pink mornings

Det er ikke akkurat morgen nå, haha, desverre er helgen over og uken fylt med eksamensjobbing er i gang. Denne helgen har vært veldig koselig med sommerkveld og grilling, og også veldig avslappende og litt produktiv. I går ryddet jeg en del, redigerte i mange timer og jobbet med eksamen. Det endte selvfølgelig med at jeg gikk rundt i min rosa morgenkåpe hele dagen, og omtrent levde på mitt glass med iste. Da jeg så yndlingsblomstene mine på butikken måtte jeg selvfølgelig kjøpe en liten bukett med de som jeg kunne ha på spisebordet mitt. Jeg elsker vår, sommer og blomster, jeg blir bare så glad av stemningen og får en deilig og fri følelse i kroppen. Sommeren er absolutt min favorittsesong, det er så deilig å kunne gå barbeint, ta mange fine bilder utendørs, og rett og slett bare være i et bedre humør. 

Noen flere enn meg som har sommeren som favorittsesong? Hva syns dere om bildene? 

 • glede for meg

  Gårsdagen var en så utrolig avslappende dag og ikke minst koselig. Jeg var på skolen kun i noen timer og fremførte min siste oppgave for dette semesteret, nå har jeg kun eksamen igjen. Oppgaven ble bestått, og etterpå dro jeg i parken med Marte. Det var sol og over 20 grader, og jeg hadde med god snacks, teppet mitt, og vi lå under to trær i parken og nøt sommervarmen og den deilige naturen rundt oss. På kvelden var det videre til grillkveld med noen flere fra klassen, og det var så hyggelig. Jeg har kanskje noen bilder jeg kan dele med dere senere. Men nå tenkte jeg å dele den nyeste videoen min med dere som handler om glede. Det er i et samarbeid med Coca Cola hvor jeg skal ha en hel serie med videoer som handler om glede. Jeg håper dere liker den første videoen. 

  Hva syns dere? Hva gjør nettopp dere glad? 

 • bilder fra photoshoot

  Nå sitter jeg med begge vinduene åpne, fuglene kvitrer utenfor og himmelen er helt blå. Jeg føler jeg har kun skrevet om været de siste blogginnleggene, haha, men det har virkelig vært så fint vær som jeg nyter så mye. I går var jeg som sagt på skolen med Marte for å ta photoshootbilder til en skoleoppgave vi skal levere i morgen. Jeg tenkte jeg kunne dele flere av bildene av meg fra shooten med dere, så her er noen av de første bildene vi tok. Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen til senere, men akkurat nå holder jeg på å redigere bildene jeg skal bruke til oppgaven, så derfor kan jeg vise dere de senere. 

  Idag blir det bare til å jobbe med skolearbeid og nyte det fine været fra vinduskarmen, og så skal jeg nyte en god middag som består av BBQ kotelett og fløtegratinerte poteter, elsk♥ Nå er det heller ikke alt for lenge til sommerferien, og da gleder jeg meg til å dele masse fine sommerbilder og kule sommervideoer med dere. 

  Hva syns dere om bildene? Vil dere se fler?

 • photoshoot og heads up lek

  På denne solfylte og varme dagen har jeg hatt fri fra skolen, men jeg var allikevel på skolen en tur for å ha en photoshoot der med Marte til en skoleoppgave. Før det rakk jeg til og med å filme en video som jeg skal få lagt ut en av de neste dagene, og nå står skolearbeid og spise middag på planen.   Genseren jeg bruker har jeg sydd selv, og jeg kan godt vise dere flere bilder fra selve photoshooten senere. Jeg tenkte forresten også å dele en av de nyeste videoene mine fra youtubekanalen min. Jeg var på Nordic Screens den uken jeg var hjemme i Norge for å feire 17. mai, og da lagde jeg en video med tre andre youtubere hvor vi lekte Heads up. Spillet er fra Ellen show, og det er like morsomt hver gang. Her er videoen, jeg håper dere liker den! 

  Hva har dere gjort idag? Har dere prøvd ut Heads up før? 

 • spring outfit

  Jeg har hatt en del fri i det siste, på college har man bare ikke fulle uker og det har i tillegg vært grunnlovsdag her i Danmark. Det er utrolig deilig å ha fri når det er fint vær ute, denne helgen f. eks har jeg fått tatt bilder, filmet og syklet meg en tur. Selvom det er 22 grader, sol og blå himmel så blåser det desverre helt sinnsykt her, så sykkelturene mine blir ikke akkurat verdens lengste, haha. Men outfits funker greit å ta så lenge kamerastativet ikke blir blåst ned av vinden. Her er et outfit fra helgen. 

  Topp / Bik Bok, Skjorte / Monki, Jakke / Pull & Bear, Tights / Bik Bok, Sko / Random skobutikk i Herning, Hatt / Ebay. 

  Hva syns dere om outfitet? 

 • in the flower garden  Dagene hvor det byr på sol og varme pleier jeg og en venninne å ta til parken og ha piknik. Det har nesten blitt en fast rutine å sykle ned dit så fort sommersola titer frem, og det er utrolig deilig å slappe av der nede på den grønne gressplenen, og utrolig koselig. Jeg tenkte jeg kunne starte å blogge ordentlig igjen nå, jeg har jo tross alt tatt så utrolig mange bloggbilder i flere uker, men aldri postet noen av de. Så nå har jeg mange bilder på lager jeg vil vise dere, og ellers så håper jeg dere liker at jeg er tilbake til (forhåpentligvis) daglige oppdateringer. 

  Hva syns dere om bildene? Noen andre som liker å komme seg til f. eks en park når det først er fint vær? 

 • Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits