everyday makeup

Forrige uke startet jeg og fire andre jenter opp en collabkanal på youtube i tillegg til min egen kanal jeg har, og denne uken er temaet "100 seconds of..". Jeg valgte 100 seconds of my everyday makeup routine, altså en sminkevideo. Jeg håper dere liker den og dere må gjerne følge kanalen vår videre. Kanalen vår heter OurInternetLife og vi laster opp videoer hver dag fra mandag-lørdag hver eneste uke. 

Hva syns dere om videoen? 

 • kun en dag igjen

  Nå har jeg kun en dag igjen som 19 åring, hvor sprøtt er ikke det? I morgen fyller jeg altså 20 år, og det er heldigvis på en fredag. Planene mine hittil er å spise ute med noen venner og slappe av i helgen og gjøre skolearbeid. Jeg har vært syk de siste to dagene og har derfor vært hjemme fra skolen, men jeg er takk og lov mye friskere nå. Har fått hvilt ut masse. Nå slapper jeg av og ser på tv, og etterpå blir det litt jobbing. 

  Noen bilder fra da jeg filmet inn til en sminkevideo dere kan få se på lørdag. Jeg må også redigere den i dag, så gled dere til å se den! 

  Hva syns dere om bildene? Når har dere bursdag?

 • sofia på besøk

  Da vi skulle ut på byen på fredag så foreslo Sofia at jeg kunne videoblogge, og jeg burde egentlig ha videoblogget hele uken for vi gjorde så mye gøy, men jeg fikk videoblogget en del fra helgen istedet så her er den vloggen med Sofia på besøk. Jeg håper dere liker videoen, husk og abonner på min youtubekanal om dere ikke allerede gjør det også♥

  Hva syns dere om videoen? 

 • vinn tur til bahamas og få bade med griser (sponset video)

  Hallo ♥ Nå har Grilstad en konkurranse hvor dere har mulighet til å reise til Bahamas, men ikke bare det, dere kan få ta med dere en venn og få muligheten til å bade med griser. På videoen under ser dere noen griser som bor fritt på en øy som heter BigMajorCay, og disse grisene kan dere bli så heldige å få bade med. Jeg melder meg på nå med en gang for det ser utrolig gøy ut, og hvem vil vel ikke vinne en tur til selve Bahamas? 

   

  For å vinne må dere:  Like >DETTE BILDET< og kommentere under hvilken facebookvenn dere vil ha med dere til Bahamas. For å vinne må også du og din venn ha fylt 18 år. Les mer om konkurransereglene her. 

  Ser det ikke gøy ut å bade med griser på Bahamas? Skal dere delta i konkurransen? 

  sponset innlegg

 • fifty shades

  Den første dagen Sofia var her dro vi også ut på kvelden for å se Fifty shades of grey. Jeg har gledet meg lenge til denne filmen fordi jeg har lest alle bøkene to ganger. Før vi dro ut lagde vi god middag hjemme, koteletter med fløtegratinerte poteter og hvitløksbaguetter. Jeg syns filmen var bra og morsom, og lignet mer en vanlig kjærlighetsfilm og var ikke like grov som bøkene. Selvfølgelig er det mye som ikke kan komme med på film, så jeg syns at filmen heller var mild. Jeg ser frem til de to neste filmene som jeg tror kommer til å bli litt mer spennende, jeg tror hvertfall ikke at de neste filmene blir noe grovere fordi den første boken faktisk er den med flest seksuelle scener.  

  Noen bilder fra kinoen og middagen. Det er så mye enklere å knipse i vei bilder med mobilen hvor enn jeg er, så derfor blir det en del mobilbilder fremover. Jeg håper dere ikke har noe imot det siden da får dere faktisk se litt mer av hverdagen min. 

  Har dere sett fifty shades of grey, isåfall hva syns dere? 

 • frk poulsens pandekager

  Den første dagen Sofia var her gikk vi for å spise pannekaker til lunsj, nemlig på cafeen Frk Poulsens pandekager. Det ligger rett rundt hjørnet ved leiligheten min så derfor har jeg gått forbi der mange ganger og alltid ville prøve ut pannekakene der en dag. Det var utrolig godt, se bare på bildene hvor fristende det ser ut. Det var også veldig koselig der inne, og jeg skal helt klart gå og spise der flere ganger. 

  Ser det ikke godt ut? Hva syns dere om bildene? 

 • pose in the street  Jeg antar at jeg prøver å komme meg tilbake på bloggfronten igjen, denne gangen med et enklere bloggdesign slik at jeg får et større fokus på bildene jeg tar, antrekkene, detaljene og videoene mine. Søsteren min, Sofia, var hos meg i en uke og dro hjem i går, og jeg hadde en fantastisk uke med henne. Vi fant på masse moro og jeg tok en del bilder med iphonen så jeg kan blogge litt mer detaljert om noe av det vi gjorde. 

  Bildene over er fra i går da det endelig ble sol og fint vær, og vi gikk litt ute og endte opp på en cafe og spiste en kjempe god lunsj. Jeg savner henne allerede kjempe masse, og på skolen skal vi jobbe med et gruppeprosjekt i 3 uker som jeg ikke gjør annet enn å glede meg til å bli ferdig med. Jeg håper de ukene går fort for da er det nemlig ikke så lenge igjen til påskeferien og da skal jeg vel forhåpentligvis dra hjem til Norge. 

  Hva syns dere om antrekkene og bildene? 

 • #nei til mobbing

  Hallo alle fine ♥

  I går var min mobbekampanje for youtubere - Nei til mobbing, oppe og gikk. Jeg satte i gang en kampanje som handler om at vi youtubere skal stå sammen i mot mobbing og de som ville kunne lage en video om nettopp dette temaet. At mobbing ikke er greit er jo tross alt et viktig budskap, så derfor syns jeg det var en fin måte at vi youtubere kunne snakke om dette fordi vi når ut til mange 1000 mennesker og de fleste blir påvirket av det vi mener. Jeg håper dere vil se videoen♥

  Om dere vil se noen flere videoer til denne mobbekampanjen så kan dere gå inn HER hvor noen flere videoer ligger♥

  Hva syns dere om videoen? 

 • DIY room decor

  Hallo! Nå har jeg nettopp lagt ut en ny video på kanalen min, nemlig en DIY room decor video hvor jeg viser dere forskjellige dekorasjoner dere kan lage til rommet deres. De er selvfølgelig super enkle og billige, og jeg har brukt lang tid på denne videoen. Jeg håper dere liker den! 

  Hva syns dere om videoen? Hvilken dekorasjon likte dere best? 

 • langhelg

  Æææ, jeg har hatt langhelg siden i går! Så utrolig deilig det er med litt ekstra fri, spesielt siden vi ikke får noen vinterferie. Puh, det kunne vi godt ha fortjent siden vi nettopp har hatt eksamen. Og nettopp det, eksamen, er grunnen til at jeg ikke har blogget noe i det siste. Jeg trodde jeg kom til å øve mye mer enn det jeg gjorde, men så rakk jeg ikke å lese alt allikevel men eksamen gikk greit forde. Vi får ikke karakteren før til sommeren da, så hvor "greit" det gikk på eksamen får være et mysterium frem til det.   Mobil-selfies! Jeg er virkelig så sliten nå og har bare handlet, filmet til en video og sett tv-serier idag. Nå skal jeg lage middag, kotelett og fløtegratinerte poteter, en av mine favorittretter! Jeg får alltid vann i munnen hver gang jeg lager det. 

  Har dere gjort noe spennende i det siste?

 • Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits