dere om neglene og bildene? 

 • lørdagskos

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av foran tv'en med mgp på skjermen. I dag startet jeg dagen med en joggetur, og senere kom Amalie en tur på besøk hos meg. Vi var ute og tok litt bilder, lagde kakao og bare slappet av. 


  Brr det var så kaldt ute idag! 


  Vakreste Amalie ♥

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Juni 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits