redo

Hei hei ♥

Nå holder jeg på å fikse meg til i kveld, jeg skal nemlig til Seiersten der de fleste møtes i dag for å feste natt til 1. mai. Det er så sykt digg at vi har fri både i morgen og på fredag, og helgen min startet allerede kl. 09.30 i dag siden vi fikk fri fra de fleste timene. Jeg håper dere får en kveld, og kos dere med hva enn dere gjør! Det ble litt vel nærme selfies denne gangen siden selvutløserkontrollen min har gått tom for strøm, så da kunne jeg ikke stå lengre enn en halv meter fra kamera. 

Har dere helg nå? Hva syns dere om bildene? 

 • russedåpet

  Hei hei ♥
   
  I går kveld dro vi på skolen for å grille og være med på russedåpet vårt. Det var veldig koselig, og til en ikke så stor overraskelse så ble jeg døpt "bloggern". Etter dåpet dro vi videre til Seiersten som er treffstedet for all fredrikstadrussen. Jeg skal også dit i kveld og feste natt til 1. mai. Her får dere noen bilder fra dåpet.
   
  Vi la også ut en video på instagramen vår der vi blir døpt. Dere kan følge oss for å se flere videoer og bilder HER♥ Dere kan også se en til video fra dåpen vår HER.
  nYvQCemSor

  Hva skal dere gjøre natt til 1. mai? Hva syns dere om bildene?
 • red turtle neck top

  Hei hei ♥

  I dag har vi tentamen i scenografi og kostyme, så derfor er dette innlegget forhåndsstilt slik at jeg får blogget i dag. Rett etter skolen turer jeg nemlig hjem og så tilbake på skolen igjen siden vi skal ha russedåp og grilling på plenen. Det blir nok kost. Her er noen bilder av meg fra gårsdagen. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • tryvann 2014

  Hei hei ♥

  I dag har jeg tatt det veldig med ro siden jeg er så sliten etter tryvann som var i helgen. Jeg er dekket med sår og blåmerker og er rett og slett bare sliten, men jeg har virkelig hatt det helt super på tryvann og det var virkelig et minne for livet. Det var utrolig bra stemning i bussringene og skikkelig koselig i vanland, og jeg måtte på så mange kjente der, og bare slo av en prat med mange andre randome russ. Her er noen flere bilder fra tryvann. 


  Meg og Kris ♥ meg og Ole


  Marcin og meg ♥ meg og Line


  Madelen, meg og Line ♥ meg med den digre popcorn ballongen som jeg og Ole fikk lånt litt, vi spurte også om vi kunne få den, men det kunne vi absolutt ikke, haha.


  En video fra tryvann ♥

  I morgen er det russedåp på skolen, og helgen vår starter allerede på onsdag siden vi har masse fri, så derfor blir det nok russefeiring og kos denne helgen, dette blir nok en så bra tid♥

  Skjer det mye gøy hos dere for tiden? Så ikke Tryvann bra ut? 

 • tryvann dag 1

  Hei hei ♥

  Nå sitter vi i leiligheten og er nydusjet og holder på å fikse oss. Det var utrolig deilig å legge seg i en ordentlig seng og dusje ut alt ølet fra håret etter i går. Det var utrolig gøy på Tryvann i går, men vi ble fort slitne utover kvelden. Jeg møtte på mange kjente, men jeg fikk ikke helt med meg hva som skjedde oppe ved hovedscenen. Vi skal opp igjen etterpå, men før det skal vi slappe av og spise. Jeg trodde forresten ikke at jeg fikk blogget noe mer denne helgen, men siden vi har så god tid på oss så tenkte jeg det var greit å oppdatere dere litt. 

  Her ser dere et lite innblikk fra gårsdagen. Jeg gikk rundt med Sara, Line, Kenneth, Anja og Ole hele tiden ♥

  Har dere hatt en bra helg hittil? Hva syns dere om bildene? 

 • latest insta

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg på toget til Oslo med Line, Andeli og Madelen. Vi skal alle på Tryvann i dag, men først turer jeg og Line til leiligheten for å legge fra oss alle tingene våre. Jeg gleder meg utrolig mye til i kveld, og vi kommer nok til å ha det super gøy. Jeg håper dere får en fin helg, og så snakkes vi nok etter helgen. Her er mine nyeste bilder på instagram. Dere kan følge meg HER♥


  Hva skal dere gjøre i helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • klar for første russehelg

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp laget den lange huskelisten over ting jeg må huske å pakke til Tryvann. Nå starter nemlig min russefeiring, og jeg kommer til å være på Tryvann og bo i Oslo hele helgen. Derfor kommer jeg nok heller ikke til å få tid til å blogge i helgen, men jeg skal prøve å blogge før jeg drar i morgen. 

  Her ser dere litt av russebuksen min! Jeg skal prøve å få tatt litt mobilbilder på Tryvann, så kanskje det kommer noen bilder derfra etter helgen. 

  Noen flere enn meg som er russ i år og skal på Tryvann til helgen? 

 • sunshine

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg rett ut på senga og jeg er så sliten nå etter mye stress fra skolen denne uken. I dag hadde jeg siste fremføringen denne uken, og jeg ble veldig fornøyd. Jeg hadde egentlig planer om å ta en joggetur ute i det fine været i dag, men så ble jeg brått så dårlig, så nå skal jeg få i meg litt mat før jeg legger meg og slapper av igjen.   Har dere gjort noe spennende i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • dagens outfit - fresh love

  Hei hei ♥

  I dag ble jeg vel overstått med en fremføring på skolen, og så fikk vi også slutte tidligere i dag siden vi ikke hadde så mye å gjøre. Jeg skal ha enda en fremføring i morgen, så derfor skal jeg bruke mesteparten av kvelden min til å lage fremføringen og pugge. Her er dagens outfit. 

  T-skjorte H&M Shorts Bik Bok Sko Din Sko Bluse Bik Bok Jakke Pull & Bear Klokke CMYK Solbriller Cubus

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • skolelei

  Hei hei ♥

  Nå har det kun gått en dag etter påskeferien, og jeg er allerede skolelei. Det er så utrolig mye som skjer på skolen for tiden, og jeg gleder meg til eksamenstiden er over. Men nå starter russetiden for fullt, så det er noe jeg virkelig ser frem til. Jeg gleder meg til all festingen og alt tullet vi kommer til å finne på i russetiden, det blir nok veldig gøy♥

  Bilder fra tidligere i dag da jeg tok meg en liten joggetur i finværet. Nå skal jeg pugge historie i ca. 20 min til, og så legger jeg meg. Jeg er så sliten og jeg lengter virkelig til sengen min nå. 

  Noen flere enn meg som også er skolelei? Hva syns dere om bildene? 

 • dagens outfit - flower pattern

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært ute og tatt en del bilder og filmet noen klipp til et prosjekt jeg driver med, tatt en liten joggetur ute i finværet og kost meg på terrassen i sola og spist kebabpizza. Jeg føler jeg får så utrolig mye mer ut av dagene når det er så fint sommervær som dette, og jeg blir også automatisk i mye bedre humør. Nå skal jeg ut på terrassen for å lese litt, og i kveld blir det til å pugge til en historie fremføring. Her er dagens outfit.   Topp
  H&M Skjørt H&M Sko Din Sko Klokke CMYK Solbriller Cubus 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • på brygga

  Hei hei ♥

  I dag er det nok en gang strålende vær, og jeg nyter dagen med lettere sommerklær, iskrem og når jeg kommer hjem fra skolen i dag skal jeg nok tilbringe litt tid ute på terrassen. I går dro jeg til byen med Sofia og Christoffer, også ble to kompiser av Christoffer også med oss så da hang vi rundt i byen sammen. Jeg kjøpte kebabpizza♥ og så satt vi oss og spiste på brygga midt i solen. Her er litt bilder fra gårsdagen. 

  Er det fint vær hos dere også? Hva syns dere om bildene? 

 • dagens antrekk

  Hei hei ♥

  I dag er det skikkelig sommervær, så derfor har jeg vært og spilt volleyball ute i hele dag. Nå skal jeg inn til byen med Sofia og Christoffer, og jeg har kun et mål: kjøpe kebabpizza♥ Her er antrekket mitt fra tidligere i dag.  Bh topp husker ikke Kimono H&M Skjørt H&M Sko Din Sko 

  Hva syns dere om dagens antrekk? 

 • god påske

  Hei hei ♥

  I dag stod jeg opp og letet etter påskeegget mitt, og etterpå dro jeg ut i bakken med Sofia og stod på ski med Kaja og Ronja. Det har vært strålende vær denne påsken, så det var skikkelig deilig å stå på ski, og så spiste vi også lunsj på hotellterrassen. I går var jeg også ute og stod på ski hele dagen, og på kvelden var jeg med Sofia, Kaja, Didrik og Aurora, og vi tok en tur ned på hotellet. 


  Litt bilder med påskestemning ♥ Jeg ønsker dere en god påske og jeg håper dere nyter ferien.

  Hva syns dere om bildene? Hva gjør dere i dag på påskeaften? 

 • hyttekos

  Hei hei ♥

  I dag er det kun en typisk innedag på fjellet. Det snødde litt tidligere i dag, og man kan ikke se så mye siden tåken ligger rundt hele fjellet. Jeg kommer nok til å holde meg inne på hytta i hele dag, og så blir det nok til å se på påskekrim og spille spill som gruble med familien i kveld. 
  Arkivbilder

  Hva syns dere om bildene? Er noen av dere på hytta i påsken? 

 • slalåmbakken

  Hei hei ♥

  Nå er jeg brått på fjellet og det har visst vært strålende vær alle dagene, men i dag er det overskyet. Jeg har stått på slalåm med søstrene mine i dag, og nå er vi på hytta og ser på film og slapper av. Jeg håper sola titter frem i morgen igjen for da er det så deilig å sitte ute på terassen og sole seg.


  Sofia, Sara og meg♥

  Hva syns dere om bildene? Har dere stått på ski i påskeferien enda?

 • ukens spørsmål #29

  Hei hei ♥

  Her kommer svarene på ukens spørsmål, jeg får en del spørsmål på bloggen så jeg syns det er veldig fint å samle alt i et innlegg. Om det er noe generelt dere skulle lure på så kan dere se i kategorien "ukens spørsmål", så kanskje jeg har svart på nettopp det dere lurer på tidligere. Hvis ikke så er det bare å spørre i kommentarfeltet. 


  Hvor har du kjøpt toppen og shortsen? Toppen er fra Pull & Bear og shortsen er fra H&M.

  Hvor redigerer du bildene dine? Jeg redigerer alltid alt i photoshop CS6.

  Kan ikke du lage en video/innlegg om hvordan du tar bilder der du kan kaste på håret og ennå få det til å være fint? :) Vil så gjerne vite det, har prøvd så lenge! Hehe, det kan jeg prøve å få til etter påskeferien! Jeg kan jo lage en video der jeg viser dere hvordan man får til fine póser på bilder. 

  Hvor har du kjøpt koppen hen? Den koppen er faktisk fra nille, og jeg har matchende tallerkner og skåler og de er bare helt super nydelige.   kan du lage en videoder du viser hudpleie produktene du bruker morgen og kveld?
  Jeg bruker egentlig ikke noe hudpleie produkter annet enn at jeg sminker meg og tar bort sminken med sminkeservietter. Om dere er på jakt etter helt ren hud så har jeg ikke noen tips til å få det siden jeg bare er heldig og har det naturlig. 

  Bruker du en annen bildeopplaster siden de er så rågod i kvaliteten? Hva heter den? Nei, jeg bruker bare den vanlige bildeopplasteren til blogsoft. Bildene mine blir bare så bra kvalitet fordi jeg tar bra bilder og redigerer dem bra. 

  Er det du som har tegnet de tegningene? i så fall. WOW Aw, takk! Ja det er jeg som har tegnet de, men de er ikke mine beste tegninger heller, hehe.   Kan du vise hva du kjøpte? Innkjøpet til bursdagsfeiringen min var jo bare mat og alkohol, så jeg tror ikke det er så interessant for bloggen min. 

  Hva heter den første sangen i videoen? Den første sangen i DENNE videoen heter Mmm yeah av Austin Mahone.

  Hvilken klokke bruker du? Jeg bruker en gullklokke fra CMYK. 


  Hva synes du om å gå påbygg? Jeg syns det er veldig greit. Norsk i år er ganske vanskelig og slitsomt i og med at det er 10 timer med norsk i uka. Men siden jeg har en super klasse og den herligste vennegjengen så trives jeg veldig godt. Jeg er også veldig glad for at jeg har scenografi og kostyme som valgfag fordi da får jeg avbrekk i uka, mens de andre i klassen har nesten helt vanlige fag som fysikk, matte og kultur og kommunikasjon, så de får jo ikke helt koblet av som vi gjør når vi får sitte og sy og male. 

  Hvordan er opptaksprøven? Jeg måtte sende med tre tegninger jeg har tegnet tidligere, jeg skulle tegne fire nye antrekk til to inspirasjonsbilder og til slutt skulle jeg ha med en søknad der jeg skrev litt om meg selv. En veldig grei opptaksprøve. 

  Hvor fikk du tak i de brillene? De er fra ebay, det er bare å søke på "round sunglasses" så skal nok noen like komme opp til rundt 30 kr.   Hva syns dere om svarene? Er det noe dere lurer på til neste ukens spørsmål? 

 • splash

  Hei hei ♥

  I dag var jeg en rask tur i byen for å levere noen bøker og hente kebabpizza som vi hadde bestilt. Det var første gangen jeg smakte på det, og det var overraskende godt. Jeg gikk også til innkjøp av den første fifty shades boka, så nå skal jeg starte med den boken og så lese hele serien en gang til. Bøkene er virkelig helt magiske.   Noen flere bilder som jeg tok tidligere i dag. Det er alltid så gøy å legge til litt ekstra effekter eller redigering på bildene, så ikke se bort i fra at det kommer mye testing av photoshop redigeringer fremover.

  Har dere gjort noe gøy i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • bris

  Hei hei ♥

  I dag er det utrolig deilig vær ute, himmelen lyser opp men det blåser også litt her nede ved vannet. Planene for dagen er en tur inn til byen for å gjøre noen ærender, og ellers bare slappe av. Som sikkert mange har fått med seg så var det MTV movie awards i natt, men jeg orket ikke å bli oppe for å se på det. Derfor skal jeg heller se reprise av det etterpå og lage meg frukt og kesam til, mm♥

  Slik ser da jeg ut i dag. Håret mitt er litt "all over the place" for øyeblikket, og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det. 

  Så noen av dere på mtw movie awards i natt? Hva syns dere om bildene? 

 • tar det lungt

  Hei hei ♥

  For øyeblikket har jeg tv-serie maraton med mamma, og det har vært utrolig deilig å bare ligge og slappe av hele dagen. Jeg har laget meg masse god mat i dag, og jeg har til og med blitt flinkere når det gjelder kostholdet mitt og bare spist ordentlig mat, frukt og bær. Jeg vet ikke helt hvor lenge det kommer til å holde i og med at jeg snart skal på fjellet, og da blir det nok mye innkjøp av påskegodt, men det er veldig deilig å ha noen dager der jeg kutter ut alt av godteri. Her er noen bilder fra i dag. 


  Mmm♥ 

  Har dere også planer om en rolig påskeferie? Hva syns dere om bildene? 

 • neon

  Hei hei ♥

  Siden det er søndag i dag så er det ikke så mye å gjøre siden alt er stengt. Jeg har sittet og sett på en del youtube videoer i dag, og det minte meg på at jeg enda ikke har lagt ut den ene videoen min som er omtrent klar til bloggen. Jeg skal prøve å laste den opp før jeg drar på fjellet. Nå tenkte jeg å koke opp litt kakao og se på tv, også får dere ha en koselig søndag alle sammen ♥  På bildene over har jeg på den nye shortsen min som er super behagelig og fargen på shortsen er jo bare super fresh i tillegg. 

  Hva skal dere gjøre i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • innkjøp

  Hei hei ♥

  I dag var jeg en liten tur i byen og målet mitt var å få kjøpt litt mer undertøy, men jeg endte opp med noen ekstra, fine plagg i tillegg. På vei hjem handlet vi inn kesam, jordbær og frukt så det skal jeg kose meg med i kveld. Nå skal vi se litt på Dallas og bare ha en skikkelig rolig lørdagskveld. Her er mine nyeste innkjøp, jeg kjøpte alt i dag bortsett fra skoene.   Hva syns dere om innkjøpet? 

 • rainy day

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei ut døren, og jeg skal en rask tur til byen bare for å handle noen småting. Jeg tenkte jeg bare skulle oppdatere dere raskt før jeg løper av sted. I dag er det skikkelig storm så da er det like så greit at jeg finner på noe bedre å gjøre enn å sitte inne hele dagen. 


  Hva skal dere gjøre i dag? Hva syns dere om bildene?  

 • do it the milky way

  Hei hei ♥

  Nå er vi nettopp ferdige med en herlig middag, og jeg, mamma og søsteren min satt igjen en stund og spilte quizkampen, det er jo så gøy. Ellers i dag har jeg jobbet, og jeg skal jobbe litt nå før jeg tar kvelden og ser på tv og slapper av på soffaen. 

  Mmm, melk ♥ Jeg håper dere har fått en bra start på påskeferien deres, og ha en fin kveld alle kjære lesere♥

  Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • dagens outfit - patterns

  Hei hei ♥

  Nå er det endelig påskeferie!! Det er super digg, og vi fikk til og med slutte kl. 11.00 idag. Etter skolen gikk jeg til frisørsalongen til Sofia fordi hun trengte en modell å fikse håret på. Det tok hundre år og fikse håret, men hun fikk også klippet håret mitt så det var et ekstra pluss. Nå er jeg hjemme og nyter latskapslivet, senere i dag skal jeg jobbe videre med alle design bestillingene mine. Her er dagens outfit.   Skjorte Monki T-skjorte H&M Jakke Pull & Bear Cardigan SheInside Jeans Bik Bok Sko Din Sko Klokke CMYK

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • dagens outfit - ruter

  Hei hei ♥

  I dag hadde jeg kjøretime igjen, og nå kan dere snart kalle meg mesterracer! (neida). Nå er det kun en skoledag igjen og så er det påskeferie som blir utrolig digg ♥ Jeg gleder meg til å kun slappe av, stå på ski og spise masse påskegodt. Her er dagens outfit.   Genser Bik Bok Snekkerbukse Zara Skjorte Bik Bok Skjerf mamma sitt Sko Din sko Klokke CMYK

  Hva syns dere om dagens outfit?

 • burgundy

  Hei hei ♥

  I dag kom jeg hjem og la meg ned så sliten som jeg var, for å se på tv-serier. Jeg sovnet raskt og våknet for litt siden, så nå er brått alt jeg skulle ha gjort i dag blitt litt utsatt. Nå skal jeg lage meg en rask middag, og så hoppe i alt arbeidet som står i vente. Jeg håper dere får en fin kveld, og her er noen bilder jeg tok istad. 

  Har dere mye å gjøre i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • springspo

  Hei hei ♥

  Da er mattetentamen vel overstått, og jeg er offisielt ferdig med alt som heter tentamner! Nå sitter jeg igjen med en skikkelig god følelse, og jeg syns at mattetentamenen gikk ganske greit i tillegg. Det eneste som gjenstår før ferien er en historiefremføring som jeg skal pugge på i kveld, og antageligvis fremføre i morgen. Jeg var også på selvforsvarskurs etter skolen i dag der jeg lærte mye nyttig. Siden jeg har vært så opptatt i dag og det har vært helt elendig vær så har jeg ikke fått tatt noen bloggbilder, men her har dere litt vår inspirasjon siden det helt klart går mot varmere dager for tiden ♥

  Hva syns dere om bildene? 

 • dagens outfit - blue with a touch of red

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt kjøretimer, vært på skolen og ikke minst øvd til mattetentamen. Jeg har tentamen i morgen, så derfor skal jeg bruke resten av dagen min i dag til å pugge. Det er mye som skjer denne uken, men til helgen så får jeg endelig en velfortjent påskeferie. Her er dagens outfit. 

  Genser Bik Bok Cardigan H&M Jakke Pull & Bear Jeans Bik Bok Sko Din sko Klokke CMYK

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • bursdagen til enya

  Hei hei ♥

  I går kveld var jeg i bursdagsfeiringen til Enya, og det var masse folk der. Vi hadde på strobelys, danset masse og ble kjent med nye folk. Ved midnatt poppet vi champagnen for da var Enya blitt 18 år, og ellers hadde vi det veldig gøy. Her er noen bilder fra gårsdagen. 


  Susann og meg


  Sofia og Christoffer - Filip, Enya, Ole-Martin og ? 


  Sofia og meg ♥


  Malin og Susann


  ?, Sofie og meg

  Har dere vært i bursdag denne helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • donut eat me

  Hei hei ♥

  I dag har jeg og søsteren min brukt evigheter på å finne ut hva vi skal ha på oss i kveld, for da skal vi nemlig i bursdagsfesten til Enya. Det er like frustrerende å finne klær å ha på seg hver gang jeg skal på fest eller ut på byen. Dagen min startet ellers veldig rolig, jeg spiste donut til frokost og så leste jeg en stund. 

  Namm♥ Jeg var nemlig ikke i humør til å lage en ordentlig frokost, så da ble det donut istedet. Men nå skal jeg se om jeg finner noe litt sunnere i kjøleskapet og lage meg litt lunsj, jeg sulter ihjel. 

  Så det ikke godt ut? 

 • workout

  Hei hei ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra en tur i byen. Først trente jeg og deretter handlet jeg litt med mamma. I dag skal jeg bare dusje, jobbe og slappe av, og i morgen så skal jeg i en bursdagsfest så det blir nok gøy. Jeg håper dere får en strålende fredag!  Har dere trent i dag? Hva er deres planer for helgen? 

 • me & my puppy

  Hei hei ♥

  I dag hadde jeg nynorsk tentamen som gikk... greit nok. Det var hvertfall skikkelig kjedelig og litt vanskelig. Jeg hater å skrive på nynorsk, jeg føler jeg bruker flere år bare på å skrive en tekst. Nå skal jeg snart på et møte, og hvis det blir tidlig ferdig så skal jeg nok jobbe litt og lese etter det. Jeg tok noen bilder med Spot istad, han er så nydelig men sikkert skikkelig lei av meg nå, haha. 
  Bebbien min ♥♥

  Hva syns dere om bildene? 

 • latest insta

  Hei hei ♥

  Så jeg lå og leste i boka istad, og så begynte blikket mitt å flakke og så sovnet jeg. Jeg har sovet hele kvelden, og nå skal jeg snart legge meg. Først skal jeg ta en deilig dusj og forberede litt til nynorsk tentamen som jeg har i morgen. Her er mine nyeste instagrambilder ♥
  Hva heter dere på instagram? Hva syns dere om bildene? 

 • de falne englers by

  Hei hei ♥

  Istad tok jeg turen innom biblioteket med Henriette for å hente en bok jeg har ventet lenge med å lese, nemlig skyggejegerne bok nr. 4 - De falne englers by. Det er kanskje noen av dere som har sett den første filmen "The mortal instruments: city of bones"? Jeg var selv på premieren og møtte noen av kjendisene fra filmen, blant annet Lily Collins og Jamie Campbell Bower♥♥ Men om dere har sett filmen og syns den er bra, så skal jeg love dere at bøkene er enda bedre! De er kjempe spennende, herlige og jeg gleder meg til å lese denne boken. 

  Jeg skal sette meg ned og lese litt nå, og jeg vil nok tro at jeg er ferdig med boken innen noen dager. I morgen har jeg også nynorsk tentamen, så derfor kan jeg ikke lese hele kvelden heller. 

  Hva syns dere om bildene? Har dere lest noen av skyggejegerne bøkene eller sett den første filmen? 

 • dagens outfit - snekkerbukse

  Hei hei ♥

  I dag var jeg igjen noen ekstra timer på skolen for å jobbe litt ekstra med et skoleprosjekt, så nå er jeg endelig hjemme og slapper av. Jeg får ikke slappet av så mye i dag da, for jeg må nemlig øve på en historie fremføring, så det blir jo kjedelig. Her er dagens outfit.  Genser Bik Bok Snekkerbukse Zara Skjorte Cubus Sko Vans Klokke CMYK Solbriller Ebay

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits