Kino

Heihei ♥

Nå om 15 minutter tar jeg bussen inn til byen, for jeg skal på kino med Kristoffer! Vi skal se Kon Tiki, og jeg har hørt at den er veldig bra og spennende, så jeg gleder meg. Håper alle får en super fredags kveld, også må dere ikke glemme å se den første tgif episoden som ligger i innlegget under!

Hva er planene dine for i kveld? 

 • T.G.I.F Show - Episode 1

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og på skolen idag så har vi snakket litt om ungdomsbedrift som vi skal starte med i år, noe jeg gleder meg masse til! Også har vi gått rundt i byen og snakket med folk i butikker. Nå skal jeg spise og fikse meg, for etterpå skal jeg på kino. Men her kommer første episoden av T.G.I.F show med The Bråthen sisters, altså meg og Sofia! Vi hadde veldig dårlig tid på oss å lage den i går kveld, så neste episode blir mye bedre, og da skal vi ha ordnet introen til episode 2. ENJOY!


  Trykk på tannhjulet, og ta på 1080px istedet, da blir det full hd!

  Neste uke blir det også vurdering av en blogg, så om du vil bli vurdert i videoen vår, så legg igjen en kommenter om at du vil!

  Hva syns du om den første episoden? Vil du bli vurdert i neste episode? 

 • Ukens Spørsmål #3

  Heihei ♥

  Denne uken her har jeg fått en del spørsmål, så nå skal jeg da svare på ukens spørsmål! Gjør det hver uke, og det er forskjellig på hvilken dag det er, jeg gjør det bare når jeg har tid. 

  Har lest bloggen din en god stund, og vet at du går 2. året videregående. Men jeg lurte på om du kunne forklare litt nærmere hva stipend er for noe, og hvor mye du evt. får, siden du fortsatt bor hjemme osv... Stipend er penger du får av staten under skoleåret, hvor mye du får spørs på inntekter og slikt. Alle skal få et grunnstipend, men det er mange som bare får stipend en gang i året, mens jeg får hver månede. Det er veldig mange som får hver månede også. Stipend pengene jeg får er meningen at jeg skal bruke til skolen og skole utstyr. Jeg får også utstyrs stipend som jeg da bare får i august, som er til utstyr jeg må kjøpe for dette året. I år måtte jeg kjøpe masse tegne og sy saker, og det blir en del penger på det. Først måneden fikk jeg da litt over 4000 kr til utstyr, men jeg får langt ifra så mye hver månede! Og det er vanlig at man fortsatt får det når man bor hjemme, men hvis du flytter ut for deg selv så får du mye mer stipend tror jeg.

  Hvilket dansestudio danser du på? :) Jeg danser på Danseloftet! Det ligger inne i Fredrikstad, men de har også danseloftet i Råde og Halden i tillegg.  Kan du lage en video hvor du viser hvordan du legger ut sånne sanger under et bilde en gang, tror du? Det hadde vært veldig fint :) Kan gjøre det nå i helgen! Hvis jeg husker det, haha.

  Tar du bildene dine med selvutløser? :) Ja på noen bilder bruker jeg selvutløser, men jeg får også de i familien til å ta bilde av meg. Skal også kjøpe sånn brikke til kamera stativet mitt nå, så kameraet mitt passer på stativet, så da blir det mye enklere å ta bilder. Også får jeg vel kjøpe fjernkontroll litt senere, skal kjøpe så mye annet først!  Må jo følge med showet, når jeg følger med bloggen, du er fantastisk flink til og blogge. Men det er Sofia, også, kan Didrik få seg blogg, det hadde vært sykt kult da har liksom alle dere 3 blogg. så da kan dere ta sånn der felles spørrerunde, ogsånt. Var det en idê eller kommer det ikke til og skje liksom ? Hilsen Dina, digger bloggen din. Men jeg vet det er slutt mellom deg og Endre, men hvorfor finner jeg ikke videoene på youtube. Har du slettet de ? der ifra. Oi, mye skrift! Nei, Didrik kommer neppe til å få seg blogg, haha! Og det med tgif showet skjer ja, jeg og Sofia gjør ferdig første episode så det er klart til i morgen! Og ja, jeg har fjernet de fra youtube.

  napper du mellom bryna?? Ikke mellom, har jo ikke monobryn, men jeg napper litt over og under.

  er dere tvillinger btw? :D / Er dere tvillinger? :-)) Seff er jeg og Sofia tvillinger! Hahahhaha

  Jeg lurte på om du kunne lage ein musikk video der du synger på ? Nei for ANDRE GANG, det skjer ikke!

  Hvilke skostørrelse bruker du? :) Rart spørsmål! Jeg bruker 38 i høye heler, og 39 i vanlige sko, for det meste.

  Hva syns du om svarene? Er det noe du lurer på til neste gang? 

 • Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp spist, og skiftet. Skal dra på trening om noen minutter, og vi skal jogge ute idag. Håper ikke det blir så lang joggetur, for jeg er så sliten, og har egentlig bare lyst til å sove nå..

  Ganske enkelt outfit idag, Genser/ Zara, Bukse/ H&M, Skjerf/ Pieces.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • En dag igjen

  Heihei ♥

  Nå er det kun en skoledag igjen, så er det helg! Blir skikkelig deilig med helg nå, blir så fort sliten når det er skole. Har ikke så altfor mange planer for helgen enda, skal hvertfall på kino i morgen. Etterpå skal jeg på dansetrening, så dette blir da den 3. gangen jeg trener denne uken. Jeg og Sofia skal også egentlig legge ut den første, ordentlige episoden av t.g.i.f show i morgen, men Sofia har ikke kommet hjem fra skolen enda, så vi får se hvor god tid vi har.

  Prøvde å ta bilde med Spot, men etter tre mislykkede forsøk så ga jeg opp, haha! Han klarer virkelig ikke å sitte stille.

  Gleder du deg til det blir helg? Hva syns du om bildene? 

 • The Parent Trap

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett ferdig The parent trap, en gammel men koslig film, der Lindsay Lohan spiller begge tvillingene. Har sett denne filmen siden jeg var mindre. Jeg har også vært på en joggetur, jogget 3,5 km idag, og så spiste jeg pizza og så litt av 20.00 med raske menn.   Hva har du gjort idag? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Har hatt en lang skoledag idag, så nå er jeg ganske sliten! Men jeg vil fortsatt trene, så jeg tenkte å jogge 4 km etterpå, men jeg skal bare se ferdig en film jeg ser på nå, først. Det suger virkelig å være sunn, må motstå fristelser overalt hele tiden. Her er dagens outfit.  Dagens Outfit; Topp/ H&M, Skjorte/ Vero Moda, Skjerf/ Fra en butikk i Smögen, Tights/ Bik Bok, Converse/ Din Sko.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Viaplay - få filmene rett hjem til deg

  Annonse

  Heihei ♥

  Dere har sikkert hørt eller sett reklamer for viaplay før? Nå skal jeg hvertfall fortelle dere litt om det, hvis dere ikke vet noe fra før av. Viaplay er utrolig smart, og du kan se dine favoritt tv-serier når du ønsker. De har både norske og amerikanske tv-serier. Tv-serier er noe jeg selv elsker, og da hadde pakken TV passet midt i blinken for meg! Det koster kun 29 kr i måneden, og hvis du også vil ha filmer rett hjem til deg, og kanskje sport i samme slengen? Da har de en pakke som heter TV + Film til kun 99 kr i måneden, og TV + Film + Sport for kun 199 kr i måneden.  

  Dere kan også prøve ut viaplay en hel månede gratis! Den første måneden er alltid gratis, og hvis dere beholder abonnentet videre, så betaler dere fra den 2. måneden. Så hva venter du på? Test ut viaplay idag! Siden til viaplay finner dere HER.  Jeg legger også med traileren til viaplay under, så får dere et godt innsyn av hva det er!    Bruker du viaplay

 • 10 ting jeg hater - Video

  Heihei ♥

  Nå ser jeg bare på tv, og slapper av inne siden det er skikkelig storm utenfor. Jeg tenkte at jeg kunne jogge idag, men jeg tror ikke at jeg orker det i dette været. Har et veddemål med Marcus i klassen nå, når det gjelder å spise sunt og trene. Målet er å trene minst 2-3 ganger i uka, og det skal jeg klare fint denne uken! Håper å se resultater fort, hvis jeg klarer å holde meg til målene. Her kommer en video jeg filmet inn i helgen, ti ting jeg hater!

  Hva syns du om videoen? Hater du noe av det samme? 

 • New In - Cross tee

  Heihei ♥

  I går etter skolen, så skulle jeg handle inn litt mer skolegreier, og samtidig da så tittet jeg litt rundt i vanlige klesbutikker. Det endte opp med at jeg kjøpte en burgunder rød kors genser, som jeg har sett på i en liten stund nå. Syns den er utrolig kul, og jeg elsker bugunder rød! 

   

  Genseren er fra Gina Tricot, 249 kr. 

  Skal prøve å spare pengene litt mer nå, eller hvertfall ikke kaste dem bort på skrot. Hittil har jeg bare kjøpt nødvendige ting, + mat på skolen da. Jeg skal jo også ha ny kamera linse, dansedrakt, iphone, kamera bag og harddisk, så må jo ha penger til alt det!

  Hva syns du om genseren? 

 • 4 km!

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp tatt meg en dusj, for jeg har vært på en lang joggetur. Eller ikke lang, men lang nok for meg. Det var utrolig deilig å jogge nå i kveld, og jeg fikk bare en slik lykke følelse av å jogge! Jeg ble forsinket med 2 timer da, siden jeg skulle absolutt ha musikk, men så funket ikke ipoden min for den har klikket helt mentalt. Og i tillegg så får jeg ikke de to andre reserve ipodene mine til å funke. Typisk min flaks egentlig. Men til slutt valgte jeg bare å bruke mobilen, og mobilen funker ikke til ørepropper så da ble det uten.    Nå skal jeg legge meg og starte å se på en film, stopper filmen rett før jeg sovner. Blir godt med en god natts søvn nå, spesielt når jeg er såpass fornøyd over meg selv som klarte å presse meg mye idag på joggeturen. Jeg var helt rød og det klødde på hele kroppen når jeg kom tilbake, siden jeg hadde gitt så mye!  

  Hvor langt pleier du å jogge? Har du trent idag? 

 • I'm feeling great

  Heihei ♥

  Da er det en ny uke, nye muligheter nok en gang, og jeg ser virkelig fram til denne uken! Har gått og nynnet på amazing og good time i hele dag. De sangene gjør meg så utrolig glad! Har tenkt til å jogge etterpå også, jeg må bare forødye middagen litt først, haha.   Are YOU feeling great? 

 • Skolee

  Heihei ♥

  Nå er jeg på skolen, SURPRISE SURPRISE. Neida. Jeg, Marthe og Marlene sitter bare oppe i gangen ved klasserommet vårt og spiser. I resten av idag skal vi bare sette sammen en mappe med prøvelappene vi har laget, har laget over 10 prøvelapper.. Skal aldri lage prøvelapper noen gang igjen.  Heelt nydelige webcam bilder da.. Blæ. Kjeksen er litt sexy da. Men nok skoleprat, nå skal jeg spise videre!

  HVA SKJER?

 • YOUTUBE SHOW

  Heihei ♥ 

  Fra og med fredag så skal jeg og Sofia legge ut en video hver fredag, som vi da kaller vår t.g.i.f show, med Bråthen sisters! Vi 
  kommer til å videoblogge om masse rart, og dere kommer også til å ha sjansen til å bli vurdert i videoene våre, vinne premier osv.
  Bare følg med på showet, det blir gøy! Må også si en stor takk til Kristoffer som har laget youtube design til oss, som dere ser på
  kanalen vår! Youtube kanalen han finner dere HER ♥  

  HVA SYNS DU OM VIDEOEN, KOMMER DU TIL Å FØLGE MED PÅ SHOWET VÅRT? 

 • Thank god is sunday

  Heihei ♥ 

  Nå har jeg og Sofia startet prosjektet vårt "Top secret". Neida, men vi skal ikke røpe helt enda hva det er vi lager. I morgen mest sannsynlig vil dere få vite noe som jeg og Sofia skal starte å lage nå, og jeg tror det blir veldig gøy! Nå skal vi jobbe videre med prosjektet vårt, også skal jeg ikke legge meg om så alt for lenge heller.

  Hva tror du Sofia og jeg lager?

 • Photoshop

  Heihei ♥

  Har hatt så lite å gjøre idag, så nå gleder jeg meg til i morgen når det er skole igjen. Ser virkelig fram til denne uken. Idag har jeg bare
  tatt en joggetur, og så dusjet jeg, og tok på meg daffe klær, og satt meg og så på en film som heter Her best move, har sett den før.
  Nå lager jeg makaroni, en av de få matrettene jeg faktisk klarer å lage. Men, når det gjelder overskriften. Jeg elsker photoshop, og jeg
  lærer bare mer og mer for tiden, her er noen bilder som jeg har redigert nå. FØR og ETTER

     Når man redigerer bildene i photoshop så blir resultatet så utrolig bra, og jeg kan se store forandringer! Jeg skal prøve å få kjøpt
  canon 50mm 1.4 linsen denne uken her, og jeg gleder meg masse til å få den linsen, bildene kommer til å bli kjempe bra!

  Hva syns du om bildene, og redigeringen?  

 • Sporty

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp vært på en joggetur, så det blir deilig med en varm dusj nå! Kondisen min har blitt så dårlig etter sommerferien,
  så derfor har jeg startet nå forsiktig med treningen for å bygge opp kondisen min igjen. Målet mitt er å jogge minst 2 ganger i uka.  Anbefaler dere også å høre på disse sangene hvis dere trener selv, sangene gir meg virkelig mer lyst til å trene, og påvirker meg 
  til å gi mer når jeg jogger.

  Hvor ofte trener du i uka?  

 • Videoblogg - Hvordan jeg lager skrift bakgrunnene mine

  Heihei ♥

  Etter forespørsler om å vise dere hvordan jeg lager skrift bakgrunnene mine, også slik som det er i headern min, så har jeg nå laget
  en videoblogg der jeg forklarer hvordan dere gjør det på photoshop. Filmingen min ble ikke så bra, for jeg klarte aldri å finne et bra
  sted å sette kameraet mitt, men samma det, håper dere skjønner hvordan man gjør det!

  HVA SYNS DU OM VIDEOEN? 

 • What to do

  Heihei ♥

  I akkurat dette øyeblikket har jeg nothing to do. Skal lage sjokolade milkshake nå, og så se på tv serier og en film. Har vært 
  stucked i mitt eget hus i HELE dag, på grunn av Spot, hunden min som halter og vi aner ikke hvorfor. Er redd for at han skal bli
  verre på noen måter, men jeg har nettopp vært på tur med han nå, og han virker friskere nå heldigvis. 

  Også har jeg erobret Sofia sitt rom idag for å ta bilder, fant ut at det funker veldig bra å ta bilder der pga. hyllen og lyset hennes
  der, tihi.

  Har du noen filmtips til meg? 

 • New In

  Heihei ♥

  Var jo i byen hele dagen på torsdag og fredag, og da kjøpte jeg selvfølgelig noe! I går kjøpte jeg egentlig bare skolegreier da, og
  det er kanskje ikke så interessant å se på. Men her kommer innkjøpene hvertfall.

   

  Skjerf fra Pieces, 129 kr, Masse skole greier fra Staples, brukte litt over 500 kr på alt sammen, men det var nødvendig.

  Hva syns du om innkjøpet?

 • Vinnerne av JB t-skjorte konkurransen!

  Heihei ♥

  Da har jeg trukket vinnerne av konkurransen min, der man kunne vinne en 'Keep Calm and Love JB' t-skjorte. Jeg har trukket helt 
  tilfeldig, og vinnerne kan du se hvem som ble under på videoen! Kanskje det var akkurat du som vant? Sjekk den ut!

  Forresten til dere to som vant, så kontakter jeg dere istedet for at dere skal kontakte meg. Jeg har dere jo både på facebook og 
  mail.

  HVA SYNS DU OM AT DE TO VANT?  

 • Ukens Spørsmål

  Heihei ♥

  Tenkte å svare på ukens spørsmål, er ganske greit å ha det en gang i uken siden det er så mange lesere som spør om så mye 
  rart innimellom. Så her kommer svarene.

  Kjempe fin blogg, men sånn serr?? hvordan får du bloggen din til å se sånn ut? jeg har bare den nybegynner
  bloggen og skulle så gjerne hatt sånn som din med header og design på hele bloggen :D
   
  Har bare lagd mitt eget
  design og header, er bare å lete på google etter html koder, og etterhvert blir du litt mer proff med det og kan mange koder
  utenat, som det jeg gjør nå. Men hvis du vil ha fint design på bloggen din, og ikke klarer å lage det selv, så kan du ta et gratis
  design fra en blogg, jeg lager også gratis design, sjekk ut siden min HER 

  Kan ikkke du lage ein video der du synger?<3 har så lyst å høre deg synge :) Aldri i verden! Tro meg, dere har
  ikke lyst til å høre meg synge.

  Kan du ta et bilde av broren din uten at han har solbriller?   Kan du kjøre på med spørsmålsrunde snart, please?! Har nettopp hatt en spørsmålsrunde, så blir vel en stund til
  neste. Om dere lurer på noe kan dere bare spørre på bloggen da, så svarer jeg i ukens spørsmål!

  Hva slags linje går du på? Design og tekstil.

  Hvordan lager du headerene dine? Jeg lager dem i photoshop, men jeg kan godt vise dere hvordan jeg lager dem på
  en video, kan filme det etterpå, har ingenting å gjøre idag uansett.

  Kan du lage "10 ting du hater" video? Det kan jeg også lage etterpå, eller filme da.

  Hvilket kamera har du? Canon Eos 600d.  Det var spørsmålene fra denne uken! Hvis dere lurer på noe mer, så bare kommenter under, så svarer jeg på det til neste
  uke.

  Hva syns du om svarene? Lurer du på noe til neste ukens spørsmål? 

 • Helg

  Heihei ♥

  Er så sykt deilig med helg nå, selvom uka har gått kjempefort, men nå er jeg utrolig sliten. Nå skal jeg bare se på film eller sitte og
  snakke med mamma og søstrene mine, er bare oss "jentene" i familien som er hjemme idag. Blir sikkert kost! Her er litt bilder fra
  idag.

  Hva syns du om bildene? Hva har du gjort idag?

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Idag har jeg hatt skole der vi sydde hele dagen, og rett etter skolen dro jeg, Enya og Sofia til Sarpsborg, for Sofia har tatt piercing!
  Så dro vi til Staples og shoppet masse skole greier, og deretter dro vi til Torvbyen og bare tittet litt rundt og satte oss ned på en
  cafe. Nå har vi nettopp spist god middag, og Sara, storesøstra mi er her. Hun bor i Oslo, så hun skal være her til i morgen. Her er
  dagens outfit.

  Dagens Outfit: Genser/ Vero Moda, Bluse/ H&M, Bukse/ H&M, Sko/ Din Sko, Armebånd/ Laget selv, Lommebok/ CMYK.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Herlig dag

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og den ble ikke så slitsom for meg siden jeg ikke ble med på så mye siden jeg er litt
  små syk. Jeg sluttet tidlig på skolen idag, men jeg ble igjen i byen med Marie og en venninne av henne, og så møtte jeg Sara og
  Stine senere. Vi bare shoppet, satt oss ned på en cafe og vandret litt rundt. Stine drar nemlig bort på lørdag, og skal gå på skole
  i gokk i 1 år, så da får jeg ikke sett henne på en stund! 


  Vi møtte også på Silje som gikk i klassen vår i fjor

  Også dagens outfit nederst. Ble ikke så bra bilder siden jeg bare har brukt mobilen min idag. Nå skal jeg ta en dusj, og så se på
  resten av pretty little liars episoden vi ikke fikk sett ferdig i går. Jeg skal også trekke vinneren av JB konkurransen, og vise dere
  dagens innkjøp, men jeg tenkte at hvis jeg skal filme inn når jeg trekker vinneren, at jeg heller gjør det i morgen.

  Hvordan har din dag vært? Vil dere at jeg skal filme at jeg trekker vinneren av konkurransen min? 

 • Scull bracelets

  Heihei ♥ 

  Utifra det jeg kjøpte på Panduro idag, så har jeg laget en del armebånd, og jeg skal lage flere når jeg gidder. De blir skikkelig 
  kule, elsker slike skallhode armebånd! Kan også kombinere dem med masse annet kult tilbehør.   Hva syns du om årmbåndene?

 • Dagens Innkjøp

  Heihei ♥

  Idag har jeg vært på skolen, der vi sydde prøvelapper hele dagen, og etter skolen så gikk jeg i byen og shoppet. Kom hjem senere
  enn jeg pleier, så jeg spiste middag nesten med en gang. Nå er jeg god og mett, men også sliten fra dagen. Så det ble litt sen 
  blogging idag, men det får dere bare venne dere til når det er skole. Skal forresten trekke vinnerne av JB t-skjortene i morgen hvis
  jeg får tid, så følg med! Her er dagens innkjøp. 

  Ble ikke så bra bilder, siden det er så mørkt lyst både inne og ute, er jo skikkelig grått vær ute nå. Skulle egentlig kjøpe en rødvin
  bukse idag også, men så hadde de ikke flere igjen av min størrelse..

  Perler og strikk-tråd / Panduro - Ble nesten 200 kr tilsammen med student rabatt, Super fit bukse, sitter perfekt på / H&M,
  399,- Den er svart, skal ta bedre bilder av den når den har blitt vasket, også skal jeg vel vise dere armebåndene jeg har laget
  av perlene jeg kjøpte!

  Hva syns du om innkjøpet? 

   

 • Wants

  Heihei ♥

  Det jeg venter mest på denne uken, er å få lønn, for i øyeblikket er jeg helt blakk... Blir skikkelig deilig å ha penger igjen, og jeg 
  har masse på ønskelisten som jeg vil kjøpe. Her er noen av de tingene jeg ønsker meg mest for tiden;  

  Har tenkt til å kjøpe alt snart da, 50 mm 1.4 linse til speilrefleksen min, harddisk, kamerabag, iphone 4s også skal jeg shoppe masse
  klær. Har veldig lyst på de tingene på bildet, + noe mer jeg ikke fant bilde av på nettet. Jeg tenker at jeg kan kjøpe linsen, harddisken
  og kamerabagen når jeg får neste lønn, og iphone når jeg får neste lønn etter der igjen. Gleder meg til å få alt det jeg ønsker!

  Hva ønsker du deg veldig for tiden?  

 • Sick

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på filmen Prom med Enya og Sofia, og spiste masse godteri. Har blitt litt dårlig nå, så derfor har jeg bare
  slappet av etter skolen idag. Blir nok bra til i morgen da, er jo helt greit med skole igjen, og hyggelig med nye folk i klassen, men
  det er serriøst slitsomt å stå opp så tidlig som det jeg må hver eneste dag!

  Nå skal jeg bare lese videre i boken Fugl Føniks, er nesten ferdig med den nå. Dødslekene triologien er bare en så utrolig bra
  triolog, og den anbefales å lese til alle dere som ikke har lest bøkene! Og det hjelper ikke å si at du bare skal se filmene, for du
  går glippe av masse bare ved å se filmene og ikke lese bøkene.

  Hva syns du om bildene? Hva har du gjort idag?  

 • Mine mål for skoleåret

  Heihei ♥

  Jeg tenkte å dele målene mine for dette skoleåret med dere. Jeg har ikke noen sånne veldig bestemte mål, og heller ikke noen mål
  jeg må streve skikkelig med for å få til, for jeg fikk det fint til slik jeg ville i fjor, bare jeg fulgte med i timene og øvde godt til prøvene. 

  Jeg skal ha så lite som mulig fravær i år. I fjor hadde jeg 0 fravær, så det betyr at jeg var på skolen 100%. Men vet ikke om
  jeg klarer det i år også. I fjor en gang spydde jeg jo på skolen, og jeg dro ikke hjem, vet ikke om jeg klarer å tvinge meg selv
  til 
  å være på skolen hver dag igjen. Man blir veldig sliten av det, og jeg var alltid syk i absolutt alle feriene...

  ♥ Forbedre meg i realfagene og hvertfall klare å beholde karakterene fra i fjor, når det gjelder de karakterene som ikke er
  satt enda. F. eks i norsk som jeg skal ha alle årene. Der fikk jeg 5 i fjor, og jeg vil beholde den eller få 6 i år. 

  ♥ Få topp karakterer i de nye fagene jeg nå har. Fikk jo 6'er på alle standpunkt karakterene mine i fjor, og i år har jeg en del
  nye 
  fag som jeg vil ha like bra på standpunkten! Jeg skal stå på så mye jeg kan og gjøre det beste jeg kan, håper på å få 5 i
  de nye 
  fagene.

  ♥ Lære masse nytt! I år skal vi vel lære masse om det å sy klær, noe jeg gleder meg masse til! Så jeg håper at jeg kommer
  til å mestre alt, for jeg har et utrolig stort ønske om å bli klesdesigner, og da har jeg lyst til å mestre alle sy-teknikker, eller
  hva enn det nå heter..

  ♥ Ikke sløse bort alle stipend pengene mine på mat og godteri. Dette var jeg alt for flink med i det første halvåret i fjor, og jeg
  skal absolutt ikke gå i den samme fellen i år igjen!

  ♥ Få masse nye venner. Jeg kjenner jo allerede halvparten av klassen min fra før, men jeg håper jo at jeg kan bli god venn
  med alle de nye folka også.  

   

  HVA ER DINE MÅL FOR SKOLEÅRET? HVA SYNS DU OM MINE MÅL?

 • Første dag over

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg hjemme og slapper helt av og leser Fugl Føniks. Første skoledag er overstått, og jeg er sykt sliten. Startet sent på
  skolen idag, men jeg sov så dårlig i natt så det hjalp jo ikke så mye. I morgen blir det "bli kjent" dag, også starter vi med vanlig skole
  på onsdag. Klassen min består av 16 elever hittil, og jeg kjenner halvparten av de fra før av.  Forresten så var det noen som lurte på hvilken linje jeg går, jeg går altså på design og tekstil i klasse 2DTEA.

  Hvordan har din dag vært? 

 • Skolestart

  Heihei ♥

  I morgen er det da klart for første skoledag etter en lang og fin sommerferie! Det blir jo ikke noe spesielt da, siden jeg starter ikke på
  noen ny skole nå, men klassen blir jo ny, men med en del samme elever fra i fjor da. Jeg husker første dag på barneskolen og
  ungdomsskolen som det var i går faktisk. Første dag i 1. klasse på Ljan barneskole er jo nå en veldig god stund siden, men der gikk
  jeg ikke lenge. Så startet jeg på ny skole her i Fredrikstad, og første dagen der var ikke som forventet. Første dag på ungdomsskolen
  var spennende og nytt, men det var de samme folka der som på barneskolen. Men på videregående i motsetning, det var enda mer
  spennende, for der var det helt nye mennesker, helt ny skole og et helt annet miljø.

   

  1 helt år siden jeg startet i en herlig klasse, og hadde et veldig bra skoleår! Håper dette året blir like bra, kanskje til og med bedre.

  Starter du også på skolen igjen i morgen? Gruer eller gleder du deg, og hvilken klasse starter du i?

 • Bursdagen til Sofia

  Heihei ♥

  Jeg hadde det veldig koslig i bursdagen til Sofia, søstra mi, i går. Alle venninnene hennes kom, og Ingelin i tillegg, siden hun går
  jo på dansing med meg og Sofia. Vi spiste masse god mat, kake, iskrem og alt for mye godteri. Vi lekte noen kleine leker, danset,
  tok bilder og bare snakket og hadde det gøy. Tok en del bilder i går, men kan ikke akkurat legge ut alle bildene på bloggen, haha. 

  Klein utspørrings-lek

  Nå skal jeg ut å kjøre båt med Didrik, Sofia, Enya og Christoffer. Er fint vær, også er det den siste sommerferie dagen idag, buhu.

  Var du i bursdag i går? Hva syns du om bildene? 

 • Bursdags Oufit

  Heihei ♥

  Nå har alle dratt hjem fra bursdagen, untatt Enya som skal sove over. Har hatt det veldig koslig, og vi har lekt masse kleine leker. 
  Her er dagens bursdags outfit, tok det ganske enkelt idag, men fresha meg litt opp med knall leppestift da. 

  Bursdags Outfit; Topp/ Malibu, en butikk i Smögen, Skjørt/ Indiska, Sko/ Pieces, Armebånd/ Gucci ♥

  Hva syns du om bursdags outfitet?

 • Fix fix

  Heihei ♥

  Nå holder jeg på å ordne meg til bursdagen etterpå. Jeg har kledd på meg og sminket meg, nå gjenstår bare håret igjen! Har ikke
  hatt så god tid idag, så jeg har faktisk enda ikke spist frokost, huff er utrolig sulten, så må lage meg noe mat nå.  Og gjett hva! Nå har jeg faktisk nappet øyenbryna mine, eller Sofia gjorde det for meg da, siden jeg syns det er så vondt, så nå
  er endelig alt det stygge u-nappede hårene borte. Haha, jeg er så pingle som ikke klarer å gjøre det selv, men det er virkelig vondt.

  Hva skal du gjøre i kveld? Hva syns du om bildene?  

 • Ukens Spørsmål

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, og idag skal Sofia feire bursdagen sin her hjemme, så idag må vi bare rydde ferdig, ordne oss og lage
  ferdig all maten før masse folk kommer etterpå. Men først, som jeg lovte dere, svarene på ukens spørsmål!

  Hvor gammel er broren din?  Broren min, Didrik, er et år yngre enn meg, altså 16 år nå. Han er tvillingen til Sofia også da.  Pleier du å skate på longboard? Haha nei, jeg tør ikke og kan ikke. Har lyst til å lære det da, for det ser utrolig kult ut.

  Hvordan redigerer du dine bilder? Enten redigerer jeg dem på photoshop CS5 når det gjelder lys, kontrast osv, når det gjelder
  de fugle effektene osv, så redigerer jeg dem HER 

  Kan du legge ut en video av deg når du danser og trener? Da må jeg først filme det inn, og når jeg danser kan jeg gjøre på
  neste kokurranse, men det er en stund til. Og trening må da bli egen trening, kan ikke filme treninga mi med de andre da akkurat.

  Hvilken kjendis gutt syns du er HOT nå for tiden? Alle på bakgrunnen min, + Channing Tatum og Douglas Booth da ♥♥   
  Hva heter den siste sangen du hadde i denne videoen? & Bra svart! Hva heter sangene i videoen ? :D

  Sangene heter: Jason Derulo - Breathing, Jonathan Clay - Heart on fire, Deadmau5 - The Veldt Radio Edit

  ♥ Kul ny header, hvor lager du dem? Jeg lager alle headerne mine i Photoshop CS5.

  ♥ Hva heter hun som du jobbet sammen med på Norway Cup? Dere var like! ♥ Det var nok Sofia det, hun er søstra
  mi, så ikke så rart at vi er like da! 


  Er det noe mer du lurer på til neste gang? 

 • Friday night

  Heihei ♥

  Har hatt en veldig koslig dag med Amalie idag. Vi har kjørt båt, sett på film og vært i butikken og kjøpt masse digg. Amalie dro hjem
  for noen timer siden, og da hun dro satt jeg og Sofia oss ned og så på filmen Grusomme meg, den er så søt.  
  Film digg, perfekt for en fredags kveld

  I morgen blir det bursdag her hjemme, Sofia skal feire bursdagen sin nemlig. Blir sikkert kost, vi har planlagt masse kleine leker
  vi skal ha, gleder meg masse til de hvertfall! Hvis dere har noen kleine, randome eller bra spørsmål til leken, så kan dere skrive
  ned noen i kommentarfeltet, blir veldig takknemlig for det! Spørsmål som f. eks: Hvor mange gutter har du kysset, liker du
  noen nå, har du noen gang vært full osv :-)
  Jeg svarer også på ukens spørsmål i morgen istedet, orker ikke nå

  HAR DU NOEN BRA SPØRSMÅL JEG KAN HA MED I LEKEN? HVA SOM HELST SPØRSMÅL! ? Og hvordan har din fredag
  vært?

 • Siste dagene

  Heihei ♥

  Nå er det kun tre dager igjen til skolestart, det blir ganske deilig å komme tilbake igjen nå da, men det hadde også vært litt deilig
  med enda lengre ferie. Jeg prøver å nyte de siste dagene så mye som mulig, og det har jeg virkelig gjort også. Hele denne uka
  har jeg vært med Amalie, og hun er på vei bort til meg igjen nå, og vi skal ut og kjøre båt! Er fortsatt fint vær, men i morgen er det
  desverre meldt regn da. 

  Lå litt ute i solen istad også, og leste fugl føniks, bok nr. 3 i dødslekene. Elsker den bok triologien! Skal også svare på ukens 
  spørsmål etterpå, så hvis dere lurer på noe mer så spør nå!

  Lurer du på noe mer til ukens spørsmål, som jeg skal svare på etterpå? 

 • Random Facts om meg

  Heihei ♥ 

  Har lite å gjøre nå, jeg sitter og lurer på om jeg skal sole meg nå eller ta en joggetur. Jeg kan selvfølgelig gjøre begge delene, men
  så sporty er jeg da ikke, tror jeg skal legge meg ut i solen, prøve å få mest mulig farge før skolestart til mandag! Her er noen random
  facts om meg, kanskje dere ikke visste noe av dette om meg fra før?

  Jeg har lest alle dødslekene bøkene 2 ganger, og sett filmen 4? ganger. Er avhengi, og klarer nesten ikke å vente til film nr
  2!

  Jeg kommer egentlig fra Oslo, men flyttet fra Nordstrand i 1. klasse, så det er en god stund siden. Men jeg snakker en del
  "Oslosk" som vennene mine kaller det, jeg snakker litt finere enn de i Fredrikstad, for jeg har jo ikke akkurat blitt født med
  den
  Fredrikstad dialekten, også syns jeg ikke den er noen fin engang, haha. 

  ♥ Jeg fikk 5.5 i snitt på skolen nå i 1. klasse, så det betyr at jeg konsentrerer meg virkelig om skolen, og har tenkt til å gjøre 
  det i år også.   Det er alle karakterene til høyre som gjelder, fikk 6 i alle standpunkt karakterene mine, skikkelig nørd ass. 

  ♥ Jeg blir aldri ordentlig brun, siden jeg syns det er såå kjedelig å sole meg, og når jeg da også er i syden så holder jeg
  meg 
  mest inne i skyggen.

  ♥ Jeg har aldri brukket noe, ikke armer, bein, tær, fingrer, neser eller ja, noe som helst. Og håper aldri jeg gjør det heller,
  det ser så vondt ut.

  ♥ Jeg har hatt lyst til å bli klesdesigner siden jeg var minst 5 år, allerede da hadde jeg startet å sy mine egne klær.


  Fødte modell og klesdesigner sa du? Haha, de posene da, og alt jeg har på meg har jeg laget selv. 

  Visste du noe av dette fra før om meg? 

 • Raspberries

  Heihei ♥

  Idag har jeg vært med Amalie hele dagen. Dagen startet med joggetur med hun, så kom hun bort til meg og vi så på film. Istad
  på kvelden dro vi bort og kjøpte selv plukkede bringebær, jeg likte de gule beste, så jeg tok med meg to kurver, og så dro vi en
  liten tur hjem til Amalie, før jeg gikk hjem. Har laget god dessert med bringebær og jordbær, er utrolig godt med is og bær sammen. 
  Nå skal jeg legge meg, og se ferdig filmen vi ikke ble ferdig med istad, og kanskje se noen flere episoder av The secret life of the
  american teenager. Så da sier jeg bare god natt alle lesere ♥

  Syns du det ser godt ut? Hva har du gjort idag?

 • Photoshoot på Rauer

  Heihei ♥

  I går når vi var på Rauer, tok vi en del bilder foran et fyrtårn. Var veldig fint der, men kom oss ikke helt bort til fyrtårnet da, siden 
  det lå på en egen øy vedsiden av.    Haha, det blåste en del der, så toppen min ble helt ballong på noen av bildene.   Broren min bare tullet på alle shoot bildene av han  Nå er Amalie her, og vi aner rett og slett ikke hva vi skal gjøre enda. Er jo bare noen få dager til skolestart nå, så må prøve å 
  utnytte den siste tiden av sommerferien!

  Hva syns du om bildene?  

 • Trening

  Heihei ♥

  Idag startet dagen min med frokost, og så rett ut på en joggetur med Amalie! Vi var jo ute i skogen en god stund, og må si kondisen
  min har gått helt ned på bånn igjen. Har ikke trent noe siden jeg var i Sverige, der jeg trente litt på trenings senteret de hadde på
  hotellet.   Følte for å legge noen fugle effekter over meg, siden jeg ser helt forferdelig ut på bildene. Bildene er tatt rett etter at jeg hadde
  jogget, rød og fin i ansiktet, haha. Nå skal jeg ta en dusj, skulle egentlig ha gjort det for lenge siden, men ble oppslukt av noe på
  macen.

  Trener du ofte? 

 • Step Up Revolution

  Heihei ♥

  Jeg er med i en konkurranse om å vinne kino biletter til filmen Step up revolution! Har lyst til å se den filmen, har sett alle de andre
  step up filmene. Delta i konkurransen om å vinne kinobilletter du også! Gå inn på 
  http://kampanje.venderseed.com/step-up-revolution-3d og les hvordan du deltar i konkurransen.
   //reklame

   

 • Rauer

  Heihei ♥

  Tidligere idag dro jeg, Amalie og Didrik(broren min) avgårde med båten, ut på Rauer, som er en stor øy utenfor her jeg bor. Har
  vært knall fint vær, så da måtte vi jo utnytte det! Vi tok med oss masse god mat og snacks, og så hadde vi piknik på stranden der.
  Vi tok også en del bilder ved et fyrtårn der som jeg legger ut mer av senere. Amalie var den eneste som badet, det var faktisk 
  ganske varmt i vannet idag. 

  Det var heller ikke noen bølger på vannet idag, så det var skikkelig deilig å kjøre båt. Det er jo meldt fint vær i morgen også, så
  kanskje det blir stranda eller enda en utflukt da også.

  Har du hatt en fin dag? Hva syns du om bildene? 

 • Klar for utflukt

  (Dette innlegget skrev jeg før jeg dro ut istad, men jeg klarte å glemme å trykke på publiser knappen, så her har dere det innlegget)

  Heihei ♥

  Nå driver jeg og pakker badetøy, solkrem og mat, for jeg skal nemlig snart ut med båten med Amalie og Didrik, og vi skal kjøre ut
  til en øy utenfor her jeg bor, og være der noen timer idag og slappe av. Blir sikkert koslig, er jo varmt så vi kan jo bade og sole oss
  masse også.

   
  Den øyen bak der skal vi på!  Skal du ut med båten idag? 

 • Hell yeah

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen med Amalie. Nå venter jeg bare på at hun skal ta en joggetur med hunden sin, så skal
  vi ut å kjøre båt! Er utrolig fint vær og kjempe varmt, så hvorfor ikke? Ha en super dag videre søte lesere ♥   Litt bilder fra dagen. Og angående overskriftene mine for tiden, så blir det mange sang-tekster faktisk, for det er så mange fine 
  sanger jeg hører på for tiden, og de gir meg inspirasjon til å blogge. Kan godt legge ut sommer spillelista mi, hvis noen er interessert.

  Hva syns du om bildene? Vil du at jeg skal legge ut sommer spillelista mi?  

 • Stikker til byen

  Heihei ♥

  Nå stikker jeg snart til byen, skal møte Amalie. Kommer neppe til å shoppe noe idag, siden jeg er helt blakk, men får snart lønn og
  stipend, så gleder meg sykt til det, da blir jeg riiiik, gaah ♥ !!!    Slik ser da jeg ut nå, to av bildene ble litt ufokuserte på øynene, haha aner ikke hvorfor jeg ikke klarte å fokusere på øynene, og
  bare nesen og munnen.. 

  Skal du shoppe noe idag?

 • Ukens blogg

  Heihei ♥

  Jeg vet at jeg skulle ha trukket ukens blogg for to dager siden, men jeg er så utrolig glemsk, så da glemte jeg det selvføglelig. Men
  så kom jeg på det istad, så her kommer vinneren av ukens blogg! Det eneste man måtte gjøre for å bli ukens blogg var å stemme
  på meg i en konkurranse, og ukens blogg ble Adriane / adrianeh0pland.blogg.no ♥  

  Adriane er også den skjønne jenta da, med en utrolig fin blogg! Besøk bloggen hennes HER ♥

  Har du vært innom bloggen til Adriane før?
  Vil dere at jeg skal ha oftere ukens eller månedens blogg?  

 • Videoblogg - Hvordan jeg fikser øyenbrynene

  Heihei ♥

  Her kommer videoen jeg lovte dere, hvordan jeg fikser øyenbrynene mine! Det er flere som har spurt om dette, så idag var jeg
  rask med å filme det, redigere videoen og her er den, ENJOY!  


  Også er det ikke så enkelt å få brynene helt kliss like når det eneste speilet jeg hadde var et mini lite speil, for kameraet sperret
  for det store speilet, så da vet dere det:)  

  OBS OBS! TA PÅ 1080 I KVALITET PÅ VIDEOEN, FOR DA VISES DEN I FULL HD, SOM ER MYE BEDRE!

  Hva syns du om videoen?

 • Videoblogg på vei

  Heihei ♥

  Nå har jeg laget videoblogg om hvordan jeg fikser øyenbryna mine, redigert videoen, og nå holder den på å lastes ned på 
  youtube! Så watch out guys, videoen kommer så fort den er ferdig!  


  Vi har det litt for gøy på imacen til Didrik, tihi.

  Vil du se videobloggen som er på vei? 

 • Born to die

  Heihei ♥ 

  Har nettopp stått opp, og hittil har jeg ingen planer for idag. Det ser ut som om det er fint vær idag også, håper det holder seg til
  skolestart om en uke! Redigerte noen bilder istad, også må dere høre på sangen under bildene, den er så fin.  
  Lana Del Rey - Born to die.

  Hva syns du om bildene og sangen? 

 • Sun-day

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra båttur, det er utrolig fint vær ute idag. Dagen min startet med at vi lagde god frokost, og
  satte oss ut å spise. Marthe, Enya og Ingelin sov nemlig over her, så da var vi 6 tilsammen med Didrik og Sofia. Så spilte vi litt
  tekken på playstationen, og så dro vi ut på det glitrende havet!  


  Meg i pysj da, "lekkert"

  Bilder fra i dag tidlig. Etter frokosten lagde vi oss også iskrem med brownies oppå, sinnsykt godt. Vi lagde nemlig brownies i går,
  også hadde vi spiritisme, men vi hadde ikke så mye å spørre ånden om, så vi ga fort opp.

  Hvordan er været hos deg idag? 

 • Svarene på spørsmålsrunden #3

  Heihei ♥

  Nå har nettopp Marthe også kommet, og vi skal lage brownies nå! Men først og fremst, her er siste del med svarene på spm runden,
  på videoblogg! ENJOY! 

  Hjemmesiden til Didrik, Didricko productions finner dere HER

  Hva syns du om videoen og svarene? 

 • Me and my beauty

  Heihei ♥

  Nå er jeg med Enya, Sofia, Ingelin og Didrik, og Marthe kommer senere. Vi skal bake brownies etterpå hvis Marthe gidder å kjøpe
  med seg ferdig-pose på veien hit. Hittil har vi lagd masse rare quizer på nettet, spilt cod, tekken 6, sett på film og nå lager vi mat.   Søte, verdens beste lillesøster ♥ Også av en eller annen rar grunn så er alltid lillesøstre høyere enn deg selv!? Hva søren, skikkelig
  urettferdig da. Bildene tok vi istad.

  Hva syns du om bildene? 

 • Aladin

  Heihei ♥

  Idag er det igjen skikkelig fint vær, men jeg tror nesten at jeg er litt syk siden jeg fryser skikkelig, og går derfor i varme klær. Idag
  skal jeg bare være med venner, ikke gjøre noe spesielt.  

  Bilder fra i går, har redigert dem her, bilde effekten heter Aladin.

  Hva gjør du idag? 

 • Summer love

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp vært ute en tur for å ta noen bilder, siden det er skikkelig fint vær ute nå! Helt blå himmel, vannet glitrer og det
  er varmt. Idag har jeg jobbet, og da var det dårlig vær, men så fort det ble bra vær så var jeg og Amalie på en sykkeltur ute med
  hundene våre. Amalie skal også kommer bort til meg en tur etterpå ♥ Da skal vi nok slappe av og se på film som vanlig.  

  Det er så utrolig deilig å bo rett ved vannet, stranden er jo rett over veien for meg, og det er helt perfekt når det er varmt og sommer!

  Hva syns du om bildene? 

 • Vil du bli ukens blogg?

  Heihei ♥

  Ble nettopp ukens blogg på DENNE bloggen, veldig hyggelig! ♥ Så derfor tenkte jeg også å ha ukens blogg på min egen blogg,
  og jeg kårer vinneren i morgen. Er også med i en konkurranse på libresse, så alt dere må gjøre for å bli ukens blogg, er å 
  like looken min!  

  Dere kan stemme ved å trykke på bildet, som jeg har lagt til som en link, eller trykk HER, HER, HER ELLER HER!!

  Når du har likt bildet mitt, så kan dere bare skrive gjort i kommentarfeltet, så er du med i trekningen av ukens blogg, som 
  kommer i eget innlegg i morgen ♥ 

 • Helt ferdig

  Heihei ♥

  Ææææ!!! Da er jeg HELT ferdig med sommerjobbinga, og møkkajobben ute. Ble skikkelig skitten idag, siden det har regnet, så alt
  ute er vått og gjørmete. Men nå skal jeg og Sofia feire at vi er ferdig med masse boller, kjeks også lager jeg kakao nå. Skal også
  se på film og Awkward ♥

  Var også skikkelig deilig å komme inn i noen tørre, rene klær igjen nå, spesielt digg med joggebukser da ♥

  Hva skal du gjøre idag?

 • Sminken min

  Heihei ♥ 

  Nå har jeg nettopp sett på mange episoder av The Secret life of the american teenager. Den serien er egentlig ikke noe spennende
  i det hele tatt, for det skjer jo ikke akkurat så mye da, untatt at alle blir gravide, de gifter seg som ungdommer, får kjærester osv osv.
  Men når man først starter å se på en tv serie, så må man bare se alle episodene, haha. Uansett, jeg tenkte å vise dere min daglige
  sminke! 

  ♥ Toalettmappen har jeg laget selv, haha

  ♥ Isadora solpudder fra Cubus, sminkekost fra The body shop. Sminkekosten er bare verdens beste, kjempe myk og behagelig!

  ♥ Mamma sin krem, bruker den i ansiktet når jeg har tørr hud, spesielt ved nesa faktisk! Den gjør slik at huden min blir helt glatt, og
  den lukter kjempe godt! Aner ikke hvor den er fra da.

  ♥ Maxfactor mascara, veldig bra, for den legger seg gjevnt ut på alle øyevippene, og den lager fin lengde. Men jeg tror ikke den
  er vann fast da. Øyenbryns blyant fra H&M, den fra Vita er MYE bedre enn den fra H&M, skal kjøpe den fra vita igjen når jeg har
  brukt opp denne. Men kan hvertfall ikke leve uten øyenbrynsblyant!

  ♥ Når jeg vil freshe opp antrekket litt mer, så bruker jeg knsæje leppestifter, knall rosa og knall rød. Merket isadora, og den røde
  er ganske gammel så vet ikke hvor den er fra. Begge er veldig bra hvertfall, og gir en suveren farge!

  ♥ Blyantspisser til øyenbryns blyanten min, må alltid spisse den helt spiss, hvis ikke så blir øyenbryna mine helt fucka, og pinsett
  må man jo bare ha da, må jo nappe øyenbryna!

  Det var da sminken min. Nå skal jeg se på enda mer tv-serier, er på siste episode i sesong 4 nå faktisk.

  Bruker du noe av den samme sminken som meg?  

 • Relaxe

  Heihei ♥

  Herregud så deilig det er å være hjemme igjen fra jobb nå, har ikke "sytet" over noe annet enn å komme meg hjem idag. Var 
  masse arbeid å gjøre, og nå er vi heldigvis nesten ferdig med alt. Vi skal nok bare dit i morgen og, så er sommerjobbinga ferdig!
  Nå skal jeg laste ned et par tv-serier, og finne fram noe godt og slappe helt av!
  Kan ikke akkurat si at jeg ikke gjorde det samme de andre dagene etter jobb da, hehe :D Bilder fra i går. 

  Ser det godt ut? Skal du også bare slappe av resten av dagen?

 • Inspirasjon #2

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, utrolig tidlig til å være ferie, men det er fordi jeg skal på jobb.. Gleder meg så sykt til jeg er ferdig med
  all sommerjobbinga for i år! Her kommer litt mer inspirasjon til dere, jeg blir inspirert av så mye, så da tenkte jeg å inspirere dere
  videre.

   Men nå drar jeg, skal prøve å lage videoblogg med svarene på spørsmålsrunden del 3 når jeg kommer hjem. Ha en fin dag alle
  sammen, så lenge!

  Hva syns du om inspirasjonen? 

 • Follow me

  Heihei ♥

  Har jo laget egen follow + knapp på bloggen min nå, så derfor må jeg også ha et innlegg som hører til den knappen! Har både
  twitter og instagram, osv osv, men er jo ikke like aktivt på alt. Her er hva jeg heter og slikt på de stedene jeg har egen bruker:

  ♥ På weheartit heter jeg Mithzzi, og dere kan følge meg HER  ♥ På instagram heter jeg Mithzzi, bare å følge meg!

  ♥ På lookbook heter jeg Emmachristineb, og dere kan følge meg HER

  ♥ På youtube heter jeg Emmajenta95, men det har vel de fleste allerede kanskje fått med seg for lenge siden, siden jeg lager
  masse videoblogger, men dere kan følge meg HER

  ♥ På Twitter heter jeg Emcb95 tror jeg, men jeg er aldri aktiv

  ♥ På facebook kan dere nå meg ved å trykke på den egne facebook knappen på headern!

  Det var de jeg kom på i farta, men hvis dere lurer på hva jeg heter på andre applikasjoner eller sider, så bare spør i kommentar-
  feltet!

  Følger du meg på noen av disse stedene?

 • Svarene på spørsmålsrunden #2

  Heihei ♥

  Her kommer svarene på spørsmålsrunden del 2! Del 3 har jeg ikke filmet inn enda, men tenkte å gjøre det i dag eller i morgen, 
  så det er ikke så lenge til den kommer. Men ENJOY! 

  Hva syns du om videoen, og svarene? 

 • Photos

  Heihei ♥

  Her kommer noen bilder fra i går, da jeg var hos Ingelin. Ble ikke noe ordentlig photoshoot akkurat, men ble jo noen bilder forde!

  Hva syns du om bildene?

 • Herlig å være hjemme

  Heihei ♥

  Nå er jeg ENDELIG, sier bare takk og lov for det, hjemme fra jobben på barneskolen. Jeg og Sofia gjør masse utearbeid, og det 
  er skikkelig slitsomt, og varmt, og jeg får skikkelig vondt i hendene og ryggen av å bøye ned og dra opp masse ugress hele tiden.
  Dere skulle bare ha sett det området vi nå er ferdig med, istad så det ut som en jungel, det var svære ugress tett i tett bortover
  lekeplassen. 


  /bilde fra i går

  Det er skikkelig deilig å være hjemme igjen nå, og jeg har nettopp tatt meg en lang, behagelig dusj. Nå skal jeg snart se på Pretty
  little liars med Sofia, og så bare slappe av resten av dagen. Skal også prøve å legge ut svarene på spm runden del 2, og bildene
  fra i går senere idag.

  Hva gjør du idag? 

 • A good friend knows all your best stories, A best friend has lived them with you

  Heihei ♥

  Da har jeg nettopp kommet hjem fra Ingelin. Måtte vente en stund i byen da, før bussen gikk, men så møtte jeg på koslige Therese,
  så da hang jeg med henne så lenge! Ble ikke ordentlig photoshoot hos Ingelin idag, ble mest tullebilder, men tenkte å legge ut
  noen av bildene i morgen, her er noen av bildene vi tok inne da ♥ 
  Søte Ingelin, bamsediggen og meg! 

  Nå skal jeg se på Greys anatomy, og så skal jeg faktisk legge meg tidlig idag, for i morgen må jeg opp tidlig fordi jeg skal jobbe 
  på barneskolen igjen. Gleder meg sykt til å få lønn nå hvertfall, to sommerjobber blir vel en del cash på!

  Hva syns du om bildene? Hva har du gjort idag?

 • LOL

  Heihei ♥

  Nå er jeg hos Ingelin, og vi har bakt brownies og sett på filmen LOL. Den var veldig bra, og den har endelig kommet ut på nettet♥
  Nå skal vi ut og ha photoshoot, så legger da blir det photoshoot-bilder senere på bloggen!    Håper alle har en koslig dag, selvom det kanskje ikke er verdens beste vær, hvertfall ikke her i Fredrikstad.

  Har du sett filmen LOL?

 • Svarene på spørsmålsrunden #1

  Heihei ♥

  Her kommer svarene på spørsmålsrunden, del 1, på video selvfølgelig. De andre delene blir også på video, og det blir minst 3
  deler. Og sånn btw, jeg får helt "dobbelthake" når jeg sitter så nærme kameraet, det er fordi at jeg syns det er for nærme så jeg
  trekker meg tilbake i ansiktet, dårlig vane. Men ENJOY!  

  Bloggene jeg leser er: auroramohn, krisssy, xflwrpwr, matholck, voeblogg, haawt, andreabadendyck, soffas og noen fler, husker
  ikke alle nå. PS: Hvis bloggdesignet mitt er litt hemma nå, så er det fordi jeg nettopp har lagt inn de nye kodene, så det er ikke 
  sikkert alt oppdaterer seg på 2 sek. 

  Hva syns du om svarene og videoen?

 • Bytte design?

  Heihei ♥

  Nå laster jeg opp svarene på spm runden del 1 på youtube! Også skal jeg laste ned del 2 rett etter. Men det tar litt tid på youtube,
  så videoene er nok ikke klare før om minst en time, så da poster jeg videoene når jeg står opp i morgen. Dere kan følge med på
  kanalen min HER da. 

  MEN JEG HAR ET SPØRSMÅL TIL DERE: Har sittet og mikset litt html koder, og photoshopet meg fram til et nytt blogg
  design, 
  og jeg lurer da på om dere syns jeg skal bytte blogg design?   Slik ser da designet jeg har laget ut. Trykk på bildet for å komme til der designet er, så kan dere se nøyere på det. Er litt i tvil om
  jeg skal bytte design igjen, men dette jeg nå har laget er litt enklere og lysere, ikke så knæsjt. Også tenkte jeg å bytte header for
  hver månede.

  HVA SYNS DU, SKAL JEG BYTTE TIL DET DESIGNET? 

 • DIY: Cross-out tee

  Heihei ♥

  I går lagde jeg meg min egen cross-out tee, og resultatet ble kjempe bra! Her er noen bilder fra når jeg lagde den, og en slags
  oppskrift på hvordan du også kan gjøre det.

  Det du trenger er en t-skjorte, litt papp, en hvit blyant eller kritt, og en saks.

  For å lage mønsteret, er det lurt å klippe ut en firkant i papp, som er perfekt størrelse for firkant hullene, så denne plasserer du da
  på hele t-skjorten, og lager et kors mønster, også bare tegner du rundt firkanten.

  Slik ser da mønsteret ut når det er ferdig tegnet. Så gjenstår det bare å klippe ut alle firkantene, tar ganske lang tid. 

   Og voila! Resultatet! 

  Hva syns du? Har du tenkt, eller har du prøvd det ut før?

 • KONKURRANSE, VINN JB T-SKJORTE

  Heihei ♥

  Da tenkte jeg å ha en liten konkurranse her på bloggen min, der du kan vinne Keep calm and love JB t-skjorte. Dette var altså
  de t-skjortene vi hadde på Norway cup.

  Jeg trekker ut to vinnere, som får hver sin JB t-skjorte. Jeg har tre størrelser dere kan velge mellom, men det tar jeg med
  vinnerne over mail.
  (Det er litt dårlig lys på bildet, men altså: t-skjortene er hvite, der skriften er trykt på i JB lilla-fargen)

  DET DERE MÅ GJØRE FOR Å VINNE ER:

  ♥ Lik dette innlegget (via facebook)

  Lik fan pagen min på facebook HER

  ♥ Kommentere under innlegget med navn, mail og bloggadresse eventuelt, slik at jeg kan kontakte dere om dere vinner.

  Jeg sjekker om dere gjør alle de tre tingene, hvis ikke så har dere 0 mulighet til å vinne. Så da sier jeg bare masse LYKKE TIL!

 • Skateboard Photoshoot Part 2

  Heihei ♥

  Da er det mandag igjen, jeg har nettopp stått opp, og været er ikke akkurat til å skryte av idag. Skal nok bare slappe av inne idag
  også. Jeg så jo på The Hunger Games igjen i går kveld, ååh den er så bra! Men når man har lest alle bøkene to ganger, så blir
  man jo litt skuffet av at de klipper bort masse i filmen, det er jo egentlig mye mer som skjer. Men så kan de ikke ha flere timers 
  film heller da. Her kommer del 2 fra photoshooten jeg og Sofia hadde i går.  Det var da resten av bildene fra photoshooten! Skal også prøve å legge ut svarene på sppørsmålsrunden, del 1, på video idag.
  Men må redigere den først, og imovien min her helt klikk..

  Hva syns du om bildene? 

 • Skateboard Photoshoot Part 1

  Heihei ♥

  Nå har jeg prøvd å laste ned bildene på bloggen i flere timer, men blogsoft er helt klikk, også er macen min det også, så det blir
  veldig dårlig kombinasjon. Men her kommer endelig bildene fra photoshooten idag, eller del 1 da! Del 2 kommer i morgen. Snart
  skal jeg se på The Hunger Games!!!! med Didrik, Sofia og Jens. Har ventet såå lenge på at den skulle komme ut på dvd i USA,
  så filmen på premieren på kino, men filmen er så bra så gleder meg til å se den igjen!

   


  Det var da del 1! Og den kors toppen som jeg hadde på meg på disse bildene, den har jeg laget selv faktisk, lagde den idag! 
  Fikk inspirasjon fra Nastygal til å lage den. Men nå skal jeg finne fram litt snacks, så blir det filmkveld.

  Hva syns du om bildene? 


  Ps: Husk spørsmålsrunden HER , del 1 av spm runden kommer en av de nærmeste dagene forresten.

 • Sneak peak

  Heihei ♥

  Nå lager jeg og Sofia oss mat, og så skal vi kose oss med en film, og masse potetgull, og kun slappe av resten av dagen! Vi er 
  begge veldig slitne fra jobb uka, så det blir deilig med bare chilling nå. Vi hadde også en liten photoshoot istad da, men vi orket
  ikke å holde på så lenge. Her er en liten sneak peak fra shooten. 

  Noen som har lyst til å se resten av bildene? 

 • Oslo photos

  Heihei ♥

  Idag er det supert vær her hjemme i herlige FREDRIKSTAD♥ Men siden jeg er helt dødsliten så skal jeg ikke gjøre så mye idag.
  Skal vel bare slappe av, inne, haha! Her er noen bilder vi tok i går, på vei hjem fra Norway cup.  Nå skal jeg ta en dusj, og kle på meg, så får jeg finne ut hva jeg gjør etter det. Hva syns du om bildene?

 • Finito

  Heihei ♥

  Sorry for null blogging idag (lørdag), men jeg har vært på Norway cup absolutt hele dagen! Det var siste dagen, så det har vært
  kjempe masse å gjøre, så nå er jeg helt død. Er skikkelig deilig å være ferdig med jobbinga, og nå blir det vanlig blogging igjen!
  Kom jo hjem i kveld, og herregud som jeg har savnet senga mi og badene, haha! For på Norway cup var det nemlig drit ekle
  utedoer, men har jo selvfølgelig vanlig do i leiligheten, men det er godt å være hjemme. I tillegg så har det skjedd litt her hjemme
  mens jeg har vært borte, rommet til mamma og pappa har jo blitt pusset opp, er kjempefint nå!  Et bilde fra idag, utsikten over hele Oslo i bakgrunnen. Sorry for at jeg ser stygg ut, var helt utslitt og ikke minst trøtt på dette bildet,
  også hadde jeg sikkert i tillegg gnidd meg så mye i ansiktet at sminken min gikk bort.. 

  Forresten så tenker jeg å ha en konkurranse på bloggen, med premier, hva sier dere til det? Nå legger jeg meg, natta :) 

 • Friday

  Heihei ♥

  Da er jeg hjemme fra Norway cup, og nå er det bare i morgen igjen, så er jeg ferdig med all jobbinga på Norway cup, woho! Blir
  deilig å komme hjem igjen nå, og være med venner og sove i min egen seng ♥ Her er litt bilder fra dagen. 
  Randome gutter som ville bli tatt bilde av, haha


  Fuck peppes som hadde stengt når jeg ville ha brus..


  Hør på sangen forresten, er helt dilla på den, veldig bra sang! Møtte også enda en bloggleser idag da, har møtt 3 blogg lesere
  tilsammen på Norway cup, syns det er veldig koslig jeg!

  Hva gjør du idag? Hva syns du om bildene? 

 • Inspirasjon


  Litt inspirasjon til dere, dette er hvertfall bilder som inspirerer meg! Stikker på Norway cup nå, så blogges senere!

  Hva syns du om inspirasjonen?

 • Freshe sports bh-er

  Heihei ♥

  I g-sport teltet på Norway cup, der jeg jobber, har de jo selvfølgelig masse fint trenings tøy siden det er en fotball cup! Og jeg har
  tittet på masse dritkule trenings tøy i det siste, de har masse treningstøy i alle mulige knæsje farger! Så idag så gikk jeg og Sofia
  og kjøpte oss hver vår sports bh da, og de er jo bare så freshe!

  Den blå er Sofia sin, og den orange er min. De er litt mer knæsje i virkeligheten, min er jo helt knæsj orange! Digger den! Også
  var det 2 for 300 kr da, genialt.

  Hva syns du om sports bh-ene?

 • Så trøtt

  Heihei ♥

  Da har jeg filmet inn del 1 av spørsmålsrunden,  så skal sitte og redigere videoen nå! Er utrolig trøtt og sliten da, så spørs hvor
  lenge jeg gidder å gjøre det. Broren min har sovnet på soffaen, og jeg er sikker på at hvis jeg legger meg ned vedsiden av han
  i 2 sekunder, så sovner jeg og. 


  Fra filminga  Er du trøtt? ..


  // Ikke glem spørsmålsrunden, HER

 • SPØRSMÅLSRUNDE

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg faktisk og ser på topp turn fra OL, heier på Douglas fra USA som jeg tror vinner. Sluttet tidlig på jobb idag, siden
  det nesten ikke var noen folk på Norway cup idag, har jo vært sugent vær. Men tenkte å ha en spørsmålsrunde, siden det
  er så sykt mange av dere som vil at jeg skal lage videoblogg, og jeg er tom for ideer til videoer, så da bare tar jeg en spm

  runde! 

  Det var også en som lurte på om jeg kunne lage en videoblogg om hvordan jeg fikser øyenbryna mine da, det kan jeg gjøre når
  jeg kommer hjem, neste uke altså. Men spør om hva som helst, jeg skal prøve å svare på alt på videoblogg! ♥ 

  HVA LURER DU PÅ? 

 • Innkjøp - Camouflage overshirt

  Heihei ♥

  Idag er det dårlig vær og det regnet istad, også starter jeg ikke på jobb før 14.00 ca, så da får jeg bare sitte inne i leiligheten til da.
  I går så gikk jeg og Sofia og tittet rundt i bogstadveien, og jeg fikk jo kjøpt meg jakka jeg har hatt lyst på lenge! Her er den: 

  Dritkul militær jakke pyntet med diamanter / Fra Zara, 559 kr.

  Hva syns du om jakka? 

 • Flaueste kvelden

  Heihei ♥

  Da er jeg hjemme fra jobb, og sorry folkens for at jeg blogger mye om jobbinga nå for tiden, men det er ærligtalt alt jeg gjør om
  dagen. Jeg er på Norway cup og jobber hele dagen hver eneste dag, men fra neste uke så blir det mer vanlig blogging igjen.  Men over til overskriften da, herregud. FOR. EN. FLAU. KVELD! Vi hadde pizza etter stengetid idag, også hadde vi quiz. Også var
  det ene spørsmålet; hvem er den kjekkeste gutten i g-sport teltet? Og jeg tenkte at det var fasit på det svaret, så jeg gikk rundt i
  teltet og så etter en fyr som var litt kjekk, og som hadde jobbet der i fjor også, for jeg tenkte at det måtte være en som de "lederne"
  i teltet måtte kjenne fra før av! Så jeg gikk bort til en fyr og skrev ned navnet hans, og etterpå ble jo alle svarene ropt opp, også
  visste de ikke hvem han var, også lurte de på hvem som hadde skrevet på laget på min stand, også begynte de å tulle med meg og
  det var helt forferdelig flaut. Skulle liksom spleise oss da, han speakern driver jo å tuller med alle sammen, men jeg blir jo alltid
  så utrolig flau over ting. Og toppen av kaka var jo at jeg måtte lese opp et dikt jeg hadde skrevet for hele g-sport teltet, i mikrofonen.
  FLAUT X 1000.

  Det var da min kveld, haha. Nå skal jeg snart legge meg, og jeg starter ikke på jobb før ut på dagen i morgen, så i morgen 
  etter at jeg har stått opp skal jeg vise dere jakken jeg har kjøpt ♥ 

  HVA ER DET FLAUESTE SOM HAR SKJEDD MED DEG FØR? 

 • Stikker på jobb!

  Heihei ♥

  Da stikker jeg på jobb, på Norway cup! Skal jobbe til 21.00, også er det peppes pizza for alle ansatte etter stengetid, så jeg får
  nok ikke blogget noe mer før i kveld! Kos dere idag da alle skjønninger, og ikke glem at hvis dere er på Norway cup så kom inn
  i G-sportet teltet og hils, er allerede noen som har gjort det, og det er veldig hyggelig. 

  Keep calm and love JB ♥ Og cam bilder, jaja, orket ikke å bruke kameraet.

  Har du jobbet noe i sommerferien?

 • Morgen i Oslo

  Heihei ♥

  Jeg stod opp for noen timer siden, dusjet og spiste frokost, og så gikk jeg og Sofia og tittet i Bogstadveien, og jeg fikk kjøpt meg 
  jakken som jeg har hatt skikkelig lyst på en stund nå! LYKKE♥ Brukte alle pengene mine på den da, ehee, så nå kan jeg ikke 
  shoppe mer før jeg får masse lønn i slutten av august forhåpentligvis.   Jeg viser dere jakken senere, akkurat nå må jeg bare rette håret og ta på meg JB t-skjorten min, så er jeg klar for jobb. Starter
  ikke på jobb før kl. 15.00 ca idag, men så skal jeg være der helt til 21.00 da. Kommer til å gå rundt med gule plakater på meg på
  Norway cup idag også, med Sofia, så hvis dere er på Norway cup så se etter to gule jenter!

  Hva er planene dine for idag? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits