Min nusseligste

Heihei ♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og nå skal jeg ta meg en varm og god dusj og kose meg med pannekaker. I morgen er det allerede helg igjen! Har ikke noen planer enda, syns uken har gått så sinnsykt fort. 


Min nusseligste Spot! Haha, han er så søt. Vil alltid gi meg et kyss eller slikke meg i trynet, litt av en raring 

Ha en fin kveld alle søte ♥

Har du noen planer for helgen? Hva syns du om bildene? 

 • Dagens Outfit - America

  Heihei ♥

  Idag kom jeg hjem tidlig, og siden det er så fint vær ute så satt jeg ute en stund med Spot og bare nøt solen! Det er så deilig å føle at våren er på vei, og jeg gleder meg såå til sommeren! Idag må jeg sikkert på trening også skal jeg bare slappe av siden jeg ikke har noen andre planer enn det. Her er dagens outfit! 

  Dagens Outfit// Skjorte/Bik Bok, Jakke/Zara, Hettegenser/Bik Bok, Bukse/H&M, Sko/DNA. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • B-day

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og koser meg med tv-serier, og etterpå skal vi spise digg middag og jeg får bestemme hva vi skal spise. Det har vært en veldig fin dag hittil, der jeg først ble vekket med gaver og kake, og på skolen så hadde Marie med muffins. I pausen så spiste vi pizza, fordi vi hadde masseproduksjon idag, der vi sydde fler kostymer til opera forestillingen. Jeg og Marie var med hun som har styringen over kostymene, ned til Pizza expressen for å hente pizzaene, også klarte jeg selvfølgelig å miste den ene pizzaen så den ble helt skvisa utover gulvet, haha. Jeg tok med meg kameraet mitt idag så jeg tok noen bilder i pausen. 
  Klassen
  Marcus og meg!  Og takk for alle gratulasjonene fra dere idag, kjempe hyggelig ♥

  Har du hatt en bra dag? Hva syns du om bildene? 

 • Endelig 18!

  Heihei ♥

  18, wiii! Haha, føler meg ikke noe eldre kan man si. Er ganske gøy å ha bursdag da, våknet til kake, gaver og koslige kort i dag tidlig. Fikk masse fint, og idag skal jeg nok bare kose meg. Marie har med muffins på skolen, også får vi pizza senere idag av en eller annen grunn, min flaks!


  Randome bilder fra gårsdagen, haha

  Gratulerer meg med dagen? :-D 

 • Siste dag som sytten

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og redigerer headere til blogglesere, og jeg har også nettopp spist skikkelig digg middag. Pannekaker♥♥ Haha, her nyter vi livet fullt ut! Er jo søren meg siste dag som 17 år da, så må jo nyte det, i morgen kan jeg jo faktisk komme i fengsel! Ja, nettopp at det skjer med meg tenker dere vel nå. Her er noen bilder jeg tok istad, tok en del bloggbilder da slik at jeg har det til senere innlegg også. 
  Fin bakgrunn i den grunn, haha

  Har du gjort noe gøy idag? Hva syns du om bildene?

 • Dagens Outfit - Comfortable

  Heihei ♥

  Ahh, slapper av nå og det er så deilig! Har vært gjennom en lang skoledag der jeg måtte stå på litt i gymmen fordi det var siste gangen i et sånt prosjekt vi har hatt, så var vi på kino og så Lincoln, så var det litt norsk og så samf. fag prøve som gikk bra tror jeg. Nå skal jeg bare bruke kvelden på å slappe helt av, svare på blogg mails og lage headere og design som er under bestilling. Her er dagens outfit!

  Dagens Outfit/ Genser/ Risøe, Vest/ Carlings, Bukse/ H&M.

  Det er også bursdagen min i morgen, allerede. Tiden går så sykt fort, og jeg har ikke noen særlig "bursdagsfølelse". Jeg føler meg ikke så veldig mye eldre selv om jeg nå kan kjøre bil, kjøpe alkohol osv osv. Jeg skal ikke ta lappen i morgen om dere lurte, det haster ikke for meg. Hittil så suger jeg til å kjøre bil, så vet dere det, haha. 

  Hva syns du om outfitet? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og leser til en prøve jeg skal ha i morgen, og jeg hater å øve til prøver, men bedre å bare få det overstått. Jeg kommer nok til å bruke resten av kvelden til å øve til den prøven, siden det er hele 5 kapitler. Ellers så var det helt greit å starte på skolen igjen idag, og dagen gikk veldig fort. Jeg merker også at våren er på vei, det var lyst når jeg gikk til bussen idag og mye varmere ute. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Skjorte, jakke og armbånd/ Bik Bok, Bukse/ H&M, Lue/ Sweet? 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Tre antrekk

  Heihei ♥

  Idag har jeg sittet på hytta og jobbet med skolearbeid hele dagen, skikkelig kjedelig. Men jeg ble ferdig med den største oppgaven, og i kveld skal jeg lese litt til en prøve. Jeg har ikke tatt noen særlig bilder idag, så jeg satt sammen tre antrekk - der det er en genser, tre antrekk. Og ja, jeg elsker gult, haha. 
   
  yellow love
  1

   

  aztec
  2

   

  yellow fancy pancy
  3
  Hvilket antrekk likte du best?
 • Need more time

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg igjen på hytta og prøver å gjøre skolearbeid, noe som er veldig vanskelig å komme i gang med siden det er ferie. Jeg skulle ønske jeg hadde en uke til på meg, jeg har så lyst til å stå mer på ski, slappe av mer og få bedre tid til skolearbeidet. Men idag så måtte jeg da prioritere de stygge skoleoppgavene, så da fikk ikke jeg stått på ski idag... De andre er ute i bakken nå, og jeg har såå lyst til å stå slalom jeg og. Men thats the life, nå skal jeg gjøre ferdig en stor samf. fag oppgave og så øve til en utsatt prøve. 


  Typisk hytte-ferie antrekk, sykt chill
  Søte Molly og Spot! Molly er hunden til Enya og Charlotte ++ 


  See så fristende det ser ut å dra ut i bakken

  Hvordan har din ferie vært, eller har den kanskje nettopp startet? 

 • Bilder fra bakken

  Heihei ♥

  Idag har vi vært i bakken og stått slalom hele dagen, og nå skal jeg ta badstue med Sofia, Enya og Charlotte. Nå er ferien desverre snart over, så da må jeg bare nyte den så mye som mulig! Her er litt bilder fra bakken i går og idag. 

  (EDIT: Til alle dere som lurte, så kommer ikke tgif show idag fordi; vi er på ferie og nettet er så dårlig så vi får ikke lastet opp noen episode..)

  Har du stått på ski i det siste? Hva syns du om bildene? 

 • Vinter Photoshoot

  Heihei ♥

  Idag har vi vært i bakken og stått på slalom, og det har vært helt knall vær, men også kaldt. Nå er vi på hytta og slapper av, og senere idag kommer familien til Enya. Da skal vi nok bare kose oss, slappe av, også skal vi nok stå slalom i morgen også. I går hadde jeg, Enya og Amelia en liten photoshoot ute, så her kommer noen av bildene. 


  Meg


  Amelia


  Enya

  Hva syns dere om bildene? 

 • I want this in my closet #6

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg alene og koser meg med The Lying game (en av tv-seriene jeg følger med på, anbefales). Resten av kvelden så skal jeg bare slappe av og se tv-serier, og i morgen kommer familien til Enya opp, så da blir hytta helt stappfull, haha. Vi skal nok også ned å handle, stå på slalom og ut å ta flere bilder. Jeg skal redigere bildene fra photoshooten idag i kveld, så da kommer bildene ut i morgen. 


  orange
  Et herlig antrekk jeg satt sammen på Polyvore! Skulle gjerne hatt dette antrekket i garderoben min, da hadde det blitt masse brukt i sommer i så fall! 
  Hva syns du om antrekket? 
 • Herlig dag i bakken

  Heihei ♥

  Nå ligger jeg i senga med Sofia, Didrik og Enya og ser Skyfall, den nyeste James Bond filmen. Den er så skikkelig bra, jeg har sett den på premieren på kino også. Idag har vi vært i bakken og stått slalom, og det var kjempefint vær og føre. Etter bakken så fikk vi besøk til lunsj, og så hadde jeg, Enya og Amelia en liten photoshoot. De bildene kommer ut senere. Her er litt bilder fra bakken idag. 


  Amelia, meg og Enya


  Amelia,Enya og Sofia
  Enya som tryner  Søte mamma og Spot!
  Hva syns dere om bildene? 

 • Remember

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av med Amelia, og vi har nettopp sett Mean girls med Didrik, Sofia og Enya. Idag har jeg vært på slalom med gjengen + Therese, men vi stod ikke så veldig mye i bakken. Vi skal nok på ski i morgen også, og ellers bare slappe av videre og nyte ferien. 

  Hva har dere gjort idag? Noen flere som nyter ferien? 

 • I want this in my closet #5

  Heihei ♥
  Nå har jeg nettopp spist en herlig middag, og for øyeblikket sitter jeg og skriver på en bok. Jeg elsker ikke bare å lese bøker, men også å skrive egne. Jeg har startet på minst tre andre bøker for lenge siden, men jeg har aldri blitt ferdig med noen av dem. Denne jeg holder på med nå har jeg bestemt meg for at skal bli ferdig. Her kommer enda et I want this in my closet, har satt sammen antrekket på polyvore. Gleder meg så sykt til sommeren nå, er så dritt lei av å gå med så mye klær hele tiden nå på vinteren. 
  studded

   

  Hva syns du om antrekket? 
 • I nuet

  Heihei ♥

  Nå har vi nettopp vært nede i Ringebu og hentet Enya som kom med toget. Hun skal være her hele ferien, også kommer resten av familien hennes hit i slutten av ferien i tillegg. Nå skal vi bare slappe av, se en film og spise masse digg. 

  Skulle bare gi dere en kjapp oppdatering fra fjellet, også håper jeg at dere koser dere masse videre i ferien, til dere som har ferie da. 

  Hva har du gjort idag? 

 • Vinterferie

  Heihei ♥

  I hele går satt jeg i bilen på vei til fjellet, og nå sitter jeg da inne på hytta på Kvitfjell. Jeg har ikke gjort noe som helst interessant idag, men i morgen så kommer Enya opp, så da kommer vi sikkert til å finne på mye forskjellig. Det var skikkelig fint vær idag, så hvis det er slik hele ferien så får jeg nok stått masse på ski!   Internettet her oppe er helt elendig, så ikke forvent verdens beste blogging. Jeg kommer til å blogge når jeg har greit internett tilgang, for nettet krasjer veldig ofte. Håper alle får en kjempe fin vinterferie, husk å kos dere, slapp av og spis masse digg, haha. 

  Hva syns du om bildene? Hva skal du gjøre i vinterferien? 

 • T.G.I.F Show - Episode 21

  Heihei ♥

  Nå er det vinterferie, wii ♥ Idag gikk skoledagen veldig fort, og siden jeg kom hjem har jeg bare lest en bok og redigert videoer. Jeg tror vi drar på fjellet i morgen, så da må jeg finne noen filmer før det, for jeg må ha noe å se på i bilen. Her er T.G.I.F Show episode 21, der vi gjør noen challenger. Håper dere liker den, ENJOY!  


  Ta på tannhjulet -> 1080p!!

  Hva syns du om videoen? 

 • New in - Statement necklace

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme fra konferansetime og byen, jeg og mamma gikk litt rundt i byen etterpå og tittet. Da fant jeg også et kjempefint statement smykke, som mamma kjøpte til meg som bursdagsgave på forhånd!♥ Nå skal jeg gjøre ferdig siste skolearbeidet før ferien, og da kan jeg endelig slappe litt av. Jeg har faktisk tre skolegreier å jobbe med i vinterferien også, så det blir ikke bare chill. Men så blir jeg 18 rett etter ferien da, og det gleder jeg meg til!! 

  Smykke fra Pieces♥♥ Elsker slike smykker, og skulle gjerne hatt 100 flere av dem. 

  Hva syns du om smykket?

 • Valentines day

  Heihei ♥

  Valentines day alene, wohooo.. Ærlig talt så er ikke valentines day så viktig for meg, og det har heller aldri vært det. Jeg har jo gjort noe på valentines day de siste to årene med noen jeg var glad i, men idag er det bare meg og... meg! Jeg skal på konferansetime etterpå, og så må jeg gjøre skolearbeid. Når jeg er ferdig med det så skal jeg nok bare slappe av, og kanskje se en trist film alene, haha. Jeg føler jeg virker skikkelig tragisk når jeg skriver dette.   Slik ser jeg ut idag, ikke noe rosa eller rødt. Jeg har heller ikke bakt noe eller laget noen valentineskort (untatt et kort til en venninne som bare er på kødd). 

  Skal du gjøre noe spesielt idag? ♥

 • Happy

  Heihei ♥

  Jeg har ikke hatt så veldig blogglyst i det siste, men ellers så har jeg det veldig bra og nyter hvert eneste fine eller morsomme øyeblikk i løpet av en dag. Idag har også jeg og Sofia filmet inn til T.G.I.F Show challengen, så vi plukket ut noen få ting som vi gjorde i videoen. Det kan hende at vi gjør mer i noen senere videoer. Så da kommer det hvertfall helt sikkert en episode på fredag! Og da starter også vinterferien, og jeg skal bare være stucked på fjellet, håper ikke det blir så kjedelig. 

  Nå skal jeg spise litt kveldsmat og så legge meg, har sett ferdig tv-seriene mine idag, og er såpass sliten at jeg ikke orker å gjøre noe mer nå. I morgen (valentines day), så skal jeg vel ikke gjøre noe som helst spesielt... Jeg skal nok bare jobbe med skolearbeid, også må jeg på konferanse time. Ikke særlig romantisk, men så har jeg ingen kjæreste eller date heller da, synd for meg - jeg kan dra på date med en liter iskrem istedet ♥♥

  Hva har du gjort idag? Er du glad for tiden? 

 • Utfordre T.G.I.F Show

  Heihei ♥

  På neste T.G.I.F Show episode så tenkte jeg og Sofia å ta imot en del utfordringer fra dere (alla må gjøre video), der vi velger ut noen challenger som vi kommer til å gjøre i neste episode! Hvis det ikke blir mange nok bra innspill til fredag, så gjør vi det heller neste video. Men kom med masse bra utfordringer, husk at vi er hjemme og ikke i byen, så tenk inne-utfordringer! Ellers; vær så kreative som mulig og kom med hva dere vil! 

  HVA VIL DU AT VI SKAL GJØRE I NESTE EPISODE? 

 • Amazeballs

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og jobber med reklamefilm til ungdomsbedriften vår, og den er ferdig redigert og skal ut på youtube etterpå! Det er sykt mye som skal være ferdig til fredag når det kommer til UB og messen vi skal på med bedriften vår, så de neste dagene så må jeg konsentrere meg ekstra om dem. Idag har vi hatt vanlig skoledag + messekurs, som var helt greit for tiden gikk så sykt fort, så det gjorde egentlig ingenting at vi måtte være igjen på skolen i nesten 2 timer ekstra.


  Helt randome bilder, der jeg bruker en jakke som sikkert rommer meg og to personer til, haha. 

  Gjort noe gøy idag? Hva syns du om bildene?

 • T.G.I.F Show - Episode 20

  Heihei ♥

  Som dere sikkert fikk med dere, så ble T.G.I.F Show episode 20 forsinket, pga. flere grunner. Også skulle den komme ut i går kveld, men da hadde broren min lan så han nektet meg å laste den opp på youtube, for det ødela tydligvis for gamingen dems. Men her har dere da episode 20, ENJOY!  


  Videoen er litt mer serriøs enn de andre vi har hatt, også kommer all tullingen på slutten da, haha. Sett på HD!!

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble Tabbi, sjekk ut bloggen henens HER.

  Hva syns du om videoen? Fortsett setningen: Hvis jeg kunne kjøpt hva jeg ville i hele verden, kun 1 ting, da ville det vært ... ?

 • Hot mess

  Heihei ♥

  Nå har jeg sittet en stund og redigert T.G.I.F Show som ble forsinket siden Sofia ikke var hjemme, så den kommer hvertfall ut på youtube i kveld! Nå skal jeg spise pasta bolognese, diggeste middagsmaten som fins! Og i kveld skal jeg se på Halvbroren som går på tv, og bare chille med de andre plageåndene. Broren min har nemlig hele huset fullt her, og de har okkupert hele kontoret med dataer, godteri og potetgull som stinker, og masse gaming. 

  Noen randome bilder jeg tok i går, med en random overskrift. Dere vet, jeg er jo veldig random også.

  Har du gjort noe gøy idag? Hva syns du om bildene? 

 • Passion for pink

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av med en fin film, og jeg er endelig ferdig med å lage de 20 headerne jeg skulle lage til andre blogger. Nå har jeg bare et blogg design igjen, men det er også nesten ferdig. Idag er det også morsdag, så da skal jeg bare slappe av og kose meg hele dagen. Jeg lagde frokost til mamma og hele familien idag, også hadde vi kjøpt noen gaver til henne ♥ Alltid koslig å gjøre noe ekstra for de man er glad i!   Hva skal du gjøre idag? Hva syns du om bildene? 

 • Keep it comfortable

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og nynner til herlig musikk, og egentlig bare venter på å dra til byen. Jeg skal handle morsdags gave, siden det er morsdag i morgen allerede. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre senere idag, jeg tar en ting om gangen. Håper alle får en fiiin lørdag!♥


  Slik ser jeg ut idag! Gleder meg så sykt til våren og sommeren nå, når jeg kan starte å gå med shorts igjen.. 

  Hva skal du gjøre idag? Hva syns du om bildene? 

 • Lederseminaret

  Heihei ♥

  Som sagt så var jeg på lederseminar fra onsdag til torsdag, i Ed i Sverige. Vi sov på hotell-hytter, men tilbringte mye tid på selve hotellet. Vi hadde masse kurs, konkurranser og sosiale ting. Vi lærte mye nyttig, og samtidig så hadde vi det veldig gøy! På onsdag kveld så ble det disco bowling (som dere kan se bilder fra i innlegget under), også senere så spilte vi poker, pandoras eske og bare koste oss. Jeg tok litt bilder fra kvelden, og det ble veldig mange tullebilder. 


  Meg... Sindre, Marcin og Rebecca


  Eivind


  Sindre


  Marcin


  Meg og Sindre
  Sindre og Marcin
  Elise, Gjertrud og Marie


  Christoffer og Rebecca


  Eivind


  Henning, Andreas og Ali


  Elise, Gjertrud, Marie, Henning, Andreas og Ali


  Eiving, Ernestas, Christoffer, Rebecca, Elise  Ikke så veldig serriøse bilder, haha, men så skal ikke ledere være serriøse heller da.. (Ironi) Det kan hende at jeg legger ut flere bilder senere hvis de lederne legger ut bildene på facebook snart. Også forresten dere, t.g.i.f show blir utsatt til søndag? eller noe, for Sofia er ikke hjemme og jeg har ikke vært hjemme de siste dagene, så da må vi nok filme i morgen. 

  Har du vært med på noe lignende før? Hva syns du om bildene? 

 • Disco bowling

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme i kjære, dyre Norge igjen. Fra i går til idag så var jeg i Sverige på lederseminar, der vi bodde på hotell-hytter i natt. I går hadde vi kurs, leker og konkurranser, spilte poker og masse mer. Men så var vi også på disco bowling! Og jeg tapte selvfølgelig alle rundene, men det var gøy forde. Her er litt bilder fra bowlingen, også kommer det bilder fra hotellet i morgen.   Det var kjempe koslig på leder seminaret, og jeg ble kjent med nye folk, og bedre kjent med andre. Jeg forteller mer om selve kurset i morgen. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Ukens Spørsmål #11

  Heihei ♥

  Nå har jeg nok en gang samlet alle spørsmålene jeg får på bloggen til et innlegg. Jeg får veldig ofte de samme spørsmålene om og om igjen, så det hadde det vært fint om dere leser de gamle ukens spørsmål før dere spør om noe. Her er svarene på ukens spørsmål. 

  Når startet du å bruke sminke? Jeg startet med sminke i 8. klasse ca, men jeg brukte bare mascara først. Da hadde jeg heller ingen kviser (som jeg egentlig aldri har fått noe av uansett), så jeg trengte ikke akkurat å starte med masse foundation osv. 

  Hvilke hudsminke bruker du? du har så sykt fin hud! Tusen takk! Jeg bruker ikke noe spesielt, bare solpudder fra isadora og blush fra mac. Innimellom bruker jeg også en skikkelig god krem på tørr hud, men den vet jeg ikke hvor er fra.  Hvilken sang/meldodi bruker du i "introen" din? Det er en melodi som ligger på imovie fra før av, så jeg aner ikke hva den heter. 

  Hvordan laster du ned tv-serier? Kan du vise det på video en gang? Du kan laste dem ned HER. Jeg vet ikke om jeg har lyst til å lage en video ut av det siden det ikke egentlig er lovlig, men jeg kan heller forklare dere hvordan dere KAN gjøre det. 

  Jeg skal skaffe meg en macbook pro. Men jeg bare lurer på, har du 13 eller 15 tommer? Jeg har 13 tommer, og den er helt perfekt! Jeg har prøvd 15 flere ganger, og jeg syns den er alt for stor.  Hvor ser du tv-seriene dine? Kan du legge ut en link? HER og HER.

  Kan man se tv-seriene på nett? Alle de tv-seriene jeg anbefalte i videoen kan man se på nett ja, og alle går også tv, men jeg vet ikke når for jeg ser bare på nett. 

  Kan du legge ut bilde av matpakkene dine? Sliter veldig med å komme på ting å ha med i matpakke på skolen!:) Jeg får nok aldri tid til å ta bilde av matpakkene mine, men jeg kan heller lage et innlegg med tips til matpakker? Hvis dere er interesserte så skal jeg lage det en dag! 

  Har Sofia så mye krøller naturlig? Ja, hun har helt sinnsykt mye krøller, mer enn meg. Vi retter begge to håret nesten hver dag.   Hva heter sangen du brukte i bakgrunnen? Zara Larsson, Uncover. 

  Jeg likte buksen din veldig godt. Hvor er den fra? Takk, den er fra H&M! 

  Fine bilder! Hvor redigerer du dem og hvordan får du sånne fugler på bildet? Jeg redigerer alltid bildene mine i photoshop cs5, men for å få slike fugler så redigerer jeg dem HER.

  Hvem er Marcus? Marcus en kompis som går i klassen min. Jeg gikk også i klasse med han hele barneskolen, også går han nå da på samme linjen som meg. 


  Bildet fra moteshowet

  Hvor er det du kjøper alle dei kule klærne dine? Jeg kjøper klærne mine for det meste på H&M, Zara, Bik Bok, Gina Tricot, Monki, Weekday, Cubus og Carlings. 

  Hvordan får du sånne bilder? (Bilder i bevegelighet) Bare søk på google "make gif pictures" f. eks, så kommer det opp masse nettsider der du kan lage slike bilder.

  Hvilket program redigerer du i? Jeg redigerer videoene mine i imovie.

  Kan du lage en video å vise? Ja når jeg har tid, har masse andre videoer å lage og redigere ferdig først. 

  Skjerfet var kjempe fint! Hvor er det fra? Takk, det er fra Bik Bok.   Hva syns du om svarene? Noe du lurer på til neste gang?  

 • JacksGap

  Heihei ♥

  Jeg vil bare anbefale dere en youtube kanal, youtube kanalen til Jack Harries! Videoene er veldig bra, også har han masse videoer med tvillingbroren sin, Finn Harries. Det er sikkert en del av dere som har hørt om dem fra før. Jeg må bare si at jeg ble helt forelsket i de to første gangen jeg så dem. Herregud de er så kjekke, og de er bare 2 år eldre enn meg. Kunne godt giftet meg med dem da for å si det sånn. Her er hvertfall noen av videoene, og for å komme inn på kanalen så trykk HER.

   

   

   


  De er så kjekke! Og det beste er at det er to av dem, haha.

  Har dere sett videoer av dem før? Hva syns dere? 

 • Pakket og klart

  Heihei ♥

  Nå har jeg pakket alt klart til Sverige i morgen, og nå skal jeg legge meg og prøve å få en god natts søvn. Vi skal ta toget i morgen tidlig, så jeg må fortsatt ta den tidlige bussen jeg tar hver dag (06.50)..... 

  Natta alle sammen ♥ Hva skal dere gjøre resten av uken? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og daffer i stuen med Sofia og ser på masse tv-serier. Har tenkt til å laste ned en film, men må først finne en som ser interessant ut. Senere idag så må jeg pakke, for i morgen tidlig drar jeg til Sverige og blir der til torsdag! Håper jeg får internett på hotellet, så jeg får blogget litt. Hvis ikke så har jeg tenkt til å lage noen innlegg på forhånd, slik at det blir noen innlegg uansett hva. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/Gina Tricot, Jakke/Bik Bok, Bukse/H&M. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • I want this in my closet #4

  Heihei ♥
  Nå er jeg endelig ferdig med det jeg måtte gjøre til lederseminaret, og nå skal jeg bare se på en tv-serie eller en film før jeg legger meg. I morgen har vi heldigvis gym, noe jeg gleder meg til faktisk. Dere skulle bare visst hvor mye jeg gleder meg til våren og kunne starte å trene ute igjen nå! Jeg har så lyst til å løpe ut en tur og trene litt intervall, men idag har det nesten vært helt snøstorm her. Jeg hater den lange, norske vinteren, det er så kjedelig for det er alt for kaldt, glatt og vått til å gjøre alt. 
  wildfox wildlove

  Her er antrekket jeg drømmer om å ha i klesskapet mitt idag. Er det ikke bare helt nydelig? Kunne dødd for skoene og genseren, og genseren selger de faktisk på nelly nå om jeg ikke tar helt feil. 

  Hva syns du om antrekket? 

 • Sweet girls

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på film med Sofia, Enya og Didrik, og vi så på Rive Rolf! Den var faktisk bra, haha. Ellers så har vi spist oss stappet på godteri, og nå er jeg nødt til å gjøre litt "skolearbeid". Jeg har nemlig en liten oppgave å gjøre til lederseminaret jeg skal på på onsdag til torsdag. Da skal jeg, som er daglig leder i bedriften min, dra til Sverige med mange andre fra skolen og Oslo på et kurs, og der kommer det også 20 svensker i tillegg. Det blir sikkert bra! 
  Sofia, Enya og meg ♥

  Hva syns du om bildene? Har du gjort noe gøy idag? 

 • New in

  Heihei ♥

  Idag har jeg kun tatt en dusj og sett lenge på tv. Nå skal jeg gjøre noe skolearbeid, og etter det så skal jeg se på film med Sofia. Denne uken kjøpte jeg forresten to smykker på salg, skikkelig kupp spør du meg. Her er innkjøpene.   Gull og sølv smykke fra Gina Tricot, kun 10,- Veldig enkle og fine, og passer til alt! Tenkte kanskje å kjøpe noen flere som jeg kunne pynte litt, men jeg vet ikke helt hva jeg kunne pyntet dem med. 

  Hva syns du om smykkene? 

 • Kosekveld

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist koslig middag med Sofia, og nå skal vi se på en film og spise masse godteri. Idag har jeg vært i Sverige med pappa hele dagen. Vi har handlet masse mat, drikke og godteri, så dette blir hvertfall en digg uke med masse god matpakke og digg. Håper alle har hatt en fin dag, og får en fin kveld også! 

  Hva syns du om bildene? Hva skal du gjøre i kveld? 

 • T.G.I.F Show - Episode 19

  Heihei ♥

  Ok JA, T.G.I.F Show skulle ha kommet ut i går kveld, men jeg har faktisk en "morsom historie" til forklaring. For jeg satt nemlig og så på Vampire diaries mens videoen lastet opp på macen, og når episoden var ferdig, så bare la jeg meg ned og stirret på macen mens videoen lastet på youtube. Og så klarte jeg selvfølgelig å sovne! Og når jeg våknet så var klokken 2 midt på natta, og macen hadde gått tomt for strøm, så hele opplastningen pauset i tillegg.. Men her er da episode 19, ENJOY!  


  Ta på tannhjulet -> HD!

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Emma er kulere enn Sofia fordi ... ? (Vær kreative, kom gjerne med noen helt randome påfunn) 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist helt herlig wok middag, og nå sitter jeg og redigerer t.g.i.f show for harde livet. Episoden skal komme ut idag, basta bom, men den kommer nok ganske sent. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/Cubus, Tights/Bik Bok, Smykke/Gina Tricot. 

  Hva syns du om outfitet? 

 • Klippet meg

  Heihei ♥

  Jeg lar alltid håret mitt vokse lenge før jeg klipper meg, og da blir det alltid så slitt til slutt siden jeg retter håret nesten hver dag. Så i går så klipte Sofia håret mitt, og nå har jeg da mye kortere hår. Jeg har jo som et slags nyttårsforsett i år å klippe kort hår, jeg vet ikke om jeg tør å klippe til skuldrene enda, men nå er det hvertfall kortere! 


  Før og etter


  Hva syns du ? 

 • Bilder fra Moteshowet

  Heihei ♥

  På onsdag hadde vi som sagt åpen dag på Glemmen vgs, og da gikk vi moteshow med klærne vi har laget i år. Sofia, pappa og Tanja tok masse bilder fra de tre visningene, og det ble ca. 500 bilder tilsammen. Her har jeg plukket ut noen bilder og satt dem sammen til en stor kollasj, håper dere liker bildene!


  Hva syns du om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits