Dagens Outfit

Heihei ♥

Nå har jeg nettopp dusjet, og fikset meg helt på nytt. Jeg brukte lilla sjampo, for å få vekk gulskjæren i håret. Jeg håper det blir bedre fort, for akkurat nå er håret mørkere nederst og på den ene siden av hodet.. Helt idiotisk, jeg skal nok ikke blondere håret på en god stund igjen. Her er hvertfall dagens outfit. 

Dagens Outfit// Genser/Bik Bok, Jakke/River Island, Bukse/H&M, Sko/Din Sko. 

Etterpå skal jeg se på film med Amalie, og sikkert bare spise masse digg som vi alltid pleier å gjøre. Jeg dropper 1. mai festing denne gangen, men det blir nok koselig å slappe av hjemme istedet. 

Hva syns du om dagens outfit? 

 • Innkjøp

  Heihei ♥

  I dag er det kjempe fint vær ute, og varmt til og med! Det er så deilig å endelig slippe varme jakker, votter osv. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag, for i morgen er det jo 1. mai, som betyr fri fra skolen. Vi har også fri på fredag, så hvis vi hadde droppet torsdagen så kunne vi fått 5 dagers helg.. I går så var jeg forresten opptatt hele dagen, så derfor fikk jeg aldri blogget. Men her er innkjøp fra de siste dagene.   Sjampo og øyenbrynsblyant fra Vita. 104kr og 85kr. Sjampoen er for å få vekk gulskjæret i håret, for Sofia farget det i går, haha. Det failet litt. 

  Nødvendigheter fra Clas Ohlson, perm og notatbok. 29kr for begge delene.  Verdens søteste kopper og skåler, fra Nille! 20kr pr ting. 

  Hva syns du om innkjøpet? 

 • Bilder fra festen

  Heihei ♥

  Jeg hadde det kjempe gøy i går kveld, da jeg og Line feiret bursdagen vår hjemme hos meg! Vi var ca. 20 stk, og først spiste vi, så spilte vi beerpong, danset og gjorde masse annet tull. Det ble tatt masse bilder, men jeg velger å ikke dele de fleste bildene med dere, haha. Men her er hvertfall noen bilder fra gårsdagen. 


  Sofia


  Enya
  Elise og Amalie


  Solveig, Tina og Marcus
  Marcus og Maria


  Meg, Marthe og Elise - beste laget!


  Solveig, Marcus og Marie


  Marthe og Elise


  Ingelin og meg

  Det var hvertfall veldig koselig og gøy, og i dag skal jeg kun slappe av. Jeg fikk heldigvis ryddet unna masse i går, så da trenger jeg egentlig ikke å rydde noe i dag. 

  Hadde dere en fin lørdags kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Gårsdagen

  Heihei ♥

  I dag har jeg og mamma jobbet på med å gjøre rent huset, for jeg og Line skal feire 18'års dagen vår her i kveld. Det blir sikkert koselig, og jeg satser på at det blir en super kveld! Det er fortsatt litt å gjøre, fikse maten og andre små ting. I går var jo klassen min i Lillestrøm på NM, og da tok jeg litt bilder. Her er bilder fra gårsdagen. 


  Marcus og meg
  Marie
  Caroline

  Hva skal dere gjøre i dag? Hva syns dere om bildene?

 • Anbefaling av blogg

  Heihei ♥

  Nå har Sofia startet med å blogge igjen, bare på en ny type blogg! Hun har nemlig startet en tegneblogg, der hun kommer til å dele alle tegningene sine. Det er en fin måte å vise fram det hun kan, og utvikle tegneferdighetene sine. Hun kan også tegne DEG, så besøk bloggen hennes HER og ta en titt.   En tegning av meg! Trykk på bildet eller her: sab.blogg.no for å komme inn på bloggen hennes. Jeg anbefaler dere til å følge den!

  Skal du ta en titt innom bloggen til Sofia? Og kanskje spørre om hun kan tegne nettop DEG? 

 • Balloon girl

  Heihei ♥ I dag har klassen min vært på Norges varemesse, der det var NM for ungdomsbedrifter. Vi gikk litt rundt og tok bilder, også fikk jeg en egen ballong! Jeg elsker ballonger med helium i, skulle ønske jeg hadde en helium-maskin hjemme, hehe. Caroline hadde lyst til å ta bilder av meg med ballongen i håret, og det ble litt søtt. 

  Hva syns du om bildene? 

 • What makes you beautiful

  Heihei ♥

  For øyeblikket sitter jeg og nynner på gamle sanger, og bare nyter kvelden. Og jeg har nettopp sett på forskjellige hotell i Caen, for gjett hva jeg skal!? Jeg skal til Frankrike i slutten av mai!! ♥ Jeg gleder meg skikkelig. Jeg og pappa skal dra sammen, og besøke søsteren min, Sara. Hun har bodd i Frankrike i år, og studert der. Jeg gleder meg til å se mer av Frankrike, og møte henne igjen. Jeg har bare vært i Paris en gang, og det er virkelig fint i Frankrike. 

  Meg for øyeblikket. Har en stor kvise på haken som aldri går bort, æsj. Nå skal jeg lage meg noe dessert, og bare slappe av videre. Ha en fin kveld alle fine ♥

  Har du vært i Frankrike før? Hva syns du om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå er jeg helt ferdig med skolearbeid for denne uken, og det er så deilig! Jeg hadde fremføring i dag, som gikk helt greit. Og i morgen skal klassen til Lillestrøm på nm messe for ungdomsbedrifter.

  I går var det mye som skjedde. Først var kronprinsen på besøk på skolen vår, og etterpå var jeg i begravelse. Det var sikkert noen av dere som fikk med dere forrige uke at jeg skrev at jeg hadde en tøff dag, for den dagen fikk jeg nemlig en forferdelig nyhet. En som gikk i klassen min på ungdomsskolen, og som jeg også har gått hele barneskolen med, gikk bort forrige mandag til kreft. Han var en utrolig sterk person, og det er så urettferdig det som skjedde med han. Begravelsen var fin, men veldig, veldig trist. Jeg vil ikke skrive så mye om det på bloggen, i og med at det er privatlivet mitt. Men da vet dere det, og her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Bluse/Cubus, Jakke/River Island (gave fra søsteren min, som er i Frankrike nå) , Bukse/H&M, Sko/Din Sko, Smykke/Bik Bok. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Bloggen fyller 4 år!

  Heihei ♥

  Denne dagen har vært veldig tøff, og det er mye som har skjedd. Jeg kan fortelle mer om dagen senere. Men en ting jeg vil dele med dere, er at i dag er bloggen min faktisk hele 4 år! Det er utrolig hvor lenge jeg har hatt denne bloggen. Det er hele 4 år siden jeg fant opp det idiotiske bloggnavnet, emmasinblogg.blogg.no, og jeg har aldri villet endre på det. Jeg satt sammen en collage med litt forskjellige bilder fra de 4 årene. Jeg tenkte også at jeg kunne lage en video, men det får jeg ikke tid til i dag siden jeg jobber med skolearbeid.   Jeg syns jeg har forandret meg både utseendemessig, den jeg er, og selvfølgelig selve bloggen. For å være helt ærlig, så syns jeg at jeg har forbedret meg innenfor alle disse tre punktene. Jeg har vokst, ser eldre ut, og jeg er mer fornøyd med utseende mitt nå. Klesstilen er også mye bedre enn før! Jeg syns også at jeg har fått en bedre personlighet, og bloggen er mye, mye bedre enn før. Jeg er veldig glad i å blogge, og kommer nok ikke til å slutte med det på en lang, lang stund!

  GRATULERE BLOGGEN MIN MED 4 ÅR? ♥

 • Du vet du er en blogger når...

  ♥ Det blir mørkt før du kommer hjem, og du blir sur for da kan du ikke ta outfitsbilder ute

  ♥ Når folk stirrer på deg i byen, og det første du tenker er at den personen leser sikkert bloggen din

  ♥ Hvis du har fikset deg klar til å lage en video, men så blir hele dagen din til en stor nedtur bare fordi du plutselig finner ut at batteriet på kameraet er dødt

  ♥ Du må ta bilde av maten din før du får spist den, fordi du må blogge om maten. Selvom du er kjempe sulten og helst vil sluke det i deg med en gang  ♥ Du sminker og kler på deg på søndager, bare for å ta bilder til bloggen, og late som om du ser fin ut hver eneste dag

  ♥ Du må ta bilde av deg etter en joggetur, før du hopper i dusjen, for å kunne skryte av deg selv på bloggen at du har vært sporty

  ♥ Du må drasse med deg det store, tunge kameraet ditt overalt, for å dokumentere hele dagen din med bilder

  ♥ Du logger inn på bloggen flere ganger daglig, kun for å sjekke hvordan statistikken ligger an

  ♥ Du får hele tiden masse venneforespørsler på facebook, av blogglesere

   

  Kjenner du deg igjen i noen av punktene? Skal jeg ha flere av slike innlegg?

 • Into the sky

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg helt stucked med skolearbeid, og jeg skal jobbe med det helt til paradise starter. Tidligere i dag prøvde jeg og Sofia å filme en video, men Christoffer sugde som kameramann. Bokstavelig talt. Så den første videoen kommer bare til å bli en "failed" video, også kommer den ordentlige ut senere. 

  Noen bilder jeg redigerte istad. Jeg syns det er så fint med en sånn himmel bakgrunn. Galaxy bakgrunn er også skikkelig kult. 

  Hva syns du om bildene og redigeringen?

 • Dagens Outfit - Yellow

  Heihei ♥

  Nå er det skikkelig storm ute, det blåser helt sykt mye! Christoffer måtte ta outfits bilder av meg, siden jeg var redd for å bruke kamerastativet, siden det kunne velte. Vi tok først bilder på terrassen, men så blåste det alt for mye der. Så gikk vi på forsiden av huset, men det skulle vi ikke ha gjort for der var det ikke like bra lys. Men dere får nøye dere med disse bildene, her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/New Yorker, Tights/Bik Bok, Sko/Dina Sko, Smykke/Glitter.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Tv-kos

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av, og et rart tv-program går på tv'en for øyeblikket, som handler om amish folket. De er utrolig rare, jeg skjønner ikke hvordan folk kan overleve uten tv, data osv. Nå har jeg tenkt til å sette i gang med skolearbied, og jeg håper jeg blir fort ferdig.   Sofia, Spot, meg og godteri. Det er ordentlig tv-kos det. 

  Hva gjør du i dag? Hva syns du om bildene? 

 • God natt

  Heihei ♥

  Nå er jeg helt utslitt, og ikke helt frisk. Jeg har utrolig vondt i magen, men jeg håper jeg får litt søvn nå. Så nå skal jeg legge meg, og i morgen tidlig starter dagen min med utegym tydeligvis.. 

  Forresten! Jeg sjekket alle de forskjellige topplistene i dag, og da var det utrolig gøy å se hvordan bloggen min ligger an. På topplisten for hele Norge, ligger jeg på 184. plass. I Fredrikstad er det 4. plass, men 4-7 plass i Fredrikstad ligger jeg vanligvis uansett. Men på pluss, som betyr at leserantallet øker, ligger jeg på 31. plass, og på aktiv så ligger jeg på 78. plass! Aktiv er at man oppdaterer ofte, og i tillegg får en del kommentarer på innleggene sine. Så om dette er første gang du er på bloggen min, så håper jeg du vil titte innom oftere. Det er veldig gøy når statistikken bare øker og øker! 

  Og tusen takk til Stina, og Abby og Elisa som har anbefalt bloggen min! Jeg setter virkelig pris på at dere skriver anbefalinger om min blogg, så hvis dere noen gang gjør det, så skriv det i kommentarfeltet på bloggen min! For da vil jeg gjerne lese det dere skriver ♥

  Er du ofte på forskjellige blogg topplister? Natta ♥

 • Sweet as candy

  Heihei ♥

  Nå ligger jeg og bare daffern i sengen. Jeg har faktisk tenkt til å gjøre noe skolearbeid nå, slik at jeg blir fort ferdig med det. Jeg er en sånn person som alltid gjør alt i siste liten, men jeg tenkte at jeg ikke skulle gjøre det denne gangen. Så nå skal jeg forberede meg bra!   Godteriii♥ Ble med en del digg hjem fra Sverige, kan du si da. Håper alle får en fin kveld, og husk å nyt kvelden litt. Mandager skal ikke bare være grusomme, det er lov til å slappe litt av også. 

  Er du glad i godteri? (For et dumt spørsmål, selvfølgelig er du det) -  Hva syns du om bildene? 

 • Galaxy Outfit

  Heihei ♥

  Nå er det så deilig å endelig være hjemme etter en lang skoledag. Nå skal jeg se en tv-serie, og så slappe av med en god bok etterpå. Jeg er utrolig trøtt, som jeg alltid er etter helger. Jeg hater mandager, det er en så kjedelig og lang dag. Men nok syting, her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/Bik Bok, Tights/Ebay, Jakke/Bik Bok, Sko/Din sko, Armbånd/ Glitter og Gina Tricot. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Dagens Outfit - Spring

  Heihei ♥

  Nå loner jeg maks hjemme, og jeg har nettopp sett film og spist meg stappmett på knekkebrød, godteri og milkshake. Søndagslivet as. Istad var jeg i Sverige med Tina og Line, og vi handlet inn mat, drikke og godteri til bursdagen neste helg. Jeg gleder meg til helgen, det blir sikkert koselig♥ Her er dagens outfit! Det er forresten blitt skikkelig varmt ute nå, og det er så herlig! 

  Dagens Outfit// Genser/Zara, Jakke/Bik Bok, Bukse/Gina Tricot, Sko/Økonomi sko, Armbånd/Bik Bok, DIY og Gina Tricot. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Sminkevideo - Natural look

  Heihei ♥

  Siden mange har spurt om sminkevideo i det siste, så bestemte jeg meg i går for å lage en. Det er en veldig naturlig look, som man kan bruke til hverdag. Jeg går ikke sånn her hver dag selv engang, for jeg bruker ikke foundation hver dag. Men hvis man vil være litt ekstra fresh og fin på skolen, så passer denne looken bra syns jeg. Dere må ha på lyd i videoen, for jeg forklarer hva jeg gjør. ENJOY!


  Ta på 720p for HD!

  Hva syns du om videoen? 

 • My passion for blue

  Heihei ♥

  I dag skal jeg til Sverige med Line og Tina, for å handle inn masse mat og digg til neste helg. For da skal nemlig jeg og Line feire bursdagen vår. Så da kjører vi til Nordby, for Line har nemlig tatt lappen, hun er heldiiig. Jeg har et til innlegg som kommer automatisk ut på bloggen etterpå, og det er en sminkevideo! Så følg med for oppdatering. 

  Litt bilder fra gårsdagen. Jeg elsker å legge slike fargefilter effekter på bilder, det gir et helt nytt inntrykk av bildene. Jeg kan godt vise dere hvordan man gjør det på video en gang, hvis det er av interesse? 

  Hva skal du gjøre idag? Hva syns du om bildene? 

 • Just me & myself

  Heihei ♥

  Vet dere hva jeg gjorde istad? Øvelseskjørte! Haha, det gikk faktisk veldig bra. Jeg har ikke kjørt så mye nemlig, selvom jeg egentlig kunne hatt lappen nå til og med. Det er litt skummelt, men jeg begynner å få teken på det nå. Nå skal jeg snart spise raklett, og så skal jeg sikkert se en film eller gjøre noe annet gøy. 

  Noen selvportrett av meg selv i dag. Grunnen til at jeg faktisk fikset meg i dag, var at jeg lagde en sminkevideo til dere! Så den videoen legger jeg ut i morgen, så gled dere. 

  Hva har du gjort idag? Hva syns du om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg i nuet, og lytter på rolig musikk. Jeg har ingen planer for i dag, jeg skal bare lage noen headere som er til bestilling, lage jobb søknad og andre småting som må bli gjort. Det er også veldig fint vær ute idag, og endelig begynner det å bli varmere ute. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/ Bik Bok, Jakke/ Merket Only, Tights/ Bik Bok, Sko/ Sofia sine, så aner ikke, Armbånd/ Gina Tricot og DIY. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Video: Svarene på Spørsmålsrunden del 2

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist og slappet av, og nå har jeg tenkt til å finne en fin film å se. Jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen for noen måneder siden, og del 1 kom ut for 1 måned siden. Jeg har vært utrolig forsinket med dette, men det har tatt så lang tid å filme og redigere videoene. Så her er den siste delen av svarene på spørsmålsrunden, ENJOY!


  Sett på 1080p for HD!

  Hva syns du om svarene? Hva syns du om videoen? 

 • Weekend

  Heihei ♥

  Nå er det helg, wiii♥ Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre i dag og i morgen, men på søndag skal jeg hvertfall til Sverige med Line! Vi skal handle mat til neste helg, for da skal vi feire 18 års dagen vår her hos meg. Jeg gleder meg til det! Nå skal jeg redigere en video jeg har laget til dere, så gled dere til det! Det tar nok en stund å redigere, men skal prøve å bli fortest mulig ferdig.   Dagens look! Nå skal jeg sette ræva i gir, og vi krysser fingrene for at neste blogginlegg inneholder videoen jeg skal redigere nå. Ha en fin helg alle sammen!

  Hva skal du gjøre i helgen? Hva syns du om bildene? 

 • Innkjøp fra Oslo

  Heihei ♥

  På tirsdag var jeg jo i Oslo, og da fant jeg noen fine ting når jeg gikk rundt og tittet i Karl Johan. Jeg hadde først og fremst tenkt til å kjøpe en bukse jeg har skikkelig lyst på, men de hadde den ikke noen steder, så da ble det heller to andre plagg og et smykke. Her er innkjøpene.

  Tights/ Bik Bok, 199kr

  Smykke/ Bik Bok, 29 kr

  Kjole/ Gina Tricot, 125 kr (tror jeg det var, det var hvertfall salg!)

  Hva syns du om innkjøpet?

 • Thuesday

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg i nuet, og nyter "friheten". Altså jeg har ingenting spesielt jeg må gjøre i dag, ingen flere lekser eller prøver å øve på! Jeg har hatt to prøver og en fremføring denne uken, og alt har gått veldig bra! Dere har sikkert merket litt dårlig blogging i det siste også, og det skylder egentlig at jeg enten har druknet i skolearbeid, eller at jeg har vært helt utslitt. Nå skal jeg se på enda mer tv-serier, og i morgen er det helg ♥ Skal prøve å få laget noen videoblogger til dere i helgen!   Ja jeg vet, jeg ligner et trøtt troll. Det har vært fullstendig storm ute i dag, så jeg har ikke brydd meg så veldig mye om hvordan håret har blitt. Håper alle har en fin kveld, også skal jeg blogge masse mer i helgen, og framover. 

  Noen fler som gleder seg til helg? 

 • Ukens Spørsmål #15

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av foran tv'en. Jeg tenkte egentlig å legge meg til å sove litt, siden jeg er så trøtt. Men jeg har så mye annet jeg har lyst til å gjøre istedet. Nå skal jeg finne litt ny musikk til ipoden min, og etterpå blir det paradise hotel. Her er svarene på ukens spørsmål. 

  Hvorfor sier du "dra til oslo" når du har leilighet rett ved bogstadveien? Fordi jeg bor jo i Fredrikstad, så da må jeg jo dra til Oslo. Jeg bor jo ikke i leiligheten. Søstra mi er den eneste som bor fast der, men i år er hun i Frankrike. 

  Du å sofia er skikkelig like::) er dere i slekt? Hehe ja, vi er søstre!   Er du en Belieber? Ja selvfølgelig! Digger Justin Bieber, men er ikke en "crazy stalker fan", haha. 

  Var so undercover bra? Ja, det var den. Jeg digger alle filmer som Miley Cyrus spiller i, så denne var bra denne også. Men i forhold til LOL og The Last Song, så er de to bedre enn So Undercover. 

  Kan du lage hårvideo en gang? Ja det kan jeg! Hvis dere har noen ideer til hva slags hårvideo jeg kan ha, så kom med de ideene!

  Kan du lage en video om hvordan man kan flette rundt hele hodet, sånn dere har på bildene? Har prøvd å finne det ut i flere dager, men finner ikke det ut :/ Det var ikke en vanlig flette rundt hodet jeg hadde da, jeg hadde en tvinnet flette. Det var Sofia som lagde den på meg, så jeg tenkte at vi kanskje kunne lage en video og vise dere hvordan Sofia lagde den på meg. 

  Hva syns du om svarene? Noe mer du lurer på til neste gang? 

 • Dagens Outfit - Stripes

  Heihei ♥

  Nå er jeg endelig hjemme etter en lang skoledag, og nå skal jeg bare slappe av resten av dagen. Etter skolen i går dro vi rett inn til Oslo, siden de andre skulle på JB konsert. Jeg og mamma gikk i Bogstadveien og Karl Johan, og jeg kjøpte meg noen ting, jeg viser innkjøpene senere. Konserten ble sent ferdig, og vi var ikke hjemme før 2 midt på natten. Når jeg kom hjem så dusjet jeg, og så la jeg meg. Så da skjønner dere sikkert at jeg er veldig trøtt idag, i og med at jeg sov i mindre enn 4 timer i natt. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Genser/Bik Bok, Tights(nye)/Bik Bok, Sko/Vans, Smykker/Gina Tricot. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Oslo

  Heihei ♥

  Nå er jeg mest sannsynelig på vei til Oslo, fordi søsteren min, Sofia, skal på Justin Bieber konsert. Hun skal dit med Tina og Enya, men jeg skal ikke på konserten. Jeg skal heller henge i Oslo mens de er på konsert, og da skal jeg nok bare gå litt rundt i butikker. Jeg tenker å gå i Karl Johan eller Bogstadveien, kanskje begge deler. Jeg skal nok gå sammen med mamma, og da kommer vi sikkert til å slappe av i leiligheten vår som er vedsiden av Bogstadveien, eller gjøre noe annet gøy etterpå. 

  Dette er bilder fra etter den siste photoshooten med Sofia. Jeg hadde egentlig en oppsatt tvinneflette, men så lot jeg den falle ned over pannen, og det ble faktisk litt kult. Det er flere som har spurt om jeg kan vise hvordan jeg lager sånn flette rundt hodet, men det er ikke jeg som har laget den. Det er Sofia som står for håret mitt på photoshooter, så jeg tenkte å få henne med på å lage en hair tutorial video! Høres ikke det bra ut? 

  Skal du på JB konserten i dag? Eller kanskje du også bare skal henge rundt i Oslo istedet, som meg? 

 • Bloggfri

  For dere som lurer, så har ikke bloggere et perfekt liv. Selvom det virker slik i blant, så har vi langt i fra det. Dette har vært en drittdag, bokstavelig talt. En veldig trist dag, så derfor tar jeg meg bloggfri i dag. Jeg håper dere forstår, og får en finere dag enn meg. Nå skal jeg drukne i skolearbeid, for jeg har nemlig en prøve og en fremføring i morgen. Hodet mitt verker, det føles ut som om det skal eksplodere. Jeg er kvalm innevendig. Snakkes forhåpentligvis i morgen!   Hva skal dere bruke dagen på? 

 • Working out

  Heihei ♥

  I dag har jeg nesten brukt hele dagen på å se på tv-serien The Carrie diaries, og jeg har sett minst fem episoder idag. Bra tv-serie, anbefales! Untatt det har jeg også tatt en joggetur, men jeg fikk hold nesten med en gang. Jeg hater hold, og jeg følte at det ødela hele treningsøkten min. Nå skal jeg jobbe med skolearbeid, og det er det som blir prioritert resten av kvelden.  Null sminke idag. Og i forbindelse med at Justin Bieber kommer denne uken, og skal ha konserter i Norge, så tenkte jeg å dele All around the world videoen. Jeg syns den var veldig bra. Jeg skal desverre ikke på konserten, orket ikke å bruke opp så mye penger på en konsert. Men søstra mi skal dit på tirsdag, så jeg skal bli med inn til Oslo istedet, og bare henge der mens hun er på konserten.  

  Husk også konkurransen jeg har på bloggen min nå, den ligger to innlegg ned! 

  Hva har du brukt søndagen din på? Skal du på JB konsert? 

 • Bursdagen til Ingelin

  Heihei ♥

  Tidligere i dag kom Line en tur bort til meg, mest for å planlegge bursdagen vår. Etterpå dro vi i butikken, med Sofia og Enya, og kjøpte bare masse digg. Senere så jeg på film med Sofia, Enya, Christoffer og Didrik. I går kveld var jeg jo i bursdagen til Ingelin, som var hyggelig. Vi var seks jenter tilsammen, og vi satt egentlig og pratet for det meste. Her er litt bilder fra gårsdagen. 


  Ja, jeg lurer også på hva i hellsike Ingelin gjør helt nede i hjørnet der, haha! 


  Sofia og meg♥
  Sarah


  Bursdagsbarnet
  Sarah, Amalie, Anna, Ingelin og Sofia


  Sarah, Ingelin, Anna, Amalie, Sofia og meg  Og dette er hva jeg hadde på meg i går kveld, bluse/h&m , bukse/gina tricot, blazer/h&m, smykker/gina tricot og gucci.   Nå skal jeg se på tv-serier og spise junk. I morgen går dagen til trening forhåpentligvis, og skole som virkelig s***r -  wæææ hater å bruke søndager på skolearbeid! 

  Har du vært i bursdag i helgen? Hva syns du om bildene? 

 • Konkurranse - Vinn goodiebag

  Heihei ♥

  Nå skal jeg sette i gang en konkurranse på bloggen min, for det er lenge siden sist! Konkurransen er i samarbeid med Diva UB, altså ungdomsbedriften min. Premien er en goodiebag med noen produkter fra Diva UB, og andre små søtsaker som alle jenter trenger! For å melde dere på må dere: 

  ♥ Like Diva UB sin facebook side HER

  ♥ Skriv fullt navn + e-mail i kommentarfeltet 

  Husk å gjør de første punktene, jeg sjekker det! Det samme med det siste punktet, hvis dere stemmer så skriv det i kommentarfeltet, og jeg sjekker opp dette også. 
  Slik ser goodiebagen ut! Er den ikke kjempe søt? Dere får denne søte lille goodiebagen, med et bind etui, tampong etui - som er fra Diva UB, + tamponger, 2 bind som ligger i bind etuiet, tre kjærligheter og en herlig ansiktsmaske! 

  Er du med i konkurransen? 

 • Video tutorial: Hvordan lage header

  Heihei ♥

  Siden det er så mange som har spurt meg om jeg kan lage en video der jeg viser hvordan jeg lager headere, eller lære dere det, så lagde jeg en video tutorial istad. Så her er en video på hvordan man lager en enkel og fin header, og jeg lager alle headerne mine i photoshop cs5. ENJOY! 

  Hva syns dere om videoen? 

 • Dagens innkjøp

  Heihei ♥

  I dag gikk jeg litt rundt i byen og tittet etter skolen, som jeg gjør nesten hver dag. Det er sykt mye salg overalt nå, og jeg fant faktisk noen ting jeg hadde tenkt til å kjøpe, men så var det i tillegg på salg! Ganske flaks egentlig. Her er dagens innkjøp, som egentlig er mest småting.   Dagens innkjøp// Armbånd fra Gina Tricot, 25 kr pr. Det var 75% salg på dem! Jeg elsker slike armbånd, og tenkte å kjøpe mange fler. Men jeg endte opp med disse to. Basic, svart strømpebukse fra H&M, 30 kr. Jeg trengte å kjøpe en nå, også var jeg på H&M for å se etter en helt vanlig en, også gikk jeg tilfeldigvis forbi et stativ der denne hang. Den er ganske tjukk, som passer fint til under shorts og skjørt nå på våren. 

  Hva syns du om innkjøpene? 

 • Turquoise

  Heihei ♥

  For øyeblikket ser jeg på noe krim-fbi greier på tv, og gjør lekser. Jeg har hatt fredagsfølelse i hele dag, og det er skikkelig nedtur at det bare er torsdag i morgen. Nå skal jeg gjøre ferdig de få oppgavene jeg har i lekse, og så se på paradise etterpå. Vi har egentlig aldri lekser, og når vi først har en er det bare noen oppgaver som kan bli gjort ferdig på kort tid. 

  Slik ser jeg ut i dag! Og forresten så vil jeg si tusen takk til >Toppsladring< som delte det angående p3 skolesessions, gå inn på bloggen så kan dere se hva de skrev, og masse annet gossip om toppbloggerne! 

  Hvordan har din dag vært? Hva syns du om bildene? 

 • Flower power

  Heihei ♥

  I dag har jeg hatt en evig lang skoledag, jeg trodde den aldri skulle bli ferdig. Nå kan jeg endelig slappe av, og så skal jeg spise og gjøre lekser etterpå. Jeg var jo ute og tok bilder på mandag, i bare shorts. Det var iskaldt ute, men man må jo gjøre alt for bloggen. Her er noen av bildene.   Jeg har litt stygg farge på armene osv nå, pga. selvbruningen som nesten endelig er borte. Og av en eller annen grunn så blir jeg jo alltid bare brun på oversiden av armen, kanskje fordi jeg ikke egentlig soler meg ordentlig. Så da får jeg så stygge skiller, men jeg skal prøve å sole meg masse til sommerferien. 

  Hva syns du om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  I dag føler jeg at jeg ikke har gjort noe som helst etter skolen. Det er jo selvfølgelig deilig å slappe av, men nå vil jeg bare at helgen skal komme. Her er dagens outfit.

  Dagens Outfit// Skjorte/Bik Bok, Jeans/H&M, Sko/Vans, Armbånd/Gucci. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Photoshoot med Amalie

  Heihei ♥

  I dag måtte jeg være igjen ekstra på skolen, siden jeg måtte i elevrådsmøte! Kronprinsen skal nemlig komme på skolen vår, også er vi jo fortsatt med i p3 skolesessions, så vi snakket litt om det. I går kveld kom Amalie en tur bort til meg, og da hadde vi blant annet en photoshoot ute! Ble en del fine bilder, så her er noen av de beste. 
  Skjønneste Amalie!  Nå skal jeg ut for å ta flere blogg bilder, før solen går ned. Husk også og stem på Glemmen på p3 skolesession, reklame og link ligger under hvert eneste innlegg på bloggen min! Så stem i vei♥

  Hva syns du om bildene? 

 • Summer & Icecream

  Heihei ♥

  Nå har nettopp Amalie dratt hjem fra meg, og vi har vært ute og tatt bilder, og slappet av foran tv'en. Bildene vi tok legger jeg ut i morgen, for det ble en del bilder - så jeg har litt å redigere! Jeg tok også masse bilder tidligere idag, alene. Her er noen av de bildene. Jeg har så lyst på sommer nå, men det var ikke så varmt som det ser ut som, det var drit kaldt! 


  Lalala, later som om det er varmt - selvom det egentlig er snø på bakken fortsatt!

  Hva syns du om bildene? 

 • Simsalabim

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg mest sannsynelig og spiller Sims 3, lagde et forhånds innlegg for å slippe å avbryte spillingen. Haha, gærning! I dag gidder jeg ikke å gjøre noe annet enn å slappe av, så da kan jeg like så godt være usosial og spille også. Også hørte det bedre ut med simsalabim enn sims som overskrift, så vet dere det.


  Fiiin bakgrunn

  Håper alle har en fiiin dag! Hva gjør du idag? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme, og slapper av max! I dag har jeg hatt engelsk tentamen, som gikk greit. Det var skikkelig vanskelig å finne på hva jeg skulle skrive, så det kommer ikke som et giga sjokk hvis jeg blir trukket for å ha skrevet for lite. Men da er jeg hvertfall ferdig med tentamene, og det er deilig! Bare eksamen igjen da... Jeg har nettopp vært ute og tatt masse bilder, så her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Genser/Gina Tricot, Bukse/H&M, Jakke/Zara, Sko/Vans, Solbriller/Cubus.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Bursdagen til Enya

  Heihei ♥

  I går så var jeg som sagt i bursdagen til Enya, som var veldig koselig. Vi hadde en del leker, snakket og ble kjent med nye jenter. Også var det utklednings bursdag, så jeg var militær- et eller annet. I dag skal jeg slappe av, og øve bitte-litt til engelsk tentamen som jeg skal ha i morgen. Gruer meg til den, jeg liker ikke engelsk på skolen. Men her er bildene fra i går kveld! 


  Ingrid og Enya


  Enya, Vanessa og Susann


  Bursdagsbarnet
  Marthe og meg


  Alexandra, Jeanette og Tina


  Susann, Nora og Inrgid


  Nora, Marthe, Vanessa og Susann


  Nora og Erina


  Jeanette, Tina og Marthe


  Jeanette, Tina, Marthe, Sofia og Alexandra


  Marthe og Sofia


  Nora og Erina


  Tina og Jeanette


  Jeanette, Tina, Ingrid, Sara og Enya


  Bunny-Sofia


  Sara, Enya og meg


  Sofia og Marthe


  Sofia og Alexandra


  Bruuus partyyy

  Hva syns du om bildene? 

 • Herlig kveld

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdag til Enya, som var veldig koslig! Ble kjent med nye folk også, så det ble en herlig kveld. Jeg tok noen bilder, men de legger jeg ut i morgen, altså på søndagen. Nå skal jeg legge meg og se på film, helt til at jeg blir så trøtt og sovner.   Hvordan var deres lørdags kveld? 

 • Photoshoot med Sofia

  Heihei ♥

  Nå skal jeg kle på meg, og fikse meg, for etterpå skal jeg i bursdag! Ellers i dag har jeg bare dusjet, tatt selvbruning og slappet av. I går hadde jeg og Sofia en liten photoshoot ute, så her er de første bildene vi tok. Del 2 kommer senere.   Hva syns du om bildene? 

 • P3 KONKURRANSE

  Heihei ♥

  Som jeg nevnte i forrige innlegg, så er Glemmen vgs med i finalen for p3 skolesession! Det var flere hundre skoler som meldte seg på, og vi er da i finalen - takket være meg og Emmeli. Men nå skal da dere der ute stemme fram vinneren, og jeg hadde vært kjempe takknemlig om dere ville stemme på GLEMMEN. Så gå inn her: http://p3.no/skolesessions/ eller trykk på bildet under. 

  Jeg kom jo på radioen, angående dette. Jeg tok opp hele opptaket, så her er radiointervjuet. Det er altså p3 som ringer rektor, og hun kommer og gir meg telefonen og jeg skjønner ærligtalt ingenting! Jeg skjønte først ikke hva det var, så jeg bare "tusen takk", haha skikkelig forvirra!  

  SÅ STEM PÅ GLEMMEN! Og hvis dere stemmer, og har bloggadresse - så kommenter under at dere har stemt, for jeg trekker en tilfeldig blogger som stemmer på oss, som jeg kommer til å linke på bloggen min! :) 

  Er det ikke gøy, og hva syns du om radiointervjuet med meg? Har du stemt? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp hatt photoshoot ute med Sofia, og ellers så har jeg hatt en veldig bra dag på skolen! De eneste nedturene idag var at jeg har hatt så sykt vondt i magen, har det fortsatt, og da orket jeg nesten ikke å jobbe noen ting på skolen idag. MEN FOLKENS! Så skjedde det noe bra idag, og det var at jeg ble overrasket fra radioen, om at Glemmen er med i finalen av p3 Skolesession! Det var mitt og Emmeli sitt bidrag som var så bra, og vi og to andre skoler er i finalen ut i fra flere hundre skoler som deltok. Stem på oss HER, stem Glemmen. Skal fortelle mer om det senere. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Skjorte/Aner ikke, Bukse/H&M, Cardigan/Gina Tricot, Jakke/Bik Bok, Sko/Vans. 

  Hva syns du om outfitet? 

 • Sunt og godt tips

  Heihei ♥

  I løpet av påskeferien og denne uken så har jeg spist mer fruktsalat og kesam enn noen gang. Det er serriøst utrolig godt, og jeg får heller ikke lyst på godteri. Så jeg tenkte å tipse dere om dette sunne og gode tipset, med fruktsalat med kesam ♥ 


  Fruktsalat med bringebær, jordbær, eple og pære - bare bringebær & jordbær - bare eplebiter

  Det er kjempe enkelt å lage, og mye sunnere enn å spise godteri og kjeks hver dag - noe jeg gjorde før. Men nå erstatter jeg alt det med bare frukt, og jeg nekter å bli lei av dette! Kesam er et sunnere alternativ til f. eks desserter, og det inneholder mye proteiner. Det fins vanlig kesam, med vaniljesmak og mager kesam. Dere burde absolutt ta vaniljesmak, jeg tror ikke uten smak er noe godt. Hvis du vil være enda sunnere, så kan du sikkert spise mager vanilje kesam. Det er også kjempe godt å ha i matpakke på skolen! 


  Dette er et bilde av lunsjen min fra skolen i dag. Jeg hadde med meg fruktsalat, og kjøpte bringebær og kesam. Så dyppet jeg bare frukten oppi kesamen, og jeg tømte hele boksen på en time, yummi♥ 

  Min favoritt fruktsalat er bringebær, jordbær, eple, pære, appelsin, druer og melon - med vanilje kesam. Det er også godt med kiwi, blåbær, ananas og banan. 

  HAR DU TENKT TIL Å TESTE UT DETTE? SÅ DET IKKE GODT UT? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp vært ute og tatt bilder, og været er ganske deilig for tiden! Om morgenen er det iskaldt, men så kommer sola fram senere og da er det ganske deilig så lenge man ikke står i skyggen. Nå skal jeg og Sofia lage oss mat, og så skal vi slappe av. Jeg er også veldig sliten nå, ryggen og beina verker, så vi skal nok heller ikke på trening i dag. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/Zara, Bukse/H&M, Sko/Vans, Skjerf/Pieces, Jakke/Zara, Armbånd/Bik Bok. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Smile

  Heihei ♥

  I dag har det vært så deilig å slappe av etter tentamen! Jeg har sett på film, spilt spill, lagd pizza, masse digg fruktsalat og nå ser jeg på Paradise hotel. Nå gleder jeg meg mest til helgen, for da skal jeg i bursdag og ellers bare slappe av masse! Her er de aller siste bildene jeg og Ingelin tok på mandag, vi tok ikke så mange inne. 


  Ingelin og meg ♥

  Hva gjør du nå? Hva syns du om bildene?

 • So undercover

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på So Undercover, en film med Miley Cyrus, med Enya og Sofia. Nå skal vi snart lage pizza, og så skal jeg bare slappe av max resten av kvelden. Her er de siste photoshoot bildene som vi tok ute på mandag, vi tok også noen inne så de kommer vel etterpå ish. 
  En random gravemaskin vi fant

  Hva syns du om bildene? 

 • Photoshoot Outfit

  Heihei ♥

  I dag har jeg hatt norsk tentamen, som jeg syns gikk veldig bra. Jeg ble ferdig litt før 12.00, så da kom jeg hjem ekstra tidlig idag! Nå skal jeg bare slappe av, og neste tentamen er ikke før på mandag. Her er outfitet fra photoshooten på mandag, og jeg skal også legge ut de siste bildene fra photoshooten etterpå! 

  Photoshoot outfit// Genser/Zara, Topp/Weekday, Tights/Ebay, Jakke/Bik Bok, Sko/DNA, Solbriller/Cubus. 

  Hva syns du om outfitet? 

 • Ny header

  Heihei ♥

  I går da jeg hadde en photoshoot, ble det en del fine bilder som jeg brukte til å lage en ny header! Så nå har jeg byttet header og profil- bilde, slik så det ut FØR: 

  Og dette er ETTER: 

  Ble veldig fornøyd selv, også gikk jeg for et veldig vårlig tema som passer bra nå! Hva syns du om den nye headeren? 

 • Mirror mirror

  Heihei ♥

  I dag er jeg helt død i beina etter påskeferien, også ble de bare enda verre etter gymmen idag! Beina mine er helt stive, vonde og jeg føler meg som en stokk.. Ellers så har jeg ikke gjort så mye idag, nå skal jeg gjøre klart litt hjelpemidler til norsk tentamen jeg skal ha i morgen. Her er noen fler bilder fra photoshooten med Ingelin i går, de siste bildene kommer nok i morgen.   Hva syns du om bildene? 

 • Antrekk fra mars

  Heihei ♥

  Nå er det på vei til å bli varmere i Norge, og i den anledning så kan jeg starte å legge ut mange fler outfits! Jeg er veldig glad i å legge ut antrekkene mine på bloggen, men det er ofte det er for mørkt når jeg kommer hjem, til å ta bilder ute. Men nå er det lyst ute mye lengre. Her er antrekkene mine fra mars, det ble hvertfall noen den måneden.   Dere kan finne alle outfitsene mine hvis dere trykker på outfits, i kategorier på siden av bloggen. 

  Hva syns du om antrekkene fra mars? Et du likte best? 

 • Ukens Spørsmål #14

  Heihei ♥

  Nå er snart påskeferien helt over, og det liker vi ikke!! Jeg er ikke klar for å starte på skolen igjen i morgen, og ha masse tentamner og eksamner framover. Men jeg skal hvertfall nyte den siste tiden jeg har igjen, og tiden skal jeg bruke på å se på paradise nå, haha. Her kommer svar på ukens spørsmål!  kor er dongerijakken fra?
  Den er fra Bik Bok, også er den Sofia sin egentlig.

  Hva er instagramen din? På instagram heter jeg Mithzzi, hvis dere trykker på follow knappen under headeren min, så kan dere se hva jeg heter på masse forskjellige steder! 

  hvor er luen og solbrillene dine fra? Luen er fra en sportsbutikk på Nordby, men merket er Sweet? og fås tak i mange steder. Solbrillene er fra Cubus, og jeg kjøpte dem i fjor. 


  hva heter bloggen til Sofia ? soffas.blogg.no, men hun har sluttet å blogge der, og skal heller starte med en ny type blogging snart. Skal linke den nye bloggen hennes når den er klar!

  Du har sikkert svart på dette spørsålet 1000 ganger, men hvor redigerer du sånne bilder ? Jeg lager de på polyvore.com. Kjempe enkel side til å lage fine antrekk!

  Hvor gammel er Therese? Hvordan kjenner du hun? Bor hun på Kråkerøy? Therese er vel 15? i år hvertfall, tror jeg. Haha, hun går hvertfall i 9. klasse. Jeg kjenner henne fra fjellet, siden vi hadde felles venner når vi var barn egentlig, også ble vi kjent og har vært mye sammen siden det. Hun er mye mer moden for alderen enn alle andre på hennes alder, det er en av grunnene til at jeg liker å være med henne. Og ja, hun bor på Kråkerøy:)

  Hvor er toppen din fra? Den er fra Weekday! 


  Hvor mange lesere har du, sånn ca. hver dag?:) Til vanlig har jeg minst 200 hver dag, noen ganger det går oppover til 300-400 også! Men i påsken har det vært litt lavere pga. lite blogging og dårlig nett, men jeg har allerede merket nå at statistikken har gått opp siden jeg kom hjem i går. 

  lenge siden du kjøpte skjørtet? Ja, kjøpte det i fjor eller tidligere. Jeg vet at de hvertfall ikke har det på Bik Bok lengre!   Hva syns du om svarene? Noe mer du lurer på til neste gang? 

 • Spring photoshoot

  Heihei ♥

  I dag har jeg vært med Ingelin i hele dag, hun kom til meg tidlig. Først så vi på masse gamle videoer og bilder fra da vi var mindre, og det var så morsomt. Jeg håper aldri noen andre ser det i framtiden, for det er også skikkelig kleint, haha. Og så hadde vi photoshoot ute, og vi har tatt bilder på mange forskjellige steder. Så her kommer noen av bildene fra det første stedet vi tok bilder. 

  Jeg tenkte også å lage en ny header ut av noen av bildene, så hvis den blir fin så oppdaterer jeg etterpå. Flere bilder kommer nok ut i morgen, så følg med! 

  Hva syns du om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits