New bracelets

Hei hei ♥

Er det en ting jeg elsker så er det å sitte og klikke hjem masse fint fra nettsider som ebay. Jeg har faktisk bestilt hele 17 armbånd nå som jeg kan bruke sammen til sommeren, og hittil har jeg fått tre av armbåndene. Disse kom veldig fort selvom jeg nettopp har bestilt de. Jeg elsker å pynte opp antrekk med massevis av armbånd, det er så fint ♥Hvis dere ønsker noen lignende armbånd så er det bare å besøke ebay og søke på f. eks: "hemp bracelet, hamsa, eye, colorful, hipster" osv. Jeg har betalt veldig lite for alle armbåndene mine, prisene ligger mest mellom 0,50-12 kr. 

Hva syns dere om armbåndene? 

 • Vårnatt

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei i seng, og jeg gleder meg til å legge meg under dyna med en varmeflaske, mmm ♥ Før jeg legger meg så tenkte jeg å legge ut noen flere bilder fra moteshowet. Det var noen fra media som også filmet, men jeg vet ikke når vi får den videoen. Når jeg får den videoen så kan jeg se om jeg får lov til å legge den ut på youtube og her. Temaet på moteshowet vårt var forresten vårnatt, så det var derfor vi gikk for blomsterkranser og en veldig naturlig og fin look. 


  Sara og Hao ♥ 


  Hao ♥ Sara og meg♥♥♥ 


  Meg og Sofia♥♥

  Vil dere se video fra moteshowet? Hva syns dere om bildene? 

 • Moteshowet på skolen

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt en lang og slitsom dag på skolen, jeg er fortsatt så sliten etter moteshowet og all øvingen fra de siste dagene. Jeg snakket med jentene og noen andre som var med på moteshowet, og jeg var visst ikke den eneste som hadde vurdert å heller bli hjemme i dag. Men jeg presset meg på skolen, og nå skal jeg snart lage mat og så bare slappe av resten av kvelden. Vi tok jo massevis av bilder i går, så her får dere se de første bildene fra moteshowet. Det kommer noen flere senere. 
  Har dere vært med på moteshow før? Hva syns dere om bildene?

 • Through the phone

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg hjemme på soffaen og hviler føttene og rumpa mi, haha jeg er så sliten etter to kjempe lange dager med motevisninger og øving. Nå er vi da endelig ferdig, og jeg er veldig fornøyd med showet vårt. Jeg gleder meg til å legge meg etterpå, men før det må jeg vaske ut all hårsprayen fra håret mitt. I tillegg til bildene vi har fått tatt med kameraet så har jeg tatt litt bilder gjennom mobilen både i går og i dag.


  Sofia og meg ♥ 


  Jeg som prøver antrekkene jeg skulle gå med 


  Sofia, Hao og meg ♥ Utslitt etter hele moteshowet

  Hva syns dere om bildene? 

 • Moteshow på planen

  Hei hei ♥

  I dag er jeg på skolen hele dagen fordi det er åpen dag på Glemmen, og vi har allerede hatt en motevisning, og har to til på planen. Den første visningen gikk veldig fint bortsett fra at Hao uheldigvis klarte å snuble på scenen siden han ikke fikk på seg skoene sine ordentlig. Akkurat nå sitter vi hos frisør og fikser på håret og sminken. Vi har fått tatt en del bilder i dag så da har dere mange fine bilder å se frem til. 


  Sofia og Hao ♥


  Henriette og meg ♥


  Søte Sara ♥
  Hao og meg ♥


  Sofia ♥♥

  Er vi ikke blitt fine? Hva syns dere om bildene? 

 • Lørdagskvelden

  Hei hei ♥

  I dag jobber vi med moteshowet hele dagen, så da har jeg egentlig ikke tid til å gjøre så mye annet. Men jeg har noen flere bilder fra helgen da jeg var hos Sara med Kenneth, Ole og Benjamin, så her er de. 


  Søt gjeng! Ole og Kenneth hadde med Mc'ern mat til oss, så det var sykt digg. Hva er vel bedre enn å skeie skikkelig ut med junkfood, godteri og film på en lørdagskveld? Haha. 

  Hadde dere en fin helg? Hva syns om bildene? 

 • Fullt kjør

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på skolen, og disse dagene er det fullt kjør for å gjøre alt klart til moteshowet på onsdag. Vi jobber med det i dag, i morgen og på onsdag så skal vi ha tre visninger. Om dere bor i Fredrikstad og vil ta en titt så kan dere lese mer om åpen dag HER ♥ Jeg tror det kommer til å bli veldig bra!


  //Bilde fra helgen

  Hva syns dere om bildet? Har dere mye å gjøre for tiden?

 • Picture wall

  Hei hei ♥

  I dag har jeg omtrent bare jobbet med skolearbeid, jeg har jobbet med moteshowet, et grymprosjekt og nå gjenstår det bare å gjøre ferdig en norskoppgave før jeg kan ta kvelden. For en uke siden ca. så hengte jeg opp flere bilder på rommet mitt fordi da blir det så hjemmekoselig på rommet mitt. Dette er da min tredje bildevegg på rommet, og jeg lovte å vise dere bedre bilder så her er de. 

  Hva syns dere om bildeveggen?

 • Herlig kveld

  Hei hei ♥

  For noen timer siden så kom jeg hjem etter å ha vært hos Sara, jeg var nemlig der siden i går kveld. Først dro jeg og Sofia til Enya, og så dro vi videre senere. Jeg og Sara hadde vurdert å dra ut på byen, men det ble til kosekveld hos henne istedet med Kenneth, Ole og Benjamin. Vi så på film og slappet av, og jeg har omtrent ikke sovet i natt. Jeg fikk tatt en del bilder i går, så her er bilder fra hos Enya og så kommer bildene fra hos Sara senere ut på bloggen. 


  Sofia og meg ♥


  Nora, Erina og Enya ♥


  Nora og Ingrid ♥


  Meg og Sofia ♥♥


  Sofia og Ingrid ♥


  Nora og Ingrid ♥

  Hadde dere en fin kveld i går? Hva syns dere om bildene? 

 • New in

  Hei hei ♥

  I dag er timeplanen full for ting å gjøre. Nå skal jeg ta en dusj og deretter fikse meg, i kveld skal jeg nemlig til Enya og etterpå videre til Sara og så sover jeg der til i morgen. Jeg lader kameraet mitt for øyeblikket så jeg skal prøve å få tatt noen bilder i kveld. Jeg kjøpte en fin skjorte denne uken, og siden jeg nesten aldri har innkjøps innlegg lengre (fordi jeg sparer pengene mine) så tenkte jeg at jeg hvertfall måtte vise dere dette ene plagget.   Skjorte fra Gina Tricot, 199 kr. Skikkelig søt og sitter så fint på. De har den samme skjorten i mange andre fine farger også. 

  Hva syns dere om skjorten? 

 • Kjoleklar

  Hei hei ♥

  Nå har ballkjolene til meg og venninna mi kommet, wiii! Kjolen min er så fin og sitter veldig fint på, takk og lov for det. Nå gleder jeg meg skikkelig til russeballet, men det er enda to uker til ballet. I dag har jeg hatt matteprøve, vært innom storeskolen (er på en annen avdeling av skolen min på fredager som er en veldig liten avdeling i forhold til skolen) for å bli intervjuet, og deretter trent. I dag skal jeg slappe av, og i morgen skal jeg på fest og så kanskje videre til Sara senere på kvelden.   ♥♥ Den svarte jeg holder er Sara sin ♥♥ Skal selvfølgelig legge ut bedre bilder på balldagen. 

  Har dere vært på skoleball? Hva syns dere om kjolene?

 • Blåtime

  Hei hei ♥ 

  Nå merker jeg at det begynner å gå mot de lysere dagene igjen, for det var fortsatt lyst ute da jeg kom hjem i dag. I dag har vi KUN sett på film på skolen. Naturfagsfilm, historiefilm og Oliver Twist i norsken. Sykt deilig, men også skikkelig unødvendig at jeg drasset med meg fem forskjellige bøker i dag, akkurat nå skriker ryggen min. 

  Slik ser jeg ut i dag. Lyset var på vei ned så derfor var det veldig blått ute, blåtimee.

  Hva har dere gjort på skolen/jobb i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Ukens spørsmål #27

  Hei hei ♥

  Nå tenkte jeg å svare på ukens spørsmål, også har jeg i tillegg spørsmålsrunden min. Men jeg skal prøve å filme inn resten av svarene på den også blir ukens spørsmål skritflig. 

  Hva er vannpipe egentlig? :) Vet hvordan de ser ut og sånn, men hva skjer hvis man bruker det og hva er det i det? er det farlig? Å røyke vannpipe er vel en annen form for å røyke, bare at det er litt annerledes, du røyker jo ikke akkurat fra en sigarett. Om du røyker vannpipe med nikotin så er det like helsefarlig som vanlig røyking, men man kan også røyke med frukttobakk som smaker litt bedre, som jordbær for eksempel.  Hei, jeg lurte på om du kunne ha en instagram linkerunde igjen? Det kan jeg sikkert få til, men ikke nå med en gang. Kanskje senere i uka eller neste uke. 

  Kan du ta bilder med langermet hvit skjorte inni genseren? Kan du ha skjorta oppi jeans med et belte til? Kan du også ta bilder uten genseren eller løfte den opp så man ser at skjorta er oppi? Hvor mange ganger har jeg ikke fått dette spørsmålet nå? Nei, det gidder jeg ikke. Grav i outfits arkivet mitt hvis dere vil se meg med skjorte osv. 


  Skjorte i genser.. Men jeg går ikke engang kledd med skjorte og belte så det gidder jeg ikke.

  Du sa for litt siden at du skulle ha en del konkurranser fremover, så kommer det snart en ny? :) Ja, men jeg skal jo ikke ha konkurranse hver månede akkurat heller. De to konkurransene jeg hadde rett før jul ble jeg sponset med, men jeg tenkte å sette i gang en konkurranse der jeg fikser premien selv nå snart. Kanskje det blir en konkurranse om en månede! 

  Hvilket program bruker du til headerene? Alltid photoshop til alt. 

  Hvordan redigerer du videoene dine? Kan du vise? Med iMovie, det er ikke så mye å vise. Jeg bare klipper bort det jeg ikke vil ha og legger til musikk for det meste. 

  Hvordan fikk du til å få hjerte-bokeh av lysene til treet? Link til bokeh guide HER 

  Hvilke julegaver blé du mest fornøyd med, fikk du alt du ønset deg. Noe du ble overasket av ? Jeg ble jo selvfølgelig veldig fornøyd med de tingene jeg ønsket meg og egentlig alt også. Nei jeg fikk ikke alt på ønskelista mi, men jeg kan jo bare ønske meg resten til bursdagen min som er om en månede.   på MacBooken din, har du 13 eller 15 tommer? 13 tommer. 

  Kan du skrive et mennignsfullt innleg en gang? OM mobbing, bruk av pels, dyremisshandling, anoreksia dagens samfunn elller en annen sak du intreserrer deg for. Ja, jeg har skrevet noen utdypende innlegg der jeg deler mine private meninger og tanker, dere kan se mine "dype" innlegg HER (kroppspress, fremstå som perfekt, selvtillit), HER (sex og kroppspress), HER (bra forbilde) og HER (utroskap shit). Jeg tenkte at jeg kanskje skal lage en egen  knapp for de, og jeg kan godt publisere flere slike innlegg. De jeg har linket til begynner å bli en god stund siden jeg har skrevet også. 

  Bra nok svart? Er det noe dere lurer på til neste gang? 

 • Blueberry pancakes

  Hei hei ♥

  Etter en lang dag har jeg endelig fått satt meg ned, laget pannekaker med blåbærsyltetøy og jeg er mer enn klar for å se en ny episode av Pretty Little liars. I dag har jeg vandret rundt i den nyeste kosegenseren min som er utrolig kul og sykt behagelig. Jeg er utrolig glad for at jeg tok på meg koseklærne i dag, for vi har nesten ikke gjort annet enn å se på film og vært på pcen på skolen i dag. Utrolig digg. Men så har jeg ikke bare vært lat, jeg har faktisk trent en time på Spenst i dag også. 
  God stemning ♥

  Hvordan har deres dag vært? Så det ikke godt ut med pannekaker? 

 • Dead girl

  Hei hei ♥

  I dag var jeg lenge igjen på skolen for å jobbe ekstra med matte med Sara og Caroline. Nå er jeg hjemme og slapper av, og ser en sykt rar horror-serie med søsknene mine og Enya. Jeg har ikke tatt noen bilder i dag så derfor tenkte jeg å vise dere en sneak peak fra bildene jeg og Ingelin tok på fredag. Bildene er til en skoleoppgave hun har, der hun skulle ta bilder til en krimbok. Jeg kan sikkert vise dere ferdig resultatet når hun er ferdig med det. 
  Foto: Ingelin

  Hva syns dere om bildene? 

 • Jobba på

  Hei hei ♥ 

  Nå er jeg endelig ferdig med all jobbingen for i kveld, jeg har vondt i ryggen og er sulten uten at jeg er sulten, så derfor skal jeg legge meg ned og se på en tv-serie og slappe av før jeg legger meg. Det skal sies at jeg hvertfall sitter igjen med en veldig herlig følelse når jeg har fått gjort så mye på bare to dager! Men i morgen så er det på med intens jobbing igjen, men den jobbingen er heldigvis bare gøy. Moteshow er bare så gøy å jobbe med og det er jo det jeg vil drive med når jeg videreutdanner meg i tillegg.   Sånn her holdt jeg på i hele går, jeg satt med tre store skjermer til jobbingen. Det var faktisk veldig effektivt og deilig å ha så mye plass å jobbe på. 

  Har dere mye å gjøre for tiden? 

 • Close up

  Hei hei ♥

  I dag startet dagen min ved at jeg startet senere enn vanlig på skolen, men jeg var allikevel lengre på skolen i dag siden jeg og Sara ble igjen i mediestudiet på skolen etter stengetid. Vi har fått satt i gang med jobbingen av moteshowet i dag og vi skal fortsette mer i morgen. Neste uke er det nemlig åpen dag på Glemmen så da står vi for 3 moteshow visninger, så da er det bare å komme. 

  Slik ser da jeg ut i dag, selfiee. Kvelden min går bare til jobbing og tv-serier, hehe. Ha en fin kveld alle snuppiser!

  Har dere gjort noe gøy i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • fancy lady.

  Hei hei ♥

  I dag har jeg en del ting å gjøre på dagens 2do-list. Jeg skal prøve å få laget ferdig et nytt design, gjøre skolearbeid som handler om moteshowet vi skal ha og i kveld skal jeg også på et møte. Så siden jeg har en del å gjøre så skal jeg sette i gang nå med en gang og jobbe på. Her får dere se bilder av den siste genseren jeg fikk i pakken fra Jollychic ♥ Denne genseren ga jeg da til søsteren min, men hun er ikke hjemme så jeg måtte ta bilder av den på meg, hehe. 

  Fancy lady genser HER

  Hva syns dere om genseren og bildene? 

 • Making food

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt den late dagen! Jeg har så vidt vært utenfor døren og det bare fordi jeg måtte ta bloggbilder, ellers har jeg sett på tv-serier og laget mat. Jeg begynner å få teken på å lage mat, og jeg brenner ikke maten min lengre.   I kveld er jeg alene med mamma, og da skal vi sikkert bare slappe av foran tv'en også tenkte jeg å se en film senere. Jeg håper dere får en fin kveld ♥

  Hva syns dere om bildene? Er dere flinke til å lage mat? 

 • New clothes from Jollychic

  Hei hei ♥

  For noen dager siden fikk jeg en pakke fra Jollychic ♥ Jeg har fått sponset noen veldig fine gensere, og de er også behagelige å gå med og sitter veldig fint på. I tillegg til disse tre genserne på bildene under så fikk jeg en genser som jeg ga til Sofia, søstra mi. Men den er på vask så jeg tenkte å vise den i morgen kanskje.  

  Rainbow genser HER

  Florida kattegenser HER  Fashionist genser HER

  Hva syns dere om genserne? 

 • A cup of cocoa

  Hei hei ♥

  Jeg stod opp for litt siden, og nå sitter jeg og nyter en kopp kakao til The Carrie diaries. Jeg fikk en pakke i posten med klær for noen dager siden, så derfor tenkte jeg å ta bilder av de plaggene etterpå så dere kan få se. Ellers så har jeg egentlig ikke lagt noen planer denne helgen, jeg er ikke i helt tipp topp form, jeg er utrolig sliten og har egentlig bare lyst til å sove hele tiden. 
  Mmm, kakao ♥

  Har dere noen planer for i dag? Så det ikke godt ut med kakao? 

 • Inne foran peisen

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av foran peisen, og prøver å holde meg våken. Jeg er så utrolig trøtt i dag, så istad sovnet jeg og sov i noen timer? Jeg vet egentlig ikke, det var hvertfall utrolig godt. Jeg tenkte å se litt på tv og lage mer smoothie nå, og ellers ta kvelden med ro. 

  Hva gjør dere i kveld? 

 • Fredagskos

  Hei hei ♥

  Nå har jeg Ingelin på besøk, og vi har laget smoothie og sitter for øyeblikket bare og slapper av. I dag har jeg så vidt vært på skolen og trent, også var jeg og Ingelin ute i snøen for å ta bilder til et av hennes skoleprosjekt. Jeg måtte stå barebeint i snøen som var helt sykt kaldt, og jeg mistet følelsen i tærne. Det var helt grusomt men det ble til slutt noen bra resultater av bildene. 
  Ingelin og meg ♥

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Mekker rommet mitt

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg på rommet og slapper av til musikk, jeg er nettopp ferdig med å pynte litt ekstra på rommet mitt. Jeg har printet ut masse bilder i fotopapir og hengt de opp på veggen. Jeg elsker bilder og det gjør rommet mitt ekstra personlig og hjemmekoselig. Jeg skal prøve å legge ut bedre bilder i morgen, men nå er det så utrolig mørkt. 

  Hva syns dere om bildene? Liker dere å dekorere rommet deres? 

 • Svarene på spørsmålsrunden del 1

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skole og trening, og jeg lager mat for øyeblikket. Resten av kvelden skal gå til å øve til en prøve, så det blir jo en veldig kjip kveld. Men jeg tenkte å svare på litt av spørsmålsrunden. Det kan hende at den ene delen kommer ut i video. Still også flere spørsmål HER ♥  Hvor høy er du? Nå er det lenge siden jeg har målt meg, men sist jeg sjekket så var jeg 1.66. Jeg er hvertfall veldig lav. Jeg skulle ønske jeg var høyere, men så er det også en fordel å være litt lav siden da blir jeg ikke høyere enn alle gutta ;) 

  Har du noen gode treningstips for mage, lår og rumpe? Ja, det har jeg faktisk! Mage: situps og planken, lår og rumpe: utfall og squats. Det er også veldig kjekt å bruke treningsapparater som er egnet for disse muskelgruppene. 

  Har du noen gode fototips? Jeg har laget en fototips video så dere kan jo sjekke ut den. 

  Sminketips? Sminkevideo? Jeg har egentlig ikke noen spesielle tips, men jeg kan godt prøve å få tid til å lage en sminkevideo. Jeg liker en naturlig look best og syns at alle burde gå etter det enn å overdrive alt for mye med sminke. Selv bruker jeg litt foundation så pudderet skal holde, solpudder, blush, mascara og øyenbrynsblyant. 

  Du har utrolig fin stil, hvor handler du mest? Tusen takk for det! Jeg handler mest på H&M, Bik Bok, Zara, Gina Tricot, Cubus, Monki, Weekday, Urban også har jeg blitt sponset med litt klær fra forskjellige nettsider som Jollychic og SheInside.   Ditt drømmeyrke?
  Fashion designer. 

  Hva har du mest lyst til å bli når du blir stor? Og hva har du tenkt til å bli? Jeg har mest lyst til å bli en fashion designer og få mitt eget klesmerke, og jeg skal nok bli fashion designer også, men jeg vet jo aldri hvor jeg vil ende opp. 

  Beste bloggtips? Ha et fint, ryddig og proffesjonelt design, blogg flere ganger om dagen, store bilder som utfyller innleggsdelen og ta bra bilder. Variering er også veldig fint. 

  Favorittblogg? Det må kanskje bli krisssy

  Beste merke du vet om? (både sminke og klesmerke/kleskjede) Jeg vet egentlig ikke, jeg tenker ikke på merker når jeg handler. Men det er selvfølgelig en del ting jeg legger merke til når jeg handler sminke eller plagg. Mac sminke er veldig bra, jeg har en calvin klein parfyme som lukter kjempegod og de super flex? buksene fra Bik Bok er helt syyyykt bra. Ellers så vet jeg ikke hva jeg skal svare. 

  Hva liker du å gjøre på en fredagskveld? Jeg liker veldig godt og dette gjør jeg mest og: enten ha kosekveld med venner, finne på noe i byen med venner som kino eller cafe, dra på byen og feste eller ha skikkelig jentekveld med snakking, film og godteri (frukt).   Hva er ditt motto?
  I år er mitt nyttårsforsett-motto: Grip sjansen! Ellers så har jeg som motto: Jeg er født klein, eller jeg er født rar. Ja, noe sånt random. 

  Angrer du noen gang på bloggen? Eller har du noen sinne hatt lyst til å slette den, men ikke gjort det allikevel? Haha, nei. Det eneste jeg angrer på er det tette bloggnavnet mitt. 

  Hva syns vennene dine om at du blogger? Liker de å bli tatt bilde av? Det er ingen av de som har noe imot den tror jeg, og det er flere som leser den. De bruker egentlig bare å tulle mye med den, kaller meg blogg-Emma og sier ting som: Nei men hvem kommer der aa? Emmasinblogg.blogg.blogg.blogg.blogg.blogg... Og noen er gjerne med på bilder, andre ikke. De fleste har ingenting imot å bli med på bilder som havner her.   Om dere lurer på noe mer så spør her eller i spørsmålsrunde-innlegget. Hva syns dere om svarene? 

 • Fem blogger

  Hei hei ♥

  Unnskyld for at jeg ikke blogget noe i går men macen min har gått i stykker.. Den er sendt til reprasjon nå, og det tar nok noen uker før den blir klar igjen. Så lenge så må jeg nok utnytte macene til søsknene mine litt og ellers bruke skolepcen til skolearbeid. Det er utrolig kjipt å ikke ha min egen mac siden jeg egentlig har photoshop og alt som trengs der. Nå tenkte jeg hvertfall å linke fem blogger som jeg valgte ut fra linkerunden jeg hadde. 


  http://lottasalbuvik.blogg.no ♥


  http://mhslife.blogg.no ♥


  http://idsa.blogg.no ♥


  http://martehba.blogg.no ♥


  http://torilhornnes.blogg.no ♥

  Hva syns dere om bloggene? Har dere lest noen av de før? 

 • Out in the winter

  Hei hei ♥

  Nå har jeg jobbet med skolearbeid i timesvis, og jeg har fortsatt tre oppgaver igjen å gjøre. Jeg har gått helt lei så nå tar jeg meg en liten pause og ser litt på en film med Zac Efron ♥ Jeg skjønner ikke hvordan det går an å gjøre søndager så slitsomme som dette, det er vel bare noe man må leve meg resten av livet. Jeg skulle virkelig så ønske det fantes en til dag i helgen. 

  Jeg stæsjet meg kun opp for å ta litt bilder istad, nå sitter jeg nemlig i joggebuksa. Jeg håper dere får en fin kveld og litt mer fri fra jobbing og skolearbeid enn meg. 

  Har dere mye skolearbeid å gjøre i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Sunday morning

  Hei hei ♥

  I dag våknet jeg til snø på bakken, noe som det har vært veldig lite av denne vinteren. Jeg var ute en tur for å ta bloggbilder, og jeg var serriøst ute til jeg hadde mistet følelsene i hendene og selvutløseren fikk ikke signal lengre siden det var så kaldt. Nå sitter jeg godt pakket inn i dynen min med varmeflaske på beina, så deilig. 

  I dag er jeg nødt til å jobbe med skolearbeid, det er helt klart den verste nedturen med alle søndager. Jeg tenker å lage kakao og så starte med en gang slik at jeg blir fort ferdig. 

  Er det sykelig kaldt hos dere også? Hva syns dere om bildene? 

 • Verdensspeilet og kino

  Hei hei ♥

  I går kveld dro jeg ut for å treffe flere venner, det var meg, Sara, Benjamin, Sindre, Jarl, Kenneth og Ole. Først satt vi på verdensspeilet og tok oss noe å drikke, og deretter gikk vi på kinoen og så 47 ronin. Filmen var skuffende og jeg syns ikke den var så veldig bra. Den endte også med en helt tragisk slutt. Vi fikk tatt noen bilder på speilet før alle hadde kommet, så her er de. 


  Benjamin, Jarl, Sindre og meg 


  Meg og Sara ♥ Benjamin, Jarl, Sindre og Sara


  Sindre, meg og Sara


  Benjamin


  Benjamin og Jarl

  I dag har jeg ikke lagt noen spesielle planer enda. Jeg skal hvertfall dekorere ferdig den ene veggen på rommet mitt med mange bilder, jeg kan legge ut bilder av resultatet. Jeg håper dere får en fin lørdag!

  Hva skal dere gjøre i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Passe død i kroppen

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg nydusjet og innpakket i joggebukser og morgenkåpe, og jeg er så sliten i kroppen etter en slitsom treningsøkt på Spenst. Jeg må egentlig få satt i gang og fikse meg igjen siden jeg skal ut med venner etterpå, men jeg tror jeg må ligge og slappe av bittelitt for kroppen er bare helt død, haha.   Pose for the camera! Det var helt sinnsykt kaldt da jeg tok disse bildene før jeg hoppet i dusjen, jeg orket så vidt å ta noen som helst bilder. Men alt for bloggen da vet dere!

  Har dere trent i dag? Hva er deres planer for helgen? 

 • Spørsmålsrunde

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært på skolen og deretter trent på spenst, de siste dagene har vært så kjipe for bloggen fordi jeg kommer hjem så utrolig sent hver dag. Jeg gleder meg så sykt til våren og sommeren da det blir mye lysere ute, og jeg endelig kan ta bilder ute etter skolen. Uansett så tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde fordi det er en stund siden jeg hadde det sist, også har jeg kanskje fått en del nye lesere som kanskje lurer på noe. Jeg tror jeg svarer på både video og skriftlig. 

  Så, hva lurer du på om meg? 

 • The Rickshaw Run

  Hei hei ♥

  Noen videoer som jeg følger med på for tiden er The Rickshaw Run av Jacksgap. Jack og Finn er jo bare verdens kjekkeste tvillinger, og jacksgap er helt klart min favoritt youtubekanal. De har altså vært i India og vært med på dette racet, sjekk ut traileren og episodene under, det er verdt å se på.    Hele turen ser helt utrolig fantastisk ut, og jeg skulle gjerne ha vært med på det selv! I tillegg så samlet de inn masse penger i forbindelse med dette. Dere kan følge kanalen og se de neste episodene som kommer ut senere HER. 

  Ser det ikke gøy ut? 

 • Coloring with pink

  Hei hei ♥

  For litt siden kom jeg endelig hjem, og jeg har vært i Lillestrøm på messe med klassen i dag. Jeg trodde vi skulle få skikkelig dårlig tid, men det endte selvfølgelig opp med at vi satt oss ned et sted hele gjengen og bare ventet på at vi skulle dra hjem. Jeg har nettopp dratt på meg kosebuksa, og i kveld skal jeg bare slappe av og se på tv-serier.   Jeg prøvde å gjøre bildene litt mer spennende i dag, det blir så kjedelig med bare bilder innefra hele tiden. I tillegg er lyset inne så grusomt og det blender meg alltid skikkelig, det er derfor det ser ut som om jeg er i skikkelig sjokk, haha.

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Linkerunde

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang skoledag etterfulgt av en lang, men herlig treningsøkt på treningssenteret. Jeg trenger faktisk flere blogger å lese til tider jeg trenger å fordrive timene, så derfor tenkte jeg å sette i gang en linkerunde. Så kommenter med bloggadressen under, så plukker jeg ut noen blogger jeg linker senere. 

  Er du med? 

 • Mitt 2013 - november & desember

  Hei hei ♥ 

  I dag føler jeg at jeg ikke har gjort noe som helst. Jeg har hvertfall fått unnagjort noen bloggnødvendigheter. Her kommer høydepunktene fra de to siste månedene i 2013, bildene er litt hulter til bulter men det merker kanskje ikke dere. 

  NOVEMBER

  ♥ Bursdagsfeiring av Amalie og deretter ut på byen på Halloweenfest


  ♥ Kosekveld hos Sara


  ♥ Kosekveld hos meg med Sara, Kristoffer og Sindre, som egentlig skulle være jentekveld ♥ Kunstutstilling ♥ Jentekveld med Sara og Stine

  DESEMBER

  ♥ Elevrådsovernatting på skolen ♥ Julemiddag hos Enya


  ♥ De siste dagene før ferien var skikkelig kos, og vi hadde juleavslutning på skolen ♥ Peppes pizza med klassen


  ♥ Kino med Sara og Line ♥ Oslotur med familien ♥ Julaften med familien


  ♥ Julebord med den herligste gjengen ♥ Var på fjellet i romjula og stod på langrenn ♥ I tillegg hadde jeg en super nyttårsaften med mange venner, men vi tok ingen bilder den kvelden

  Hva syns dere om bildene? Hadde dere et fint 2013? 

 • Julegavevideo

  Hei hei ♥ 

  Nå har jeg endelig fått lastet opp julegavevideoen min, så her får dere se hva jeg fikk til jul 2013! I tillegg til dette så fikk jeg og søsknene mine gavekort til billettservice så vi kan finne på noe morsomt med de andre i familien ♥ Jeg håper dere liker videoen! 


  Tannhjulet -> HD for bedre kvalitet.

  Hva syns dere om videoen og julegavene mine? 

 • Mitt 2013 - august til oktober

  Hei hei ♥

  I dag har jeg kun slappet av siden jeg er helt dødssliten i kroppen, og ikke minst litt støl. Jeg har også brukt litt tid på å få ramset opp resten av høydepunktene fra 2013, men det ble så mange bilder og minner så dette er det nest siste innlegget om 2013. 

  AUGUST


  ♥ Var på premieren av Skyggejegerne, vi fikk ta bilde med alle kjendisene fra filmen (Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan, Jonathan Rhys Meyers + Harald Zwart og andre norske kjendiser), jeg ble kjent med nye folk, og jeg ble intervjuet av avisen også kom det ut en video på Se og hør der Jonathan kysser meg på kinnet, haha.

  ♥ Verdensspeilet og sommerkos med søstrene mine ♥ Søskenbarnkveld-fest hos oss ♥ Bursdagen til Didrik og Sofia ♥ I tillegg til dette så var det skolestart igjen.

  SEPTEMBER


  ♥ Tok bilder av Ingrid og Enya med hest ♥ Konfirmasjonen til Julia ♥ Oslotur med klassen ♥ Enda et dekknavnslipp på byen

  OKTOBER

  Oslotur med søsknene mine ♥ Jentekveld med Line, Caroline og Marlene ♥ Kosekveld med Sara, Kristoffer og Sindre

  Så på dansekonkurranse ♥ Halloweenfest med klassen

  Kongstendagen der vi spilte volleyball, kledde oss ut og vant prisen for utkledningen ♥ Harrytur til Sverige med jentene

  Gjorde dere noe gøy på den tiden i 2013? Hva syns dere om bildene? 

 • In my cozy pants

  Hei hei ♥

  I dag har jeg ikke gjort annet enn og sett på tv-serier, fikset meg og tatt på meg de digge kosebuksene mine. Jeg kunne gjerne ha bodd i disse buksene for resten av livet. Jeg skal også prøve å få publisert julegavevideoen min i dag, jeg er bare så lat som ikke har orket å laste den opp enda.

  Slik ser da jeg ut i dag, rosa kosebukser og en stor, strikket genser ♥♥

  Har dere noen planer for dagen? Hva syns dere om bildene? 

 • Mitt 2013 - mai til juli

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært og trent og jeg har fått handlet noen småting jeg trenger. Nå er det bare helgen igjen før det er skolestart igjen, men jeg gleder meg faktisk til å starte på skolen siden jeg gleder meg sånn til å se igjen hele klassen ♥ Her er mine høydepunkter fra mai til juli i 2013.  

  ♥ MAI

  Photoshoot i skogen med Sofia ♥ Stod modell for broren min til en skoleoppgave ♥ Frankrike med pappa for å besøke Sara, der vi shoppet masse og spist sykt mye god mat ♥ 17. mai ♥ Det var en utrolig varm månede, så jeg og Ingelin brukte anledningen til å ha det litt gøy med såpebobler og tok bilder. 

  ♥ JUNI

  Vår aller siste dansekonkurranse ♥ familiebursdag i Oslo ♥ Photoshoot og mye tull ute med Ingelin ♥ St. Hansaften ♥ Dekknavnslipp

  ♥ JULI

  Ballong photoshoot med Sofia og Marthe ♥ Grillkveld hos Enya ♥ Hvaler ♥ Malta med familien, shopping, bading, mye kos, den blå lagune og vannscooter. 

  Opplevde dere noe gøy i mai-juli 2013? 

 • Første treningsdag

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg en tur til byen, og så skal jeg dra og trene på spenst. Dette blir den første treningen dette året, og det blir deilig å starte å trene igjen etter en lang juleferie stappet full med mat og godsaker. Å trene mer er jo også et av mine nyttårsforsett, så da er det veldig greit at jeg får startet nå. 

  Treningsklær fra Nike, 2xu og H&M.

  Hva syns dere om bildene? Har dere satt i gang med årets trening enda? 

 • Kinoklar

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg ta bussen om en halvtime inn til byen, og der skal jeg møte noen venner som jeg skal på kino med. Vi skal se Hobbiten 2, og jeg gleder meg sånn siden 1'ern var veldig bra. Jeg har hørt at denne filmen er dårligere, men jeg må se den uansett. 

  Jeg sitter egentlig og bare venter på at tiden skal gå litt fortere. Jeg håper dere får en fin kveld, også må dere ikke glemme å nyte resten av ferien om dere fortsatt har ferie som meg ♥

  Har dere sett Hobbiten 2? Hva syns dere om bildene? 

 • Mitt 2013 - januar til april

  Hei hei ♥

  Selv om vi har trådd inn i et nytt år nå så er det fortsatt lov til å mimre litt tilbake til 2013. Nå har jeg oppsummert mine 2013 høydepunkter fra januar til april, resten av månedene kommer senere. Så slik har altså mitt år hvert...

  JANUAR

  ♥ Oslotur for å henge med fetteren min ♥ Moteshow på skolen der temaet var k-pop

  FEBRUAR

  ♥ Lederseminar i Sverige ♥ Vinterferie på fjellet ♥ Jeg ble 18!! år, og samme dagen spiste hele klassen pizza på skolen

  MARS

  ♥ Vi var med på messen for ungdomsbedrifter ♥ Oslotur med klassen ♥ En av mine siste dansekonkurranser ♥ Påskeferie på fjellet

  ♥ APRIL

  ♥ Photoshoot med Ingelin ♥ Minishoot med Amalie ♥ Bursdagen til Ingelin ♥ Jeg fikk med skolen min med på p3 skolesessions der vi kom på 2. plass ♥ Bursdagen til Enya


  ♥ Tur til Lillestrøm med klassen ♥ Jeg farget håret helt mongo, alt ble ikke farget ordentlig ♥ Bursdagen til meg og Line

  Hva er deres høydepunkter fra januar til april i 2013? 

 • Mine nyttårsforsetter for 2014

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Sara, og jeg... har fortsatt på meg pysj, hehe. Nå er det altså et nytt år - nye muligheter. Jeg syns 2013 var et supert år, og jeg sitter igjen med mange fine minner. Året avsluttet og startet veldig bra også. Her er da mine nyttårsforsetter for 2014 som jeg søren meg skal utføre. 

  GRIP SJANSEN! Noen spurte meg om mitt nyttårsforsett i går, og da sa jeg dette! Jeg har fått opplevd mange fine ting i 2013, men det er noen ganger jeg har avslått ting som jeg angrer litt på i etterskudd. Derfor skal jeg bli enda flinkere og modigere til å gripe sjansen i år. 

  Trene mer og bli sunnere. Dette er vel noe jeg egentlig sier hvert år, men jeg er så lei av at jeg klager over ting som jeg ikke er fornøyd med. Dessuten har jeg fått masse mer treningsmotivasjon nå så det blir godt å trene masse.

  Jobbe oftere med matteoppgaver. Jeg ligger bra an i matte, men det går alltid så lang tid mellom hver mattetime så jeg glemmer ting så fort. Derfor skal jeg jobbe oftere med oppgaver.

  Ta billappen. Haha, dette har jeg vært ganske lat på. Jeg skal starte å lese til teorien nå også satser jeg på å ta lappen før sommeren er over.

  Komme inn på den skolen jeg vil. Jeg vil gå på en designerskole i Danmark etter vgs, så jeg vil så absolutt inn der! Det eneste jeg må gjøre for å komme inn er vel bare å gjøre opptaksprøven kjempe bra. 

  Det var egentlig alle nyttårsforsettene mine. Jeg har ikke lyst til å sette så mange for da er det mindre sjanse for at jeg klarer de. Jeg tenkte også å lage et innlegg med de beste minnene mine fra 2013, også må jeg få postet julegavevideoen min. Jeg satser på å få gjort ferdig dette i morgen. 

  Hva er deres nyttårsforsett? 

 • Super nyttårsaften

  Hei hei ♥

  Nå er jeg hos Sara og vi ligger som de latingene vi er i fullt påkledd koseklær i senga. Jeg hadde en super nyttårsaften i går! Først spiste vi her hos Sara, og deretter dro vi to bort til noen andre venner. Vi ble kjent med nye folk og hadde det så gøy, og kvelden ble super koselig med masse raketter på himmelen, nyttårskyss, leker og vannpipe. Her er noen bilder vi tok hos Sara før vi dro avgårde. 


  Herligste Sara ♥  Hva syns dere om bildene? Hvordan var deres nyttårsaften? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits