Videoblogg: Moteshow

Heihei ♥

Nå har jeg redigert sammen noen klipp fra i går og da vi øvde på tirsdag til moteshowet til en videoblogg! Media har også filmet hele moteshowet så det kan hende at jeg legger ut videoen av det også hvis de legger det ut på youtube. Håper dere liker denne videoen, ENJOY!  


Husk tannhjulet -> HD!

Hva syns du om videoen? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Idag ble det skikkelig kort dag på skolen, siden vi hadde en prøve der vi kunne gå når vi var ferdig, så da var jeg ferdig litt før 13.00. Idag skal jeg bruke dagen på å gjøre skolearbeid, og jeg skal ikke trene siden jeg har vært så syk, så nå vil jeg bli helt frisk igjen før jeg danser igjen. Jeg har også tenkt til å redigere 3 forskjellige videoblogger etter at jeg har gjort litt skolearbeid, så gled dere til at de videoene kommer ut! Her er dagens outfit. 
  Tok bilder på tre forskjellige steder, for nå har batteriet på fjernkontrollen min nesten dødd ut, så derfor måtte mamma ta noen bilder av meg. 

  Dagens Outfit// Genser/Gina Tricot, Bukse/H&M, Jakke/Bik Bok, Skjerf/Bik Bok.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • På skolen

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg på skolen og slapper av, nå venter vi egentlig på at det skal bli kveld og vi skal ha siste moteshow. Det har vært mange ungdomsskole elever her, og vi har hatt to moteshow. Det gikk veldig bra, men det var sykt stressende å skifte klær siden vi hadde så dårlig tid backstage. Siste moteshow er kl. 18.30 etterpå, og da skal også mamma komme og se på. 


  Meg akkurat nå. Temaet er kpop, så derfor er det knæsje farger på både sminke og i hår.


  Marcus og meg  Jeg har også tatt masse bilder og fått Sofia til å ta bilder av meg under moteshowet, og jeg har også filmet litt. Så da kommer det masse bilder senere og en videoblogg fra skolen til helgen får jeg håpe.

  Hva gjør du nå? Hva syns du om stylingen min?

 • Lang skoledag

  Heihei ♥

  Idag har jeg vært på skolen i nesten 12 timer, og det er fordi vi har øvd til moteshowet etter skolen idag! I morgen er det åpen dag på glemmen vgs, så da er det bare å komme på dagen og på kvelden! Jeg skal være med å gå moteshow, og jeg skal ha på meg 6 forskjellige antrekk. Og det "morsomste" er at jeg ca. bare har 1 min på hvert antrekk å skifte på. Idag måtte jeg bokstavelig talt kaste av og på meg klærne, og jeg rakk ikke alltid engang å kneppe igjen den ene blusen jeg hadde på meg, haha. Lurer på hvordan det kommer til å gå i morgen. Jeg tok også med meg kameraet på skolen idag, men jeg tok selvfølgelig nesten ingen bilder, skal prøve å ta flere bilder i morgen. 
  Skoene til Rebecca, veldig viktig å skrive på bloggen at det er hennes, haha. Hun er serriøst helt skogal. 

  Bildene er mer fra backstage og fra når vi ikke øvde. I morgen kan sikkert Sofia ta bilder av oss når vi går på selve moteshowet. Nå skal jeg se litt på tv før jeg legger meg tidlig, for i morgen er det enda en lang dag på skolen som venter meg! Hvis dere vil komme på åpen dag så kan dere se en invitasjon til det HER.

  Hvordan har din dag vært? 

 • Crazy girl

  Heihei ♥

  Nå ligger jeg på soffaen med en helt stappa mage. Jeg har spist så mye mat nå at jeg orker ikke å gjøre noe, haha. Jeg skal snart finne fram noen klær jeg trenger til moteshowet på skolen, vi skal nemlig ha åpen dag på skolen og da skal jeg være med å gå på moteshowet. I morgen skal vi øve helt til kvelden, og vet dere forresten hva dagen min starter med!? Tannlege time.. Hater det, tror jeg skal borre. 

  cksVzi on Make A Gif, Animated Gifs

  Trenger forresten noen blogg ideer nå til hva jeg kan blogge om! Og svarene på spørsmålsrunden kommer i to videoer, jeg må bare få redigert dem ferdig først, så jeg håper at jeg får gjort dem ferdig denne uken. 

  Hva vil du at jeg skal blogge om? 

 • American scarf

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg hjemme og slapper av, har hatt en lang dag på skolen idag, så det er sykt deilig å være hjemme igjen nå. Det var jo også litt deilig å komme ut å bevege seg litt siden jeg har vært syk i en uke, og det var sinnsykt kjedelig. Er helt klart bedre nå, men hoster fortsatt litt og lever på hostesaft som smaker helt grusomt.   Hvordan jeg ser ut idag! Rakk ikke lyset idag til å ta noen outfits bilder desverre, håper tiden går fort så sommeren kommer, for da er det lyst ute hele tiden. Nå skal jeg se ferdig en film, så snakkes senere. Ha en fin kveld alle sammen ♥

  Hva syns du om bildene? Har du gjort noe spesielt idag? 

 • T.G.I.F Show - Episode 18

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av med hostesaft smak i munnen, æsj hostesaft smaker helt forferdelig. Det er så kjedelig å være syk, og nå tror jeg at jeg har fått lungebetennelse også, "yey"... I kveld skal jeg bare spise masse digg mat som jeg sikkert ikke kommer til å smake noe av siden jeg nesten har mistet all smaks sansen i tillegg, og se på filmer. Her får dere episode 18 av T.G.I.F show, der Enya steppet inn for meg siden jeg er syk. ENJOY! 


  Trykk på tannhjulet og ta på 1080p!!

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble Sunniva, besøk bloggen hennes HER.

  Hva syns dere om videoen? Fullfør setningen: Jeg er fan / ikke fan av DJ broiler fordi?... 

 • I want this in my closet #3

  Heihei ♥

  Nå ligger jeg på soffaen og slapper av, har ikke gjort noe annet enn å se litt på tv og sovet i hele dag. Er syk, så jeg har ikke vært på skolen idag. Jeg var på skolen på tirsdag og onsdag, men i går så ble jeg bare dårligere. Det er sinnsykt kjedelig å være syk, for jeg har absolutt 0 energi til å gjøre noe som helst. Men siden jeg ikke har så mye interessant å blogge om, så tenkte jeg å vise dere enda et "I want this in my closet", har laget antrekket i polyvore og jeg bare elsker det! 

  burgundery

  Hva syns du om antrekket? 

 • Ukens Spørsmål #10

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, jeg sovnet nemlig på sengen etter at jeg hadde sett på film, men jeg sov bare i en time. Det blir mye soving når man er syk desverre, og heller ikke verdens beste blogging, men jeg prøver i det minste. Filmen jeg så på istad heter Step Up revolution, og den vil jeg anbefale dere alle å se! Den var kjempe fin. Over til ukens spørsmål. 

  jeg har lurt på om du har en blå genser fra Gina med USA flagget på brystet ? Som du vill selge ? Jeg har det, men selger den desverre ikke ;)  Hva heter sangen?
  Gabrielle Aplin - liar and the lighter (den jeg har med i bedtime routine)

  burde jeg begynne med sminke? synes kanskje jeg trenger litt til øynene, men det er bare 2 andre jenter i klassen som bruker det, og som sagt er jeg bare 12 så....er det tidlig? Ja det er tidlig, vent noen år syns jeg. Du burde heller starte med sminke når du syns det er mer naturlig, og ikke bare fordi du "burde" det. Og hvis du skal starte i det små så kan du starte med å bare bruke mascara, men for all del ikke hopp rett i brunkrem og masse sminke som ødelegger den fine huden din når du er så ung. 

  hva heter kamera og linsen du bruker? Jeg har canon eos 600d med 18-55mm, og 50 mm 1.4 linsen. Jeg bruker 50 mm linsen mest, og det er den linsen som gjør alle bildene mine på bloggen bra. 

  Hvor er den rosa kukoppen fra? :) Den er fra nille faktisk, men kjøpte den for lenge siden!  Har noen spørsmål jeg lurer på og håper på svar siden jeg digger bloggen din. Men jeg lurte på om du bor i Fredrikstad og om du kan si litt om byen og om det er lett og få venner og sånn ? ;D Ja jeg bor i Fredrikstad. Vet ikke hva jeg skal si om byen jeg, vi har shoppingsentre, cafeer, kino, nattklubber osv. Og ja jeg vil vel si det er lett å få venner, hvertfall når man går på skole og blir kjent med masse folk der. 

  Hvordan fikser du øyenbrynene og hvilken øyenbryns blyant/pen bruker du? Jeg tegner bare på øyenbrynene mine med en lys-brun øyenbryns blyant. Jeg har testet ut fire forskjellige merker nå, og akkurat nå så har jeg isadora blyanten. Jeg har også brukt gosh, kick og h&m før, der gosh helt klart er den beste, men den er utsolgt av min farge overalt nå :(

  Kan du legge ut bilde av den? Orker ikke å gå og finne den og ta bilde av den, haha litt lat burde man få lov til å være når man er syk! Men den ser bare ut som en vanlig blyant bare med en kost på enden, den kan kjøpes på vita så det er bare å spørre etter øyenbryns blyant der. 

  Hvem er Steffen? Steffen er FETTEREN min. Og vi er like gamle så vi har mye til felles og er gode venner. 


  Har du eller søskene dine gått på teater?? Ja, vi har gått på teater alle sammen! Vi gikk der sammen for noen år siden. 

  Hvilke blogger leser du? Jeg leser krisssy, soffas, wossa, andreabadendyck, voe, bianca, mathildewh, auroramohn, matholck, annijor osv. 

  hva er den fineste kommentaren du har fått? Det vet jeg ikke, har fått så utrolig mange fine kommentarer av dere søte lesere! ♥

  Hvor lenge har du blogget, og hva liker du best med å blogge? :) Jeg tror bloggen min ble laget i 2009, men da blogget jeg helt forferdelig så vil helst glemme den tiden, haha. Det beste med bloggingen er at jeg har mulighet til å dele hva jeg vil med dere av bilder og meninger, og få masse fine tilbakemeldinger av dere! 

  Er du og Sofia tvillinger ? ;) For 19047304932324. gang - nei. Sofia har en annen tvilling som er Didrik, og de to er da småsøsknene mine.   Hva syns du om svarene? Noe du lurer på til neste gang? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Idag tvang jeg meg selv på skolen fordi jeg ville ha gym♥ Ja, gym er gøy - bare få det inn i dere, haha neida.. Dagen var ellers veldig grei, vi gjorde bare noen oppgaver i engelsken og så på film i norsken, skikkelig avslappende! Nå skal jeg bare slappe av, for jeg er ikke helt frisk enda. Nå har jeg nemlig fått en utrolig irriterende hoste og jeg har kjempe hes stemme, jeg høres ut som et esel. Men her får dere dagens outfit. 
  Dagens outfit// Jakke/Zara (ny), genser/vet ikke, bukse/h&m, skjerf/pieces, sko/dna. 

  Hva syns du om dagens outfit?

 • Bedtime Routine

  Heihei ♥

  Nå ligger jeg på soffaen og slapper av, og hodet verker skikkelig nå. Jeg har bare slappet av og sett på tv-serier i hele dag. Dette er første gangen på ca. 2 år jeg har vært hjemme fra skolen, helt sykt egentlig. Nå fikk jeg hvertfall lastet opp bedtime routine på youtube, filmet nemlig inn videoen for en uke siden. Her er min "bedtime routine", ENJOY!  


  Ta på HD!!

  Hva syns du om videoen? 

 • Syk bitch

  Heihei ♥

  Syk. Et så irriterende ord på tre bokstaver. Jeg hater å være syk, føler at jeg ikke kan gjøre noe da. Nå har jeg nettopp spist middag, og før det så sovnet jeg på sengen. Var helt fin i Oslo, og så kommer jeg hjem og alle mulige ferie-bakterier angriper meg. Og hvorfor jeg kaller dem ferie-bakterier, er faktisk en litt "morsom historie". For det har seg nemlig sånn at jeg blir syk på en spesiell måte hver eneste stygge ferie, altså rett og slett skikkelig dårlig, og jeg blir alltid så kvalm og kaster opp i tillegg. Så nå skal jeg legge meg igjen og se på en dokumentar som jeg må se fordi venninna mi sa det, haha. Også må jeg se ferdig Ted som jeg startet med på toget istad, den er serriøs skikkelig morsom.  Ønske meg god bedring? :D 

 • En liten blogganbefaling

  Heihei ♥

  Jeg kom over en blogg for ikke så lenge siden, og bloggen tilhører Åshild og heter wossa.blogg.no! Første gang jeg var inne på bloggen hennes så måtte jeg lagre bloggen hennes til safari linjen min slik at jeg ikke glemte den, og nå er jeg innom og titter hver dag! Hun er en kjempe søt jente med en dritfin klesstil, og det meste du kan se av nedover bloggen hennes er antrekk. Hun skriver bra og bildene hennes er kjempe fine.   Jeg anbefaler dere helt klart til å besøke bloggen hennes, trykk HER for å komme til bloggen hennes, eller på bildet over ♥

  Har du vært innom bloggen hennes før? Hva syns du om bloggen? 

 • Oslove

  Heihei ♥

  Nå er jeg i leiligheten i Oslo med Steffen, og idag har vi vært rundt i sentrum og shoppet og slappet av. Vi sov hos Steffen fra i går, og vi var ikke i sentrum idag før 15-tiden. Nå har vi nettopp spist middag, også skal vi kanskje se en film etterpå. Her er litt bilder fra idag. 

  Har hatt en kjempefin dag, selvom det var helt sinnsykt kaldt! 

  Hva har dere gjort idag? Hva syns du om bildene?

 • Et lite hei fra Oslo

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og Steffen på rommet hans og slapper av og ser egentlig på tv-serier! Jeg kom inn til Oslo tidlig idag, og vi har da bare gått en tur til butikken som tok 1 time, spist og sett på Vampire diaries og Blue mountain state. Nå skal vi snart sette på en film, og i morgen skal vi bare gå rundt i sentrum, og det kan hende at jeg får shoppet litt! Jeg skal være i Oslo til søndag, så får ikke blogget så sinnsykt mye siden jeg skal utnytte tiden her best mulig. 

  Hva skal dere gjøre i helgen?

 • T.G.I.F Show sykemeldt

  Heihei ♥

  Må desverre komme med en dårlig nyhet, og det er at det ikke blir noe T.G.I.F Show i morgen. Vi skulle ha filmet idag, men Sofia spydde på treningen så hun har tydligvis blitt syk. I tillegg så skal hun bort i morgen og jeg skal til Oslo, så vi har ingen mulighet til å filme i morgen heller. Dere får glede dere til neste uke istedet, håper vi er friske og har tid da!   Ønsk gjerne Sofia god bedring ♥ 

 • Cocoa

  Heihei ♥

  Jeg kom hjem for litt siden, og jeg har da vært ute med hunden min og lagd kakao. Nå sitter jeg på kjøkkenet og har tenkt til å starte med noe skolearbeid, og senere i kveld er det dansetrening! Jeg er fortsatt helt sinnsyk støl fra gymmen, så jeg lurer på hvordan treningen kommer til å gå. 


  Søte Spottegutten min ♥

  Nå skal jeg da bare starte på den sinnsyk kjedelige skoleoppgaven og bli fort ferdig med den! Har aldri lekser, men når jeg først har en liten oppgave å gjøre så er det så kjedelig. Foretrekker virkelig 0 lekser og 0 skolearbeid på fritiden. Men sånn er livet. 

  Hva skal du gjøre idag? Hva syns du om bildene?

 • Onsdag

  Heihei ♥

  Idag har jeg hatt lang skoledag, og etter skolen gikk jeg i byen der jeg møtte Therese ♥ Vi gikk kun rundt og tittet og snakket, og så ble jeg plukket opp av mamma og dro hjem. Når jeg kom jeg hadde jeg og Sofia tv-serie maraton. Vi orket ærligtalt ikke å gjøre noe annet enn å sitte der i soffaen, så da var det så deilig å bare se på tv. Jeg er skikkelig støl fra gymmen i går, så idag har jeg "slitt" med å gå og jeg har hatt skikkelig vondt i ryggen! Men utrolig nok så har jeg faktisk skikkelig treningslyst nå, det MÅ bare bli bedre vær ute først så skal jeg ut og trene intervall trening! Gleder meg skikkelig til å starte med det faktisk. 

  Noen raske snaps for hvordan jeg ser ut akkurat nå. Nå må jeg lese i en bok, og da legger jeg meg i sengen i samme slengen, slik at jeg kan få en god natts søvn etter at jeg har lest det jeg skal. 

  Hva har dere gjort idag?

 • Ukens Spørsmål #9

  Heihei ♥ Nå tenkte jeg å svare på ukens spørsmål, eller de spørsmålene som har kommet inn siden det ble nytt år! Svarer også noen ganger i kommentarfeltet, men er ikke alltid like flink til det, så samler alle spørsmålene her også, det kan jo være flere som lurer på det samme.

  Hvor redigerer du bildene dine og headerne? Jeg redigerer dem i Photoshop CS5.

  Lager du gratis design? Ja det gjør jeg, de kan dere finne HER. Hvis dere vil bestille deres egent design så trykk på menyen der det står "DESIGN", det står all info dere trenger å vite der.

  hvor er genseren fra? Den er fra Zara, men jeg fikk den til jul 2011, så tror neppe de har den lengre.  Vet du når det kommer ut nye episoder av Pretty Little Liars? De kommer ut (for oss i norge) hver onsdag nå, så det har allerede kommet en episode forrige uke og en idag. Dette gjelder om du ser episodene fra nettet altså.

  Lurer forresten på hvor du ser seriene dine? :) Jeg ser dem ikke på noen side, men hvis dere vil se dem på nett så kan dere se dem HER. Hvis ikke så funker thepiratebay.se og netflix? også bra!

  Hvor er lua fra? Den er fra en sports butikk på Nordbyen, merket er Sweet og den kan man bestille på yunkjard.com eller noe også. Bare google it.


  Hvem er han med det blonde håret? Det er Christoffer, kjæresten til Sofia (søsteren min).  HVOR ER DEN GENSEREN FRA?! Den er fra Monki.
  Har Sofia blogg? Ja det har hun, den heter soffas.blogg.no

  Hvor mange lesere har du? Det varierer jo selvfølgelig, men mellom 250-420, i det siste har det vært mest 260-320.

  kan du vise bilde av tvillingen til Sofie? SofiA* Haha, alle sier Sofie, det er Sofia! Ja, her er et bilde av han, Didrik min brushis.


  Bilde fra sommeren tror jeg.

  Lurer du på noe til neste gang? 

 • Hvor mye hud burde man egentlig vise?

  Heihei ♥

  Det er lenge siden jeg har skrevet noen innlegg der jeg har delt mine personlige meninger. Jeg har ofte hatt supre ideer om å skrive om noe viktig, men så har jeg aldri noe å skrive. Men så kom jeg på et tema nå som er et ganske dilemma når det gjelder blogg. Hvor mye hud burde man egentlig vise på en blogg? Er det greit å dele masse bilder av deg selv i kun undertøy eller bikini?

  Jeg har sett på så utallige mange blogger der unge jenter deler bilder av seg selv i bare bh-en, og hvis det er en populær blogg så er nok halvparten av kommentarene som består av "OMG vet du hva du gjør, du kommer til å komme på porno side!!!" "Slutt å vis deg frem din hore!!!" osv. Jeg har ærlig talt aldri brydd meg om noen deler et bilde av dem selv i bh eller bikini, untatt den ene gangen da topp bloggeren Sophie Elise delte noen bilder av henne der hun dro trusa litt for langt ned, akkurat det syns jeg var litt for drøyt. Når man driver en såpsass stor blogg og har så mange yngre jenter som ser opp til deg, så burde man ikke legge ut bilder av seg selv i push-up bh og gjennomsiktig g-streng (overdriver litt nå), for da kan jo faktisk jenter føle at de blir oppfordret til å gjøre dette selv på sine blogger.   Når man legger ut slike bilder så burde man også være klar over konsekvensene med hva som kan skje med disse bildene. Jeg vet ikke om flere av dere har lest det om Voe, der masse bilder av henne ble lagt ut som reklame for dating sider? Når hvem som helst har mulighet til å ta et bilde og bruke det uten godkjenning på en nettside, så er det litt skummelt å tenke på hva folk vil gjøre med slike "lettkledde bilder". 

  Når det gjelder om yngre jenter ikke "tåler" å se slike bilder på en blogg, så vil jeg bare si at det er dems valg om de klikker inn på bloggen eller ikke. Jeg har også lest så mye om at folk sier de får dårlig selvtillit når man ser disse pene topp bloggerne med den fine flate magen og den perfekte kroppen, men som sagt så velger du selv om du vil lese den bloggen eller ikke. Man trenger ikke å overreagere helt.

  For meg så er det helt normalt å legge ut bikini bilder, men litt mer privat å legge ut bilder i undertøy. Men hvorfor er det egentlig det? Jeg tenker hvertfall at bikini bruker man på strender og når man bader, der alle kan se deg siden det er i offentligheten. Men undertøy er det vanligvis bare du selv som ser, jentene i gym-garderoben og kanskje kjæresten din. Jeg føler også at det er helt normalt å vise bilde av deg selv i bare shorts og sports-bh, men hvorfor vi reagerer forskjellig på de ulike type "undertøyene", det vet jeg rett og slett ikke.   Jeg syns hvertfall at bloggere burde selv få bestemme om de skal dele slike bilder eller ikke. Jeg har ikke noen behov for å vise meg fram i undertøy på bloggen, jeg syns det rett og slett hadde vært flaut, spesielt siden familien min, lærerne mine, venner og folk i hele verden kan se dem.

  Hva syns du om innlegget? Hva er dine meninger rundt dette?

  (Dere kan godt dele innlegget videre, eller bare trykke liker på facebook knappen hvis dere er enige med meg)

 • Indian

  Heihei ♥

  Idag har jeg jeg hatt kort skoledag, og dagen gikk ekstra fort siden vi så på en presentasjon om skole og lærling istedet for engelsk time idag. Nå skal jeg lage en del headere som folk har bestilt, starte på et blogg design til en blogger og så bake brownies! Er så lei av vinteren nå, går kun rundt og venter på at sommeren skal komme. Så det er hvertfall deilig å ha noe å gjøre nå slik at tiden går litt fortere.

  Hva skal du gjøre idag? Hva syns du om bildene? 

 • Kakao og skolearbeid

  Heihei ♥

  Nå er jeg ferdig med norsk oppgavene, tok litt lang tid siden jeg ble distrahert av noe som kalles musikk midt i arbeidet. Følte for å bevege litt på kroppen istedet for å sitte stille i sengen, så da tok det litt tid før jeg ble ferdig. Nå skal jeg legge meg og lese i den engelske boken vi må lese til i morgen, så da leser jeg så mye jeg orker før jeg sovner. 

  Elsker å lage meg kakao hele tiden gjennom vinteren! Det er så godt, og kakaoen hjelper litt å holde meg på pinebenken når det gjelder å være sunn! Har ikke spist så mye godteri i det siste, har kun spist litt på kino. Halvåret før jul så spiste jeg godteri nesten hver dag, og å kutte ut det er jo et nyttårsforsett i år, så det skal jeg klare.

  Hva syns du om bildene? Natta ♥

 • Mandags galskap

  Heihei ♥

  Da er snart denne mandagen over, heldigvis. Jeg er ærlig talt ikke så glad i mandager, fordi da er helgen over, jeg har lang skoledag, og det er lenge til neste helg! Haha. Og for å sette prikken på i'en så er jeg nødt til å lese en engelsk bok og gjøre norsk oppgaver nå til skolen.   Fikk akkurat tatt noen kjappe bilder før kameraet mitt døde, har ikke ladet det i hele helgen, så det sier jo litt. Men nå må jeg gjøre skolearbeid, håper det går super fort! 

  Liker du mandager?

 • Something old

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på Halvbroren på tv, og før det så vi på en film, Untouchabled. Filmen var kjempe bra, og den går egentlig på kino i Norge nå, men vi så den heller på nett. Halvbroren (tv-serie på nrk) er også veldig bra, og jeg hadde ikke fått med meg at det hadde kommet ut to episoder allerede, så da så jeg nr. 1, 2 og 3 idag. Nå skal jeg legge meg, for i morgen er det skole igjen, men først tenkte jeg å dele noen bilder med dere som jeg tok istad.   For en stund siden så fant jeg flere gamle kameraer gjemt inne i et skap her hjemme, og det over på bildene er et av dem. Det første jeg tenkte når jeg så kameraene var at disse må jeg bruke i noen søte photoshooter til sommeren! Så det gleder jeg meg til! Aner ikke hvor gamle kameraene er, vet bare at de ikke funker. 

  Følger du med på Halvbroren? Hva syns du om bildene? 

 • Black and white perfection

  Heihei ♥ 

  Nå sitter jeg fortsatt påkledd i morgenkåpe, typisk antrekket for en søndag! Føler jeg burde kle på meg eller hvertfall ta en dusj, men først må jeg lage meg en god lunsj, for nå holder jeg på å sulte i hjel. Idag har jeg også laget ferdig det nye gratis designet, og det kan dere finne HER.   Har du gjort noe ut av dagen? Hva syns du om bildene?

 • Bestille design / header

  Heihei ♥ (Dette innlegget hører til menyen min under headeren, til der det står design).

  Jeg jobber daglig med å lage headere til andre blogger, og jeg får hele tiden spørsmål om jeg kan lage header til en, eller design. Så derfor tenkte jeg å skrive et innlegg med litt informasjon om nettopp dette, så det hadde vært fint om dere leste dette før dere sender meg en mail ang. header og design. 

  HEADER: Header koster 50 kr, men hvis du har 500 lesere eller fler, så kan jeg lage det gratis i bytte mot reklamering. Før så lagde jeg headere gratis, men jeg har funnet ut at jeg bruker alt for mye tid til å lage disse headerne, uten at jeg egentlig får noe igjen for det. Hvis du skal bestille en header så må du sende meg en mail til: em_cb95@hotmail.com - der du må ta med blogg adressen din, bilder som du skal ha med i headeren (helst bra bilder, kanskje tatt ute. Det er ikke gøy å jobbe med web cam bilder), hvor stor den skal være (bredde x høyde) og om du har noen ønsker på hva som skal stå på headeren, utseende osv. 


  Her er noen få av headerne jeg har laget. Jeg har også selvfølgelig laget alle headerne jeg har på bloggen min, jeg lager alltid headeren min selv.

  DESIGN: Design har jeg startet med å ta betalt for, siden det er så mange som spør om design. Det tar meg mange timer å lage et blogg design, så jeg vil gjerne ha noe tilbake når jeg bruker så mye tid på det. Jeg tar bare 150kr betalt for et blogg design (200 kr for hastedesign, da lager jeg designet på veldig kort tid), og pengene kan sendes eller bli satt over på nettbanken. Når du bestiller et design fra meg, så kan du komme med noen ønsker og inspirasjon, så lager jeg et design ut i fra det. Jeg er ikke ferdig med jobben før DU er fornøyd. For å bestille design, kontakt meg på: em_cb95@hotmail.com 
  Noen av designene jeg har laget, headerne dere ser der har jeg også laget. I tillegg har jeg selvfølgelig laget mitt eget design på bloggen min.

  Jeg lager også gratis design, og de finner dere her: emmadesign.blogg.no

  Er det noe dere lurer på? Hva syns dere om de designene/headerne jeg har laget?

 • Historien om Pi

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino med Sofia og Enya! Vi så på Historien om Pi i 3d, og den var veldig fin. Anbefaler dere å se den. Nå skal jeg snart spise middag, og senere i kveld skal vi antageligvis nok se en til film eller spille kort. Vi skal hvertfall slappe av, det er det som er så deilig med helg!   Har du sett eller vil se filmen? Hva syns du om den? 

 • Red lips

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og spiser og fikser meg samtidig, har litt dårlig tid siden jeg skal på kino nå snart! Men jeg aner ikke om jeg skal ta bussen eller ikke, så derfor er jeg ganske så stresset nå. Jeg tok noen bilder i går, men fikk aldri lagt dem ut, her er noen av de. 

  Hva syns du om bildene? 

 • T.G.I.F Show - Sesong 2 (Episode 17)

  Heihei ♥

  Da har det blitt et nytt år, og det betyr også en ny sesong med T.G.I.F Show! Vi fortsetter bare å kalle episodene 17, 18 osv etter de andre, for da blir det enklere å finne tilbake til de andre episodene. Det hadde vært veldig slitsom om man måtte søke "sesong 2, episode 4, sesong 1, episode 4"... Men håper dere liker videoen, ENJOY! 


  Ta på HD!!

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Hvis jeg kunne tilbringt en hel dag med Emma og Sofia, så ville jeg brukt dagen på... ? 

 • Nighty Night, sleep tight

  Heihei ♥

  Fin overskrift ikke sant? Det er jo veldig viktig at man sover tett sammen om natten. (Jeg vet jeg gir 0 mening, haha) Nå skal jeg snart legge meg, jeg skal bare se gjennom t.g.i.f episoden som skal komme ut i morgen først. Jeg og Sofia har blitt mye flinkere med episodene nå, i år så skal alle komme ut på fredagene, 0 forsinkelser. Det er hvertfall det vi satser på! 


  Natta alle søte! ♥ - Legger du deg tidlig eller sent hver dag? Hva syns du om bildene? 

 • So cold outside

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg inne med en kopp kakao, huff så kaldt det var ute idag! Når jeg kom hjem gikk jeg en tur med hunden min, og når jeg var 50 meter fra huset så nesten spurtet jeg inn for da var jeg blitt så kald. I morgen er det helg igjen, dagene har heldigvis gått fort! Er så lei av skolen nå, så gleder meg også helt vilt mye til sommerferien. 

  Noen andre enn meg som er dritt lei skole og vinter? 

 • Make me corny

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av med musikk, og jeg har nettopp spist pannekaker med hjemmelagd sjokoladesaus. Sjokoladesausen ble ikke så veldig god akkurat, jeg tror ikke det er noe jeg burde satse på, haha. Dagene går så fort nå, på kvelden sitter jeg alltid på macen og leser blogger eller ser på tv-serier, jeg har jo ikke akkurat noe annet å gjøre. Lekser har jeg heller ikke. Jeg gleder meg skikkelig til det blir lysere ute nå, for da kan jeg starte å ta outfits bilder etter skolen igjen, ha photoshooter og trene litt ute. Her er hvordan jeg ser ut idag, forresten. 

  Det er skikkelig deilig å ha bølgete hår hver dag nå, da slipper jeg å rette håret og det sliter ikke på håret. Hvis dere er interessert så kan jeg godt lage en video om hvordan jeg lager denne looken? OG DERE, jeg har forresten opprettet en facebook gruppe for bloggere, så der kan man dele innleggene sine og kanskje få litt flere lesere. Klikk HER for å komme til gruppen.

  Hva syns du om bildene og looken min idag? 

 • My passion for icecream

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og idag har vi sydd og jobbet med ungdomsbedrift hele dagen. Nå har endelig The lying game og pretty little liars kommet tilbake, så nå gleder jeg meg skikkelig til å se de nye episodene! Her er de siste bildene som jeg tok i helgen, my passion for icecream - inspirert av iskrem pynt jeg har på rommet. 


  0 sminke sånn by the way.

  Hva syns du om bildene? 

 • Linkerunden

  Heihei ♥

  Nå har jeg gått gjennom alle bloggene som meldte seg på linkerunden, og det var mange fine blogger som meldte seg på. Skal nok ha en linkerunde snart igjen siden det virker som om dere liker det. Hvis ikke så tenkte jeg hvertfall å starte med ukens blogg! Men jeg har da plukket ut hele fire blogger, og det var vanskelig å velge. Men jeg gikk først og fremst etter førsteinntrykket; nemlig design, header og bilde kvaliteten på bloggen. Dette er de fire bloggene jeg kom fram til. 

  Ada / adaekrem.femelle.no er en 16 år gammel jente fra Fredrikstad, samme sted som meg. Hun har en fin og moterik blogg med et kjempe fint design. Hun varierer innleggene bra og har alltid med fine bilder i innleggene sine. Hun har skikkelig sansen for mote, og poster veldig ofte outfits på bloggen hennes. Hun har en veldig fin klesstil og et skjønt utseende, så om dere interesserer dere for mote så anbefaler jeg dere å ta en titt på bloggen hennes. 

  Hanna / mississhanna.blogg.no er en jente på 15 år som også kommer fra Fredrikstad! Hun har et lyst og fint design, og en header med noen pene bilder av henne. Hun skriver bra og varierer innleggene sine. På bloggen hennes får du sett litt av hvert, f. eks bilder og de siste innkjøpene. Hun interesserer seg nemlig for blandt annet foto og sminke. Hun har ukens blogg på bloggen sin. Jeg anbefaler dere til å ta en titt på bloggen til denne søte jenta! 

  Julie / juliemlarsen.blogg.no er en jente fra Trondheim, og på bloggen hennes får du sett mange herlige bilder. Hun poster for det meste foto innlegg, men ellers så skriver hun bra. Hun har et fint, enkelt og lyst design, veldig ryddig når du skal lese bloggen til denne jenta. Interesserer du deg også for foto slik som Julie, så ta en titt på bloggen hennes! 

  Alliance / africanchic.blogg.no er en jente på 14 år som blogger for det meste om mote. Hun har et fint og ryddig design, og poster store, fine bilder. Hun varierer mye med innleggene sine, og poster en del outfits på bloggen. Alle bildene hun poster er kjempefine, og hun har en enkel og fin klesstil. Liker du også mote og foto, så ta en titt på bloggen hennes. 

  Hva syns du om bloggene? Leser du noen fra før, eller kommer du til å ta en titt på disse nå? 

 • Sparkle  Heihei ♥ Nå er jeg hjemme og jeg har funnet fram masse ideer til T.G.I.F show sesong 2. Jeg tenkte at vi kunne starte filmingen idag også, men bare hvis Sofia orker. Ellers så skal jeg som vanlig slappe av og kanskje se en film. Jeg blir alltid så sliten etter skolen, og i tillegg er det helt grått og tåkete ute nå som ikke gjør humøret mitt noe bedre. Bildene over er tatt i helgen, noen av blogg bildene jeg tok for å slippe å ta så mange bilder etter skolen. Det er jo ikke så gøy å ta bilder av meg i mørket ute ellers. Jeg gleder meg virkelig til sommeren nå, når det er lyst ute nesten hele dagen.  

  Hva syns du om bildene? 

 • LINKERUNDE

  Heihei ♥

  Nå tenkte jeg å ha en liten linkerunde her på bloggen min, så om du vil bli linket så bare legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet. Jeg trekker ut to-tre blogger senere som da blir linket. 

  Er du med? Så legg igjen bloggadressen din! ♥

 • My heart is full of wishes  Heihei ♥ Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og vi har hatt tentamen i teksitl og design idag. Jeg tror det gikk bra, og jeg ble ferdig med oppgaven. Nå skal jeg legge meg ned og nyte den nyeste episoden av Revenge, og i morgen kommer det ut masse nye episoder av mange forskjellige tv-serier som jeg følger med på, så jeg gleder meg til det! Bildene over er noen av bildene jeg tok i helgen, resten av bildene kommer dagene framover. 

  Hva syns du om bildene? 

 • Kino

  Heihei ♥

  Nå skal jeg på kino og se The Impossible sammen med Sara, Sofia og pappa. Vi fikk jo gavekort på kino billetter til jul hele familien, så da får vi brukt noen av billettene nå. Filmen vi skal se ser skikkelig trist ut, men den er sikkert også veldig fin og bra, så jeg gleder meg.   Har du sett The Impossible, eller lyst til å se den? 

 • Flowergirl

  Hallo ♥ Nå har jeg vært og tatt en del bilder til bloggen, slik at jeg har til noen innlegg framover. Jeg elsker å finne masse rare ting på rommet, og bare pynte meg opp med dem og ta masse fine bilder. Håper dere likte bildene, og liker de andre bildene som kommer framover! Det er så mye mer moro når jeg faktisk har noen fine bilder å legge ut, og masse sprø ideer og inspirasjon til bloggen. 

  Hva syns du om bildene? 

 • God morgen

  Heihei ♥

  Jeg stod opp for noen timer siden, og jeg har spist god frokost og spilt kort med søstrene mine, Sofia og Sara. Nå sitter jeg og gynger fram og tilbake til yndlings sangen min for øyeblikket, nemlig troublemaker! Jeg legger med sangen under bildene, anbefaler dere å høre sangen, den er skikkelig fengende og får deg i bedre humør. 
  Jeg vil aldri bli lei den sangen, jeg skal høre på den helt til jeg dør. I resten av idag skal jeg spille inn spørsmålsrunden på video, slappe av og kanskje øve litt til tentamen som jeg har i morgen. Jeg føler at jeg kan alt, så det går nok bra.

  Har du noen planer for idag? Hva syns du om sangen? 

 • Julegave video

  Heihei ♥

  Her kommer video av julegavene mine 2012. Jeg orket ikke å filme noe på fjellet, så jeg gjorde det nå med en gang jeg kom hjem. Så her er videoen, håper dere liker den - ENJOY! 


  Ta på HD!

  Hva syns du om videoen?

 • Good guys, bad girls

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, så god morgen til dere andre som også er like syvsovere som meg! Idag skal jeg vel bare slappe av, også kommer Sara etterpå (storesøsteren min). Jeg skal også laste ned julegave videoen på youtube nå, så da kommer den etterpå idag. 

  Hva skal du gjøre idag? Hva syns du om bildene? 

 • T.G.I.F Show - Tullevideo

  Heihei ♥

  Nå er det da et nytt år, så det betyr en ny sesong av T.G.I.F Show! Sesong 2 starter da neste fredag, for vi trenger litt tid på å finne litt bedre ideer i år, også skal vi lage helt ny intro i tillegg. Så idag får dere en tullevideo med klipp fra T.G.I.F showene fra i fjor, ENJOY! 


  Ta på 1080p, veldig viktig!

  Vinneren av den siste fortsett setningen i fjor blir da kåret på første showet i år. Håper dere likte denne videoen, og gled dere til sesong 2!

  Hva syns du om videoen? Gleder du deg til sesong 2? 

 • Helg då

  Heihei 

  Nå er det endelig helg, takk og lov! Idag har jeg hatt forberedelses dag til tentamen som vi skal ha på mandag, og nå er jeg bare hjemme og slapper av. Etterpå tenkte jeg å kanskje spille inn julegave video og svarene på spørsmålsrunden, siden jeg ikke fikk gjort det på fjellet. Sesong 2 av T.G.I.F Show har forresten premiere neste fredag, så idag kommer det bare en tullevideo med meg og Sofia, gled dere til det! 


  Genser/Zara, Skjorte/Cubus, Armebånd/Bik Bok. 

  Hva skal du gjøre i helgen? Hva syns du om bildene? 

 • Bilder fra Nyttårsaften

  Heihei ♥

  Idag var det tilbake på skolen, uheldigvis, og vi hadde bare forberedelses dag til tentamen og samfunnsfag. Siden jeg kom hjem har jeg slappet av med tv-serier og nå jobber jeg med et blogg design som snart er ferdig. I morgen er det takk og lov helg allerede, døgnrytmen min er snudd oppned på hodet, så i helgen skal jeg sove masse! Her er litt bilder fra nyttårsaften, kom sent hjem i går så fikk ikke blogget da.   Hva syns du om bildene? 

 • 2013

  Heihei ♥

  Idag har jeg bare slappet av, pakket og spist så mye digg jeg vil, for vi prøver å spise opp mest mulig mat før vi drar hjem i morgen. På torsdag er det skole igjen, og det er så utrolig teit at de ikke bare kunne gitt oss fri på torsdag og fredag også, for da hadde vi hatt fire dager lengre ferie! Men sånn er livet og starten på 2013. 


  Litt bilder fra i går kveld på nyttårsaften. Jeg skal legge ut flere bilder med rakettene når jeg kommer hjem og har bra internett igjen ♥

  Hadde du en fin nyttårs feiring i går? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits