dagens outfit

Hei hei ♥

Nå er jeg egentlig på vei ut av døra, for jeg skal nemlig en rask tur til byen for å gjøre noen ærender. Dagen startet nok en gang med overskyet vær, men jeg ser bort i fra det og slenger på meg shortsen forde. Det er jo litt varmt, haha. Her er dagens outfit.

Topp Only Kimono H&M Shorts Monki Sko DinSko Klokke CMYK Solbriller Bik Bok

Hva syns dere om dagens outfit?

 • dagens outfit

  Hei hei ♥

  I dag skinner sola og havet glitrer, men det var desverre litt kjøligere ute enn jeg trodde. Planene for i kveld er å være med venninner, og frem til det er jeg nødt til å jobbe litt med designbestillinger. Her er dagens outfit.

  Topp
  H&M Shorts Monki Klokke CMYK Armbånd ebay Solbriller HERFRA

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • peach and hat

  Hei hei ♥

  I dag var planene å komme meg ut av huset og dra og grille med noen venninner, men nå har vi utsatt det til i morgen istedet fordi det passet bedre da. I kveld kommer jeg derfor til å bare slappe av, jobbe, se film og spise taco. Vi var faktisk ute og spiste i går kveld med familien siden pappa hadde bursdag, og det var veldig koselig.   Noen bilder jeg tok istad ♥ Jeg tror jeg skal hive på meg et par joggebukser istedet nå siden planene ble endret. 

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • the fault in our stars

  Hei hei ♥

  I dag var jeg en tur i byen fordi jeg også skulle ha kjøretimer. Jeg gikk innom en bokhandel og da så jeg at de hadde "the fault in our stars" boka på norsk. Jeg har sett filmen som jeg absolutt elsket og gråt så mye over, så nå gleder jeg meg til å lese boka også. 

  Ellers i dag så har faren min bursdag, så derfor skal vi ut og spise i kveld. Så nå skal jeg gå og ordne meg litt ekstra, er alltid gøy å pynte seg litt når man skal ut å spise på restaurant.

  Har dere sett filmen eller lest boka? Hva syns dere om bildene? 

 • stripes

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bare gått en liten tur ute i finværet, sett film og ellers slappet av. Det er deilig å ha sommerferie hvor det er dager man bare kan late seg så mye man vil, men det blir fort kjedelig i mengden. Jeg har vært masse med venner i det siste, og jeg skal nok fortsette med det i hele ferien og også prøve å trene masse.   Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • piknik

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært en tur i byen for å møte Ingelin, og vi hadde piknik i parken. Det var veldig koselig, og utrolig deilig å sitte der så lenge været holdt. Etterhvert ble det litt for kaldt så vi bevegde oss inn på en cafe istedet. I kveld er det St. Hans aften, men det har blitt forbud mot å tenne bål. Derfor er vi heller en stor gjeng som slapper av på terrassen vår og drikker, koser oss og griller marshmellow i et lite bål.   Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • vg-lista

  Hei hei ♥

  Nå slapper jeg av med Sofia, vi har spilt litt Sims og nå har vi tenkt til å se film. Jeg startet faktisk dagen min med en joggetur i dag, så jeg begynner å bli flinkere når det gjelder treningen. I helgen har jeg vært i Oslo og vært med på fiskekonkurransen vi arrangerer i nabolaget. I Oslo var jeg på date, vg-lista og shoppet litt, og alt var veldig koselig. Vi tok noen bilder fra vg-lista som dere ser under. 
  Jeg var på vg-lista med Sofia, Mats og Leo.

  Når det gjaldt fiskekonkurransen så vant vi faktisk, og etter at vi hadde vært på sjøen så grillet vi og bare koste oss. Utover kvelden ble det til at vi ungdommene satt oss på terrassen hos oss enn å være hos naboene. 

  Var noen av dere på vg-lista? Hva har dere gjort i helgen? 

 • Clubmaster

  Hei hei ♥

  Rett før helgen fikk jeg en hyggelig pakke i posten, nemlig et par rayban solbriller fra SmartBuyGlasses♥ Jeg har alltid likt modellen rayban clubmaster, så da ble jeg overglad da jeg endelig fikk mitt eget par. Jeg gikk for de klassiske sorte slik at de matcher alle antrekkene mine. Jeg gleder meg allerede til å bruke solbrillene masse i sommer.   Modellen min kan dere finne HER. Det var utrolig rask leveringstid på disse brillene, jeg fikk de allerede etter en uke. SmartBuyGlasses holder også en konkurranse nå hvor du kan vinne en tur til enten Santorini, Hellas eller Milano. Om du deltar får du også rabattkode på briller, hvor digg hadde det ikke vært å vinne en ferietur og klikket hjem et par nydelige solbriller til ferien i samme slengen? Dere kan lese mer og delta i konkurransen HER.

  Hva syns dere om de nye solbrillene mine? 

  sponset produkt

 • ferdig med 13 års skole

  Hei hei 

  Nye venner. Mer frihet. Ingen lekser. Nye kunnskaper. Junkfood hver dag. Latter. Oppturer. Nedturer. Opplevelser. Skoleball. Russefeiring. Avslutning. Nå er jeg ferdig med videregående, og offisielt ferdig med 13 års skole. Jeg har opplevd så utrolig mye, og ikke minst skapt de fine minnene. 3. året har nok vært det beste, med den herlige klassen, de flinke lærerne vi har hatt, russefeiringen og ellers en mengde fester og kosekvelder. Jeg syns faktisk at det var utrolig trist da vi avsluttet skolen på onsdag.
  Jeg trodde vitnemålssermonien kom til å bli litt tristere, men den eneste gangen jeg bare fikk tårer i øynene var da jeg skulle klemme alle sammen før vi dro. Jeg kommer nok til å se de fleste i sommer, og det gleder jeg meg allerede til. I dag skal jeg til Oslo, så det blir nok ikke noe mer blogging før i morgen. Jeg håper dere får en fin start på sommerferien♥

  Hvilken klasse avsluttet dere i år? 

 • oreo - lick for it

  sponset video

  Hei hei ♥

  Jeg antar at flesteparten av dere har fått med seg den nye oreokjeksen som kom ut i butikker for kort stund siden i Norge, nemlig Oreo double? Jeg ble evig glad da jeg fant ut av dette, fordi oreokjeks er min absolutte favorittkjeks. Oreo er alltid kreative med reklamene sine, og for øyeblikket har de en reklame som kalles "lick race". Guttene i reklamen deres havner i ulike utfordringer hvor de avgjør deres skjebne med "lick race" av Oreo doubles. Dere kan se den nyeste videoen under bildene.   

  Jeg må si jeg lo godt da jeg så disse videoene! Det kommer ut en ny video hver uke, og om dere vil se flere utfordringer eller kanskje til og med vil sende dem en utfordring for å avgjøre noe med vennene dine så kan dere besøke siden deres HER

  Hva syns dere om videoen, var den ikke morsom? 

  sponset innlegg

 • shit kids

  Hei hei ♥

  I dag ble vi trekt opp til vår siste eksamen, og jeg er lettet over at jeg kom opp i norsk. Jeg håpte på naturfag, men norsk funker greit det også. Så nå blir det lesing til eksamen i dag, intens jobbing i morgen og eksamen på onsdag. 

  Noen bilder jeg og Leo tok i helgen. Haha, jeg syns jeg ligner på en liten rampeunge når jeg går med caps - en god grunn for at jeg aldri går med det til vanlig. 

  Er dere ferdig med alle eksamner? Hva syns dere om bildene? 

 • koselig helg

  Hei hei ♥

  Jeg vet jeg har vært helt elendig til å prioritere bloggen i det siste, men jeg har hatt så mye å gjøre og vært så mye ute, så da er det enkelt for at jeg glemmer bloggen litt. På fredag dro jeg til byen og møtte Sara, Kenneth, Jean og Leo. Det var super koselig å se Leo igjen siden det er et år siden sist jeg så han. Vi gikk rundt i byen og kjøpte kebabpizza, og senere på kvelden dro jeg ut på byen med Leo og Jean. I går hadde vi en del besøk hos oss, og så dro jeg med meg Leo, Line og Christian ned til en fest i nabolaget. Jeg har gjort mye rart denne helgen, men det har også vært en veldig koselig helg♥


  Enya og Sofia

  Aurora og Didrik

  Didrik

  Leo

  Enya

  Nå skal jeg bare slappe av og se på film med Sofia og Enya, og så kan det hende at jeg finner på noe mer med noen andre venninner i kveld. 

  Har dere hatt en fin helg? Hva syns dere om bildene?

 • noir et blanc

  Hei hei ♥

  I dag stod jeg opp sent, og deretter så jeg på de nyeste episodene av Graceland og the 100, herregud så spennende! Jeg utnytter hvertfall fridagene mine bra, og i dag er den siste fridagen min før den siste eksamen starter. Her er forresten noen flere av de bildene jeg tok i går.   Hva syns dere om bildene?

 • livet på en sky

  Hei hei ♥

  Jeg føler at dagene bare suser avgårde og at tiden går alt for fort i blant. Plutselig er det kveld. Plutselig er skolen ferdig. Plutselig må jeg starte et nytt kapittel på livet mitt. I dag og i morgen har jeg fri fra skolen, og jeg gjør ikke noe annet enn å sose rundt. Jeg prøvde å ta litt bloggbilder istad, og det endte med at jeg brakk en grein og tryna på bakken, haha. Noen ting blir alltid så patetiske. Nå er det omtrent en uke igjen til sommerferien, og jeg personlig syns det er veldig trist. Jeg liker å dra på skolen der jeg har alle vennene mine, men nå skal jeg altså avslutte mine 13 år på norsk skole.   Det var nok tanker for i dag. Jeg er sikker på at sommerferien sikkert også kommer til å bli koselig, jeg skal prøve å få vært så mye som mulig sammen med venner før jeg muligens forlater dette fine landet. 

  Hva syns dere om bildene? Gleder du deg til sommerferien? 

 • vlogg: ta bilder i bevegelse

  Hei hei ♥

  Jeg har fått en del etterspørsler nå om å lage en video der jeg forklarer dere hvordan jeg tar bilder når jeg kaster på håret og er i bevegelse. Det er ikke så mye som skal til for å ta vellykkede bilder, men på videoen så får dere min forklaring på hvordan jeg gjør det. Jeg er kanskje ikke verdens flinkeste til å forklare, og jeg ser så sliten og sløv ut på videoen, men om det er noe mer dere lurer på så bare spør. 


  Husk å still inn videoen på HD!  Noen eksempler på bevegelsesbildene mine. Ofte kan et slikt bilde gjøre blogginnlegget litt mer spennende.

  Hva syns dere om videoen? 

   

 • ukens spørsmål #30

  Hei hei ♥

  I dag la jeg meg ute på solsengen for å lese og sole meg, men tror dere ikke at de stygge skyene dekket sola fem minutter senere... Derfor har jeg bare slappet av inne i dag og lest, og det har vært utrolig behagelig samtidig som dagen har gått veldig fort unna. Nå er det en stund siden jeg har svart på "ukens spørsmål", så her kommer svarene på hva dere har spurt om i det siste. 


  kan jeg få linken til denne hatten? Link til hatten får dere HER. 

  Elsker toppen forresten, hvor er den fra? Den er fra Pull & Bear


  hva heter skriften på headeren din? Den heter Coneria.

  Er du helt naken? Hahaha, jeg får så morsomme spørsmål imellom. Selvfølgelig spradet jeg IKKE naken rundt i nabolaget, jeg hadde på meg klær men tok bare ned stroppene på toppen og bh'en min da jeg tok disse bildene.


  tar du alle bildene selv med selv utløser eller er du med noen? Jeg tar bildene mine for det meste selv, men noen ganger får jeg også mamma eller søsknene mine til å ta bilder av meg.

  Så fine å lyse farger det var på bildene! Har du redigert dem? Jeg redigerer ikke bildene mine så mye, jeg bare gjør de litt skarpere og justerer noen ganger på lyset. Men det er ikke nødvendig om man bare stiller inn kameraet riktig, da blir bildene lyse og fine av seg selv. 

  æ så utrolig fine! er det ikke vanskelig? Hehe, takk! Disse kostymene lagde vi ikke fra bunn da, toppene har jeg fra før av men strutteskjørtene sydde vi. Jeg har jo sydd masse klær på skolen og lært utrolig mye, og det er ofte vanskelig når vi lærer men enklere etter jo mer vi lærer. 


  Hvor kan man kjøpe slik du har i panna? Den var drit kul :-) / Hva har du i panna? Det var kult hvertfall Det heter bindi, og om dere søker på det på ebay så kommer det opp i mange forskjellige varianter. 

  Å så fine solbriller! elsker deeeem. Selges de forsatt på cubus tror du? Det vet jeg ikke, men jeg kjøpte dem rett før russetiden tror jeg så det kan godt hende.


  Når kommer innlegget om "hvordan du tar bilder der du kan kaste på håret og ennå få det til å være fint" som du lovet? Jeg har faktisk laget hele videoen, jeg må bare laste den opp på youtube. Jeg har faktisk mange flere videoblogger enn denne som jeg også skal legge ut. Jeg har fri fra skolen frem til fredag så da har jeg masse tid til å legge ut videoer. Jeg kan jo satse på at denne videoen hvertfall kommer ut i morgen. 

  Hvor har du kjøpt toppen og skjørtet? Toppen er fra Bik Bok og skjørtet er fra H&M.


  Hvilket kamera bruker du egentlig? Og hvilket redigeringsprogram? Jeg bruker canon eos 600d + 50 mm linse 1.4, og jeg bruker photoshop cs6.

  Hvordan fikk du photoshop? Hørte det med som program på en linje du har gått på skolen, har du kjøpt det eller lastet det ned? Begge deler! På skolepcen fikk jeg det gratis fra IT-avdelingen, og på min mac så kan dere skaffe dere photoshop HERFRA. 

  han blonde var veldig kjekk ;) Hva heter han til etternavn ? Hehe, det får være et mysterium! Han er kjæresten til søsteren min, så han er desverre opptatt ;))

  Bra nok svart? Lurer dere på noe mer til neste gang? 

 • 50-årslag

  Hei hei ♥

  I går var jeg i koselig 50-årslag til onkelen min, og de fleste fra familien min var der. Vi var for det meste ute, spiste masse god mat, spilte bocha, hadde quiz og andre leker. Jeg syns alltid at det er veldig koselig å være med familien min, og nå hadde jeg heller ikke sett alle sammen på en stund. 


  Christoffer og Sofia ♥

  Meg og Sofia ♥  Monica, Steffen, Sofia og Christoffer ♥  Thomas, Vigdis, Steffen, Sara og Marius ♥

  Sofia og Christoffer ♥

  Hadde dere en fin kveld i går? Hva syns dere om bildene?

 • på vei til oslo

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg avgårde til Oslo til 50-årslaget til onkelen min. Jeg tenkte jeg bare skulle oppdatere dere før jeg drar, og her er noen raske bilder jeg nettopp tok. Jeg håper dere får en fin lørdag, kos dere masse kjære blogglesere ♥  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • litt nytt

  Hei hei ♥

  Nå er det helg! Og ikke bare det, men jeg har helg helt frem til neste fredag. Jeg har nemlig fri på mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, så det er utrolig deilig. Jeg tror jeg blir trekt opp til min siste eksamen fredag den 13, og det lover hvertfall ikke godt. Jeg lovte dere å vise gavene mine fra Sofia i bedre bilder, også har jeg noen få innkjøp å vise dere.   Gave fra Sofia - genser fra Pull & Bear

  Gave fra Sofia - shorts fra Pimkie  Hatt fra ebay, link HER

  Fifty shades of grey bok nr. 2 (jeg måtte bare kjøpe bøkene, også leser jeg de på nytt) fra en bokhandel, rompynt fra Søstrene grene

  Slik så dekoren ut etter at jeg hadde satt den sammen slik jeg ville ha den. Jeg kan godt vise dere et bilde av hvordan den ser ut når jeg får hengt den opp på veggen min. 

  Hva syns dere om plaggene og tingene? 

 • Wool hat

  Hei hei ♥

  Nå er jeg i helt elendig form, dagen min vendte brått om og hele kroppen min lider av det. Jeg får mamma til å lage middag til meg nå, og deretter skal jeg legge meg i sengen med awkward på skjermen. Ellers i dag hadde jeg en veldig fin dag, vi hadde omtrent ikke noe skole fordi vi ikke har noe som helst å gjøre, og jeg dro til og med og trente på spenst. Jeg sitter i det minste igjen med en godfølelse etter at jeg har svettet meg gjennom en treningsøkt.   Slik ser jeg ut i dag. Shortsen er ny og den var en gave som Sofia tok med fra Spania, og hatten er også ny som jeg nettopp fikk i posten fra ebay♥

  Hvordan har dere det i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • sommerkos

  Hei hei ♥

  I dag har jeg slappet av maks, jeg har lest, badet, og sittet på terrassen med Sofia i den stekende sola. Vi smeltet sjokolade som vi hadde med jordbær, og jeg har hatt den beste sommerfølelsen i hele dag - egentlig den siste uken også.    Til tross for feriemoduset så gjenstår det fortsatt en til eksamen, men ingen aner når vi blir trekt opp. Vi kan bli trekt opp i morgen eller den siste uken før sommerferien, og det er litt frustrerende i og med at jeg bare vil bli ferdig med den så jeg kan stille meg helt inn for ferie. 

  Så det ikke godt ut? 

 • Ohio

  Hei hei ♥

  Jeg må bare unnskylde den dårlige bloggingen min i det siste, men jeg gjør ikke så mye interessant om dagen enn å ligge ut og sole meg med fifty shades of grey. Jeg skal forbedre meg framover, og jeg har til og med mange videoblogger jeg enda ikke har fått publisert men som jeg har filmet inn, inkludert en video der jeg forklarer hvordan man kan ta bilder i bevegelse når jeg flagrer med håret - som har vært en etterspørsel på bloggen.   Noen bilder av meg i dag. Sofia kom hjem fra Spania i går kveld, og den skjønne søsteren min hadde med to gaver til meg. Genseren jeg har på bildet er den ene gaven, jeg kan godt legge ut bedre bilder av begge plaggene i morgen. Nå har jeg tenkt til å redigere videoblogger og deretter legge meg i sengen for å lese litt. Jeg håper dere får en fin kveld!

  Har dere også bare ligget og latet dere i solen de siste dagene? Hva syns dere om bildene? 

 • Grillkveld

  Hei hei ♥

  På fredag kveld hadde jeg grillkveld hos meg med noen gode venner, og vi grillet mat, satt ute og snakket, spilte kubbespillet og tullet masse. Det var skikkelig deilig å sitte ute, og det var en utrolig koselig kveld. I går lå jeg ute i solen og slappet av hele dagen før vi brått fikk masse middagsbesøk på kvelden. I dag har jeg bare planer om å slappe av og nyte den siste fridagen.  Line, Henrik, Marthe og Marlene ♥ Marcus kom også utover kvelden, så da var vi seks tilsammen. Det er deilig å ha slike kosekvelder i mellom, og neste helg så blir det nok ut og farte igjen og dra på byen.

  Hva syns dere om bildene? Hvordan har deres helg vært? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits