Fireworks

Hei hei ♥

Nå har jeg laget to nye videoblogger som kommer ut på bloggen i helgen eller neste uke, så nå har dere mer å glede dere til. Jeg har skikkelig videoblogg motivasjon for tiden, så da er det bare kjempe gøy å lage videoer. Jeg skal redigere litt nå, jobbe litt og så bare se på tv og spise mer kake. Jeg har spist så mye kake de to siste dagene, men som det matvraket jeg er så blir jeg aldri lei, haha. Bursdagsdesserten min i går ♥ Jeg har også hatt en linkerunde som jeg skulle ha avsluttet for lenge siden, men jeg glemte den helt bort. Jeg antar at linkingene kommer i helgen. Ha en fin kveld!

Så det ikke godt ut med kaker? Hva syns dere om bildene? 

 • Fredagskos

  Hei hei ♥

  Da er det endelig helg og det er så deilig, jeg skal slappe av masse, gjøre litt skolearbeid og så skal jeg lage flere videoblogger til dere. Nå ser jeg på the vampire diaries og jeg har fikset jordbær med smeltet sjokolade, mmm ♥ 

  Hva syns dere om bildene? Hva skal dere gjøre i helgen? 

 • dagens outfit

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg godt plantet under dyna og Pretty little liars er på skjermen. Snart blir det middag og dessert, og da skal jeg bare kose meg med familien resten av bursdagskvelden min. Jeg skal forresten prøve å få tatt bilder av gavene mine i morgen. Her er dagens outfit. 

  Jakke H&M Topp H&M Jeans Bik Bok Klokke Rolex Sko Vans

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Birthday girl

  Hei hei ♥

  I DAG HAR JEG BURSDAG, wii ♥ 19 år og greier, jeg føler meg gammel. Haha, nei jeg gjør vel ikke det. Jeg har hatt en veldig koselig dag så langt. Jeg ble vekket på sengen med kake og masse gaver, og på skolen så tok jentene med kake til meg som var super hyggelig og kaken var skikkelig god ♥ Jeg fikk til og med tatt litt bilder i dag.   Ellers i dag skal jeg bare spise mer kake og god mat, men aller først så skal jeg bare slappe litt av med mine herlige tv-serier ♥

  Hva syns dere om bildene? Gratulere meg med dagen? ♥

 • Gossip girl

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg og slapper av med Sofia og vi ser på Gossip girl, man kan aldri bli lei av den serien. Benjamin dro nettopp, og vi har bare kost oss med film, prating og lagd pizza. Etter gossip girl så skal jeg bare planlegge ting som har med russetiden å gjøre, ååh som jeg gleder meg til det! Vi er vår egen lille gjeng med logo, navn også får vi snart sang og gensere også, så det blir bra. 

   Har dere hatt en fin kveld?  Ser dere på gossip girl?

 • Siste dag som 18

  Hei hei ♥

  I går hadde jeg en rolig kveld med tv-serier og masse digg, og jeg sovnet allerede kl. 18. Derfor fikk jeg heller ikke blogget mer siden jeg sov bort hele dagen. I dag er min siste dag som 18 år, og det er faktisk litt trist, haha. 19 år er også et så ubrukelig tall og bare et venteår fram til 20 år, akkurat som 17 år...

  Kos fra gårsdagen ♥ Nå er jeg med Benjamin og vi skal se film nå også har vi selvfølgelig kjøpt inn godteri. Vi måtte spurte til butikken og rakk så vidt bussen helt hjem, så nå blir det deilig å slappe av. Jeg håper dere får en fin kveld ♥

  Hva er deres planer for dagen? Hva syns dere om bildene? 

 • Red flannel

  Hei hei ♥

  I dag har vi kun sydd og tegnet hele dagen på skolen som var veldig behagelig. Man blir selvfølgelig sliten av å ha slike fag som det også, men man er jo ikke nødt til å tenke eller skrive så mye som i andre fag. Tirsdag er rett og slett en litt avkoblingsdag. Slik ser jeg ut i dag.   Nå skal jeg legge meg til rette i senga med teen wolf (tv serie), oreo og påskeegg, så det blir digg. Etterpå skal jeg også jobbe litt og kanskje få filmet inn den neste videobloggen min. 

  Har dere hatt en rolig dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Hverdagssminke (videoblogg)

  Hei hei ♥

  Etter av å fått noen spørsmål om å vise sminken jeg bruker daglig så bestemte jeg meg for å lage en video om det. Så her får dere se hvilken sminke jeg bruker og også litt snikk snakk på begynnelsen. Jeg filmet før helgen så da var det enda ferie. Jeg håper dere liker videoen! 


  Still kvaliteten på minst 720p. 

  Hva syns dere om videoen, og hva slags sminke bruker dere daglig?

 • Simpsons

  Hei hei ♥

  I dag var det da tilbake til skolebenken, for ferien er desverre over.. Jeg skulle gjerne hatt en uke til med fri. Noe som jeg merket godt i dag var at det endelig begynner å bli lyst ute igjen, og det var så deilig å stå opp med lyset i dag. Nå er det ikke alt for lenge til våren og sommeren, og det blir deilig.   Noen bilder jeg tok mens jeg lagde videoblogger før helgen. Jeg har redigert ferdig den andre videobloggen nå og skal laste ned opp når jeg kommer hjem, så da blir det sannsynligvis en video ute på bloggen i kveld ♥

  Er ferien deres også over nå? Hva syns dere om bildene? 

 • Flower girl

  Hei hei ♥

  I dag har jeg jobbet med bloggdesign og nå redigerer jeg en videoblogg. Det er deilig å ha litt effektive søndager innimellom der jeg gjør litt annet enn å bare se på tv-serier og film hele dagen. Jeg har også skrevet ned noen ideer til videoblogger som jeg skal ha mer av fremover, så da kan dere bare glede dere. Her er noen bilder jeg tok istad da jeg kjedet meg, hehe. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Jentekos

  Hei hei ♥

  Jentekvelden hos Line i går var så koselig, og tiden gikk alt for fort da vi hadde det så gøy. Vi hadde mer enn nok godteri og snacks, og vi fant på mye rart. Jeg tok også med meg kameraet mitt så jeg fikk tatt litt bilder. Hunden til Line, Lulu, måtte vi selvfølgelig posé litt med også. 


  Såå søt♥


  Sara og Lulu♥
  Line og Lulu ♥  Hadde dere en fin kveld i går? Hva syns dere om bildene?

 • Klar for jentekveld

  Hei hei ♥

  Da har jeg ordnet meg ferdig og jeg er klar for en koselig jentekveld med Sara og Line ♥ Vi skulle egentlig ha vært minst tre til, men brått så kom det andre planer i veien. Vi skal hvertfall smelte sjokolade og dyppe jordbær i det, så det gleder jeg meg skikkelig til, haha (matmomsen). Det blir sikkert også bare masse prating og typisk jentekos ♥

  Namnam ♥ Jeg har selvfølgelig også tatt på meg koseklærne, det blir ingen ordentlig jentekveld uten kosedressene.

  Ha en fin kveld! Hva er deres planer? Hva syns dere om bildene? 

 • Svar på spørsmålsrunden

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg fikse meg klar til i kveld, for da skal jeg nemlig på jentekveld. Nå har jeg også svart på resten av spørsmålene fra spørsmålsrunden på video. Jeg har veldig rar stemme på videoen fordi jeg har vært syk, så noen ganger failer stemmen min skikkelig. Men jeg håper dere får svar på det dere lurte på, og hvis dere lurer på noe mer så spør i kommentarfeltet ♥  Hva syns dere om videoen og svarene? 

 • Magisk stemning

  Hei hei ♥

  I dag var jeg på Clas Ohlson en tur for å kjøpe lys jeg kunne ha hengende på rommet mitt, som jeg alltid har hatt lyst på. Det stod faktisk mellom rosa eller vanlige lys, og jeg er så glad for at jeg gikk for de vanlige. Det blir så behagelig og en litt mer magisk stemning på rommet med slike lys.   Hva syns dere? 

 • Dagens outfit

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært en rask tur i byen med broren min, og jeg kjøpte bare noen lys til rommet mitt som jeg kan vise dere senere, og masse snacks til i dag og i morgen. I dag skal jeg bare slappe av og se på film, og i morgen så skal jeg på jentekveld. Her er dagens outfit. 

  Dagens outfit// Jakke H&M Genser vet ikke Jeans Bik Bok Boots Din Sko Klokke merket:rolex Veske skagen

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Did you say ponytail?

  Hei hei ♥

  I dag har jeg faktisk fått unnagjort en del ting til bloggen, jeg har tatt noen bilder og filmet inn til hele to videoblogger. Jeg skal starte å redigere de etterpå også håper jeg å få ferdig hvertfall en video innen i morgen. Jeg skal også sitte og jobbe litt med bloggdesign nå som jeg først har tid til det. 

  Haha, jeg prøvde for første gang å sette opp i hestehale istad med det korte håret mitt, men det funket ikke helt. Men jeg har ikke så mye hår at det gjør noe da, også er det såå deilig å ha det så kort uansett.

  Hva syns dere om bildene? Ser dere frem til videobloggene mine? 

 • Søt gave i posten

  Hei hei ♥

  I dag fikk jeg en ny pakke i posten, og jeg er så vant til å få pakker i posten hver dag nå, men denne gangen var pakken litt større enn ellers. Derfor skjønte jeg at det ikke var en av de 17 armbåndene jeg har bestilt, men premien fra en konkurranse jeg nettopp vant. Jeg vant konkurransen hos idasv og dette er hva jeg fikk.

  Så utrolig søt og liten gave ♥ Ikke nok med at jeg fikk noen fine tilbehør, men jeg ble også ekstra glad for godteriet jeg fikk ♥ Jeg tror jeg har fått nesten alle pakkene jeg venter på fra ebay, og jeg har også noen flere armbånd å vise dere. Jeg kan sikkert legge ut bilder av de i morgen. 

  Var det ikke en søt gave å få i posten? Flere enn meg som elsker å få pakker i posten uansett? 

 • Videoblogg / random

  Hei hei ♥

  Nå er jeg nettopp ferdig med tv-serie maratonet mitt, og hvis jeg ikke finner flere tv-serier å se på nå så blir jeg bare lei meg. Men først skal jeg ta en pause og lage noen bloggdesign som er under bestilling, og spise litt pizza. Her er en videoblogg der jeg har satt sammen noen randome klipp fra skolen, så får dere et innblikk av hvordan jeg er i hverdagen, haha. 

   

  Hva syns dere om videoen? 

 • Yellow fellow

  Hei hei ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra Enya, og jeg har gjort klart masse tv-serier så nå blir det chilletid. Etterpå skal jeg jobbe litt også har jeg egentlig lyst til å ta meg en tur på byen i dag, men å ligge inne frister også veldig, haha. 


  My yellow fellow Bart ♥ Jeg bare digger gult, og den genseren er såå deilig å ha på seg, men den er egentlig pappa sin da. 

  Hva er deres planer for i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Fancy pants

  Hei hei ♥

  Nå er jeg hos Enya, og for øyeblikket smelter vi sjokolade som vi skal ha til jordbær og banan. Vi skal bare slappe av i kveld og se på film, og koseklærne er selvfølgelig på. Her er noen flere bilder jeg tok ute i går. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Bytur

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært en tur i byen med Sofia ♥ Vi gikk rundt og tittet litt, og jeg fikk kjøpt en fin topp jeg har hatt lyst på og øyenbrynsblyant som var helt nødvendig. Etterpå gikk vi en tur på Verdensspeilet og tok oss noe godt å spise og en smoothie.   Nå er jeg hjemme og venter på at Sofia skal lage ferdig middag til meg, og deretter skal vi til Enya og sove over der. Det blir sikkert koselig ♥

  Har dere vært en tur i byen i dag? Hva syns dere om bildene?

 • Små & søte gavetips

  Hei hei ♥

  På valentines day så ga jeg noen smågaver til venninnene mine og daten min. Jeg er en person som elsker å lage søte og små gaver, og spesielt noe som er litt personlig eller hjemmelaget. Derfor gikk jeg på Søstrene grene som nettopp har kommet til Torvbyen og kjøpte alt som trengtes til disse gavene. De har så utrolig mye nyttig og kreativt, bokser, godteri, bånd og gjennomsiktige poser som passer perfekt til gaveposer. Så jeg tenkte å vise dere bilder av gavene, også kan jeg sikkert lage en video en gang med masse gavetips. 

  Var det ikke søte gaver eller? Vil dere at jeg skal lage en video med gavetips? 

 • Getting tired of this

  Hei hei ♥

  I dag stod jeg ikke opp før 16-tiden så derfor har jeg heller ikke gjort så mye i dag. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte å sove så lenge, jeg tar sikkert igjen mye av søvnen som jeg har fått så lite av forrige uke da det var skole og jeg var syk som jeg egentlig fortsatt er. Men vet dere hva jeg har gjort nå? Jeg har klipt håret enda kortere, og jeg så at det var noen som la merke til det i valentines innlegget. Jeg er SÅ lei av "langt" hår, så nå har jeg klipt det veldig kort. Det er utrolig deilig og jeg elsker det. 

  Det kommer nok til å bli superdeilig med så kort hår til sommeren også, åh som jeg gleder meg ♥ Jeg tok masse flere bilder ute istad så det kommer flere på bloggen senere. 

  Hva syns dere om bildene? Hva syns dere om håret mitt? 

 • Alt for sliten

  Hei hei ♥

  I går var det full fart med fest hjemme hos meg, og jeg ble så sliten siden jeg er syk og dere kan jo gjette på om jeg hvertfall er sliten i dag. Jeg har bare brukt dagen på å sove lenge, spist frokost og sett den nye versjonen av Romeo & Juliet med Douglas Booth og Ed Westwick (Chuck Bass) ♥ Filmen ender så trist at jeg begynte å fossgråte, og satt og hulket for meg selv. 


  Meg og Enya ♥ Silje og meg 


  Dansing til strobelys, såå gøy

  Hva gjorde dere i går? Hva syns dere om bildene? 

 • Valentines day

  Hei hei ♥

  I går kveld var det valentines day som sikkert alle fikk med seg, noen var med kjæresten - andre satt vel hjemme og lonet. Jeg var hvertfall på Verdensspeilet og kino med Benjamin som var veldig koselig ♥ Vi så filmen The secret life of Walter Mitty, og den var utrolig bra! Den anbefales helt klart. 
  Vi ga godterigaver til hverandre, haha søtt. 


  Jeg tror jeg også har fått influensa, for nå har jeg vært skikkelig dårlig hele uken. Det er derfor jeg ikke blogget i går og ellers har blogget veldig dårlig. Jeg har omtrent bare sovet alle dagene, og i går så dro jeg ut av huset kun fordi jeg ville se vennene mine før ferien og fordi jeg hadde planer. Men jeg er hvertfall veldig glad for at jeg dro ut i går siden det ble en veldig fin valentines day.

  Hva syns dere om bildene? Hva gjorde dere på valentines day? 

 • Linkerunde

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kokt opp kakao og fylt på varmeflasken min med varmt vann. Jeg er syk i dag, og jeg pushet meg på skolen kun fordi vi hadde skrivedag i norsk. Nå skal jeg legge meg under dynen og se på film og tv-serier i noen timer, og så må jeg opp igjen for å gjøre noen småting som må bli gjort i dag. 

  Men så tenkte jeg å ha en linkerunde da. Dere kan melde dere på med både blogg og instagram. Skriv gjerne begge deler om dere har det, så trekker jeg ut noen blogger og noen instagram kontoer om noen dager.   Skriv blogg eller instagram'en din i kommentarfeltet ♥ Er du med? 

 • Hamsa & infinity

  Hei hei ♥

  I går fikk jeg enda flere armbånd i posten, det er så gøy å få små pakker i posten. Armbåndene er fra ebay, og jeg bare elsker den siden! Jeg har funnet så mange fine skatter på den siden, så jeg har tenkt til å bestille mye mer derfra fremover. Nå kan jeg heller ikke vente til våren og sommeren når jeg kan få brukt alt dette. 


  Se så søte armbånd!

  Hva syns dere om armbåndene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag har jeg fått gjort mye forskjellig, både bakt kake, øvd til prøve og jobbet litt. Jeg har kaken jeg har laget i ovnen nå, og det lukter helt himmelsk her. Resten av kvelden skal kun gå til prøve-pugging, "wohoo"...... Her er dagens outfit, og vær så snill og ignorer den grusomme bakgrunnen - vi glemte å stille inn kameraet. 

  Dagens Outfit// Jakke/Monki, Jeans/H&M, Boots/Din sko, Klokke/Merket Rolex. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Fluffy girls

  Hei hei ♥ 

  I dag har vi hatt designfag hele dagen, og nå skal jeg snart hjem og slappe av og deretter må jeg øve til de siste prøvene jeg har før jeg tar ferie. Det kommer til å bli skikkelig deilig med ferie, da skal jeg få slappe av masse og prøve å være med venner og feste litt. Her er noen bilder jeg og Sara tok på skolen i dag, det var helt tilfeldig at begge hadde på seg fluffy jakker i dag. 
  Sara og meg♥

  Gleder du deg til ferie? Hva syns dere om bildene? 

 • Munching og latskapslivet

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg lent tilbake på senga med godteri, behagelig musikk og koseklærne er tatt på. Jeg har klar en film og har til og med kjøpt den nye oreosjokoladen, men nå har jeg både vondt i magen og er kvalm, så sjokoladen må jeg visst spare til litt senere. 

  Jeg er så glad jeg ikke har noe spesielt å gjøre i dag, for jeg er så sliten. Jeg sov sikkert 1-2 timer i natt, og det er slitsomt når man ikke får noe søvn. 

  Noen flere enn meg som bare slapper av i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Russeball 2014

  Hei hei ♥

  I går kveld var det russeball for all russen på Glemmen vgs. Først dro vi til Kenneth og vorset, og deretter tok vi maxitaxi til hotellet i Fredrikstad der ballet skulle være. Det var velkomstdrink, middag, dessert, taler, kåringer, band, dj og masse dansing. Jeg hadde det utrolig gøy med masse herlige folk, og jeg fikk også snakket masse med folk jeg ikke snakker med så mye ellers og andre som jeg ikke kjente. Jeg fikk tatt masse bilder så her kommer et lite bildedryss fra den vellykket kvelden ♥


  Madelen, Daniel, Marlene, Kristoffer, meg og Xona ♥
  Sara og meg ♥ 


  Sara og meg ♥ Marthe og Line


  Kenneth og Sara ♥


  Anja og Ole ♥


  Sara og meg ♥


  Meg ♥ Ole, Kenneth og Eirik


  Meg og Andeli ♥


  Marlene og Marthe ♥ 


  Jarl og Anja ♥


  Sara, meg og Line ♥ Sindre, Kristoffer og Daniel


  Kine, Marthe og Marlene ♥


  Sindre, Kristoffer, Marcin og ? ♥


  Prinsessa mi ♥♥


  Sara, Daniel og meg som loner-danser, haha ♥ Ole, Jarl, Anja, Sindre og meg (bildet til høyre er tatt fra Demokraten) 


  Anja ♥ 


  Marlene og Henrik ♥

  Det ble også tatt masse bilder i gangen da vi kom inn, så jeg tenkte å legge ut noen av de bildene når de blir lagt ut. Dere kan også se video HER fra russeballet. 

  Har dere vært på ball i det siste? Hva syns dere om bildene? 

 • Mye å gjøre

  Hei hei ♥

  I dag har jeg masse å gjøre fordi det er russeball i kveld. Jeg har allerede vært i salongen til Sofia og fikset håret, nå holder jeg på med neglene og etter det skal jeg sminke meg. I går satt jeg også flere timer i frisørstolen fordi Sofia måtte øve seg på hvordan hun skulle sette opp håret mitt i dag. Da jeg endelig kom hjem på kvelden så jeg bare på tv-serier og la meg tidligere enn hva jeg pleier i helgene.   Detaljer fra kjolen min ♥ Jeg skal prøve å få lagt ut noen flere bilder før jeg drar på vors etterpå, hvis ikke så skal jeg ta med kameraet og ta masse bilder på selve ballet. 

  Skal dere gjøre noe gøy i kveld? 

 • More accessories

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg på skolen og det er pause. Jeg ser skikkelig frem til å komme meg hjem og slappe av nå, men før det skal jeg på spenst for å trene. Jeg har fått noen flere armbånd de siste dagene, og det strømmer på i postkassen ofte. Men jeg mangler faktisk 11? armbånd til, haha. 

  Noen andre enn meg som bare vil hjem og slappe av max? Hva syns dere om bildene? 

 • Me&Me

  Hei hei ♥

  Akkurat nå ligger jeg i senga og gjør skolearbeid som ikke er noe spesielt gøy. Jeg er helt utslitt og vil helst sove, men istedet må kroppen min bare bli helt utslitt og brukt opp fordi lærerne våre gir oss så utrolig mye å jobbe med. Jeg skal prøve å få lagt meg om to timer, jeg trenger virkelig søvn. For at innlegget ikke skal bli så deprimerende så legger jeg ved noen bilder av meg som jeg tok istad da jeg var liiitt gladere. 

  Har dere mye å jobbe med for tiden? Hva syns dere om bildene? 

 • Pink stripes

  Hei hei ♥

  I dag har vi omtrent ikke hatt skole, vi har bare hengt på skolen for å jobbe med skolearbeid på egenhånd og sett på en forestilling. Jeg har en prøve i morgen så derfor må jeg lese så mye som jeg orker i dag, prøven er om 2. verdenskrig og da er det så sykt mye å holde styr på. Annet enn det denne uken så er det ball på lørdag som jeg ser veldig fram til, så jeg håper egentlig at dagene frem til helgen går super fort. 

  Hva ser dere frem til? Hva syns dere om bildene? 

 • Costume

  Hei hei ♥

  Er det to ting blader har god nytte for så er det tidsfordriv og avslapping. Jeg er mer den typen som leser bøker på over 500 sider, men jeg elsker å kunne sette meg ned og nyte et bra moteblad eller interiørblad. Jeg kjøper sjeldent blader selv, men om vi har noen liggende hjemme så tar jeg gjerne en titt for ut av blader så får jeg så mye inspirasjon. Jeg elsker å lese, se på antrekksbilder og lese intervjuer av kjendiser. 

  Hvor deilig høres det ikke ut å sette seg ned med en kopp med varm drikke og et bra moteblad? De bladene jeg kanskje foretrekker best er Costume, Det nye og Elle. Jeg tenker selv hvor "stress" det er å dra helt til butikken bare for å kjøpe et blad, men nå trenger dere ikke å bekymre dere over det lengre. På Bladkongen kan du nemlig klikke dine favorittblader rett hjem i postkassen! De selger alle mulige blader, inkludert de jeg liker best og blader som Topp for yngre jenter.   Det som jeg liker best med bladet Costume og andre moteblader er variasjonen mellom intervjuer, artikler, tips og kule antrekk. I Costume finner du fine tips om hvordan du kan sette sammen klær og det står om hva som er inn for øyeblikket. Du finner intervjuer av personer som jobber innenfor alt i motebransjen, fra motefotograf til supermodell. Sidene er også spekket med stilrike bilder og det fins massevis av tips om i hvilke butikker du kan finne moteskatter fra alt fra klær til sminke og tilbehør.   Har dere handlet på bladkongen før? Hvilket blad er din favoritt? 

 • Stilløse vintre

  Hei hei ♥

  Vinter. Kulde, snø, frost, slush, ullsokker og skjerf tvinnet flere ganger rundt hodet. Vinteren er dømt stilløs for min del. Dere som sitter og leser dette nå kan vel være ærlige og nikke med hodet der dere sitter, og være enige med meg at jeg ikke er den eneste som pakker meg inn i alt som fins av varme og helst vil ligge i dvale gjennom hele vinteren. Når det gjelder stilen min i løpet av vinteren så føler jeg at den er helt død, flat og ikke minst kjedelig. Jeg pakker meg inn i store jakker, skjerf, votter og lue, og går helst med joggebukser og pappas genser på skolen. Jeg syns Norge kan være så trist om vinteren, og jeg må virkelig gi creds til de folka som orker å kle seg ordentlig om vinteren. Hvordan klarer dere det? 

  Jeg får nesten vann i munnen når jeg ser disse bildene. Sommer og stil. Jeg blir helt forelsket i klærne de går med på bildene, og bildene minner meg på hvorfor jeg er så utrolig opptatt av mote og elsker alt som handler om klær. Alle bildene er tatt fra ungdommer som bor i Australia. Australia, tenk hvor deilig det hadde vært og bodd der akkurat nå som himmelen vår er grå og det er vått overalt siden den to-dagers snøen har smeltet. Det er helt utrolig hvor mye jeg gleder meg til sommeren, og mye av grunnen til det er alle planene om antrekkene jeg kan gå med. Vinteren er en venteperiode der du kan hente opp inspirasjon til neste sommersesong, men nå har jeg nok av inspirasjon og jeg vil bare ha sommer NÅ. 

  Alle bildene er tatt fra VOT. - følg dem på instagram HER ♥  Det er hvertfall ikke noe tvil om at jeg skal bestille et av de herlige plaggene de selger som dere ser igjen på alle bildene over. Jeg gleder meg så ufattelig mye til å gå med denimshorts, oversized gensere, fargerike klær og massevis av tilbehør. Så kjære vinter, vær så snill og gå fort. Jeg trenger å kunne slippe meg fri igjen, hvis ikke er jeg redd for at vinteren vil sluke hele klesstilen min for godt. 

  Hvordan er stilen din om vinteren? Noen som kjenner seg igjen i det jeg skriver? 

 • Wet hair, don't care

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg nydusjet i koseklærne, og dagen er lagt opp til å gjøre ting jeg er nødt til å gjøre, men som jeg ikke har så veldig lyst til å gjøre på en søndag. Untatt det så har jeg tenkt til å slappe av med flere superhelt filmer, jeg har allerede sett Thor 2 og the Avengers en gang til denne helgen. Jeg elsker superhelt filmer, og Chris Hemsworth som spiller Thor er så kjekk at jeg kunne å druknet i det pene, pene, fine og perfekte ansiktet hans, ahh ♥  Hva er deres planer for dagen? Noen flere enn meg som elsker superhelt filmer? 

 • Latest insta

  Hei hei ♥

  I dag har jeg gjort så lite, så jeg har absolutt ingenting å fortelle om. I kveld skal jeg bare se på Gullruten og noen filmer, så det blir digg. Her er mine siste instagrambilder. Dere kan følge meg på instagram ved å søke på meg: Mithzzi ♥


   

  Hva heter dere på instagram? Hva syns dere om bildene? 

 • Morgenmenneske

  Hei hei ♥

  Nå har jeg faktisk bare vært oppe i en time, for jeg våknet ikke før 15.00 i dag. Jeg kan ikke akkurat si jeg er noe morgenmenneske som spretter opp kl. 08 hver helg. I går kveld var jeg hos en i klassen hvor det ble en mer avslappet kveld enn fest. Det var hvertfall koselig og jeg kom ikke så sent hjem i går kveld. 


  Bilder fra i går

  Hva gjorde dere i går kveld? Hva syns dere om bildene?  

  Follow my blog with Bloglovin

 • Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits