Sommer kommer, sommer kommer sol og ....

I dag er det varmt og deilig:-) Akurat nå går jeg bare i et kort skjørt og en t-skjorte:-) Ingen bukser! Joho!
I morgen er det 1 juni, og da er virkelig sommern her<3
I dag har jeg tenkt til på bade selvfølgelig:-) Og hadde tenkt til å finne på noe med Ingelin.
Men hun har sovet over hos Amalie eller noe, så jeg må vente til hun skal dra derfra.
Og jeg og Ingelin hadde jo tenkt til å spørre om Silje vil komme til oss..

Men.. I går så var jeg i bursdagen til den ene onkelen min. Og der bada jeg og Sofia. Det var først litt kaldt, når vi kjente på det. Men så ble vi litt vant til det, og så var det egentlig litt deilig og bade.Det første badet mitt:-) 30 mai:-) Før vi badet i sjøen så bade vi i boblebadet. Og i går ble jeg faktisk brunere. Jeg fikk skille:-)

Men nå er Ingelin her:-) Så blogges:-)

- Emma
 • Hva syns du om designet mitt?

  Skal jeg ha det der? Eller bytte tilbake til en annen, eller lage en helt ny?
  hmm..?

  - Emma
 • Gult er kult

  Ja gult er kult ja. Hvertfall nå på sommern! Men det er ikke det jeg snakker om!
  I sta så jeg nemlig på Gult er kult, på tv. Det er en film:-)
  Akkurat ferdig å se på filme:-D Nå er jeg bare på pcen.
  Har ikke noe annet å gjøre.
  Har lyst på mere is og jordbær:-D

  Blogges:-D
 • Pinse:-)

  Det er pinse nå, og vi har fri på mandag!
  I dag har jeg vært på skolen, og i K&H timen malte vi:-) Jeg maler et sånt monet bilde:-) En sånn bro:-)
  Håper det blir fint:-)
  Og i siste time ble nesten Ingelin tatt fra mobilen. Og før siste time ble Amalie tatt fra mobilenxD Men de fikk den tilbake da, i siste time. Men de fikk heller 1 anmaerkining. Men den går jo ut på mandag! LOL!
  Men etter skolen var jeg sammen med Ingelin og sofia.

  Etterpå skal jeg se på gult er kult

  blogges

  hade<33
 • Engelsk tentamen! :-)

  I dag har jeg hatt engelsk tentamen. Det gikk greit. Jeg gikk kl. 13.00. Ble ferdig 12.30:-)
  Etter det, var Ingelin med meg hjem som vanlig, hver torsdag! Siden hun sitter på med oss til treningen.
  Vi var på danse trening, og trente. Og så dro vi hjem, og jeg dusja.
  Og nå skal jeg se på Criminal minds.
  Så må gå! Ska skrive om pinsen i morgen!
  Hade

  -Emma<3
 • Ny lærer:-o

  I dag var 7 klassingene her på sånn prøve dag igjen. Det var i går og i dag. Men i morgen er de heldigvis ikke der. Fordi vi ble nemlig kasta ut av klasserommet vårt, så nå kan vi få det tilbake igjen:-D

  Men til poenget! I sta , i siste time faktisk, kom Katrine inn i klasserommet. Jeg trodde det var noe med matta, siden vi har henne i matte! Men nei. For det er det at Hanna, lærern vår skal slutte, og starte på en annen skole til etter sommeren! Så vi skal ha en ny lærer! Og det er Katrine! Med en gang hun sa det ble jeg kjempe glad:-D Og hun fortalte også det at hun hadde lyst til å ha oss i RLE, så hvis vi får henne i rle, trenger vi ikke å ha Stig lengre! Da Katrine sa det jublet hele klassen! Men da vi fikk vite at vi ikke skulle fortsette med Hanna, begynte noen par og gråte, men ikke jeg! Men det blir spennende å få en ny lærer, og vi kjenner jo henne fra før av, siden vi har jo henne i matte!

  Men gleder meg! og... ja??

  Blogges! -Emma <33  
 • Besøk på skolen!

  I dag var de fra 7 klasse og besøkte skolen min. Det ble jo nesten helt overfylt med elever ute i skolegården når det var friminutt jo! Mange folk! For nemlig det at 10 klassingene var der også. De skal visst tydligvis ikke ha sånne prøve dager på vidregående før senere! Men jo vi måtte være et annet sted, fordi at de som skal bli 8c etter sommern, skal ha vårt klasserom! Så vi måtte være på det fæle musikkrommet nesten hele dagen! Jeg hater å være der! Men ellers. Jo da. Mange folk, så små blir så store! Og jeg syns alle 8 klassinger og 10 klassinger spesielt krymper for hvert år! Men men. Didrik og Sofia skal gå i 8b tror jeg. Og jeg blir snart en 9'ene klassing! 9b. B er best. B står for BEST! :-d
  Men blogges da. Har ikke mere å si!

  - Emma<3  
 • Matte tentamen:-l

  I dag hadde jeg mattetentamen:-l Det gikk?? Greit håper jeg:-) Jeg ble faktisk ikek ferdig! Jeg fikk ikke gjort de 3 siste oppgavene. Så jeg missa 8 poeng! Nå ja, det er da ikke så viktig! For karakterene i 8 telles ikke da. Det som er meningen er jo at vi skal lære noe, og huske det til 10:-) Da karakterene virkelig tells! Men. I dag har jeg begynt og spille AQW som Didrik kaller det. Det er ikke sånn super morsomt, men men:-) Jeg er på nivå 3 da:-D Det er nesten som DF. Det er nesten akkurat det samme, bare at AQW kan man chatte med andre. Didrik sitter og spiller det nå:-) 

  I sta spiste jeg iskake, som Sofia har vunnet på 17. mai. Eller hun vant ikke en iskake, men et gavekort:-)
  Det var godt:- ) I morgen skal Did og Sof ha prøve dag på skolen min. I morgen og i over i morgen.. De gleder seg tydligvis, og Sofia driver å finner frem klærna hun skal ha på seg i morgen! Og hun har lyst til å låne et kjede av meg, men jeg sier NEI! .......................

  Etterpå skal jeg se på 24 som vanlig:-) Spennende:-) Og jeg må vel gå gjennom fransk glosene en gang til etterpå:-)

  Men blogges da!
  Hade<3  
 • Dansetrening:-l

  I dag har jeg vært på dansetreining.. I 1 1/2 time. Vi hadde Maria som trener i dag..
  Det var helt grei trening..
  Når jeg kom hjem, dusjet jeg selvfølgelig, og så så jeg litt på tv.
  Og nå er jeg på pcen.

  I morgen skal jeg ha matte tentamen. Hmm.. Gleder meg ikke akkurat.
  Men jeg tror jeg burde øve litt jeg!

  Blogges<3
 • Hannah Montana the mvie:-)

  I dag så jeg på Hannah Montana the movie:-) Den ar fin:-) Bra:-)
  Jeg den sammen med Ingelin.
  Først kom Ingelin bort til meg, også hadde vi piknik på stranden:-)
  Så gikk vi hjem til meg igjen, og så på tv.
  Og så spiste vi. Og så, så vi mer på tv.
  Også dro vi.
  Først dro vi på rimi. Fordi jeg skulle kjøpe godteri der. Fordi mamma hadde inegn kontanter på seg,
  så hun måtte betale med kort:-)
  Og så dro vi til by'n, på kinoen og så Hannah Montana the movie.
  Det var ikke mange som så på filmen der. Men Jenny og en annen jente var der, og 4 andre jenter til.
  Men nå har jeg kommet hjem. Jeg skal vel snart spise?

  Blogges<3

 • Kino! :-D

  I dag er det in vær ute:-) Men jeg og Ingelin skal på kino istedet for å være ute i det fine været vi:-) Vi skal se på Hannah Montana the movie:-D

  - Blogges
 • Regn

  I dag har det regnet ute. Det ekke akkurat fint vær i dag! I dag har jeg bare vært i butikken inne i by'n. Og ikke noe annet!
  Jeg håper på at det blir en bedre dag i morgen!

  - Emma:-)
 • Vannkrig!

  I dag har jeg... Ehm.. Vært på pcen. Men så kom Sofia, Tina, Sara, Jeanette og Marthe hit:-) Sofia hadde sovet over hos Marthe tror jeg, og jeg tror de andre også hadde gjort det! Men uansett! De skulle ha vannkrig! Først skulle jeg ikke være med, siden jeg ikke hadde lyst, og jeg er forkjølet! Men så ble jeg med allikavel, og Didrik også! Det var gøy, og kaldt og selvfølgelig VÅTT! Men gøy:-) Og så gikk vi inn, kledde på oss igjen og sånt, og så så vi på film. Vi så på mr og mrs Smith! :-) Den er så kul:-D Men så hadde vi noen sånne skyte ting, som ikke var så gøy! Men så hadde vi heller kanonball rundt huset! Det blir nesten som e-coli bakterien bare med baller ! Men så var det slik at Sofia spurte om hun kunne ha alle jentene til å sove over, men det passet ikke! Og ikke hos noen andre heller. Men så var det plutselig sånn at Sofia, Tina og Marthe skulle snakke sammen alene, uten Sara og Jeanette! Og da hørte jeg hva de snakket om oppe fra tarassen! Det var noe sånt at Tina kunne ha Marthe til å sove hos seg, men da syns Tina at det ble dårlig gjort for Sofia og blablabla! Tror det var det! Men så satt Jeanette og Sara dere utestengt da! Og så skulle Tina, Sofia og Marthe inn på doen for å snakke om det! Men så fikk Jeanette også snakke med dem! Og da ble Sara utsentengt! Og hun følte seg utestengt, og ble sikkert litt lei seg! Hallo det er jo dårlig gjort det da! Også begynte Tina å skylde på meg, fordi jeg hadde da lissom sagt noe til Sara! Men det hadde jeg ikke! Også drev hun hele tiden og skyldte på meg! Og jeg ble så irritert på Tina! Jeg sa bare det til Tina at: Nei! Det er ikke min skyld ! Det er din, Sofia og Marthes skyld! Også blablabla masse mer! Men så ble Sofia og Tina og Marthe og Jeanette? vet ikke? Ihvertfall Tina, Sofia og ja.. de ble sinte på meg og Didrik for ingen skyld! Også masse med blablabla! Og de bare var uhyggelige mot Sara! Men nå skal vi snart spise, så mamma kjørte de andre bort til Tina! Så nå er jeg på pcen:-)
  Skal vel snart spise da?

  Blogges<3

  -Emma :-) 
 • Femma******* dadadadadaa :-D

  I går var Ingelin hos meg:-) Men før hun kom, hun kom altså etter dansetreningen sin i jazz? Så lagde jeg min egen versjon av FanThomas! Bare det ble Femma******* :-) Og jeg lagde den, sang den og tok den opp på telefonen min:-) Og så kom Ingelin, og akkurat da logget Amalie på msn, som jeg ventet på:-) Og da tok jeg og ringte henne på msn, og da spilte jeg av sangen på mobilen min:-) Og Amalie lagde også sin egen versjon:-) Men jeg og Ingelin snakket med Amalie på msn, og vi hadde litt skrik og wææ hvis du skjønner hvorfor ing:-)? Og så så vi på TV, og spiste pringles og drakk eplejuice:-D Og vi så på The Simpsons på Tv:-) Og så ble Ingelin henta, og da så jeg på Gossip girl, ugly betty og brothers and sisters på Tv:-) Og løgner for første gang! :-) Men etter løgner så la jeg meg:-)
  Men jeg sov til i sta:-) Og jeg har nettopp spist frokost:-)

  Men nå skal du få høre eller lese faktisk! Min versjon av FanThomas!:

  Sminke, hår og mote det er noe hun virkelig kan,
  for hun har vært i Hællæwood og blitt så dyktig som det går an.
  For det er selvfølgelig  meg bra, men det som netsen ingen vet
  er at tilitt til å være medelev har hun en hemmelig identitet!

  Femma******* dadadadada Femma*******  dadadadada Femma******* dadadadada
  En dag blir du gammel nok til sykle selv Sofia! Femma***********! 

  femmabrthen

  Ikke le:-) Jeg lagde bilde selv:-) Hva syns du om sangen og ja.. meg?
   
 • Hallo! Tenker jeg eller?

  I forrige ting jeg skrev , skrev jeg Lang helg! Og det er fordi jeg skulle si dette også da: I morgen er det hellig dag, og på fredag er det planleggings dag:-) Så vi får lang helg, 4 dager istedet for 2:-D
 • Lang helg:-)

  I går var jeg hos Ingelin:-) Først var jeg hos faren til Ingelin, og så moren! Men før det hadde vi tentamen, norsk tentamen! Men hos faren til Ingelin, satte vi opp skrivebordet hennes, og ikek noe mer.. Og faren til Ingelin svetter mye! Ingelin bare kjeftet på faren sin hele tiden da! PAPPA TØRK DEG! Det var litt morsomt:-D Så gikk vi på butikken og kjøpte bolle, og så gikk vi til Ingelin's mor. Eller. Ja:-) Der hoppet vi på trampolinen, og husket og spiste. Så gikk vi ned på barneskolen der:-) Vi husket og turnet i noen sånne ringer. Men så møtte vi på Maria og Maria, og noen små jenter som går i 3 tror jeg. Men så måtte jeg dra, og jeg ble hentet av mamma på butikken:-) Så dro jeg hjem:-) Og jeg så på frustrerte fruer:-) Spennende! Nå vet Dave at det var Susan som kjørte bilen og ikke Mike! Oh my god! :-D Men også i sta fant jeg ut at jeg skal lage en egen versjon av FanThomas sangen. Det skal heller bli Femma****** :-) Sier ikke etternavnet mitt:-D Men.. Har tenkt til å lage sangen nå jeg:-D

  Blogges <3
 • Tivoli på 17.mai!

  I går var jeg på tivoli! Jeg var der sammen med Ingelin. Vi tok brake dance(karusell) og en til(aner ikke hva den heter!) som har musikk og snurrer rundt og rundt! Og jeg vant et hjerte, 2 bananer og en klissete rosa ting! Og jeg kjøpte godteri der:-)

 • Fingerfamilien:-)

  Det var en gang en langefinger som het Bob, og han hadde en langefinger bror som het Bill. Bob og Bill var single. Men en dag fikk de seg en dame vær! Bob giftet seg med pekerfingeren Lina, mens Bill giftet seg med pekefingeren Tina, som var søstra til Lina! En dag fikk Bob og Lina en sønn som het ringefingeren Phillip, og samme året fikk Bill og Tina en datter som het ringefingeren Phillipa! Bob, Lina og Phillip og Bill Tina og Phillipa var en lykkelig familie på tre! Noen år senere fikk Bob og Lina en datter som het lillefingeren Sofie, og samme år fikk Bill og Tina en sønn som het lillefingeren Sofus. Bob, Lina, Phillip og Sofie og Bill, Tina, Phillipa og Sofus var en lykkelig familie på 4! Noen år senere fikk Bob og Lina en til sønn som het tommelen Tim, og samme året fikk Bill og Tina en til sønn som het tommelen Jim! Bob, Lina, Phillip, Sofie og Tim og Bill, Tina, Phillipa, Sofus og Jim var en lykkelig familie på fem. 
  Bob og Lina elsket hverandre og det gjorde også Bill og Tina. Men en dag ble Phillip og Phillipa kjærester, og de kysset. Dagen etter ble Sofus og Sofie kjærester, og de kysset. Dagen etter der igjen ble Jim og Tim bestevenner, og senere fant de ut at de var homser, og de ble kjærester og så kysset dem! 
  Men en dag fant alle barna ut at de var i familie! Siden Bob og Bill var brødre, og Lina og Tina var søstre! Alle barna ble så triste, så de tok alle sammen selvmord! Da ble foreldrene veldig triste, så de tok også selvmord.

  Og snipp snapp snute, så var det merkelige eventyret ute!    

  tommelfamilien
 • Norsk tentamen!

  I dag har jeg vært på skolen som vanlig. Jeg var veldig trøtt i sta. Og det var overskyet i sta, men nå er det sol! Og jeg har vondt i foten fra i går! Fordi da jeg løp over hagen, så tråkket jeg ned i en ,... ja? hva skal jeg si+ bulk? et hull i bakken! Og jeg løpte fort, også plutselig bare boing! rett ned i dumpen! Så jeg har vondt i foten:-(

  Men! I morgen skal vi ha norsk tentamen! Hele dagen. Jeg skal sitte på klasserommet vårt, heldigvis! Mens halvparten av klassen skal sitte på et annet klasserom! Men vi får heldigvis spise godteri som vanlig på tentamen da! Jeg har ikke kjøpt noe i butikken.. Men det trengs ikke! Fordi jeg har noe sjokolade her hjemme fra før! Noe twist, m-nøtter og melkesjokolade:-D Holder det:-) 

  Men. Ikke noe mere?

  --> BLOGGES! <3 
 • Gratulerer med dagen Norge!

  Gratulerer! I dag er det den 17.mai! Men fra og med i dag feirer vi ikke bare 17.mai på grunn av at grunnloven ble til, men også at Alexander Rybak vant MGP! I dag den 17.mai, kl.00.08  ble det erklært at Alexander Rybak har vunnet MGP 2009! Gjett om vi ble glade! Han vant med over 300 stemmer, og over dobbelt så mye som nummer 2 fikk! Med en gang pappa kjønte at Norge har vunnet, så tok han fram champagnen! Vi feiret med champagne og brus! Jeg, Didrik, mamma, pappa, Knut-Egil og Nina skålte og var glade! 

  I sta gikk jeg i tog, og etter det var vi på frokost hos Knut-Egil og Nina! Eller mamma og pappa er der fortsatt. Men jeg, Didrik og Sofia er hjemme akkurat nå, og skal gå bort dit igjen etterpå, og spise kake:-) Men senere i dag skal jeg på Gaustad, g så skal jeg på tivoli:-)

  Hipp hipp heisann hurra! Alexander Rybak har vunnet i dag!
  Hipp hipp heisann hurra! Norge har bursdag i daaaaaaaag!

  GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN!

  - Blogges <3
 • FanThomas t-skjorte!  Meg med FanThomas t-skjorte! Nå har jeg fått det!
  Jeg har 2 i hvit og en i rød! :-)
 • Se hva jeg fant!


  Det ser godt ut:-) Gleder meg til i morgen:-) <33
 • Middags gjester :-)

  I dag har vi middagsgjester:-) Nå har jeg nettopp spist, men det har ikke de voksne.. Det er Nina og Knut-Egil som er her:-) De bor rett ved oss:-)
  Jeg har spist pizza, grandiosa pizza'en, den uten paprika! Jeg liker egentlig den med paprika best jeg:-) Men den uten er god den og:-D

  Har ikke mer å si.. ?

  --> Blogges! :-D

 • 17. mai <3


  I morgen er det 17.mai!

  Da skal jeg:

  Gå i tog
  spise is
  dra bort på skolen
  tivoli med Ingelin
  kose meg med familien min
  spise kake

  :-)

  Gleder  meg :-)

 • Østfold kunstsenter:-)  I dag var vi på klassetur til Østfold kunstsenter! Først så tok vi bussen inn. Også måtte vi gå til kunstsentre. På veien skulel vi se på noen hus og sånt. Bygninger og. Hva slags hus de var da. Klassisismen, gotisk osv. Når vi kom til kunstsentre, så delte vi oss inn i 2 grupper. Gruppen jeg var på, skulel bli med Jørgen først og se på flere hus, og så tegne et av de husa vi så på! Etter det spiste vi i hagen til Østfoldkunstsenter. Og så skulle gruppa mi være med Linda, og se på kunsten inne. Det var bilder, og ting som var laget. Det var noen kule og noen kjedelige ting der:-) Det kommer kanskje bilder senere. :-) Men etter det så dro vi hjem. Det var noen som skulle bli igjen i byen. Men ikke jeg. Jeg tok bussen helt hjem jeg. :-) Også kom jeg hjem, og så så jeg på FanThomas episode 4, og nå sitter jeg på pcen:-) men hakke mer å si da!
  kunstsenter
  --> BLOGGES! :-)
 • Happy tree friends:-)

  Starkkars:-(
 • FanThomas! episode 1, 2, 3 & 4:-)

   
  Episode 1

   
  Episode 2

   
  Episode 3


  Episode 4
 • Fransk!

  Nå sitter jeg på skolen, og har fransk:-) Linda er ikke her i dag, siden hun er på tur med a-klassen tror jeg?? Men uansett.. Så er Hafftor og Dag-Steiner her. Og Hafftor er lissom vikaren vår da! Også skulle vi gjøre noen oppgaver i fransk, på nettet, som lå ute på fronter. Men nå kan vi gjøre hva vi vil. Og uansett så er jeg ferdig med alle oppgavene der. Så jeg sa, hva skal jeg gjøre hvis jeg er ferdig med ALLE oppgavene(og det var mange assa! og jeg gjorde dem til og med om igjen!) og da sa han at vi skulle gjøre noe annet på datan. Og da spurte jeg om vi kunne gjøre hva vi ville... mEN SÅ SA HAN AT DET MÅ VÆRE NOE MED FRANSK Å GJØRE.. Men så fant vi ingenting, så da kunne vi heller gjøre akkurat hva vi ville:-) Lurer på hva tyskelevene gjør nå jeg.. Kjeder seg?.-) Og engelsk fordypningselevene..?
  Jeg skjønner ikke hva de syns er fint med tysk! Man sier jo at man snakker mer fransk og spansk enn tysk i verden!! Så.. Også snakket Hafftor, Dag-Steinar og Daniel i sta da.. Og da snakket de om at jenter kan bli sjarmert eller noe, i Daniel og like han og sånt siden han kan snakke fransk. Og da sa de også at man kan hvertfall ikek snakke tysk, for å få draget på damene! Og de syns nok TYDLIGVIS! at ikke tysk er et pent språk, og da er jeg helt enig med dem!! Og akkurat nå sitter Daniel, Nataniel, Dag-Steinar og Hafftor og ser på en film på youtube eller noe. Og den er tygligvis veldig gøy! Gjett om de ler her assa! :-) Ida-Cecilie ser tydligvis også på det! Og hun syns det også er morsomt. Men jeg vet ikke hva Mikkal og kAMILLA GJØR DA.. Mikkal ehm? vet ikke! Kamilla? sitetr stille foran pcen! ?? Kanskje hun også er på blogg.no. ?? vet da ikke jeg! :-) Men jeg må si de har det gøy her! Hafftor: HA HA HA HA HA! Og nå sa han nettopp: Er dette den beste timen dere har hatt eller? Og de bare: den beste fransk timen? Jeg bare sitter her og skriver jeg:-) Sier ingenting jeg! :-) :-) Kamilla ser på FanThomas!? Spurte henne nettopp:-) Men nå ringer det vel snart ut!?? om 1 min. ? :-) ^^, Nå ja!

  --> BLOGGES! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 • SOMMER!

  Noe jeg må gjøre når sommeren virkelig kommer! :

  - Bade
  - Spise masse is
  - Bli brunere!!!!
  - Sole meg:-)
  - Dra på båttur
  - Kjøre romperister!
  - Ha en super piknik på sranden
  - Dra til utlandet--> Utafor Norge!

  sommer

 • Her er et bilde jeg fant! Av FanThomas, fra en t-skjorte!

 • Hørt om FanThomas eller?

  Det har iallefall jeg! Det er en serie om Jan Thomas som superhelt, i tegneserie! Du finner serienene på VG og youtube. Hittil har det bare kommet serie 1,2 og 3 ! Men nr. 4 kommer på fredag. Har jeg hørt! Det kommer tydligvis vær fredag. Men uansett. Du kan kjøpe FanThomas t-skjorte om du vil! Og jeg skal få en:-) Fordi det er nemlig det at det er firmaet til pappa som lager dem! Så jeg og søsknene mine skal få en! Og jeg sa at jeg vil ha en i rosa! :-) Men du kan også kjøpe en hvis du vil ha! Du finner det på VGnett! Og de er litt tøffe altså! :-) Når du går inn og skal kjøpe dem, så komme du inn på virmaet til pappa. VS! :-) Via Scandinavia! Løp og kjøp!
 • Lite dum eller? Eller ???

  Mens jeg og mamma satt og ventet på Didrik og Sofia i sta. Så satt vi jo i bilen og ventet! Og da leste mamma i avisen! Og da leste hun det at Alexander Rybak hadde vært på besøk hos en eller annen sånn jury! Som skal være med i MGP! Og da var det noen sånne greier og bla bla bla! Også da kan han bli dissa!
  Men så leste jeg dette nå nettopp på dagbladet.no : FIKK NY VENN: Men det blir ikke et problem for Alexander Rybak at han har besøkt den russiske popstjerna og jurymedlemmet Philipp Kirkorov, mener direktøren i den europeiske kringkastingsunionen.

  Så det går nok heldigvis bra:-) HÅPER JEG:-)

  ar
 • Det begynner å bli sommer!

  I dag var jeg på skolen som vanlig... Vi hadde engelsk prøve, og jeg tror det gikk ganske bra.. ??!! :-) Også hadde vi Stein(tror jeg han heter!:-)) som vikar i nynorsk i dag! istedefor Hanna! Og da hadde vi det litt gøyere enn vanlig! :-) Han bare leste opp fra boka det vi ''skulle'' gjøre.. lissom! skulle gjøre! egentlig! Han bare leste opp det.. Bla bla bla! Og så gjorde vi lekser:-) Han liker ikke nynorsk , han syns vi heller skal ha mere matte! :-) Er litt enig med han. Syns heller ikke at vi skal lære nynorsk! Men så etter skolen, så ja.. Ventet jeg og mamma på Didrik og Sofia. Fordi de var på Ny Vigra! Så de skulle komme halv tre! Men så kom de 20 min. forsent! Men først så var vi i butikken da. Og så ventet vi LENGE! før de kom.. :-) Men så kom de, og så dr vi hjem. Og så så jeg på The Simpsons:-) Og så gikk jeg ned, og nå sitter jeg på pcen! :-) Men har jeg mer å si? NEI! nei.. det har jeg ikke..
  Men..

  --> BLOGGES!  
 • Frustrerte fruer!

  Beste serien ever<3

  Ska se på det etterpå, men det tar så lang tid før det starter!!!

  Mamma i stad da! : Frustrerte fruer er om 1 time! Hallo! 1 time!
  Det er alt for lenge for meg! :-(
  Kan ikke vente! Det er så spennende! Men for å få tiden å gå fortere, er det bare å være på pcen! :-)
  Så.. bare å vente!

  - Blogges!
 • Forresten!

  Hva syns du om mitt nye design? Amalie hjalp meg:-)
 • MEG! <3

  Jeg har lissom aldri skrevet om meg!
  Så..:

  Navn: Emma
  Alder: akkurat nå, 14
  bursdag: 27 februar
  født: 1995
  stjernetegn: fiskene
  liker: iskrem, katter, delfiner, godteri:-)
  hobby: freestyledans & teater:-) 

  Akkurat nå er jeg litt øvet på dansinga, og siste skuespill vi hadde nå, var de tre muskiterer:-)

  Hva slags type jeg er? Ikke berte, ikke dum, ikke skolelys.. Jeg er en person som faktisk klarer å være meg selv! Jeg er den typen som kan si ifra! Jeg er den typen som hater lekser:-) Jeg er den typen som ikke er spesielt smart eller dum. Jeg har fått 6'ere på prøver, og jeg har fått 2 på en prøve, og 3 på en prøve:-)

  Ja, det var meg:-) 

  Og jeg er en.. ja? fargerik jente. Liker rosa spesielt mye:-) Har masse rosa:) 

  Yndlingsfargen min er rett og slett ROSA! :-) Og jeg liker bamser, og god mat faktisk! :-)

  Men.. Sier ikke mer om privatlivet mitt da:-) Bye!

  --> BLOGGES! <3 

 • Etterpå på TV!

  Etterpå skal jeg se FRUSTRERTE FRUER! Selvfølgelig! Det er spennende! Edie kræsjet, og hun vet hemmeligheten til Dave! ÆÆÆÆ! Må se, bare må se! Det er så SPENNENDE! :-)

  I morgen skal jeg se Gossip girl, ugly Betty og Brothers and sisters(hvis det er!). på tv<-- :-)

  Men.. Blogges! ^^,
 • Engelsk prøve! :-(

  I morgen har vi engelsk prøve;( I de 3 første timene! :-(
  Jeg skal egentlig øve nå, men.. Hadde så lyst til å blogge:-)
  Jeg håper det blir varmt i morgen, og at det blir en fin dag,
  untatt at det er engelsk prøve i morgen! Men men:-) 
 • Iskrem!

  Det begynner å bli sommer ute:-) Og siden det er varmt, eller ikke så veldig,
  så må vi jo spise litt is! Så nå skal jeg og Amalie spise iskrem med
  sjokoladesaus på! :-)
  Nam! :-)
  sjokoladesauslarge
 • Nå!

  Nå sitter jeg på pcen, som dere kasnkje skjønner:-)
   Men det er ikke sikkert jeg er på pcen når akkurat DU leser dette
  da:-) Hmm..?
  Men nå er Amalie hos meg:-)
  Hun har nettopp hjulpet meg med designet, og laste ned nye skrifter og
  sånt:-)
  I dag har vi hatt en kjedelig skoledag som vanlig:-)
  I dag har de tatt inn ventiler i klasseerommet vårt,
  fordi vi har et ræva klasserom, der det ikke er bra med luft!
  Så vi må lufte hele tiden! Og noen ganger blir det veldig kaldt!
  Men-e.. Nå er vel det problemet løst!
  Vi var på 10b sitt klasserommet imens de satte inn ventlinene...
  Men nå må jeg og Amalie finne på noe!
  Vi skal ta oss iskrem:-) NAM! :-)
  Også i morgen har vi engelsk prøve:-(
  Så jeg må øve etterpå!

  Men blogges da! :-) Bye <3 
 • Hipp, happ HOPP! :-)

  getattachment

  Meg:-)

  getattachment2

  Ingelin:-)

  getattachment3

  Ingelin og meg:-)

  getattachment7

  Meg:-)
 • Dette er et bilde fra skolekonken.! Innmarsjen. Jeg er i mengden der! :-)

 • I dag har jeg...

  Jeg har vært på skolen! :-) Også var jeg hos frisøren, og klippa meg, og det gjorde Didrik også! Også var Ingelin med meg til by'n da jeg klippet meg, også var hun med meg hjem etterpå! Og da vi kom hjem, spiste vi ostepop og kjeks:-) Og jeg liker egentlig ikke ostepop noe særlig! Men jeg spiste det allikavel! Også da ble jeg avhengi, og da bare spiste og spiste jeg! Men så hadde vi det gøy:-) Vi spilte også kanon-ball! Sammen med Didrik, Sofia, Marthe, Tina også var det meg og Ingelin:-) Også spiste vi pannekaker, og jeg spiste pannekaker med masse sjokolade-saus! Og jeg liker helst at det er veldig mye! Det blir alltid litt grisete men men:-) ... Også dro Ingelin hjem og Tina. Og Da lekte jeg, Didrik, Sofia og Marthe ecoli-bakterien! Det er en lek jeg, Didrik og Sofia har funnet på! Der vi hiver en sånn kjempe stygg kanin-bamse rundt på hverandre, ute rundt huset! Bare det at vi brukte baller istedet, også var det heller 2 baller da! :-) Det var gøy:-) Men så ble Marthe hentet, og da gikk jeg inn, og nå sitter jeg her på pcen! :-) Men har ikke mer å si nå vel! 

  Men etterpå skal jeg ... SE PÅ 24! DET ER SPENNENDE:-) Men ja,,,, ikke noe mer.. 

  --> BLOGGES:-) 
 • I HELGEN!

  I helgen var jeg i Oslo:-) Først dro vi inn, også stoppet vi på mosseporten:-) Og så kjøpte jeg en jakke som var orange og rosa og noen røde øredobber:-) Etter det spiste vi på McDonalds, og så kjøpte vi is på butikken:-) Så dro vi videre, inn til Oslo. Vi sov over i leiligheten til pappa(han har den fordi han jobber i oslo, så han kan bare sove der:-)), også sov vi der til lørdagen. På lørdag var jeg på danse konk. i Lillestrøm, og da danset bare jeg og Sofia dobbel. Ikke noe mer. Det gikk greit, eller  vi kom ikke i finalen! Men vi kom i semifinalen da. Vi kom på 9/11 plass. Også dro vi tilbake i leiligheten, og senere kom pappa som hadde vært i Frankrike og besøkt Sara som studerer der. Så sov vi over fra lørdag til søndag igjen, i leiligheten, også var vi i konfirmasjon til tremeningen min, Mira. Og etter konfirmasjonen!!! Da dro vi hjem til Mira, fordi pappa skulle hente noe der elelr noe.. Men så ble vi der litt lenger enn vi skulle da!  Og jeg, Didrik og Sofia spilte wii-fit! Det var morsomt:-) Didrik har tenkt til å kjøpe wii-fit når han har råd! Også var vi der lenge! Og så dro vi hjem! Og vi kom hjem kl. 00.00! :-) Og da hadde jeg sovet i bilen, så jeg var trøtt når vi kom hjem! Så jeg la meg med en gang, også sov jeg til neste dag:-) Og i løpet av natten drømte jeg om Frustrerte fruer! Nå ja... så ja..

  Det jeg gjorde i dag kommer i neste blogg:-)
 • Hos Ingelin! På trompolina og husken! :-)


               Ingelin                                         Emma
 • 07.mai.2009


  Ingelin og meg! Jeg sitter på huska:-)
 • 07.mai.2009


  Ingelin og Emma <3
 • 07.mai.2009  Meg på lesevaken:-) Jeg hører vel på musikk, og spilelr eller noe:-)
 • LESEVAKE!

  I natt hadde vi lesevake. Først rydda vi klasserommet, tok ut pulter og stoler og sånt. Og vi satte inn madrassene våres. Så hadde Ingelin glemt game of life, et spill, som hun skulle ta med seg. Så jeg, Amalie og ingelin dro opp til Ingelin for å hente spillet:-) Og da kjørte moren til Amalie oss opp! Også kom vi ned til skolen igjen, og da spiste vi pizza:-) Og så.. Gjorde vi hva vi ville. Og så skulle vi presentere boken vår... Men så startet lesingen. Vi leste og leste, og så hadde vi pause! Og da gikk vi ut litt og sånt:-) Og så leste vi igjen, og så hadde vi pause, og da fortalte vi hva som hadde skjedd i boka. Også gikk vi ut igjen:-) Også i en eller annen konkurranse, eller 2.30 da, da hadde vi bingo! Og jeg fikk bingo først den første gangen! :-) Og så leste vi. Også kunne vi sove hvis vi ville det:-) Jeg tok bare å spilte klondike på i-poden min, og hørte på musikk jeg da:-) Også sovnet jeg kl. .. eh.. vet ikke.. Etter 03.00 mellom 3.00 og 3.30! Iallefall... Også våknet jeg kl. 07.00, eller før eller når enn det var. Så jeg fikk sovet LITT da:P Og da jeg våknet tok de og skrudde på lyset, og tok på høy musikk, slik at noen andre våknet. Tror Ingelin våknet av musikken:) Også dro jeg hjem, og  da sov jeg i stolen, i stua fra kl.08.00 - 12.00! Så da sov jeg i stuen 4 timer:-) Og da jeg våknet lå Rambo oppå meg(katten min!) .. Også bare satt jeg der i stuen da.. Lenge.. Også så jeg på TV, og litt sånt. Satt der i noen timer! Men nå har jeg kommet meg fra stuen, ned til kontoret. Og her sitter jeg! På pcen:) ..
 • Endelig spist!

  Nå har jeg endelig spist:) Nå er jeg ikke sulten mer:-)

  Gleder meg til etterpå:-) Det blir gøy med lesevake! :-)

  Håper jeg får sovet litt assa!
 • FORRESTEN!

  Jeg har laget nytt design! Hva syns dere? :-)
 • Freestyledans<3  Freestyledans er en sport ja. eller? JO.. Men-e? Det er gøy:)
  Jeg danser freestyledans og det gjør Sofia, søstra mi også. Så vi danser dobbel sammen:-)
  Jeg er litt øvet:-) Jeg har nettopp blitt det:-)
  Og.. ehm..? Jo.. Det er veldig gøy! Og jeg og Sofia har kommet på mange plasser i dobbel:-)
  1, 2 , 3, 3 , 5, 5, og 5 pl. tror jeg det er ! :-)
  Og i singel har jeg kommet på??? ehh?? 1, 3, 5 og 5 tror jeg:-)
 • Nå lager jeg mat!

  NÅ står rundtykket mitt i ovnen:) Magen min rumler, jeg er sulten:) HMMM...?? Noe mere å si må man tro??
  Hmmmmmmmmmmmmmm.............? NEI!
 • Sulten!!

  Nå går jeg og spiser! Nå går jeg! Nåååå gååår jeeeg! NÅ GÅR JEG! :D
 • 06.mai.2009


  De beste jentene<3
  Marthe, Kamilla, Ingvild, Sigrid, Amalie, Line, MEG! og Ingelin <3
 • 06.05.09 :D Lesevake etterpå!

  Nå har jeg kommet hjem fra skolen:) Men jeg skal på skolen etterpå igjen da:-) Fordi vi skal ha lesevake. Lesevake er at man er oppe hele natten og lese. Det skal lissom gjøre slik at vi ungdom skal ha mere lyst til å lese! Men som om jeg kommer til å klare å holde meg våken hele natten!  Først skal vi komme dit, kl.20.00! Så skal vi spise pizza og sette på plass madrassene våres og tingene våres og sånt. Også skal vi lese. Men vi skal gjøre mere enn det, men vi vet ikke hva! mEN men.. :-) Men for å prøve! å holde seg oppe hele natten, må jeg ha masse godteri! Slik at jeg ikke blir trøtt! Kanskje jeg blir hyper;) Neida.. Blir vel nesten aldri det jeg da:D Men men..
  Men vi får fri i morgen(torsdag) heldigvis! Det blir deilig! For torsdager er verst, med lekser og alt sånt! Så jeg er glad vi slipper den skoledagen:) Og vi har ikke akkurat noe særlig med lekser til i morgen, pga lesevaken. MEN! Vi må stå opp eller hvis vi sovner da:S kjempe tidlig! Fordi vi skal ut defra fra klasserommet kl 08.00, pga at alle de andre på skolen skal ha skole.. Så da kan ikke vi være der! Tenk om vi hadde vært der, og ligget der på madrassene våres, og sovet! Også står pultene og stolene våres ute på gangen, tror jeg de skal stå:) Det funker ikke! :)
  Men men! Er sulten jeg:) tRor jeg skal gå å ta meg noe å spise! :-)

 • 06.05.09 :D På skolen!

  Nå sitter jeg på skolen! Vi har musikk! Jeg er akkurat ferdig med sangen min:D Jeg skal egentlig fortsette med noen andre musikk program nå, men det gidder jeg ikke! Eller jeg har prøvd, men det var ikke noe morsomt! :D Nå ja:)
 • <33


  De beste<3 Er SÅÅ glad i dere<33
 • OPS!

  Det under kom visst 2 ganger! Trykka vel for mange ganger:) Er så utolmodig jeg! :D

 • Er så glad i dere<3  Kamilla, meg og Amalie<33
 • Er så glad i dere<3  Kamilla, meg og Amalie<33
 • Venner<3  Sigrid, meg og Marthe<33 I upp skjutet på liseberg. 08 :D
 • +++ !!!

  Og jeg var hos Ingelin i dag! Forresten.. Jeg og Sofia var hos Ingelin:-) Og vi tok masse hoppebilder, igjen! Og vi spilte Sims 2, Igjen! !! :) :D Hehe:) Nå ja:D
 • 05.mai.2009  Det bilde tok jeg i dag! 05.05.09! (Det jeg har i ansiktet er et klistremerke:D) 

 • 05.05.09

  I dag fikk jeg igjen muntlig prøven min i matte! Jeg fikk 5:-) Jeg er fornøyd ja:-) Og i gymmen i dag løpte vi skoleløypa! Kjedelig.. Men jeg kom i mål! :D Tiden min ble på 23.35! Nå ja:-) Syns det er bra jeg;-)  Etterpå skal jeg se på frustrerte fruer! Det blir nok ekstra spennende i dag! 
 • 04.05.2009 <3

  I dag har jeg vært på skolen som vanlig. Kjedelig, men men.. Jeg og Ingelin og Silje! Skulle til by'n i dag, men Silje tok ikke telefonen eller svarte på meldinger. Så det ble ikke noe av p.g.a. Silje. Men men.. Dumt! Men jeg har vært hos Ingelin, og vi har tatt en masse bilder! Særlig på trampolina! Det var gøy;) Og vi har spilt Sims 2, som vanlig! 

  - Hmm...? Ikke mer å si:)  
 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits