Giveaway, vinn gavekort på 100$

Hei hei ♥

Nå tenkte jeg å ha en giveaway på bloggen min, der en heldig leser vil vinne et gavekort fra jollychic på 100 $, som tilsvarer litt over 600 kr. De har massevis av fine klær på siden, og det er kjempe enkelt å bli med i konkurransen, les hvordan du kan bli med under bildet. Dette må du gjøre:

♥ Registrere deg på Jollychic HER (dette må du gjøre slik at du kan bruke gavekortet på nettsiden om du vinner)

♥ Like Jollychic på Facebook ved å trykke her: 

♥ Besøk Jollychic HER, finn ditt favoritt plagg og lim det inn i kommentarfeltet. 

♥ Husk også navn og mail-adresse!

Konkurransen varer fram til 31.desember, altså nyttårsaften! Slik at vinneren kan starte nyåret med noen nye og fine klær. Lykke til! ♥

 • Konkurranse: Vinn personlig almanakk

  Hei hei ♥

  Da skal jeg sette i gang en konkurranse, der dere kan vinne en personlig almanakk HERFRA ♥ Jeg har alltid hatt lyst på min personlige almanakk, for de er så fine og sykt kjekke å ha med seg overalt! Min almanakk kan dere se på bildet under, og jeg satt bare sammen massevis av bilder med meg og venner fra dette året, den ble så fin ♥ Personlig almanakk er helt genialt, og dere kan følge dem på facebook HER, og på instagram HER


  personligalmanakk.com/NO/ så kan dere lage deres helt egen, med eget design både på utsiden og innsiden. Dere kan også velge mellom flere forskjellige størrelser på almanakkene.

  For å bli med i konkurransen om å vinne en personlig almanakk så er det eneste dere trenger å gjøre, er å skrive navnet og e-mailen deres i kommentarfeltet. LYKKE TIL ♥ Jeg trekker en tilfeldig vinner innen 5 dager! 

  #personligalmanakk

 • Vinneren av Goodiebag

  Heihei ♥

  Da har jeg trekt vinneren av konkurransen jeg hadde, i samarbeid med ungdomsbedriften min, Diva UB. Jeg trakk helt tilfeldig, og vinneren av goodiebagen ble Sophie Elise Rassat! Så om du er vinneren, så sjekk mailen din.   Gratulerer vinneren? Hvis jeg skal ha en til konkurranse snart, hva vil dere at premien skal være da? 

 • Konkurranse - Vinn goodiebag

  Heihei ♥

  Nå skal jeg sette i gang en konkurranse på bloggen min, for det er lenge siden sist! Konkurransen er i samarbeid med Diva UB, altså ungdomsbedriften min. Premien er en goodiebag med noen produkter fra Diva UB, og andre små søtsaker som alle jenter trenger! For å melde dere på må dere: 

  ♥ Like Diva UB sin facebook side HER

  ♥ Skriv fullt navn + e-mail i kommentarfeltet 

  Husk å gjør de første punktene, jeg sjekker det! Det samme med det siste punktet, hvis dere stemmer så skriv det i kommentarfeltet, og jeg sjekker opp dette også. 
  Slik ser goodiebagen ut! Er den ikke kjempe søt? Dere får denne søte lille goodiebagen, med et bind etui, tampong etui - som er fra Diva UB, + tamponger, 2 bind som ligger i bind etuiet, tre kjærligheter og en herlig ansiktsmaske! 

  Er du med i konkurransen? 

 • Vinnerne av JB t-skjorte konkurransen!

  Heihei ♥

  Da har jeg trukket vinnerne av konkurransen min, der man kunne vinne en 'Keep Calm and Love JB' t-skjorte. Jeg har trukket helt 
  tilfeldig, og vinnerne kan du se hvem som ble under på videoen! Kanskje det var akkurat du som vant? Sjekk den ut!

  Forresten til dere to som vant, så kontakter jeg dere istedet for at dere skal kontakte meg. Jeg har dere jo både på facebook og 
  mail.

  HVA SYNS DU OM AT DE TO VANT?  

 • Step Up Revolution

  Heihei ♥

  Jeg er med i en konkurranse om å vinne kino biletter til filmen Step up revolution! Har lyst til å se den filmen, har sett alle de andre
  step up filmene. Delta i konkurransen om å vinne kinobilletter du også! Gå inn på 
  http://kampanje.venderseed.com/step-up-revolution-3d og les hvordan du deltar i konkurransen.
   //reklame

   

 • KONKURRANSE, VINN JB T-SKJORTE

  Heihei ♥

  Da tenkte jeg å ha en liten konkurranse her på bloggen min, der du kan vinne Keep calm and love JB t-skjorte. Dette var altså
  de t-skjortene vi hadde på Norway cup.

  Jeg trekker ut to vinnere, som får hver sin JB t-skjorte. Jeg har tre størrelser dere kan velge mellom, men det tar jeg med
  vinnerne over mail.
  (Det er litt dårlig lys på bildet, men altså: t-skjortene er hvite, der skriften er trykt på i JB lilla-fargen)

  DET DERE MÅ GJØRE FOR Å VINNE ER:

  ♥ Lik dette innlegget (via facebook)

  Lik fan pagen min på facebook HER

  ♥ Kommentere under innlegget med navn, mail og bloggadresse eventuelt, slik at jeg kan kontakte dere om dere vinner.

  Jeg sjekker om dere gjør alle de tre tingene, hvis ikke så har dere 0 mulighet til å vinne. Så da sier jeg bare masse LYKKE TIL!

 • Vinneren av blogg vs blogg + blogg vurdering

  Heihei ♥

  Ble litt dårlig med oppdateringer idag, men har hatt lang skoledag, også senere så var jeg i byen for å finne gave til en venninne, også droppet jeg trening fordi jeg er kjempe forkjøla, og nå vil jeg bare helst bli bedre, og ikke verre!

  Uansett, vinneren av blog vs blogg ble Skriveboka.blogg.no! Som blir skrevet av Helene på 14 år, fra Oslo!


  (Trykk på bildet for å komme til bloggen)

  BLOGG VURDERING (En del av premien)

  Header:
  Stor fin header, som passer fint til resten av designet ditt! Enkelt, med enkle farger. Og fine bilder! Men nå er det kanskje på tide med en litt mer vårlig header? Snø passer jo ikke så bra inn til når våren er rett rundt hjørnet, men de fleste fikser vel på det nå! Bare en liten anbefaling ;)

  Design:
  Fint design, og veldig oversiktlig og ryddig! Dette er veldig viktig, så det er kjempe bra! Alle fargene på designet går i samme toner, så det er helt supert!

  Innlegg:
  Du skriver bra, og ikke noe overdriving med smileys, noe som virker som om du er mye mer profosjonell når du blogger, helt klart pluss! Det ser ut som om du oppdaterer bra på bloggen din, og har masse bilder i innleggene dine! Det er ca. 2 innlegg på forsiden som jeg ser ut bilder, og du burde virkelig sette inn et bilde minst uansett hva, i alle innlegg! For det blir alltid mye mer interessant å lese en blogg med bilder. Ellers ser jeg at du har masse fine bilder i de andre innleggene, og det er super dupert!

  Helhetlig:
  Fin blogg, og du har en blogg adresse som er lett å huske! Har med store fine, klare bilder i nesten alle innleggene, og det gjør bloggen bare bedre og bedre! Tenk også på det med at du snart burde skaffe deg et mer vårlig design da! ;)
  Karakter: 5! 

  Hva syns du om blogg vurderinga? 
  Og om at hun vant?


   IKKE GLEM KONKURRANSEN I INNLEGGET UNDER, JEG KÅRER VINNEREN I MORGEN TROR JEG, VELDIG ENKELT Å DELTA, KUN SVARE PÅ NOEN SPØRSMÅL! EN KONKURRANSE PERFEKT FOR BLOGGERE!

 • KONKURRANSE

  Heihei ♥

  Først skal jeg bare si det at vinneren av blogg vs blogg kommer ut i kveld. Også konkurransen da. Dette er bare en liten blogg konkurranse, der vinneren får en blogg vurdering, blir anbefalt i et innlegg med link i et innlegg på bloggen, + at jeg følger og kommenterer bloggen din i en hel uke!

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VINNE: Du skal KUN svare på disse spørsmålene som står under, hvis du ikke svarer ordentlig på alle, så er du ikke med i trekningen!

  PRODUKT A - SMINKEKOST MAPPE
  PRODUKT B - TOALETTMAPPE

  SPØRSMÅL DU MÅ SVARE PÅ:


  1.  Hvor mye ville du ha betalt for dette produktet?
  2.
   Hva syns du om materialvalg, form, farge og dekor?
  3. Er det behov for dette produktet i markedet? (Syns du at vi trenger å selge dette)

  4. Hvor ville du ha forventet å finne dette produktet? F. eks, i en klesbutikk, nettbutikk osv?

  Du skal altså svare på spørsmålene til disse to produktene, skriv a, 1 2 3 4 i kommentarfeltet!
  Dette har med skolen å gjøre btw, tusen takk på forhånd, til dere som svarer!

   

  •  

   

   

   

 • BLOGG VS BLOGG - DU BESTEMMER VINNEREN!

  Heihei ♥

  Nå har jeg trukket ut to blogger til Blogg VS Blogg! Så nå er det bare å stemme på din favoritt! Bloggene som er med er:


  1. KRISTIN SIN BLOGG - ksr96.blogg.no!  

  VS


  2. HELENE SIN BLOGG - skriveboka.blogg.no !

  Så da er det bare å stemme på din favoritt! 1. stemme pr. IP adresse, altså jeg kjekker at ikke samme stemmer mange ganger! Og dere som er med i Blogg VS Blogg kan jo reklamere om det på bloggen deres, og få deres lesere til å stemme på deg i Blogg vs'en!  (Kårer vinneren i løpet av noen dager) 

  HVILKEN BLOGG VIL DU AT SKAL VINNE I BLOGG SV BLOGG?

 • Hjelp meg med å nå drømmen min!

  Heihei ♥ 

  Jeg er med i en konkurranse hos 1881 og på blogg.no! På 1881 er premien at du får drømmen din oppfylt, og på blogg så er det et gavekort på 2500 kr! 

  Så vær så snill og stem på meg her under, eller gå inn på denne linken -HER-. 

  vinn1881

  Takk på forhånd!

  Har du stemt på meg?
  Er du med i konkurransen? (Såfall, legg igjen en link så stemmer jeg gjerne på deg!)
   

 • Stikkord:

  Jeffrey Campbells konkurranse

  Heihei ♥

  Har du lyst til å vinne et par stilige Jeffrey Campbells sko?...  Det har ihvertfall jeg! Hvis du også vil delta på denne konkurransen, gå inn HER, på LISE SIN BLOGG.

  Håper skikkelig at jeg vinner! Er du med i konkurransen?

 • Ukens spørsmål - Svar og få en bloggvurdering

  Hei hei ♥

  Jeg tenkte å starte med noe nytt, som går til leserne mine! Siden dere alltid er så søte, og alltid kommer med så fine kommentarer, så vil jeg på en måte gi noe tilbake! Så da starter jeg med ukens spørsmål, der du kun trenger å svare på et spørsmål. Og av de som svarer på spørsmålet, trekker jeg en vinner, som vinner f. eks en bloggvurdering av meg!

  Premiene kan det hende jeg endrer på, det kan jo bli litt kjedelig etterhvert hvis det bare er masse bloggvurderinger!


  HER ER UKENS SPØRSMÅL - Hvor går din drømmeferie til? 

  Svar under på en kommentar, og vinn en bloggvurdering! Husk å ha med blogg adressen din! ♥

 • Hotmail konkurranse - Min drømmemail!

  Hei hei ♥

  Jeg er med i konkurransen til hotmail, der de deler ut som premie, 5 kameraer, PC og Windows phone! Så jeg deltar for morro skyld, vil vinne digital kamera, hehe! Så her kommer min drømmemail, og den er selvfølgelig fra ROBERT P!

  Dette hadde det da stått i min drømmemail, fra Robert Pattinson. Bare på engelsk da, for han snakker ikke norsk!:

  Kjære Emma♥

  Jeg har hørt at du er visst min aller største fan, og at du har sett alle Twilight filmene, og skal se på den nye filmen i kveld! Og at du også har sett Remember me og Water for the Elephants. Jeg er glad du liker filmene, og at du syns jeg er en dyktig skuespiller. 

  Jeg håper du har det bra i Norge, og en dag skal jeg komme og besøke ditt kjære land! Kos deg på premieren i kveld.

  Jeg sender også med to biletter til deg og en venn, slik at dere kan komme og besøke oss på settet mens vi filmer inn til Breaking Dawn part 2. 

  Jeg hilser også fra Taylor og Kristen. Hilsen Robert Pattinson.

     hotmailvinn
 • Stikkord:

  Max factor konkurranse!

  Hei hei ♥

  Da er jeg med i en konkurranse der hele 200 bloggere vinner max factor produkter til 500 kr! Håper jeg blir en av vinnerne! ♥

   

  maxsample
 • Stikkord:

  Konkurranse - Vinn gavekort på 500,-

  Hei hei ♥

  Nå er jeg med på Nelly konkurransen. En konkuranse som er samarbeidet med nelly og libresse! Så vær så snill og stem på meg i konkurransen! - Jeg er med i konkurransen både på nelly.com og den på blogg.no! Det er to forskjellige premier, men konkurransen går nesten ut på det samme, bare at på blogg skal jeg blogge om konkurransen!


  Trykk på BILDET, eller HER: http://nelly.com/no/libresse/ef159451-a9f7-4edd-9c29-b86a5e07e9af, og stem på meg!!♥

  Har du stemt på meg? Hvis du er med, og stemmer på meg, så stemmer jeg på deg! Husk link!


  nellylibresse
 • Stikkord:

  Vinneren av blogg design og header konken er....

  Hei hei ♥ Bare se på videoen, så finner du ut hvem som er vinneren av et blogg design og header laget av
  meg!

  Til vinneren: Ta nærmere kontakt med meg på mail (em_cb95@hotmail.com), facebook eller blogg. 
  Jeg kan godt sette inn designet for deg. Og som vinner skal jeg også lage en header til deg, og da må
  du sende meg bilder til mailen min! Noe du lurer på? Ja, ta kontakt med meg! Gratulerer til vinneren!

  Hva syns du om den som vant? Var du med i konkurransen?


 • "Få meg på, for faen!"

  Hei hei ♥

  I går kom det ut en ny norsk film, som heter "Få meg på, for faen!" Jeg har allerede hørt fra andre som har sett
  den, at den er bra og morsom. Jeg tror denne filmen er bra for ungdommer, og at de fleste ungdommer som
  ser den, vil like den. Jeg vil ihvertfall se filmen, så derfor er jeg med i en konkurranse på blogg.no om å vinne
  kinobilletter til denne filmen. Se traileren til filmen, og delta du også om du vil!

  kinovinn

  Har du sett filmen?  


 • Stikkord:

  KONKURRANSE - Vinn blogg design og header

  Hei hei ♥

  Nå kjører jeg igang med en konkurranse der du kan vinne et blogg design, og en header laget av meg!

  Den som vinner får da kodene til designet, som dere kan se >HER< Det er det blå. Eller så kan jeg sette
  det inn for bloggeren. Bare hvis vinneren ønsker det. I tillegg så skal vinneren få en header, som jeg lager.
  Da bestemmer vinneren hvordan den vil at headeren skal se ut, men det må jo matche designet selvfølgelig.
  Også må vinneren da sende meg bilder, hvis hun/han ønsker bilder av seg selv på headeren.   Alt du trenger å gjøre for å vinne er å skrive: Jeg er med! Under på en kommentar! Husk bloggnavnet ditt!

  (Husk! Ikke meld deg på konkurransen hvis du aldri kommer til å bruke designet og headeren som jeg lager.
  Det er best at den som vinner, faktisk trenger, eller vil ha designet og bruke det + headeren!)

  LYKKE TIL!

   

 • Blogg vs Blogg

  Hei hei ♥

  Her får dere en video, der jeg trekker de to som er i blogg vs blogg. Jeg legger til blogg linker under også.

   Enya (http://enyaa.blogg.no/) VS Caroline (http://cfo2.blogg.no/) - Hvilken blogg stemmer du på?


 • Lyst til å være med på blogg vs blogg?

  Hei hei ♥

  Tenkte å ha en liten blogg vs blogg her på bloggen min! Vinneren av blogg vs blogg får en blogg vurdering,
  av meg da selvølgelig. Og tre kommentarer på bloggen hans/hennes. Jeg har også tenkt til å ha en til
  konkurranse snart igjen, der du kan vinne gratis design. Og da skal jeg lage et skikkelig fint et, med meny osv.


  Vil du være med på blogg vs blogg?

 • Fotokonkurranse

  Hei hei ♥

  Uinteressant innlegg for dere lesere sikkert, men jeg er med i en fotokonkurranse. Bli med selv da vel! Men
  fristen går ut i kveld. Her er linken til konkurransen og til japan photo, der premien er fra:
  http://solveigkristinee.blogg.no/1308575042_stor_cewe_fotobok_kon.htmlhttp://www.japanphoto.no/

  Her er mine bidrag. Jeg valgte å ikke redigere bildene mine i det hele tatt, forresten. Liker de som de er!:

   Hva syns du om bildene mine?


 • Vinn H&M gavekort til 1500kr!

  Hei hei ♥

  Er med på konkurranse her: http://irlins.blogg.no/1308914324_jeg_deler_ut_3_hm_gav.html#comment

  Hjelp meg gjerne med konkurransen, ved å skrive: emmasinblogg.blogg.no, under innlegget
  til den konkurransen! Takk på forhånd ♥


  

 • Bli kommentar nr 4000 og vinn en premie!

  Hei hei ♥

  Nå har bloggen min snart nådd 4000 kommentarer! Ikke lenge igjen. Så jeg tenkte det at den
  som blir kommentar nr 4000, skal få en premie. Det pleier jo for det meste å være andre bloggere
  som kommenterer hos andre bloggere, så derfor blir det en blogg premie.

  Den som blir kommentar nr 4000, får: En vurdering av sin blogg, 10 kommentarer på sin blogg
  og en ekstra leser hver dag i en uke.  Da stiger jo leser antallet ditt og kommentar statistikken din
  også høyere!   Jeg sier ikke at dere skal sitte der og skrive 10 kommentarer da, på en person. Men da vet 
  dere at dere kan vinne noe om dere har kanskje litt flaks og blir kommentar nr 4000! Dere
  kan også kommentere så mye dere vil, har ikke noe lov mot kommentarer på bloggen, bare
  ikke reklamer, hater reklame.

  VIL DU BLI KOMMENTAR NR 4000? 

   

 • K O N K U R R A N S E

  Hei hei ♥ JEG har konkurranse på bloggen min nå! En veldig enkel konkurranse og!

  Alt du trenger for å vinne, er å legge igjen en tittel på en ROMANTISK sang, under på 
  en kommentar. Så kan du vinne! En romantisk sang er som oftest en sang som handler
  om kjærlighet, og ikke akkurat går i forteste tempo.

  Premien til denne konkurransen, er en blogg vurdering + 10 kommentarer. Så dette er
  jo en konkurranse helst for bloggere.

  Men legg gjerne igjen et bidrag. Husk blogg adresse da. Og du må ha med tittel og 
  artist!

  BLI MED DA! :-)

  (Ps: kommer nok til å dømme etter den sangen jeg liker best, så det er bedre vinnesjanse
  å legge igjen flere sanger! Legg også gjerne igjen linker:))


 • Konkurranse - Give away

  Hei hei ♥ Er med i en konkurranse hos >Linus< TRYKK PÅ LINUS!

  Du kan vinne dette søte smykket! Så hva venter du på? Bli med!

  Er du med i konkurransen?


 • Fotokonkurranse

  Hei hei ♥

  Jeg er med i en fotokonkurranse hos : http://olaax3.blogg.no/1295458633_frste_fotokonkurranse.html

  Dette er da mine bidrag. Det er ikke noe spesielt tema, så jeg valgte disse to bildene
  jeg har tatt for ikke så lenge siden! Og alle bildene må ha en tittel.


  " Party in the mirror "  " Discokule "

  Hva syns du om bildene?


 • Konkurranse hos Voe - KUL FRISYRE!

  Hei hei ♥

  Voe har konkurranse på bloggen sin, om å 
  vinne GHD gave sett. Og jeg er med!

  Alt man må gjøre er å bruke kreativiteten sin og lage
  en kul frisyre! Så da er dette mitt bidrag:  Det er søstra mi på bildet. Det er jo ikke alltid like enkelt å lage kule frisyrer
  på seg selv!

  Hva syns du om frisyren? Håper jeg vinner! :-) • FOTOKONKURRANSE - HOS ous.blogg.no

  Hei hei ♥

  Jeg er med i en fotokonkurranse her:

  http://ous.blogg.no/1287013398_fotokonkurranse.html#comment

  Mest for morro skyld. Er ikke så proff, men her er mine to bidrag:


  Jeg tok det nå i høstferien. Og hvis dere ser på fjellet som er rett over der,
  så er fjellet dekket med grøne og gule trær :D Ganske høst aktig ;)


  En høstlig solnedgang! Skikkelig orange himmel, og det pleier jo å være
  gange orange på høsten ;) Jeg tok bildet for 3 dager siden :D

  Hva syns du om bidragene mine?
 • Må gjøre video :))

  Hei hei ♥

  NÅ SKAL JEG OG INGELIN HA EN MÅ GJØRE VIDEO!

  Det er bare å legge igjen kommentarer under, for hva vi skal gjøre.
  Vi velger ut noen av tingene, men ikke alle. Og vi orker ikke å gjøre alt for
  slitsomme ting!  HVA VIL DU AT VI SKAL GJØRE!?
   

 • Vinn LaptopSkin på Irlins blogg

  Hei hei ♥  Jeg er med i en superkul konkurranse på Irlins.blogg.no! 
  På Irlins blogg kan du nemlig vinne både Laptopskin og Kosedress, og hvis du ikke
  vil delta i konkurransen finner du mye annet kult på bloggen til den aktive danseren.

  Ønsk meg lykke til og besøk konkurransen her:
  http://irlins.blogg.no/1275425238_vinn_laptopskins.html • Stikkord:

  Konkurranse <3

  Hei hei!

  Jeg er med i en konkurranse på nivea angelstar, om å bli det
  nye ansiktet til nivea!

  Jeg håper da veldig på å vinne, og håper nemlig du har lyst til å stemme på meg!

  Gå inn på linken under, linking funker ikke, så kopier linken og lim inn i søker feltet :)

  http://www.nivea.no/highlights/local_highlight/angelstar?deeplink_path=angelstar&deeplink_id=9954/#/24571

  Jeg håper da selvfølgelig at du vil stemme på meg! 

  Legg gjerne igjen en kommentar under innlegget hvis du har stemt på meg, så kan
  jeg legge igjen en kommentar på bloggen din ( hvis du har blogg) eller hvis du også er med
  i konkurransen så kan du jo legge igjen en link til ditt bidrag så kan jeg stemme på deg!

  Så vær så snill og stem på meg, og gå inn på linken over! Da er du suveren!


  det er det bildet jeg har på konkurransen <3

  Har du stemt på meg? Hvis ikke, værsåsnill å gjør det♥ • Stikkord:

  KONKURRANSE!!!!

  Hei hei hei!

  Jeg reklamerer for konkurransen
  jeg og Ingelin har på VÅR blogg!

  Det er superenkel konkurranse, det eneste du trenger
  å gjøre er å legge igjen en kommentar under innlegget!

  Konkurransen finner du her: 
  http://ingelinogemma.blogg.no/1276878155_konkurranse.html

  Jeg anbefaler dere å bli med på konkurransen for dere som har blogg,
  siden man kan vinne 10 kommentar på bloggen din, blogg vurdering
  og linking! Hvorfor det lønner seg? For da kan du få flere lesere, eller komme
  opp på topplisten! :) 


  Ingelin som bruker macen min nesten bare til å ta bilder med ;)

  Er du med i konkurransen på ingelinogemma.blogg.no ?
 • Tema konkuransjen til Cornelia

  Heisann!

  Jeg er med i en konkurranse hos www.bunnycornelia.blogg.no !

  Det er tema konkurranse, og temaet er vennskap!

  Dette er bidraget mitt;  Hva syns du om bildet? • Konkurranse!!!!

  Hei! Jeg er med i en konkurranse hos 
  http://frkmalin.blogg.no/1275937675__konkurranse_vinn_pc_.html?c=1276162616059
  (link til konkurransen)

  Konkurransen sponses av www.oliepops.com

  260570-11-1275937366799.jpg

   

  Håper jeg vinner! Er du med i konkurransen?
 • Konkurranse - vinn sminke og parfyme

  Hei! 

  Jeg er med i en konkurranse hos Mallo88.blogg.no
  Der du kan vinne alt dette på dette bildet: 


  Akkurat nå funker det desverre med direkte linking, men du finner konkurransen her:
  http://mallo88.blogg.no/1274535082_vinn_escada_marine_gr.html

  håper jeg vinner♥ Er du med? • KONKURRANSE!!!!

  HAAAALLOOOOO! :D

  Konkurranse, konkurranse, konkurranse her:

  http://amaliesinblogg.blogg.no/1275130479_konkurranse.html#comment

  Kopier linken, lim inn i søke feltet og enter!

  Veldig, super enkel konkurranse, du skal bare skrive en kommentar med en bokstav!
  Super enkelt! 

  Konkurransen ´´sponses´´av meg. Premien er en blogg vurdering + 5 kommentarer.
  Du har ikke så god tid på deg, så skynd deg inn og delta i konkurransen.


  Haha, meg og Sofia:)

  Men gå inn her nå!
  http://amaliesinblogg.blogg.no/1275130479_konkurranse.html#comment

  Er du med i konkurransen? • Resultatet fra konkurransen!

  Hei, og stopp til kommentar konkurransen jeg hadde!

  Det var slik at den som ble kommentar 5,10,15,20,25,30,35,40,45,50,55,60,65 og 70
  får en slags premie da. Det blir kommentarer og vurderinger og linking! 

  Her er de som ble 5 gangetabell kommentarene:

  5: http://majate.blogg.no/

  10:  http://nerris.blogg.no/

  15:  http://nerris.blogg.no/

  20: http://ingeborggg.blogg.no/

  25: http://nipper.blogg.no/

  30: http://somperler.blogg.no/

  35: http://rosapinkyy.blogg.no/

  40: http://detersannheten.blogg.no/

  45: http://detersannheten.blogg.no/

  50: http://amandare.blogg.no/

  55: http://anemaren.blogg.no/

  60: http://anemaren.blogg.no/

  65: http://kjerstisliv.blogg.no/

  70: http://tbrun.blogg.no/

  Og det var absolutt alle sammen!

  Vinnerne får:

  nr 5: 1 kommentar

  nr 10: 5 kommentarer

  nr 15: 10 kommentarer + blogg vurdering

  nr 20: 10 kommentarer + blogg vurdering + link til et av mine innlegg

  nr 25: 10 kommentarer + blogg vurdering + link til 2 av mine innlegg

  nr 30: 10 kommentarer + blogg vurdering + ink til 3 av mine innlegg

  35: -´´-
  40: -´´- osv!

  Fra 30 til 65 får alle det samme. Men nr 70. får 12 kommentarer istedet for 10!

  Hva syntes du om denne konkurransen? Skal jeg ha en slik flere ganger?


  random// • 2000!

  Hei ho!

  Jeg har nå 2000 kommentarer!

  Og den heldige nr. 2000 kommentaren var fra http://mongotralla.blogg.no/ !

  Gratulerer!   http://mongotralla.blogg.no/ skal nå få en vurdering og linking til et innlegg :)

  Hvor mange kommentarer har du på din blogg? • Konkurranse!!!!

  Heii!

  Jeg har fortsatt konkurranse!
  To faktisk! Klikk på disse to linkene:

  http://emmasinblogg.blogg.no/1274038133_konkurranse.html

  og

  http://emmasinblogg.blogg.no/1274033211_konkurranse.html


  Fra toget i dag <3 • Konkurranse!

  Hei! 

  Jeg har to konkurranser på gang nå!

  Den ene finner du her:
  http://emmasinblogg.blogg.no/1274033211_konkurranse.html#comment

  Og den andre kommer her nå: 

  Jeg har nå 1910 kommentarer! 

  Den som blir kommentar nr. 2000 skal få en blogg vurdering 
  + linking til et av innleggene mine!

  Du er ikke presset til å skrive masse kommentarer, men 
  bare kommenter en gang iblant så plutselig er du nr. 2000!

  Håper du vil kommentere =)  • Konkurranse!

  Hei!

  Da skal jeg ha en konkurranse på bloggen min!

  Konkurransen er bare for de som har blogg, hvis du ikke har blogg
  er det ikke vits å bli med!

  Alt dere trenger å gjøre er å kommentere på DETTE innlegget!
  Altså dette innlegget dere leser nå:) Skriv kommentar under

  For, kommentar nr. 5, 10, 15, 20, 25 osv, alt i 5 gangen får en premie.

  Kommentar nr 5: 1 kommentar 

  nr 10: 5 kommentarer

  nr 15: 10 kommentarer + blogg vurdering

  nr 20: 10 kommentarer + blogg vurdering + link til et av mine innlegg

  nr 25: 10 kommentarer + blogg vurdering + link til 2 av mine innlegg

  Osv!

  Det jeg mener med 5 kommentarer, 10 kommentarer er at jeg vil kommentere 
  noe positivt selvfølgelig på et av innleggene dine på din blogg!  Så bare sett i gang å kommenter!

  Ps: Det er samma hva dere skriver :D • Konkurranse hos Glis.blogg.no

  Hei! Jeg er med i konkurranse hos www.glis.blogg.no !
  Trykk på bildet for å komme til konkurransen <3
 • KONKURRANSE - VINN MOBIL OSV!

  Hei!

  Jeg er med i en kokurranse
  på yourosong.no!

  Jeg har laget enda en video med Ingelin, bare for moro skyld
  egentlig. Men det hadde vært kjempe kult om du ville stemme på oss!

  Trykk på linken her: http://yourosong.no/?id=ra97690Pj2q
  Og gi oss poeng!

  Håper du gjør det!


  Har du stemt på oss? • SISTE SJANSE TIL Å VINNE!

  Hei!

  Nå er det siste sjanse for oss å vinne
  på yourosong.no !

  Stem på oss her nå:
  http://yourosong.no/?id=q3z639Y2Orm

  Trykk på linken, og gi oss poeng! Vi er Ingelin++

  Ja, jeg vet! Konkurransen har vart lenge, og jeg trodde den var over for lenge siden!
  Men den er ikke over, og det er siste sjanse for å vinne!

  Vil du være en hjelpende engel som stemmer oss fram til finalen?
  Trykk her nå! http://yourosong.no/?id=q3z639Y2Orm

  HÅPER DU STEMMER PÅ OSS, DET BLIR VI VELDIG TAKKNEMLIGE FOR!
  Tumblr_kspib00gcq1qzuhd2o1_500_large
  //weheartit

  Har du stemt på oss? Hvis ikke, VÆRSÅSNILL Å GJØR DET! • SPØRSMÅLSRUNDE!

  Hei! Jeg har spørsmålsrunde!

  SPØR I VEI!

  Jeg svarer på alle spørsmål untatt alt for personlige
  spørsmål, og det er heller ikke vits i å spørre om sånne super
  dumme spørsmål!

  Men jeg skal svare på en video! Har spørsmålsrunden oppe og går en hel uke, kanskje
  lengre.

  SPØR SPØR SPØR!  Hva lurer du på om meg?


 • Konkurranse - Vinn goodiebag!

   

   

  Nå kan du vinne goodiebag fylt med flotte produkter på www.aboutandrea.blogg.no!

   

  Det du må gjøre for å være med i konkurransen er å kopiere dette innlegget med bilder og tekst, lage et eget innlegg og lime inn tekst og bilder, skrive linken til innlegget i kommentarfeltet på aboutandrea.blogg.no - konkurranseinnlegget. Når du har gjort dette er du med i konkurransen om å vinne en kjempe fin goodiebag. Lykke til!

   


  varmebeskyttende spray, mousse og hårspray fra schwarzkopf, 5 neglelakk fra essie, 3 gavekort fra headweb, solbriller fra solbrillekongen.no, pilotbriller fra coolshop.no, 2 neglelakk fra depend, gavekort på 250kr fra piercingpiraten, bind fra libresse, get the look - dramatic eyes fra elf.

   

  Har du ikke blogg? Dette må du gjøre: 
  1. REGISTRER DEG HER, og skriv jeg er med i kommentarfeltet - her.

  2. Om du allerede er medlem så må du linke til konkurransen på facebook eller nettby, og skrive linken i kommentarfeltet - her

   

  Konkurransen avsluttes 3. Juli, og da trekkes vinneren! • Tidenes største påskekonkurranse!

  Og du kan bli med!

  TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN:  DU KAN VINNE:
  Gavekort på 5000kr
  Onepiece
  Sminke

  BLI MED I KONKURRANSEN NÅ!
  DU HAR STOR MULIGHET FOR Å VINNE!!!
 • KONKURRANSE - VINN KOSEDRESS!

  Hei! Jeg er med i en konkurranse her: http://mammalisee.blogg.no/1269601437_vinn_onepiece.html?c=1269721988988

  Håper jeg vinner!


 • KONKURRANSE, VINN GOODIEBAGS!

  VINN FLERE GOODIEBAGS!
  På bloggen til ceciliasinstitute.blogg.no kan dere vinne flere goodiebags! Alt dere trenger å gjøre er å kopiere hele dette innlegget, lime det inn i et eget innlegg og si fra til henne at dere er med, så er det bare å vente spent på om det venter en goodiebag i postkassen ganske snart!


  GOODIEBAG No. 1:
  Vareprøver fra Vichy | Blingpattern fra Ibling.no | Solkort verdt 200 kr fra Brun og blid
  Sminkepung fra Olivia | 2 stk notatblokker fra Diesel | Startpakke med kontantkort verdt 25 kr fra 
  Tele2 | 30 % rabatt hos Vintage by FéHenne magasin 


  GOODIEBAG No. 2:
  Mascara, Eyeliner og make-up set fra Christabellas.dk | Gavekort på 250 kr fra Dilarafashion.no | Topp fra Zippit.no | Solkort verdt 200 kr fra Brun og blid


  GOODIEBAG No. 3:
   Egendesignet almanakk fra Tryckdig.se | Gavekort på 250 kr fra Dilarafashion.no | Body butter fra Biggreensmile.com | Reisegavekort verdt 1000 kr per person i reisefølget fra Discovertravel.no (Verdien blir altså 4000 kr for 4 personer i samme reisefølge) | Solkort verdt 200 kr fra Brun og blid | Aloe Vera Ansiktsprodukter fra Oriflame - Natural Swedish Cosmetics

  Sponsorer til konkurransen:  Vinneren trekkes 30. april! Alle kommentarene publiseres denne dagen.
 • Påskekonkurranse

  Hei! Husk konkurransen min! Ligger 2 innlegg ned!

  Og jeg har lagt til et til hint! Siden det kan være litt vanskelig!  Du kan gå rett til konkurransen ved å trykke her:
  http://emmasinblogg.blogg.no/1269791475_pskekonkurranse__gjet.html • PÅSKEKONKURRANSE - Gjett hva som er inni påskeegget!

  Hei! Da skal jeg ha en påske konkurranse der du skal gjette hva som er
  inni påskeegget.


  Hint:
  Det er noe gjennomsiktig
  Det er klissete
  Det er noe rundt
  Det er noe nyttig
  Det er noe du bruker ofte før juleaften


  Premien er:
  En blogg vurdering
  10 søte kommentarer på bloggen din
  Bli linket til bloggen min i en månede
  Og at jeg lager et innlegg der jeg anbefaler bloggen din!

  Så det er ikke vits å bli med hvis du ikke har blogg!

  Du kan gjette 2 ganger pr. blogger!
  Du må skrive svaret ditt i kommentar feltet, og husk
  å skriv blogg adressen din!

  Vinneren
  blir trukket på påskeaften.

  GOD PÅSKE! • Vinn goodiebag fra Versace!


  På blogg nå har de konkurranse der man kan vinne en goodiebag fra Versace, og jeg
  håper at jeg vinner!

  Versace har kommet med en ny parfyme - Versace Versus.
  Parfymen er helt ny og lukter sikkert veldig godt!
  Den har et fint design.

  versaceversus

  ER DU MED I KONKURRANSEN? • Stikkord:

  KONKURRANSE

  Jeg har dagens spm, og det spm var:

  Når spiste jeg middag i går?

  Den som gjetter nærmest vil bli linket
  til bloggen min i ca 1uke - 1 månede.   Og når vi snakker om mat! Dette var middagen min på fredag. Ser det godt ut eller? :)     
 • Konkurranse - vinn blogg design

  På: http://annikama.blogg.no/ sin blogg!
  Jeg har kjempe kjempe lyst til å vinne!

  Fordi jeg trenger en ny header og da rett og slett ...

  JEG VIL VINNE! • Jeg er med i blogg konkurransen!

  Utdanningen lærer av gjennom å skape eksponering som Vekk oppmerksomhet skaper interesse for og produkter og tjenester. Eksponeringsdesign hvor er og fagfelt Kreati, evne til og kommunikasjon Praktiske ferdigheter står sentralt. Du bør også kunne se for deg og løsninger planlegge tredimensjonale.
  Studiet treårig st. Fra lærer eksponere for å å selge varer, og du vil få om gud Kunnskap ideútvikling, planlegging, Presentasjon og av Den praktiske gjennomføringen prosjekter. Fra lærer å skape innbydende kommunikasjon og det fokuserer på helhetlig Tenking og gjennomføring.


  eksponeringsdesign • Stikkord:

  Topplisten min er klar!

  Her har dere topplisten over blogger 
  som ble med på greia mi : ) 

  Det var kjempe hyggelig at så mange ble med! 

  Og ville være med på topplisten min. 

  Men det ble litt over 25 kommentarer vel, men!
  Noen par hadde skrevet blogg adressen sin flere ganger.

  Så det ble til 21. plass istedet or 25.plass! Men det gjør vel ingenting vel?

  Jeg har faktisk gått gjennom hele bloggen til vær eneste som har
  blitt med. 

  Her er resultatet:  Hva syns du om topplisten?  • Topplisten min er nesten klar:-)

  Nå har jeg alle deltakerne til topplisten min!

  Nå gjenstår det bare å plassere dem!

  Så du får se etterpå om akkurat din blogg 
  har havnet på blogglisten, og hvilken plass i så fall! :) 

   Hold dere oppdatert!   
 • Bli med på topplisten min!

  Jeg tror det er ca. 5 ledige plasser på
  topplisten! Det blir topp 25 liste:-)

  Og jeg skal se gjennom alle bloggene
  som har meldt seg på, og den beste bloggen
  kommer selvfølgelig på 1 plass!

  Alt går etter min mening!

  Bli med på topplisten min!


   
  Hvis du vil være med på topplisten min, så
  kan du skrive blogg adressen din på en kommentar under :) 

  Håper du vil bli med på topplisten min!

  (Edit: Dere som allerede har skrevet en kommentar, trenger ikke å skrive flere=))

 • Fortsatt sjanse til å komme med på topplisten min!

  Det er 16 plasser til!
  (Har bare kopiert det andre innlegget!) 
  Hei! Har du lyst til å bli med på topplisten min?
  Da er det bare å skrive blogg adressen din i kommentarfeltet
  under! Husk at dette er under min mening! 


  Det er plass til 25 blogger! Ja, hele 25 blogger!

  Bare å skrive en kommentar under med blogg adressen din!

  Dette skal nok bli gøy :) 


 • Bli med på topplisten min!

  Hei! Har du lyst til å bli med på topplisten min?
  Da er det bare å skrive blogg adressen din i kommentarfeltet
  under! Husk at dette er under min mening! 


  Det er plass til 25 blogger! Ja, hele 25 blogger!

  Bare å skrive en kommentar under med blogg adressen din!

  Dette skal nok bli gøy :)  • KONKURRANSE - VINN HELDRESS!

  Har du lyst til å vinne en heldress?

  DET VIL JEG!

  Jeg er med i konkurransen til >Mmarika<

  Der kan man vinne heldress fra University!  HÅPER VELDIG VELDIG VELDIG MYE AT JEG VINNER!

  JEG VIL VINNE!

 • Vinn kosedress!

  Hei! Jeg er med i en konkurranse her: 
  Der kan du vinne en kosedress fra: http://www.qurius.org/ 
  Håper jeg vinner! Hvis jeg vinner, vil jeg ha i str. S og i fargen rosa. Den som er
  på det bildet! <3
 • Shred konkurranse

  Jeg er med i en konkurranse der man kan vinne
  shred googles! Har veldig lyst til å vinne!

  Jeg er med i konkurransen her: 

  Lagde dette innlegget mest for å minne meg selv på det men! :D

 • KONKURRANSE

  Jeg er med i en konkurranse hos Messweather.blogg.no!

  Konkurransen finner du her: 
  Håper virkelig at jeg vinner! <3 • Konkurranse

  Vinn gavekort på 250 kr hos House of Fashion.

  Konkurransen holdes hos http://idaettellerannet.blogg.no/1264937351_konkurranse_.html
  Du kan bimd i konkurransen ved å trykke på linken rett over : )

  Håper jeg vinner :)


  Blogges♥


 • KONKURRANSE <3

  Hei, jeg Ingelin og Amalie er med en konkurranse 
  på yourosong.no! Og håper på å vinne!

  Du kan lese mer om det på yourosong.no

  Men vær så snill og stem på oss!

  Gå inn på denne linken, og trykk på gi poeng, det maste av poeng man kan 
  gi er 12 poenng! Du er drit snill om du stemmer på oss! <3

   http://www.yourosong.no/?id=q3z639Y2Orm

  Den linken (over) <3

  Natta<3
 • KONKURRANSE! FINN 5 FEIL!

  Hei hei hei hei hei!

  Nå skal jeg a en konkurranse, der premien er:
  En vurdering av bloggen din, 5 kommentarer, og at du blir linket
  til bloggen min i en uke, eller mer!

  Konkurransen går da ut på at du skal finne 5 feil!

  Regler:
  Du må ha en blogg.
  Du skal kopiere bildet med de fem feilene, bruke paint eller et annet tegne program,
  og tegne et SVART KRYSS der du ser feilene!
  Dette bildet må du legge i et innlegg på bloggen din, og linke til konkurransen min
  i samme innlegg.
  Du må skrive en kommentar under, med en link til innlegget ditt, slik at jeg kan se ditt bidrag.
  Du må ha med blogg adressen din, hvis ikke aner jeg ikke hvem du er!

  HER SER DU BILDENE:

  Bildet uten feilene:

  Bildet med feilene:

  Lykke til! ♥ Blogges ♥
 • Vinn digital kamera og intervju med Mira Craig!

  Hei! Jeg er med i konkurransen på blogg.no, der man kan vinne
  digital kamera og et intervju med Mira Craig!

  Yey! Så det man skal gjøre, er å skrive et innlegg om hva jeg syns om den nye
  sangen til Mira Craig,  "I'll take you high". 

  miracraig 


  Jeg syns sangen er fin, men ikke den beste Mira har skrevet. 
  Jeg syns sangene til Mira er veldig fine, og kule, og jeg har 
  2 av cd'ene til Mira Craig. + Mgp cd'en som ikke har kommet ut en gang,  
  som inkluderer denne sangen! 

  Men den var fin, syns jeg. Og jeg syns den høres veldig bra ut til Mira Craig, 
  det er en fin sang, som passer bra til stemmen hennes :-)

  Håper jeg vinner! :-) 

  Blogges♥ 

    • Stikkord:

  Mgp Lokal

  Var så morsomt!

  Jeg, Amalie og Ingelin var med på mgp lokal i dag,
  vi var publikum. Vi var der helt gratis, for vi hadde fått gratis invitasjon
  fra DnB NOR.
  Og så møtte vi på Maria a og Tina, så vi satt sammen med dem:-)

  Og >Oda< som er fra Fredrikstad, og hun danser freestyledans på samme
  danseskole som meg. Eller gjorde? Hun snakket om at hun skulle bytte, eller noe,
  men jeg vet ikke om hun har det. Men uansett, så var hun drit flink!

  Og hun var en av defem som vant, og får være med å synge på '' siste sjanse i mgp''.

  Jeg har filma henne, men videoen ble litt dårlig kvalitet, men har ikke lastet den opp enda.
  Du kan sikkert se hele greia på Sarpsborgs arbeider avis, nettsiden eller noe..
  Kamera mannen sa at det kom der..

  Men det var mange flinke. Etter selveste konkurransen, og showet da, så fikk
  vi autografer av de som skal være med i ''siste sjanse i mgp'' i morgen!

  Og så var jeg, Amalie og Ingelin med på sånn konkurranse, der man kan vinne
  25 000 ringeminutter, nye mobiler, og få bo sammen med finalistene under finalen eller noe sånt..
  Har ikke det arket der premien står, Ingelin har det. For jeg fikk ingen.. Men det var mye bra iallefall!

  Det eneste vi gjorde var å ''synge'' eller mest mimi, etter en sang foran et kamera på det stedet.
  Med kostymer og alt!

  Jeg kan si ifra når dere kan stemme på oss! De har ikke lagt det ut på nettet enda..
  For det var jo istad! : )

  Også pga. at vi var med på det, så fikk vi gratis mgp cd, som ikke har kommet ut en gang,
  så vi er dem første som har fått den!

  Også gikk vi og fikk autografer på coveret også!

  Her er bilder med web kameraet:


  Jeg fikk klappehender fra DnB nor


  Mgp cd med autografer, utapå og..


  Inni
  Mange autografer


  Dette er alt jeg fikk! + gratis brus, chips og godteri:-))

  Hva har du gjort i dag da?  Blogges, suss og nuss fra Emma og Peluchi♥
 • Blogg vs blogg vinneren ble: ...


  http://linesharina.blogg.no/ !

  Gratulerer!  Hva syns dere om den bloggen?

  BLOGGES♥
 • Blogg VS Blogg

  Hei! Ser at mange andre har blogg vs blogg nå,
  så jeg tenkte at jeg skulle holde en blogg vs blogg selv!

  Ellers, så har jeg faktisk vunnet en blogg vs blogg selv! :D


  Haha!


  Vil du bli med på blogg vs blogg? Så bare skriv i en kommentar under
  at du er med! Husk blogg adressen!

  Blogges♥
 • KONKURRANSE - VINN ONEPIECE !

  Jepp! Du kan vinne onepice ja! Du kan!

  Men jeg håper selvfølgelig at det blir jeg som vinner!

  Konkurransen er hos : >Isapisa<.  TRYKK PÅ BILDET, SÅ KOMMER DU RETT TIL KONKURRANSEN!!!!
  HÅPER JEG VINNER!!! - www.emmasinblogg.blogg.no 

  Blogges, Emma♥
 • FOTOKONKURRANSE

  Til >Benedikte<.

  Premien er sponset av http://www.tvspelsweb.se/ 
  Men premien er hemmelig.

  Dette er mine to bidrag:


  Dette er Rambo. Han døde rett etter sommerferien:( Han var en fin, men gammel katt: )
  Dette bildet ble tatt sommern 09.


  Og dette er Silke og Susi. De er utrolig søte<33 Bildet er også tatt sommern 09!

  Hva syns du om bildene? Blogges♥
 • KONKURRANSE

  Vinn 4 par øredobber!


  Og jeg er med!

  Konkurransen finner du her:
  http://soliboli.blogg.no/1262563720_konkurranse.html

  HÅPER VIRKELIG AT JEG VINNER!

  Så bli med da vel. Kanskje du vinner?

  Premien er jo 4 par kjempe fine øredobber!

  LA MEG VINNE! Blogges♥♥♥
 • SPØRSMÅLSRUNDE! <3

  Hei, da setter jeg i gang en spm runde!

  Det er lenge siden jeg har hatt det : ) 

  Og forresten så svarer jeg ikke på sånne dumme ting
  eller sånne alle slags sex spm! Som har du hatt sex før?
  Gidder ikke og svare på sånt!
  Og forresten nei! Jeg venter til jeg blir eldre! 
  Og har en kjæreste jeg kan stole på! :D Det er viktig for meg<3

  Men uansett! Du kan spørre om alt mulig rart du finner på, 
  skal svare på det meste!  SPØR I VEI! KLAR FERDIG GÅ!!!

  Blogges♥
 • Blogg vs Blogg

  Hei! Jeg er med i blogg vs blogg hos
  ynaya.blogg.no

  Så da må du stemme på meg! Plis<3

  Da er du super hvis du stemmer på meg!


  sletttt

  STEM PÅ MEG!

  Så stem på meg, g da sier vi over og ut, Blogges♥
 • Vinneren av konkurransen min ble:

  Her har dere videoen! Det måtte bli to deler, siden det gikk ikke
  og laste den opp på youtube når det var camtasia! Teit -_-

   
  Og så kom det card full. Og da visste jeg først ikke at den stoppet!
  Men de tre som ble trukket var: fashioniista.blogg.no, mashe.blogg.no og
  amandare.blogg.no ! Og vinneren ble: fashioniista ! Gratulerer så mye!  

  FASHIONIISTA: Send meg mail på adressen og navnet ditt, slik
  at jeg kan sende gaven til deg! Sned mail til: em_cb95@hotmail.com

  Håper dere syns det var gøy og være med! Og jeg håper dere blir med 
  i flere konkurranser jeg kommer til og ha senere. Blir nok etter jul.

  Men gratulerer så mye! Du får også en suprise med i gaven. Men det er
  selvfølgelig en overraskelse! Men det er noe hobby ting da, som du kan lage ting
  med og sånt! Bare en sånn liten ting. Ja. 

  Men gå inn på bloggen til fashioniista, og kanskje hun sier hva overraskelsen
  var når hun får premien.

  Jeg sender den så fort jeg kan!

  Blogges♥
 • Åååååå!

  Hei ! >:(

  Ikke sant, jo! Jeg skal jo legge ut video for hvem som vant! 

  Men det kommer bare, failed og sånt på youtube!

  Å! Så irriterende!

  Jeg får prøve og lage videoen på nytt, på camtasia studio, og så
  prøve og laste den opp på youtube.

  Håper det funker!!! 

  Blogges♥
 • KONKURRANSEN MIN ER AVSLUTTET!

  Og vinneren ble: meg! Neida : P

  Vinneren får dere snart vite hvem var!

  Alt jeg kan si er at jeg skal laste opp videoen nå, på pcen.
  Og så må jeg laste den opp på youtube. 

  Og så legger jeg inn videoen på bloggen, så må dere se 
  på videoen for og vite hvem som vant, også kan dere se den HELT
  tilfeldige trekningen!

  Jeg håper videoen ble bra da.. : ) 

  Men sorry for at jeg avslutter den nå!

  Jeg skulle egentlig avslutte konkurransen den 15. desember.
  Men fire dager betyr vel ikke så mye?

  Og det ser ut som det ikke er flere som vil delta uansett!

  Så! Men ingen kan gjøre noe med det nå!

  Vinneren er allerede trekt, så dere får vente og se!

  Blogges♥
 • Konkurranse til The Giant

  copy2 copy
  Trykk på bildet, eller gå inn her: http://thegiant.blogg.no/
  Og bli med i konkurransen til The Giant og vinn en kosedress!

  Håper jeg vinner !

  Blogges♥
 • KONKURRANSE - VINN JULETING !

  Hei! Da skal jeg ha en liten jule konkurranse! (Dette er publisering nr. 2)

  Du kan vinne ting du kan lage julekort eller helt vanlige kort med.
  Tingene du kan vinne kan du også bruke til og dekorere rommet!

  Dette er premien:

  picture0099

  Premien inneholder: Fargepapir, ståltrå, klister ting(små gummiting med klister på begge sidene),
  rødt bånd, Hestesko pynt i sølv(til og sette på kort osv), hjerter til og pynte med og paljetter i alle mulige
  farger. De skinner på en måte da:-)

  Alt dette kan du bruke til og pynte kort med og du kan f. eks: lage hjerter og klistre det opp
  på rommet, det har jeg gjort!

  Det eneste du trenger og gjøre, er og skrive et gavetips, et julegave tips faktisk, under
  på en kommentar. Du kan skrive så mange kommentarer du vil. Da øker det sjansen for
  og vinne! Husk og skrive på med kommentaren blogg adresse og/eller e-mail.
  Så du trenger ikke og ha blogg! Bare skriv I kommentaren hva bloggen eller e-mailen din er!

  LYKKE TIL! Konkurransen varer til den 15 desember. Sånn at da får vinnern
  sjanse til og lage noen fine julekort med premien;-)

  Håper mange blir med! Blogges♥

  (psst! Du får ekstra stor sjanse for og vinne hvis du reklamerer om konkurransen
  min på et innlegg på bloggen din! Ja! Større sjanse for og vinne: ) Hvis du reklamerer
  på bloggen din, husk og skriv det unde rpå en kommentar<3)
 • I'm smart, sexy and hot! Eller bare smart..

  Tihei på deg!

  Jeg kom nettopp på en lur ide!

  Jo, dere vet konkurransen min! Som faktisk varer til
  tirsdag den 15 desember! Remember?

  Men jeg har lyst på flere lesere, eller kommentarer og sånt!

  Så jeg tenkte istedet for og minne dere på konkurransen hele tiden,
  så kunne jeg ha konkurransen hele tiden! Okei, det høres veldig dumt ut, men
  neida! Altså jeg skal publisere samme konkurranse innlegg igjen, vær dag!
  Slik at jeg skriver opp alle som er med da. Jeg får alltid med meg alle sammen.
  Så trenger ikke folk og gå inn på den og den linken hele tiden!

  Så hvis du lurer på om jeg har den samme konkurransen igjen eller noe sånt,
  så er det den samme konkurransen. Jeg bare publiserer den om og om igjen!

  Og deresom er med i konkurransen, dere har fått en lapp og er allerede med i trekningen!

  Men dere kan skrive flere kommentarer, større sjanse for og vinne vettu! hint hint!

  picture0131

  :O Mange lapper eller hva? Og dere som er med, og ''ligger oppi'' her!
  Dere må se og skrive flere kommentarer, hvis ikke kan dere miste den stooore
  sjansen for og vinne! For flere og flere blir med, så da blir det mindre sjanse på deg!
  Så kom igjen og kom med flere tips!

  Blogges♥

  picture0132


 • KONKURRANSE

  Jeg minner dere om konkurransen min,
  der dere kan vinne flotte premier!

  Linken til konkurransen finner du
  >HER<

  Blogges¢¾

 • KONKURRANSE

  Vinn ting du kan lage kort av! 

  Jeg minner dere om konkurransen min. 

  Konkurransen finner du her: 
  http://emmasinblogg.blogg.no/1259767574_konkurranse__vinn_jul.html#comment

  Du kan vinne: Fargepapir, klister ting, rødt bånd, hjerter, hestesko,
  ståltrå og paljetter<3 Alt det kan du bruke til og pynte rommet ditt med
  eller lage julekort med:-) 

  Det kan hende at jeg føjer til noe mer! 

  Du trenger ikke og ha blogg. Du må bare ha en e-mail eller så 
  kan du bruke bloggen din. 

  Det eneste du trenger og gjøre er og skrive et gavetips.
  Ikke på en kommentar unde her, men ta linken til konkurransen, eller
  bla litt lengre ned på bloggen min. 

  Så skriver du kommentar med et gavetips under det innlegget. 

  Du kan skrive så mange kommentarer du vil! 

  Jeg har en boks, med lapper i. Du får en lapp med navnet ditt på
  for vært tips du gir. Altså gavetips:-) 

  Det er større sjanse for og vinne hvis du skriver mange kommentarer,
  eller gir mange gavetips! 

  Du får også 2 ekstra lapper hvis du skriver et innlegg om konkurransen min.
  (hvis du skriver om konkurransen min på din blogg, husk og si ifra på en kommentar
  under konkurranse innlegget!)

  LYKKE TIL! <3 Vinneren blir trukket rundt den 15 desember.

  Så kjapp deg og bli med! 

  Blogges♥

 • KONKURRANSEN - til Leanda !

  Hei, da er jeg med i en konkurranse!

  Konkurransen til Leanda. 

  Du finner konkurransen her: 

  http://leandamusic.blogg.no/

  Flotte premier! <3

  slett
  Bli med da vel! :-)

  Blogges♥


 • KONKURRANSE

  Vinn flotte premier!

  Du kan vinne ting du kan lage kort med, og ting du
  kan dekorere rommet ditt med! <3

   Gå inn her: 

  http://emmasinblogg.blogg.no/1259767574_konkurranse__vinn_jul.html

  (gå dit, så finner du konkurransen!)

  Det er stor sjanse for og vinne!

  Meld deg på nå! Du trenger ikke blogg! Blogges♥

  dsc00275
  Slang inn et bilde av meg og ingelin jeg, mihi <3

 • KONKURRANSE

  Vinn ting du kan lage jule kort av !

  Dukan også bruke de tingene til og dekorere rommet ditt.

  >Konkurransen finner du her<

  picture0109

  Mange lapper, altså mange gavetips!

  Trykk deg inn på linken og bli med!

  Blogges♥
  picture0110


 • KONKURRANSE

  Hei og hå!

  Hallo folkens? Har dere glemt konkurransen min:P?

  Det må være flere som må delta!

  Konkurransen finner du her >------------------<.

  Du kan vinne flotte ting altså!

  Veldig enkel konkurranse, og du kan skrive så mange kommentarer du vil!

  Bare klikk deg inn på konkurransen min da!

  Ta linken, eller bla litt lengre ned på bloggen min.

  Du trenger ikke og ha blogg!

  Bare gå inn her ><, eller søk : http://emmasinblogg.blogg.no/1259767574_konkurranse__vinn_jul.html#comment
  det er linken :-)

  Dere har linken, så kom igjen og bli med da!

  STOR sjanse for og vinne!


  picture0106

  picture0105  Blogges♥ • Julekalender - luke 3 - vurdering av

  Cristinasb.blogg.no

  Hei. Da skal jeg ha den julekalender vurderingen min.

  Jeg skal vurdere bloggen til Christina : )

  slett

  Header og design:

  Du har ganske grei header. Det ser fint ut og sånt. Men den er litt kjedelig. Du
  burde kanskje ha noen andre farger enn bare hvit? Fint bilde av deg på
  headeren, men jeg syns du kunne gjøre den litt mer spennende.
  Karakter 3.

  Innlegg:

  Du skriver veldig bra. Ikke for lite, ikke for mye men helt perfekt!
  Det er bra at du heller ikke tar for mange smiley'er, for det har mange problemer med(ink.meg).
  Jeg ser at du har bilder i nesten alle innleggene dine, og det er kjempe bra!
  Ingen innlegg blir kjedelige med bilder vettu!
  Karakter 5.

  Helhet:

  Du har det fint og ryddig. Ser veldig bra ut med
  de strekene imellom. Men det trekker litt ned
  på det med headeren og designet. Ikke så veldig spennende.
  Men du skriver veldig bra, og har en fin blogg!
  Karakter 4+.
  Ja, da var første blogg vurdert! Bare og titte innom bloggen hennes:
  http://christinasb.blogg.no/

  Er du enig med det jeg vurderte? Vurderte jeg bra?
  Vil du bli vurdert i julekalenderen min, så skriv en kommentar under : )

  Blogges♥ • Julekalender

  Hei:-)

  Nå har jeg nettopp spilt på min pet society på facebook.

  Har du pet society på face?

  Også var jeg i en av de butikkene på det spillet, og der kunne man
  kjøpe julekalender til 3500 pet penger eller hva enn det nå heter.
  Men jeg har bare noe med 700. Siden jeg kjøpte den dumme roboten>:)

  Så nå skal jeg spare til den julekalenderen på pet society!

  Men forresten, og ikke si at det er sent, for det er bare 3 desember!

  Tenkte og ha en sånn kalender ting på bloggen.

  Kanskje det blir litt flere lesere på bloggen min da..

  Men tenkte jeg skulle vurdere blogger, hver dag fram til juleaften
  som er den 24 desember. Så hvis du vil bli vurdert i min julekalender, så
  skriv det under på en kommentar med blogg navnet ditt. Men i dag finner
  jeg bare en blogg, en av de jeg har på den venne listen min eller en annen blogg jeg finner!
  Så får jeg ta dem som vil bli vurdert i morgen og til den 24!

  Og på den 24, eller før eller etter så skal jeg vurdere
  julas blogg, en bra blogg med en bra vurdering, den som får
  best vurdering av meg da! Så kanskje det blir din blogg som
  blir julas blogg!

  Så skriv under på en kommentar, og så kommer dagens kalender vurdering litt senere

  Blogges♥
 • KONKURRANSEN MIN !

  Hallo folkens!

  Bli med i konkurransen min da!

  >DEN FINNER DU HER<

  Du kan vinne flotte greier, og det er enkelt og delta!

  Bare titt der da!

  Se hvor mange lapper det er i boksen nå da! :O

  picture0104

  Minst 30 lapper! :O

  Bli med da♥ Blogges♥
 • KONKURRANSE - VINN JULETING <3

  Hei !

  Nå har jeg kommet hjem fra tentamen, mer om det kommer senere!

  Men jeg minner om konkurransen min!

  Der du kan vinne flotte juleting du kan bruke til og lage kort!

  >Linken finner du her<

  Veldig lett konkurranse! Bare og skrive et gavetips
  på en kommentar under innlegget(ta linken), og det
  er ikke begrenset hvrmge kommentarer du kan skrive!

  Bare skriv så mange du vil! For 1 kommentar får du en lapp oppi boksen min
  der jeg skal trekke ut en tilfeldig vinner!

  Du trenger ikke og ha en blogg, bare en e-mail eller en blogg da:P

  Så bli med da! Stoooor sjanse for og vinne!

  Blogges♥
 • DIN DUMME TREIGE VIDEO!

  Hei!

  Gjett hva jeg prøver og lagre nå! En video!

  Ikke en hvilken som helst video, men en stickman video,
  der stickman'ene danser freestyle:P

  Og jeg tenkte og sende den til Voe's UBV!

  Kanskje jeg vinner da? :P

  Men pcen er så treig siden videoen er så ''lang'' den varer
  ca. 2 min..

  Men den kommer snart da! Videoen altså..

  Men husk og bli med på konkurransen min som er lengre ned da!

  Kjekk hvor mange som er med nå! (Og der fallt alle lappene ut..)

  Se her!

  picture0102

  18 lapper <3

  Men bli med i konkurransen da! Og hvis du er med, skriv flere
  kommentarer! Det øker vinne sjansen: )

  Blogges♥


 • Juleaften om 22 dager

  Ja, jeg teller ned:P

  Jeg er med i konkurransen til >Fredrik<.

  Der kan du vinne gavekort på 500 kr fra H&M. :-)

  Håper jeg vinner!

  Forresten så fikk Ingelin julekalender gaven min påp skolen i dag, som var sjokolade kalender!

  Blogges♥
 • Norsk tentamen

  I morgen skal jeg ha norsk tentamen!

  Jipp! ....

  I dag har jeg vært på skolen, og så dro jeg hjem!

  Og Sofia har pyntet hele huset med jule ting! Inne altså.

  I morgen er det tentamen, og så skal jeg hjem og slappe av! : )

  Skal ikke på danse trening . . . Det gjør ikke så mye heller, siden
  vi skal nok bare danse masse singel siden det er Dancer of the year til
  helgen. Men det skal ikke jeg bli med på.

  Men nå har jeg nettopp sett på kommentarene mine!

  Jippi:-) Flere som har blitt med på konkurransen min!

  >Konkurransen finner du her<

  Nå er det neon folk som har ltt med da iallefall!
  picture0101

  Håper boksen til slutt blir helt full:-)

  Husk at dere kan skrive så mange kmmentarer dere vil!

  Som: Mitt gavetips er en skje

  Mitt gavetips er en skje

  Mitt gave tips er en skje!

  Du kan skrive det samme flere ganger hvis du vil, men det er supert
  at du heller skriver forskjellige gavetips på alle kommentarene dine.
  Så kom igjen og delta!

  Blogges♥

 • KONKURRANSE - VINN JUELTING

  Hei! Minner dere om konkurransen
  som jeg har rett under her!

  Konkurransen finner du >her<.

  Men det jeg skulle si, var at jo flere kommentarer du skriver,
  jo flere lapper får du! For jeg skriver opp en lapp for
  hvem som er med. Og til slutt skal jeg trekke en tilfeldig vinner!

  Og jo flere kommentarer du skriver under konkurransen, jo flere lapper
  får du. Og da vilo det øke sjansen din for og vinne : )

  picture0100

  Blogges♥
 • Jeg er med på en konkurranse!

  Jeg er med på konkurransen hos : http://denstorejulekalenderen.blogg.no
  Linken til konkurransen finner du >HER<

  Du kan vinne: eos egg, nettby max, ulike øredobber, hårpynt, gavekort fra diverse butikker, stæsj til penalhuset, undertøy, extensions, gavekort på solarium, sminke osv. Masse bra<33

  Håper jeg vinner: ) Blogges♥
 • KONKURRANSE - VINN JULETING

  Hei! Da skal jeg ha en liten jule konkurranse!

  Du kan vinne ting du kan lage julekort eller helt vanlige kort med.
  Tingene du kan vinne kan du også bruke til og dekorere rommet!

  Dette er premien:

  picture0099

  Premien inneholder: Fargepapir, ståltrå, klister ting(små gummiting med klister på begge sidene),
  rødt bånd, Hestesko pynt i sølv(til og sette på kort osv), hjerter til og pynte med og paljetter i alle mulige
  farger. De skinner på en måte da:-)

  Alt dette kan du bruke til og pynte kort med og du kan f. eks: lage hjerter og klistre det opp
  på rommet, det har jeg gjort!

  Det eneste du trenger og gjøre, er og skrive et gavetips, et julegave tips faktisk, under
  på en kommentar. Du kan skrive så mange kommentarer du vil. Da øker det sjansen for
  og vinne! Husk og skrive på med kommentaren blogg adresse og/eller e-mail.
  Så du trenger ikke og ha blogg! Bare skriv I kommentaren hva bloggen eller e-mailen din er!

  LYKKE TIL! Konkurransen varer til den 15 desember. Sånn at da får vinnern
  sjanse til og lage noen fine julekort med premien;-)

  Håper mange blir med! Blogges♥

  (psst! Du får ekstra stor sjanse for og vinne hvis du reklamerer om konkurransen
  min på et innlegg på bloggen din! Ja! Større sjanse for og vinne: ) Hvis du reklamerer
  på bloggen din, husk og skriv det unde rpå en kommentar<3)
 • KONKURRANSE ?

  Hei heeeeeeeeeeeeeei♥

  Atte atte! Jo, jeg lurte på om jeg skulle
  ha en konkurranse!

  Siden det snart er jul, og rett og slett juleaften, så hadde
  det ikke vært hyggelig med en konkurranse, der du kan vinne
  noe, en julegave kanskje! Så kunne jeg sende gaven slik
  at den heldige vinneren fikk den omtrent akkurat på juleaften!

  Så, hva syns dere? Skal jeg ha en slik konkurranse?

  DET HADDE VEL VÆRT HYGGELIG!? ♥

  Si hav dere syns, Blogges♥

 • KONKURRANSE!

  Hallo folkens!

  Minner dere om konkurransen min<3

  Her er linken: 

  http://emmasinblogg.blogg.no/1259090281_konkurranse__vinn_vin.html#comment

  Blogges
 • KONKURRANSE - VINN EN KLOKKE!

  Hei hei♥

  Nå er jeg med i konkurransen til http://waterfree.blogg.no/ !
  Linken som går direkte til konkurranser er her: 
  http://waterfree.blogg.no/1259162082_desemberkonkurranse.html#comment


  slett slett
  Du kan vinne denne klokken rett over her:-) 

  Og konkurransen går også ut på og si et gavetips !

  Og mitt gave tips er da: 

  Å lage en gavepose, en selvlaget gave pose av vanlige a4 ark. 
  Også tar du og pynter gaveposen med mye fin pynt, og 
  så må jo alle gaveposer ha ''håndtak'', så da kan du bruke noen fine bond.
  Også kan du fylle gaveposen med sminke, smykker, body lotion godsaker 
  og godteri. :-) <3 En perfekt gave til en venn! ♥  

  OG!

  Jeg vil veldig gjerne ha den klokken, fordi jeg trenger en klokke. 
  Jeg har en klokke.. Men det er bare en! Og jeg har faktisk alltid ønsket meg 
  en hello kitty klokke! Men jeg har aldri fått det:-(
  For jeg elsker hello kitty<3<33333!! Har masse hello kitty<3 

  Så jeg syns jeg virkelig fortjener den klokken, og håper VELDIG at jeg vinner♣♥♦

  HÅPER JEG VINNER!!!! BLOGGES ♥

 • KONKURRANSE - VINN VINN VINN!

  Hei hei♥

  Her kommer en veldig enkel konkurranse, der det er enkelt og vinne!

  Det eneste du må ha, er en blogg! Så du MÅ ha en blogg!

  Konkurransen går ut på at du lager en tegning, på paint eller 
  et annet program! Veldig fint om det er fargerikt! 
  Også over tegninger, eller over, eller på tegningen da, skriver du:
  JEG VIL VINNE!

  Så legger du ut tegningen på et innlegg, og legger igjen 
  linken i en kommentar her under! 

  Premien er:

  At jeg vurderer bloggen din, + at du blir linket til bloggen min i en uke + 
  at du får 5 kommentarer på bloggen din, i 5 av innleggene dine! 

  2.plass:

  2. plassen skal også få en premie. 2.plassen får
  3 kommentarer på 3 av innleggene sine. 

  DET MÅ VÆRE MED MINST 5 FOR AT KONKURRANSEN SKAL GJELDE!

  LYKKE TIL!

  i195805228592657

  Blogges♥
 • KONKURRANSE - VINN GAVEKORT TIL 500,-

  Hei!


  Der kan du vinne et gavekort til 500,- på H&M. :-) 

  Jeg er med, og jeg håper jeg vinner<3

  Blogges♥

 • KONKURRANSE! : )

  Jeg er med i enda en konkurranse!

  Bli med du og ! <3 Men det gjør ingenting om ikke det blir med(større vinne sjanse for meg<3) 

   slett da
  Håper jeg vinner<3

  DET ER KONKURRANSEN TIL:  http://flamoni.blogg.no/1258299976_stor_konkurranse.html#comment

  Blogges♥
 • Konkurranse : )

  Til Ida Wulff! http://www.idawulff.com/

   Alt du trenger og gjøre er: 

  På idawulff.com kan du nå vinne en Blackberry Curve 8520 levert av Trigcom. Alt man trenger å gjøre for å delta er å legge ut denne teksten på bloggen sin! Konkurransen avsluttes 1. desember, og man kan delta helt fram til det.

  Link til: http://www.trigcom.no/ og Ida Wulff's blogg. : ) (http://www.idawulff.com/)

  HÅPER JEG VINNER! <3

  Blogges♥
 • KONKURRANSE! :)

  Hei! <3 Jeg er med i en header konkurranse!

  Konkurransen til: http://uneaasgard.blogg.no/1258564661_konkuransed_vinn_smin.html#comment ( :D )

  Så her er da headern jeg har laget til henne! :D

  slett  Hva syns du?

  Og hvis jeg vinner! Da vil jeg ha den pakken til venstre, det med det rosa! <3

  Blogges♥
 • Ny header<3

  Nå har jeg ny header!

  Hva syns du??? 


  Ble veldig fornøyd:D 

  Snart kommer det noen konkurranser, 
  så følg med! <33

  Blogges♥
 • Konkurranse - Vinn julegave

  Jeg er med i konkurransen til: http://idajakobsen.blogg.no/ 

  Der du kan vinne en julegave! 

  slettette

  Jeg håper jeg vinner! Ønsk meg lykke til<3 

  Blogges♥ 

 • Konkurranse - vinn design

  Jeg er med i konkurransen til: http://nyde.blogg.no/1257863563_konkurranse__ny_sjans.html?c=1257863818955

  Der kan du vinne et design! :D

  Og hvis jeg vinner! Da vil jeg at headern min skal være rosa,
  fine farger, veldig meg! Og jeg vil ha noen av disse bildene da: (:D)

  emmaa

  dsc0175

  dsc0167

  001 004

  Og designet: 
  Da vil jeg ha det mest passelig med deisgnet.
  Kanskje bare ensfarget, hjerter eller mønster. Noe fint noe iallefall;-) 

  Håper jeg vinner! Blogges♥

 • KONKURRANSE!!!

  Jeg hadde konkurranse, om hvor mange N'er det var og finne der.

  Konkurransen kan du se fra lengre ned: 

  Men riktig svar var: (trummevirvel) 38!

  Og den eneste som klarte og gjette riktig, var: 
  http://seastar.blogg.no
  GRATULERER SÅ MYE! :D

  Du blir nå linket til bloggen min i en uke!

  Jeg har konkurranser på bloggen min omtrent hele tiden!

  Så følg med<3

  Blogges♥


 • Header avstemning!

  Okei! Begynner og bli litt lei av den gamle headern...

  Men! La oss se hva dere syns! 

  Nå kan dere stemme på hvilken header jeg skal bruke: 

  emma rosa header
  Nr. 1 - Den jeg har nå ? 

  emma hjerte header
  Nr. 2 - en ny en jeg har laget ? 

  Eller

  0001 emma rosa headerr
  Nr. 3 - en annen nye header jeg har laget ?

  Stem i vei! Nr. 1, 2 eller 3? 

  Du kan godt prøve og lage en til meg og:D
  Send da til: em_cb95@hotmail.com
  (Psst! Hvis du lager en header til meg, kan du kanskje få en liten premie av meg:D) 

  Blogges♥
   
 • Vinn

  for meg! Ehe!? Jo! Nå har jeg 564 kommentarer! 
  Over halvveis til 1000:-D ! 

  Såå! Den personen, eller bloggen da eller what ever!
  Den som skriver kommentar nr. 1000, skal få en overraskelse av meg<3

  Maybe blogg vurdering, maybe en klem, maybe å bli linket en uke på bloggen min
  eller maybe noe sendt til deg i posten:D 

  Så, bare sett i gang og skriv maaaange kommentarer! 

  Lykke til<3 Skriv mange kommentarer for min skyld<3

  Blogges ♥

 • Konkurranse - Vinn heltdress  DETTE MÅ DY GJØRE:

  - Legg ut koden under i et eget innlegg på bloggen din!
  - Skriv kort om hvorfor du skal vinne (vær kreativ på) du må ikke, men det er et tips fra Marcus EK! 
  - Link til konkurransen på bloggen til Marcus Ek
  - Skriv på kommentarfeltet på bloggen til Marcus Ek at du er med ! 

  Koden til filmen som du må ha med;
  <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Vy1LEXDV1_c&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Vy1LEXDV1_c&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

  Hvorfor JEG skal vinne: 

  Jeg skal vinne, fordi jeg fortjener det.
  Og jeg har veldig lyst på en sånn dress!
  Og jeg rett og slett trenger en! Før jeg fryser meg
  i hjel! Jeg trenger en sånn dress, for og holde meg varm, nå som
  det begynner og bli vinter.
  Og jeg skal vinne den, fordi jeg trenger den, 
  og kommer til og se råkul i en sånn dress!

  Øsnk meg lykke til:-)

  Blogges♥ 
 • Header konkurranse

  http://iinee.blogg.no/ har header konkurranse!

  Og det er jeg med da:-)

  iine header

  Hva syns du?

  Håper du liker den, iinee.blogg.no !

  Blogges♥ 
 • Konkurranse

  Til: www.blanco.blogg.no

  Der kan du vinne 3 triste filmer! ♥

  Jeg er med, og jeg håper jeg vinner!

  Blogges♥

 • Har blitt vurdert!

  Av: http://elisabethsl.blogg.no/1257529062_vinneren_av_vurdering.html?c=1257529983871

  Hehe! Nybegynner header du! Phu! XD 

  Skal lage nye header snart faktisk! 

  Tnekte kanskje at jeg skulle ha noen av de bildene fra fotoshooten hos Amalie<3

  For de ble veldig fine bilder! Siden vi brukte speilrefleks kamera! <33

  Så det kommer snart en på lur! Men Amalie må laste opp bildene først! <3

  Så!! <33

  Blogges<3
 • Konkurranse:)

  Jeg er med i http://maddekleppkraiem.blogg.no/1257489407_ny_konkurranse_siste_.html#comment
  sin konkurranse! :-) (link)


  slett
  Konken hennes! (se opp!xD)

  Håper jeg vinner<3

  Blogges<3

 • Konkurranse til http://www.hodetmitt.no/

  http://www.hodetmitt.no/ (link)

  www.hodetmitt.no !!<3

  konk
  Håper jeg vinner! Det hadde vært suverent!

  Bare bli med du og:D www.hodetmitt.no (sorry, kanke lage direkte link!^^)

  Hvis jeg vinner, så vil jeg kanskje at hun skal tegne dette bildet her:

  emmaa
  Kanskje! Hvis ikke jeg får noen finere bilder av meg senere inn på pcen da:)

  Men håper jeg vinner! <33

  Blogges<3
 • konkurranse

  Jeg er med i konken til http://susxnne.blogg.no/1257441902_vinn_et_kjede.html (link) 

  Blogges!


 • KONKURRANSEN!

  En liten mini konkurranse kan jeg vel ha! :D 

  Du må ha en blogg, for og være med.

  Premien er at du blir lenket til bloggen min i en uke<3

  Så! Konkurransen går da ut på og svare på dette!
  Hvor mange N'er er det her!, så du må lete! :

  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehfjeiuhrequifuiwhhguifrwigfhrughuirhgfiuhrereiutc
  h5tueththcmmmmmm
  mnmmmmmmtyu825ycgtuiyhiuioirwrwejirwrkljknnnmmmmmmmmmm
  mnmmmmmmmwrijgngrjgioroonmnoerqgfjirgrqjx9848
  84e31uxr4u31tyuhytgunt432qoitcm85tqucmg5ncg5875y2cn2c5yctm
  9mnm5c5782yt5ytuyruiewcmnncrwuighyw4gnui4tciu
  iuhnruihgciurenwriueiurehghngruehywuihhhhhnhhhhhhhhhhhhhhhhhnhhhh
  hhhnnnhhhhhhhwuhgtwhgnghwrukixgyunctgu 
  mmmmmmnhnnwwwwwwwwwwwwwutnhghmujwbvbfyuwhuchgnuynuxtgrxunufyngx
  fyungyusntrgbbrfhewngnumemnh. 

  LYKKE TIL! :D

  Du kan bare gjette en gang, og skriv svaret ditt på en kommentar, og merk med
  blogg navnet ditt! Altså slik at jeg kan vite hvem som er med! :-) 

  Blogges<3

  (Edit, det var helt umulig og se videre bortover hva jeg skrev her oppe! Nå har jeg endret på det,
  og nå skal det være litt enklere se! :-) )
 • Konkurranse!

  Til Aninejohansen.blogg.no :D 

  http://aninejohansen.blogg.no/1257361403_jeg_holder_konkurrans.html (link)

  Det er header konkurranse, så her er header til deg!! :D

  anine header (trykk på bildet for og få det større<3)

  Håper du likte headern! <3 :-)

  Hva syns du om den? Blogges<33

 • KONKURRANSE!

  Til : http://easymakeup.blogg.no/1257242953_konkurranse_vinn_10_p.html#comment (linken!)

  Yeye! Jeg vil vinnexD

  Premien er falske øyevipper.. :p

  Yeye! Bare bli med!

  Blogges!!!!!!!!
 • Konk - Mallo88.blogg.no !

  Jeg er med i en konkurranse! Konkurransen til
  www.mallo88.blogg.no                       :-) <3

  slett

  Blogges<33 
 • Vinneren av konkurransen!

  Til meg og Amalie!<33

  Og vinneren får de vite hvem er ved og se på denne videoen:-D


  Gratulerer! Du må si hvilke par øredobber du vil ha, og si adressen din, slik
  at vi kan sende deg premien! Send mail til: jaja_q95@hotmail.com

  Det kommer flere konkurransen:D Blogges<3
 • Jeg er med i en konkurranse!

  Woho ;-) 

  Konken til: 

  http://linatherese.blogg.no/1257175190_konkurranse_vinnvinnv.html

  Håper jeg vinner:D Blogges<33
 • KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

  Konkurransen er avsluttet! 

  Siste frsit var den 1. november!

  Konkurransen er også stengt av hos Amalie!

  Du kan ikke delta lengre!

  Vi skal finne ut vinneren med en gang jeg og Amalie er sammen:-) 

  Så bare vær tålmodig!
  Resultatet kommer snart! <3

  Blogges<3
 • Hvem er dette vinner:-)

  Jeg har jo hatt en konk. der du skulle gjette hvem en kjendis var! Også
  hadde jeg finale:-) Og vinneren ble www.pernillesolheim.blogg.no ! :-)

  Gratulerer! Du skal få 10 kommentarer på bloggen din, og du skal bli linket til
  bloggen min:-D  I en uke! :D 

  Blogges<3 Husk også at jeg og Amalie har en konkurranse på gang!
  Den varer til 1 november! Linken finner du her:  http://emmasinblogg.blogg.no/1255975862_konkurranse.html#comment

 • MINNER DERE OM KONKURRANSEN!

  Hallo folkens! Har dere blitt helt borte i gokkeland eller!??

  Jeg og Amalie har fortsatt konkurranse!

  Så folkens!!! Det varer ikke så lenge til! Den varer til 1 november!
  Det er ca. 1 uke til. Nei vent Det er en uke til! AKKURAT! ^^

  Her har dere linken til konkurransen: http://emmasinblogg.blogg.no/1255975862_konkurranse.html#comment

  Gå inn der fort! Kjapp deg da! Premien er et par lekre øredobber! <33

  LYKKE TIL<3


  picture0080picture0081


  <33
 • Minner dere om Konkurransen!

  Minner dere på om at det er konkurranse her på bloggen!
  Det er min og Amalie sin blogg. Amalie's blogg: www.amaliesinblogg.blogg.no

  http://emmasinblogg.blogg.no/1255975862_konkurranse.html#comment

  Der har dere konkurransen! :-) Jeg kan ikke lage linker på den pcen, så dere får bare
  ta kopier og lim inn, og søk! <33

  Dere kan vinne noen rå lekre øredobber! <33 Konkurransen varer til den 1 november<3

  SÅ KOM IGJEN FOLKENS! BLI MED I KONKURRANSEN NÅ DA! :-)

  Blogges<333
 • Minner dere om Konkurransen!

  Husk nå da at det er konkurranse på bloggen min! Og Amalie sin:-) - www.amaliesinblogg.blogg.no 

  Jeg kan desverre ikke lage linke rpå denne kverka pcen her! Såå! ...

  Men søk på dette: så kommer du til konkurransen! 

  http://emmasinblogg.blogg.no/1255975862_konkurranse.html#comment - her er konkurransen

  Blogges <33
 • KONKURRANSE

  Ja, da kjører jeg en konkurranse sammen med Amalie! <3

  Du skal altså finne ut hva dette er:


  Hint:
  Rosa
  Ha oppi

  regler:
  - du må ha blogg!
  - du kan bare gjette 2 ganger
  - du må skrive hvilken av øredobenne du vil ha
  - du må også skrive en liten komentar
  -  varer til1. november

  Premien er:

  At du kan velge 1 par av de 5 parene med øredobber her:  1.

  2.

  3.
  slett
  4.
  slett2
  5.
  slett3

  LYKKE TIL! <3

  - Emma og Amalie <33
 • UKAS KONKURRANSE!

  HVEM ER DETTE??

  hvem er dette

  Vet du hvem dette er? Så skriv på en kommentar under!

  Regler:
  Du må ha en blogg
  Du må skrive hvem du tror det er, under på kommentar
  Du kan bare gjette 2 ganger

  Premien er:
  At du blir linket i innleggene mine i en uke!
  Og at jeg skriver 10 kommentarer på 10 av innleggene dine:-)

  Lykke til!

  Blogges<3
 • FOTOKONKURRANSE!

  Ja folkens, det er fortsatt fotokonkurranse! Noen som gidder og bli med?

  Temaet er: Høst

  Så sett i gang!

  Regler:
  Du må ta bilde selv 
  Du må ha en blogg
  Du kan ikke delta mer enn 2 ganger
  Du kan redigere

  Premie: 
  At du blir ukas anbefalte blogg, og at 
  jeg skriver kommentarer på 10 av innleggene dine<3

  Lykke til! Bare sett i gang!

  aabilde 019

  Blogges<33

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits