Koslig påskeaften

Heihei ♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra noen vi kjenner, der vi har vært i hele dag. Masse folk blir hvert år invitert dit, så da blir det en del som møtes der og tar med seg familiene sine. Vi spiste god mat, snakket, hadde påskequiz og hadde konkurranser. Både jeg, Amelia og Kaja hadde med seg kamera, så det ble en del bilder. Jeg får nok bildene som de andre tok senere, men her er noen av de jeg tok i dag.


Sofia og Didrik


Ronja og Andrea
Amelia


Didrik


Tommy og Kaja


Kaja steker vafler til meg, og det var serriøst iskaldt ute! Tok på meg alt for lite klær
Tommy, Kaja og meg


Sofia
Kaja i farta


Sofia, vi hadde eggrace


Og dette er da dagens påskeegg! Namnamnam

Har du hatt en fin påskeaften? Hva syns du om bildene? 

 • Langfredag

  Heihei ♥

  I dag har jeg slappet av hele dagen, også har Sofia klipt håret mitt. Jeg er så lei av langt hår, så jeg holder det kortere. Etterpå skal vi få middagsgjester her. Da blir det vel masse god mat, også finner vi sikkert på noe annet som spill eller film etter middagen. 


  Sofia og meg ♥

  Hva skal du gjøre i kveld? Hva syns du om bildene? 

 • Sweet dreams

  Heihei ♥

  Nå er jeg så sliten, så nå skal jeg legge meg. Har hatt en veldig fin dag, og i morgen er det langfredag? hvis det heter det. I morgen skal vi da ha middagsgjester her, og så er det påskeaften på lørdag! Det er helt klart den beste dagen, for da får man påskeegg, haha. 


  My crib

  Så sov godt alle sammen ♥ Hva skal dere gjøre i morgen? 

 • Herlig dag

  Heihei ♥

  I dag har jeg vært i bakken i hele dag, med Kaja, Sofia og Tommy. Først så dro vi et sted og grillet med mange andre kjente folk, og der ble vi en stund. Det er jo helt fantastisk vær, så det var skikkelig deilig å sitte ute. Så kjørte vi ut i bakken igjen, og stod slalom. Jeg hadde med meg kameraet, så jeg tok litt bilder.


  Sofia og meg


  Kaja, og kjæresten hennes Tommy - som er med henne på hytta i ferien

  Nå sitter jeg da på hytta, og skal nok for det meste slappe av resten av i dag. Jeg daffer for øyeblikket rundt i bare superundertøy, det er så typisk for feriene på hytta! 


  Namnam, hvis dere enda ikke har smakt bær/frukt med kesam, så er det på tide at dere gjør det. Det er så sinnsykt godt!

  Har du stått på ski idag? Hva syns du om bildene? 

 • Sol og sånt

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp vært i butikken og handlet inn masse påskegodt! Man er så sinnsykt usunn i påskeferien, men jeg kan ikke akkurat si jeg ikke gleder meg til å få påskeegget mitt da. Sola skinner som vanlig, det er skikkelig fint vær her på fjellet. Jeg vet ikke hva jeg skal bruke resten av dagen på enda, men i morgen skal jeg hvertfall stå slalom igjen. 
  Greit å ha bra selvironi, haha

  Hvordan er været hos dere? Hva syns dere om bildene? 

 • Feriekos

  Heihei 

  Idag har jeg vært i bakken og stått slalom med Sofia og Therese, og vi slo oss også ned på Koia og tok en kakao etter en kort stund. Etter at vi hadde stått slalom dro vi tilbake til hytta, og Therese ble med til oss. Vi satt for det meste og snakket og spiste masse digg, og bare koste oss. Nå er det snart paradise, og i morgen skal vi nok være med Therese da også. 

  Viktig å gå for gul snacks når det er påskeferie! Ha en fin kveld alle sammen, og jeg håper alle nyter påskeferien.

  Hva har du gjort idag? Nyter du også ferien?

 • Lightning

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg på hytta og slapper av, sola er på vei ned som gjør at himmelen har masse fine farger. Idag har jeg bare tatt det med ro, men i morgen skal jeg nok ut på slalom! Det blir sikkert bra, jeg gleder meg til å stå på ski igjen.   Hva har du gjort idag? Hva syns du om bildene? 

 • MTWTFSS Weekday

  Heihei ♥

  Idag skinner sola, og himmelen er helt blå. Det er skikkelig deilig på fjellet nå, og jeg satser på at det blir sånn resten av uka. I går så gjorde jeg nesten ingenting, så bare på tv-serier, lå ute i sola og prøvde å få litt brunfarge i ansiktet og skrev videre på en bok jeg skriver. Jeg fikk heller ikke blogget, siden internettet her er helt håpløst - også hadde jeg uansett ingenting å blogge om. Men nå tenkte jeg å vise dere det jeg kjøpte i Oslo, og det var egentlig bare en topp. Men siden noen spurte hvor den var fra, så her er innkjøpet.  Topp fra Weekday, 150 kr.

  Hva syns du om toppen? 

 • Fem blogger

  Heihei ♥

  Nå er jeg faktisk på fjellet, jeg kom opp istad og har sittet i bilen i hele dag. Nå har jeg nettopp spist wok, og jeg skal bruke resten av kvelden til å se på greys anatomy og andre tv-serier. Jeg tenkte å anbefale dere fem blogger som jeg leser fast, ingen av bloggene er typisk topp-bloggere. Disse leser jeg rett og slett pga. de fine bloggene de har, de bra bildene de legger ut, og i tillegg virker de som noen kjempe herlige jenter!


  Andrine - Enkelt og fint design, tar fine og bra bilder. Hun varierer med innleggene, og har en kjempefin klesstil!


  Mika Josefine - legger ut bra og kule bilder, har også en kul klesstil. Fint design og fin header!


  Åshild - legger hele tiden ut masse fine, inspirerende outfits. Enkelt, men fint design. Bra kvalitet på alle bilder!


  Mina - bor faktisk i Frankrike, og det virker kjempe spennende og gøy å følge bloggen hennes! Hun har en veldig fin klesstil, og legger ut bra bilder hele tiden. 


  Wanda - har en rå klesstil, virker ikke som om hun er redd for å skille seg ut - som er kjempebra! Utrolig fine bilder hele tiden, og har også en fin blogg med fint design.

  Jeg anbefaler dere til å ta en titt på alle bloggene, og dere kommer til bloggene deres ved å trykke på navnene. Jeg liker hvertfall bloggene dems veldig godt, og det er nettopp derfor jeg leser bloggene dems fast. Kanskje dere også blir en fast leser?

  Har du vært innom noen av bloggene før? Hva syns du om de? 

 • I want this in my closet #8

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og rydder opp på macen min, jeg har så mange tv-serier og bilder på den så jeg må overføre dem til harddisken, hvis ikke kommer sikkert macen min til å henge seg helt opp! Når man er en blogger så blir det også alltid veldig mye bilder som blir lagret på dataen. Her er dagens I want this in my closet, jeg syns de buksene er skikkelig kule, også er jeg skikkelig inn for gult for tiden! Litt påskestemning kanskje? 
   
  striped and yellow
  Hva syns du om antrekket?
 • Påskeferie

  Heihei ♥

  Da er det påskeferie!! Ganske deilig, jeg skal vel bare på fjellet og ikke gjøre noe spesielt. Nå skal jeg snart til Oslo tydligvis, så blogges når jeg kommer hjem i kveld! Også kommer det da ingen tgif episode idag, men heller noe annet i påskeferien, vi må finne ut hva vi skal lage video om først.   GOD PÅSKEFERIE ALLE SAMMEN ♥

  Hva skal du gjøre i ferien? Hva syns du om bildene? 

 • Klassetur til Oslo

  Heihei ♥

  Idag har jeg vært på klassetur til Oslo, der vi så på operaforestillingen Robin Hood, og etterpå fikk vi omvisning rundt på operaen. Da vi var ferdig der så kunne vi gå og gjøre hva vi ville, så jeg og Leo tittet litt i butikker, og så gikk vi to og Marcus og Marie på Peppes og spiste pizza! 


  Caroline og Marlene


  Rebecca
  Leo


  Marcus


  Leo og meg

  Nå er det bare en dag igjen før det er påskeferie! I morgen skal vi først ha litt vanlig skole, og så skal vi samles hele design og håndverk, og vi skal tydligvis spise pølser? og ha quizen som jeg har laget, haha. 

  Har du vært i Oslo i det siste? Hva syns du om bildene?

 • Oz the great and powerful

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme fra kinoen, og for øyeblikket så ser jeg på paradise hotell! Herregud den filmen var utrolig teit, jeg hadde mye mer forhåpninger til Oz the great and powerful, men jeg ble skuffet. Det skjedde alt for mye teit i filmen, og det endte med at Sofia sovnet og jeg bare satt og ventet på at den skulle bli ferdig. Så jeg syns ikke filmen var så bra, den var bare skikkelig rar!  Litt bilder fra kinoen. Etterpå må jeg finne fram det jeg skal ha med meg til Oslo i morgen, for da skal vi på klassetur til operaen og så shoppe litt etterpå. Gleder meg til shopping delen! 

  Hvordan har din dag vært? Hva syns du om bildene?

 • Kino next

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem, men skal snart ut døra igjen! Jeg og Sofia skal på kino og se Oz the great and powerful siden jeg vant kinobiletter til den filmen. Og i morgen skal jeg til Oslo, så nå er det mye som skjer de siste tre dagene før det er ferie! 
  Arkiv bilder, som ikke er postet på bloggen enda! Dette er de samme bildene som jeg har i den nye headeren min.

  Har du sett Oz the great and powerful, eller har lyst til å se den? 

 • New in - Shorts

  Heihei ♥

  Skoledagen min gikk veldig fort idag, og etter skolen så gikk jeg en lang tur med Amalie og hundene våre i skogen! Litt kaldt, men også deilig å få gått litt ute. I går så kjøpte jeg en fin shorts jeg fant forrige uke, og jeg bestemte meg for å kjøpe den før jeg sløser bort alle pengene mine på mat som jeg alltid ellers gjør..   Shorts fra Urban, 399kr ♥ Hva syns du om shortsen?

 • Pretty blue

  Heihei ♥

  Jeg har problemer med å logge inn på blogg fra macen min, så jeg skulle egentlig ha oppdatert bloggen for lenge siden, men nå måtte jeg til slutt bare bruke macen til Sofia istedet. Kostymeprøvingen idag gikk veldig bra og tiden gikk kjempefort! Pressen var også der, og nesten alle ble filmet på tv, men jeg satt på gulvet da de filmet han jeg fikset, så man ser ikke meg. Men jeg kommer nok i avisen på onsdag, så da kan jeg vise dere det og linke til tv-sendingen om dere vil? Nå starter snart paradise, og så skal jeg bare gjøre noe kjapt skolearbeid. Ha en fin kveld alle fine♥

  Har du vært på tv eller i avisen mange ganger? Hva syns du om bildene? 

 • Selvportrett

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg på skolen, og skal være her i over 3 timer til! Det skal nemlig være prøving av operakostymene vi har sydd her nå etter skoletid, og da må vi være igjen mens de prøver for å gjøre justeringer. Jeg gleder meg skikkelig til å komme hjem, men jeg er nok ikke hjemme før 20-tiden.. Nå skal jeg og Marie i butikken for å handle inn digg som gir oss mer energi, er så sykt trøtt og sliten nå. 

  Hva gjør du idag? Hva syns du om bildene? 

 • Ukens Spørsmål #13

  Heihei ♥ Tenkte å svare på ukens spørsmål, så her er svarene! Hvis dere lurer på noe, så kan dere alltid bare spørre i kommentarfeltet under innlegg - for da samler jeg alt i et innlegg som dette og svarer på alt. 

  Hvilket program bruker du til å redigere header? Jeg bruker photoshop cs5, vet ikke hvor mange ganger jeg har svart på det, men ja det er helt klart det beste redigerings programmet!

  Kan du lage et design (gratis design) som haer sånn "Mustace bart" ? Hadde vært kjempe fornøyd om du hadde klart å lage et helt deisgne av det, altså header mustace bart og litt sånn? :) Haha, ja det kunne jeg ha laget! Men har en design-bestilling nå, så jeg lager ikke noe gratis design før jeg er ferdig med bestillingene mine.

  Så fin topp, hvor kjøpte du den? :) Takk! Den er fra Bik Bok, men det er lenge siden jeg kjøpte den.   Dette er et litt teit random spørsmål, men jeg lurer litt :P bruker du sylteagurk på hamburgeren? Æsj nei! Jeg er egentlig ikke noe glad i hamburgere engang, hvis jeg spiser det så er det kun kjøtt og hamburger brød! 

  Lenge siden du kjøpte skjørtet? (det blå maxi skjørtet mitt) - Ja, kjøpte det i fjor? Og vet de ikke har det lengre på Bik Bok.

  Lager du design til andre eller og kan du lage noen proffe design eller ? :) Ja jeg lager design til andre etter bestilling, trykk på DESIGN knappen under headeren - der står all info om bestilling. Og seff er de proffe, hallooo

  Men nå som du er 18, kommer du til å drikke/feste mer? Gå ut på byen o.l. Ja, tror det - hvertfall drikke mer hvis jeg skal si det på den måten? 

  Hvordan lager du alle outfitsene dine ? Hvilke program bruker du ? Kan du lage .en video det du viser hvordan du lager outfits du er så utroli flink !! Jeg redigerer bildene og speilvender dem i photoshop cs5, jeg kan godt lage en video der jeg viser hvordan jeg gjør det! 

  Hvor er skjorta til Sofia fra ? :) Den er fra Monki!   Hva syns du om svarene? Noe du lurer på til neste gang?

 • Antrekk

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av til behagelig musikk, og redigerer bilder til bloggen. Idag har jeg tatt en del bilder slik at jeg har masse innlegg framover! Og i tillegg skal det komme ut svarene på spørsmålsrunden del 2 på video, jeg håper på å få lagt den ut denne uken. Her er et antrekk fra idag.

  Antrekk// Genser/Gina Tricot, Skjørt/Bik Bok. 

  Hva syns du om antrekket? 

 • Videoblogg: Random

  Heihei ♥

  Søndaaag, den offisielle kjedsomhets dagen.. Idag skal jeg gjøre ferdig en til bestilling av blogg headere, og så skal jeg starte å øve til en prøve som vi skal ha en eller annen gang denne uken, jeg er ikke sikker på når! Jeg tror denne uken blir veldig bra da, for på torsdag skal nemlig klassen på Oslotur! Da skal jeg la meg selv shoppe litt hvis jeg finner noe fint. Her får dere en liten random video, det er litt forskjellige klipp fra i vinter når jeg enten kjedet meg eller tok bilder til bloggen, ENJOY! 

  Hva skal du gjøre idag? Hva syns du om videoen? 

 • Dancerevolution 3

  Heihei ♥

  Idag har jeg vært på dancerevolution 3, første dansekonkurransen for meg i år! Marthe, venninna til Sofia var med og hun tok masse bilder. Konkurransen gikk rett og slett.. rett i dass, haha. I finalen så kunne nok ikke singelen min blitt noe verre, jeg glemte helt hva jeg drev med - glemte hele rutinen og ikke minst å huske på å strekke og pushe meg ordentlig. Men Sofia danset kjempe bra, og kom på 3. plass, jeg kom på 8. forresten. 


  Nå venter jeg egentlig bare på middagen, og så har jeg tenkt til å se på en film eller gamle barne tv-serier. Har ikke så mye å gjøre idag, gleder meg til mars måneden er over. 

  Hva har du gjort idag? Hva syns du om bildene? 

 • Lace

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg i nuet og slapper av til herlig musikk, og jeg har tenkt til å finne en fin film og lage meg noe sunt og godt. I morgen er det dansekonkurranse, så i går så tok jeg selvbruning. Den selvbruningen var ganske mørk, for jeg har blitt så brun som på bildene under av bare et lag. Bildene er ganske lyse siden jeg har redigert dem, men på det bildet på midten så ser man bra hvordan det har blitt. 

  Tan ♥  Jeg elsker å være brun, og da får jeg også skikkelig sommerfølelse og vil kun kaste meg inn i masse fine sommerklær! Selvbruningen ble veldig jevn, men den tørket veldig fort og jeg klarte å søle masse selvbruning på hele badet mitt i går, haha. Men jeg skal gå over en gang etterpå og fikse der det ikke har kommet noe farge. 

  Hva syns du om bildene? Får du også litt sommerfølelse av å se slike bilder? 

 • T.G.I.F Show - Episode 23

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og idag skal jeg bare slappe av hele dagen før det er dansekonkurranse i morgen. Idag har jeg bare vært på elevrådsmøte hele dagen, som har vært veldig greit. Her kommer episode 23 av T.G.I.F Show, så ENJOY! 


  Ta på tannhjulet -> 1080p

  Vinneren av forrige ukes fullfør setningen ble Eliell, besøk bloggen hennes HER.

  Hva syns du om videoen? Fullfør setningen: Jeg vil at dere skal videoblogge om ...?

 • Linkerunden

  Heihei ♥

  Nå har jeg gått gjennom alle de fine bloggene som meldte seg på linkerunden min, og nå har jeg da plukket ut 4 blogger! Jeg så først på førsteintrykket, som gikk på header, bilder og design. Her er de fire heldige bloggene.  ru1.blogg.no har et enkelt og ryddig design. Hun har inspirerende innlegg, og bildene hennes er store og fine. Innleggene hennes er variert, og det er helt klart et pluss! Jeg syns hun har en fin klesstil, og bildene av maten hun poster ser skikkelig fristende godt ut. Besøk bloggen hennes HER

  sophy.blogg.no er da bloggen til Amelia, som jeg kjenner i tillegg. Hun er utrolig søt og har en fin klesstil, og bildene hennes er store og fine. Fint og ryddig design også! Besøk bloggen hennes HER.

  emeng.blogg.no har et enkelt men også veldig fint design! Bildene hennes er store og av bra kvalitet, og også lyse som matcher designet bra. Hun blogger variert og virker som en utrolig hyggelig jente! Besøk bloggen hennes HER.  bysanni.blogg.no har fint og ryddig design, og bildene hennes er veldig fine og bra kvalitet! Hun har også verdens søteste rom, og også en enkel og søt klesstil. Besøk bloggen hennes HER.

  Nå må jeg spise, skifte og så skal jeg på trening! Også tenker jeg forresten å ha en til linkrerunde snart igjen, så om du ikke ble linket denne gangen så kan du bli linket neste gang om du er heldig! 

  Hva syns du om bloggene? Har du vært innom noen av dem før?

 • Super dag

  Heihei ♥

  I hele dag har vi vært på messe for ungdomsbedriften vår, der vi satt opp vår egen stand og var med i konkurranser for f. eks beste logo, bedrift, nettside osv. Presentasjonen vår gikk veldig bra, men jeg kastet meg litt for hardt i bakken, haha. Jeg skulle nemlig tryne og miste masse tamponger utover scenen, som åpning, og det endte med hull i buksa og et lite skrubbsår, men jeg har ingenting å klage for! Vi fikk nemlig 3. plass i beste nettside og 2. plass i beste markedsføring!! Også var vi blitt nominert i beste reklamefilm og beste ungdomsbedrift, så jeg er veldig fornøyd etter dagen.

  Dette er da fra standen vår, som var helt rosa! Produktene våre er jo for jenter, så det måtte jo bli mye rosa


  Meg, Marie, Marcus, Marlene og Marthe! Den eneste som mangler er Caroline, men hun er i syden. Som dere ser så vant vi store sjekker som premie. Dere kan også se hjemmesiden vår HER, vi selger altså tampong og bind etui! Jeg skal også kanskje snart ha en konkurranse på bloggen min i samarbeid med ungdomsbedriften, så gled dere til det!

  Hva syns du om bildene? Gratulere oss med de bra plasseringene? :-D 

 • Aldri igjen

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av med rolig musikk plugget til ørene. Jeg er ganske så sliten nå, etter en laang skoledag og trening. På skolen så hadde vi styrketrening i gymmen, norsk presentasjon som gikk bra, også måtte vi være igjen for å pakke alt til messen som er i morgen. Vi var ikke ferdig før 17, og jeg var hjemme kl. 18, og da tok jeg en joggetur og trente styrke etterpå. Skikkelig deilig følelse etter å ha trent, selvom jeg aldri igjen skal løpe i skogen på vinteren! Bakken var helt speilblank, så var redd for å skli på isen når jeg løpte der. Skal fra nå av holde meg kun til veien.   Nå skal jeg se på en film, og så fikse de siste tingene så alt er klart til i morgen. Messen er nemlig for alle ungdomsbedrifter i Østfold, og der kan vi vise fram det vi har laget, og vinne masse priser for forskjellige ting. 

  Har du hatt en fin dag? Har du også trent idag? 

 • Verten

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg helt stucked i skolearbeidet, for i morgen skal jeg nemlig ha en evig lang presentasjon om boka jeg har lest, Verten. Bra bok, anbefales! Presentasjonen skal vare på hele 10!!! minutter, så da er det bare å komme i gang og øve masse idag! Når jeg er ferdig med det så skal jeg bare slappe av, men jeg blir nok ikke ferdig før sent i kveld.
  My crib ♥ Sykt digg med forfriskende bringebær, selvom jeg allerede har spist de opp..

  Hva gjør du idag? Hva syns du om bildene? 

 • Filmkos

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og Sofia og prøver å finne på noe å gjøre, kjedelig søndag altså. I går kveld så lagde vi sjokoladefondue og så på filmen John Tucker must die, en film jeg har sett 100000 ganger før, går aldri lei den filmen! Var veldig koselig, men det ble igjen masse sjokoladefondue så vi spiste det opp med jordbær og eplebiter nå. 

  Bilder fra gårsdagen. Men som sagt så har vi ingenting å gjøre nå, hvis vi ikke finner på noe nå kjapt så kommer det nok til å ende med at jeg setter meg ned og gjør skolearbeid. Det er mye som skjer denne uken, messe, framføringer osv. 

  Hvordan har din helg vært? Så det ikke godt ut med fondue?

 • LINKERUNDE

  Heihei ♥ Da tenkte jeg å ha en liten linkerunde igjen, og jeg plukker ut ca 3 blogger som blir linket! Dere vet hva dere skal gjøre, bare fyll ut bloggadressen deres og si at dere er med i kommentarfeltet! 

  Er du med? 

 • Dagen + Innkjøp

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg i nuet med Sofia vedsiden av meg, og hun jobber på med noe til den nye bloggen hennes!! Gled dere til å se den, skal linke til bloggen hennes når den er klar. Idag har vi vært i byen og shoppet, vært på cafe, og når vi kom hjem hadde vi liveshow! Det var flere blogglesere som så på, og noen som var med og spurte spørsmål til oss, så det var koselig. Skal nok ha liveshow igjen neste uke etter deres ønske, og da skal jeg si ifra lenge på forhånd når vi skal ha det. Her er litt bilder fra idag og innkjøpet. 

  Her er dagens innkjøp;   Bluse//H&M - hadde et lite gavekort fra H&M, så betalte kun 175 kr for denne, Selvbruning//Vita - 99kr, Øyenbryns blyant//Vita - 99kr. Kjøpte også stoff til shortsen jeg skal sy på skolen, men jeg viser heller shortsen på bloggen når den er ferdig. 

  Hva syns du om innkjøpet og bildene?

 • Dagens Outfit - Galaxy

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tur i byen med Sofia♥ Vi gikk rundt og tittet en stund, og jeg fikk kjøpt stoff til skolen + andre ting selvfølgelig. Jeg viser dere innkjøpene senere, og stoffet til skolen er fordi jeg skal sy en shorts nå! Håper den blir fin, haha. Vi satt oss også ned på Waynes coffee og snakket en stund som var koselig, og nå skal vi snart se på en film og lage sjokoladefondue! Her er dagens outfit.  Dagens Outfit// Genser/Risøe, Jakke/Bik Bok, Tights/Ebay, Sko/DNA, Smykke/Gina Tricot, Ringer/Glitter og H&M.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Kosekveld

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og ser på Friends with benefits med de andre, og nyter kvelden! Skikkelig koslig, dette er den andre filmen vi ser i kveld. For dere som ikke har fått med dere det enda, så kommer det ingen tgif episode idag, fordi Sofia er så sinnykt lat... MEN! Det kommer nok liveshow i morgen som dere kan få med dere istedet, skal prøve å få med Sofia på det. 

  Dere kan følge meg på facebook HER, hvis dere ikke gjør det fra før av. Der informerer jeg om videoblogger ikke kommer ut, når det kommer, om jeg har liveshow, deler innleggene mine og skriver litt randome ting. 

  Hva har du gjort i kveld? Hva syns du om bildene?

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på filmen The first time med Sofia og Marthe, og ellers så skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Tenker jeg tar en tur i byen i morgen, også skal jeg selvfølgelig bare nyte helgen. Bare 2 uker til ferien nå, wii! Her er dagens outfit.  Dagens Outfit// Skjorte/Monki, Jakke/Zara, Tights/Bik Bok, Sko/Økonomi sko, Hårpynt/Gina Tricot.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • New in - Galaxy

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp vært og hentet en pakke på posten, og nå har jeg da endelig fått galaxy tightsen min♥ Bestilte denne i vinterferien, og den kostet bare 104 kr ca! Direktelink til tighsten HER. Gleder meg til å starte å bruke den, elsker galaxy temaet!


  ♥♥

  Hva syns du om innkjøpet? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme og.. slapper av! Nå skal jeg bare ordne et par smågreier til ungdomsbedriften, og så skal jeg bare slappe av før jeg må på trening senere idag. det er kun en dag til det er helg igjen, og det blir digg! Her er dagens outfit. 

  Ganske enkelt outfit idag, dagens// Skjorte/Bik Bok, Bukse/H&M, Sko/Økonomi sko, Armbånd/Gucci. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Jeg kunne nesten sagt god morgen nå, synd det er kveld. Jeg våknet nettopp etter en lang søvn, så det forklarer hvorfor jeg ikke har fått blogget før nå! Så her kommer dagens outfit, også sier jeg bare god natt igjen - for nå går jeg og legger meg igjen, haha.


  Dagens Outfit// Genser/Gina Tricot, Bukse/Bik Bok, Jakke/Zara, Armbånd/Bik Bok. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Idag var jeg ekstra lenge igjen på skolen for å jobbe med ungdomsbedriften vår, og vi koste oss masse med godteri som jeg kjøpte inn i går, også sydde vi produkter og lagde ting vi skal ha til messen der vi kan vinne priser. Siden jeg kom hjem så har jeg lært meg "koppe-sangen", den som er med i filmen Pitch perfect! Hadde absolutt ingenting å gjøre, så derfor bare lærte jeg meg den. Jeg kan hele rutinen med koppen, og nesten hele sangen utenat nå. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Topp/Bik Bok, Cardigan og jakke/Zara, Bukse/H&M.

  Må også si tusen takk til Victoria for en kjempe søt anbefaling av bloggen min! Blir så glad av å lese anbefalinger om min blogg, så husk å si ifra hvis dere også gjør det ♥ 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Svarene på spørsmålsrunden del 1

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og nå skal jeg ut igjen for å ta bilder til bloggen. Alt vi bloggere gjør for dere lesere altså! Også kommer endelig svarene på spørsmålsrunden, her er del 1. Del 2 kommer nok senere i uken. ENJOY! 


  Ta på HD!

  Hva syns du om videoen og svarene? 

 • I want this in my closet #7

  batman

  Heihei ♥ Satt dette kule antrekket sammen på 0 komma niks, for nå skal jeg gå og legge meg. Tar en tidlig kveld idag, for i morgen blir det en lang dag. Jeg har også filmet inn og redigert svarene på spørsmålsrunden, og del 1 kommer ut i kveld, den lastes opp på youtube nå. Dere kan se videoen her når den har kommet ut, hvis ikke så legger jeg den ut på bloggen i morgen.

  Hva syns du om antrekket? Kunne du gått med dette selv?

 • Black & white shit

  Heihei ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og jeg har hamstret masse godteri til i morgen. Har kjøpt masse digg til gruppa mi som vi skal spise i morgen, så gleder meg til å ta med alt og spise det opp i morgen, haha. Nå skal jeg filme inn spørsmålsrunde videoen på nytt, siden jeg har mistet orginal klippene. Videoen kommer enten ut i dag eller i morgen, håper vi på! 

  Har du gjort noe gøy idag? Hva syns du om bildene? 

 • Bursdags gaver

  Heihei ♥

  For øyeblikket så sitter jeg i nuet og redigerer blogg headere, er nesten ferdig nå, endelig! Tenkte å vise dere hva jeg fikk som bursdags gaver på onsdag da jeg ble 18, så her er de.   Fikk også penger i tillegg. Ble veldig glad for gavene jeg fikk, fikk akkurat det jeg ønsket meg! Og pengene jeg fikk skal jeg spare, jeg vet ikke helt hva jeg vil kjøpe først. Jeg har lyst til å kjøpe iphone 5, treningsklær og dra ut på ferie, men skal ikke bruke de opp med en gang så da får jeg tenkt litt på hva pengene skal brukes på først. 

  Hva syns du om gavene? 

 • Dagens Outfit - Art war

  Heihei ♥

  Idag er det strålende vær, og det blåser ingenting lengre. Derfor brukte jeg muligheten til å gå ut å ta noen bilder, men jeg fikk bare tatt outfits bilder for kameraet mitt ble tomt for batteri - også finner jeg ikke laderen. Håper virkelig det er pappa som har laderen, hvis ikke så aner jeg ikke hva jeg skal gjøre om jeg ikke finner den. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Topp/Weekday, Jakke/H&M, Tights/New Yorker, Sko/Din sko, Ringer/Glitter og H&M, Armbånd/Gucci. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Ukens Spørsmål #12

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på film og kost meg med mamma, vi så silver linings playbook og this means war, bra filmer begge to. Har sett den sistnevnte flere ganger, og jeg digger den! Her kommer svar på ukens spørsmål, hender noen ganger at jeg svarer dere direkte i kommentarfeltet, men det kan være flere som lurer på det samme så slenger inn alle spørsmålene. 

  Kan du lage header til meg? Til alle som vil ha header, trykk på der det står DESIGN på menyen under headeren, der står all info om bestilling. Det er gratis, men jeg gidder ikke å kontakte dere for at jeg skal lage header for dere, dere må kontakte meg på mail. Har så mange bestillinger (idag har jeg 15), så de som ikke sender meg mail, driter jeg bokstavelig i. Har nok å gjøre :) 

  Har du klipt deg, eller er det bare fordi du har litt krøller? Har klipt meg for ikke så lenge siden, men når håret mitt er krøllete (naturlig) blir det jo også mye kortere.

  Hvis en hadde anbefalt og linket deg på bloggen sin, hadde du linket tilbake til den da? Ja hvorfor ikke? Jeg liker å "gi" noe tilbake, så om dere anbefaler meg på bloggen deres så si gjerne ifra i kommentarfeltet, liker også å lese det dere skriver om bloggen min, uansett hva det skulle være!

  hvor har du kjøpt den toppen sykt kul:) også lurer jeg på om du er imot pels? Takk, korsettet er fra lindex! Men en stund siden jeg kjøpte det nå, også er den egentlig litt for liten, koppene er litt små. Og er litt midt i mellom i den saken der. Jeg har noe ekte pels på en vinterjakke, men som jeg ikke bruker såå mye. Jeg er ikke sånn som kjøper pelsplagg, men jeg spyr ikke akkurat av å bruke det. Har ærligtalt ikke så mye å si mot akkurat det, men liker ikke at noen dyr blir torturert bare for pelsen. 


  Hvor lang tid tar det å få gjort det (lage header til dere)? Hvis jeg først lager en header så tar det kanskje ikke mer enn 10-15 minutter, avhengig av hvor dårlige bildene er. Det tar alltid lengre tid med bilder som har dårlig oppløsning osv, for det er mye enklere å markere og klippe ut tydelige bilder som er tatt ute i fint lys. Men så jobber jeg ikke med headere hver dag, jeg sitter heller ikke å sjekker mailen min anhvert sekund så dere må slutte å mase så insane mye når dere skal ha header. Dere betaler ingenting for det, så da har dere ingenting å klage over. Men jeg pleier å sette meg ned og lage 15 headere så jeg blir ferdig med dagens bestilling, og så går det kanskje en uke og jeg har enda 15 til å lage. Skal gjøre akkurat det nå etterpå. 

  Hvilket program redigerer du headere?? I photoshop cs5.

  Hvor redigerte du disse bildene? Bildene fra "I want this in my closet" innleggene, de er laget i polyvore.com?

  Kan du lage design til meg? Ja men det koster 100 kr, send meg mail.

  Hvor er den bakken? Kvitfjell

  Jeg lurte på hva heter sangen dere har i introen? som i forrige sesong var det goodtime, men hva heter den nye? Den heter troublemaker tror jeg

  Åå, hvor er genseren fra? - Veldig søt genser, hvor er den fra? Den til venstre er fra Zara, den til høyre er fra Gina Tricot. 


   Hva syns du om svarene? Noe du lurer på til neste gang? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Idag er det helt storm ute, det var umulig å ta bilder selv for da hadde kamerastativet ramlet over ende. Så søstra mi måtte ta noen raske bilder for meg. Jeg skal bare bruke dagen på å lage ferdig alle headerne jeg har til bestilling, redigere blogg videoer og lese. I går så støvsugde og ryddet jeg hele rommet mitt faktisk, føler meg veldig flink. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/Gina Tricot, Blazer/H&M, Tights/New Yorker, Statement smykke/Pieces, Ringer/Bik Bok, H&M og Glitter. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • T.G.I.F Show - Episode 22

  Heihei ♥

  Nå har jeg faktisk nettopp stått opp, skikkelig deilig å sove lenge i helgen. T.g.i.f nyeste episoden kom ut i natt, men jeg orket ikke å vente oppe til den var ferdig. Det tok litt lengre tid i går siden jeg brukte flere timer med redigeringen, det var masse småklipp jeg måtte sette sammen, også måtte jeg grave meg fram på gamle harddisker og finne gamle bilder og videoer, hva jeg gravde fram til kan dere se i videoen under. ENJOY! 


  Ta på tannhjulet - 1080p!!

  Vinneren av episode 20's fullfør setningen ble forresten.. Bente! Med setningen: Hvis jeg kunne kjøpt hva jeg ville i hele verden, kun 1 ting, da ville det vært ... ? 
  Jeg ville kjøpt to One Direction biletter til meg og besteveninna mi :) pga min største drømm er å møte dem :) <3

  Det kom også mange andre fine bidrag med til ukens fortsett setningen, men bare en kan vinne hver gang desverre. 

  HVA SYNS DU OM VIDEOEN? Fullfør setningen: Min yndlingssport er... fordi.. ? 

 • Fredag kveld

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og redigerer tgif show for harde livet, jeg tror det ikke kommer ut før i natt siden det tar helt sinnsykt lang tid å redigere denne videoen! Masse, masse klipp og bilder, men skal jobbe på så fort jeg kan. Så det er da det jeg bruker min fredag kveld på.. 


  Bilder tatt tidligere i uken

  Hva gjør du i kveld? Hva syns du om bildene? 

 • Dagens Outfit - Scull

  Heihei ♥

  Da er det helg igjen, herlig! Sola skinner, og det er heller ikke dødskaldt ute. Jeg har ingen spesielle planer for helgen, men idag må jeg og Sofia hvertfall filme til T.G.I.F Show, lenge siden sist. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/Zara, Bukse/H&M, Sko/DNA, Smykke/Gina Tricot.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits