By the ocean

Heihei ♥

Nå er jeg i Oslo, og det er like varmt som det er hjemme, sikkert 25 grader i skyggen. Vi holder på å lage mat, og så skal vi nok bare slappe av. Her er noen bilder jeg tok tidligere denne uken. Bakgrunnen på bildene, er hvordan utsikten ser ut fra terrassen min. Jeg elsker å bo helt nede ved vannet, det er så deilig om sommeren. 

Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå er jeg endelig hjemme fra skolen, og hele skoledagen var ren pining for meg. Har hatt så sykt vondt i magen, at jeg trodde jeg skulle dø. Nå skal jeg snart til Oslo med mamma og Sofia, siden vi skal på dansekonkurranse i morgen. Vi sover over i byen til i morgen, for da slipper vi å stresse så mye om morgenen. Her er dagens outfit. 
     Dagens Outfit// Topp/H&M, Tights/New Yorker, Sko/Vans, Jakke/H&M.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Video fra Frankrike

  Heihei ♥

  Denne dagen gikk fort, og nå er det snart helg! Til helgen skal jeg på dansekonkurranse, og i bursdag. Det er min aller siste dansekonkurranse, og jeg gruer meg litt, siden jeg ikke har trent dans på veldig mange uker. Her får dere se en liten video fra Frankrike. Jeg filmet ikke så veldig mye, men her får dere i det minste se litt. 


  Ta på tannhjulet, og HD for bedre kvalitet!

  Hva syns dere om videoen? 

 • Bilder fra Frankrike, del 2

  Heihei ♥

  I dag har jeg klart å sove bort halve dagen min. Jeg lå og så på Gossip girl, og når episoden var ferdig så bare sovnet jeg på soffaen. Nå har jeg nettopp vært en liten tur ute med hunden min, og nå må jeg gjøre lekser. Her kommer resten av bildene fra Frankrike. Jeg har også laget en video, men jeg må bare laste den opp først.   Her drikker jeg opp sjokoladen, haha, godtemoms!

  Sykt mye god mat!!  Sara og Alexandre ♥  Sara (storesøster), Alexandre (kjæresten hennes) og meg  Bildene over er fra lørdag kveld, da vi var på en veldig bra resturant og spiste god mat. Og fra to barer vi var på, og ikke minst fra søndag morgen, da jeg måtte ta bilder foran den store blomste-sommerfuglen før jeg skulle dra. Turen var som jeg har sagt tidligere, veldig bra, og veldig koselig!

  Hva syns dere om bildene?

 • Just sitting here

  Heihei ♥

  Æsj, nå pøsregner det. Jeg har nettopp skiftet til koseklær, siden jeg ble helt klissvåt ute. Jeg er også helt sykt støl og sliten, så nå skal jeg legge meg ned og se på Gossip girl. Etterpå må jeg gjøre litt lekser, også tenkte jeg å lese ferdig en bok jeg låner. 

  Bildene er fra gårsdagen, skulle gjerne hatt det været i dag. Jeg vil også si tusen takk til Margit og Eirill som vurderte bloggen min, dere kan lese vurderingen HER ♥

  Hva syns dere om bildene? 

 • Innkjøp fra Frankrike

  Heihei ♥

  På lørdag i Frankrike, så var jeg og Sara lenge på shopping. Først var vi på et helt nytt shoppingsenter, og deretter gikk vi i butikkene i shopping gatene. Så nå tenkte jeg å vise dere hva jeg kjøpte.

  Oversikt over alt jeg kjøpte

  Bluse fra Tally Weijl

  Kjole fra New Yorker / Skjørt fra H&M

  Skjørt fra Pull & Bear

  Bukse fra Tally Weijl / Tights fra Pull & Bear

  Topp fra Pull & Bear

  Tights fra H&M, denne kjøpte jeg egentlig bare fordi at jeg klarte å søle vin på den andre jeg har lik, så jeg kjøpte denne i tilfelle flekkene ikke skulle gå bort

  Bikini fra New Yorker  Sminke fra Kiko, mascara, concealer, øyenbryns kit og neglelakk

  Jeg husker ikke noen priser, men det er kanskje ikke så farlig i og med at nesten ingen av butikkene jeg handlet i, fins i Norge. Jeg er veldig fornøyd med innkjøpene mine, og jeg kjøpte til og med gaver til familien min. 

  Hva syns dere om innkjøpet? 

 • Dagens Outfit - Wild Spirit

  Heihei ♥

  I dag startet dagen med brentball inne, i gymmen. Det var drit gøy, og vi vant med 50 poeng over de andre, haha. Resten av skoledagen så vi bare på film, som var skikkelig deilig. Nå er det kjempe fint vær ute, så jeg har fått tatt litt blogg bilder. Jeg skal også legge ut flere bilder fra Frankrike, og ikke minst innkjøpet derfra. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Topp/Pull & Bear, Skjorte/Cubus, Bukse/Tally Weijl, Sko/Din Sko, Armbånd/Gina Tricot, Neglelakk/Kiko. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Bilder fra Frankrike

  Heihei ♥

  Åå, i hele ettermiddag har jeg oppdatert macen min, og så måtte jeg installere masse programmer på nytt for å få bildeopplastningen til å virke på bloggen! Derfor har jeg ikke fått bloggen før nå, fordi det tok så lang tid å laste ned alt sammen. 

  Helgen i Frankrike var kjempe bra, og jeg koste meg masse! På fredag så kom vi fram på flyplassen ikke langt fra Paris, midt på dagen. Vi leide bil og kjørte i 2 1/2 time til Caen. Sara, storesøsteren min, har nemlig studert der i Frankrike i hele år, så vi var altså og besøkte henne. Vi var ute og spiste da vi kom fram på fredag, og på lørdag så shoppet jeg og Sara nesten hele dagen. Vi fikk se en del av byen, og på lørdag kveld etter at vi hadde spist, var vi på to barer. Jeg møtte Alexandre, kjæresten til Sara, som var veldig hyggelig. Jeg hadde masse gøy på kvelden, og tidlig på søndag så kjørte vi til flyplassen igjen, og tok flyet rundt 16.00. Jeg har laget en video, og tatt masse bilder. Her er noen bilder, jeg viser dere resten av bildene senere. 
  Sara og pappa ♥  Sykt mye god mat vi spiste!  På shoppingsenteret ↑

  Fransk frokost  Her ser dere litt av utsikten som vi fikk fra festningen i byen. Det regnet på fredag, men var sol på lørdag og søndag. Nå er jeg så sliten og trøtt, spesielt siden det har vært skole i dag igjen. Så nå skal jeg slappe av, også tenker jeg at jeg legger ut flere bilder i kveld eller i morgen. 

  Har dere vært i Frankrike før? Hva syns dere om bildene? 

 • Sunday

  Noen andre enn meg som gruer seg til at det blir mandag igjen? Spesielt siden vi har trekk til eksamen, igjen... 

 • Green dress

  Heihei ♥

  Tidligere denne uken, så kjøpte jeg en skikkelig søt, grønn kjole fra H&M. Jeg lovte å vise dere noen bilder av meg med den, så her kommer de bildene. Jeg har også med meg kjolen til Frankrike. Jeg liker fargen veldig godt, og den frisker lett opp et antrekk. 


  Her ser dere ryggen, som er åpen. Jeg bruker en klister-bh til denne kjolen, slik at det ikke skal bli noen bh-stropp synlig, midt på ryggen. 

  Er ikke kjolen søt? Hva syns dere om bildene? 

 • I want this in my closet #10

  Heihei ♥

  Her kommer et nytt antrekk jeg gjerne ville hatt i garderoben min. Jeg elsker spesielt jeffrey campbell skoene, som faktisk selges i skobutikken i byen. Jeg ser dem ca. hver dag etter skolen, og de er så fine! Har skikkelig lyst på dem, spesielt på grunn av den fine fargen ♥
  turqoise
  Antrekk laget på polyvore
  Kunne du gått med dette antrekket selv? Hva syns dere om antrekket? 
 • Flower Crown

  Heihei ♥

  Åh som jeg elsker den blomsterkransen jeg har ♥♥ Det er så mange som har spurt hvor jeg har kjøpt den, (som er bik bok sånn fyi), men den har nok blitt utsolgt overalt nå. Jeg er så glad for at jeg kjøpte den, da det bare var den og en til hengende igjen i butikken. Jeg har allerede brukt den i en photoshoot, og skal nok få brukt den masse til sommeren! 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Indie Outfit

  Heihei ♥

  Jeg ble plutselig inspirert av litt sånn indie/india stil, og derfor tok jeg noen antrekksbilder av det outfitet. Jeg elsker masse farger, paljetter osv, det er så gøy å sette sammen så mye rart man finner i klesskapet.   Outfit// Topp og bukse/ Bik Bok, Bh/ H&M, Sko/ Kreta.

  Hva syns dere om outfitet? 

 • Glasses on

  Heihei ♥

  Det er så deilig med sol og varme ute, og jeg håper det blir bare bra vær til sommerferien! Bildene er fra gårsdagen, og da ble det kjempefint vær etter en stund med regn. Nå er jeg vel i Frankrike da, hihi ♥ Jeg gleder meg sånn til å dele bilder jeg tar med dere, her på bloggen når jeg kommer hjem. 

  Hvordan er været der du er nå? Hva syns dere om bildene?

 • The sun is up

  Heihei ♥

  Nå er jeg nok fremme i Frankrike, eller hvertfall snart. Det er så rart å blogge når jeg egentlig ikke blogger, siden denne helgen så kommer det bare auto-innlegg pga. at jeg er bortreist. Men jeg skal nok ha en kjempefin helg, og skal prøve å få tatt masse bilder! Her er noen bilder fra ute, det er så mange fine farger overalt i naturen nå syns jeg. 
  Genser fra Gina T, Solbriller fra Bik Bok

  Hva syns dere om bildene? 

 • Vinneren av Goodiebag

  Heihei ♥

  Da har jeg trekt vinneren av konkurransen jeg hadde, i samarbeid med ungdomsbedriften min, Diva UB. Jeg trakk helt tilfeldig, og vinneren av goodiebagen ble Sophie Elise Rassat! Så om du er vinneren, så sjekk mailen din.   Gratulerer vinneren? Hvis jeg skal ha en til konkurranse snart, hva vil dere at premien skal være da? 

 • Dagens Outift

  Heihei ♥

  Jeg kom tidlig hjem i dag, siden vi fikk slutte før i dag på skolen. I dag skal jeg bruke hele dagen på å pakke til i morgen, for jeg skal til Frankrike, og så skal jeg lage masse blogginnlegg som skal komme ut i helgen. Jeg tar nemlig ikke med meg macen, så derfor kommer det til å komme auto innlegg. Men fortvil ikke, jeg har tatt masse bilder ute, så det blir ikke elendige innlegg over helgen. Her er dagens outfit.

  Dagens Outfit// Genser/Gina Tricot, Tights/Ebay, Sko/Din Sko. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Konkurranse, vinn goodiebag

  Heihei ♥

  Jeg vil minne dere på konkurransen jeg har her på bloggen min, som dere finner HER. Premien er en goodiebag med litt småting til jenter, flere av produktene er fra Diva UB. Konkurransen stenger i dag kl. 19.00, så gå inn på linken og meld dere på før det! 

  TRYKK PÅ BILDET, ELLER >HER< FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN. Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

 • Fruity

  Heihei ♥

  En helt vanlig, og kjedelig onsdag. Det regner, himmelen er helt grå, og det er absolutt ingenting å gjøre i dag. Jeg har nettopp spist grøt, og tidligere i dag lagde jeg meg en liten frukt snacks, og smoothie. I morgen er det heldigvis helg igjen, takk og lov for det. Jeg kan virkelig ikke vente til sommerferien nå, det blir så deilig.   Jeg hoppet rett inn i koseklærna når jeg kom hjem i dag, for da var jeg blitt helt gjennomvåt uansett. Nå skal jeg prøve å finne på noe å gjøre, hvis noen har en fin blogg dere vil anbefale meg å lese, så setter jeg pris på om dere skriver det i kommentarfeltet! Kan også være deres egen ♥

  Hva har dere gjort i dag?

 • New in

  Heihei ♥

  I dag etter skolen, når jeg var i byen, fant jeg meg noen fine ting jeg hadde lyst på. Jeg passer på å ikke bruke opp alle pengene mine, for jeg skal jo til Frankrike til helgen. Men så hadde jeg et gavekort på H&M på 100 kr, som jeg fikk etter mitt forrige kjøp der, så derfor tenkte jeg at jeg måtte bruke det. Så her er innkjøp og litt nye ting ♥

  Undertøy fra Gina Tricot, dette fikk jeg av mamma, så jeg kjøpte det ikke i dag. 

  BH fra H&M, 75kr

  Mellomstore klyper fra H&M, 20 kr. Trengte bare noen vanlige klyper, som sitter fint i håret.   Kjole fra H&M, 149kr. Jeg elsker fargen, og stoffet er kjempe mykt! Jeg skal vise dere bedre bilder med kjolen på. Denne har også en åpen rygg.

  Hva syns dere om de nye tingene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Har ingenting interessant å fortelle om i dag, så da hopper jeg fram til dagens outfit. Det har vært varmt i dag, så det var i det minste deilig. Det regnet kun i dag tidlig, da jeg hadde gym. Men det var bare deilig, og gøy siden vi hadde brentball, en sport jeg elsker å ha i gymmen. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Topp/Weekday, Tights/Bik Bok, Jakke/Bik Bok, Sko/Din Sko.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • I want this in my closet #9

  Heihei ♥
  For øyeblikket så har jeg gossip girl maraton, som jeg har hatt i noen timer. Det er så deilig å slappe av, og ikke bekymre seg over at masse ting må gjøres. I morgen er det skole igjen, men jeg har allerede helg på torsdag! Og på fredag så drar jeg til Frankrike, så det ser jeg veldig fram til. Her er et nytt antrekk jeg gjerne ville hatt i garderoben min, det er en stund siden jeg la ut et slikt innlegg som dette. 
   
  batman love

  Jeg sier bare ja takk til dette antrekket! Jeg digger det, og skulle gjerne ha gått med det. Antrekket er satt sammen på polyvore.com. 

  Hva syns dere om antrekket? Kunne dere gått med det selv?
 • Peace 1970

  Heihei ♥

  Det er så deilig med en ekstra fridag. I dag har jeg forberedt noen ting som jeg skal bruke på skolen i morgen, lagd meg smoothie, og nå skal jeg sette meg ned og se på gossip girl. Bortsett fra det overskyet været ute, så er det fortsatt veldig varmt. Men jeg må si jeg savner sola, og sommerdagene som vi hadde denne helgen varte alt for kort. 

  Noen bilder fra gårsdagen. Jeg syns også håret mitt ser bedre ut nå, det er lysere og mindre gult. Jeg kan vise dere før og etter bilder av håret mitt senere.

  Hva syns dere om bildene? 

 • Bubbles

  Heihei ♥

  I går var jeg en liten tur i byen med Ingelin, og så dro vi videre hjem til meg. Hun sov over til i dag, som var veldig koselig. Vi var på stranden tre ganger, så på film, så på eurovision, også lagde vi masse digg, siden vi hadde kjøpt inn helt sykt mye jordbær og bringebær. I går tok vi også noen bilder ute, med såpebobler. Men så klarte jeg å søle ut alt vannet, så da kunne vi ikke ta flere bilder.   Jeg skal helt klart kjøpe mer såpebobler, så kan jeg ta flere slike bilder til sommeren. Som sagt så lagde vi masse digg, som pannekaker, smoothie, iskrem med bær og kesam og bær. Nam nam ♥

  Hva syns dere om bildene? 

 • Antrekk

  Heihei ♥

  Denne helgen har det bare vært helt fantastisk fint vær, rene sommeren i Fredrikstad! Det er helt sykt varmt, men nå har det desverre startet å regne litt. Jeg rakk akkurat å ta masse bloggbilder før regnet kom da. I går da jeg var i byen med Ingelin, kjøpte jeg det skjørtet jeg har på bildene under. Så her får dere et antrekk med det nye skjørtet.   Skjørt/H&M, Topp/Bik Bok, Solbriller/Cubus. 

  Jeg har masse bilder på lager nå til blogginnlegg, så nå skal bloggingen bli bedre igjen. De siste dagene har jeg ikke blogget så mye, mest fordi jeg har hatt så mye å gjøre.

  Hva syns dere om antrekket? 

 • Bilder fra 17. mai

  Heihei ♥

  I dag er virkelig sommervarmen her, og jeg har vært masse ute. Først dro jeg en tur i byen og møtte Ingelin, og så tok vi turen videre hjem til meg. Vi har vært på stranden, sett film, og laget masse digg mat. Her kommer litt bilder fra gårsdagen, da det var 17. mai! 


  Marthe, Sofia og Enya


  Sofia og Christoffer
  Didrik, Jens og Joachim


  Enya og meg


  Enya, Sofia og Didrik
  Marthe


  Tina

  Jeg dro inn til byen med Sofia, Enya, Didrik og Christoffer. Men så møtte de andre mange venner i byen, så vi gikk mye med dem. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Gratulerer med dagen!

  Heihei ♥

  Gratulerer med dagen alle sammen! Bedre sent enn aldri eller hva? I dag har jeg vært i byen med masse folk, og vi har sett blant annet på russetoget. Det har også vært helt sykt varmt i dag, sol og over 20 grader hele dagen! Det var veldig deilig med etterlengtet sommervarme, men de fleste hadde på seg litt for mye, så det ble utrolig varmt i dag. Jeg er hvertfall skikkelig glad for at jeg ikke hadde bunad. 

  Jeg skal legge ut flere bilder fra dagen senere, men nå må jeg ta en dusj. Håret mitt er helt stivt siden jeg brukte så mye hårspray til frisyren min i dag. Håper hvertfall alle hadde en fin dag, og var like heldige som meg med været! ♥

  Har dere hatt en fin 17. mai feiring? 

 • Studio Photoshoot

  Heihei ♥

  Det er så deilig med fri nå, og vi har ikke bare morgendagen fri, men også mandag fri! I morgen er det 17. mai, og da skal vi få besøk her, men jeg skal nok også antageligvis ut og finne på noe. Neste uke skal jeg bare være på skolen tirsdag, onsdag og torsdag, og så har vi fri igjen. Og da skal jeg til Frankrike!♥ Gleder meg skikkelig. Men her kommer flere bilder fra studioet da Didrik tok bilder av meg. 

  Fotograf: Didrik Bråthen. Jeg syns bildene ble skikkelig fine, og jeg håper jeg får være med på en slik shoot en gang til i framtiden. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Room details

  Heihei ♥

  I det siste har jeg brukt mye tid på å dekorere rommet mitt, siden jeg var så lei av slik det så ut før. Jeg ryddet på pulten og tok vekk masse dritt jeg ikke trengte å ha der, tok ned nesten alle bilderammene jeg hadde på veggen, og erstattet det med søte bokser, sommerfugler og små bilder på veggen. Her er bilder av noen av detaljene på rommet mitt.   Nå har jeg ikke noen fler planer om rommet mitt. Men det kan hende at jeg fyller på med små, søte bilder rundt på rommet etterhvert. Jeg syns det er mye koseligere når man har masse bilder med venner hengende på veggen, enn gamle klassebilder fra grunnskolen. 

  Hva syns du om rom detaljene? 

 • Ukens Spørsmål #17

  Heihei ♥

  I dag har jeg brukt hele tiden min siden skolen sluttet, på å dekorere rommet mitt. Det er mye koseligere og finere der nå, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg tenker å legge ut bilder av rommet mitt, men jeg tar bilder i løpet av helgen. Her er svar på ukens spørsmål. 

  Hvor eller av hvem har du fått din unike stil fra? Noen tips? :D Jeg har vel egentlig ikke fått den fra noen steder, og jeg får mye inspirasjon fra nettet, tv-serier som gossip girl, og andre folk jeg ser med kul klesstil. Tips til bra klesstil: Ta på deg det du liker selv, og ikke vær redd for å skille deg ut. Hvis antrekket ditt ender opp med en svart topp og jeans, så piff outfitet opp! Ta på deg en svart skjorte over, tre-fire armbånd med nagler på armen, noen kule boots og plant et par solbriller på hodet. Dette er da et eksempel. Ellers så følger jeg bare moten egentlig, jeg blir jo ofte inspirert av de nye trendene som kommer og går hele tiden.   Kan du komme med fototips?<3
  Ja, det kan jeg godt! Jeg vet ikke helt hva slags fototips jeg kan komme med da, men jeg kan godt lage en video med litt forskjellige tips til hvordan ta fine bloggbilder for eksempel? 

  Hvor gammel er søsteren din? Jeg har to søstre da, Sofia som jeg er sammen med hele tiden er 16 år, og Sara er 24 år. 

  Hvor er kjolen/ skjørtet og toppen fra? <3 Kjolen er fra Bik Bok, og toppen er fra Monki. Men det er lenge siden jeg kjøpte de, så det fins nok ikke i butikk lengre, desverre. 


  Bor du hjemme? Eller bor du og søsteren din sammen? Jeg bor hjemme, og skal nok gjøre det helt til jeg starter på videre utdanning muligens i utlandet etter vgs. Men jeg og Sofia har veldig lyst til å bo sammen senere i framtiden også, gjerne i en leilighet i Oslo. 

  Hva bruker du til øyenbrynene? Jeg bruker en øyenbrynsblyant fra gosh. Jeg har også brukt en fra isadora mye, men den fra gosh er mye lysere i fargen, så den passer meg bedre. 

  Hvilken foundation bruker du og sofia? Dere ser ut som ha en ganske fin hud. Vi bruker nesten aldri foundation, så det er vel derfor vi får fin og renere hud. Men hvis vi først bruker en foundation, som jeg noen ganger pleier å bruke hvis jeg har photoshooter, så er det FIT foundation. 

  Superkul genser, hvor er den fra? Den er fra Carlings.


  Det ser ut som du og søsteren din har et veldig godt forhold, er det sant? Ja, jeg og Sofia har et veldig bra forhold. Vi er både bestevenner og søstre. Vi er veldig mye sammen på fritiden, og vi har jo alltid danset sammen til og med. Jeg har også et veldig bra forhold til Didrik og Sara. 

  jeg lurer på om du har noen tips til hvordan man kan få flere lesere? Ha et ryddig design, og stor og fin header. Store bilder, i bra kvalitet. Lyse bilder er finest. Varier med innleggene, og legg gjerne igjen en kommentar på andres blogger. Det hjelper ikke om du spør om noen kan kommentere på bloggen din, for folk hater spam. Det er mye bedre om du tar deg tid til å lese innleggene, og legge igjen lange kommentarer hos andre. Da får de mer lyst til å besøke bloggen din tilbake.   Det ble noen veldig lange svar, men jeg syns det er viktig å svare ordentlig når dere spør om så mye forskjellig. Hva syns dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang?

 • I studio

  Heihei ♥

  I dag var jeg som sagt i mediastudioet for å ta bilder. Didrik, som er broren min, tok portrettbilder av meg. Det ble masse bilder, og jeg tenker å vise dere mange av de. Her er en liten sneak peak. Dette er bildene som han bruker i skoleoppgaven sin. 
  Fotograf: Didrik Bråthen

  Hva syns dere om bildene? 

 • Miss it so much

  Heihei ♥

  I dag har jeg hatt kort skoledag, og etter skolen så gikk jeg til media der Didrik skulle ta bilder av meg. Han har nemlig en foto-oppgave, så jeg stod modell for han i studioet. Jeg skal legge ut bilder fra det senere. Nå har jeg ikke kameraet mitt lengre, siden det må leveres inn til reperasjon. Jeg savner det allerede. Jeg prøvde å bruke nikon kameraet til pappa istad, og det var helt elendig. Jeg hater nikon, canon er helt klart best.   Dette får holde med bilder for denne gang, for det ble ikke noen fine bilder uansett med det kameraet. Nå skal jeg se på Gossip girl, og bare slappe av. 

  Har dere sendt kameraet deres på reperasjon før? Hva har dere gjort i dag? 

 • A cup cocoa

  Heihei ♥ 

  I dag er det skikkelig dårlig vær, grå himmel og pøsregn. Jeg ble helt søkkvåt på vei til byen fra skolen i dag, for jeg hadde selvfølgelig ikke tatt på meg jakke. Men nå sitter jeg godt og varmt plassert inne, i pysjen min med en kopp kakao. 

  Nå skal jeg bare se på tv-serier en stund, for jeg orker ikke å gjøre noe som helst annet. Jeg er så sykt trøtt og sliten, og langhelgen kunne godt ha vart noen dager til. 

  Flere enn meg som ønsker lengre helg? Hva syns dere om bildene? 

 • Mint

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme igjen, og for øyeblikket sitter jeg bare og leser masse forskjellige blogger. Jeg skal bare slappe av resten av kvelden, og nyte den siste tiden jeg har igjen av helgen. Solen er på vei ned nå, men jeg rakk akkurat å ta noen bilder før det ble helt grått lys ute. Sånn her ser jeg ut i dag:  Hva syns dere om bildene? 

 • Koselig middag

  Heihei ♥

  Nå er vi hos Enya, og jeg, Sofia og Didrik sov over her fra i går til i dag. I går var nemlig hele familien vår invitert hit på middag. Det var koselig, og det var sykt mye mat. Etterpå så vi på film, Fast & Furious 5. Etter det la vi oss egentlig bare på rommet og snakket til ut på natten.   Noen bilder fra gårsdagen. Tok ikke så mange bilder, også er kameraet mitt helt klikk uansett. Nå slapper vi bare av, også skal vi nok dra hjem senere i dag, når vi gidder. 

  Har dere hatt eller vært på noen middagsbesøk denne helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • Getting ready

  Heihei ♥

  Akkurat nå holder jeg på å gjøre meg klar til etterpå, for da skal jeg på middag hos Enya + familien, også skal hvertfall jeg og Sofia sove der i tillegg. Nå har jeg kun håret igjen, og så må jeg finne noe å ha på meg. Jeg håper dere alle har en fin lørdagskveld! 

  Hva gjør dere i kveld?

 • Kaos.

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp vært en liten tur i butikken, og hamstret inn frukt, bær og kesam. Jeg og søsteren min skal holde oss sunne, siden vi har startet å trene mye mer nå. Her går vi for sitatet "Don't wish it, do it!" Tidligere i dag startet jeg med å rydde i klesskapet mitt, og da startet jeg med alle strikkegenserne mine. H-e-r-r-e-g-u-d så mange gensere jeg har! Nå har jeg hvertfall litt mer orden, og vet hva jeg har gjemt inni skapet. 
  Kaos.

  Har dere også et kaso klesskap? Hva gjør dere i kveld? 

 • Peach

  Heihei ♥

  Fri, fri, fri, hva skal man si? Haha, det rimte litt. Nå har jeg jobbet litt med bloggdesign og headere, som var til bestilling, og jeg har fortsatt en del headere igjen. Ellers i dag har jeg sovet lenge, som er åpenbart til en fridag, og sett enda mer Gossip girl. I morgen er den eneste dagen jeg har planer, for da skal jeg nemlig på middag, og trene litt først med Sofia. 

  Måtte bare legge ut bilde av maten min. Ser det ikke godt ut? Skikkelig standard for meg for tiden, nam nam ♥

  Hva har du gjort så langt i dag? Hva syns du om bildene? 

 • Natural beauty

  Heihei ♥

  Siden sist, så har jeg egentlig ikke gjort noe som helst mer enn å se på Gossip girl, haha latskaps livet. Tidligere idag så jeg gjennom noen sommerkjoler, og jeg gleder meg sånn til sommerferien nå! Det er allerede ganske varmt ute, men det kommer nok til å bli enda varmere. Det blir så deilig å bare kunne gå med shorts, eller sommerkjoler ute.  Go yellow! Haha, huff håret mitt er fortsatt såå gult. Men jeg skal snart farge det igjen, jeg vil ikke gå rundt sånn jeg gjør nå.

  Hva syns du om bildene? 

 • Deilig med fri

  Heihei ♥

  Ah, det var så deilig å sove lenge idag! Med en gang jeg stod opp, satt jeg på Gossip girl og spiste en herlig frokost. Jeg har sett absolutt alle sesongene av Gossip girl for lenge siden, men nå fikk jeg lyst til å se alt på nytt, så da har jeg startet på sesong 1. Dette blir nok en rolig dag, og det er så deilig med fri! 

  Chille i pysjamasen og drikke smoothie passer perfekt for slike fridager som dette. Jeg har startet å drikke masse smoothie i det siste, og det er jo mye bedre å være avhengig av det, enn godteri. Jeg tror faktisk at jeg er litt lei av godteri nå, for i det siste har jeg spist mye sunnere. Det eneste usunne jeg spiser for dagen, er iskrem, men jeg nekter å stoppe å spise det nå som det blir sommer! 

  Hva bruker du fridagene dine til? Hva syns du om bildene? 

 • Flower girl

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg i nuet, og nyter helgen som allerede er her. Paradise går på tv, og jeg har nettopp spist helt herlig wok♥ I morgen er det jo en helligdag, så da er vel ingenting åpent. Derfor skal jeg bare slappe av og kanskje rydde i morgen. På lørdag skal jeg på middag, så dette blir nok en koselig langhelg. 

  Noen bilder fra den siste photoshooten min, som ikke har blitt publisert. Jeg har også tenkt til å lage masse videoblogger til helgen nå som jeg har fri, så da har dere også noe å se fram til. 

  Hva syns du om bildene? 

 • Latest insta

  Heihei ♥

  I dag har jeg hatt tentamen i design og tekstil, som jeg syns gikk veldig bra! Så var jeg og Sofia og jogget ute i regnet, og deretter trente vi styrke inne. Dette er den andre treningen på rad, og det er bra. Jeg tenkte å starte med "latest insta", der jeg deler de nyeste bildene mine fra instagram. Jeg har ikke oppdatert så mye i det siste, men dette er de nyeste bildene. 


  Følg meg gjerne på instagram, @Mithzzi

  Hva syns du om bildene? Hva heter dere på insta? 

 • Chiller maks

  Heihei ♥

  For øyeblikket ligger Sofia og sover på skulderen min, og vi har nettopp sett på film. Nå skal vi se på paradise, og så er det bare en skoledag igjen før det blir langhelg! Bildene under er fra helgen, da Sofia campet inne hos meg. Som dere ser så ble det veldig koselig med dobbeltseng, og vi lå der og så på film og spiste junk, skikkelig kos♥  Så det ikke koselig ut? Skal dere se på paradise nå? 

 • Papaya

  Heihei ♥

  Jeg føler jeg har fått gjort masse idag, trent, lagd smoothie, tatt bloggbilder, og nå skal jeg se på film, lage noe til rommet mitt, forberede meg til tentamen i morgen og så se på paradise. Jeg og Sofia tok oss en joggetur i det fine været istad, og deretter trente vi styrke inne. Så nå sitter jeg igjen med en herlig følelse. Jeg lagde også en kjempegod smoothie, som består av mango, ananas og papaya. Det er fra en smoothiepose som man får kjøpt på coop.   Jeg anbefaler dere til å teste den ut, den var veldig god! De selger også en med banan, jordbær og blåbær. 

  Har du brukt dagen din bra? Så ikke smoothien god ut? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  I dag er det kjempefint vær, og dagen så langt har vært bra. Jeg gikk rundt i byen etter skolen i dag, og fant mange ting jeg skal kjøpe til rommet mitt. Det kommer til å bli mye koseligere der når jeg er ferdig. Nå skal jeg trene med Sofia, men først, her er dagens outfit.   T-skjorte/Merket "Ralph Lauren Denim & Supply", Skjorte/Gina Tricot, Tights/Bik Bok, Sko/Din Sko, Armbånd/Bik Bok og DIY, Solbriller/Cubus. 

  Hva syns du om dagens outfit?

 • Photoshoot: Into the forest

  Heihei ♥

  Nå har vi nettopp hatt en koselig middag hjemme, siden pappa nettopp har kommet hjem fra Hong Kong! Det er også 18 dager til jeg og pappa drar til Frankrike, woho♥ I går hadde som sagt jeg og Sofia to photoshooter, og jeg har allerede lagt ut bildene som vi tok inne (to innlegg ned). Så her er bildene vi tok ute i skogen.   Hva syns dere om bildene? 

 • Litt nytt

  Heihei ♥

  I hele dag har jeg hatt forberedelsesdag til tentamen i design og tekstil, som jeg skal ha på onsdag. Det var skikkelig kjedelig, vi satt og sydde prøvelapper nesten hele dagen. Før jeg tok bussen hjem, så rakk jeg innom en butikk og kjøpte meg en blomsterkrans. Jeg har hatt lyst på en lenge, og har tenkt til å lage en selv. Men så fant jeg denne, og den er veldig sommerlig og søt! Det kan hende at jeg lager en til mot sommeren også. 

  Blomsterkrans fra Bik Bok, 99kr

  Jeg kjøpte også denne søte boksen i helgen, som nå oppbevarer mange av smykkene mine på rommet. Fra Kremmerhuset, 39kr. 

  Hva syns dere om blomsterkransen og boksen? 

 • Black & White Photoshoot

  Heihei ♥

  Jeg og Sofia har nesten brukt hele dagen vår på photoshooter, så derfor har jeg ikke fått blogget noe tidligere. Siden jeg har vært så opptatt med forskjellige ting denne helgen, så har jeg heller ikke fått lagd noen videoblogger, men de kan jeg heller lage til uka når jeg har masse fri. Vi hadde to forskjellige photoshooter, en ute og en inne. Det blir forskjellige effekter på bildene, for vi har jo selvfølgelig forskjellige looker på shootene. Her er bildene fra svart/hvitt photoshooten. 

  De bildene som vi tok ute syns jeg ble de fineste, men de legger jeg ikke ut før i morgen. Jeg må beskjære og redigere litt først. 

  Hva syns dere om bildene? Likte dere svart/hvitt effekten? 

 • Room inspiration

  Heihei ♥

  I dag har jeg brukt hele dagen min på å rydde rommet, og sett litt på tv-serier. Jeg har hatt så mye dritt og rot på pulten min kjempe lenge, og nå har jeg endelig fått ryddet det bort. Jeg har også hengt opp litt mer pynt her og der, og gjort det finere på rommet. Jeg skal vise dere bilder av detaljer senere. Nå skal jeg snart spise pizza, og så skal jeg bare slappe av på rommet resten av kvelden. Her er litt rominspirasjon, som jeg har brukt til rommet mitt, og litt inspirasjon til dere! ♥

  Hva syns dere om inspirasjonen? 

 • Vans off the wall

  Heihei ♥

  Jeg har egentlig absolutt ingenting å blogge om nå, siden jeg ikke har gjort så mye interessant siden sist jeg blogget. For øyeblikket slapper jeg bare av, og ser på tv-serier. Jeg skulle egentlig fikse rommet mitt også, men jeg utsetter det til i morgen. Det var så kjedelig og vanskelig å starte med å rydde rommet istad. 

  Noen kule bilder jeg har redigert. Jeg digger vans, vans og converse er helt klart verdens beste sko. Har lyst på dem i enda flere farger, spesielt noen lyse som jeg kan sette nagler på! 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Ukens Spørsmål #16

  Heihei ♥

  I dag har jeg sovet lenge, siden jeg har hatt fri i dag. Så dro jeg en tur til byen, for å fikse pass og spørre om kameraet mitt. Jeg må nok sende kameraet mitt på reperasjon, og det suger. Her er svarene på ukens spørsmål. 

  Hvor er solbrillene fra? Jeg tror de er fra Bik Bok, det er Sofia sine!

  Har dere bare onsdag fri? Nei, vi hadde onsdag fri, idag + 9, 10, 20 og 24. mai :)

  Hvor er den galaxybuksen fra? Den er fra ebay. Jeg har ikke link til den nå, men det er bare å søke på f. eks galaxy tights på søkefeltet. 

  hvor er de stripete buksene fra? Det er egentlig tights, og de er fra Bik Bok.   Hvor er den supertøffe blazer/jakken du har på deg fra? Den fikk jeg i gave av søstra mi, Sara. Den er merket River Island, og den butikken ligger hvertfall i London. 

  hvordan redigerte du disse bildene? Jeg bruker alltid photoshop cs5 til å redigere bilder.   Wow, nydelige bilder av deg!! Helt magisk! Hvordan gjorde du det?!?!
  Photoshop! Jeg skal lage noen tutorial videoer og vise dere hvordan jeg gjør redigeringene mine.   hvem er Kristoffer? *Christoffer er kjæresten til Sofia, og Sofia er søstra mi. 

  Er det søsteren din? Dere var sykt like :-) / tvillinger? Ja, vi er søstre, men ikke tvillinger! 

  Hvordan redigerings program bruker du?♥ Jeg bruker iMovie og final cut pro til å redigere videobloggene mine. 

  Hvor er smykket ifra? Det var også en gave, men det er fra H&M.


  Hva syns dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang? 

 • Flower power

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og chiller med maraton av tv-serien Suburgatory. Det er en ny tv-serie jeg har startet å se på, anbefales hvis dere kjeder dere. Føler at jeg ikke har noe liv for øyeblikket, men akkurat nå så er det ingenting jeg har lyst til å gjøre mer, enn å se på tv, haha.   Jeg må også redigere en blogg video til dere når jeg gidder, også tenkte jeg å lage en-to photoshop tutorial videoer til. Det er mange som har spurt hvordan jeg legger til en slik layer som jeg har gjort over her, slik at jeg får galaxy, skyer og blomster i bakgrunnen. Og hvordan jeg speilvender bilder er også en stor etterspørsel av, så jeg tenkte å lage det når jeg har tid. 

  Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Langhelg

  Heihei ♥

  Woho, nå er det helg! Skoledagen gikk kjempefort i dag, og vi fikk slutte tidligere til og med. Nå skal jeg bare slappe av, og lage meg en milkshake etterpå. I morgen tar jeg meg en tur til byen, og da skal jeg også høre med en fotobutikk om de kan hjelpe meg med kameraet mitt. Hvis noen av dere har erfart at kameraskjermen deres har sluttet å virke før, så SKRIK UT! 


  Noen fler som har helg nå allerede? Hva syns du om bildene? 

 • 1 dag til helg

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på film med Sofia, og nå skal jeg bare se på enda mer tv fram til jeg skal legge meg. I morgen er det heldigvis kort skoledag, og så har jeg helg igjen! Jeg elsker mai, for da har vi alltid masse fri. Det eneste negative med denne måneden, er vel at vi kan bli trukket opp i eksamen. 

  Noen bilder jeg tok ute i dag. Skjermen på kameraet mitt har forresten sluttet å virke, og jeg aner ikke hvorfor. Jeg håper den starter å funke igjen, for det er virkelig irriterende og ikke kunne se bildene på kameraet. 

  Hva har dere brukt fridagen deres på? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Aztec Outfit

  Heihei ♥

  I dag slapper jeg bare av, siden alle har fri. Og siden alle har fri, så er det heller ingenting å gjøre, siden alt er stengt. Så nå skal jeg lage meg noe god frukt med kesam, og sette meg ned å se på tv-serier og film. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Skjorte/Monki, Skjørt/Cubus, Strømpebukser/H&M, Sko/Sofia sine, Armbånd/Bik Bok og DIY, Ringer/Glitter og Gina Tricot. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Antrekk fra april

  Heihei ♥

  I dag er det 1. mai, som betyr friii♥ Det er kjempefint vær ute, bortsett fra at det blåser litt, så skal nok ta meg en tur ut i dag. Her kommer alle antrekkene mine fra april, og jeg håper på at det blir enda fler outfits nå i mai! 

  Alle outfitsene finner dere i Outfits kategorien, der står det også hvor alt jeg har på meg, er fra. 

  Hva syns dere om april antrekkene? Hvilket likte du best? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits