a tired face

Himmelen er blå, små hvite dotter svever over hustakene og fuglene kvitrer. Våren har så absolutt kommet, minus den grusomme vinden Danmark er så kjent for, er været veldig deilig. Dette har jeg ventet på så lenge. Jeg har vært så lei av vinteren, men jeg føler jeg er det hvert bidige år. Jeg vil bare legge meg i sengen, bli i dvale over vinteren slik som bjørnene gjør. 

Rutinene mine må skrus på plass. Jeg sover for lite, og er misfornøyd over hvordan jeg gjør ulike ting. Jeg er trøtt og sliten, men våren er her og solskinnet holder meg våken og glad. Jeg er også så utrolig inspirert nå. Jeg føler jeg alltid blir inspirert på våren, det er jo nemlig tiden for at noe nytt kan vokse frem. Jeg har så mange planer og ikke minst drømmer nå, jeg er nødt til å få til alt for å få et komplett liv. Jeg nekter å unngå det å leve livet. Siden jeg gir blogging enda en ny sjanse, så blir det nok en del innlegg med mer utfylt tekst fremover. Jeg er lei av å knipse meningsløse bilder av meg selv hver dag, og føle at dere lesere ikke leser hva jeg skriver engang. Jeg vil også ta flere spennende bilder, og lære meg mer om fotografi og utvikle meg. På bildene over har jeg testet ut RAW, det gjør at bildene ser mer levende ut og det er nettopp slik jeg vil ha det. 

Om dere forresten har noen ønsker om hva jeg skal blogge om, hva skulle det vært? 

 • bloggen som går opp og ned  Jeg syns jeg ligner litt på en søt, rund potet på dette bildet. I påskeferien var jeg nemlig noen dager på fjellet, perfekt vær og perfekt føre i bakken. Det var også deilig å kunne gå rundt i fleecegenser og søte luer, og være mye ute. Men altså, ja det er et blogginnlegg fra selveste Emma Bråthen dere leser nå. Jeg er aktiv på youtube som alltid, men bloggen min går litt opp og ned. Jeg har fortsatt ikke så veldig motivasjon til å blogge, men jeg elsker derimot å ta bilder og skrive. Flere av seerne mine vil at jeg skal blogge igjen, så jeg kan jo prøve. 

  Om dere vil at jeg skal fortsette å blogge så hadde det vært koselig om dere la igjen noen kommentarer innimellom og ga meg litt tilbakemeldinger, få vite at noen faktisk leser det jeg poster. Så hva sier dere, er dere positive til at jeg starter å blogge igjen? 

 • Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits