Håret mitt - Før og etter

Heihei ♥

I går rett før jeg trente var jeg hos frisøren, og jeg ville klippe bort ALT det slitte håret. Så da klipte jeg bort hele 10 cm av lengden på håret mitt! Angrer ikke, selv om jeg liker å ha langt hår, men er veldig fornøyd med resultatet. Nå har jeg et fint og sunt hår, og det kjennes mye mer deilig ut nå.Hva syns du?

 • Ny header

  Heihei ♥

  Nå har jeg endelig fått fikset headeren min, er veldig fornøyd! Har selvfølgelig laget den selv da, også måtte jeg bruke noe annet enn tinypic for å få headeren på selve bloggen i HD kvalitet, for først så ble den litt skurrete, så nå skal den være helt perfekt!  Forresten så har jeg klipt meg idag, siden søstra mi skulle klippe seg så gjorde jeg det også! Og jeg ville ha vekk ALT det slitte håret, så da tok frisøren 10 CM!!!! av hår lengden min. Er veldig fornøyd! Syns det er skikkelig deilig å ha sunt hår, føles også mye mer silkemykt nå enn før. Legger ut bilder av meg senere, akkurat nå har jeg fuktig og krøllete hår..

  Hva syns du om den nye headeren min?

 • Dagens I want

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dansetrening, var superbra trening, siste før påskeferien! Vi hadde team match og det var veldig gøy! Skal gå i dusjen nå, så slenger ut en liten Dagens I want!

   


  /Fra Carlings og Bik Bok/

  Hva syns du om Dagens I want? 

 • PHOTOSHOOT - del 2

  Heihei ♥

  Her får dere siste del av photoshooten fra i går med Amalie♥ Jeg legger ikke ut absolutt alle bildene, for det er ikke alle som ble like fine!

  Hva syns du om bildene?

 • Outfit - Indian Skull

  Heihei ♥

  Har hatt en super digg dag! Strålende vær, og verdens chilleste skoledag! Den bestod kun av å lese litt i bøkene våre, jeg måtte låne en ny bok siden jeg har lest ferdig Dødslekene for 2. gang allerede. Deretter så vi på film og så laget vi lepomade. Da vi hadde laget lepomade kunne vi dra hjem, og da sluttet vi halv 2 idag. 

  Dagens Outfit; Genser/Monki, Topp/Urban, Tights/Bik Bok, Sko/Din Sko, solbriller/Bik Bok.

  Hva syns du om dagens outfit?

 • PHOTOSHOOT - del 1

  Heihei ♥

  I dag har det vært verdens beste mars vær! Har vært så varmt som 17 grader i SKYGGEN! Så derfor hadde jeg og Amalie en photoshoot ute da, og det var kjempe deilig og varmt, og det var ikke kaldt i det hele tatt med bare shorts og topp.

  Her får dere se en del av bildene, del 1, del 2 kommer i morgen. Orker ikke å legge ut alt på en gang, tar tid å laste opp.  Hva syns du om bildene fra photoshooten?

   

 • Bloopers fra kjæreste spørsmåls runden

  Heihei ♥

  Satt sammen en liten bloopers video til dere fra kjæreste spørsmålsrunden! Ble masse scener som ble helt fail, siden Endre tullet hele tiden. Er noen flere klipp som jeg ikke tok med i videoen, for de er rett og slett alt for pinlige!.. ENJOY!

  Hva syns dere om videoen?

 • Footloose

  Heihei ♥

  Nå skal jeg først gjøre noe skolearbeid, og så skal jeg slappe av med film resten av dagen! Skal se på Footloose, også laster jeg ned step up 2 og 3 i tillegg, så jeg skal hvertfall ikke kjede meg idag! Skal bare slappe av, er helt utslitt nå.  Hva skal du gjøre idag?

 • Bursdags Outfit

  Heihei ♥

  I går til idag var jeg hos Enya, for hun feiret bursdagen sin, og jeg overnattet. Vurderte egentlig å kjøpe en ny kjole, men siden jeg sparer til kamera så gikk jeg unna fristelsen og heller fant fram noe fresht fra skapet mitt.  Outfit; Bluse-topp/H&M, Skjørt/Indiska, Jakke/Gina Tricot, Solbriller/Bik Bok, Ring/Glitter, Armebånd/Gucci.

  Hva syns du om bursdags outfitet?

 • New in #2

  Heihei ♥

  Nå lager jeg og Sofia oss mat, og skal snart sette oss ned og se på film! Er jo veldig fint vær ute idag, men er så utrolig sliten, så jeg trenger å få slappet av! 

  Her er noen innkjøp fra uka, eller har ikke kjøpt skoene selv da, fikk dem av pappa. 

  Solbriller/ Bik Bok, 40 kr (ordinær pris: 79, men var halv pris akkurat denne uken!), Sko/ Merke: Vans.

  Hva syns du om tingene?

 • Fått meg to nye kjærester

  Heihei ♥

  Nå er jeg hos Enya med masse andre gale folk. Jeg skal hjem senere idag, og da skal jeg nok gjøre litt skolearbeid og slappe av. Hadde det hvertfall veldig koslig her i går, Enya feiret bursdagen sin hvis dere lurte. Spiste pizza og alt for mye godteri, danset og lekte pandoras eske, og ikke minst så hørte vi på musikk til langt ut på natten. Endte opp med musikk krig her inne i huset.


  Mine nye kjærester ♥ Niall og Liam!

  Dere får alle ha en fin søndag idag! Slapp av og nyt siste dagen i helgen.. Æsj, helgen er virkelig bare alt for kort!

  Hva er planene dine for idag?

   

 • The Hunger Games

  God morgen! ♥

  Er klar for enda en fin dag, hadde en strålende dag i går. For i går var jeg nemlig på premieren av The Hunger Games! Salen var helt stappfull, og alle de jeg har hørt fra som også var der syns den var kjempe bra, og jeg er helt enig i dem!

  Filmen var bare så sinnsykt bra! DØDSbra, som i DØDSlekene. Ok, tulla. Men den var serriøs bra. Den var både til å gråte av, skvette av og sykt spennende! Bare det at jeg visste alt som ville skje da, siden jeg har lest alle bøkene, og jeg leser bok nr. 1 nå igjen, er snart ferdig med den for andre gang, haha! Anbefaler hvertfall alle til å se den!
  Hvordan jeg ser ut når jeg nettopp har stått opp, haha uff!

  Jeg kan hvertfall ikke vente til 2'ern! Skulle nesten ønske jeg kunne legge meg i dvale til Twilight siste filmen kom ut, og så legge meg i dvale igjen til Cathcing fire (2'ern) er ute, og så igjen for 3'ern. Haha! Ååå, klarer ikke å stoppe å tenke på filmen!

  Skal se den en gang til med Amalie på kino, fordi hun var jo syk i går, og hun må jo få se den, og jeg ser den med glede en gang til!

  Har du sett The Hunger games?
  I såfall, HVA SYNS DU?
   

 • Gleder meg til Hunger games!!

  Heihei ♥

  Nå skal jeg snart ta bussen inn til byen, for jeg skal på kino og se på premieren av The Hunger Games! Har gledet meg så syyykt lenge, har snakket om filmen hver eneste dag! Noe de i klassen min godt kunne legge merke til, hihi ops!

  Jeg er 110 % sikker på at filmen kommer til å bli dødsbra! Gleder meg sykt! Den starter klokka 19.00. Men! Jeg skulle egentlig med Amalie da, men så har stakkaren blitt syk! Så derfor blir Sofia heller med, også skal jeg på kino igjen senere og se filmen en gang til med Amalie ♥  Lagde pannekaker istad, nettopp spist de opp, digg! Aaah, dette har vært en så digg dag, og den blir bare bedre og bedre!

  Skal du se på The Hunger games idag? 

 • Friday Outift

  Heihei ♥

  Hatt en sykt chill dag idag! Har hatt fri fra skolen, eller jeg måtte komme på skolen og være der i 20 minutter, siden vi hadde elevsamtaler. Ellers skulle vi jo bare jobbe hjemme, og jeg syns det er så deilig, for da slipper jeg å sitte inne i det tette klasserommet hele dagen. Får så vondt i hodet pga. luften der inne, og jeg går jo til vanlig nesten aldri ut.

  Ellers idag har jeg vært på en fin liten tur med hunden min, siden det er helt fantastisk fint vær idag! Også har jeg selvfølgelig vært inne og da, og sett på de fantastiske tv seriene mine ♥ Og ikke minst - skolearbeid. Skal jobbe mer med det resten av helgen også.

  Dagens outfit; Skjorte, t-skjorte og tights/ Bik Bok, Vest/ Carlings, Sko/ Merke: Vans, de er nye, pappa tok med de hjem til meg i går ♥♥

  Hva syns du om dagens outfit?

   

 • Min Dansehistorie

  Heihei ♥

  Det var en som lurte på om jeg kunne lage et innlegg om dansehistorien min. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal fortelle om.


  (Vår første danse oppvisning)

  Jeg startet å danse på Kari og Jørns danseloft da jeg gikk i 2. klasse, og jeg danser der fortsatt, bare at nå heter det Danseloftet siden det har blitt nye eiere. 

  Det jeg startet på da var jo freestyledans, men det var jo veldig barne dans i begynnelsen, for vi gikk på nybegynner kurs, og der lærte vi bare masse danser, jeg startet ikke å konkurrere før lenge etterpå. 

  Jeg og søstra mi, Sofia startet sammen samtidig. Men et år kuttet hun ut dansen fordi hun heller ville ta mer tid til håndballen, men så startet hun igjen etter et år.

  Jeg gikk på nybegynner kurs alt for lenge. Jeg gikk på de barne partiene om og om igjen, hvis ikke så hadde jeg startet å konkurrere mye tidligere.

  Så startet jeg på rekrutt partiet, der vi fikk felles singel, og så det året var jeg med på min første konkurranse, men det var bare på en skolekonkurranse. Året etterpå var jeg da rekrutt, og startet å konkurrere i Oslo også.

  Jeg har alltid danset freestyle dans i singel og dobbel med Sofia. Og slow innimellom, har aldri gått ordentlig for slow. 

  Jeg aner ikke hvor gammel jeg var da jeg startet å konkurrere. Men det tok litt tid før jeg ble litt øvet, og litt øvet er jeg nå, men snart mester da, mangler ikke så mange poeng nå!

  Jeg elsker virkelig å danse, spesielt freestyle dans! Jeg konkurrerer jo masse, men jeg er fortsatt like nervøs hver eneste konkurranse rett før jeg går ut på dansegulvet. 

  Jeg har ikke tenkt til å jobbe som noe innen dans når jeg blir større, så dansing er ikke noe stort jeg satser på, jeg gjør det fordi det er gøy! Jeg tar absolutt ikke dansing som en jobb, og det vil jeg ikke heller! Dansing er noe som skal nytes!
  Det beste jeg vet med dansinga er vennene jeg får, skaper og har, konkurransene, opplevelsene, og ikke minst pokalene man får når man vinner! Hittil har jeg 44 pokaler!

  Jeg har jo ikke tenkt til å slutte å danse freestyle dans enda, men de fleste slutter jo når de er i 20 årene. Jeg skal jo kanskje gå på skole i Danmark etter vidregående, så da kan det hende at danse eventyret mitt er over, hvem vet? Jeg får vente å se!

  Hvis det er noe du lurer på om meg og dansinga, så bare spør!
  Hva syns du om innlegget om min dansehistorie?
  Danser du også?
   

 • Outfit

  Heihei ♥

  Har vært på skolen og trent idag. Hadde en veldig fin trening, for den var ikke så utrolig hard! Men var allikavel veldig sliten, noe jeg blir når det er gym og trening på en dag, og ikke minst laaang skole dag!  Dagens outfit; Genser/Cubus, Bukse/H&M, Jakke/Cubus, Armebånd/Gave fra Amalie og gave fra Line, Sko/Din Sko, Bag/BAG, Sofia sin. 

  Hva syns du om dagens outfit?

 • Trening

  Heihei ♥

  Nå er jeg klar for trening! Skal dra inn til byen nå og finne en gave til en venninne jeg skal i bursdag i til helgen, og så er det dansetrening etter det!
  Piece treningstøy!


  Skal du trene idag?

 • New in

  Heihei ♥

  I helgen var jeg hos Endre, og da var jeg i Sandvika to ganger på en dag. Da jeg og Endre nettopp hadde kommet hjem etter første tur, så banket Martin på, og da måtte vi bli med han til Sandvika for å bytte noe. Men utrolig nok så kjøpte JEG bare en ting, nemlig en kul topp jeg har hatt lyst på en liten stund. 

  Jeg kjøpte også en genser idag, fordi den så så sykt digg ut! Kjøpte den i to for store størrelser, fordi jeg vil ha den stor!   Topp/ Urban, 129 kr, Genser/Cubus, 149 kr.

  Hva syns du om innkjøpene?

 • Dagens outfit

  Heihei ♥

  Dagen min idag har gått ut på skole, sove og se på film. Vi sluttet tidlig idag, fordi naturfags læreren er bare best! Så da var jeg hjemme litt etter 14, og da jeg kom inn la jeg meg på soffaen og sovna. Sov der i to timer, og våknet da Sofia skulle se på en film som gikk på tv, Jørgen + Anne = sant, en film som handlet om små barn, men den var fin da!

  Outfit; Genser/Zara, Bluse-topp/H&M, Tights/Bik Bok, Sko/Din Sko.

  Hva syns du om dagens outfit?

 • Ukas spørsmål

  Heihei ♥

  Jeg er ikke akkurat den typen som er så veldig flink til å svare på ting når noen spør om noe på kommentarer, og ofte skjer det at jeg svarer under innlegget de har spurt på, men jeg vedder på at de aldri ser det svaret. Derfor svarer jeg nå på spørsmål som jeg har fått forrige uke.

  Når legger du ut kjæreste spm runde-svar videoen?
  Den ligger faktisk ute nå, jeg la den ut i går! Se på svarene HER, eller bare bla til innlegget under..


  Endre som flørter med kameraet, mens jeg bare ser helt mongo ut som vanlig.

  Skal du legge ut innkjøpene? (Fra Sandvika) 

  Jeg kjøpte egentlig ikke noe annet enn masse mat der, fordi vi skulle på tur, også kjøpte jeg EN topp bare. Saken er det at jeg sparer til speilrefleks kamera, hvis ikke hadde jeg shoppet skikkelig mens jeg var der, fant spesielt en dødskul shorts på Sandvika storsenter, skal sååå kjøpe den, en eller annen gang! Toppen jeg kjøpte legger jeg ut senere idag.

  Hvorfor dansa ikke du og Sofia på Dance revolution 2?
  Fordi vi ikke kunne. Først og fremst valgte vi å ikke dra på den konkurransen fordi vi ikke har trent noe særlig i det siste på dansinga, har vært litt syk og ellers ganske lat. Så vi meldte oss ikke på, men så lagde vi andre planer uansett da. Jeg var hos Endre, og Sofia var med kjæresten sin. Så passet jo fint at vi ikke dro på konkurransen! Selv om jeg er litt sur i ettertid pga. det BARE VAR 2!!!!! med i klassen min..........
   
  Kan du lage et innlegg om dansehistorien din? 
  Ja, det skal jeg gjøre. Lager innlegget etterpå i kveld mest sannsynlig, og poster det i morgen rett før danse trening!

  Kan du lage header til meg? 
  Til dere som alltid spør om dette på bloggen, SEND MEG HELLER EN MAIL, em_cb95@hotmail.com, hvis ikke så glemmer jeg det bare.

  Kan du legge ut fremgangsmåte og oppskrift på de cupcaksene du lagde?
  De er faktisk bare rett fra en sånn ferdig pose man får kjøpt i matbutikken. Det følger med rosa glasur og de fargerike kulene, så da trenger jeg ikke å legge ut oppskrift.  Bra nok svart?
  Noe dere lurer på til neste gang?
   

 • Svar på kjæreste spørsmålsrunden - video

  Heihei ♥

  Lastet ned videoen i natt, fikk ikke lagt den ut i går kveld siden det tok litt tid å lagre og laste opp videoen på youtube! Men her har dere svarene fra kjæreste spørsmålsrunden, med meg og Endre! ♥ ENJOY!

  Bra nok svart?
  Hva syns du om videoen?
   

 • Outfit

  Heihei ♥

  Idag har jeg vært på skolen, hadde lang og slitsom skoledag. Da jeg kom hjem slappet jeg bare av, og så dro jeg og så på en fotball kamp med Enya og Sofia! Er egentlig ikke noe glad i fotball, men orket ikke å sitte inne hele dagen. 

  Det var kjempe kaldt ute på fotballbanen, og vi holdt på å fryse ihjel! Etter minst en time da jeg reiste meg opp siden vi skulle dra hjem, hadde jeg ikke følelser i beina, og nå har jeg kjempe vondt i ørene, tror kanskje jeg har fått øreverk, og jeg som faktisk brukte lue istad.  Outfit; Topp/Urban, Skjorte og jakke/Bik Bok, Bukse/H&M. 

  Hva syns du om outfitet?

  PS: Jeg har redigert ferdig kjæreste spm runden med svarene, på video, nå, og den driver og laster seg opp på youtube, så videoen ligger ute i løpet av kvelden, men siden jeg legger meg nå så legger jeg ut videoen i morgen. 

 • Kolsåstoppen

  Heihei ♥

  Jeg hadde det helt supert hos Endre i helgen! Vi var på shopping senteret, Sandvika storsenter, to ganger på en dag. Også på søndag gikk jeg og Endre opp på Kolsåstoppen. Var slitsomt å gå opp, men veldig koslig og en fin tur! Var fantastisk utsikt fra toppen!
  På toppen der var vi!

  Svarene fra kjæreste spørsmålsrunden kommer nok også etterpå idag, jeg redigerer videoen akkurat nå!

  Har du vært på Kolsåstoppen før?
  Hva syns du om bildene?
   

 • God... Natt?

  Heeeeei... ♥

  Jada, så er klokka 03.00 midt på natta da, og her ligger jeg da, forever alone. Er hos Endre, men han har nettopp dratt for å hente broren sin.. Stakkars som må stå opp midt på natten for å hente en person.. 

  Uansett da så er jeg veldig trøtt, også kjeder jeg meg. Og jeg klarer ikke å sove før Endre er tilbake, så derfor tenkte jeg at det var "perfekt" tid for å blogge! 


  Fint bilde av meg ja, ser ikke ansiktet mitt siden det er begravd under teppet da, haha.

  Men snakker om sola nå er Endre tilbake, wooohoo da kan jeg sove!

  Natta! 

 • Mac bakgrunnene mine

  Heihei ♥

  Har hatt bakgrunnene mine på macen nå en liten stund, 1 mnd ca? Elsker å lage egne bakgrunner, med rare og søte bilder, og de mest randomme sitatene jeg klarer å finne på. Så jeg tenkte å vise dere bakgrunnene jeg har på macen nå for øyeblikket. Jeg har jo lion på macen min, så det betyr at jeg kan ha så mange skjermer jeg vil, så da har jeg flere enn en bakgrunn på den.

  Hva syns du om bakgrunnene?
  Hvilken likte du best?
   

 • The Hunger Games

  Heihei ♥

  Gleder meg så sinnsykt mye til premieren av the Hunger games, som er allerede neste fredag!!! Skal se den med Amalie beste, og det blir bare så sinnsykt bra! Og i tillegg så får vi se traileren til Twilight breaking dawn part 2!   Klarer ikke å beskrive hvor mye jeg gleder meg! Hittil har filmen fått terningkast 6, åååh!! ♥ Fy, jeg gleder meg! Over og ut!!

  Skal du se på The Hunger games til neste helg?
  Hvis du skal, gleder du deg?
   

 • Inspiration

  Heihei ♥

  Det jeg drømmer om å jobbe med, er som en klesdesigner, og jeg har helt klart lyst til å få mitt eget merke, være med på fashion weeks, reise rundt og oppleve masse elskbar mote! Og her om dagen så så jeg på tv, og da var det litt om en mann med navn Kristian Aadnevik, som er norsk og jobber i England for øyeblikket, og han har sitt eget merke, hvertfall egne show osv. Og de kjolene jeg så på tv, var bare helt utrolige! Håper jeg kan lage noe av det samme når jeg blir større!

  Så her er noen forskjellige bilder fra de kolleksjonene hans, de fleste er fra de jeg så på tv. Bare elsker kjolene spesielt! 
  Jeg bare digger det han lager!  - Bildene er tatt fra hjemmesiden hans, Kristianaadnevik.com

  Hva syns du om klærne/inspirasjonen? 

   

 • Outfit 14.03

  Heihei ♥

  Ooops, glemte å legge ut outfit i går, så får like så godt gjøre det nå. I dag skal jeg bruke dagen på å slappe av, og ikke minst til å se på paradise hotell♥ Skal nok ikke trene idag, pga. personlige grunner, kremt kremt. Også er Sofia syk, så da gidder jeg hvertfall ikke. 
  100 % chill outfit

  Gårsdagens outfit; Topp, bukse og skjorte/ Bik Bok, Sko/Din Sko. 

  Hva syns du om outfitet? 

 • Smoothie

  Heihei ♥

  Sitter nå og lytter til Drive by av Train, veldig fin sang, anbefaler dere å høre den hvis dere ikke allerede har hørt den. Nå skal jeg jobbe videre med noe skolearbeid som skal være ferdig i morgen. Tenkte bare å komme med en liten oppdatering!


  En av de beste smoothiesene det går an å lage hjemme! ♥ Var sinnsykt godt, lagde det i går kveld, etter mitt ønske. 

  Har du gjort noe interessant idag?
  Hva skal du gjøre resten av dagen?


  Still spm her HER HER HER, og få kommentarer tilbake på bloggen din.

 • Dilla

  Heihei ♥

  Er noen sanger som ligger nederst på spillelisten min, som går repeat and repeat! Noen nye, noen gamle, andre fra Disney filmer, haha! Spill av under for å høre sangene.

  Hørt sangene før? 
  Hvilke sanger er du dilla på for tiden?


  IKKE GLEM Å STILL SPM TIL KJÆRESTE SPØRSMÅLSRUNDEN >HER<, stiller du spørsmål får du selvfølgelig kommentar tilbake på bloggen din! :-)  

 • KJÆRESTE SPØRSMÅLSRUNDE!

  Heihei ♥

  Nå skal jeg og Endre ha en kjæreste spørsmålsrunde! Noe jeg har bare hatt en gang før, og det var i sommer tror jeg. Fikk Endre med på det etter mye masing. Jeg er faktisk nødt til å lage brownies til han for at han skal være med..  Spør om hva som helst! Men vi vil ikke svare på alt for personlige ting, dere vet hvor grensen går. Dere kan spørre om ting til begge to, eller enkelt person, eller hvis jeg skal svare på noe om Endre f. eks. 

  Noe du lurer på om oss?

 • Outfit og sol

  Heihei ♥

  Aaah, blir så glad når det er så fint vær ute, og ikke minst varmt! Har vært varmt siden søndag, og nå er det sol, og det er bare så herlig! Gleder meg masse til sommeren nå! Spesielt til sommerferien, det blir deilig!   Dagens outfit; Bluse/Bik Bok, Jakke/b.young, Shorts/Bik Bok, Strømpebukser/?, Sko/Din Sko. 

  Er det fint vær hos deg også idag?
  Hva syns du om dagens outfit?
   

 • Helgen

  Heihei ♥

  Fra lørdag til søndag var vi jo hos Enya og familien. Vi var nemlig invitert på middag til dem på lørdag, og så overnattet jeg og Sofia til søndag. Vi så på film, spiste masse godis og god mat da, og vi lagde muffins! Viser dere bilder, bilder sier mer enn ord.


  Klumpepuus

  Hadde hvertfall en veldig koslig helg! Nå har jeg nettopp lastet ned illustrator til macen, så da kan jeg endelig gjøre litt sånne skolegreier på macen istedet for den sugne skole pcen. 

  Har du hatt en fin helg?
  Hva syns du om bildene?
   

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Har vært på skolen idag, og vi hadde engelsk prøve som jeg syns gikk ganske bra, også har jeg vært på joggetur idag! Føler meg ganske sporty nå. For nå har det endelig begynt å bli varmt igjen, det har vært skikkelig varmt ute idag! Så derfor passet det perfekt å jogge.

  Outfit; Genser/Bik Bok, Blazer/H&M, Tights/Bik Bok, Sko/Din sko, Smykke/Bik Bok, Armebånd/Gucci.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Gårsdagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå ligger jeg faktisk i sengen (madrassen) hos Enya, har sovet her fra i går, for vi var nemlig på middag hos dem i går! Og da sov like så godt jeg og Sofia over. De andre dro sikkert i 2-3 tiden i natt eller noe. Men, så her har dere gårsdagens outfit fra kvelden, og jeg prøvde på å være litt mer pyntet enn vanlig, tok jo hundre år før jeg fant ut hvordan jeg skulle gå på håret. Jeg både rettet håret, så krøllet det, så rettet det ut igjen, og så krøll-tvinnet jeg håret med krølltangen helt forrest i håret!
  Og credz til >Charlotte< som orket å ta outfits bilder av meg midt på natten, haha! Var ganske så trøtt på disse bildene.

  Outfit; Tights/Bik Bok, Genser/mamma sin, Skjorte-topp(den under) /gave, fra H&M?, Smykke/Accessorize. 

  Hva syns du om outfitet?

 • Photoshoot

  Heihei ♥

  Fra i går til idag sov Therese over hos meg!♥ Var veldig koslig. Vi så på film, snakket masse, hadde photoshoot ute, og det blåste som bare rakkern! Det kan dere se godt på noen av bildene lengre ned, for håret mitt gikk alle veier! 


  Der blåste det veldig ja.. Det kan dere også se på vannet!  I kveld skal jeg og familien bort til noen andre på middag, også skal jeg overnatte der med Sofia til i morgen. Så nå må jeg gå og pakke og fikse meg! Alle dere andre for også kose dere masse i kveld!

  Hva syns du om bildene? ♥

 • Outfit

  Heihei ♥

  Fikk ikke lagt ut gårsdagens outfit i går, siden jeg hadde besøk fra i går til i dag! Og det er ikke alltid like sosialt å sitte lenge på macen og blogge, så derfor valgte jeg heller å legge ut outfitet i dag. 


  Okei, æsj jeg ser helt grusom ut på bildene, men det var ikke så enkelt å ta bilder ute siden det var mørkt og kaldt, og det blåste..

  Outfit; Skjorte/Carlings, Genser/Risøe, Tights/Bik Bok, Smykke/en gave, Tøflusene minee♥/Cubus

  Hva syns du om outfitet?

 • Inspiria

  Heihei ♥

  Nå er Therese hos meg, og vi + Sofia koser oss med masse rart, ja. Har nettopp sett på film i 2 timer, og spist masse godis og ikke minst bringebær da, verdens diggeste digge digg! 

  På skolen idag var vi på Inspiria senteret, som var helt greit. Trodde det skulle være mer der, og mer spennende greier.. Jaja, slapp hvertfall unna en halv skoledag med vanlig jobbing da. Hadde med kamera, men Marthe og Marcus vil ikke at jeg skal legge ut bilder av dem, selv om de er fine! Men så jeg smileys'et dem, haha.
   Har du vært på Inspiria før?
  Hva syns du om bildene?
   

 • KONY 2012

  Heihei ♥

  Da har jeg nettopp kommet hjem fra en slitsom trening, hoo! Blir så sliten på kvelden når man har slitsom gym + slitsom danse trening på samme dag! Hadde siste dag med et slikt gym prosjekt idag, så måtte gi alt for å få flere poeng, til bedre karakter!

  Slenger meg på med mengden, fordi jeg syns dette er et veldig viktig budskap. Og hvis du enda ikke har sette denne videoen, så gjør det NÅ! 

  Tar kun en halvtime av livet ditt, du vil ikke angre etter at du har sett videon! Bli også med på arrangamentet på facebook; > http://www.facebook.com/events/259747757441650/ < Jeg skal helt klart henge opp plakater! Hvis jeg får det til da, har veldig lyst til å gjøre noe for å hjelpe til!

  Hva syns du om alt dette med Kony 2012? (Nå er det best for deg at du har sett videoen altså!!)

 • Outfit

  Heihei ♥

  I dag er det storm. Ja, ikke stort mer enn det. Har hatt 2 prøver og en presentasjon på skolen idag, ikke så veldig spennende. Men gikk ganske greit føler jeg. Da jeg gikk fra skolen var det blitt bokstavelig talt storm. Det begynte å snø og regne på en gang, og det blåste sinnsykt mye! Ble nesten blåst bort.. Så nå er det helt grått og ekkelt ut, det snør og regner fortsatt, og det er hvitt på bakken, "joho". Hater vinteren akkurat nå.
  Blåste som bare søren, så det var skikkelig vanskelig å ta bilder ute! I tillegg mistet jeg HELT følelsene i hendene, det var litt ekkelt. Ble også knall rosa på hendene, fiiint.

  Dagens outfit; Genser/Monki, Jakke/Bik Bok, Bukse/Bik Bok, Sko/Din sko, Ring/Glitter, Armebånd/Gucci ♥♥

  Hva syns du om outfitet?

 • Stucked

  Heihei ♥

  Får desverre ikke blogget så mye idag, må nesten ta en bloggfri dag, for i morgen har jeg to prøver og en presentasjon, så jeg har masse å øve til! I tillegg skal jeg sy litt på produksjons oppgaven min, så da må jeg bruke resten av dagen på skolegreier. Skikkelig kjedelig!
  Har pakket meg godt inn i morgenkåpen min nå, for det er søren meg skikkelig kaldt nå! Hvor ble av varmen liksom?

  Jaja, dere får kose dere idag da lesere, og dere som ikke har noen prøver i morgen er veldig heldige... 

  Hva skal du gjøre i resten av dag?
  Har du masse skolearbeid å gjøre idag?
   

 • Outfit for the sunshine

  Heihei ♥

  Har bare vært på skolen i hele dag, ikke noe interessant. Skulle egentlig jogge når jeg kom hjem, men da fant jeg ut at det er ALT for kaldt ute til det! Hva skjedde med varmen som var her forrige uke!? Skal starte i morgen med jogginga da, for jeg skal komme i dritbra form! Så jeg får bare utnytte denne dagen med å øve til alle prøvene jeg har på onsdag. 

  Outfit; Jakke/ Bik Bok, Genser/ Risøe, Bukse/ Vila, Sko/ Økonomisko, Smykke/ Bik Bok. 

  Hva syns du om dagens outfit?

 • Tom for ideer

  Heihei ♥

  Nå er det egentlig på tide med en ny ukas tips! Men jeg har bare et proplem, og det er at jeg har gått helt tom for ideer! Jeg aner rett og slett ikke hva denne ukas tips skal handle om. Så hvis du har noen ideer, så kom gjerne med dem! Hva som helst!  Nå skal jeg jobbe videre med engelsken, æsj.. Jeg kommer sikkert aldri til å bli ferdig!

  Har du ideer til hva jeg kan ha på ukas tips? HVA SOM HELST!

 • Poker og jentekveld

  Heihei ♥

  Hadde helt klart en vellykket kveld i går! I begynnelsen måtte vi vente på Sara da, for hun hadde rotet seg bort, hun hadde aldri vært hos meg før. Så vi måtte vente en stund før vi fikk spise. Men hun kom endelig til slutt da! Vi spiste god mat, og masse godteri og dessert, kanskje litt for mye? I tillegg spilte vi poker, der JEG VANT HELE TIDEN! Woho! Også "lekte" vi et par leker da, pandoras eske og drikkeleken - "jeg har aldri...-". Var veldig gøy! 


  Lagde punsjer da, en gugge grønn og en blå, ble faktisk gode!


  Enya og Sofia


  Amalie snupp!


  Og meg da, bursdagsbarneeeet


  Sofia sang bursdags sangen for meg, tre ganger faktisk, haha! Den første gangen var hun nesten borte ved meg, da Amalie blåste ut alle lysene, og da måtte Sofia starte på nytt igjen, haha!
  Ingelin, Line og Sara  Poker!
  Hadde det veldig hyggelig i går, det var kjempe koslig rett og slett! I dag er jeg nødt til å sitte og jobbe med skolearbeid hele dagen, noe som virkelig suger! Men jeg slipper i det minste trening, for det har jeg ikke tid til idag. I tillegg er jeg heller ikke helt frisk enda!

  Hvordan var kvelden din i går?
  Noen andre enn meg som var i eller hadde jentekveld eller bursdagsfeiring?
   

 • Pull of the eye

  Heihei ♥

  Hadde en super kveld i går, med mange koslige jenter! Skal legge ut noen bilder senere. Men til overskriften. Har dere hørt den nyeste sangen til Donkeyboy? Jeg bare digger den! Jeg føler at uansett hva Donkeyboy lager, så blir det alltid bra! De har også alltid så fengende melodier, og sin helt egen stil som man ikke fort glemmer! 

  Donkeyboy - Pull of the eye

  Forresten, vinneren av den lille konkurransen min, som var i forbindelse med skolen, har jeg nå trukket ut! Og det ble ksr96.blogg.no - Kristin sin blogg! Så blogg vurdering osv kommer senere!

  Hva syns du om sangen?

 • Bursdagen til Ingelin

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme igjen fra en hyggelig bursdags feiring hos Ingelin, med noen koslige jenter!♥ Vi har spist pizza faktisk, og masse godteri, kake og drukket alt for mye. Brus altså, haha! Hadde noen leker, blandt annet dronning skål eller hva søren det heter. Ganske gøy, spesielt når vi måtte mime ting som var veldig sexfikserte, haha!


  Søte Anna og Sarah!


  Sarah og Mari


  Bursdagsbarnet!


  Sofia aka Kokia aka >Soffa< og bursdagsbarnet  Amalie♥


  Gina og Ingelin!

  Nå skal jeg bare slappe av, og prøve å bli friskere til i morgen, for da skal jeg ha jentekveld/pokerkveld/bursdags feiring med noen jenter!

  Har du vært i bursdag idag?

 • Vinneren av blogg vs blogg + blogg vurdering

  Heihei ♥

  Ble litt dårlig med oppdateringer idag, men har hatt lang skoledag, også senere så var jeg i byen for å finne gave til en venninne, også droppet jeg trening fordi jeg er kjempe forkjøla, og nå vil jeg bare helst bli bedre, og ikke verre!

  Uansett, vinneren av blog vs blogg ble Skriveboka.blogg.no! Som blir skrevet av Helene på 14 år, fra Oslo!


  (Trykk på bildet for å komme til bloggen)

  BLOGG VURDERING (En del av premien)

  Header:
  Stor fin header, som passer fint til resten av designet ditt! Enkelt, med enkle farger. Og fine bilder! Men nå er det kanskje på tide med en litt mer vårlig header? Snø passer jo ikke så bra inn til når våren er rett rundt hjørnet, men de fleste fikser vel på det nå! Bare en liten anbefaling ;)

  Design:
  Fint design, og veldig oversiktlig og ryddig! Dette er veldig viktig, så det er kjempe bra! Alle fargene på designet går i samme toner, så det er helt supert!

  Innlegg:
  Du skriver bra, og ikke noe overdriving med smileys, noe som virker som om du er mye mer profosjonell når du blogger, helt klart pluss! Det ser ut som om du oppdaterer bra på bloggen din, og har masse bilder i innleggene dine! Det er ca. 2 innlegg på forsiden som jeg ser ut bilder, og du burde virkelig sette inn et bilde minst uansett hva, i alle innlegg! For det blir alltid mye mer interessant å lese en blogg med bilder. Ellers ser jeg at du har masse fine bilder i de andre innleggene, og det er super dupert!

  Helhetlig:
  Fin blogg, og du har en blogg adresse som er lett å huske! Har med store fine, klare bilder i nesten alle innleggene, og det gjør bloggen bare bedre og bedre! Tenk også på det med at du snart burde skaffe deg et mer vårlig design da! ;)
  Karakter: 5! 

  Hva syns du om blogg vurderinga? 
  Og om at hun vant?


   IKKE GLEM KONKURRANSEN I INNLEGGET UNDER, JEG KÅRER VINNEREN I MORGEN TROR JEG, VELDIG ENKELT Å DELTA, KUN SVARE PÅ NOEN SPØRSMÅL! EN KONKURRANSE PERFEKT FOR BLOGGERE!

 • KONKURRANSE

  Heihei ♥

  Først skal jeg bare si det at vinneren av blogg vs blogg kommer ut i kveld. Også konkurransen da. Dette er bare en liten blogg konkurranse, der vinneren får en blogg vurdering, blir anbefalt i et innlegg med link i et innlegg på bloggen, + at jeg følger og kommenterer bloggen din i en hel uke!

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VINNE: Du skal KUN svare på disse spørsmålene som står under, hvis du ikke svarer ordentlig på alle, så er du ikke med i trekningen!

  PRODUKT A - SMINKEKOST MAPPE
  PRODUKT B - TOALETTMAPPE

  SPØRSMÅL DU MÅ SVARE PÅ:


  1.  Hvor mye ville du ha betalt for dette produktet?
  2.
   Hva syns du om materialvalg, form, farge og dekor?
  3. Er det behov for dette produktet i markedet? (Syns du at vi trenger å selge dette)

  4. Hvor ville du ha forventet å finne dette produktet? F. eks, i en klesbutikk, nettbutikk osv?

  Du skal altså svare på spørsmålene til disse to produktene, skriv a, 1 2 3 4 i kommentarfeltet!
  Dette har med skolen å gjøre btw, tusen takk på forhånd, til dere som svarer!

   

  •  

   

   

   

 • Bursdagsgaver del 2

  Heihei ♥

  Fikk jo noen flere gaver fra de andre i familien i forrige gårs, så tenkte å vise de tingene! Skal også ha feiring på lørdag, så da blir det siste del med bursdagsgaver! 


  Søt kjole fra Sara, fra butikken Zara i tillegg! Skal bruke den i bursdagen til en venninne på fredag, så da får dere se den på meg! ...


  Og i tillegg kom kjolen i denne søte gaveposen da!♥


  Smykker


  Hettejakke og vanlig jakke

  Hva syns du om gavene? 
  Har du hatt bursdag i år?
   

 • Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Juni 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits