bursdagsfeiringen

Hei hei ♥

I dag var jeg og badet!!! med Marlene, Caroline og Marthe. Vi badet fordi vi ville ta russeknuten "gullispinnen" som går ut på å bade før 1. april. Det var sykt kaldt, men også gøy og verdt det. Her kommer litt bilder fra lørdagskvelden da jeg feiret bursdagen min med mine kjære venner♥


Meg, Sara og Kenneth ♥


Caroline og Thomas ♥ 


Meg og Kris ♥


Sara og Kenneth ♥


Daniel og Amalie ♥ Ingelin og Truls


Jarl, Henriette og Kris ♥


Velkomstdrinkene ♥


Kris og Kenneth ♥ Kenneth, Daniel, Sara, Henriette, Anja og Kris som spiller beer pong ♥


Sindre, meg og Amalie ♥

Har dere badet enda i år? Hva syns dere om bildene fra festen? 

 • bursdagsgaver

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og skanner og ordner alt til opptaksprøven så jeg får sendt det avgårde nå snart. Jeg tenkte å bare vise dere bilder av gavene jeg fikk i går, og bilder fra selve festen kommer også ut. Etter gavene å dømme så ser dere at vennene mine kjenner meg virkelig godt, og de er så herlige♥

  Nå har jeg hvertfall masse å kose meg med fremover, men jeg skal prøve å spare godteriet til helgene. Kanskje jeg får tatt med meg en del i påskeferien også. Forresten så må jeg vise dere skiltet jeg og Sara lagde før bursdagen i går. Haha, her har vi vært kreative! 
  Vi hang også opp ballonger med piler på så gjestene kunne følge de, men jeg tror nesten ingen så skiltet og ballongene uansett siden det hadde blitt mørkt ute. 

  Hva syns dere om gavene? 

 • herlig kveld

  Hei hei ♥

  I går kveld hadde jeg bursdagsfeiring hos meg med alle mine fine venner♥ Sara og Line kom tidlig til meg så de hjalp meg med å lage maten og velkomstdrinkene, og alt ble kjempe bra. Jeg koste meg kjempe mye, og jeg fikk de søteste gavene. Det skjedde litt mer utover kvelden, men jeg hadde det veldig gøy forde. 
  Herligste Sara♥

  Jeg fikk blandt annet rosa roser fra Sara og Kenneth, så søtt♥ Jeg kan vise dere resten av gavene senere. Jeg fikk også tatt noen bilder så de kommer nok ut litt senere i dag. Denne dagen har så langt gått til å rydde i huset, og nå skal jeg få sendt opptaksprøven min og så jobbe litt. 

  Hadde dere en fin kveld i går? Hva syns dere om bildene? 

 • friday baby

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt en like rolig skoledag som vi alltid har hver fredag - vi slutter nemlig alltid 11.30 som er sykt digg. Deretter hadde jeg kjøretimer, og nå sitter jeg og jobber med opptaksprøven min. Jeg skal prøve å få gjort så mye som mulig i dag slik at jeg kanskje kan få sendt inn alt allerede i morgen. I morgen er det også bursdagsfeiring, så da har jeg en del ting å få gjort før kvelden. Men Sara kommer heldigvis litt tidligere for å hjelpe meg♥ 

  Hva syns dere om bildene? Hva er deres planer for helgen? 

 • bedre rutiner

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei ned for å grave i de gamle tingene mine fra design og håndverk, for jeg trenger nemlig noen tegninger til opptaksprøven min. Jeg har så utrolig mye å gjøre for tiden, opptaksprøven, en syjobb og tentamner. Det er hvertfall to uker til med tentamner og deretter starter russetiden, og så kommer uheldigvis eksamenstiden. En ting som er helt sikkert er at neste uke skal jeg prøve å komme inn i bedre rutiner med regelmessig trening, spise litt sunnere og få mer søvn. Jeg trenger rett og slett å komme inn i bedre rutiner igjen for å få en sunnere livsstil. 

  Bilder tatt etter treningsøkten på mandag. Og se hvor god smoothien ser ut, sunn mat er jo egentlig så utrolig godt. 

  Hva syns dere om bildene? Har dere bra rutiner i forhold til trening, søvn og kosthold? 

 • dagens outfit

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen, jeg har nemlig vært og handlet inn nesten alt til lørdag. Da skal jeg nemlig feire bursdagen min, så nå har jeg handlet inn masse snacks og alt jeg trenger for å lage en rosa velkomstdrink, så det blir digg♥ Her er dagens outfit.   Topp Bik Bok Skjorte Bik Bok Jeans Bik Bok Sko Vans Klokke CMYK Jakke Pull & Bear

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • to på rømmen

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt norsk tentamen på skolen, så derfor ble jeg ferdig mye tidligere enn vanlig. Allikevel følte det som om jeg brukte 100 år på å komme meg hjem, for bussen kom jo aldri ved skolen. Nå har jeg nettopp sett ferdig filmen "To på rømmen", eller "Tangled" på engelsk. Filmen er så utrolig fin, så derfor måtte jeg se den igjen. I dag skal jeg jobbe mer med opptaksprøven min, sy litt og se på litt tv-serier. 

  Har dere tentamner for tiden? Hva syns dere om bildene? 

 • afterski

  Hei hei ♥

  I dag hadde vi temadag på skolen for all russen, og dette er en tradisjon som mange skoler fortsatt har. Temaet i dag var afterski, så derfor var det på med superundertøyet og skibriller. Vi kjøpte også inn kakao, kvikk lunsj og vafler, den beste afterski maten♥


  Sara, Marlene, meg og Marthe♥


  Henriette og Anette♥
  Henriette og Caroline♥

  Liker dere å være med på slike temadager? Hva syns dere om bildene? 

 • sminkevideo - vårlook

  Hei hei ♥

  Da er endelig videoen ute, og jeg håper dere liker vårlooken. Det er minst to til videoblogger i vente framover, så det er bare å glede seg enda mer. Så lenge så sier jeg bare ENJOY, og husk og spill av videoen i full HD♥

  Hva syns dere om looken og videoen?

 • on the way

  Hei hei ♥

  Jeg kom for litt siden hjem fra trening på spenst, og nå sitter jeg utålmodig og venter på middag. Jeg laster opp sminkevideoen jeg ladge i går nå, så da antar jeg at videoen kommer ut i kveld. Jeg håper dere vil like videoen, og så er det bare å glede seg til den kommer ut.   Gleder du deg til videoblogg? Hva syns dere om bildene? 

 • spring makeup

  Hei hei 

  Etter en forespørsel fra en leser så har jeg nå laget en sminkevideo. Jeg valgte å gå for en litt vårlig sminkelook, naturlig sminke og leppene i en søt vårfarge. På bildene under ser dere looken jeg skal vise dere hvordan jeg gjør. Jeg holder på å redigere videoen nå så den kommer ut så fort som mulig. 

  Hva syns dere om sminkelooken og bildene? 

 • breakfast

  Hei hei ♥

  I hele går satt jeg og jobbet med opptaksprøven min og jeg holdt på med en syjobb jeg har fått. Tiden gikk skikkelig fort, og på kvelden så var jeg så sliten så jeg gikk og la meg ekstra tidlig. Da jeg våknet i dag så jeg ferdig en film som heter Rubinrot og den er dubbet fra tysk til engelsk. Jeg hater egentlig dubbing, men jeg hadde lyst til å se filmen fordi jeg har lest alle bøkene i samme serie.   Dagens frokost ♥ Nå har jeg nettopp også spist pizza til lunsj, og planene for i dag er å jobbe videre med opptaksprøven, men aller først skal jeg ta en lang og varm dusj. 

  Hva er deres planer for i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • jentekveld

  Hei hei ♥

  I går kveld var jeg på jentekveld hos Ingelin hvor vi feiret bursdagen hennes. Vi var seks jenter, og vi bare koste oss med mat og pratet masse. Planene mine for i dag er å jobbe med opptaksprøven min og gjøre andre småting jeg må få gjort i dag. 


  Ingelin og meg ♥


  Amalie og Ingelin ♥
  Meg, Sarah og Andrea ♥


  Mari, Ingelin og Amalie ♥

  Hva gjorde dere i går kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • pink smoothie

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt kjøretimer, og det var faktisk gøy og det gikk bedre enn forventet. Jeg følte meg helt klart tryggere siden kjørelæreren også hadde pedalene. Og om dere lurer så er jeg bare veldig sent ute med lappen, den har ikke vært så utrolig viktig for meg. I kveld skal jeg i bursdag så nå skal jeg bruke litt tid på å fikse meg.   Jeg har også laget skikkelig god smoothie, mm♥ Så nå skal jeg bruke meg god tid og bare kose meg før jeg må dra. 

  Så det ikke godt ut med smoothie? Hva syns dere om bildene? 

 • loppemarkedet

  Hei hei ♥

  Nå har jeg startet en gruppeblogg med en del andre flinke bloggere ♥ Gruppebloggen er en slags salgsblogg, der ting som klær, sko og tilbehør blir lagt ut til salgs av alle oss bloggerne i denne gruppebloggen. Jeg skal også få lagt ut en del ting til salgs, så jeg håper denne gruppebloggen vil falle i smak hos dere. Besøk bloggen her: loppemarkedet.blogg.no ♥ Vi har nettopp startet, så derfor har ikke så mange ting blitt lagt ut enda. 

   

  Hva syns dere om ideen om en slik salgsblogg? 

 • Ukens spørsmål #28

  Hei hei ♥

  I hele dag har jeg vært på elevrådsmøte som var utrolig deilig å bare sitte og lytte til masse forskjellige folk. Nå er jeg hjemme og jeg skal se den nyeste Arrow episoden og lage litt smoothie. Det er lenge siden jeg har hatt ukens spørsmål, så her kommer spørsmål fra nesten to måneder tilbake. 

  Hvor kjøpte du toppen / genseren? På H&M.  Hva har du tenk å studere? Jeg søker på TEKO som er en designerskole i Danmark, så jeg håper veldig på at jeg kommer inn der, det er en av mine største drømmer. Om jeg kommer inn så skal jeg studere fashion design. 

  Er dere veldig gode venner? Eller er hun med krøllene wannabe deg? Ettersom hun hermer etter klesstilen din og knyter skjorten rundt livet, sann som du gjorde for ikke så alt for lenge siden? Hahahaha, jeg vet ikke helt hva jeg skal si til dette! Ja, vi er gode venner, men hun er absolutt ingen "wannabe meg". Og det var jo ikke akkurat jeg som oppfant å knyte skjorta rundt livet heller. 

  Er de (bildene) redigert eller er dere sååå pene i virkeligheten begge to? Hehe, aw! Bildene er bare gjort litt skarpere og lysere, men vi har ikke photoshopet oss penere heller. Tusen takk for komplimentet da hvertfall♥

  Husker at du for kjempelenge siden hadde et avstandsforhold med en fyr. Jeg har nå nettopp havnet i et avstandsforhold selv. Hva er dine beste tips for å få det til å funke? Møt hverandre ofte, f. eks 3/4 helger i måneden. Men det er også viktig at begge har tid til vennene sine, så tenk på dette også. Avstandsforhold er jo ikke akkurat det beste i hele verden, men det funket jo (dette var heller ikke grunnen til at vi gjorde det slutt). En veldig fordel med avstandsforhold er at om dere slår opp så slipper dere å "bumpe" borti hverandre i f. eks byen hele tiden.

  Hvor finner du sangene du bruker når du lager video i I movie? Jeg bare tar en rolig sang jeg syns er fin, og så søker jeg på youtube: sang tittel + instrumental. Da vil jeg få opp sangen uten at personen synger, også bruker jeg den melodien. 

  Skikkelig kule bukser! Hvor er de fra? Takk! Det er faktisk tights og ikke bukser, men de er fra Pull & Bear.


  Men eg lurte på om du kunne lage eit gratis design meg litt lyse farger og med sånn side meny, sånne linker som er under headeren til facebook instagram osv ? Det kan jeg sikkert lage en dag jeg har tid. Akkurat nå har jeg masse bestillinger så jeg må bli ferdig med alt det først, og jeg får jo bestillinger hele tiden også (som selvfølgelig er super bra).

  Hva slags tråd er bildene festet på? Fotoveggen min er festet på en helt vanlig, hvit tråd. Noe hemp-ish, jeg tok bare en tråd som ikke skulle være så synlig. 

  Åh, elsker den rutete jakken/skjorten din, hvor er den fra? Takk! Den er fra Bik Bok, men det er lenge siden den ble kjøpt. 

  Gikk du uten bh? Jaa, jeg gikk med korsett. 


  Er han (Benjamin) med i den nye reklamefilmen for grandiosa? han ligner vertfall utrolig mye på en i den reklamen! Hehe, nei det er ikke han. Men jeg skjønner godt hvem du mener, og de ligner faktisk litt. 

  Er den nye oreosjokoladen god? Ja, men også litt skuffende. Jeg syns den minner veldig om kvikk lunsj melkeplaten. 


  Lurte bare på hvor du ser disse seriene?? Tv-serier kan ses på viaplay, laste ned fra piratebay eller bare søk på google om å se det online gratis.

  Har du noen gang vurdert å starte med hair extensions? Haha nei, og jeg vil aldri bruke det heller. Helt ærlig så liker jeg ikke extensions, og om jeg ville hatt langt hår så hadde jeg bare beholdt det langeee håret mitt, men jeg vil faktisk ha det kort. 

  Hvor er brillene fra? De er fra Cubus.  Hva heter fonten i headeren din? Den heter Coneria et eller annet. 

  Kan du legge ut video av moteshowet elns? Ja, det skal jeg faktisk få spurt om på tekstilen. Jeg har ikke hørt noe om videoen media skulle lage, men kanskje jeg kan få den nå snart og kanskje legge den ut? 

  Hvor har du kjøpt kjolene hen ? Vi kjøpte kjolene våre på ebay.  Hva syns dere om svarene? Er det noe dere lurer på til neste gang? 

 • russebilder

  Hei hei ♥

  I dag hadde vi en slags sikkerhetsdag på skolen for all russen. Vi fikk være vitne til et ordentlig bilkræsj, og så hørte vi på foredrag av vegvesenet, politiet og av helsesøster. Vi fikk vite mye nytt og jeg syns det var en veldig nyttig dag, spesielt nå som russetiden er rett rundt hjørnet. Og når vi snakker om russetiden, her er noen flere bilder fra photoshooten jeg hadde med russegjengen min♥  Hva syns dere om bildene? 

 • flower kimono

  Hei hei ♥

  Til bursdagen min fikk jeg en utrolig fin kimono med blomstermønster som jeg hadde ønsket meg. Jeg har faktisk laget en "bursdagsgaver videoblogg" som skal komme ut på bloggen min, men jeg klarer å glemme å legge ut videoen hele tiden. Jeg elsker kimonoer og jeg satser på å få kjøpt noen flere mot sommeren, for det er så fint å gå med! Jeg gleder meg allerede masse til å bruke denne på varmere sommerdager, og det fins jo så mye kult jeg kan kombinere med den også♥

  Hva syns dere om kimonoer? Hva syns dere om bildene? 

 • moteshow på gamlehjem

  Hei hei ♥

  I dag hadde vi moteshow på et gamlehjem der vi viste fram klær fra 50-80-tallet. Siden det ikke varte så lenge så fikk vi dra hjem ekstra tidlig. Nå har jeg vært hjemme en stund, jeg har gått en tur og nå ligger jeg og slapper av. Jeg er også så utrolig støl i beina mine etter gymmen i går, vi har nemlig dansing på skolen nå men det er jo så gøy.

  Nå tenkte jeg å hoppe i dusjen for å få ut all hårsprayen og sminken, og så skal jeg rett inn i koseklærne igjen. 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • the walking drunk 2014

  Hei hei ♥

  Etter skolen i dag gikk jeg og min herlige russegjeng for å ta bilder med russegenserne våre ♥ Vi tullet masse, hadde det så gøy, men fikk også tatt masse bilder. Vi skal legge ut en del bilder på facebook siden vår som dere finner HER i løpet av uken, og her får dere allerede en liten sneak peak på bildene. 


  Meg aka Matvrak, Sara aka Prinsesse, Marlene aka Hockeyfrua, Marthe aka Marty party og Line aka Lunituss ♥

  Skal noen av dere også være russ i år? Hva syns dere om bildene? 

 • #null liv

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei opp for å lage meg litt mat, helgene går alt for fort og brått har det blitt kveld og så blir det brått mandag igjen. Jeg tror heldigvis ikke denne uken kommer til å bli så stressende siden vi ikke har noen prøver denne uken, det eneste jeg må jobbe med er opptaksprøven til den skolen jeg vil gå på. Men som sagt så slapper jeg kun av i dag, og når jeg har absolutt ingenting å gjøre så begynner jeg å finne på mye rart.
  Litt randome bilder tatt av en viss Emma som kjedet seg istad, haha. Dette var rett etter at jeg hadde vært ute og tatt bilder, og det var overraskende varmere ute i dag også. Det var en helt klart positiv overraskelse. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • pink sunday

  Hei hei ♥

  Søndag er jo helt klart den offisielle "slappe av dagen". Denne dagen er vel også den dagen alle sitter stressa med lekser som de har drøyet hele uka, men jeg har faktisk ingenting spesielt jeg må få gjort i dag. Jeg skal bare lage ferdig et bloggdesign i dag, men det tar ikke så alt for lang tid. Nå sitter jeg i mine rosa koseklær og Arrow er på skjermen som vanlig♥♥

  Så kooost♥ Jeg har også fått tatt en del bloggbilder i dag, så det skal bli bedre med oppdateringer framover. Jeg håper dere koser dere masse i dag og slapp masse av om dere har muligheten. 

  Skal dere også bare slappe av i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • mgp

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg med familien min foran tv-en og vi ser på mgp. Jeg har omtrent bare sett på tv-serien Arrow i dag, og det har vært så deilig å gjøre omtrent ingenting. Jeg håper dere har en koselig lørdagskveld, og under er noen bilder fra gårsdagen. 


  Fra vorset hos meg - meg og Line ♥

  Hva syns dere om bildene? Ser dere også på mgp? 

 • morgenstund har gull i munn

  Hei hei ♥

  Er det lov til å fortsatt si god morgen? Jeg stod opp for bare noen få timer siden, og det eneste jeg har gjort så langt i dag er å spise en god frokost og sett på tv-serier. Venninna mi har fått meg sykt hektet på en serie som heter Arrow, så da har jeg hele to sesonger å se på. Det er utrolig bra og anbefales på det sterkeste. 

  Noen bilder jeg tok tidligere denne uken. Jeg kom på at jeg har glemt å legge ut videobloggene jeg laget til dere for noen uker siden, så jeg skal prøve å få gjort de ferdig i dag. Da har jeg hvertfall litt å gjøre. Ellers i dag skal jeg bare slappe av, jeg er ganske sliten etter byturen i går kveld. Det var utrolig mange folk på Tigertiger, vi måtte skvise oss forbi folk uansett hvor vi gikk så det ble litt for mange syns jeg. 

  Skal dere gjøre noe spesielt i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • apple juice

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt matteprøve hele dagen, og jeg føler at prøven gikk som en eneste stor tragedie. Jeg håper hvertfall at det gikk bedre enn det jeg tror. I kveld blir det konseptslipp i byen med masse russ, og det blir sikkert veldig gøy. Men før det skal jeg bare slappe av med tv-serier også har jeg nettopp laget meg et minimåltid med vannmelon og eplejuice, mm♥  Hva skal dere gjøre i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • light blue

  Hei hei ♥

  Da er det nesten helg igjen, nå gjenstår det kun en veldig kort skoledag før det braker løs med et konseptslipp på tigertiger (utested) i morgen kveld. Jeg fikk også russegenserne i dag så nå gleder jeg meg masse til å få brukt min. Jeg venter også på russebuksen min som jeg byttet fordi de hadde sendt feil, og den får jeg nok neste uke. Jeg er så gira for russetid nå! 

  Litt bilder jeg tok i går. Nå skal jeg jobbe med skolearbeid resten av hele kvelden, og det er virkelig ikke noe jeg ser frem til. Jeg håper dere får en mye morsommere eller mer avslappet kveld enn meg. 

  Gleder du deg til helg? Hva syns dere om bildene? 

 • a good night's sleep

  Hei hei ♥

  Mesteparten av kvelden min har gått til å ligge innpakket i dynen min med tv-serier på skjermen. Jeg har vært så utrolig sliten og jeg klarte å sovne litt tidligere i dag, men jeg skal hvertfall legge meg tidlig i dag så jeg blir mer uthvilt til i morgen. I morgen blir det nok en lang skoledag og masse intens jobbing med matte.  Sov godt da alle kjære blogglesere ♥ Hva syns dere om bildene? 

 • dagens outfit - striper

  Hei hei ♥

  Nå er pizzaen i ovnen og jeg holder på å sulte ihjel, jeg gikk en tur med hunden min og tok litt bloggbilder så fort jeg kom hjem istad. I kveld skal jeg øve til en matteprøve og jobbe med bloggdesign, så det blir en veldig rolig kveld med mye jobbing. Her er dagens outfit.   Genser Bik Bok Bukse Bik Bok Boots Din Sko Klokke CMYK

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • oslotur og esmod

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært i Oslo med Caroline for å sjekke ut skolen Esmod. Vi fikk vite en del om skolen og fikk en rundtur, og det var veldig fint der. Etterpå trikket vi ned til Karl Johan igjen og så shoppet vi litt, spiste litt mat på en cafe og før vi tok toget hjem igjen så tok vi en kakao på starbucks. Jeg tok med meg kameraet så jeg fikk tatt litt bilder.
  Caroline ♥

  Det var en veldig koselig tur, og jeg kan også vise dere de få innkjøpene mine en av de nærmeste dagene. Nå skal jeg få søkt ferdig på noen skoler, og ellers får dere ha en fin kveld ♥

  Har dere vært på noen bytur i dag? Hva syns dere om bildene?

 • lipstick

  Hei hei ♥

  I går fikk jeg bursdagsgaven fra storesøsteren min, og jeg fikk en leppestift med merket Inglot og fargen på leppestiften var så fin! Jeg digger fargen og kommer sikkert til å bruke den mye framover. I kveld skal jeg sitte og jobbe med skolearbeid og bloggdesign, og i morgen skal jeg en tur til Oslo for å sjekke ut skolen Esmod med Caroline. 

  Noen bilder med leppestiften på ♥

  Hva syns dere om fargen på leppestiften og bildene? 

 • Bestill header og design

  Hei hei ♥

  Jeg tenkte å oppdatere "design" knappen, og dette innlegget handler da om hvordan dere kan bestille header og design av meg. Jeg jobber hele tiden med design og headere til andre bloggere, og det som er så bra med å bestille fra meg er at jeg tar det utrolig mye billigere enn alle andre som også selger header og design. Dere kan se mitt forrige designinnlegg HER.

  HEADER
  Send en mail til: em_cb95@hotmail.com - med bilder i bra kvalitet (helst tatt ute eller foran en hvit vegg), ønsker om utseende, hvor stor headeren skal være og hva du ønsker at det skal stå på headeren. En header koster 150 kr.  


  DESIGN
  Send mail til: em_cb95@hotmail.com -  med ønske om utseende, gjerne linker til andre blogger som jeg kan bruke til inspirasjon, bloggadressen din og om du vil ha header til designet så er det inkludert i prisen, men da må dere huske det som jeg skrev under header. Et design koster 400 kr. Det er også mulig å betale 500 kr for et hastedesign så du kan få designet klart innen 3 dager. 

  ENDRINGER
  Om du vil få gjort noen småendringer, 1-2 endringer på ditt design så gjør jeg dette for 100 kr.  


  På bildene ser dere design og headere jeg har laget tidligere som har vært tatt i bruk. Hvem som helst kan bestille design eller header fra meg, jeg har ventelister der dere havner og jeg gjør bestillingene deres så fort som mulig. Jeg er heller ikke ferdig med jobben før nettopp DU er helt fornøyd. Om dere lurer på noe så bare spør! 

  Hva syns dere om mine tidligere arbeid? Kunne dere ha tenkt dere å bestille design eller header? 

 • neon nails

  Hei hei ♥

  I dag stod jeg opp og lagde frokost til meg og Sofia, og etterpå gikk jeg en tur med hunden min og det var så deilig å få litt frisk luft. Nå ligger både jeg og søsteren min i stua foran tv-en, for formen er ikke helt på topp. 

  Noen bilder jeg tok på fredag før jeg dro ut. Jeg lakkerte nemlig neglene i neonfarger siden det var glowstick tema. Det er alltid viktig med litt ekstra tilbehør og styling.

  Har dere noen planer for dagen? Hva syns dere om neglene og bildene? 

 • lørdagskos

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av foran tv'en med mgp på skjermen. I dag startet jeg dagen med en joggetur, og senere kom Amalie en tur på besøk hos meg. Vi var ute og tok litt bilder, lagde kakao og bare slappet av. 


  Brr det var så kaldt ute idag! 


  Vakreste Amalie ♥

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • fun

  Hei hei ♥

  I går kveld/natt så hadde jeg det så gøy! Vi stæsjet oss opp med masse glowsticks, danset masse og bare koste oss skikkelig. Det var ikke så alt for mange som kom på kick-offet, men det gikk veldig fint for da ble det ikke så sinnsykt trangt som det pleier å være. Vi var der helt til de stengte og de kastet oss ut, og jeg husker ikke engang når jeg kom hjem i natt. Her er noen bilder fra kvelden. 

  Jeg fikk låne russejakken til Daniel, og det fikk meg til å glede meg enda mer til jeg får min egen. Vi får dem kanskje til uken så da skal vi få tatt noen bilder også kan jeg dele de med dere her på bloggen. 

  Hva syns dere om bildene? Har dere hatt en bra helg hittil? 

 • glowstick party

  Hei hei ♥

  Nå er jeg ferdig med å fikse meg, og jeg venter egentlig bare på at tiden skal gå litt fortere. Jeg skal ikke ut før litt før 22, så da får jeg bare se på tv fram til det. Jeg håper dere alle sammen får en fin kveld, og her er noen selfies som jeg måtte ta før jeg drar ut, hehe. Temaet for kick-offet er forresten glowsticks, så da valgte jeg å bruke en hvit topp også lakkerte jeg neglene mine i neonfarger. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • vampire diaries

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg i sengen og ser på Vampire diaries, jeg kom hjem for en stund siden og siden det har jeg bare søkt helt dekning siden det er skikkelig storm ute. Etterpå skal jeg jobbe litt med bloggdesign, og deretter skal jeg fikse meg til i kveld. Jeg skal ut på byen med venner fordi det er enda et russe kick-off i dag, så det blir nok gøy.   I dag var det "all in" med koseklær og nesten ikke noe sminke. Jeg må nok pynte meg litt mer til i kveld, men jeg har fortsatt veldig god tid på meg. 

  Hva syns dere om bildene? Hva skal dere gjøre i kveld? 

 • dagens outfit

  Hei hei ♥

  Nå har jeg klart med ritz kjeks og tv-serier, så nå skal jeg slappe av litt før jeg gjør ferdig et bloggdesign i kveld. Det er deilig å endelig kunne slappe skikkelig av etter skolen, spesielt når jeg har hatt en lang skoledag og en prøve som jeg faktisk tror gikk ganske greit. Her er dagens outfit.   Kjole Bik Bok Strømpebukser H&M Skjorte Monki Sko Vans Klokke CMYK

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • mint green

  Hei hei ♥

  I dag gikk skoledagen super fort, og etter skolen møtte jeg Veslemøy for å bare ta noen bilder til en skoleoppgave hun har. Nå lager vi pizza og så skal jeg bare lese til en naturfagsprøve resten av kvelden. Etter prøven i morgen så går det nok rett mot helg, og jeg gleder meg for da blir det festing ♥   Sånn her ser jeg ut i dag. Jeg har på meg den nye toppen som dere kan se bilde av i innlegget under. 

  Har dere gjort noe spennende i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Nyeste innkjøp

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og pugger til naturfagsprøven jeg skal ha om to dager, jeg gruer meg litt fordi det er så mye stoff vi må kunne. I dag var jeg litt i byen med mamma, og da fikk jeg kjøpt plagg. Jeg kjøpte også en annen fin genser for hvertfall en uke siden, så jeg tenkte å vise dere mine nyeste innkjøp nå. 

  Genser fra Cubus

  Topp fra Gina Tricot

  Tynn sommerbh som jeg liker å kalle det, fra Gina Tricot. Denne kan jeg bruke når det blir varmt ute og kombinere med tank tops.

  Hva syns dere om plaggene? 

 • video fra russeballet

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt en sykt stressende dag, og nå er jeg endelig hjemme og får pustet litt ut. Jeg skal være flink i kveld og øve til en prøve, også må jeg nesten slappe av litt med en tv-serie siden jeg er så avhengig, haha. Her er forresten en video fra russeballet vi hadde i år ♥ Det var så gøy, og om dere ser nøye så kan dere se meg flere ganger i videoen.

  Hva syns dere om videoen? 

 • Latest insta

  Hei hei ♥

  Gjett hvem som har blitt syk igjen? Woho. I dag skulle jeg endelig trene igjen og så ble jeg brått skikkelig dårlig, og siden det så har ikke dagen min gått helt som jeg tenkte meg. Så hvorfor jeg blogger først nå er fordi nå er jeg endelig litt oppegående igjen. Her er de siste bildene jeg har postet på instagram, jeg håper dere liker dem ♥  Følg meg: Mithzzi

  Hva syns dere om bildene? 

 • tre instagram kontoer

  Hei hei ♥

  Nå har jeg så vondt i ryggen etter av å ha sittet i flere timer og jobbet med masse forskjellig på macen. Jeg skal gjøre ferdig en oppgave til gymmen nå, og så skal jeg ta en pause før jeg jobber videre. Nå har jeg valgt ut tre instagram kontoer fra linkerunden min. De legger ut veldig fine bilder og nå har de hvertfall fått en ny følger hver. Jeg anbefaler dere å ta en titt på alle tre. 

  piaholmen ♥

  @ euksnoy ♥

  @ stinelandsnes ♥

  Hva syns dere om instagramene deres? Har dere noen flere kontoer å anbefale meg? 

 • Smoothie time

  Hei hei ♥

  I dag skal jeg prøve å få gjort ferdig noen bloggdesign, gjøre skolearbeid og jobbe med skolesøknaden min. En litt mer hektisk søndag enn det pleier å være. Jeg har også nettopp laget smoothie, det er alltid så godt med det ♥ Jeg skal prøve å komme inn i en sunnere rutine igjen nå, og da funker smoothie og bær perfekt som godteri.   Hva syns dere om bildene? Så det ikke godt ut? 

 • Linkerunden

  Hei hei ♥

  Da har jeg valgt ut tre blogger fra linkerunden jeg hadde, og jeg skal også velge ut minst tre instagram kontoer som meldte seg på. Jeg tenkte å ta de i et eget innlegg. Jeg gikk ut i fra førsteinntrykket, helheten og innholdet på bloggene som jeg valgte ut. Alle disse tre jentene tar veldig fine bilder, varier med innleggene, skriver bra og har veldig fine bloggdesign. Jeg anbefaler dere å ta en titt på alle bloggene ♥

  ♥ gurofredriksen.blogg.no

  ♥ victoriavenbakken.blogg.no

  ♥ sofieengevik.blogg.no

  Hva syns dere om bloggene? Har dere vært innom noen av de før? 

 • Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits