in the meadow of flowers

Jeg jobber med en skoleoppgave nå hvor vi skal designe en hel kleskolleksjon, så forrige uke gikk jeg ut for å ta litt inspirasjonsbilder til denne kolleksjonen og samtidig ta noen outfitsbilder. Jeg så plutselig at det har vokst så mange vårblomster rundt den lille parken vedsiden av meg, og det var så koselig. Jeg tok selvfølgelig en del bilder av disse blomstene til inspirasjonsboken min, og tok i samme slengen noen bilder av meg foran blomsterengen i tillegg. Jeg elsker virkelig å få med fargerike detaljer som blir blurry i bakgrunnen, det er så fint. 

Hva syns dere om bildene? 

 • outfit of the day

  I dag har jeg ikke vært på skolen fordi vi heller skulle jobbe hjemme med skolearbeidet vårt. Det har vært utrolig deilig for jeg har fått sovet ekstra lenge, lest litt og slappet av. Jeg er mer typen som jobber med skolearbeid mot kvelden så jeg tar en intensøkt senere idag, haha. I går gikk jeg ut for å ta outfitsbilder i det super herlige været, jeg håper dere liker antrekket fra i går♥

  Genser Gina Tricot Jakke Bik Bok Jeans Bik Bok Solbriller Ray ban Sko New balance

  Hva syns dere om outfitet?

 • like dårlig som alltid

  I juleferien filmet jeg en del videoer inn med andre youtubere, og nå har jeg endelig lagt ut en ny video med Emilie og Tuva, det gjenstår fortsatt to til videoer fra ferien. I videoen skal vi gjette hvilke youtubere vi ser på bilder som er zoomet inn nærme på ansiktene deres, og hvem som er like dårlig som alltid på slike challenger kan dere finne ut ved å se videoen under. 

  Hva syns dere om videoen? Hadde dere klart å gjette youtuberne? 

 • mat & kos

  Etterpå skal jeg faktisk dra og trene, tro det eller ei men jeg og en venninne har bestemt oss for å starte og trene og bli freshe til sommeren. Bortsett fra det så er det mye skolearbeid for tiden, så da er det ikke alt for mange oppdateringer her på bloggen. Jeg har fortsatt en del bilder igjen jeg vil dele med dere fra da Sofia var her, bildene under er fra blant annet da vi dro ut og spiste en av dagene. Vi spiste ute flere ganger og koste oss med masse god mat.

  Jeg savner henne masse, men det er heldigvis ikke så lenge igjen til neste ferie! Nå må jeg fikse meg og ta på meg treningstøyet, jeg er virkelig spent på å se hvordan det ser ut på DGI-huset som er stedet vi skal trene. Det er ganske stort og de har til og med svømmehall der, så det kan bli mye interessant trening fremover. 

  Trener dere? Hva syns dere om bildene? 

 • bursdagsbarn

  Jeg hadde bursdag på fredag, men jeg hadde ikke like stor bursdagsfølelse som jeg ellers har siden ingen familie var her for å vekke meg med kake og gaver. Det var litt rart å våkne alene og heller måtte skype med mamma, men jeg fikk allikevel en kjempe fin dag. Etter skolen dro jeg på fredagsbaren på naboskolen med noen andre jenter som var veldig hyggelig, vi spilte blant annet beer pong og flipcup der. På kvelden dro jeg ut og spiste med Marte, Cecilie og Sasha som var kjempe koselig. Vi spiste utrolig god mat, satt og snakket i timesvis og etter middagen dro vi ut på byen og videre til Cecilie senere på natten.   I tillegg til gaver fra familien så fikk jeg denne pakken i posten på bursdagen min fra to venninner, gaven var så søt og gjorde bursdagen min enda bedre♥♥

  Hva gjorde dere i helgen? Hva syns dere om bildene?

 • Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits