Hvaler

Hei hei ♥

I dag har jeg nesten vært hele dagen på Hvaler, vi var nemlig og besøkte Siri og Julia der, siden de har hytte på Hvaler. Og for å fortelle det kort: Siri er venn av mamma, Julia er datteren hennes. Vi var på stranden, spiste masse digg, og etterpå så bare pratet vi og spilte gruble på hytten. Det var veldig koselig. Det er også noen som har bygget et lite hus der på stranden vi var, ut av ting de har fått fra sjøen. Huset ser dere på bildene under.


Sofia, Julia og meg

Har dere hatt en fin dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Aztec & Denim

  Hei hei ♥

  Jeg har egentlig ikke gjort noe nytt siden sist jeg blogget, med untak at jeg var en liten tur ute istad for å ta bilder. Så slik ser jeg ut i dag - jeg tok bare på meg noen behagelige klær og satte opp håret i dag. 
  //Topp/H&M, Bukse/Gina Tricot, Jakke/Pull&Bear//

  Hva syns dere om dagens outfit, og bildene? 

 • Photoshoot i Malta del 2

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg inne og har Jane by design maraton, jeg elsker tv-serien allerede! Den passer perfekt til meg, siden det meste handler om det å jobbe i design og mote bransjen, også er det selvfølgelig mye "drama", forelskelser, og han ene fyren er driit pen. Ahh, jeg blir helt glad av å se på det! Men over til noe annet, her er de siste bildene fra den lille photoshooten jeg og Sofia hadde i Malta. 

  Hva syns dere om bildene? ♥

 • White lace

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg i koseklærne og ser på tv-serier, jeg er så sliten i dag så gidder ikke å gjøre noe annet enn å slappe av. Men jeg gjorde et lite unntak istad, for jeg måtte nemlig få tatt noen bilder til bloggen. Håret mitt er helt naturlig i dag, og for en gang skyld så ble ikke krøllene mine helt tornado. Jeg har faktisk fått mindre krøller enn det jeg hadde før, det er litt trist. I ca. 9-10 klasse så hadde jeg vel skikkelige krøller, men det er sikkert fordi at jeg hadde mer oppklipt hår den gangen. 


  //Kjole og genser fra Bik bok

  Hva syns dere om bildene? 

 • Ukens Spørsmål #20

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av, og jeg skal starte å se på en ny tv-serie som heter Jane by design, så jeg håper den er bra. Her kommer ukens spørsmål, håper de er bra nok svart. 

  Kjolen til søsteren din var utrolig fin! Hvor er den kjøpt? Den er kjøpt på Miss Selfridge i Malta.  Hvilken skrift er det du har i headeren din?
  Skriften heter Coneria.

  Hvordan lager du de? (Bakgrunnsbilder med bildeskrift) Jeg lager de på photoshop, jeg har laget en video om det før HER. Videoen er ikke så bra siden jeg ikke brukte screencorder.  

  Når skal du begynne på headerene ? Jeg har begynt, men jeg orker ikke å jobbe med headere hver dag. Akkurat nå har jeg en bestilling på 30 headere og 2 design, så vær tålmodige. Dere betaler jo faktisk ingenting for å få header av meg. 

  Hvilket program lagde du headeren i? // hii, how have you made your banner? :) I photoshop cs5 // I made it in photoshop cs5! 

  I hvilket program lager du design? Photoshop, men kodene bygger jeg selvfølgelig her på blogsoft da. 

  Hvor er solbrillene fra? De er fra Bik Bok


  Elsket toppen, hvor er den fra? Den er også fra Bik Bok.  Lurte på åssen øyenbrynspenn du bruker, og om du evt. kunne vist et bilde av den? Har veldig lyse og lite utfylte øyenbryn, og noenlunde lik hårfarge som deg, så vil gjerne finne en farge som passer meg... Jeg bruker et øyenbrynskit fra Kito, som er en sminkebutikk som ikke finnes i Norge. Men andre ganger så har jeg brukt en øyenbrynsblyant fra gosh. Den kan du kjøpe på vita, i fargen lysebrun. Den passer til min farge. 

  Er du sponset? Jeg skal bli sponset av SheInside nå, og jeg gleder meg allerede til å vise dere de første plaggene jeg skal få! 

  Hvordan redigerer du forresten bildet sånn? Jeg redigerte det i photoshop. Hvis du søker på youtube, make 3d picture in photoshop, så kan du se en tutorial der.  

  Har du sett glee.? Ja det har jeg, eller ingen hele sesonger. Jeg har sett på det på tv når jeg kjeder meg.

  Har du sett tv serien heroes? Den er sykt bra! Nope, det har jeg ikke.

  Hvordan båt har dere? Vi har en motorbåt som er pappa sin, der det sikkert er plass til 10 folk, jeg aner virkelig ikke. Men den har en stor motor, og funker perfekt til å fiske, bade og kjøre vannaktiviteter med. Også har vi en liten jolle i tillegg. 

  Hvilke land har du vært i? Jeg har vært i Sverige, Danmark, England, Wales, Frankrike, Spania, Italia, Kreta(som hører til Hellas?) og Malta.

  Hvor mange ganger tisser du om dagen? Det må være det dummeste spørsmålet jeg noen gang har fått, det aner jeg virkelig ikke. Hvem teller sånt? 

  Utrolig flotte bilder, hvordan redigerer du dem? I photoshop så bare gjør jeg bildet et hakk skarpere og litt lysere. 

  Hva syns dere om svarene? Noe dere lurer på til neste gang?

 • Photoshoot i Malta

  Hei hei ♥

  Jeg har fortsatt en del bilder igjen fra Malta, og til og med noen videoklipp. Jeg kan jo kanskje lage en video på slutten av sommerferien til bloggen. Men nå tenkte jeg hvertfall å dele noen bilder med dere fra den nest siste dagen i Malta. Jeg og Sofia hadde lyst til å ha en liten photoshoot utenfor hotellet, og bildene har jeg allerede brukt til den nye headeren og til facebook. Dette er del 1 av bildene, del 2 kommer senere.   Hva syns dere om bildene? 

 • Overnatting hos Line

  Hei hei ♥ 

  Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra Line, jeg sov nemlig over hos henne fra i går til i dag. Vi har kost oss masse med å bare se film, lage taco, også snakket vi til 5 om morgenen. Da hadde det blitt lyst ute igjen, men vi bestemte oss for å legge oss litt etter 5, og da stod vi ikke opp før 12 igjen. I tillegg har Line verdens nusseligste hund, Lulu, som jeg har kost masse med. Og hvis dere følger meg på instragram (@Mithzzi) så så dere sikkert at jeg hadde spammet med masse bilder av henne. 


  Såå søt, hun er en nydelig liten dott! Også ser dere bilder av godteriet mitt og den ene filmen vi så, Beauty and the briefcase - anbefales!

  Hadde dere en fin lørdagskveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Sliema city

  Hei hei ♥

  Nå er jeg hos Line, og for øyeblikket så sitter vi og lærer oss nye photoshop triks. Haha, det blir såå mislykket. I dag så har jeg vært på Hankø og spilt tennis, og spist på en resturant ut mot vannet. Rett etter jeg kom hjem så dusjet jeg, og pakket til her jeg er nå. Jeg skal overnatte hos Line, og etterpå skal vi lage taco. Litt sen middag sa du? Her får dere noen bilder fra byen Sliema, som vi besøkte en dag i Malta. 


  Didrik, meg og Sofia


  Didrik, mamma og Sofia

  I Sliema så spiste vi på resturant, også shoppet vi. Innkjøpene fra denne dagen laget jeg en video av som ligger lengre ned på bloggen. 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene fra Sliema? 

 • Birthday

  Hei hei ♥

  I dag har småsøsknene mine Sofia og Didrik bursdag! De er tvillinger, og i dag er de 17 år ♥ Så gratulerer masse til dem! Dagen startet med at vi vekket Didrik med kake og gaver, for Sofia er nemlig ikke hjemme. Hun er i Skagen med en venninne og kjæresten sin. Etter at vi hadde spist frokost så jeg og Didrik på en episode av Game of Thrones, før vi dro ut med båten og kjørte kneeboard, rumperister og vannski med pappa og noen andre vi kjenner. 


  Sofia, meg og Didrik ♥♥ Etterpå blir det pizza og så dessert, så det blir nok digg. Jeg og Didrik skal sikkert se litt mer Game of Thrones i tillegg, haha. 

  Gratulere Didrik og Sofia med dagen?

 • Gozo

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av inne, og ser på Game of Thrones med Didrik. I dag har jeg vært i byen for å kjøpe bursdagsgaver til Didrik og Sofia, for de har nemlig bursdag i morgen. Her får dere se noen bilder fra øyen Gozo, som ligger vedsiden av Malta. Vi tok båten dit, for å så dra videre til Komino der den blå lagunen lå.   Ser det ikke fint ut? Hva syns dere om bildene? 

 • Nytt design

  Hei hei ♥

  Som dere sikkert har lagt merke til, så har jeg fikset litt på designet mitt. Jeg har ny header, ny meny, nytt profilbilde, også har jeg endret på skrifter og andre små detaljer her og der. Jeg var så sykt lei av det andre designet, så det er deilig å ha fått skiftet. Headeren og menyen min er blitt inspirert av forskjellige bloggdesign til mange toppbloggere. 

  Etterpå skal jeg til byen for å kjøpe bursdagsgaver til søsknene mine, og så blir det kanskje en tur ut med båten senere, spørs hva jeg orker. 

  Hva syns dere om det nye designet? 

   

 • Blue lagoon

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp sett ferdig noen episoder av Game of Thrones med broren min, og det er ikke så sinnsykt spennende akkurat. I følge meg så er det alt for mye snakking. Ellers i dag så har jeg bygget det nye bloggdesignet mitt, og jeg brukte skikkelig lang tid på headeren. Men nå er jeg endelig ferdig, hvis ikke jeg kommer med noen flere små-ideer da. Her får dere se noen bilder fra den blå lagunen i Malta. Det var helt sykt fint der, bare se på det turkis fargede vannet!

  Vi brukte en hel dag på å komme dit, være der, bade, og etterpå så vi på de berømte hulene før vi kjørte tilbake til hotellet. 

  Hva syns dere om bildene? Har dere vært på den blå lagunen før? 

 • Innkjøp fra Malta - Video

  Hei hei ♥ 

  Nå sitter jeg og oppdaterer bloggdesignet mitt, så forandringene kommer litt og litt. Jeg vet ikke om jeg skal gjøre så store forandringer, men jeg skal hvertfall ha ny header, som allerede er på plass, ny meny, og nytt profilbilde. Her får dere en video der jeg viser dere innkjøpene mine fra Malta. 


  Tannhjul -> HD!

  Hva syns dere om videoen og innkjøpene? 

 • I want this in my closet #13

  Hei hei ♥
  Med en gang jeg stod opp i dag, så dro vi bort på lunsj til noen "naboer", de bor noen hus bortenfor oss. Siden jeg sover så lenge hver dag, så var det nemlig vanlig lunsj tid for alle andre. Vi spiste masse god mat, og etterpå dessert. Rundt 16-tiden så dro jeg og Didrik til byen, og kameraten til Didrik, Joakim, ble med. Nå er jeg hjemme og slapper av, og har nettopp handlet inn mat og masse digg med Didrik, så vi skal nok bare slappe av og se på film eller noe lignende i kveld. 
  flower glitter

   

  Er ikke dette antrekket bare helt nydelig? Jeg har tenkt til å kjøpe de tomsene der, siden de er så søte. Jeg gikk faktisk rundt i byen i dag og fant masse sko jeg har tenkt til å kjøpe, hihi. Nå redigerer jeg innkjøps videoen fra Malta, den er snart ferdig. Så den kommer enten ut etterpå eller i morgen "tidlig". 
  Hva syns dere om antrekket? Kunne dere gått med det selv? 
 • Queen konsert

  Hei hei ♥

  Den ene kvelden i Malta så var det stor Queen konsert rett utenfor hotellet vårt. Det var selvfølgelig ikke det ekte Queen bandet, men noen som sang Queen musikk. Det var masse folk der, og politiet hadde stått der en dag i forveien og passet på gaten. Dette er ikke akkurat min favoritt musikk, så jeg, Didrik og Sofia så ikke så lenge på. Vi gikk heller ned til baren og slappet av der. 

  Jeg har forresten filmet en video med innkjøpene fra Malta i dag, så den skal jeg prøve å få lagt ut i morgen. Nå skal jeg bare sitte litt ute på terassen og lese litt, og etterpå skal jeg starte på mitt eget bloggdesign. 

  Hva slags musikk liker dere? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit + Innkjøp

  Hei hei ♥

  I dag er det strålende vær som vanlig, men jeg har nesten bare sittet inne hittil i dag, for jeg har nemlig gjort ferdig enda et bloggdesign. Jeg skal prøve å få laget mitt eget etterpå, for nå vil jeg virkelig bytte bloggdesign. Jeg er så lei av det jeg har nå. Her er dagens outfit, og innkjøp fra helgen. 

  Dagens Outfit // Topp/Cubus, Skjørt/H&M, Sko/Euro sko. Skoene er et av innkjøpene mine fra helgen. Jeg hadde tenkt til å kjøpe toms, men så var disse fra roots på salg, så jeg kjøpte de kun for 299 kr. 


  Sminkeservietter/H&M - 20 kr, Sokker til de nye skoene/H&M - 80 kr.

  Hva syns dere om dagens outfit? Hva syns dere om innkjøpet? 

 • Beautiful colors

  Hei hei ♥

  I går hadde vi fiskekonkurranse hos oss, og etter selve konkurransen så var alle her til middag. Det var veldig koselig, og det ble servert masse god mat. Enya og en kamerat av Didrik, Joakim, sov over her til i dag. I dag har vi vært ute hele dagen, siden det har vært super fint vær. Vi har badet fra brygga, kjørt båt ut til en annen øy og badet der, og solt og bare kost oss. Her får dere se noen bilder som vi tok i Malta.  Det var en slags hage - bakgård rett vedsiden av hotellet vårt, der det vokste masse fine blomster med kjempe fine farger. Så jeg og Sofia benyttet anledningen til å ta litt bilder. 

  Har dere hatt en fin dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Grillkos

  Hei hei ♥

  Så langt i dag så har jeg bare kjørt båt med Enya og Didrik, og akkurat nå så er det egentlig fiskekonkurranse hjemme hos oss med masse naboer. Men vi hadde ikke lyst til å fiske, så vi dro heller til butikken og kjøpte godteri, og kjørt rundt ute på det høye havet. Vi ble helt klissvåte på grunn av de store bølgene. I går var jeg på grillkveld hos Enya, som var veldig koselig ♥ Her er noen bilder fra det. 

  Sofia og meg ♥

  Enya, Sofia og Marthe

  Marthe og Jeanette  Sara og Enya

  Sofia og Marthe  Enya

  Jeanette, Sofia, Marthe, Enya, Sara og meg ♥

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Malta dag 1

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg bort på grillkveld, men først så tenkte jeg å dele resten av bildene fra dag 1 i Malta med dere. Vi badet nesten hele dagen, og var på en fin resturant på kvelden. Jeg tok bilder utover hele dagen, så her får dere et bildedryss fra hele dagen. 

  Ha en fin kveld alle sammen! Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  Så langt i dag så har jeg vært en tur i byen, og etterpå skal jeg til Enya på grillkveld med venner. Jeg kan vise dere dagens innkjøp i morgen, så får jeg lagt ut litt flere bilder fra Malta i dag. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit // Topp/Zara, Skjorts/Random butikk i Smögen, Armbånd/Malta. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Vannscooter

  Hei hei ♥

  Uff, jeg orket absolutt ikke å blogge i går. Men jeg fikk gjort ferdig et helt design som jeg hadde under bestilling, og nå står gratisdesignet og mitt eget for tur. Men over til Malta snakk. Jeg kom jo frem på kvelden forrige onsdag, og da fikk vi ikke gjort så mye mer enn å gå og spise på resturant. Men den første ordentlige dagen der, så var vi nede ved bassenget hele dagen. I tillegg så badet jeg i sjøen, og kjørte vannscooter! Det var kjempe gøy, og bare helt herlig! 

  Sofia satt bak på meg, og Didrik kjørte med pappa i og med at det var 18 års grense. Nå har jeg skikkelig lyst på egen vannscooter, ah tenk så digg å kjøre rundt med den hele sommeren da! Etterpå skal jeg legge ut flere bilder fra dag 1. I dag skal jeg også en tur til byen, og på grillkveld hos Enya i kveld. 

  Har dere kjørt vannscooter før? Hva syns dere om bildene? 

 • Hjemme fra Malta

  Hei hei!! ♥ 

  Nå er jeg hjemme fra Maltaaa, for en fin uke jeg har hatt! Det var så deilig der borte, sol og kjempe varmt hver dag. Jeg har badet masse, solt meg, kjørt vannscooter, shoppet, spist på utallige mange forskjellige resturanter, tatt masse bilder, blitt kjent med nye folk og kost meg med familien. Her er noen bilder fra hotellet. 

  Nede ved hotell bassenget  Utsikten fra rommet til meg, Sofia og Didrik 

  Sengen til meg og Sofia. Det så bare så ryddig ut etter hvert besøk fra "the roomcleaning", vaskedamer eller hva enn jeg kaller dem. Ellers var det utrolig rotete, men sånn blir det når tre ungdommer bor sammen på et rom. Ikke bare var det kjempe rotete hele tiden, men vi klarte å lage vann oversvømmelse på badet hver dag, haha.   En liten del fra lobbyen. 

  Nå har jeg masse jobb foran meg! Jeg har over 600 bilder fra Malta, og jeg må jo legge ut en del på bloggen. Jeg skal selvfølgelig dele alt inn i forskjellige innlegg etter hva jeg har gjort. Jeg har også fått masse mail om blogg design og headere nå, så nå må jeg bare sette i gang med bestillingene, hvis ikke blir jeg aldri ferdig. Jeg skal også lage et nytt design til meg. 

  Har dere hatt en fin uke mens jeg var borte? Har dere vært i syden i det siste? 

 • Burn


  Burn - Ellie Goulding. Jeg digger sangen, også måtte jeg bare legge til litt varmere fotofilter, siden tittelen er burn.

  Hva syns dere om sangen og bildene? 

 • I want this in my closet #12

  beach

   

  Antrekket er satt sammen i polyvore. Veldig sommerlig, og passer fint til f. eks stranden! ♥
  Hva syns dere om antrekket? Kunne dere gått med det selv? 
 • Antrekk

  Antrekk// Topp/H&M, Skjørt/Bik Bok, Ringer/Bik Bok og Accessorize. 

  Hva syns dere om antrekket?

 • Colors  Ballonger♥♥ Nå er det ikke mange dager igjen til jeg kommer hjem, og da kan innleggene mine begynne å inneholde litt mer enn bare bilder. Men jeg håper dere syns det har vært bra til nå, og nok av innlegg hver dag. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Sommer antrekk - Skull and denim


  Bluse/H&M, SHorts/Bik Bok, Smykke/Gina Tricot, Neglelakker/Gina Tricot og H&M.

  Hva syns dere om antrekket? Kunne dere gått med det selv? 

 • Anbefaling

  Hei hei ♥

  I dag tenkte jeg å anbefale dere en bokserie, og av denne bokserien kommer det også snart film av. Den første filmen kommer allerede i august. Bokserien heter Skyggejegerne, og på engelsk heter den The Mortal instrument. 


  Bok 1, 2 og 3. 

  Jeg har lest de to første bøkene, også er jeg på venteliste for bok nr. 3. Jeg leste ferdig de to første bøkene på 5 dager, det var nesten umulig å legge de fra meg. Boken handler om en jente som heter Clary, og hun finner fort ut at hun ikke kjenner til verden som den virkelig er. Hun begynner nemlig å se alt i verden som hun egentlig alltid burde ha sett. Nemlig at demoner vandrer rundt som vanlige folk, og heksemestere, varulver, vampyrer, alver, havfruer osv fins. Også er det skyggejegerne da selvfølgelig, de som dreper demoner. Dette er en fantasy bokserie, men den inneholder også kjærlighet og spenning. Hvis du liker twilight og the hunger games, så vil du nok like denne også.  

  Dette er traileren til den første filmen. Så hvis dere ikke klarer å lese bøker, så kan dere heller se filmene, men det tar jo selvfølgelig mye lengre tid før alle filmene kommer ut. 

  Hva syns dere om anbefalingen? Har dere lest noen av bøkene før, og har dere lyst til å se filmen? 

 • Sommer antrekk - London


  Topp/Random butikk i Smögen, Shorts/H&M, Sko/Vans, Armbånd/Gina Tricot og DIY. 

  Hva syns dere om antrekket? Kunne dere gått med det selv? 

 • So fluffy  So fluffy! Den genseren der er så deilig, og søt. Men den har blitt ganske kort, sikkert etter vask. Den funker hvertfall fint til en minishoot ♥ 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Sisters & best friends

  Min herligste lillesøster, Sofia ♥ Jeg er så glad i den jenta! Vi er ikke bare søstre, men også bestevenner. Vi snakker om alt, gjør masse sammen, og deler de fleste interesser ♥♥

  Hva syns dere om bildene? Syns dere vi er like? 

 • Sommer antrekk - Let's go to the beach


  Topp/Urban, Bikini overdel/Cubus, Bikini underdel/Bik Bok, Solbriller/Cubus, Armbånd/DIY, Ringer/H&M og Glitter.

  Hva syns dere om antrekket? Kunne dere gått med det selv på stranden? 

 • This it what it feels like

   

  Jeg elsker sangene! De er på toppen av spillelisten min for øyeblikket, jeg anbefaler dere å høre på de. Dette er sanger som gjør deg i et bedre humør, og vil få deg til å danse. 

  Hva syns dere om sangene, og bildet? 

 • Skull + cross antrekk

  Dagens Antrekk// Jumpsuit/Bik Bok, Skjorte/Bik Bok, Ringer/Gina Tricot og Glitter.

  Hva syns dere om antrekket? 

 • I want this in my closet #11

  watermelon

   

  Antrekket er satt sammen på polyvore.com, jeg elsker den siden! De oppdaterer med nye plagg hele tiden, og jeg setter ofte sammen klær fra forskjellige nettbutikker og kjedebutikker som jeg elsker. Dette antrekket ble veldig fargerikt, men jeg elsker det! Spesielt den søte shortsen ♥
  Hva syns dere om antrekket? Kunne dere gått med det selv? 
 • Balloon shoot

  Her er resten av bildene fra ballong photoshooten. På noen av bildene så lå solen veldig fint i bakgrunnen, og ballongene muntret opp alle bildene med de forskjellige fargene. Jeg skal helt klart ha flere ballong photoshooter senere, hehe. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Photoshoot med ballonger

  Hei hei ♥

  På tirsdag så hadde jeg en liten photoshoot med Sofia og Marthe. Vi blåste opp mega store ballonger, og så gikk vi ut og tok litt bilder med dem. Det var veldig gøy, og det ble en del bra bilder. Her er første del med bildene. Del 2 kommer etterpå. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Sneak peak

  Hei hei ♥

  Nå er jeg nok framme i varme Malta, og det er så rart å skrive slike innlegg som dette på forhånd. Alle innleggene som kommer en uke framover er bare forhåndsskrevne innlegg. Hvis ikke jeg får tak i en data der borte i Malta da, da kan det hende at jeg kommer med noen oppdateringer der i tillegg. Her får dere en sneak peak på hva slags bilder som kommer ut i morgen.   Hva syns dere om bildet? Vil dere se fler? 

 • Linkerunden #2

  Hei hei ♥

  Jeg hadde jo en linkerunde, og for noen dager siden så linket jeg tre blogger. Jeg hadde jo tilsammen seks blogger jeg ville dele med dere, så her er de tre siste. 


  Sara - veldig enkelt og fint design, og tar kjempe fine bilder. Designet gjør slik at alt fokuseres på bildene i tillegg, som er veldig bra. Besøk bloggen hennes HER.


  Marte - Har også et veldig fint og ryddig design, og tar kjempe fine bilder. Bra kvalitet på alt sammen. Besøk bloggen hennes HER.


  Camilla - Har et kult design, og legger ut mange stilige bilder på bloggen. Også mye varierende, med passe lengde på tekst - bra! Besøk bloggen hennes HER.

  Jeg anbefaler dere til å ta en titt på alle bloggene! Og hvis noen av dere har lyst til at jeg bare skal ta en titt på bloggen deres, jeg kan jo plutselig bli fast leser, så legg gjerne igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet!

  Hva syns dere om bloggene? Har dere lest noen av de før? 

 • Next stop: Malta

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp pakket ferdig, og neste stopp er da Malta! Jeg gleder meg masse til å komme fram, og være der en hel uke ♥ Men, når det gjelder bloggingen, så er det viktig at dere leser dette her: Jeg har ikke med meg macen til Malta, så derfor så kommer jeg ikke til å blogge hver dag derfra. MEN, jeg har laget forhåndsskrevne innlegg, med masse fine, forskjellige bilder, som kommer automatisk ut nå i en uke, helt til jeg kommer hjem. Så innleggene som kommer ut hver dag, lagde jeg i dag. Det kan hende at jeg får brukt en data der borte, og da kan jeg jo oppdatere dere der i tillegg. 

  Ellers, så håper jeg dere har en kjempe fin uke! Kos dere masse, uansett hvor dere er. Og jeg håper dere vil like innleggene mine som kommer framover. Det kommer ut minst 2 innlegg hver dag. 

  Ønsk meg en god reise? ♥

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og koser meg med film med Sofia, Christoffer og Didrik. Vi ser på Wedding crushers, også har de andre kjøpt inn masse digg. I dag har jeg vært en tur i byen, også har jeg pakket det meste til Malta. Her er dagens outfit.  Dagens Outfit// Topp/Bik Bok, Skjørt/Bik Bok, Solbriller/Cubus, Sko/Vans. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Dagens Outfit

  Dagens Outfit// Topp/Pull & Bear, Shorts/H&M, Sko/Økonomi sko, Solbriller/Bik Bok, Armbånd/Gina Tricot.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Wild spirit

  Hei hei ♥

  I dag er det fint vær og varmt, så jeg har vært litt ute, lest i en bok, og tatt litt bilder. Nå tenkte jeg at jeg kunne starte så vidt på pakkingen til Malta, og så må jeg få lagd så mange headere jeg kan etterpå. Jeg begynner egentlig å bli litt lei av alle de bestillingene, så jeg vurderer å slutte med det. Men jeg får se, det er ikke sikkert. 


  Hvordan jeg ser ut akkurat nå. Etterpå skal jeg prøve å få lagt ut dagens outfit, også har jeg til og med tenkt til å spille inn en video for dere. 

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Ultra romantic

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp sittet ute på terrassen, i det fine været og spist middag. Istad var jeg ute med båten med broren min, men det var så store bølger så vi kjørte ikke så langt ut. Resten av kvelden skal jeg bare bruke på å slappe av, og i morgen skal jeg prøve å ta masse bloggbilder, som skal komme ut mens jeg er på ferie. Jeg gidder nemlig ikke å ta med meg macen min, men det kan hende at det er noen dataer der nede jeg kan bruke da.   Har dere hatt en fin dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens lille tur

  Hei hei ♥ 

  Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra en liten sykkeltur med mamma, det er nemlig 25 grader og sol, så det fine været måtte utnyttes. Nå skal jeg ut med båten med broren min, og jeg må faktisk bestikke han for at han skal bli med. Han nekter å bli med, hvis ikke jeg kjøper noe godt til han på butikken, dette her kalles skikkelig søskenkjærlighet! 

  Svett og fin, og ettervekst til tusen. Men som jeg har sagt, så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med håret enda. Kanskje jeg skal vurdere å stripe det. 

  Hva gjør dere i dag i dette fine været? (Hvis dere er like heldige som meg) Hva syns dere om bildene? 

 • Ukens Spørsmål #19

  Hei hei ♥

  Det er en stund siden jeg har svart på ukens spørsmål nå, så jeg kunne nesten kalt dette for "månedens spørsmål". Men her får dere hvertfall svar på det dere har spurt meg om den siste tiden. 

  Jeg lurte på hvordan du klarer og lage bildene "speilvendt" på en måte? Jeg gjør det på photoshop, og da bare kopierer jeg bildet, og drar det den andre veien. Jeg suger til å forklare, men det er hvertfall kjempe enkelt å gjøre det om du har photoshop. 

  Har du sett Revenge før? Ja, jeg følger med på tv-serien! Men nå har jeg sett alle episodene, så jeg venter egentlig bare på at det skal komme ut nye episoder. 

  Hei jeg lurer på om du er på instagram isåfall hva heter du? Ja, det er jeg. Jeg heter Mithzzi, det er bare følge meg!  

  Kan du legge ut en sneak peak på gratis dsgnet som du holder på med? Klarer ikke å vente! En sneak peak ligger HER. Det er heller ikke lenge til designet kommer ut nå. 

  Når drar dere, og hvor lenge skal dere være der? (Malta) Vi drar om 4 dager, og vi skal være der en uke.  

  Hvor bestillte dere turen? Vi bestilte vel flybilletter på ryanair, og hotell på hotels.com. 

  Hvor er toppen fra? Toppen, altså den dere ser ryggen på, på bildet under, er fra Weekday. 

  hvor er sekken fra? Den er fra H&M.  hvilket objektiv bruker du? Kan du ha et innlegg der du gir noen fototips, du er utrolig flink med bildene dine!
  Tusen takk! Jeg er egentlig ikke så proff med kameraet mitt, men jeg bruker det lille jeg har lært. Jeg bruker 50 mm linse, 1.4, så det gjør bildene mine mye bedre. I tillegg har jeg innstilt på manuell, også har gjort sånn at bakgrunnen blir enda mer uskarp, siden det er slik jeg liker det. Men jeg kan jo prøve å lage et innlegg om fototips da.

  Gleder meg til gratisdesignet kommer, hvordan lager du dem? Jeg bare bygger og lager koder i stilsettet og maleren på blogg, også lager jeg bakgrunner, headere, ikoner osv på photoshop. 

  Lager du din egen header? Ja, det gjør jeg!

  jeg lurer på hvor du har kjøpt kamerakonsollen? Jeg har kjøpt min på japan photo. 

  Har du laget den? (batmangenseren) Ja det har jeg. Hihi, jeg syns slike gensere og t-skjorter med batmanprint er dritkule, så derfor lagde jeg en selv.   Hva er det du danser?
  Nå har jeg nettopp sluttet da, men jeg har danset freestyledans siden jeg gikk i 2. klasse. Men jeg har ikke konkurrert så lenge da. 

  Er det russebuss, eller hva?? Ja, primadonna 2014 er en russebuss. Jeg kjenner flere av jentene på bussen, og Marie som jeg har gått i klasse med siden ungdomsskolen er også med på den. 

  hvor er genseren fra? Den er fra H&M.


  er du fornøyd med navnet ditt? Yes man, jeg er! Jeg syns selv at Emma er et veldig fint navn, og det er så mange pene skuespillere f. eks som heter det samme som meg. 

  hva er det fineste gutte og jente navnet du vet om? Jeg er ikke helt sikker, men det er hvertfall noen navn jeg har som favoritter: Mads, Mathias, Jake, Amanda og Emely. 

  hva skal du i sommerferien? Slappe av, dra til Malta, og sikkert mer, men alt er ikke planlagt enda. 

  likte jakken veldig godt. hvor er den fra? Takk, den er fra River Island i London. Jeg fikk den i bursdagsgave.  Hvorfor kaller du deg Mitzhi?
  *Mithzzi - Fordi, jeg aner ikke. Det er et brukernavn jeg lagde meg når jeg var yngre, også har jeg bare tatt vare på det, for vær gang jeg skulle lage en eller annen bruker så var alltid det navnet ledig. 

  har søsteren din blogg? Ja det har hun, link til Sofia's blogg HER.  

  Hva har du gjort med håret? Har du farget det, eller er det fordi det går mot sommer? Ja, jeg har bleket det. Nå kommer etterveksten, og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre med det nå. Jeg tror jeg skal la det vokse ut, selvom jeg liker den lysere fargen. Kanskje jeg farger det noe lysere enn min egentlig hårfarge senere, slik at jeg får litt mellomblondt hår til slutt. 

  Hvordan gjør man det ? (Neglene) Jeg tok først på en hudtonet farge, og så brukte jeg en pinne, som man bruker til tapasmat, og typpet oppi en annen farge. Så lagde jeg noen store prikker, og dro fargen til enden av neglen. 

  Hva syns dere om svarene? Er det noe dere lurer på til neste gang? 

 • Round sunglasses

  Hei hei ♥

  I dag stod jeg opp sent, og jeg har kun sittet og lest hele dagen. Ah, skyggejegerne er så bra og spennende, det er vanskelig å legge fra seg boken! Jeg skal sitte og lese litt til nå, og så skal jeg lage blogg headere og design, jeg skal prøve å bli ferdig med gratisdesiget også.   T-skjorte/Ralph Lauren, Shorts/H&M, Solbriller/Bik Bok.

  Det er sol og ganske varmt i dag, men ikke varmt nok. Heldigvis er det bare få dager igjen til jeg drar til Malta da, wii ♥ Etterpå kommer ukens spørsmål, så da får dere svarene på det dere lurer på. Hvis dere lurer på noe mer, så bare spør i kommentarfeltet. 

  Hva syns dere antrekket og bildene? 

 • I nuet

  Hei hei ♥

  De siste timene nå har gått til lesing, for jeg har nemlig startet på en ny bok. Det er faktisk en helt ny bokserie for meg, og den heter Skyggejegerne. Jeg har lånt både bok nr. 1 og 2. Det skal snart komme ut film til den første boken, og det var traileren til filmen som fikk meg til å starte på bøkene. Hittil er den veldig spennende, og en typisk bok som passer meg perfekt. 

  Noen fine bilder jeg tok med søsteren min, Sofia, istad ♥ Nå venter jeg egentlig bare på at Sofia og Didrik skal komme tilbake fra butikken, så vi kan sette i gang med å lage oss noe mat. Jeg tenker også å finne en bra film vi kan se etterpå.

  Har dere noen bra filmer dere vil anbefale meg? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bare vært ute en tur for å ta litt bilder, og nå sitter jeg her og ikke aner hva jeg skal gjøre. I kveld så blir det nok film og kos med søsknene mine, siden de andre skal på D.D.E konsert. De spurte om jeg ville bli med, haha aldri i livet! Her er dagens outfit. Bildene ble litt gule, siden jeg tok på litt feil innstillinger. 

  Dagens Outfit// Genser/Bik Bok, Skjørt/H&M, Smykke/Bik Bok, Sko/Vans.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Jeg skal til Malta!

  Hei hei ♥

  Gjett hva vi har bestilt nå? TUR TIL MALTA!♥♥ Jeg og Sofia hadde så lyst til å dra dit, så nå blir det tur dit også. Jeg gleder meg skikkelig til å komme nedover til et varmere strøk, det kommer til å bli så deilig! Vi skal nok få dratt flere steder og sett på mye forskjellig, også håper jeg på å få shoppet litt også.   Bildene er tatt fra google. Bildet helt nederst til høyre er fra hotellet vi skal bo på. Jeg vet ikke enda om jeg skal ha med data ned dit eller ikke, så det er ikke sikkert det blir noe blogging. Men det er jo altså ferie, og jeg tror nok dere overlever en uke. Jeg kan jo dessuten lage en del forhåndsskrevne innlegg. 

  Har dere vært eller har lyst til å dra til Malta? Noen tips til hva jeg burde se og gjøre? 

 • Kos

  Hei hei ♥

  Det ble dårlig med blogging i går, siden jeg ble skikkelig dårlig på kvelden. Jeg skrev på blogg-facebooksiden min at jeg var blitt syk, så hvis dere også vil få med de små oppdateringene mine imellom, så kan dere like siden min HER♥ Ellers idag, så har jeg bare øvelseskjørt, og nå holder jeg på å lage mat. Her er noen bilder fra gårsdagen, og fra tirsdag kveld da vi var borte på middag.   I går så var jeg i Sverige på harrytur, og kjøpte inn masse mat, brus og godteri.
  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Linkerunden #1

  Hei hei ♥

  Nå har jeg gått gjennom alle bloggene som meldte seg på i linkerunden, og det var så mange bra blogger! Jeg måtte se over mange av bloggene flere ganger, og jeg sitter fortsatt med for mange igjen nå. Så derfor tenkte jeg å dele innlegget i to deler, så linker jeg 3 blogger nå, og 3 blogger senere. 


  Camilla - fint og enkelt design, fin stil, og tar fine bilder. Jeg liker spesielt godt antrekksbildene hennes. Besøk bloggen hennes HER.


  Victoria - har også et veldig fint og enkelt design, som gjør at bildene hennes kommer mer fram. Tar fine bilder, og skriver passelig lengde med tekst. Besøk bloggen hennes HER.


  Sofia - veldig fint og enkelt design, jeg elsker overskriftene hennes. Passelig lengde med tekst, og veldig bra bilder. Jeg liker spesielt antrekksbildene hennes. Og til dere som lurer, ja hun er søsteren min, og hun fortjener absolutt mer oppmerksomhet med bloggen hennes. Besøk bloggen hennes HER. 

  Hva syns dere om bloggene som ble linket? Skal dere ta en titt på de? (anbefales!!) 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og ser på den nyeste episoden av Teen Wolf, og herregud så spennende det er! Jeg elsker den tv-serien. Vi skal snart bort på middag, så derfor har jeg nettopp fikset meg. Det blåser helt sykt ute, så det var vanskelig å få håret til å ligge fint da jeg tok bildene. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Topp/Weekday, Jakke/River Island, Tights/H&M, Sko/Vans, Armbånd/Gucci.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Wants from SheInside

  Hei hei ♥

  Nå har jeg sittet lenge og tittet på så mange, fine plagg fra SheInside! Åh, som jeg elsker den siden! De har så utrolig mange fine ting der, og så mye forskjellig. I tillegg så har de gratis frakt hele verden rundt, så det er et skikkelig pluss! Det er heller ikke noe spesielt dyrt, så jeg skal absolutt klikke hjem noen ting. Her er mine favoritter for øyeblikket, håper dere liker de ♥

  Kjempe kule t-skjorter, tigerprint HER, skyprint HER, skjellettprint HER

  Verdens søteste kjoler, og den genseren er så nydelig og jentete! Gul kjole HER, Blondegenser HER, Blå kjole HER

  Jeg elsker slike shortser som nr. 7, og det skjørtet er jo så enkelt, men ekstra fint med den lille detaljen nederst. Simpsons print er jo også kjempekult. HER, HER og HER.

  Hva syns dere om plaggene? Hvilket er din favoritt? 

 • Flower girls

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg se på film med Sofia, en film som heter Triple dog. Etterpå skal jeg nok lage litt dessert, og sikkert se noen flere filmer med familien. Nå har det nemlig begynt å regne, så det er ikke så mye man kan gjøre da. Her er noen bilder fra gårsdagen. 
  Peneste Sofia ♥♥ Besøk bloggen hennes >HER< ♥

  Hva syns dere om bildene? 

 • Sommer antrekk - Neon

  Hei hei ♥

  Nå er jeg så sliten og støl, støl pga. at jeg trente i går. Så jeg tenker å finne fram en film eller noe jeg kan se på, så får jeg slappet av litt. Været er ikke så mye til å skryte av i dag heller, men det er heldigvis meldt skikkelig sommervær i slutten av uken! Det gleder jeg meg til. Så lenge får vi bare drømme om alt det fine sommertøyet vi kan gå med, og her er et sommer antrekk jeg har satt sammen. 


  Genser/Monki, Skjørt/Pull & Bear, Smykker/Gucci og en nettbutikk jeg helt har glemt navnet på, Neglelakk/H&M. 

  Hva syns dere om antrekket? Kunne dere gått med det selv? 

 • Purple, mint & pink

  Hei hei ♥

  Så gøy at så mange meldte seg på i linkerunden min i innlegget under! Jeg skal se på alle bloggene etterpå, og så linker jeg noen i dag eller i morgen. I går kveld satt vi og snakket litt om å dra på ferie, og jeg og Sofia har skikkelig lyst til å dra til Malta! Vi har funnet sted, og når vi kan reise, og nå gjenstår det egentlig bare å få pappa med på det, hehe. Jeg håper skikkelig at vi kan dra dit, for da får vi gjort litt mer ut av denne sommerferien. Det er visst bra shopping der også, + strender, fine gråtter å se på, også er jo øyen ganske liten, så da kan vi se flere enn en by.   Disse bildene tok jeg ute i går kveld med Sofia. Dere kan se flere bilder av Sofia HER. Vi tok også noen bilder sammen, og de legger jeg ut etterpå♥

  Har noen av dere vært i Malta, tips om stedet? Hva syns dere om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits