instagram tips

Nå sitter jeg og fikser meg, vinduet er åpent og utenfor er det sol og blå himmel. Jeg har prøvd meg på adobe after effects idag, men jeg får virkelig ingenting til! Det er så irriterende. Jeg holder nemlig på å redigere en ny video, og jeg ville prøve ut noen ting i et annet redigeringsprogram. Apropos video så har jeg nettopp lagt ut en video om hvordan du kan "bli en bedre instagrammer", på collabkanalen jeg er med i. Jeg håper dere liker tipsene mine. 

Hva syns dere om tipsene? 

 • my passion for ananas

  Akkurat nå sitter jeg på skolen, spiser maten min som består av en stor posjon av bringebær, jordbær og banan, og egentlig bare venter på at alle andre skal bli ferdige. Idag er nemlig siste dag med strikking hvor produktet mitt er ananasgenseren jeg viste dere litt av i går. Vi skal se på produktene til hverandre og fremføre etterpå, men før det må alle bli helt ferdige med utstillingene sine. Dette innlegget ble altså forhåndsskrevet så dere leser dette litt etter at jeg har skrevet det. Men her får dere flere bilder fra den lille ananas-shooten min, jeg håper dere liker de.   At jeg sier "ananas" istedet for "pineapple" på engelsk er forresten bevisst, elsker ordet og frukten. Jeg håper selvfølgelig på at jeg får laget eller skaffet flere ananasting i nærmeste fremtid, haha. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • sneak peek

  Nå skal jeg lage gode men ikke hjemmelagde pannekaker, haha. Latskapslivet. Jeg føler at jeg faktisk har vært litt produktiv idag, jeg har tatt bilder til en skoleoppgave og filmet en ny video som er til et lite samarbeid. Apropos det med å ta bilder, det er alltid like pinlig. Jeg tror ikke jeg klarer å telle alle personene som har snakket med meg når jeg har vært ute og tatt bilder eller filmet her i Danmark. Idag tok jeg bildene på mitt nye favorittsted, som er rett bak et bygg hvor det jobber en del folk. En mann ropte ut av vinduet om jeg "NEED HELP", og en annen spurte om jeg hadde photoshoot. Jeg må jo selvfølgelig alltid bare svare og smile, men innimellom skulle jeg ønske at de bare lot meg ta bildene og så gå hjem. 

  Dette er en liten sneak peek på bildene jeg tok. Jeg skal selvfølgelig dele flere med dere senere. Jeg har også lagt ut et bilde på instagra, følg meg gjerne: emmabrathen. Ananasgenseren er forresten laget av meg, så det var derfor jeg skulle ta disse bildene. Jeg er så obsessed med ananas, så da vi kunne tegne mønster selv til våre strikkeprodukter ble det selvfølgelig denne kule frukten. 

  Hva syns du om bildene, vil du se flere? 

 • ny sminke fra bangerhead

  Idag har jeg vært ute og tatt bilder til en skoleoppgave, og nå har jeg pakket meg inn i morgenkåpen igjen og har fri resten av dagen. Forrige uke mottok jeg en pakke fra Bangerhead.no. Jeg fikk velge en del produkter fra siden dems, og jeg er så fornøyd med alt jeg har fått. Under ser dere en video hvor jeg åpner pakken og viser alt innholdet. Jeg håper dere liker den!  

  Hva syns dere om videoen? Har dere bestilt noe fra bangerhead før? 

 • spring outfit

  Jeg elsker vår. Trærne og bakken blomstrer, fuglene kvitrer dag ut og dag inn, varmen kommer endelig og det er tid for 17. mai, grilling ute og avslappende dager i parken. Akkurat nå sitter jeg på flyet tilbake til Danmark, jeg har nemlig vært i Norge en uke for å feire 17. mai hjemme med familien og venner. Vi flydde nettopp over Fredrikstad, det er merkelig å se ned på stedet jeg nettopp har vært. Heldigvis er det ikke så lenge igjen til sommerferien som jeg skal tilbringe i mitt kjære hjemland.   Outfit// Genser/Vila, Cardigan/Bik Bok?, Jeans/Bik Bok, Olajakke/Pull and Bear, Solbriller/Ray Ban, Sko/New Balance

  Jeg var i Oslo på torsdag for å møte en hel gjeng med youtubere. Jeg hadde en utrolig morsom dag og jeg kan fortelle mer om den senere. Outfitet er fra den dagen, for da tok vi nemlig noen bilder da vi var på Akerbrygge. Det var så utrolig fint der, jeg elsket blomstertrærne som farget opp hele området der. 

  Hva syns dere om outfitet? 

 • rockin' these sunglasses

  Sola skinner igjen, og jeg har allerede vært en tur ute idag. Jeg har vært på butikken og ellers tittet litt i butikker, og jeg tenker meg ut en tur igjen nå. Jeg har bodd i denne byen i Danmark en liten stund nå, men jeg har ikke akkurat sett hele byen enda. Jeg pleier noen ganger å gå turer eller ta meg en joggetur rundt steder jeg ikke har vært, så det fikk jeg litt lyst til nå og. Jeg lengter etter å komme meg ut i naturen og skal sette kursen på sykkelen min mot noe skog. Å trene ute midt i byen er ikke det morsomste, så det hadde vært fint om jeg hadde funnet noen turstier i en skog hvor jeg kunne jogget noen turer.  Dette er dagens outfit, egentlig veldig avslappet. Selvom det er sol ute så er det ikke så varmt, så jeg tenker å kle på meg litt ekstra før jeg går ut. Ellers i kveld skal jeg bare jobbe med skolearbeid. Jeg fikk gjort masse i går kveld, og føler jeg jobber best om kvelden. 

  Hva er deres planer for idag? Hva syns dere om bildene? 

 • this is spring

  Været er noe merkelige greier, først er det sol og blå himmel, og plutselig begynner det å hagle så mye at det høres i hele leiligheten. Selvom det har vært mye uvær i det siste, blant annet lyn, torden og enda mer haggel i går, så har jeg vært så heldig og hatt noen dager med varme og sol. Jeg har fått nytet de dagene ute med en venninne i timesvis, og jeg håper været blir som det fremover for jeg lengter allerede etter varmen. 

  Denne uken var jeg og Marte forresten ute for å ta noen bilder til en skoleoppgave. Jeg har sydd et skjørt og har designet en kleskolleksjon, og da trengte vi noen bilder til den avsluttende salgsmappen som skal vises frem og vurderes. Jeg fikk mange fine, vårbilder med skjørtet jeg har sydd, og under ser dere en liten sneak peak. Jeg tenker å legge ut noen flere bilder senere. 

  Så denne skoleoppgaven det er snakk om er altså den jeg jobber med denne helgen. Jeg har forresten fått stor etterspørsel om å skrive litt om skolen jeg går på, hvordan det er og hva jeg gjør her, så jeg tenkte å poste det en av de neste dagene. Om dere lurer på noe om min fashion utdannelse så må dere gjerne spørre i kommentarfeltet så svarer jeg på alt i et innlegg. 

  Hva syns dere om bildene?

 • spring outfits

  1. mai aka fridag, hvor deilig er ikke det? Jeg ligger fortsatt i sengen fordi jeg bare har sett noen serier og gjort unna noen ting på macen, men jeg skal ta en tur ut nå. Denne helgen blir absolutt en inne-helg, for jeg har masse skolearbeid jeg skal gjøre ferdig. Jeg skal også prøve å oppdatere hver dag fremover og starte å blogge ordentlig igjen. Under er et våroutfit jeg brukte for noen uker siden. Jeg har lagt ut en video med dette outfitet + fem andre outfits for våren, så sjekk absolutt ut videoen som ligger nederst i dette innlegget. 

  Topp / Bik Bok, Bukse / H&M, Sko / New Balance, Hatt og solbriller / Ebay 

  Hva syns dere om våroutfitsene? 

 • Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits