helg

Hei hei ♥

I dag gjorde vi omtrent ingenting på skolen, vi snakket masse om alt mulig rart og forberedte oss litt til eksamen, og så fikk vi gå tidligere til og med. Etter skolen har jeg bare ligget inne og latet meg, vært på butikken og i kveld kommer noen venner over til meg for å grille. Det blir nok koselig. Hvordan jeg ser ut akkurat nå. Jeg skal nok skifte etterhvert, joggebuksa skal hvertfall helt klart på utover kvelden. 

Hva skal dere gjøre i helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • pizzanini

  Hei hei ♥

  I dag har jeg omtrent bare ligget ute på terrassen og solt meg, og jeg har til og med fått litt skille. Timene har gått utrolig fort mens jeg har ligget og lest, og det har vært utrolig deilig å ha en slik avkoblingsdag som denne. I morgen så varer bare skolen til 11.30 som alltid, så da er det ikke lenge til helg. Her er noen flere bilder fra gårsdagen da vi satt på brygga og spiste. 

  Masse god mat på pizzanini med herlige Marlene og Marthe♥♥

  Hva har dere brukt fridagen deres til? Hva syns dere om bildene?

 • sommerdag i parken

  Hei hei ♥

  I går dro jeg inn til byen for å spise med Marlene og Marthe, og vi endte opp på pizzanini nede på brygga. Det var varmt og utrolig koselig, og etter vi hadde spist mer enn nok så gikk vi en tur til parken og tok en del bilder.  I dag er det utrolig deilig med fri. Sola steker fortsatt, så nå har jeg tenkt meg en tur ut på terrassen for å sole meg og lese litt. Jeg håper dere får en fin fridag♥

  Hva syns dere om bildene? 

 • through the phone

  Hei hei ♥

  I dag ble jeg ferdig med min eksamen nr. 2, nemlig norsk eksamen. Nå har jeg bare en eksamen igjen, og så blir det sommerferie på meg. I dag er det sol og strålende vær, så derfor skal jeg og noen venninner ta en tur på brygga i byen for å spise. Det blir nok kjempe koselig♥ Her er litt bilder fra de siste dagene tatt med mobilen.   Hva er planene deres for i dag? 

 • new in

  Hei hei ♥

  Tidlig på dagen på lørdag så dro jeg en tur inn til byen for å kjøpe noen småting jeg trengte til eksamen, men jeg fikk også med meg to herlige plagg hjem♥ Jeg hadde sett på plaggene en stund, så denne gangen bare kjøpte jeg de før jeg fikk tenkt for mye eller angret meg. Det er nemlig så typisk meg, jeg bruker nesten aldri penger på klær, men mat derimot... Huff, jeg vil ikke tenke på den store summen engang. 

  Hva syns dere om plaggene? 

 • watermelon girl

  Hei hei ♥

  I dag har jeg sovet lenge og tatt livet med ro, fordi i dag har jeg nemlig hatt fri fra skolen♥ Men i morgen så er det på igjen med ny eksamen, så det er veldig deilig å ha en fridag i dag. Jeg tok meg også anledningen til å prøve å ta litt mer kreative bilder til bloggen min, så jeg håper dere liker de.   Hva syns dere om bildene? :D 

 • over og ut

  Hei hei ♥

  Nå er jeg ferdig med matteeksamen, woho! Okei, jeg er kanskje ikke i et så veldig "feire-humør" fordi jeg syns ikke at det gikk så bra. Men den forhåpentligvis verste eksamen er hvertfall over, og i dag skal jeg kun slappe av, dra på et møte, også har jeg til og med fri i morgen.   Litt bilder fra istad ♥ Passe slitent ansikt, men sånn går det når jeg har sovet alt for lite i helgen, pugget matte og hatt eksamen. Jeg hadde en veldig fin men også litt dramatisk helg da. Grillkvelden som søsknene mine hostet var kjempe koselig, og det var veldig koselig hos Jarl etterpå på kvelden også. Mer enn det trenger jeg vel ikke å si. Jeg skal forresten prøve å få lagt ut en videoblogg i morgen, så se frem til det. 

  Om dere har hatt eksamen, hvordan gikk det? Hva syns dere om bildene? 

 • eksamensmas

  Hei hei ♥

  I går kveld var jeg både på grillkveld og jeg var og festet, og i dag er jeg utrolig sliten. Men til tross for det så skal jeg faktisk pugge matte i dag, for jeg har nemlig matteeksamen i morgen. Så jeg får bare ta meg sammen, spise masse og legge meg tidlig i dag.   Et lite tips til sunn og god snacks - kutt opp masse frukt eller bær du liker og legg det i en søt skål, da frister det mye mer, og denne skålen som jeg har brukt er kjempe kjekk å ha til lett fingersnacks. Jeg håper dere får en litt mer spennende dag enn meg, og så snakkes vi når matteeksamen min er ferdig. 

  Har dere eksamen nå? Så det ikke godt ut? 

 • på hesteryggen

  Hei hei ♥

  I dag har vi kun pugget til matte eksamen, og etter skolen dro jeg og Marthe hjem til meg. Jeg har nemlig tatt bilder av henne og hesten hennes i dag, også fikk jeg til og med prøve å ri litt selv. Jeg legger kanskje ut noen av bildene jeg tok av Marthe senere, men så lenge så får dere se hvordan jeg så ut på hesteryggen. 

  Vi hadde egentlig tenkt oss ut i dag også, men nå brått kom regnværet og det har startet å tordne. Veldig kjipt siden det har vært så fint vær ellers i dag.

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene?

 • swan lake

  Hei hei ♥

  De to siste ukene har jeg og Marlene jobbet med en skoleoppgave der vi skulle style rollefigurer. Vi valgte at vi skulle kle oss opp til ballettstykket Svanesjøen, og på mandag tok vi alle bildene i et studio på skolen. Her er noen av bildene fra shooten, vi ble veldig fornøyde med mange av bildene. 
  Hva syns dere om bildene?

 • sommervarmen

  Hei hei ♥

  Da vi gikk ut fra skolen etter de første timene i dag så kunne man nesten ha trodd at vi gikk ut i syden, for i dag har det nemlig vært skikkelig varmt. Det er utrolig deilig med minst 25 grader, og jeg angrer for at jeg ikke tok på meg shorts i dag.   Etter skolen trente jeg en god stund, og det var deilig å endelig starte med treningen igjen etter russetiden. Nå skal jeg spise og se en episode av graceland, og deretter skal jeg regne litt matte.

  Har dere vært like heldige med været i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • dagens outfit - galaxy

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært så utrolig trøtt. Jeg var skikkelig søvning på skolen, sov på bussen og nå er jeg helt utslitt og må allikevel jobbe med matte. Det eneste jeg ser frem til nå er når jeg er ferdig med alle eksamner, det kommer til å bli kjempe digg. Her er dagens outfit. 

  Blazer H&M Topp Aner ikke Jeans Bik Bok Sko Din Sko Klokke CMYK Armbånd Ebay

  Forresten om noen vil ha en ny snapchat buddy så kommenter gjerne hva dere heter i kommentarfeltet, haha. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • 17. mai og russetoget

  Hei hei ♥

  I dag var jeg lenge igjen på skolen for å gjøre ferdig en skoleoppgave, og da jeg endelig kom hjem så spiste jeg middag og nå ligger jeg og slapper av. Jeg har tenkt meg ut en tur nå, og i kveld blir det nok litt mattelesing til eksamen. Her er noen bilder fra 17. mai og russetoget vårt. 


  Sofia, Spot og meg ♥


  Søte Marlene ♥


  Brodern og Herman intervjuet meg siden de jobber for avisen i byen.

  Hva syns dere om bildene? 

 • lips red as roses

  Hei hei ♥

  Nå koser jeg meg ordentlig med finværet, og vi hadde til og med brentball (endelig) ute i parken i dag som var utrolig deilig og ikke minst gøy. Jeg og Marlene har også tatt masse bilder til en skoleoppgave i dag, så jeg kommer nok til å legge ut litt bilder fra den shooten på bloggen enten i dag eller i morgen. Nå skal jeg slappe av litt i sola og deretter sette meg ned og gjøre litt nødvendige ting. 

  Null sminke minus leppene i dag. På grunn av shooten med Marlene så måtte jeg nemlig fjerne all sminken min etterpå, så da gikk jeg for litt naturlig resten av dagen. 

  Er dere like heldige og har det fine sommerværet hos dere? Hva syns dere om bildene? 

 • en fantastisk russetid

  Hei hei ♥

  Long time, no see? De siste dagene har vært utrolige, og jeg er ganske lei meg for at russetiden allerede er over. Jeg har vært med på utrolig mye gøy, og ikke minst laget masse nye minner med herlige folk. Tryvann, russedåp, overnatting med russen, Seiersten nok så mange ganger, russeknuter, mye tull og bare moro. Nå er buksen min skitten og stinker, jeg har fått hull i den og den er helt nedskrevet av medruss, og jeg har tatt 31 russeknuter. Jeg har blitt kjent med mange nye folk, og jeg kommer til å savne russetiden♥♥  Litt bilder fra de siste dagene ♥♥ Jeg skal også få lagt ut flere ordentlige bilder fra 17. mai, og nå skal jeg også starte med bloggingen for fullt igjen.

  Hadde dere en bra 17. mai? Hva syns dere om bildene? 

 • sneak peek

  Hei hei ♥

  I dag tenkte jeg og Marlene og egentlig ta bildene til den ene skoleoppgaven vår, men så fant vi ut at vi skal gjøre det neste uke istedet som er veldig bra siden vi fikk det litt hektisk i dag. Når det ikke gjelder skolen så er det få dager igjen til 17. mai, og russetiden slutter snart som er utrolig trist. Men før den tiden skal vi nok få tatt en del til knuter og få gjort en del gøyale ting. 


  Marthe og meg fra skolen i dag ♥


  En liten sniktitt på kostymene til meg og Marlene som vi da bruker til denne skoleoppgaven. Jeg kan legge ut bildene vi tar neste uke. 

  Hva syns dere om bildene? Ser dere frem til helgen? 

 • russebesøk og halsbetennelse

  Hei hei ♥

  I dag dro jeg og en del flere til ungdomsskolen og besøkte de gamle lærerne våre, og noen skulle også ta småsøsknene sine og spylte de ned med masse gørr. Det var veldig hyggelig, og vi fikk sett litt mer av den nye ungdomsskolen, den jeg gikk på er nemlig revet nå. Nå ligger jeg og slapper av med tv-serier på skjermen, og jeg tror jeg har fått halsbetennelse nå. Jeg er utrolig sliten, en mandel har hovnet helt opp og det er veldig plagsomt og ikke minst vondt når jeg svelger.   Det var også noen som lurte på om jeg kunne ta litt annerledes og nye bilder på bloggen, og jeg skal prøve å få bloggingen til å bli bedre så fort russefeiringen er over. Det er nemlig ikke så mye å blogge om når jeg kun går med russebuksa hver dag, men i morgen skal jeg i det minste ha med kameraet på skolen for å gjøre et skoleprosjekt, så da kan dere nok få se noen spennende bilder fra den oppgaven. 

  Hvordan har deres dag vært? Hva syns dere om bildene? 

 • russeoutfit

  Hei hei ♥

  I går aner jeg ikke når jeg sovnet, jeg ble brått skikkelig dårlig så da pakket jeg meg inn i dynen med en gang. I dag stod jeg opp og gikk ned til stranden for å se hvordan det gikk med dugnaden som foregår, og da slang jeg på meg russebuksa i og med at jeg skal gå med den på alle offentlige steder (det er en russeknute). Når det gjelder formen i dag så er jeg mye bedre, og jeg har tenkt meg ut allerede i kveld. Sånn her ser jeg ut akkurat nå.   Russebukse Russedress Genser H&M Skjorte Bik Bok Sko Vans Solbriller Cubus Pannebånd made by me

  Sminkefri og passe slitent ansikt. Jeg skal hoppe inn i dusjen nå og heller fikse meg ordentlig etterpå. Jeg håper dere får en fin lørdag, og kos dere i finværet om dere er like heldige med været som meg i dag♥

  Haha, hva syns dere om "dagens outfit"? 

 • velfortjent helg

  Hei hei ♥

  Da har jeg endelig helg, og den syns jeg virkelig er velfortjent etter at jeg har stått på så mye med skolearbeid denne uken. Det er selvfølgelig kjedelig å jobbe med skolearbeid, men det må alltid bli gjort for å komme videre, så nå blir det veldig deilig med helg. Jeg hadde naturfags fremføring i dag som gikk kjempe bra, og jeg fikk toppkarakter. I helgen skal jeg nok slappe av og kanskje feste litt videre på grunn av russetiden. 

  Noen bilder jeg nettopp var ute og tok. Endelig ser regnværet ut til å forsvinne, og himmelen har lettet nå og solen er heldigvis på vei frem.

  Hva er deres planer for helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • da hoppet jeg i havet

  Hei hei ♥

  Gjett hva jeg nettopp har gjort! Jeg tok imot den idiotiske utfordringen på facebook og hoppet i havet. Det var iskaldt, men jeg hadde heldigvis på meg våtdrakt og redningsvest, så da slapp jeg å drukne. Kvelden min i dag skal gå til å øve til naturfag fremføringen som jeg skal ha i morgen, og jeg skal stå på skikkelig så jeg kan få en bra karakter på den. 

  I og med at jeg har hatt mye å gjøre i det siste så blir jeg selvfølgelig sliten, spesielt når skolen blir kombinert med russefeiringen. Jeg har også begynt å bli syk nå, men det hindret meg ikke i å hoppe i havet forde, hehe. 

  Hva syns dere om bildene? Har dere tatt utfordringen om å hoppe i havet? 

 • room details

  Hei hei ♥

  I dag startet jeg dagen med frokost i en rundkjøring som er en russeknute, og utover dagen tok vi også russeknutene om å kjøre rundt en rundkjøring ti ganger, holde en finger i øret en hel skoletime og å tygge en hel hubba bubba pakke i en time. Jeg var også hos tannlegen i dag og fylte på fortennene mine, så nå er de helt rette. Ellers i dag har jeg sovet masse siden jeg ikke er helt frisk, vært med på talkshowet til Didrik og Herman (jeg måtte til og med være med på et prank ute), og nå skal jeg gjøre siste finishen til en naturfag fremføring. 

  I helgen ryddet og gjorde jeg litt om på rommet mitt, og det er så utrolig deilig! Jeg tok ut nesten alle pokalene mine fra rommet siden de er rene støvmagnetene, og nå føler jeg også at jeg har bedre plass til andre ting. Jeg tok ikke noen helhetlige bilder av rommet, bare romdetaljer.

  Har dere gjort noe gøy i dag? Hva syns dere om romdetaljene? 

 • rt headband

  Hei hei ♥

  Som russ så bestemmer man helt selv hvor mye vi vil gjøre ut av russetiden, hvor mye penger vi vil bruke selv og hva vi vil være med på. Som noen av dere kanskje har fått med dere så er jeg bare vandreruss, men jeg er fortsatt med i en gjeng på fem jenter der vi kaller oss "the walking drunk 2014". Vi har valgt å dra det ut litt ekstra, så derfor har vi både facebookside, logo, sang som er på vei, gensere, instagramkonto, og i dag lagde vi til og med våre egne russe hodebånd. Haha, her ser dere resultatet.   Vi gadd ikke å brodere på skrift, så derfor gikk jeg heller for sprittusjen. Det er utrolig deilig å være russ, vi kan tulle og finne på mye rart hele tiden, slippe å bry oss om hvordan vi ser ut, og selvom jeg er vandreruss så haiker vi for det meste med andre russevaner. 

  Hvor mye syns dere at man skal gjøre ut av russetiden? Hva syns dere om bildene? 

 • put my glasses on

  Hei hei ♥

  For øyeblikket prøver jeg å drukne mine sorger med iskrem som egentlig funker veldig dårlig, men det er godt forde. Jeg skal jobbe med en naturfag fremføring nå, og jeg har virkelig ikke motivasjon til å starte med det nå. I motsetning så har jeg skikkelig lyst til å trene nå, så jeg må si at motivasjonen min kommer til litt feil tidspunkter, jeg liker nemlig ikke å jogge ute på kvelden. Jeg satser heller på å trene i morgen, og nå får jeg bare stupe ut i skolearbeidet.  Ha en fin kveld ♥ Hva syns dere om bildene? 

 • fine maidager

  Hei hei ♥

  Denne dagen har vært en så avslappende dag, vi startet dagen med gymprøve, og deretter har vi kun hatt fri og timer der vi ikke har gjort så mye. Jeg hadde også kjøretime i fritimen, og det gikk veldig greit. Det har vært fint vær i dag men ikke så veldig varmt, men det er utrolig deilig med slike vårdager i mai. Nå sitter jeg og slapper av til musikk, og jeg må nok bruke litt av kvelden min til skolearbeid.   Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • bursdagen til marlene

  Hei hei ♥

  I går var jeg så sliten og trøtt så derfor orket jeg ikke å gjøre noe som helst den dagen. I dag i motsetning så har jeg fått sovet lenge, jeg startet dagen med en 4 km lang gåtur i det fine været, jeg har øvelseskjørt og nå jobber jeg med skolearbeid. Jeg orket aldri å legge ut bildene fra bursdagen til Marlene i går, så derfor kommer de ut nå. Vi fikk masse godt hos Marlene, satt ute og bare koste oss♥


  Marlene og Marthe ♥


  Marthe og meg ♥
  Marthe, Marcus og Henriette ♥


  Marthe, Henrik og Marlene ♥

  Har dere hatt en fin helg? Hva syns dere om bildene? 

 • hallo igjen

  Hei hei ♥

  I går kveld var jeg i bursdagen til Marlene som var utrolig koselig, og etter bursdagen holdt jeg på videre så derfor har jeg nesten ikke sovet noe i natt. Så til tross for at jeg er både sulten og kjempe trøtt nå, så har jeg faktisk fått gjort litt ut av dagen. Jeg har tatt konfirmasjonsbilder av Charlotte som ble veldig fine, og nå er jeg og Sofia hjemme alene og har tenkt til å lage oss god mat og slappe av♥
  Overtrøtt tjej, gosh jeg er så sliten!

  Hva har dere gjort de siste dagene? Hva syns dere om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits