Tenkte å lage videblogg - men om HVA?

Hei hei ♥

Jeg har tenkt til å lage en videoblogg, siden jeg ikke har så mye av det. Og det er sikkert lenge siden sist video. Men jeg aner ikke hva jeg skal ha om på videoen! Det kan jo være alt fra hverdagen min til sminketips, til anbefalinger! 
Så har du noen ideer til hva jeg kan lage videoblogg om? Være så oppfinnsom som mulig, kan gjøre hva som helst jeg! 


 • Ekstrem vær i Fredrikstad

  Hei hei ♥

  Ekstrem vær i Fredrikstad? Whaaat? Ja, det var det istad. Det tordnet, lynte og PØSregnet. Det har også haglet andre steder i Fredrikstad. Leste nettopp på Fredrikstad blad, f-b.no, at på grunn av været har det blitt helt oversvømmelse i veier, og det har slått ned i flere hus. Det har faktisk slått ned i huset mitt engang, jeg var ikke her da heldigvis, men de andre sa det var skikkelig ekkelt. Det ristet i hele huset, og internett boksen gikk i stykker! Men ingen skader skjedd.


  Bilde tatt fra Fredrikstad blad, dette er et eller annet sted i Fredrikstad. 

  Hvordan er været hos deg?


 • Sykt spennende

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på midt episoden av Pretty little liars, og den var SYKT SPENNENDE! Jeg bare elsker den serien! Den er romantisk, morsom, passer perfekt for de fleste jenter og ikke minst kjempe spennende! Love, love,
  love! Jeg vet ikke når neste episode, eller sesongen fortsetter da, skikkelig teit at det skal være en pause nå! Vil se mer!

  Det er forresten skikkelig dårlig, og ikke minst rart? vær nå.. Det var fint vær, og sola skinte, plutselig kom det noen store, mørke skyer, og det begynte å lyne og tordne, og så pøsregnet det helt sykt! Kanskje det til og med haglet?


  Nå tenkte jeg å sette meg ned og lese noen bøker! Bøkene på bildene over. Er nesten ferdig med den første, tråder, leste den før sommeren, men så ble jeg hekta på en annen bokserie, så ble aldri ferdig med den! Så er ikke helt sikker på hvilken side jeg er på engang. Det kan jo kanskje bli litt vanskelig å finne fram til riktig side, når jeg ikke har lest i den siden før sommerferien..

  Har du sett midt-episoden i Pretty little liars? - Har du lest en av disse bøkene?


 • Fornyet badet en liten smule

  Hei hei ♥

  Nå har jeg spist middag, pizza og pannekaker! Pizza til middag, og pannekaker til dessert da, med iskrem! Yummi♥ Og nå har jeg nettopp, med Sofia, fornyet badet vårt en liten smule! Vi har tre bad i huset vårt, to er oppe, og et nede. Og siden jeg og Sofia er de enste som har rom nede, så er det liksom vårt bad da! Vi som bruker det mest hvertfall! Badet er jo veldig fint da, og dusjen er mye bedre enn den oppe! Også ville vi ha en hylle på rommet da, men vi får ikke lov til å spikre noe opp før pappa ser på det, for vi kan jo spikre inn i veggen der det er ledninger, og få støt! Så vi bare hang en kurv-hylle midlertidlig på den ene knaggen inne på badet! Funket fint det, fikk plass til den sminken vi bruker mest!  Har du ditt eget bad? 


 • Dagens outfit - Passion for red fashion

  Hei hei ♥

  Idag har været faktisk ikke vært så ille. Har jo vært kaldt, men sol og fint vær forde! Satt ute og spise idag til og med.

  På skolen idag har vi sittet og sett på mangeee powerpointer, de tre første timene på skolen idag, holdte jeg på å sovne! Den ene lærern sa til og med til meg; Emma, nå må du passe på at du ikke savner da! Hehe.. Var veldig trøtt
  skjønner dere! Og jeg klarte ikke å holde øynene oppe hele tiden, den ene gangen falt jeg nesten i gulvet, hahaha!

  Men over til noe annet. Her kommer dagens outfit! Har blitt veldig glad i rødt, og det passer jo veldig bra for høsten!

  Outfit, passion for red fashion; Jakke/Vero Moda, Topp/JC, Genser-jakke/Gina Tricot, Strømpebukser/Bik Bok,
  Skjerf/Pieces, ring/var en gave, Sko/Dna. 

  Håret ser litt fucka ut på bildene, for noe av håret hadde selvfølgelig falt litt ut av den lille spennen jeg festet alt med!

  Hva syns du om dagens outfit?

 • Photoshoot - Papirkreasjon

  Hei hei ♥

  På fredag lagde vi, som sagt, papirkjoler hele dagen på skolen! Det kalles papirkreasjon. Jeg var modellen for gruppen vår, altså jeg måtte gå med kjolen. Da vi var ferdig med å lage selve kjolen, så hadde vi photoshoot der noen av lærerne tok bilder av oss, og etter det så gikk vi catwalk. Og i går fikk jeg da noen av de bildene de tok av meg!  Hva syns du om bildene? Og hva syns du om papirkjolen? 


 • Om meg

  Hei hei ♥

  Jeg heter Emma, og er 16 år. Det er altså jeg som står bak bloggen emmasinblogg.blogg.no♥ Jeg er født den 27. februar, 1995. Jeg går på Glemmen vidregående skole, i Fredrikstad. Jeg bor i Fredrikstad, men kommer egentlig fra Oslo. Jeg går nå første året på Design og håndverk. Jeg har valgt den linjen fordi i framtiden vil jeg bli kles designer.

   
  Meg fra da vi lagde papirkjole på skolen, på design og håndverk. Jeg var modellen til vår gruppe.

  På fritiden liker jeg å danse, jeg danser freestyledans som jeg har danset i ganske mange år. Og jeg har også konkurrert i noen par år nå. Jeg danser mest singel og dobbel, og dobbel danser jeg med Sofia, søstra mi! ♥

  Ellers, så elsker jeg å shoppe, være på macen, være kreativ og lage ting, være med venner og ikke minst, være med kjæresten min, Endre♥ Han bor helt i Bærum, en og en halv time unna meg! Og vi møttes på Kreta, bare så du vet det!


  Endre og meg♥
   
  Det var da litt om meg! Hvis det er noe du lurer på, så bare spør under på en kommentar! - Har du noe felles med meg? 

   

 • Dagens outfit - rain baby, rain

  Hei hei ♥

  I dag har det vært ganske så dårlig vær. Da jeg gikk ut i dag tidlig, så blåste det som bare rakkern, og det var rett og slett dårlig og grått vær! Skikkelig kjedelig. Senere begynte det å regne, gog brått så ble det sol og mye lysere, men så ble alt grått igjen, og det begynte å regne av og på om og om igjen! Jeg var nettopp ute nå, og det regner skikkelig.


  Outfit; Genser/Merket; Only, Skjorte-bluse/Bik Bok, Bukse/Cubus, Ring/Indiska.


  Jeg ser så hemma ut.. Mongo Emma....


  Nå skal jeg snart spise, skal spise hamburgere idag! Godt med varm mat på en slik kald dag, okei, så får jeg varm mat hver dag til middag da.. Og jeg skal ikke glemme å legge ut bildene fra papirkreasjonen, altså da vi lagde papirkjoler!

  Hva syns du om dagens outfit?
 • Fix fix

  Hei hei ♥

  Nå holder jeg egentlig på med å lage et nytt design til >Sofia<, søstra mi! Hun vil ha et ganske likt design som meg, bare i helt andre farger da, og annerledes meny. Så jeg sitter og "eksperimenterer" litt på photoshop nå, har lastet ned mange flere brushes. Men så vet jeg ikke helt hvordan menyen hennes skal bli heller da, skyer, rundinger eller hva?  Nå har jeg forresten fått bildene de tok av meg på fredag, da jeg hadde på meg papirkjolen vi lagde. Papirkreasjon faktisk. Legger ut noen bilder av det etterpå. Er litt kult å få se de bildene da, for kjolene ble jo ganske kule faktisk!

  Har du noen brilliante ideer til hvordan menyen under header til Sofia skal være? Den skal være hvit btw.. 

  ps: Om du har lyst på ny header til bloggen din, så kan jeg lage til deg helt gratis! Bare kontakt: em_cb95@hotmail.com
 • Nytt design og ny header!

  Hei hei ♥

  Etter flere timers blogg-jobbing, er jeg ENDELIG ferdig med blogg designet mitt! Det var hele tiden noe som ikke ble slik det skulle, også fant jeg ikke alle kodene jeg trengte på nettet, så jeg måtte finne det ut helt selv! Så nå er jeg ganske så sliten, av å sittet å holdt på med en million html koder i flere timer? strekk! Har fått vondt i ryggen til og med.

  Her ser dere før og etter bilder av bloggen min: FØR


  Etter: 


  Den nye headeren tenker jeg at bare er midlertidlig, så det kan hende jeg får nye header ganske snart igjen! Kanskje jeg får noen bilder i morgen. 

  På det nye designet mitt, er bloggen myeeee bredere, og jeg bare ELSKER bred blogger! For da får jeg plass til så mye mer, da har jeg plass til å skrive helt ut på linjene uten å ta enter selv, og jeg har plass til enda større bilder på bloggen! Jeg har også helt nye knapper nå, til og med en facebook knapp, som går direkte til facebook siden min!

  Hva syns du om det nye designet mitt?


 • Nytt gratis design - Med brunfarger

  Hei hei ♥

  Nå har jeg laget enda et nytt gratis design, denne gangen i brunfarger! Siden det er ganske populært med 
  brunt, og det passer til det meste! Også var det en som spurte om jeg kunne lage et design med brunfarger
  i tillegg! Så nå er gratis designet ut på bloggen, >emmadesign.blogg.no< Og du kan få designet >HEER!<


  Slik ser da designet ut. Brunt, lyse farger, meny under headeren. Og du kan selvfølgelig endre til egen header!

  Det er en som allerede bruker designet, og det er >Kristine<, så sjekk ut bloggen hennes så kan du se hvordan
  designet ser ut med en egen header! Bloggen hennes; limeinn.blogg.no, bare trykk på en av linkene der. 

  Hva syns du om gratis designet?

  Jeg skal forresten starte med å lage et HELT nytt design til bloggen min, altså på denne! Det skal bli helt nytt.
  Så jeg kommer til å bruke litt av dagen på det. Og jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge noe mer, siden jeg
  ikke har minnekort nå til kameraet, for en venninne av Sofia har det nå for å få bildene fra bursdagen.

 • Bursdags outfitet

  Hei hei ♥

  I går hadde vi jo bursdags fest her hos oss, der vi feiret tvillingene, altså småsøsknene mine, som er 15 nå!
  Og selvfølgelig hadde jeg et bursdags outfit! Så her kommer det jeg hadde på meg i går kveld i bursdagen.


  Topp/Gina Tricot, Shorts/Bik Bok, Strømpebukse/Bik Bok, Ringer/Bik Bok, Indiska, glitter og accessorize.

   Hva syns du om bursdags outfitet?


 • Bursdagen til tvillingene

  Hei hei ♥

  Åh, som jeg har kost meg de siste dagene! Har blogget dårlig fordi jeg ikke har hatt tid til slikt, pga. skolen
  for eksempel. Skolen slutter mellom 14 og 16 hver dag, så det er lengre skoledager, så jeg har også vært
  mye sliten de siste dagene! På torsdag hadde jeg skole til halv fire, så tok jeg bussen hjem, og litt senere
  dro jeg på trening. Var utrolig sliten da jeg kom på trening, og helt dø da jeg var ferdig med treningen.

  I går brukte vi hele skoledagen på å lage papirkjole, som var utrolig gøy! Jeg var modellen for vår gruppe.
  Måtte ha på meg papirkjolen hele tiden, gikk til og med til og fra McDonalds med papirkjolen. Skal legge
  ut bilder av kjolen når jeg får bildene fra skolen. Tror jeg kan få de på mandag! Og så var det bursdags
  feiring for tvillingene i går kveld! Koste meg masse, og jeg og Marthe tok massevis av bilder! Her er noen.


  Jentebordet


  Guttebordet
  Ingelin


  Et av bursdagsbarna, Sofia


  Enya og Therese


  Meg


  Bursdagsbarna!
  Ute hvor vi spilte bordtennis turnering! Jeg kom videre til semifinalen, jeg er flink! Men så begynte det å regne..
  Elsker deg♥

   
  Therese og enya
  Glad i deg♥


  Heheheeee, brusen min dynka med seigmenn og gummigodteri! Jeg drakk opp alt sammen, haha!
  Vi lekte en lek, og Ingelin skulle mime en tulling! 


  Flinke Enya som sølte brus.
  Therese, Enya og Ing ♥


  Nicklas og Therese!


  Marthe


  Raringene Jørgen og Nicklas
  Jens, Jørgen, Nicklas, Ingelin og Alexandra.
  Her danses det!


  Rullende Enya!  Som sagt, så koste jeg meg kjempe masse, i de 5 timene som bursdagen varte! Tok mange fine bilder, det der
  var sikkert halvparten av bildene.

  Hva syns du om bildene? Har du vært i bursdag i det siste?

 • Dagens outfit - Hey you

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg her, stappmett etter middag og dessert! Har spist pølser, og så pannekaker med iskrem, ah love♥

  Tenkte å legge ut dagens outfit, litt sent da, men det gjør vel ingenting! Og overskriften er bare veldig random.


  Outfit; Genser/Gina Tricot, Bukse/Vero Moda, Ringer/Accessorize, glitter og Bik Bok, Armebånd/Gucci.   Hva syns du om outfitet?


 • Stipend på vei!

  Hei hei ♥ 

  Idag har jeg nok en gang vært på skolen. Så mye bedre enn ungdomsskolen, og ikke minst gøyere. Idag har
  vi bare hatt teori fag, og det var faktisk ikke så ille i det hele tatt! Vi har jo ikke fått bøkene da. Men allikavel, i
  norsk/engelsk timene så skulle vi bare skrive om oss selv og hva vi liker og misliker med engelsk og litt sånt,
  på engelsk og på norsk. På samme ark. Og da vi var ferdig med å skrive, som bare tok en time, så kunne vi
  bare gå, og da hadde vi en time pause! Så var det matte, der vi bare regnet dritenkle oppgaver og snakket, så
  var det midt pause, i en time! Vi gikk til butikken, og så spiste. Og så hadde vi naturfag der vi lagde papirfly, og
  hadde papirfly konkurranse! Marcus og Marie sitt fly kom på 3. plass, og 1. og 2. plass til noen fra den andre
  klassen. 


  Vi tok jo også portrett bilde på mandag, som vi skal ha på skolekortet, og det er det bildet, eller bildene,
  over!

  Etter skolen dro jeg hjem, med en tung og ubehagelig sekk. Må jo dra med meg skolepcen hver dag, 
  men har heller tenkt til å legge den igjen i skapet mitt i morgen kanskje. Men jo, etter skolen dro jeg og
  mamma inn til byen igjen, der vi leverte stipend brev greia på posten, så nå får jeg snart stipend penger!
  Og etter det shoppet vi litt i torvbyen, og så dro vi i matbutikken, og deretter hjem. Siden det har jeg CHILLA.

  Hva syns du om bildet...?

 • Vidregående

  'Er bare sååå mye bedre enn Ungdomsskolen!' - Hei hei ♥

  Jeg er så glad for at jeg har startet på vidregående nå! Ny skole, ny klasse, nye folk, helt nye fag, nye lærere
  og ikke minst nye muligheter! Jeg går på design og håndtverk linjen, og jeg trives allerede etter bare to dager!

  I dag har vi hatt et eller annet fag i hele dag, aner ikke hva det heter. Det vi har gjort i de timene er å lage 
  collage inspirasjons.. bilde? Det var gøy det, og jeg ble vel ca. ferdig med den forsiden. Gleder meg allerede
  til å fortsette!

  Vi hadde også en liten omvising idag, og på slutten av dagen fikk vi skole pc! Det er den til venstre på bildet
  selvfølgelig. Macen min har jeg hatt i over et år, elsker den ♥ ♥ Nå har jeg hvertfall to "pcer" da. Pc og en mac.

  Går du på vidregående skole? I såfall, hvilken linje?

 • Dagens outfit - pattern

  Hei hei ♥

  Da er enda en skoledag på vidregående overstått! I dag tidlig da jeg stod opp var det iskaldt ute, bare 10 
  grader! Men senere ble det sol og minst 20 grader, så holdt på å koke over. Vanskelig å finne klær til slike
  dager, når temperaturen skiftes skikkelig mens du er på skolen! I morgen er det hvertfall meldt regn da....


  Outfit; Topp/Aner ikke, Bukse/Bik Bok, Jakke/GinaTricot, Ring/Glitter.   Hva syns du om dagens outfit?


 • Kveld..

  Hei hei ♥

  Akkurat nå gjør jeg ingenting, untatt å blogge.. Prøver å finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen, også må
  jeg finne fram lim, saks og en blyant.. Er ganske sliten, for jeg er jo vandt til å stå opp 11-12, men nå.. 05.30!


  Kjeder meg.. Og kjedelige bilder i tillegg.. - interessant innlegg! ...

  Kjeder du deg?


   

 • Første skoledag er overstått

  Hei hei ♥

  Da er første skoledag på vidregående skole overstått! Jeg går nå i klasse 1DVHC eller noe, C klassen hvertfall,
  og det er fire klasser på design og håndtverk. Jeg kom i samme klasse med tre jeg kjenner fra før av. Det er 
  15 stk. i klassen min, og to av dem er gutter og resten er jenter. Har ikke blitt noe kjent med de andre i klassen
  enda, men det blir jeg nok snart.


  Haha, bildet fra da vi var på vei inn i kantina. På bildet; Meg, Ingelin, Marie, Kamilla, Line og Maria og Maria
  som kommer bak. Og en gjeng med fremmede folk. 

  Nå skal jeg fikse litt skolegreier, finne fram ting jeg trenger til i morgen. Må ha med blant annet lim, saks og blyant.

  Hvordan har dagen din vært så langt?

 • Outfit for første skoledag!

  Hei hei ♥

  Nå er det ikke lenge til jeg skal dra på skolen! Vi starter ikke før klokka 10.00! Jeg skal ta bussen kl. 09.15.

  Men her kommer hvertfall outfit for første skoledag. Å, jeg gleder meg skikkelig! Det er heller ikke kaldt idag!


  Topp/H&M, syns ikke, legger ut flere bilder senere idag, Genser/BikBok, Skjerf/Pieces, Bukse/Cubus, 
  Armebånd som er Sofia sine/BikBok, Ring/BikBok.  Veske/Monki


  Mat/Matbutikken... Neida. Her ser dere dagens sunne frokost!

  Hva syns du om outfitet?


 • Sommerferien 2011

  Hei hei ♥

  Jeg kunne egentlig laget en kjempe fin film fra sommerferien, men synd jeg ikke tenkte på det før nå, så da blir
  det mange bilder! I sommerferien har jeg gjort litt forskjellig, ikke noen stoooore greier, men har hvertfall kost
  meg masse! Her kommer litt bilder fra sommerferien 2011! Tenk at det har gått så fort, første skoledag i morgen!

  Jeg gleder meg til i morgen! Da skal jeg starte på vidregående, nye folk, ny lærer, ny klasse og ikke minst ny 
  skole! 

  Hvordan har sommerferien din vært? 

 • Sorority wars

  Hei hei ♥

  I går kveld så jeg og Sofia på film på imacen til Didrik, den funker perfekt som en tv, den er jo stor da så! Og
  vi så da på Sorority wars. En ganske jentefilm. Hovedrollen er spilt av Lucy Hale, som er med i en av mine
  yndlings serier,  nemlig Pretty Little liars! Hun spiller Aria der. Men filmen var bra, og vi koste oss masse med
  filmen og godteri! Da jeg og Sofia hadde spist opp halvparten av godteriet, var vi begge to blitt kvalme, haha!


  Godteriii ♥ I tillegg til dette smakte vi på sjokolade med chilli! Skikkelig rart ikke sant? Men det var kjempegodt!


  100% normal du....


  Også der var det på tide å legge seg! La meg rundt 01.00 tror jeg! 

  Har du sett filmen Sorority wars?

 • Vinneren av blogg design og header konken er....

  Hei hei ♥ Bare se på videoen, så finner du ut hvem som er vinneren av et blogg design og header laget av
  meg!

  Til vinneren: Ta nærmere kontakt med meg på mail (em_cb95@hotmail.com), facebook eller blogg. 
  Jeg kan godt sette inn designet for deg. Og som vinner skal jeg også lage en header til deg, og da må
  du sende meg bilder til mailen min! Noe du lurer på? Ja, ta kontakt med meg! Gratulerer til vinneren!

  Hva syns du om den som vant? Var du med i konkurransen?


 • Dagens outfit - Something have to be red

  Hei hei ♥

  Her kommer dagens outfit! Og siden det begynner å gå mot høst nå, så burde jeg starte med litt høstfarger!
  Og jeg har blitt veldig glad i knæsj rødt, og røde klesplagg! Så jeg kjøpte meg et rødt skjerf på Sandvika da!


  Sugen bildekvalitet. Blir ikke alltid like bra når man plasserer kameraet på en ustabil hylle, setter på selvutløseren,
  og har under 10 sekunder på seg å spurte opp trappa.... 
  MEN, outfit; T-skjorte/Bik Bok, Jakke/Bik Bok, Tights/Bik Bok, Skjerf/Pieces.
  Rødt er knall tøft da!

  Hva syns du om outfitet?


 • "Få meg på, for faen!"

  Hei hei ♥

  I går kom det ut en ny norsk film, som heter "Få meg på, for faen!" Jeg har allerede hørt fra andre som har sett
  den, at den er bra og morsom. Jeg tror denne filmen er bra for ungdommer, og at de fleste ungdommer som
  ser den, vil like den. Jeg vil ihvertfall se filmen, så derfor er jeg med i en konkurranse på blogg.no om å vinne
  kinobilletter til denne filmen. Se traileren til filmen, og delta du også om du vil!

  kinovinn

  Har du sett filmen?  


 • Stikkord:

  Weetos morgen

  Hei hei ♥

  Da har jeg offisielt stått opp! Våknet for noen timer siden, men jeg lå i senga og så på Make it or break it, helt til
  jeg ble bedt om å stå opp for å passe på Spot.. Og unnskyld for at jeg ikke blogget i går, men hadde ingenting å
  skrive om, siden jeg bare så på Make it or break it hele dagen. Det regnet og var dårlig vær ute, så ja tv dag!  Nå spiser jeg da sen frokost, weetos til frokost! Og iste da. Men nå skal jeg se på siste episoden av sesong 2 av
  Make it or break it. Den varer i ca en og en halv time!.. 

  Hva skal du gjøre idag?

 • Bestiget en bakke for 2 gang!

  Hei hei ♥

  Idag gikk jeg, Endre, Sofia og Enya helt til topps på Skuibakken! Det er en hoppbakke, som de brukte i gamle
  dager tror jeg. For å komme opp dit, måtte vi gå opp en skikkelig, skikkelig lang trapp! Men det er verdt det å
  gå opp dit, for det er skikkelig fin utsikt derfra, man ser hele Skui, og bort mot Sandvika og Oslo. Jeg har gått
  opp der en gang før med Endre, en gang før jul Har blogga om det. Men denne gangen hadde vi med bedre
  kamera!


  Utsikten


  Sofia


  Vi skrev navnene våre helt på toppen av hoppbakken, og datoen. 
  Fra sist jeg og Endre var der. Vi var der den 12.09 i 2010!
  Hull midt oppå der på toppen. Hvis man faller ned der, dør man sikkert.. Det er sykt langt ned..   
  Tullekoppen min♥  Da vi kom tilbake fra turen pakket vi, slappet litt av og så dro vi hjem. Så nå er vi hjemme, home sweet home! 

  Hva syns du om bildene?


 • Innkjøpene fra idag - Sandvika

  Hei hei ♥

  Her kommer innkjøpene fra idag, da vi var og shoppet på Sandvika storsenter! Fikk kjøpt noen par ting da! 


  Jakke og bukse fra Cubus, 49 kr pr. stk!


  Skjerf fra Pieces, 79,50 kr.


  Topp fra H&M, 79,50 kr tror jeg. 
  G-streng fra H&M, 39,50 kr.


  Dinosaur godteri fra Dropsen, 20 kr. 

  Hva syns du om innkjøpene?


 • Sandvika og kubbespillet!

  Hei hei ♥

  Idag har jeg, Endre, Sofia og Enya vært på Sandvika storsenter og shoppet! Innkjøpene mine kommer senere.
  Vi var der ca. 5 timer tror jeg, og etterhvert fikk jeg skikkelig vondt i beina, alle var blitt slitne av all shoppingen!

  Da vi kom hjem til Endre spiste vi taco, og etter det var vi ute og spilte kubbespillet som Endre kjøpte istad! Jeg
  og Endre vant første og andre runden, og Endre og Enya vant den tredje runden. Så dro Endre på trening og
  vi andre var oppe på tv stuen til broren til Endre, og så på film på den storeeeee tven hans. Kjedelig film da....
  Fra da vi så på film


  Fra kubbespillinga.

  Har du spilt kubbespillet før? 


 • My lollipop

  Hei hei ♥

  Idag har jeg vært opptatt med og ha det bare gøy! Har vært på shopping og fått vondt i beina, og vært ute. På
  Sandvika storsenter har de egen godteri butikk som heter Dropsen, masse kule godterier der, slik som sjokolade
  mobil osv. Men vi kjøpte oss litt godteri hver, og her er noen bilder jeg tok av Enya med den fristende kjærligheten! 


  Søte Enya♥

  Nå holder jeg på å lage pannekaker, de varmes opp i microen. Skal blogge mer om dagen etterpå!

  Hva syns du om bildene?


 • Make it or break it

  Hei hei ♥

  Nå har jeg sittet i flere time og sett på Make it or break it, en jente tv serie om toppturnere. Mens jeg har sett
  på det, har de andre sitter og spilt cod og little big planet på playstationen, ja her er vi skikkelig sosiale! Haha.
  Noen bilder jeg redigerte nå nettopp på picnik, tok bildene for 10 minutter siden. Jeg ser litt "spooky" ut, hehe.

  Har du sett på Make it or break it før? - Hva syns du om bildene?


 • Home sweet Bærum

  Hei hei ♥

  Nå er jeg hos Endre, som bor i Bærum. Sofia og Enya er her også, og de andre spiller cod på playstationen.

  Vi satt på med mamma og pappa inn til byen idag, siden de skulle noen greier, så da kjørte mamma oss ut
  hit. Hittil har vi bare vært i butikken, spist pizza og nå spiller jo de andre.. Etterpå skal vi sikkert se på film og
  spise masse godteri, mhi♥ Forresten så skal vi være her til torsdag, og i morgen skal vi på Sandvika og shoppe!  Har du vært på Sandvika storsenter før?


 • Grillings

  Hei hei ♥

  Unnskyld for utrolig dårlig blogging, men jeg har vært så mye hos Enya, og der har de elendig internett! Og så
  skulle jeg blogge, men så hadde jeg ikke bildene fra byen som jeg tok med mobilen, og jeg hadde ikke mobil
  ledningen. Og nå prøver jeg også å laste opp bildene fra mobilen, men macen reagerer ikke på mobilen! .......

  Men i forrige gårs var vi og grilte borte hos Enya, med familien hennes. Vi måtte sykle dit vi skulle. Og etter det
  overnattet jeg og Sofia hos Enya.


  Jeg og Enya bygde sko hylle til Enya.


  Sofia


  Kelly, den nydelige bite hunden!


  Charlotte


  Enya og Kelly


  Charlotte, Enya og meg..


  Sofia


  Charlotte


  Enya


  Meg og Sofia..

  Kveldsmaten til meg og Sofia

  Hva syns du om bildene? Har du grillet noe i det siste?

 • Photoshoot - Kiss my lips

  Hei hei ♥

  I går hadde jeg, Sofia, Enya og Charlotte photoshoot hos oss! Vi hadde tenkt til å ha skikkelig glitter lepper,
  og slikt men vi fant ikke noe særlig glitter, så jeg og Enya brukte heller paljetter, og Sofia og Charlotte gadd
  ikke å ha det på leppene. Det var litt rart å ha det på leppene, og Enya spyttet dem vekk for hun hatet det...

   
  Charlotte


  Enya


  Sofia
  Meg vel..


  Helt seriøst bilde da..


  Bare kødd.. 
  Red eyes and red lips ♥

  Hva syns du om bildene?

 • KONKURRANSE - Vinn blogg design og header

  Hei hei ♥

  Nå kjører jeg igang med en konkurranse der du kan vinne et blogg design, og en header laget av meg!

  Den som vinner får da kodene til designet, som dere kan se >HER< Det er det blå. Eller så kan jeg sette
  det inn for bloggeren. Bare hvis vinneren ønsker det. I tillegg så skal vinneren få en header, som jeg lager.
  Da bestemmer vinneren hvordan den vil at headeren skal se ut, men det må jo matche designet selvfølgelig.
  Også må vinneren da sende meg bilder, hvis hun/han ønsker bilder av seg selv på headeren.   Alt du trenger å gjøre for å vinne er å skrive: Jeg er med! Under på en kommentar! Husk bloggnavnet ditt!

  (Husk! Ikke meld deg på konkurransen hvis du aldri kommer til å bruke designet og headeren som jeg lager.
  Det er best at den som vinner, faktisk trenger, eller vil ha designet og bruke det + headeren!)

  LYKKE TIL!

   

 • Vinneren av blogg vs blogg..

  Hei hei ♥

  Jeg har hatt blogg vs blogg nå, og nå avslutter jeg det. Vinneren ble Enya, som fikk 3 stemmer mer enn Caroline.  


  Bloggvurdering av Enyaa.blogg.no, en del av premien. Du skal også få 3 kommentarer på bloggen din! 

  Header og design:
  Ja, det er det jo jeg som har fikset, hehe! Men det er veldig fint, og fin header. Kan ikke si så mye, skal ikke skryte
  av meg selv akkurat! Men det er veldig fine bilder av deg på headeren, og headeren passer med designet ditt!

  Innlegg:
  Du blogger helt greit. Men du kan godt blogge litt mer enn i gjennomsnitt 1 innlegg hver dag! Men du har bra
  med bilder i innleggene, men jeg syns du burde laste opp bildene dine i større str. Siden du har så bre og stor
  blogg. Prøv å last dem opp i 800! Da syns jeg det ser bedre ut. Ellers skriver du bra, og blogger om interessante
  ting.

  Første inntrykk:
  Du har en søt blogg. Bra med bilder, og skriver nok. Men et skikkelig første inntrykk man får når man går på 
  bloggen din, er at du midtstiller alt det du skriver! Jeg syns ikke det er så fint. Du burde ikke midtstille skriften.

  Helhet:
  Veldig fin blogg, blogger om ting som leserne interesserer seg for. De fleste ihvertfall! Ganske ryddig blogg,
  og fint design og header. Men trekker litt ned siden du har så små bilder og midtstiller bloggen.
  Karakter: 4+ 

  Hva syns du om at Enyaa vant? Og hva syns du om vurderinga?

 • Photoshoot "on a roadtrip" - del 2

  Hei hei ♥

  Her kommer resten av bildene, som jeg vil legge ut da, fra photoshooten i går. "On a roadtrip, del 2".   Hva syns du om bildene?


 • Photoshoot "on a roadtrip" - del 1

  Hei hei ♥

  Idag har jeg vært i byen, mye mye tidligere idag. Eller istad da, siden det har gått over midnatt nå. Jeg kjøpte
  en tunika-kjole, og noen notatblokker. Etter byen, så lurte Enya om jeg ville bli med til henne, og sove hos
  henne. Og jeg ble med. Og vi var da meg, Sofia, Enya, Charlotte og en som heter Jima. Vi hadde photoshoot.

   Det var noen få av bildene, de jeg har redigert ferdig. Legger ut mer i morgen, etterpå? Men er trøtt nå, hade.

  Forresten, ja det har vært dårlig blogging idag, eller noe? Fordi Enya og dem har så sugent internett her.... 

  Hva syns du om bildene?


 • Til byen!

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg og Sofia til byen med Enya. Skal ikke være i byen så lenge, men skal vel handle noen småting.  

  Skal du til byen idag? 

 • Cocoa

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og Sofia på hver vår mac, oppe på kjøkkenet! Har nettopp drukket kakao, eller som på engelsk,
  cocoa, som jeg lagde! Utrolig godt. Pleier alltid å dynke kakaoen min med masse kanel, det blir kjempegodt!

   


  Sofia♥
  

  Liker du cocoa? :D 


 • Blogg vs Blogg

  Hei hei ♥

  Her får dere en video, der jeg trekker de to som er i blogg vs blogg. Jeg legger til blogg linker under også.

   Enya (http://enyaa.blogg.no/) VS Caroline (http://cfo2.blogg.no/) - Hvilken blogg stemmer du på?


 • Holder på med nytt gratis design

  Hei hei ♥

  Nå holder jeg på med et nytt gratis design. Men jeg er usikker på om jeg skal ha designet i premie, der man
  kan vinne designet og en header som jeg lager til deg, eller om jeg skal publisere designet for alle sammen!   Trykk på bildet for å se designet bedre.

  Hva syns du jeg skal, ha designet som premie (+ at man får en header), eller legge det ut for alle?


 • Filmtid!

  Hei hei ♥

  Har stått opp for en stund siden, og til og med spist frokost! Nå har jeg tenkt til å se på film på tven, en film jeg
  lastet ned her om dagen. Filmen heter prom, handler visst om noen ungdommer som ser fram til skoleballet?
  Filmen har egentlig nettopp kommet ut, eller i april da, på kino. Men fikk enkelt tak i den forde. 
  Syns jeg ligner litt på Mr. Burns fra the Simpsons jeg.. 
   

  Tenkte å sette over filmen til tven da, orker ikke å se på den lille mac skjermen. Har du sett filmen prom? 


 • Få noen av mine yndlingsfilmer GRATIS

  Hei hei ♥

  Jeg ser veldig mye på film. Og jeg laster ned masse filmer gratis. Det er ikke så mange som vet hvordan man
  gjør det, så nå skal jeg linke dere yndlingsfilmene mine. Dere kan laste de ned helt gratis, det eneste du trenger,
  er VLC på dataen din. Det brukes til å spille av filmene. Søk på det på google, kan lastes ned til alle slags pcer.
   

  TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL DER DU KAN LASTE NED FILMEN! 


  17 again 

  She's the man


  John Tucker must die
  Bring it on in it to win it  What a girl wants


  Når du kommer inn på siden, vent til nedtellingen på høyre side har gått ned til 0. Da skal det stå regular 
  download. Trykk der. Og lagre fil/save file. Så lastes ned filmen. Hvis du får problemer, f. eks at det kommer
  opp: limit exceeded, så prøv igjen senere! Det funker alltid.

  Det var noen av mine favoritt filmer. Twilight filmene ligger selvfølgelig på topp, men det er filmer som alle har
  sett!

  Har du sett noen av disse filmene? Vil du at jeg skal legge ut linker til noen av de beste filmene jeg har sett
  i sommer? 

  

 • Uvær og greier

  Hei hei ♥

  Interessant overskrift, ikke sant.. I dag har jeg ikke gjort så mye interessant, så derfor har jeg ikke hatt noe å
  blogge om! Jeg har bare trent, gått tur med Spot, sett på Justin Bieber filmen, Never say never, spist middag
  og sett på tv. Det var uvær istad, det lynte og tordnet. Pøsregnet gjorde det også, innimellom. Så derfor måtte
  vi ta ut internett boksen, for hvis det slår ned i huset går den stykker. Det har skjedd oss en gang før faktisk.
  Fake a smiiiiiile.

  Har det vært uvær hos deg idag også?

 • Øyvind Gulli trening

  Hei hei ♥

  Idag stod jeg opp tidlig, klokka 08.00! Fordi jeg skulle på trening. Jeg, Sofia og Ingelin tok bussen inn til byen,
  og så trente vi en og en halv time med Øyvind Gulli. Vi hadde masse styrke, tøying, spenst og singel og slow.


  Sofia og meg♥
  Ingelin, meg, Sofia   
  Fra treninga. Meg i hvit og blå stripete topp. 

  Har du trent idag?

 • Lyst til å være med på blogg vs blogg?

  Hei hei ♥

  Tenkte å ha en liten blogg vs blogg her på bloggen min! Vinneren av blogg vs blogg får en blogg vurdering,
  av meg da selvølgelig. Og tre kommentarer på bloggen hans/hennes. Jeg har også tenkt til å ha en til
  konkurranse snart igjen, der du kan vinne gratis design. Og da skal jeg lage et skikkelig fint et, med meny osv.


  Vil du være med på blogg vs blogg?

 • Frukt digg

  Hei hei ♥

  Før sommerferien sa jeg til meg selv; i sommerferien skal jeg bytte ut alt godteriet med frukt og bær. For jeg
  skal være sunn! Men klarte jeg det? Neida. Har spist godteri nesten hver dag, Dårlig, jeg vet det. Men jeg
  har spist masse frukt og bær forde, vedsiden av godteriet da.

  I går kveld eller idag, fant jeg ikke noe digg-digg i skapene, så jeg skjærte heller opp litt frukt og tok et glass
  pære kultur melk. Utrolig godt! Og mye sunnere enn godteri, sjokolade og potetgull.
  Frukt og saft.
  Kulturmelk-bart og greier, haha. Gjorde jeg ikke med vilje daah..

  Liker du godteri eller frukt best?


 • Ut på tur, aldri sur

  Hei hei ♥

  Ja, istad var det UT PÅ TUR, ALDRI SUR. Men bare sliten da.. Gikk en 1-timers tur med hunden min, Spot.
  Gikk helt ut til der jeg hadde hytte før, da jeg var mye mindre. Men vi solgte den da vi flyttet hit.. Det var en
  fin tur da. Masse fugler, og fint lys på himmelen, og vått gress.. Og Spot ble våt og skitten, og sikkert sliten.
  Stygge bilder av meg, jeg vet. Ser helt retard ut. Det er mobil bilder forresten, ble ikke så dårlig da! ♥

  Har du vært på tur idag?


   

 • Gavene jeg fikk på lørdag

  Hei hei ♥

  På lørdag hadde vi jo feiring av alle "barna" i familien, for bursdagene våre. Jeg hadde egentlig bursdag i
  februar, så du kan helt klart kalle det en sen bursdags feiring. Men jeg fikk noen gaver, og her får dere se;


  Den har man etter båten, også ligger man på den. Litt som en tube, bare man ligger på magen, og ikke sitter.
  Topp


  Solbriller, E smykke og armebånd.

  Hva syns du om gavene? - Har du prøvd slik "ligge-tube" før?


 • Spørsmål på bloggen

  Hei hei ♥

  I løpet av de siste 3? ukene, har jeg fått noen spørsmål på bloggen min, som jeg ikke har fått svart noe ordentlig
  på! Det er noen spørsmål jeg har svart på, på bloggen til den som spør. Hvis det er noe spesielt, som f.eks om
  macen min og pris osv. Men her er noen andre randome spørsmål som noen da lurte på, får vel svare på de;

  1. Det var en som lurte på hvor jeg hadde kjøpt plate-sjokolade pålegget mitt. Skikkelig random egentlig!

  Det har jeg kjøpt på matbutikken på Nordby senteret i Sverige. Du finner det der nugattien er. Skikkelig godt.

  2. Skal dere også bytte til Elite dance? (Når personen sier dere, mener hun? sikkert meg og Sofia da altså)
  Nei, vi skal ikke bytte til Elite dance. Vi liker oss på Kari og Jørns danseloft. Og jeg kommer til å bli der!!

  3. Kan du legge ut et bildet når du og Endre kysser? - Et spørsmål jeg har fått veldig mange ganger. Men 
  hallo da, jeg legger ut slike bilder stadig vekk. Bla nedover på bloggen min, så ser du minst et kyssebilde.

  4. Hva skal du bli når du blir voksen? Jeg vil bli kles designer. Skal ta design og håndtverk på vgs nå! ♥

  5. Er du 16 år? Et typsik spørsmål jeg får når jeg legger ut baby face bilder av meg selv.. Neida, og joda. 
  Ja, jeg er 16 år. Over det faktisk. Men jeg skjønner hvis dere syns jeg ser mer liten og uskyldig ut, når jeg
  setter opp håret i hestehale eller dott. For da ser jeg mye mer uskyldig ut. Og søtere?? Og da får jeg mer
  fram det runde "baby facet" mitt, og de store øynene mine. Uansett, jeg er 16, ikke eldre eller mindre, se
  selv; 
  Jeg er egentlig ** og en halv på de fleste bildene over da, siden de er tatt på sommeren, og jeg har bursdag
  i februar. Men samma det. Dere ser poenget mitt. 

  Er det noe mer dere lurer på? - Og syns du jeg har forandret meg fra jeg var 12 år?

 • 11 dager til skole

  Hei hei ♥

  Nå er det bare 11 dager til skole igjen, tror jeg? Er ganske sikker på at jeg starter den 18. august. Urettferdig
  at de på ungdomsskolen starter igjen senere da.. Men jeg gleder meg til å starte på vidregående, og møte
  nye folk, og ikke minst ta design og håndtverk! Jeg tror det blir gøy, og bedre enn vanlig skole som jeg er vant
  til fra før av.


  Elsklingen min som dro fra meg istad. Endre hadde vært her i 2 uker da, hehe. Nå har jeg tid til venninnene 
  mine før skolen starter hvertfall!

  Hvilken klasse starter du i, hvis du går på skole, nå til høsten?

 • Er det virkelig farlig å måle seg?

  Hei hei ♥

  Svaret på overskriften er; JA, FOR POKKER. Kutta meg nettopp på fingern, fordi jeg slapp opp målebåndet. 

  Har ikke målt meg på 2? måneder, og må si jeg har vokst! Har blitt 2-3 cm høyere, oh yeah! Jeg er lang! Not.


  Plaster på tommelen, haha patetisk.
  Å så liten og uskyldig jeg ser ut.. 

  Nå har jeg tenkt til å lage meg noe middag, men vet ikke hva enda. Mamma sa vi kunne lage pølser, men det
  er så kjedelig. Har du noen ideer til hva vi kan lage? Vi har ikke egg.. 

  Hvor høy er du?

 • Bursdagsfeiring

  Hei hei ♥

  I går hadde vi bursdags feiring her hjemme. Bare sånn feiring, felles feiring siden vi ikke har hatt for meg og
  Sara. Så da feiret vi på en måte Didrik, Sofia meg og Sara! Selv om jeg hadde bursdag i februar.. Men jeg
  fikk gaver da! Kan sikkert vise det etterpå.
  Søtnosen min ♥


  Det var en som spurte om kysse bilde av meg og Endre, there you go! 


  Søte Sofia


  Grill vokterne
  Vakre Spot!


  Retards.


  Skulle ta bilder til kontakt listene våre på mobilen.


  Nei, dere er ikke normale.


  Tvillingene♥
  Fiiiiint
  Gulrotkake, sjokoladekake, bringebær og iskrem♥♥   
  Søte retards. 

  Forresten så tenkte jeg å skrive et innlegg med svar på spørsmål jeg har fått her på bloggen, som jeg aldri
  har fått svart på! Så om du lurer på noe, noe med bloggen osv, så spør nå.

  Spiste du kake i går? random.

 • Bursdagsoutfit

  Hei hei ♥

  Nå har vi bursdags feiring her hjemme. Tvillingene hadde bursdag den 26. juli, også har vi aldri fått 
  feiret bursdagen til meg og Sara, som var den 25 og 27 februar.. Så noen i familien er her nå hvertfall,
  og her kommer bursdags outfitet;


  Kjole/Gina tricot - også mamma sin da, belte/mamma sitt det og, hihi, øredobber/fikk de i bursdagsgave.

  Har faktisk ikke fått fikset håret idag, måtte bare dusje og kle på meg, og sminke med da, for folka kom så 
  tidlig! Så idag ble det midtskille og naturlige krøller.

  Hva syns du om outfitet?

 • Photoshoot med Enya og Charlotte

  Hei hei ♥

  I går kveld, eller i går kveld-natt, sikkert rundt 02.00 tida. Da hadde jeg, Enya og Charlotte photoshoot! Og
  Endre var fotografen. Det ble veldig mange tulle bilder, der vi dro opp toppene osv, så legger ikke ut alle.


  Ja, det var 15-15 seriøse bilder det. 15-15 = 0 hvis du ikke visste det.......

  Hva syns du om.... bildene?

 • Middagsgjester

  Hei hei ♥

  I går hadde vi middagsgjester. Enya sin familie, og naboene. Vi spiste masse mat, kake, iskrem og godteri.
  Så spilte vi kort, men Endre ditchet oss så vi fikk aldri spilt ferdig. Og så så vi på film, Sydney White med ho
  Amanda Bynes.


  Spot


  Endre


  Sofia og Enya


  Charlotte


  Han stygge fyren Amanda Bynes blir sammen med på filmen.......
  Nicolai og Charlotte
  Meg


  Meg + hodet til Enya..


  Molly og Sofia


  Sofia


  Enya og Endre


  Molly og Sofia
  Meg og Endre. Fant plutselig ut at vi matchet hverandre. Lyseblått og hvitt, og hvite sokker ofc!

  Hadde du middags gjester i går? Hva syns du om bildene?

 • Fotokonkurranse

  Hei hei ♥

  Uinteressant innlegg for dere lesere sikkert, men jeg er med i en fotokonkurranse. Bli med selv da vel! Men
  fristen går ut i kveld. Her er linken til konkurransen og til japan photo, der premien er fra:
  http://solveigkristinee.blogg.no/1308575042_stor_cewe_fotobok_kon.htmlhttp://www.japanphoto.no/

  Her er mine bidrag. Jeg valgte å ikke redigere bildene mine i det hele tatt, forresten. Liker de som de er!:

   Hva syns du om bildene mine?


 • Dagens outfit - blusa

  Hei hei ♥

  Her kommer dagens outfit. Det regner og er kaldere idag. Men jeg klarer bare å gå med shorts, da vet dere det.


  Bluse/Bik Bok(og sofia sin da, skal være stor, det der er liksom S da), Shorts/Sefa. 

  Veldig enkelt outfit. Orker ikke masse greier, og accessorise idag. Er for sulten til det. Hehehehehheheeeeeee..

  Hva syns du om dagens outfit?

 • Jeg trenger gulost!

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og sulter, og det regner ute. Og jeg har IKKE GULOST! Krise. Men jeg ringte pappa og ba han
  kjøpe gulost til meg. Så kommer Sofia: Si at de skal kjøpe godteri! Hvem er den sunne nå ah? MEGMEG!!!
  Gulost... :-(

  Dette innlegget hadde egentlig ikke noe mening. Må bare blogge for å være bra blogger. Neida. I kveld skal vi
  ha middags gjester. Enya + familien. Vi har vært på middag hos dem en gang for ikke så lenge siden faktisk! 

  Liker du gulost? random

 • New cell phone

  Hei hei ♥

  I går fikk jeg ny mobil, wii♥ Det er en htc hero, i sort. Altså, touch mobil. Utrolig bra! Er veldig fornøyd med
  den! Trengte ny mobil, siden den andre er helt fucka, klikker innimellom og mangler hovedknappen! .......   

  Tycks? - Har du slik mobil?

 • Sporty me

  Hei hei ♥

  Nå føler jeg meg ganske sporty.. Vil dere høre hvorfor? Jo, nemlig i går.. I går stod jeg opp, spiste frokost og
  så tok jeg en joggetur gjennom skogen! Etter joggeturen tøyde jeg alle spagatene, tok 50 sit-ups, tøyde ut
  og så dusjet.

  Senere den dagen, syklet jeg til og fra stranden. Jeg var jo på stranden et par timer da selvfølgelig. Så jeg
   syklet minst 1 mil tilsammen. Kanskje 12 km? Og i dag var jeg på joggetur igjen, men mamma og Spot.


  Klar for joggetur.

  Skal fortsette med å jogge hver dag nå, skal ha bra kondis til konkurransene starter igjen! Tror danse treningene
  starter igjen i sent i august eller september?

  Jogger eller trener du ofte? 


  

 • Solviken

   

  Hei hei ♥

  Unnskyld for dårlig blogging de siste to? dagene. Eller mer.. Men det har serriøst hvert knallfint vær hver 
  eneste dag! Så jeg har vært ute hele dager, så da har jeg jo ikke hatt tid til macen min, eller bloggen min.

  Men i går, så var jeg ute hele dagen, sånn omtrent. Sofia og noen venninner hadde dratt til Solviken, så
  dro jeg og Endre også dit. Vi syklet hele veien.. Sikkert 6 km dit? Men vi bada, og koste oss med masse
  snacks jeg og Endre hadde kjøpt. Rundt 19.00 tiden syklet vi hjem igjen, spiste middag og så badet på
  brygga.

   

   
  Det var fra Solviken.


  Hjemme, rett etter vi var kommet hjem fra Solviken. Der kan du se i hestehalen hvor krøllete håret mitt blir..

   


  Badet i våtdrakt jeg! Sykt digg! 
  Jeg drukner..
  Spot!♥


  Eheee.. Jeg leker havmonster.    Var du på stranda i går? 


 • Mitt første gratis design er ferdig! Få det nå!

  Hei hei ♥

  Har vært ute i HELE dag, btw. Så da vet dere det. Skal legge ut bilder fra dagen etterpå. Men nå er jeg jo
  ferdig med mitt første gratis design!

  Du kan få gratis designet her: http://emmadesign.blogg.no/1312402207_gratis_design_1__summ.html   Hva syns du om gratis designet jeg lagde, som du finner på linken. Noe du kunne, eller vil bruke? 


 • Ideer til gratisdesign?

  Hei hei ♥

  Helt siden i går kveld, har jeg jobbet rompa av meg, ved å få ferdig et fint og enkelt gratis design til dere! 

  Jeg har alltid hatt lyst til å lage gratisdesign, så nå prøver jeg det ut. Men det er ikke helt ferdig enda tror
  jeg. Så derfor trenger jeg ideer fra dere! Hvordan vil du at det skal se? Har du noen spesielle ønsker?


  Slik ser det ut hittil!

  Har du noen ideer til hva mer jeg kan ha på gratis designet? 

 • Burn baby, burn

  Hei hei ♥

  Det er fortsatt knallfint vær her i Fredrikstad, så det betyr at jeg er veldig mye ute! I går var jeg og Amalie og
  bada på brygga, og etter det dro jeg, Amalie og Endre + mamma til butikken. Vi kjøpte masse frukt og snacks,
  og så syklet vi til en strand der vi badet, spiste og koste oss! Det var herlig varmt, både på land og i vann! ♥ ♥

    Hva syns du om bildene? - Og hva gjorde DU i går?


 • Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Juni 2015

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits