Linkerunde

Hei hei ♥

Da tenkte jeg å ha en liten linkerunde. Så nå får dere sjansen til å dele bloggen deres med flere, og kanskje dere får noen flere lesere hvis dere blir linket av meg? Kanskje jeg også blir fast leser av akkurat din blogg. Så legg igjen en kommentar med bloggadressen din, så linker jeg 2-3 blogger. 

 

Er du med? 

 • Sommer antrekk - America

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en treningsøkt med broren min, og nå er det rett ut igjen for å ta bilder med søsteren min. Her får dere et nytt sommer antrekk som jeg har satt sammen, som er Amerika inspirert.


  Topp/H&M, Shorts/Random butikk i Smögen, Smykke/Bik Bok, Solbriller/Cubus, Neglelakker/H&M og Cubus. 

  Hva syns dere om antrekket? Kunne dere gått med det selv? 

 • Good morning

  Hei hei ♥

  Sola stikker fram bak skyene, og vannet glitrer. For en fin morgen, eller hva? Det er meldt fint vær i hele dag, så det skal jeg prøve å få utnyttet bra. Jeg må hvertfall få ta litt bilder ute i dag. Dagen min startet med en god frokost, frukt, bær og kesam. Nå sitter jeg i bare pysjen, men jeg får vel snart kle på meg. 


  Hva syns dere om bildene? Hva skal dere gjøre i dag? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og holder på med litt blogg greier, som headere og bloggdesign. Det er tydeligvis mange som gleder seg til det nye gratisdesignet mitt, så HER kan dere se en liten sneak peak. Jeg tror det blir det designet, men jeg er ikke helt ferdig enda. Dere må også sjekke ut bloggen til Kristine Ullebø, for jeg har laget headeren hennes! Men over til noe annet, her er dagens outfit:

  Dagens Outfit// Genser/Monki, Topp/H&M, Bukse/Tally Weijl, Sko/Vans.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Sommer antrekk - Aztec & Blomster

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten bytur. Jeg møtte to koselige jenter som heter Rosanne og Erika, så vi gikk rundt i byen, og satt på Waynes, og etterpå på kebab stedet. Her får dere et fint sommer antrekk som jeg har satt sammen, litt aztec print og blomster. 


  Topp/Urban, Shorts/Urban, Blomsterkrans/H&M, Smykker/Glitter, Gina Tricot, Bik Bok og DIY.

  Hva syns dere om antrekket? Ville dere gått med det selv?

 • Nytt treningstøy fra 2XU

  Heihei ♥

  I dag startet jeg dagen med en joggetur, i det nye treningstøyet mitt! Pappa kom hjem med treningstøy fra 2xu til oss i går, jippi♥ Det er super digg å ha på seg, og utrolig bra. Vanligvis er det jo skikkelig dyrt å kjøpe det i butikken. Det koster sikkert rundt 600-800 kr for toppen, og 1000 kr for tightsen, tror jeg. 


  Haha, å så sterk! Når jeg starter på treningssenter, så skal jeg helt klart starte med å trene masse mage og armer, for det trenger jeg virkelig.

  Hva syns dere om treningstøyet? Har dere noe fra 2xu selv? 

 • Løveis

  Heihei ♥

  Nå har vi nettopp kommet hjem fra butikken, og snart blir det maat♥ Det er helt sykt hvor mye man kan elske mat. For øyeblikket så sitter jeg og ser gjennom plagg jeg har skikkelig lyst på, på Sheinside. Jeg har tenkt til å kjøpe meg noen plagg, men jeg vet ikke hvilke enda. Jeg jobber også med et nytt gratis design, så nå må dere glede dere til det kommer ut! For det blir veldig fint, det syns jeg da hvertfall. 

  Måtte jo bare pose i kosebuksen, og med løveisen i hånden da, haha. (Originalt: lion is) Jeg begynner også å bli flinkere med kameraet mitt nå, så nå blir bildene mine på bloggen mye finere framover, spesielt outfits bildene. 

  Liker du løveis? Gleder du deg til at mitt nye gratisdesign kommer ut? 

 • Sommer antrekk

  Heihei ♥

  I dag er jeg bare inne og slapper av, og jeg tenker å kanskje ta en tur til byen i morgen. Det er utrolig deilig med ferie. I motsetning til skoledagene, så sover jeg nå minst 11-12 timer hver natt, istedet for 5-6 som jeg gjorde når det ikke var ferie. Her får dere et sommer antrekk jeg satt sammen, jeg har tatt flere slike bilder, så det kommer litt av det framover. 


  Topp/Bik Bok, Skjørt/H&M, Blazer/H&M, Solbriller/Bik Bok, Armbånd/Glitter, DIY og Gina Tricot.

  Dette antrekket var egentlig det jeg skulle ha på meg i dag, men så fant jeg fort ut at det ikke var så varmt som jeg trodde. Så nå har jeg skiftet til kosebukse og en deilig, knitted sweatshirt. 

  Hva syns dere om slike antrekks innlegg? Hva syns dere om antrekket? 

 • Fun

  Heihei ♥

  Nå holder jeg på å lage pannekaker til middag, og etter at jeg har spist, så blir det film og kjeks med små søsknene mine. Små og små, de er bare 1 1/2 år yngre enn meg da. Vi skal se om vi finner en action film, siden jeg satser på at Didrik ikke vil se en typisk jentefilm. Jeg tror også kjæresten til Sofia kommer etterpå. Her er noen bilder vi tok istad, med mamma sine luer. 


  Lik siden hennes HER ♥

  Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit - Floral

  Heihei ♥

  I dag har jeg slappet av og sett på tv-serier med Sofia, og så fikset vi oss og gikk ut og tok bloggbilder. Deretter så hjalp vi mamma med å ta bilder av tingene hun har laget, og jeg opprettet en facebook side for henne, dere kan like den HER. Jeg og Sofia er også modellene hennes, så vi tok litt forskjellige bilder med luene hennes. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/Bik Bok, Tights/Pull & Bear, Sko/Din Sko, Smykke/Gina Tricot, Ring/Accessorize. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Bytur

  Heihei ♥

  I dag er det helt elendig vær, så vi bestemte oss for at vi måtte finne på noe annet enn å bare sitte hjemme. Så jeg, Sara og pappa dro til Gamlebyen og spiste på cafe. Det var koselig, men vi var der ikke så lenge. Nå skal jeg snart rigge dobbelseng nede, og antageligvis se på tv-serier eller film med søstrene mine. Her er noen bilder fra byturen i går, med Sofia. 

  Jeg håper dere er litt heldigere med været enn meg i dag, også må dere kose dere masse i dag!

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Innkjøp

  Heihei ♥

  Nå har søsteren min kommet, og kjæresten til Sofia, så nå blir det snart familie-bursdags middag. I dag når jeg var i byen med Sofia, så fikk jeg kjøpt med meg noen fine ting til meg selv. Så her får dere dagens innkjøp.  Skjørt og shorts fra H&M, 75,- (De er helt svarte, de ble bare litt lyse på bildene)

  Sminkekost fra Cubus, 179? kr, neglelakkfjerner fra Cubus, 79/89? kr, sminkefjerner fra H&M, 39? kr. Er ikke helt sikker på prisene. 

  Hva syns dere om dagens innkjøp? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  I dag har jeg vært en liten tur i byen med Sofia, og nå har vi nettopp kommet hjem. Vi sitter og ser på Madagaskar 3, og spiser pringles. I dag har også pappa bursdag, så da kommer Sara (storesøster) etterpå, og vi skal spise god middag og dessert, nam nam ♥ Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Topp/H&M, Skjorts/Sydd selv, Sko/Vans, Jakke/H&M, Armbånd/Gucci.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • St. Hans aften

  Heihei ♥

  I dag har jeg vært den rene slappfisken! Jeg våknet ikke før 14.00 i dag, og jeg har kun sittet og laget bloggdesign i hele dag. I går derimot, så var det jo St. Hans aften. På dagen så jeg på film med Sofia, Enya og Marthe, også lagde vi fastelavens boller. På kvelden kjørte jeg, mamma, pappa og Spot en tur ut med båten, og så på St. Hans bålet. 

  Nam!

  Sofia, Marthe og Enya. Ingen sminke nei. 

  Hva gjorde dere i går på St. Hans aften? Hva syns dere om bildene? 

 • Gårsdagen

  Heihei ♥

  I dag er jeg så sliten, og jeg har ikke gjort noe annet enn å sove lenge, vært og handlet godteri, og sett på film i dag. Kvelden i går var bra, og dekknavnene til jente- og guttebussene ble Primadonna 2014, og Ringreven 2014. Det var masse folk der, men politiet kom og stengte festen tidligere, og det var litt kjipt. Det var noen som havnet på sykehuset, og det kom til og med i avisen i dag!   Bilde fra gårsdagen, Line, Leo og meg. Tatt med iphone, så elendig kvalitet. / Også burde dere høre på sangen til jentebussen: 

  Hadde dere en bra kveld i går? Hva syns dere om sangen deres? 

 • Getting ready for tonight

  Heihei ♥

  Nå skal jeg snart til byen, og på dekknavnsslipp fest for to av Fredrikstad bussene! Jeg drar dit med Line, men jeg kjenner også mange andre som skal dit i kveld. Det blir sikkert bra, og jeg gleder meg til å høre hva dekknavnene dems er. 

  lYtfST on Make A Gif, Animated Gifs

  Haha, lagde en gif mens jeg fikset meg istad. Jeg håper dere alle får en super kveld, uansett hva dere gjør! 

  Hva gjør dere i kveld? 

 • Gårsdagens innkjøp

  Heihei ♥

  I går så var jeg som sagt en tur i byen, og da fant jeg meg noen fine ting som jeg fikk med meg hjem. Så her er innkjøpene mine fra i går. 

  H&M, 199 kr

  H&M, 49 kr

  H&M, 149 kr

  Jeg kjøpte alt så jeg kunne bruke det sammen. Nå sitter jeg og ser på Walking dead med broren min, og etterpå må jeg fikse meg ferdig til i kveld. Jeg skal nemlig på Dekknavnslipp, så det blir nok gøy. 

  Hva syns dere om innkjøpet? 

 • Flowers & Accessories

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist god middag, og etterpå skal jeg se på VG lista 2013! Jeg skulle egentlig ta bilder av innkjøpene mine istad, men så ble det plutselig skikkelig mørkt ute, og så begynte det å regne.. Og jeg som hadde tenkt til å ta bildene ute. Men da får jeg heller ta bilder og vise dere i morgen. Her er noen bilder jeg tok sist helg.   Jeg tror kjolen er fra Bik Bok, og smykkene er fra Bik Bok, glitter, gina tricot, kreta osv. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit - London

  Heihei ♥

  I dag har jeg vært en liten tur i byen, og jeg fikk kjøpt meg noen plagg som jeg skal vise dere etterpå. Det er helt sykt varmt idag, 27 grader, og det er så herlig! Men tross den varme temperaturen, så er det overskyet nå, og det er meldt regn og torden senere i dag. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Topp/Random butikk i Smögen, Shorts/Bik Bok, Sko/Vans, Jakke/H&M, Armbånd/Gucci. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Filmkos

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett en fin film med Sofia, nemlig Love and honor. Liam Hemsworth har hovedrollen i filmen, og herregud så kjekk han er! Vi lagde også kesam med frukt, som er så utrolig godt. Jeg går aldri lei av det! Nå skal jeg se en til film før jeg legger meg, det blir nok en skikkelig jentefilm. 

  Sofia
  → Liam♥

  Hva gjør dere i kveld? Har dere sett Love and Honor? 

 • On the road again

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp lastet ned masse ny musikk til ipoden min, som endelig var på tide! Nå tenker jeg å lage meg noe middag, og så skal jeg kanskje se en film etterpå. Det er deilig å få slappet av første feriedag.  Bildene er tatt i helgen. Jeg har faktisk klipt meg enda kortere nå (som dere ser i forrige innlegg), så jeg tenkte å vise før/etter bilder etterpå. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Wihuu, da er det SOMMERFERIE♥♥ Jeg har gledet meg til denne dagen så lengee, og nå har endelig den velfortjente ferien kommet. Vi har hatt felles avslutning med skolen i dag, og spist kake og kost oss. Det har også vært fint vær og sol i dag, så da bestemte jeg meg for å gå med shorts. Jeg håper det blir helt supert vær hele sommerferien. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Topp/Bik Bok, Shorts/H&M, Skjorte/Vero Moda, Sko/Økonomi sko, Armbånd/Gucci.

  Jeg er alltid sen med planleggingen av sommerferien, og jeg pleier egentlig bare å ta ting som det kommer. Så hittil så har jeg ikke noen spesielle planer, bortsett fra dekknavnsslippet til Fredrikstad bussene til helgen, også har jeg tenkt til å ha en "søskenbarn" kveld, med alle søskenbarna i familien min. Vi hadde det i fjor, og det var veldig koselig. 

  Hva er planene deres for sommerferien? Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Neon

  Heihei ♥

  Nå er jeg så sliten, og jeg blir heller ikke særlig oppmuntret av været ute, grå himmel og regn. Jeg har tenkt til å legge meg nå snart, ja så tidlig faktisk. Jeg har bare en dag igjen, og så er det velfortjent ferie. Vi skal bare ha felles avslutning med skolen i morgen, og så spise kake, så det blir nok kos. Her er noen tilfeldige bilder jeg nettopp tok.   Hva syns dere om bildene? Har dere allerede ferie? 

 • Vintage

  Heihei ♥

  I dag var jeg på museumet i Gamlebyen med klassen, og vi ble fort ferdige, så da sluttet vi tidlig. Nå er det bare en dag igjen, så er det sommerferie♥ Nå skal jeg slappe av, og se den nyeste episoden av Pretty little liars, ahh det er så spennende! Her er noen bilder jeg tok i går, med et gammelt canon kamera som ikke virker lengre.   Jeg hadde på meg to kjoler, så puppene mine ble helt skvist, haha, det var så deilig å få det der av meg igjen!   Hva syns dere om bildene? 

 • Emma's snakkis

  Heihei ♥

  I dag har jeg laget en liten videoblogg til dere, som jeg bare kaller Emma's snakkis! Jeg skal prøve å ha det litt oftere, men bare hvis jeg finner på noe jeg kan snakke om. Jeg kan for eksempel snakke om hva jeg har gjort den dagen, eller andre tilfeldige ting. Håper dere liker videoen, ENJOY!


  Ta på tannhjulet -> HD!

  Hva syns dere om videoen? 

 • Watermelon

  Heihei ♥

  I dag har jeg fått tatt masse bloggbilder, og nå skal jeg lage en videoblogg! Jeg har ikke så sinnsykt mye kreativitet til videobloggen nå, men jeg får håpe at jeg kommer opp med noe bra. Enten så blir den bra, eller veldig, veldig klein. I dag gjorde jeg noe som jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, nemlig å spise en sånn hel vannmelon bit! Så jeg hadde det litt morsomt med kameraet, og tok litt bilder i samme slengen. 

  Nam, vannmelon ♥ ♥

  Hva syns dere om bildene? Flere enn meg som elsker vannmelon? 

 • Ut på tur

  Heihei ♥

  I dag stod jeg opp, og så gikk jeg en tur i skogen med mamma og Spot. Det er utrolig fint vær ute, og kjempe varmt! Jeg tok med meg kameraet, så her er litt bilder fra turen. 

  Verdens søteste mamma ♥

  Spot i farta!  Nå skal jeg starte på alle blogg greiene, som jeg skal få gjort i dag. Først skal jeg fikse på et bloggdesign, så skal jeg ta bilder ute, og i kveld når jeg bare skal sitte inne for å slappe av, så skal jeg prøve å få laget masse headere til dere, og kanskje starte på et gratis design. 

  Høres ikke det bra ut? Hva syns dere om bildene? 

 • Good night

  Heihei ♥

  I dag har jeg hatt en veldig avslappende, men koselig dag, og i morgen så har jeg fri igjen. Da tenker jeg å prøve på å lage masse kule ting til bloggen, slik at jeg får mange, varierende innlegg framover. Jeg skal hvertfall lage en videoblogg, ta en del forskjellige bilder med forskjellige motiver, og lengre enn det har jeg ikke kommet. Nå skal jeg hvertfall legge meg, og se på enten Gossip girl eller en fin film.   Hva syns dere om bildene? Har dere noen kule ideer til hva jeg kan lage til bloggen? (Innlegg, videoer osv) ♥

 • Summerday

  Heihei ♥

  I dag har jeg vært i byen med Sofia, Marthe og Sofie, og nå er vi hjemme igjen. Jeg, Sofia og Sofie ser for øyeblikket på film, Crazy stupid love. Jeg og klassen har også fått fikset slik at vi får fri i morgen, så det blir så deilig med 5 dagers helg! Ikke lenge igjen til ferie heller. 

   

  Sofie og Sofia

  Litt bilder fra i dag. Jeg håper dere alle har like fint vær som meg nå, og nyt det ordentlig! 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Når jeg stod opp i dag, og sjekket været på temperatur måleren, så stod det 35!!! grader. Jeg tror ikke at det er så varmt, det var nok fordi at sola hadde steket på måleren før jeg stod opp. Men det er sol og varmt forde, og nå skal jeg snart ta meg en tur til byen. Vi har fri fra skolen i dag, og fri nesten hele dagen i morgen også. Og så er det jo bare onsdag og torsdag, og så har vi sommerferie, woho♥ Her er dagens outfit.  Dagens Outfit// Topp/Mamma sin, Shorts/Urban, Skjorte/Monki, Armbånd/Bik Bok, Gina Tricot og DIY.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Hvorfor må alle framstå som perfekte?

  Heihei ♥

  Jeg skriver nesten aldri slike "viktige innlegg", men nå må jeg bare få ut mine "frustrasjoner" og meninger. Jeg skal ikke legge skjul på at det er mye kroppspress nå i dag, for dette er jo noe ærligtalt alle har fått med seg. Ikke bare er det om å gjøre å ha flatest mage, og smalest midje, men man skal også ha et perfekt ansikt. Ingen kviser eller urenheter, og er du ikke fornøyd med leppene, ja da kan du jo bare ta restylane.

  Hvis du eier en blogg, og skal legge ut noen bilder av deg selv, så kan du enkelt og greit redigere dem først. Kviser og føflekker kan retusjeres bort, og huden kan "blurres", slik at den blir helt "jevn og fin". Men i følge meg, så er dette helt på tryne. Bloggere legger ut bilder av seg selv, i håp om å være perfekte nok. Men egentlig legger de ut bilder av seg selv, med et uoppnåelig perfekt ansikt. Det er ingen som ser slik ut i virkeligheten, de redigerer seg nesten helt umenneskelige. 

  Dette er et eksempel på hva jeg mener. Ser dere hvor enkelt det er å redigere seg perfekt? Hadde jeg vært like desperat som flere andre bloggere, så hadde nok jeg også redigert meg slik hver eneste dag. Men for meg så blir dette helt feil. For jeg er et levende menneske, som faktisk får kviser, og ikke en barbiedukke. Jeg syns det er greit at man kan fjerne noen grusomme kviser, hvis du har tatt et veldig nærbilde av deg. Men å blurre ansiktet, og redigere seg tynnere, det blir å gå for langt. I dagens samfunn, hvor har vi fått disse ideene av å være perfekte? Jo, nemlig media. Modeller for eksempel, er store forbilder for andre. Man har lyst til å se ut som dem. Men til og med modeller er ikke så perfekte som vi tror. De har også føflekker i ansiktet, får kviser, men allikevel så redigerer de bildene av modellene også, og da skaper de et uoppnåelig ideal for de som ser opp til dem.

  Jeg må ærlig si at uten bloggen min, så tror jeg aldri at jeg hadde hatt en like bra selvtillit som det jeg har nå. Selvfølgelig er det ting som jeg gjerne vil forbedre med meg selv, som for eksempel flatere mage, og mer muskler i armene. Men dette er noe jeg selv kan gjøre noe med. Når det gjelder hvordan man ser ut, så må man bare lære seg det at man skal være fornøyd med hvordan akkurat DU ser ut. For alle er spesielle, og så fantastiske og fine på hver sin måte. Utseende ditt er det eneste bare du i hele verden har, og hvorfor skal du ikke være glad over det? Du har noe som ingen andre har. 

  Jeg er fornøyd med utseende mitt, og det er ikke noe spesielt jeg er veldig misfornøyd med. Jeg er også veldig heldig når det gjelder leserne mine på bloggen, altså dere. Jeg får hele tiden kommentarer om hvor pen jeg er, og jeg kan ikke huske sist jeg fikk en negativ kommentar. Jeg tar meg ikke nær av slike "hat-kommentarer" uansett, de kommer inn den ene veien, og ut den andre. Men jeg vil bare si tusen takk til dere som leser bloggen min, og gir meg alle disse fine tilbakemeldingene! Det er utrolig hvor mye det dere skriver til meg, styrker meg og den jeg er. Så jeg vil at dere skal huske på det, at det er viktig å ta vare på de menneskene som er rundt deg. Syns du de ser fine ut en dag, ja så si det til dem. Det er kanskje bare noen små ord for deg, men en så stor glede for andre. Og ikke minst, vær fornøyde med dere selv. "Perfekt" er bare et teit ideal, og jeg syns det er viktigere å vise seg for den man virkelig er, enn å gjemme seg under lag på lag med redigering.

  Hva syns dere om innlegget? Er dere enige/uenige? 

 • Flower print

  Heihei ♥

  I dag har jeg egentlig ikke gjort noe annet enn å kle på meg, og se masse på Gossip girl. Jeg har kommet til den siste sesongen nå, og jeg må si jeg forstår mye bedre nå hvordan Dan har kunnet være Gossip girl hele tiden. Nå har jeg faktisk tenkt til å rydde litt i skapet mitt, og så prøve på å lage en videoblogg. 

  Noen bilder jeg nettopp tok. Jeg elsker blomstermønster, og egentlig alt som har noe å gjøre med blomster! 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Koselig dag

  Heihei ♥

  I dag har jeg vært på lang tur med Amalie og hundene våre, og deretter så dro vi hjem til meg. Vi har sett to filmer med Sofia, Wildchild og 17 again. To filmer det er umulig å gå lei! Jeg elsker de filmene, og Zac Efron er serriøst helt umenneskelig kjekk i den filmen. Vi har også spist middag med middags gjester, og for øyeblikket slapper vi bare av, og etterpå blir det nok dessert.   Amalie og meg ♥

  !!!

  Jeg har ikke vært så flink til å ta bilder i dag, men dette får holde. Ha en kjempe fin kveld alle sammen ♥

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Batman Sweatshirt

  Heihei ♥

  Som jeg skrev om tidligere, så var det eneste vi gjorde på skolen i dag, nemlig å sy ferdig plaggene våre og rydde. Plagget jeg har sydd, er en Batman genser, haha. Jeg hadde så lyst på en batman genser, så jeg bestemte at jeg like så godt kunne lage det på skolen. Batman symbolet er brodert på symaskin.   Det tok ikke lang tid å sy genseren, og det var kjempe enkelt. Broderiet var det eneste som tok litt tid, for man må bruke et litt avansert program for å få det riktig. Men jeg ble veldig fornøyd, og jeg må jo helt klart bruke den! 

  Hva syns dere om genseren jeg har sydd? 

 • Herlig

  Heihei ♥

  I dag har vi kun sydd ferdig plaggene våre, og vasket/ryddet på skolen. Jeg har ikke blitt trekt opp i eksamen, og jeg er 99% sikker på at jeg ikke blir trekt opp på mandag heller, så det er deiliiig♥ Så nå har jeg langhelg, altså fri på mandag. Vi har også fri fra engelsk timene på tirsdag, og nå prøver vi i klassen å få til fri fra de andre timene også. Tenk så deilig å få fri helt til onsdag, og så er det to dager, og så sommerferie.

  Hvordan jeg ser ut i dag! Jeg har ikke noen spesielle planer for helgen enda, men jeg starter hvertfall denne fine fredagen med å se noen episoder gossip girl, og spise litt frukt med kesam. 

  Hva skal dere gjøre i helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • Hakuna Matata

  Heihei ♥

  Hakuna Matata, no worries. I morgen er det trekk for eksamen, men alle som kan komme opp har fått en sms om det i dag, og siden ikke jeg har fått det, så kommer jeg nok ikke opp i morgen. Men jeg kan komme opp på mandag også, men jeg er ikke så bekymret. Jeg har ikke noen følelse for at jeg kommer opp. I dag har jeg klart å sove bort andre dagen min på rad, applaus til meg. Jeg hadde egentlig tenkt til å dra på min aller siste dansetrening, men når jeg våknet, så hadde treningen startet for en time siden.   Slik ser jeg ut i dag! Det har vært skikkelig deilig å daffe rundt i pappas hettegenser, hehe. Nå skal jeg se litt Gossip girl, og prøve å ikke sovne igjen. 

  Hva har dere gjort idag? Hva syns dere om bildene? 

 • Finito

  Heihei ♥

  I dag har jeg bokstavelig talt sovet bort hele dagen. Jeg kom hjem fra skolen, så en tv-serie, og så sovnet jeg i "godstolen" i stuen. Det var ikke særlig behagelig å sovne i den, det var utrolig hardt. Så sovingen skylder 0 blogging fram til nå. På skolen i dag hadde vi design og tekstil eksamen, så nå er det skikkelig deilig å være ferdig med den. En av de dagene framover kan vi bli trekt opp til muntlig eksamen i tillegg, men jeg har på en følelse at vi ikke kommer opp, jeg krysser fingrene for det.

  Jeg har ganske bustete hår nå, etter av å sovet en stund. Også et tullebildee

  Nydelig altså. Haha, jeg vet at jeg ikke kler briller, så takk og lov for at jeg ikke bruker det til vanlig! Nå skal jeg se litt mer tv-serier, og sove litt mer. Ha en fin kveld alle sammen! ♥

  Hvilke eksamner har dere kommet opp i år? Er dere klare for ferie?  

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og ser på paradise hotell, og slapper av maks før jeg skal ha eksamen i morgen. Jeg har for det meste slappet av i dag, og nå før jeg legger meg, så skal jeg lese litt ekstra til eksamen. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Topp/Vet ikke, Skjørt/H&M, Sko/Vans, Jakke/River Island, Solbriller/Cubus. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Ukens Spørsmål #18

  Heihei ♥

  Da har jeg svart på ukens spørsmål nummer 18 på video, og jeg gjorde videoen veldig kort, slik at det ikke skulle bli kjedelig å se den. Håper dere liker videoen, så ENJOY!


  Tannhjulet -> kvalitet -> 1080 (HD)

  Hva syns dere om videoen og svarene? Noe dere lurer på til neste gang? 

 • Snart sommerferie

  Heihei ♥

  Åh, en dag igjen, så er jeg ferdig med eksamen! Jeg krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp i muntlig i eksamen i tillegg, for jeg er så klar for ferie nå. Det har vært så fint sommervær de siste dagene, og de har jeg utnyttet godt. Jeg håper været blir like bra til sommerferien. Her er noen bilder fra søndagen, da vi koste oss ute på terrassen, med kortspill og godteri.   Ser ikke det over godt ut? Nam nam, nå ble jeg veldig fristet selv. Jeg får nøye meg med cookies jeg har, og nå skal jeg slappe av med gossip girl på skjermen. Jeg har utrolig vondt i ryggen, og klarer nesten ikke å bøye meg. Jeg skjønner ikke hva som skjer med kroppen min, den bare streiker helt. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp vært ute og tatt litt bilder, og det er skikkelig varmt ute! Så deilig med sommervær nå. Men jeg er så sliten, så nå skal jeg sette på en film som heter Beautiful creatures, og bare ligge rolig i noen timer. Jeg har så vondt i rumpa fra da jeg syklet på det grusomme setet i går, og støl fra gårsdagens trening. En ting som er sikkert, er at jeg skal kjøpe meg en ny sykkel, med kjempe deilig sete, haha. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Genser/Zara, Tights/Bik Bok, Sko/Vans, Solbriller/Bik Bok.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Purple flower

  Heihei ♥

  I dag har vi hatt forberedelsesdag til design og tekstil ekamen, og det skal vi også ha i morgen, og på onsdag er det eksamen. Jeg har sittet og sydd en prøvelapp i hele dag, og man blir ganske lei når man har holdt på med det samme en stund. I dag skal jeg lese litt til eksamen, gjøre ferdig en bloggdesign jobb, og redigere den nyeste videobloggen min. Her er noen bilder jeg tok for noen dager siden, men jeg har ikke fått postet dem før nå.   Jeg elsker våren og sommeren, for da vokser det så mange, fine blomster overalt! Jeg gleder meg til å ta bilder i sommerferien, da finner jeg nok masse fint jeg kan ta bilde av. 

  Har dere hatt eksamen? Hva syns dere om bildene? 

 • Solviken

  Heihei

  I går kveld var jeg på stranden Solviken, med Sofia, Didrik, Christoffer og Enya. Vi var der i flere timer, og grillet og bare koste oss. Senere på kvelden tok vi buss hjem, og det var så deilig å komme hjem, for det var så mye mygg ute! Når vi kom inn så vi på film, Scary movie 5, som var skikkelig teit, haha.

  Enya

  Sofia og Christoffer  Didrik

  Nå skal jeg dra og trene med Sofia og Didrik, ha en finfin kveld alle sammen! 

  Hva har dere gjort denne helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • Sommerkos

  Heihei ♥

  I dag har vi vært på butikken og kjøpt masse digg, og så satt vi ute i solen lenge, og spilte kort og pratet. I går var jeg hos Ingelin, og vi var nesten bare ute i det fine været. Vi kjøpte iskrem og brus i butikken, og så satt vi oss opp i parken. Vi tok masse bilder, så her er et lite bildedryss fra gårsdagen.   Bilder fra i går kveld, legger jeg ut senere. Ha en fin kveld alle sammen, og nyt det fine været hvis dere er like heldige som meg da!

  Hva syns dere om bildene? 

 • Gårsdagens Outfit

  Heihei ♥

  I går hadde jeg en kjempefin dag, og det var utrolig bra vær også. Først dro jeg til Ingelin, og etter det dro jeg videre til stranda på Solviken. Jeg dro ut tidlig i går, og var ikke hjemme før sent, så derfor fikk jeg ikke blogget noe i går. Nå skal jeg spise frokost, og planene for idag er å jobbe med blogg greier, og prøve å lese til eksamen. Her er gårsdagens outfit.   Gårsdagens Outfit// Genser/Monki, Shorts/Urban, Sko/Vans, Solbriller/Cubus.

  Hva syns dere om outfitet? 

 • Nytt design

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og ser på krim på tv'en, og slapper av etter å ha jobbet med det nye bloggdesignet mitt lenge. Nå har jeg fått ny header, nytt profilbilde, endret litt på farger, og sidemenyen er fornyet. Jeg flyttet også sidemenyen til venstre, slik at dere endelig kan se innleggene mine fra ipad og iphone. 

  FØR:

  ETTER:

  Jeg går fortsatt litt etter det samme temaet, bare at nå er fargene mye friskere. Det passer bedre for sommeren. 

  Hva syns dere om det nye designet og headeren? 

 • Friday

  Heihei ♥

  Såå deilig med helg! Jeg har ikke gjort så mye enda, jeg har bare tatt bloggbilder ute, og sett på masse film trailere. Nå har jeg lagd en liste over 11 filmer, og en tv-serie jeg må se når de kommer ut. Gleder meg til det, wii♥ Nå sitter jeg i kosegenseren min, og håper på at det snart blir middag. Jeg skal prøve å få redigert ferdig den nyeste videobloggen min i dag, så den kan komme ut denne helgen. 

  Noen bilder jeg nettopp tok ute! Kan ikke si nok hvor glad jeg er for å ha fått tilbake kameraet mitt, jeg syns det tar så mye bedre bilder enn det andre kameraet jeg brukte som midlertidlig. Jeg tok masse forskjellige, fine bilder istad, så jeg tenkte at jeg kanskje kunne få en ny header + design i samme slengen. 

  Har dere noen planer for helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  I dag har vi bare sydd og ryddet på skolen, og så fikk vi gå tidlig i tillegg. Nå sitter jeg og jobber med bloggdesign, og jeg har egentlig ikke noen spesielle planer for helgen. Det er en del ting jeg må få gjort, så da tenker jeg at jeg setter av tid til det først. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Bluse/Tally Weijl, Skjørt/Indiska, Strømpebukse/H&M, Armbånd/Gina Tricot og DIY, Sko/Vans.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Dripped nails

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp filmet inn til en videoblogg, og tatt litt bloggbilder. Det er så deilig å ha kameraet mitt tilbake♥♥ Nå gjør jeg "lekser", og etterpå blir det Paradise hotel. Jeg prøvde meg også på en ny neglelakk metode istad, nemlig dripped nails. Jeg har fått inspirasjon fra weheartit, og jeg syns det ser ut som smeltet is på neglene mine. 

  Det ble ikke helt perfekt, nå som det var første gang jeg prøvde ut dette. Jeg har også klart å dra neglelakken litt ut etter at jeg tok bildene, men nå vet jeg hvertfall hva jeg ikke må gjøre neste gang jeg fikser neglene mine, haha. 

  Var ikke neglene søte? Hva syns dere om bildene? 

 • The Bråthensisters - Tullevideo 2

  Heihei ♥

  Long time, no see. Er det ikke det man sier? Nå er jeg og Sofia endelig tilbake med videoene våre, og jeg har en del ideer til hva vi skal filme. Jeg får kameraet mitt etterpå, så jeg skal prøve å få med Sofia på å filme nå til helgen allerede, hvis vi har tid. Her er en tullevideo, fra da Christoffer (kjæresten til Sofia) var her. Vi skulle egentlig ha en beauty tips video, men den ble helt failet. ENJOY! 


  Tannhjulet -> HD!

  Hva syns dere om videoen? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  I dag sluttet vi ekstra tidlig, som var veldig deilig. Nå har jeg hele dagen på å jobbe med masse blogg-greier. Jeg tenkte å ta litt bilder, lage ferdig de siste headerne, også skal en ny The Bråthensisters video komme ut etterpå. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Topp/Bik Bok, Bukse/Tally Weijl, Sko/Økonomi sko, Jakke/H&M. 

  Kameraet mitt er også ferdig på reperasjon nå, så jeg tror jeg får det tilbake i dag. Jeg gleder meg skikkelig til å få tilbake kameraet mitt, for jeg har savnet det skikkelig! Da kan jeg endelig starte å filme igjen, og jeg har masse videoer på lur jeg har lyst til å lage. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Flower chick

  Heihei ♥

  I dag har jeg sovet lenge, redigert videoer, jobbet med bloggdesign/headere, sett film og bare slappet av. Det har vært så deilig med fri i dag, og jeg gleder meg nå bare enda mer til sommerferien. Jeg var nettopp ute og tok noen bilder. Jeg slang på den nye blomsterkransen min på hodet i tillegg, så bildene ble litt mer interessante. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Guess who's back


  Tannhjul -> HD

  Noen som gleder seg til å se de nye episodene våre framover? 

 • Getting ready

  Heihei ♥

  Nå skal jeg snart ta bussen inn til byen, og så skal vi ta bussen videre til Fredriksten festning i Halden. Før opereaen så skal jeg kjøpe inn noe godteri, så får jeg hvertfall litt ekstra energi. Forestillingen er jo midt på natten, så det blir gøy å se om jeg blir trøtt, haha. Jeg er ikke tilbake før 2-tiden i natt, men vi har heldigvis fri fra skolen i hele morgen.   Jeg har på meg den digge Los angeles genseren min, og matchende joggebukser som dere ikke ser. Jeg skal også ha på meg en tykk jakke, for det kan bli kaldt å sitte ute så lenge. 

  Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit - Los Angeles

  Heihei ♥

  Sol, fint vær, en perfekt dag til å kun slappe av. Men neida, der går planene mine i do. For etterpå skal jeg nemlig på opera, med klassen. Vi har sydd kostymer for Opera Østfold, så derfor skal vi se stykket deres Nabucco, på Fredriksten festning etterpå. Det varer i flere timer ut på natten, så det blir spennende å se hvordan det går. Her er dagens outfit.

  Dagens Outfit// Genser/H&M, Tights/New Yorker, Sko/Vans, Solbriller/Cubus.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Dagens Outfit - School kid

  Heihei ♥ 

  Nå sitter jeg og jobber på med bloggdesign, og skal starte med headere nå. Jeg tror jeg setter av morgendagen til å jobbe da også, for det er så mye å gjøre. I dag har det vært kjempefint vær, og jeg satt ute og spiste middag istad, veldig koselig! Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Topp/Urban, Jakke/H&M, Tights/Pull & Bear, Sko/Vans, Sekk/H&M, Solbriller/Cubus. Er litt "school kid" idag som går med sekk.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Bursdag

  Heihei ♥

  I hele går var jeg i bursdagen til onkelen min, og det var veldig hyggelig. Vi spiste masse god mat, kaker, og vi satt og snakket masse. Vi "ungdommene" gikk også en liten tur ut senere. Jeg tok litt bilder, så her er bilder fra bursdagen.

  Steffen (fetter), Silje (kjæresten til Steffen), meg og Didrik (bror)

  Sofia (søster)  Monica (kusine)

  Silje  Steffen og Silje

  Silje, Steffen og Sofia

  Silje og meg. Dette var forresten første gang jeg møtte henne, hun var utrolig koselig! 

  Sofia foran en brannbil, haha. Det var helt oversvømmelse mange steder i Oslo, siden det hadde regnet så mye. Nå skal jeg prøve å jobbe med blogg design og headere i hele dag, for jeg har helt sykt mange bestillinger. Så om dere har bestilt av meg for en stund siden, så følg med på mailen deres idag :)

  Har dere vært i bursdag i helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • Lørdagen i bilder

  Heihei ♥

  I hele dag har jeg vært i bursdag, så derfor har jeg ikke fått blogget noe. Bursdagen var veldig hyggelig, og jeg forteller mer i morgen. Her er bilder fra fredag kveld, og lørdagen. Vi var jo på vår aller siste dansekonkurranse da.   Fra leiligheten når vi spiste middag, på fredag kveld  Fra dansekonkurransen. Det er så deilig å være ferdig med alt det der nå. Nå håper jeg bare at jeg får solgt draktene mine, også vil jeg selvfølgelig bli med og se på dansekonkurranser i framtiden. Nå skal jeg legge meg, for i morgen så er det masse skolearbeid som venter. Vi skal levere inn 3? oppgaver i morgen, så da må jeg bare jobbe på hele skoledagen. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Latest Insta

  @Mithzzi - Hva syns dere om bildene? Legg igjen instaen deres så skal jeg ta en titt på den også! ♥

 • Dagens Innkjøp

  Heihei ♥

  Fra i går til i dag, så sov jeg over i Oslo med mamma og Sofia. I dag var vi nemlig på vår aller siste dansekonkurranse. Vi skal slutte nå når semesteret er ferdig. Vi har ikke trent på flere måneder, så derfor gikk det heller ikke så bra i dag, men det gjør egentlig ingenting. Før vi dro på dansekonkurransen, gikk vi litt i Bogstadveien. Og etter konkurransen, så dro vi til Mosseporten. Så i dag fant jeg noen fine ting jeg kjøpte med meg hjem. Her dagens innkjøp. 

  Genser fra H&M, 199 kr

  Topp fra Bik Bok, 199 kr

  Blomsterkrans fra H&M, 70 kr

  Sekk fra H&M, 250 kr

  Jeg har hatt lyst på den genseren lenge nå, så nå kjøpte jeg den endelig. Sekken så jeg også på i Frankrike, men jeg kjøpte den aldri der. Jeg er veldig fornøyd med innkjøpet.

  Hva syns dere om innkjøpet?

 • Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits