overtrøtt men overlykkelig

Hei hei ♥

Jeg kom omtrent nettopp hjem fordi jeg har sovet borte, og akkurat nå er jeg overtrøtt og har bare lyst til å legge meg ned og se på tv-serier. I går var jeg i byen med Sofia og Jeanette, og senere var jeg med Jonas. Jeg fikk også ENDELIG en mail jeg har ventet kjempe lenge på nå, nemlig svar om jeg kom inn på min drømmeskole. Jeg våknet tidligere enn vanlig og kort tid etterpå fikk jeg beskjed om at jeg har kommet inn! Jeg ble sååå glad, så kjære lesere, det betyr at jeg flytter snart til Danmark for å studere fashion design♥♥♥ Jeg skal selvfølgelig blogge videre der. 
/Arkivbilder

Hvordan har dere det nå? Hva syns dere om at jeg snart kommer til å blogge helt fra Danmark? 

 • tilbake på bloggfronten

  Hei hei ♥

  Woo, etter fire dager med null blogging så er jeg tilbake på bloggfronten. Jeg har bare hatt en del å gjøre i det siste og jeg har heller ikke orket å tenke på bloggen. På fredag hadde jeg fest hjemme hos meg med mange herlige venner♥ Vi hadde det utrolig gøy, det var så koselig å se igjen alle sammen. På lørdag fikk broren min som jobber for Fredrikstad blad og en han jobber med meg til å bli med på "månensjekken" som gikk ut på at jeg og en annen gutt skulle på date. Vi måtte gjøre utrolig mye rart og det var utrolig flaut å se videoen etterpå, dere kan se den HER (spol til 08.30). De ringte meg ikke akkurat i beste øyeblikk for å spørre om jeg kunne bli med, jeg hadde på meg koseklærne og hadde ikke engang gredd håret..

  På lørdag kveld hadde Didrik og Sofia fest her hjemme fordi de fylte 18 år den dagen. Det ble servert masse digg, vi hadde drikkeleker og bare pratet og koste oss. På søndag slappet bare jeg og Jonas av og jeg var ganske sliten etter festing to dager på rad. Søndagskvelden gikk til film med Aurora og Sofia, og gårsdagen gikk til kebab med Jonas og en kompis av han som heter Martin, og film på kvelden. 


  Bilder fra da jeg lagde min forrige video. Det vil bli bedre blogging og selvfølgelig flere videoer fremover, så da har dere litt å se frem til♥

  Hvordan var deres helg? 

 • jentekveld

  Hei hei ♥

  I dag har jeg badet, solt meg og også ryddet litt siden det er mye som skjer på planen denne helgen. På onsdag var jeg på grillkveld/jentekveld hos Enya som var veldig koselig og utrolig gøy. Vi fant på litt for mye rart, men lo mye. Vi tok også noen bilder så her er de. 


  Ingrid, meg, Silje og Erina  Susann, Nora, Erina, Silje, Ingrid og Enya

  Susann, meg og Vanessa

  Vanessa, Susann og Erina ♥ Ingrid, meg og Erina

  Hva er planene deres for helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • innkjøp og ukens spørsmål på video

  Hei hei ♥

  I dag har jeg badet og padlet kajakk med Marthe som var utrolig deilig i denne varmen. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre i kveld, men det blir nok avslapping, prating og spise masse digg, haha så typisk oss. Nå har jeg lagt ut ny video på youtubekanalen min, denne gangen er det noen innkjøp og ukens spørsmål. Videoen skulle egentlig ut i går, men så rakk jeg det ikke før jeg skulle på jentekveld hos Enya. Husk HD i videoen!

  Hva syns dere om innkjøpene og svarene på ukens spørsmål? 

 • kveldens antrekk

  Hei hei ♥

  I dag har jeg jobbet med å lage en ny video, jeg har fortsett litt redigering igjen. Jeg har også fikset meg til i kveld og prøvd å slappe av, jeg får helt heteslag av de 40 gradene det er ute nå. Det er helt syykt. Nå er jeg faktisk på vei ut døra fordi jeg skal på grillkveld hos Enya, så det blir nok kjempe koselig♥ Her er antrekket mitt for i kveld.   Topp arvet Shorts brandy melville Smykke Gina Tricot Øredobber Lindex Bindi ebay

  Hva syns dere om antrekket? 

 • trening & seiling

  Hei hei ♥

  I går startet jeg dagen min med å dra på spenst og trente. Etter det var jeg mye lengre enn planlagt i byen, og da jeg endelig kom hjem så spiste jeg fort før jeg seilet litt med pappa. Så nå har jeg lært litt, men jeg har litt igjen før jeg tror at jeg kan seile alene.   Bilder fra da jeg filmet forrige video på mandag. Jeg har laget enda en video nå som jeg skal redigere, så jeg skal prøve å få redigert den raskt før jeg drar ut i kveld. 

  Hva syns dere om bildene? Kan noen av dere seile? 

 • what's in my purse?

  Hei hei ♥

  Da er enda en ny video ute på youtubekanalen min, husk å subscribe hos meg om dere liker videoene mine. Denne gangen er det en "What's in my purse?" video hvor dere får se hva jeg har i vesken min. Jeg håper dere liker videoen, og husk og still inn på HD♥ 

  Nå skal vi grille og etterpå har vi tenkt til å seile litt. Jeg skal lære meg å seile fordi vi har kjøpt en liten seilbåt, så jeg tror det blir veldig gøy om jeg får det til. Jeg håper dere får en kjempe fin kveld♥

  Hva syns dere om videoen? Hva er deres topp tre ting dere må ha i vesken? 

 • oreo og zombier? - sponset video

  Hei hei ♥

  Dere husker kanskje at jeg skrev om oreo sin nye kjeks, oreo double, og reklamen deres "oreo lick for it" for en måned siden? Hver uke siden det har det kommet ut en ny video der guttene i reklamen må avgjøre flere valg ved å utfordre hverandre til et lick race. Nå har den siste videoen kommet ut, og denne gangen må guttene kjempe om hvem som har størst hjerne fordi en gruppe zombier er på vei til å spise dem. Men er det virkelig hjernene deres de vil ha? Det finner dere ut av i videoen under. 


  Jeg syns denne serien med oreo-reklamer har vært veldig morsomme, og jeg er vel ikke den eneste som tenkte på walking dead da jeg så denne siste videoen? Haha. I går da jeg var på kino dukket også en av oreo lick race videoene opp under reklamen, og jeg hørte fra publikum at det var mange som kjente igjen oreo sin nye reklame og ikke minst syns den var veldig morsom. Om dere vil lage deres eget lick race så kan dere fortsatt sjekke ut siden til oreo HER.

  Hva syns dere om den siste oreo lick for it utfordringen? Liker dere oreo?

  Sponset innlegg

 • high heels & golden details

  Hei hei ♥

  Jeg glemte visst å blogge i går, jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte det for jeg var nemlig ute og tok en del bloggbilder. I går kveld kom Line og Marthe en tur til meg og vi hadde jentekveld der vi bare slappet av, pratet og spiste sjokoladefondant og masse annet digg. Midt på natten dro vi og vasket bilene de kjører, og etterpå så kjørte jeg og Marthe til byen. Vi ble faktisk kjent med nye folk i natt fordi vi kjørte folk hjem gratis (og de skulle egentlig bare 500m bortenfor der vi plukket dem opp), og jeg var ikke hjemme før 08-tiden i dag tidlig. Gjett om jeg er trøtt nå. 

  Slik ser jeg ut i dag. Til tross for at jeg har sovet omtrent ingenting og er overtrøtt så kom jeg meg opp istad, fikset meg og nå håper jeg egentlig å finne på noe bedre enn å sitte inne. 

  Hadde dere en morsom lørdag? Hva syns dere om bildene og antrekket? 

 • dagens outfit, flower power

  Hei hei ♥

  I dag er det en strålende dag med glitrende hav, blå himmel og sola som skinner. Jeg får prøve å finne på noe ute i dag, jeg har allerede vært ute en tur for å ta litt bloggbilder som vanlig. Her er dagens outfit.  Kimono New yorker Topp Cubus Shorts Brandy melville

  Det som er så deilig med sommeren er at jeg slipper å ha på meg så mye klær, også slipper jeg sokker og sko så lenge jeg ikke går så langt heller, haha. Det er utrolig deilig og jeg nyter virkelig sommervarmen♥

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • ukens spørsmål #32

  Hei hei ♥

  Nå har jeg svart på ukens spørsmål, og denne gangen på video. Kanskje litt morsommere at jeg svarer på video i blant. Om dere har noen flere ønsker om hva jeg skal lage videoer om fremover så legg igjen en kommentar under. Jeg håper dere liker videoen og svarene, husk og still inn på HD♥

  Hva syns dere om videoen? Hva lurer dere på til neste gang? 

 • innedag

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av inne til behagelig musikk og lager bloggdesign. I går kveld kom Marthe til meg og vi lå og slappet av og så på bad teacher, Cameron Diaz er jo så utrolig rå. Dette blir nok en innedag for meg siden været ikke er det beste, også skal jeg kanskje reise bort i morgen. Det er gøy å være litt spontan i blant, jeg finner ut mer om det i løpet av dagen.   Bilder fra gårsdagen. Ukens spørsmål på video er forresten på vei ut nå. Videoen kommer nok ut om noen timer, så gled dere.

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene?

 • brandy melville

  Hei hei ♥

  Fooor noen siste dager det har vært, haha. På mandag kveld så bestemte jeg og Marthe for å cruise rundt, og vi kjørte til byen og til Sarpsborg med de gamle hits for kids cdene på "fullt". Vi så på fyrverkeri i byen, tittet på boder og kjøpte iskrem. Senere da vi kjørte med Jonas og Nicholai så oppdaget vi en stor brann i en bygning på vei inn til byen. Det ble en lang men også veldig morsom kveld. 

  I går var jeg i Oslo for en begravelse, og deretter dro jeg ut og spiste med familien. Jeg gikk også innom butikken Brandy melville som har utrolig mye fint på vei hjem. Jeg kjøpte med meg to plagg som dere ser på bildene under. 

  Topp/kjolen kostet 200 kr, og shortsen kostet 150 kr. Begge plaggene er i one size, de har ikke så veldig mange størrelser. Stoffene er utrolig myke og jeg kunne ønske jeg kunne bo i de for alltid, haha. 

  I går var jeg med Marthe og Jonas og det ble til at vi kjørte rundt igjen. Nå tenkte jeg å filme inn ukens spørsmål og i kveld skal jeg kanskje grille med Marthe.

  Har dere gjort mye gøy i det siste? Hva syns dere om plaggene?

 • avslappende dager

  Hei hei ♥

  I det siste så har jeg vært så sliten og bare slappet av mesteparten av dagen. Jeg har vært med venner, sett filmer og jeg har nettopp startet å se en ny "tv-serie" som faktisk er på youtube, og serien heter Summerbreak og handler om ekte ungdommer fra California. Jeg tenkte jeg skulle blogge mer om serien senere. I dag tidlig var jeg også og trente med Marthe på spenst, jeg skal prøve å trene masse resten av ferien.  I morgen skal jeg til Oslo så jeg får antakeligvis ikke blogget noe da. Men når jeg kommer hjem igjen så lover jeg bedre blogging og flere videoer♥

  Hva driver dere med på for tiden? 

 • tall ship races

  Hei hei ♥

  I dag dro jeg inn til byen for å møte Leo, og det er tall ship races i Fredrikstad nå som betyr at det er utrolig mange mennesker i byen nå. Det var satt opp mange forskjellige salgsboder overalt, og det var ikke rart at det var helt stappfullt av folk når været er så bra som nå.   Litt bilder fra i dag. I kveld skal jeg bare jobbe, lage mat og slappe av. Det er i det minste planen. Jeg håper dere alle sammen får en super lørdag♥

  Har dere vært på tall ship races før? Hva syns dere om bildene? 

 • utkledningsfest

  Hei hei ♥

  I går var jeg på utkledningsfest hos Herman der jeg kledte meg ut som en vannmelon. Vi satt for det meste ute siden det var så sinnsykt varmt som det enda er, og det var veldig koselig. Jeg tok faktisk med meg kameraet, men nesten alle bildene jeg tok var ikke såå fine til å legge ut på bloggen. Her er noen bilder fra gårsdagen. 


  Meg, Emma, Simon og Sara

  Didrik og Jens

  Hanne, Ole Christian og meg

  Meg og Enya♥

  Hadde dere en bra kveld i går? Hva syns dere om bildene? 

 • gårsdagen

  Hei hei ♥

  I dag har vi vært ute og spilt volleyball i den stekende sola, og nå er jeg endelig inne igjen og slapper av før jeg skal ut igjen i kveld. I går kveld ble jeg med Sofia, Enya og Christoffer på en fest rett ved oss. Det skjedde ikke så veldig mye der, så det ble til at jeg pratet masse med folk jeg ikke snakker med så mye ellers også hadde vi selvfølgelig en drikkelek. Så det var hvertfall koselig. Jeg skal på en ny fest etterpå, og jeg vurderer å ta med meg kameraet siden det er temafest. Det blir nok gøy.


  Vannmelon-drikken jeg lagde i går. Den smakte litt rart, haha. 


  Fra festen i går. Sofia, Enya, meg og Ole Christian.

  Fester dere mye i sommer? 

 • let's get some watermelon

  Hei hei ♥

  Det er like varmt i dag, 30 grader og sol, så derfor har jeg rett og slett ikke orket å engang tenke på bloggen. Jeg startet dagen med å trene med Sofia, etterfulgt av et bad i havet, så solte vi oss og etter det tok jeg meg en kald dusj. Jeg har prøvd å være ute så mye som mulig i dag, men man blir så utrolig sliten av varmen. Nå ser jeg virkelig frem til middag og kald iskrem til dessert♥♥

  Vi skal også prøve å lage vannmelon-drikke etterpå, så jeg håper det blir godt. Jeg skal nok få ta en del bilder til bloggen da, wii. 

  Flere enn meg som har badet i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • sydenvarme

  Hei hei ♥

  Herreguuud så varmt det er i dag, 30 grader♥♥ Når været og temperaturen er slik som dette så nyter jeg virkelig sommeren i Norge. I dag har jeg slappet av på terrassen, vært en tur nede på stranden (ikke så langt unna siden jeg omtrent bor på stranden) og etterpå skal jeg være med Sofia og Christoffer og selvfølgelig spise kebabpizza.   Er det like varmt hos dere nå? Hva syns dere om bildene? 

 • rise and shine

  Hei hei ♥

  I dag våknet jeg til pøsregn og grå himmel, og det er skikkelig deprimerende i og med at det har vært så bra vær de siste dagene. Jeg skal helt klart holde meg innendørs i dag. Musikken er skrudd på anlegget og jeg har gått for en av mine søte men også behagelige t-skjorter og pysjshortsen som egentlig ikke er en pysj.

  Hva skal dere finne på i dag? 

 • kosehelg

  Hei hei ♥

  I kveld var på middag hos noen naboer og spiste helt nydelig mat og masse digg dessert. Jeg er fortsatt stappmett, hmm. Denne helgen har bare bestått av koselige kvelder, venner og slappe av. Denne uken som kommer nå tenker jeg å få trent litt mer, det skal bli deilig etter alt godteriet jeg har spist som jeg kjøpte i Sverige.


  Bildene er fra jentekvelden jeg hadde med Line og Marthe i går♥ Nå slapper jeg av til musikk og jeg har tenkt til å skrive videre på en bok jeg skriver. Jeg syns faktisk det er veldig gøy å skrive bøker, men jeg har aldri blitt ferdig med noen av de da, haha.

  Har dere hatt en koselig helg? 

 • DIY: Søte t-shirts og pannebånd

  Hei hei ♥

  I går kveld kom Marthe og Line til meg på middag, og vi satt oppe helt til kl. 3 på natten. Vi spiste god mat, dessert, pratet masse, spilte kort og spilt noen spill. Det var utrolig koselig og jeg hadde det veldig gøy med de herlige jentene♥ I går lagde jeg også en ny video, nemlig en DIY video. Jeg håper dere liker den, og husk og ta på HD.

  Hva syns dere om t-skjortene og pannebåndene? Ble de ikke søte? 

 • varme dager

  Hei hei ♥

  I dag er den hetebølgen ute og går, og det er så utrolig deilig med ordentlig sommervarme. Jeg har allerede vært litt ute, og når jeg er inne må alle vinduene stå åpne, aah så deilig♥ Nå holder jeg på med enda en ny videoblogg, og denne tar litt lengre tid enn de andre jeg har laget. Jeg forstår nå at jeg helt klart burde ha stått opp tidligere i dag. Men jeg håper å få ut videoen i løpet av dagen, hvis ikke så kommer den ut i morgen. 

  Er det sommervarmt der dere er nå? Hva syns dere om bildene? 

 • innkjøp fra Sverige

  Hei hei ♥

  I går var jeg som sagt i Sverige på handletur med mamma og pappa. Jeg fikk med meg noen ting hjem, så på videoen under kan dere se innkjøpene mine. I dag har jeg bare slappet av inne fordi det har vært så dårlig vær, og snart blir det digg middag med noen middagsgjester. Jeg håper dere liker videoen, husk å ta på HD!

  Hva syns dere om innkjøpene? 

 • frustrerte jenter

  Hei hei ♥

  Jeg har ikke hatt internett siden onsdag, og da kan dere gjette på hvor frustrerte jeg og søsteren min var i går. Jeg dro en tur til Sverige i går og shoppet med mamma og pappa, handlet litt ting som jeg skal vise til dere på videoblogg og masse mat og selvfølgelig godteri. Vi var omtrent borte hele dagen, og da vi kom hjem måtte jeg og Sofia finne på noe uten internett. Vi så masse på tv og en film, så det ble jo tross alt en veldig koselig avslappingskveld. Nå er endelig internettet tilbake, og da kan jeg endelig blogge igjen også. 

  Noen bilder jeg tok på onsdag. Nå har jeg nettopp vært i dusjen og planene for i dag er å lage videoblogger. Jeg har fått en del tips fra leserne og seerne mine, så det setter jeg virkelig pris på. Nå har jeg masse jeg kan lage videoblogger om. 

  Hva syns dere om bildene? Har dere noen gang blitt frustrert av å miste internett? 

 • videoblogg: kjendistag

  Hei hei ♥

  Som jeg fortalte tidligere i dag så skal jeg starte å lage videoblogger mye oftere nå, og jeg gjør det fordi jeg vil bygge opp youtubekanalen min, skaffe flere seere, også har jeg masse inspirasjon og det er rett og slett bare gøy å lage videoblogger. Jeg skal virkelig satse mer på youtubekanalen min fremover, og legg merke til at jeg til og med har oppgradert videoene mine med et eget ikon øverst i høyre hjørne. Bortsett fra det så håper jeg at dere liker videoen, og husk og still inn på full HD!

  Hva syns dere om videoen? Hvem er deres kjendiscrush? 

 • prosjekter på gang

  Hei hei ♥

  Woo, i dag er det strålende vær og det gjør at jeg blir i et mye bedre humør! Jeg er i motivasjonshjørnet nå, og de siste dagene mens det har vært elendig vær har jeg blant annet sett på masse youtubevideoer. Jeg har fått utrolig mye inspirasjon, så fra nå av skal jeg lage masse youtubevideoer så lenge jeg har tid. Første video kommer nok ut i dag.   Noen raske bilder mens jeg var ute og filmet til videoen. Om dere har noen spesielle ønsker om hva slags videoblogger dere ønsker så har dere sjansen til å skrike ut nå! Jeg håper dere ellers får en super dag♥

  Hva syns dere om bildene? Har dere noen spesielle videoønsker?

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits