Stuekos

Heihei ♥

Jeg skal helt klart slappe av i stua resten av kvelden! Skal se på gårsdagens episode av frustrerte fruer, siden jeg ikke fikk sett det i går fordi vi hadde gjester!Håper også jeg blir friskere til i morgen! Spiste iskake og håpet egentlig på at det skulle hjelpe litt mot halsen! Men det gjorde det ikke i det hele tatt.....

Hva skal du gjøre resten av kvelden?

 • Gårsdagens innkjøp

  Heihei ♥

  Det suger virkelig å være forkjøla, spesielt siden jeg skal ha bursdag + skal i en annen bursdag nå til helgen! Så vil helst bare bli frisk! Lever på halspastiller for øyeblikket, må si slike bokser fort blir tomme.

  Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte i går, jeg fant jo blant annet en nydelig kjole som jeg skal bruke til helgen!


  Kjøpte i tillegg til det til meg selv, noen gaver til søstra mi, som hun da fikk i går!


  Dette er da kjolen jeg skal bruke i bursdagen min! Jeg syns den er så nydeliiig, og den er veldig fin på!


  I tillegg så kjøpte jeg vanlige strømpebukser, ark jeg lagde kort til Sara med og stoff, siden vi lager masse greier på skolen nå!

  Hva syns du om innkjøpet? Spesielt om kjolen?

   

 • Outfit

  Heihei ♥

  Har gått rundt og håpet på at det skulle bli sol i hele dag, og nå har den endelig kommet fram! Sluttet tidlig på skolen idag, fordi naturfags lærer-vikaren vår er bare best! Digger han! I resten av dagen skal jeg bare slappe av, har blitt forkjøla, buhu! Hater å ha vondt i halsen, det er utrolig plagsomt hver gang jeg svelger! 

  Outfit; Genser, jakke, shorts og strømpebukser/ Bik Bok, Veske/ Gina Tricot, Ring/ Glitter, Sko/ Økonomi sko.

  Hva syns du om dagens outfit?

 • Bursdagsgaver

  Heihei ♥

  Har hatt en veldig fin dag, de andre har nettopp dratt hjem! Mange fra familien var her på middag nemlig, veldig koslig! Men bare det at jeg ikke har fått gjort så mye skole greier da.. Vet nøyaktig hva jeg skal skrive, men tar bare litt tid å få det ned riktig på engelsk!

  Uansett, så skulle jeg jo vise dere hva jeg fikk til bursdagen min i går. Så her har dere gavene fra de nærmeste, og gavene jeg fikk i dag kan jeg legge ut i morgen.


  I dag etter skolen, da jeg og mamma var i byen, fant jeg meg også en ny kjole som jeg skal bruke i bursdagen min på lørdag! Også fikk jeg en annen søt kjole av søstra mi idag i gave, som jeg skal bruke i bursdagen til en venninne på fredag! Så da er å finne antrekk til helgen - på lista: CHECKED! Eller hvordan det staves, hihi!

  Nå skal jeg legge meg! Natta!
  Hva syns du om gavene?
   

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Har hatt en fin dag hittil, og tror den bare blir enda bedre utover kvelden! For etterpå kommer flere fra familien og vi skal ha bursdags middag for meg og søstra mi, som hadde bursdag 2 dager før meg! Hun er blitt 23 år da. 

  Men det blir ikke bare avslapping nå, selv om jeg kommer til å kose meg. For det jeg må gjøre før de andre kommer, er å gjøre ferdig en engelsk presentasjon, blogge, så kommer gjestene og vi skal spise osv osv, og i kveld må jeg og Marcus lage powerpoint til presentasjonen, og så må jeg øve på til den slik at jeg ikke bare leser helt av! Kommer til å bli litt stress idag! Uansett, her har dere dagens outfit.

  Outfit; Topp/Bik Bok, Jakke/Gina Tricot, Bukse/Cubus, Smykke/Bik Bok, Veske/ Gina Tricot. 

  Nå har jeg dårlig tid, har bare en halvtime på meg å gjøre ferdig skolearbeidet, og jeg er bare halvveis, ææ!

  Hva syns du om outfitet?

   

 • Tipp topp tommel opp

  Heihei ♥

  Nå tenker jeg det er på tide å legge meg! Er ganske trøtt, for jeg våknet så tidlig som 04.00 i dag tidlig.. Fordi mobilen min plinget KUN EN gang, pga. dårlig strøm, og jeg sov skikkelig lett i natt. Så da våknet jeg, også fikk jeg ikke sove ordentlig igjen, så da var jeg i halvsøvne til 05.30 da jeg måtte stå opp. 
  Trøtte meeeeg.

  Har hatt en veldig fin bursdag idag da! Og i morgen blir det bursdags middag - igjen, bare denne gangen med enda flere i familien (onkel, farmor osv) . Så det blir sikkert koslig! Bare det at jeg må gjøre noen skole oppgaver i morgen også da, noe som virkelig suger!

  Natta!♥ Hva skal du gjøre i morgen?

 • Outfit

  Heihei ♥

  Her har dere dagens outfit, bursdags outfit! Genseren jeg går med fikk jeg også i gave av familien! Digger gensere med amerikansk flagg!  Outfit; Genser/Gina Tricot, gaveee, Bukse/ H&M, Ringer/Glitter og H&M ♥

  Nå skal jeg opp og spise dessert og se på film med familien! Blir nok kost, kos dere i kveld søte lesere!

  Hva syns du om outfitet?

   

 • Bursdagsbarn

  Heihei ♥

  Woho, idag har jeg bursdag!! :) Nå er jeg da blitt 17 år, ubrukelig tall, bare et år til jeg blir 18 år nå da! Føler meg ikke så gammel enda, haha.. Ble vekket idag tidlig, og når jeg sier tidlig mener jeg 05.30! Med gaver og muffins på senga! Koslig! Fikk masse fint! Også har jeg fått masse bursdags hilsner og klemmer på skolen idag, og etter skolen hentet Endre meg!

  I kveld skal vi da spise god middag og det blir kake etterpå. Også skal jeg feire bursdagen min med fler i familien i morgen, og med venner til helgen!


  Gavene jeg fikk! Tenkte å vise gavene hver for seg, slik at dere kan se ordentlig hva jeg har fått. Skal jeg det? 

  Endre er syk, så han ville ikke smile på bildene, tullekoppen! 

  Gratulere meg med dagen? :-D 

 • BLOGG VS BLOGG - DU BESTEMMER VINNEREN!

  Heihei ♥

  Nå har jeg trukket ut to blogger til Blogg VS Blogg! Så nå er det bare å stemme på din favoritt! Bloggene som er med er:


  1. KRISTIN SIN BLOGG - ksr96.blogg.no!  

  VS


  2. HELENE SIN BLOGG - skriveboka.blogg.no !

  Så da er det bare å stemme på din favoritt! 1. stemme pr. IP adresse, altså jeg kjekker at ikke samme stemmer mange ganger! Og dere som er med i Blogg VS Blogg kan jo reklamere om det på bloggen deres, og få deres lesere til å stemme på deg i Blogg vs'en!  (Kårer vinneren i løpet av noen dager) 

  HVILKEN BLOGG VIL DU AT SKAL VINNE I BLOGG SV BLOGG?

 • Blogg vs Blogg

  Heihei ♥

  Jeg får nok ikke blogget så mye idag, siden jeg kommer til å være ute halvparten av dagen, for jeg skal ut i bakken! Også må jeg gjøre noen skole greier senere. Derfor tenkte jeg å ha en blogg vs blogg, der vinneren av VS'en vinner en blogg anmeldelse + anbefaling link i et innlegg. Så da trekker jeg ut to blogger i kveld, og dere velger vinneren i morgen! 

  Vil du være med i BLOGG VS BLOGG?

 • Photo booth del 1

  Heihei ♥

  Haha, herregud jeg ler meg ihjel når jeg ser gjennom ALLE bildene som er tatt på photo boothen på macen min! Altså web cam'en. Fikk macen min da jeg gikk i 9. klasse, så bildene startet jo da, og det er jo en stund siden nå! Tenkte å vise dere noen av bildene, kan jo ikke legge ut alle, for det er flere hundre! Og jeg vet ikke om alle som er med i photo boothen syns det er greit at jeg legger ut disse bildene, så derfor tar jeg de bildene med de beste vennene mine, for de har ikke noe vondt av det, hehe!

  Jeg må dele det her inn i flere deler, siden det er så mange bilder! De bildene her er fra 9. klasse og helt på begynnelsen av 10. klasse. Tenkte å legge ut flere, hvis dere vil se. Syns det er så gøy å se gjennom slike bilder!

  Vil du at jeg skal legge ut en del til? Flere bilder? JA eller NEI?

 • Friday

  Heihei ♥

  I dag var jeg nok en gang i bakken, og stod på slalom! Var like fint vær i dag som det var i går, så det var kjempe deilig! Har til og med blitt litt brunere! Nå er det fredag, så det er bare helgen igjen av ferien, og det suger skikkelig! Jeg vil helt klart ha lengre ferie! Er ikke klar for å gå tilbake til skolen. Jeg skal hvertfall prøve å nyte de siste feriedagene!

  I morgen skal jeg mest sannsynligvis stå på slalom igjen, også må jeg starte på en stygg skole oppgave.. Men på mandag har jeg bursdag da, wii! Gleder meg! ♥
  Ble web cam bilder idag! Er så sliten, så orker ikke å ta masse bilder nå. Og ja, jeg er litt solbrent også.. Haha!

  Hva har du gjort idag?

 • Super dag i bakken

  Heihei ♥

  Har hatt en strålende dag i bakken idag! Været kunne nesten ikke blitt noe bedre, og det er perfekt temperatur! Ikke for varmt eller for kaldt. Idag stod jeg på slalom da, ikke snowboard, haha. Og etter noen timer i bakken så dro vi hjem, og litt senere dro vi til noen venner vi kjenner her oppe på fjellet. Vi spilte kort også laget vi helt mislykka boller. 
  Har du stått på ski idag?
  Hva syns du om bildene?
   

   

 • Ukas tips 4 - Donut hår

  Heihei ♥

  Nå er det nok en gang tid for ukas tips! Denne gangen viser jeg dere hvordan man setter opp i donut hår, altså en topp, som man trenger en "donut" til for å lage. Jeg kan godt vise dere en gang hvordan man lager donut av sokker også, hvis dere er interesserte? 

  Denne frisyren er veldig enkel og kjapp å lage! Så hvis du har dårlig tid en morgen før skolen eller jobb, så er det bare å sette opp i donut, så ser du fin ut på 1, 2, 3!

  Hva syns du om ukas tips?
  Ideer til neste ukas tips?? Hva som helst!

 • Snowboard proff

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme igjen fra bakken, og idag har jeg og Sofia stått på snowboard! Vi står på slalom til vanlig, noe vi faktisk er flinke i, i motsetning til snowboard! Jeg klarer det ihvertfall da, å stå ned bakken, men etter min mening så er det å reise seg opp verst, haha!
   
  Sofia


  Therese  Nå har jeg nettopp dusjet, og skal bare slappe av resten av dagen! 

  Har du vært i bakken idag?

 • Framme

  Heihei ♥

  Nå er jeg ENDELIG, takk gud(som ikke fins), framme på hytta! Og hvis noen lurer, så er hytta mi på Kvitfjell, noen andre som er her nå? Mehe. 

  Nå er jeg kjempe sliten etter den dødslange turen hit, sitter og gjesper anhvert minutt! Skal kun slappe av i kveld, spise mat og godteri, og se ferdig en film hvertfall. I morgen blir det kanskje bakken, spørs på været, er jo meldt snø!


  Noe sier meg at jeg kjeder meg veldig mye nå, eheeeeee...

  Dere får ha en koslig kveld alle sammen! 
  Er du på fjellet nå?
   

 • Natta bloggen

  Heihei ♥

  Gjett hva jeg gjør nå! Bruker blogg appen for mobiler for første gang!:D Så nå ligger jeg i senga og skal sove nå. Skal på fjellet i morgen..  Natta ♥
  Hva skal du gjøre resten av ferien?

   

 • Sverigetur med gutta

  Heihei ♥

  Nå er jeg endelig hjemme etter en lang dag, med masse Sverige shopping! Jeg var jo hos Endre fra i går til i dag, og så dro vi til Sverige, med Thomas og Martin, og da kjørte vi fra Bærum til Sverige, og så handlet vi masse, og så kjørte Endre meg hjem. Så jeg har brukt hele dagen min på bilkjøring og Sverige turen.

  Masseeee godteri, alt for mye! Skal dele det der med resten av familien da, selvfølgelig!

  Nå skal jeg kose meg med alt godteriet mitt♥ Neida, æsj orker ikke mer nå. Fikk plutselig veldig lyst på gulrøtter nå! Dette godteriet håper jeg varer lenge, skal ta med alt opp på fjellet, drar på hytta på tirsdag kveld.

  Hva har du gjort idag?
  Har du vært i Sverige i det siste? 

 • To stk trøttiser

  Heihei ♥

  Jeg er hos Endre nå, og føler at den dagen har vært evig lang. Nå er jeg døds trøtt, og Endre ser ikke særlig mer våken ut enn meg! Tror nesten han har sovnet jeg.


  Verdens merkeligste  Snork snork

  Tror jeg bare sier natta nå jeg, jeg og Endre skal campe på soffaen hans nå, for sengen hans er borte, men det er en annen historie. 

  Natta ♥

 • No time for peptalk

  Heihei ♥

  I går var jeg så vidt hjemme, så derfor fikk jeg ikke tid til å blogge. Jeg var først på skolen, og vi hadde produksjon hele dagen, det vil si at jeg jobbet med å lage sminkekost mappene mine hele dagen, satt fast og støtt ved symaskinen, helt til halv fire, da sluttet vi! Så tok jeg bussen hjem, spiste og skiftet, så dro til byen. Vi gikk litt rundt i byen før vi skulle trene.

  Etter den ganske så slitsomme treningen dro vi til Sarpsborg, der vi satt oss ned på McDonalds, for vi ventet på at klokka skulle bli 21.00, for broren min var på Lacerworld eller noe. Og så var jeg hjemme klokka halv ti, jeg dusjet og så på den nyesre episoden av revenge, og så la jeg meg. Full dag rett og slett.  I dag er jeg kjempe støl pga. gymmen og treningen i går! Har kjempe vondt i ryggen og er støl i absolutt hele kroppen, klarer så vidt å bøye meg, men jeg overlever! Nå er det endelig vinterferie, skal slappe av denne ferien, og drar på fjellet i midten av ferien.

  Nå skal jeg kose meg med enda en ny episode av Vampire diaries, og så The secret circle, også har vi fått 5 ganger så bedre internett idag, deilig!

  Har du vinterferie nå?
  Har du hatt mye å gjøre i det siste?
   

 • 15.feb.2012

  Heihei ♥

  Nå skal jeg lage middag til meg selv, og det blir grøt, også skal jeg bare slappe av med film og tv resten av kvelden. I morgen er det nok en gang gym og så trening senere på dagen. Føler at torsdager er min "sporty dag". 

  Var jo også på tur med Amalie + hundene istad da, og etter hve gang jeg enten har gått, jogget eller løpt mye ute, blir jeg alltid rosa på beina, og de blir kjempe varme! Skulle trodd jeg var allergisk mot å mosjonere ute, haha! 


  Blitsen ødelegger litt, men beina mine var knall rosa!


  Hei apekatt

  Skal også se og lage noen kule bakgrunner til macen min etter jeg har laget mat, så da kan jeg vise dere de senere! 

  Kos dere i kveld!

  Hva har du gjort idag?

 • Outfits

  Heihei ♥

  Vært på skolen idag, og gått tur med Amalie + hundene, og ikke noe annet idag. Også slet jeg meg gjennom matteprøven på skolen idag. Ren pining, nesten. Siden blogg var helt tett i går, så legger jeg ut gårsdagens og dagens outfit!

  Gårsdagens; Bukse/ Bik Bok, Bluse/ Carlings, Tøfler/ Cubus, Skjerf/ H&M, Smykke/ Bik Bok.   Dagens; Skjorte/ Bik Bok, Bukse/ Voice of Europe(som er lagt ned for lenge siden), Sko/ Økonomi sko, Skjerf/ H&M, Armebånd/ Gucci♥

  Hva syns du om outfitsene?
  Hvilket likte du best? Dagens eller gårsdagens?
   

 • Mattepugging på G

  Heihei ♥

  Dette innlegget skulle ha kommet ut i GÅR, ja i går, da jeg "ikke blogget noe". Men fakta er det at blogg ikke funket. 
  Jeg prøvde flere ganger gjennom hele dagen, skru av og på nettet og macen, gå inn på blogsoft og blogg, ingenting funket!

  Uansett da, så satt jeg fast med matte pugging i nesten hele går. Hadde matte prøve idag. Følte at jeg hadde gjort det super bra helt til da mattelæreren ristet på hodet og lo av meg. Ok, så lo hun kanskje ikke av meg, men jeg er tydligvis veldig komplisert, jeg som trodde jeg var det helt motsatte!  Stygge web cam bilder fra i går, ehhh ja, trenger jeg å si noe mer?

  Kommer også ut gårsdagens + dagens outfit senere. Men herregud nå er det fint vær ute! Det begynner virkelig å ligne vår! Wii!

  Opplevd noe av det samme med blogg i går?
  Hva skal du gjøre idag?
   

 • Ukas tips 3 - Topp filmer og tv serier for tiden

  Heihei ♥

  Hadde ikke en så interessant dag i går, så har ikke hatt noe å blogge om, og i dag kommer jeg også bare til å være opptatt hele dagen med å pugge til matteprøven som skal være på onsdag! Men uansett hva, så lovte jeg dere flere ukas tips denne uken, så her er nr. 3!

   Friends with benefits

  The ugly truth

  Chalet girl

  Tv seriene heter: The vampire diaries, Pretty Little liars, Gossip girl, The lying game, The secret circle og Revenge. Alle seriene og filmene kan dere laste ned på piratebay.org og icefilms.info

  Ser du på noen av de samme tv seriene?
  Har du sett noen av filmene?
  Hva syns ukas tips? (Det kommer en til i løpet av uka)
   

 • Dancerevolution 1

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme, og jeg har hatt en fin og vellykket helg! I går var vi på årets første dansekonkurranse, Dancerevolution 1! Jeg og Sofia kom på 1. plass i dobbel! Og i singel kom jeg på 4. plass i min klasse, og >Sofia< kom på 4. plass i sin klasse!

  I tillegg fikk jeg prøvd en fin glitter drakt som jeg har tenkt til å kjøpe! Og etter konkurransen dro vi til en venninne av mamma, og overnattet der til idag. Vi koste oss veldig, spiste god mat og MASSE godteri, iskrem, kjeks og kake. Også så vi på Mgp, GOO TOOJI! Ble veldig glad da han vant!


  Klar for konkurranse! Også ser dere på venstre siden av øyet mitt, der er jeg gul pga. laderen jeg fikk i ansiktet på skolen.
  Fra hos venninnen til mamma

  Naturally look


  Mgp!
  Hahaha, herregud! 


  In motion!

  Nå skal jeg vaske opp og rydde litt opp på kjøkkenet, har nemlig nettopp laget en kake som jeg håper er god! For det er jo morsdag idag! Mamma har fått fint kort og noen gaver, og etterpå skal vi spise god mat og sikkert masse godtri, for broren min og pappa var nemlig i Sverige i går, ah digg!

  Ha en fin kveld alle sammen! 
  Hva har du gjort i helgen?
  Hva syns du om bildene?

 • Klar for dansekonkurranse?

  Egentlig ikke.. Har vondt i ryggen og er kjempe sliten!

  Har sittet i flere timer nå og gjort ferdig en skole oppgave + pakket inn og lagd kort til mamma, siden det er morsdag på søndag! Nå er jeg endelig ferdig, og er helt klar for senga!

  I morgen skal jeg på dansekonkurranse, og etter det skal vi til en venninne av mamma som bor bare 10 min unna der konkurransen skal være, altså i Røyken. Så da skal vi sove der til søndag, så jeg vet ikke helt enda hvordan bloggingen blir.  Føler meg litt sporty når jeg legger ut bilder av meg med trenings tøy, hehe! Var jo nemlig på trening i går kveld, og vi danset masse singel siden vi skal konkurrere i morgen! Også nederste bildet er fra istad da.

  Nå må jeg legge meg, må være helt uthvilt til i morgen! Også aner jeg ikke når ukas tips kommer ut, håper på å legge det ut på søndag, hvis ikke blir det dobbelt opp med ukas tips neste uke! ;-)

  Ønsk meg lykke til på konkurransen i morgen! ? 
  Natta♥
   

 • Outfit

  Heihei ♥

  I dag har det bare blitt enda kaldere igjen ute, jeg som håpet på at vinteren endelig skulle gå over til vår! Men neida.
  Skal snart på trening, så må skifte til trenings tøy nå.   Outfit; Genser/ Zara, Shorts/Bik Bok, Strømpebukser/ Bik Bok. 

  Skal du trene idag?
  Hva syns du om dagens outfit?
   

 • Trenger ideer til ukas tips!

  Heihei ♥

  TRENGER TIPS FRA DERE!! Nå er det på tide å lage ukas tips nr. 3, og da trenger jeg tips fra dere om hva det skal være om! Her er de andre to ukas tipsene som jeg har laget:

  Så man kan vel si at dere bestemmer! Ukas tips kan være alt fra: anbefalinger av profukter, tips om sminke og hår, - til anmeldelser av en bok, film, tv serie eller kanskje en eller flere bestemte blogger? Vurderer også å kalle det noe annet enn ukas tips, så om du har noen ideer, så kom med de! For det er ikke alltid det blir tips, kanskje jeg heller velge å fortelle om hva jeg syns om noen blogger? Så trenger et passende navn.

  Har du noen ideer til hva neste ukas tips skal handle om?
  Har du noen ideer til nytt navn istedet for "ukas tips" ?
   

 • Chill dag nr #16809

  Heihei ♥

  Har hatt en GANSKE så chill dag idag, helt til slutten av dagen.. Da jeg satt fredfullt i gangen og ante fred og ingen fare. Men så plutselig kommer det en lader skytende rett inn i trynet mitt. Oh yeah, kjempe digg!

  Saken er det at, det var en fyr som snublet eller mer gikk inn i data ledningen til Sara, og da dro han med seg ledningen, den delte seg i to, og den firkantete klossen som er hoveddelen til laderen føyk i 200 km/h rett mot meg, og traff siden av hodet - ansiktet mitt. Fikk litt sånn sjokk, for jeg fulgte ikke helt med. Var ikke så ille da, døde ikke akkurat. Fikk bare veldig vondt i hodet nå i etter tid, + en stor klump i hodet, haha. Drastisk.

  Som dere ser på dette bildet, så går den klumpen på hodet mitt mye lengre ut på høyre enn venstre siden. Har rett og slett en stor stygg kul.

  Fake a big fat smile!

  Nå skal jeg kose meg med Gossip girl + pølser og potetmos! Sjalu? Kos dere resten av dagen alle søtnoser! 

  Har du fått noen harde gjenstander, i skytende fart på deg idag?

 • Hjelp meg med å nå drømmen min!

  Heihei ♥ 

  Jeg er med i en konkurranse hos 1881 og på blogg.no! På 1881 er premien at du får drømmen din oppfylt, og på blogg så er det et gavekort på 2500 kr! 

  Så vær så snill og stem på meg her under, eller gå inn på denne linken -HER-. 

  vinn1881

  Takk på forhånd!

  Har du stemt på meg?
  Er du med i konkurransen? (Såfall, legg igjen en link så stemmer jeg gjerne på deg!)
   

 • Stikkord:

  Over, oveeer

  Heihei ♥

  I want you to get closeeer! Haha, dilla på noen av sangene på spillelisten min, spesielt closer av dreamon! Uansett..
  Dette har jeg gjort idag:


  Hei misforster nese...   Etter skolen idag har jeg bare slappet av med tv serier; pretty littlie liars, the lying game og revenge. Tegnet litt, i "design boka mi". Og fjerna neglelakk og fikset litt på neglene mine. Hater egentlig å gå med neglelakk, så nå har jeg tatt det bort! 

  Nå skal jeg kose meg med frustrerte fruer og kjeks! 

  Har du hatt en fin dag? Gjort noe spennende?

 • Outfit for the sunshine

  Heihei ♥

  Har hatt en veldig chill dag hittil, og planlegger ikke å ha noe annet enn det resten av dagen! Jeg har kun sittet og tegnet og klipt på skolen i hele dag, så ble jeg henta! Deilig for en gangs skyld å ikke ta bussen. Nå skinner sola, jeg har nettopp kommet inn, og resten av dagen skal jeg slappe av med tv seriene mine, og et lite prosjekt jeg har laget for meg selv! Dere får vite mer om det senere.  Outfit; Jakke/ Merket: Big Blue, fra Via Scandinavia, Genser og tights/ Bik Bok, Sko/ Økonomi sko.

  Hva skal du gjøre idag?

  Hva syns du om outfitet? 

 • Outfit

  Heihei ♥
  Outfit; Genser/ Bik Bok, Vest/ Carlings, Bukse/ H&M, Hals/ Lindex.

  Hva syns du om dagens outfit?

 • Magiske lanterner

  Heihei ♥

  Har ikke følt meg helt i toppform idag, så jeg har ikke fått blogget noe. Men jeg var på skolen idag da, holdt ut så vidt. Tenkte nå bare å dele noen bilder fra lørdag-søndag natt, da vi sendte opp flyvende lanterner! Ganske magisk.

   

  Video fra når vi sender opp en av lanternene.

  Nå skal jeg gå tilbake til tv serie livet mitt, gjemmer meg unna virkeligheten. Veldig deilig egentlig! Elsker å slappe av på senga, der tv seriene er det eneste som lyser opp rommet! ♥

  Har du vært med på å sende opp flyvende lanterner før?
  Hva syns du om bildene?
   

 • Natta

  Heihei ♥

  Nå er jeg så utslitt etter helgen, siden vi har vært lenge oppe begge nettene! I natt var vi jo først oppe i huset der det var fest, så gikk vi ut og sendte opp flyvende lanterner! Ganske magisk, første gangen jeg har vært med på det. Og så satt jeg og Endre på kjøkkenet og fulgte med på krangelen som skjedde utenfor vinduet, haha akkurat som en tv serie jo! Og etter det la vi oss, da var det gått langt ut på natten. Sov veldig lenge idag også!


  Her ser dere meg som sender opp en lanterne, skal legge ut flere bilder i morgen.

  Natta! Har du hatt en fin natt og dag?
  Haha, rart spm..

 • Mission Impossible 4

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og ser på Revenge, en veldig bra og ikke minst spennende tv serie, (som jeg ble anbefalt av >Marcus<, en venn fra klassen), mens Endre dusjer! Vi skal snart på kino, og da skal vi se på Mission Impossible 4, Ghost protocol!

  Her har dere traileren til filmen.  Men da er det best at jeg gjør meg klar til kinoen! Kos dere i kveld alle sammen! Blogger nok etter kinoen eller i natt, har jo planer til helt ut på kvelden nå jeg!

  Har du sett Mission Impossible 4?
  Hva er planene dine for i kveld?
   

 • Det var en gang...


  To personer som kjørte bil på vei til et sted for å kjøpe noen kule greier, som de fikk tak i, og så måtte de kjøre hjem igjen...


  (Dette var det de kjøpte, flyvende lanterner! Vi skal sende de opp i kveld, jeg har aldri vært med på det før, så det blir skikkelig kult!)
  Og som vanlig, var det kjedelig å kjøre bil, så 'jenta' begynte å ta masse bilder av seg selv, og stygg utsikt.


  Plutselig kjørte de inn i en tunnel! 


  Grøss og gru! (Ser ut som jeg har skikkelig gule tenner, æsj)

  Men så kjørte de trygt ut av tunnelen igjen. 


  MEN SÅ! Lot gutten jenta "styre" giret? !!!!! (Hun som ikke engang har tatt trafikalt...)

  Men det gikk fint, de overlevde. Så var de nesten hjemme


  Home sweet "home" 

  Så måtte jenta ta farvel til gutten, og han bare smilte..


  og kjørte fra henne... 


  Så jenta bestemte seg for å gå til butikken!
  Og siden det er drit kaldt ute, så måtte hun pakke seg godt inn


  Så kom hun tilbake igjen, rød i trynet..


  Og hadde fått kjøpt det hun skulle


  Masse sunn mat!


  Og nå sitter hun inne forever alone og nyter sin herlige frokost joghurt, og ser på en film med en av de beste skuespillerne i verden, nemlig Ed Westwick!! ♥ (Filmen heter Chalet girl)

  Ja, det var dagen min så langt! Endre er i hallen nå og dømmer kamper, så jeg ble her, for jeg orker ikke å være i en hall med masse barn i hele 4 timer! Vi skal kanskje se på kino etterpå, da skal vi se på den nyeste Mission Impossible filmen!

  Hva har du gjort så langt idag?

 • Ukas tips 2 - Hvordan rense sminkekoster

  Heihei ♥

  Nå er jeg hos Endre, og vi steker marshmellows på stekepannen! Det lukter skikkelig svidd her inne! Endre hentet meg tidligere idag, og så dro vi til han. Og så lagde jeg videoblogg til dere da jeg kom fram, nemlig ukas tips 2! Så enjoy folkens!

  Ukas tips 2: Videoblogg der jeg viser hvordan man renser sminkekoster! (Etter forespørsel fra en bloggleser)

  Hva syns du om ukas tips?
  Hva syns du skal være med på neste ukas tips? 

 • Outfit

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og koser meg med Friends and Benefits, en film jeg lastet ned i går! Er godt innpakket i et tykt teppe, og vurderer å lage meg en kopp kakao nå! Fy så kaldt det er ute for tiden! 

  Outfit; Genser/ Monki, Bukse/ Bik Bok, Hals/ Lindex, Sko/ Økonomi sko. 

  Skulle også egentlig på trening idag, men så kunne ikke moren min kjøre oss siden hun er syk, og bussene går jo ikke akkurat så veldig ofte her nede hos oss heller da! ... Jeg som ville trene.. Men jeg overlever! Hadde jo gym idag da!

  Hva syns du om outfitet?

 • Følg meg på weheartit!

  Heihei ♥

  Har hatt en weheartit konto ganske lenge nå, men har aldri fått til den "heart" greia, slik at jeg hjerter andre bilder. Men nå har jeg endelig forstått det, og klart det! Og giddet rett og slett. Men nå kan dere følge meg på weheartit!  FØLG MEG PÅ WEHEARTIT! TRYKK ET STED PÅ DENNE SETNINGEN SÅ KOMMER DU TIL MIN WEHEARTIT PROFIL ♥

  Jeg heter Mithzzi på weheartit, så følg meg da vel! Og legg gjerne igjen en kommentar hvis du har bruker, så kan jeg følge deg! Følger bare 1 hittil, haha!

  Følger du meg på weheartit?
  Har du weheartit?
   

 • -10 grader

  Heihei ♥

  Fyttihellsikedærsiken det er kaldt ute! Syns til og med at der er kaldt inne, selvom det alltid er kaldt inne i mitt hus da. Skal bare slappe av i resten av kvelden, har jo aldri noen lekser eller prøver, så har jo aldri noe å gjøre! Så sorry hvis det blir litt uinteressant skriving noen ganger, men jeg kan ikke akkurat bare trylle livet mitt mer spennende!
  Søtnosene!
  Oreo♥

  Nå har jeg pakket meg godt inn i et tykt teppe, så nå skal jeg sitte og drømme meg bort i fantasi drømmene mine om sommern! Savner sommern skikkelig nå, gleder meg sykt til i sommer!

  Gleder du deg til sommern?

 • Inspirasjon

  Heihei ♥

  Inspirasjon. Et ord som skaper så mye! Jeg elsker å titte gjennom på weheartit, for der finner jeg alltid så utrolig mye inspirasjon! Også er alle bildene der så fine, og de gjør meg alltid glad!


  Love ♥ De fleste bildene er tatt fra Weheartit, ikke alle.

  Hva syns du om inspirasjons bildet?
  Hvor får du inspirasjon fra?
   

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits