Saturday

Hei hei ♥

Nå har vi besøk av Amelia og co, og vi skal snart spise litt pizza. Så drar jeg til Sara, og videre til klassefesten senere. I dag har jeg fått slappet av masse, og jeg har nettopp startet å se enda en ny tv-serie. Den heter The client list, den er veldig bra så anbefales! 

Bilder fra dagen ♥ Siden jeg har startet å trene nå så har jeg også kuttet ned på godteriet, så i dag har jeg spist masse bær og kesam, og det er så godt!

Har dere hatt en fin lørdag så langt? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag får vi besøk, og i kveld skal jeg først til Sara med noen venninner, og så videre til klassefest hos en i klassen! Dette kommer nok til å bli en kjempe koselig kveld! Hittil i dag så har jeg bare dusjet og fikset meg litt, og jeg skal fikse meg ferdig etterpå. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Genser/Gina Tricot, Tights/Pull & Bear, Sko/Vans.

  Jeg får se om jeg får tatt bilde av kveldens antrekk også, for jeg skal nemlig skifte til noe annet etterpå. Jeg håper dere har en super lørdag og koser dere masse! 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Spenst

  Hei hei ♥

  I dag hadde jeg superkort skoledag, og etter skolen så dro jeg og trente på spenst. Jeg trente både i går og i dag, så nå er jeg kjempe støl! Det er skikkelig deilig med helg nå, og jeg har planer for hele morgendagen♥

  Bildene er fra da jeg satt og ventet på bussen, som var kjempe kjedelig åpenbart. Nå skal jeg en tur til butikken, også skal jeg nok bare slappe av resten av kvelden. Ha en fiin kveld alle sammen! 

  Hva skal dere i helgen? Har dere trent i dag? 

 • Smokey

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt helt fullstappet dag! Først så var det skole, og etter det så dro jeg på Spenst og trente med Sofia og Enya. Jeg og Sofia meldte oss også inn i dag, så nå skal jeg starte å trene masse! Etter trening dro vi til Ingrid, siden det var så lenge til bussen vår gikk, og nå er jeg endelig hjemme. Jeg har tenkt til å dusje nå, og så skrive ferdig noen jobbsøknader. Jeg har lyst på en jobb nå, for det hadde vært digg med litt ekstra moneey♥  Bildene tok jeg i går! Jeg har også på meg den nye toppen min, så der ser dere sånn halvveis hvordan den er på. Jeg har tenkt til å bruke den på lørdag også på fest, så da kan jeg nok vise litt flere bilder. Og forresten så er dette "tema-bilder". Jeg liker ofte å prøve ut masse rart og bare ta bilder av det, så denne looken var kun til for et eksperiment og foran kameraet. 

  Hva syns dere om bildene og looken? 

 • Hot lips

  Hei hei ♥

  Nå har jeg sett ferdig de nyeste episodene av Pretty little liars og twisted, og det er såå spennende! Også sånn typisk så er det pause i seriene nå, og kommer ikke tilbake igjen før om noen måneder. Istad så tittet jeg på litt bilder på weheartit, og da fant jeg inspirasjon til å lage de bildene som ligger under. Jeg syns det ble litt kult, men jeg har helt klart lyst til å kjøpe bedre zoome linse, slik at jeg får enda bedre nærbilder. 

  Hva syns dere? 

 • Black and white print

  Hei hei ♥

  I dag har vi hatt nokså lang skoledag, og jeg har bare tatt litt bloggbilder og spist siden jeg kom hjem. Nå skal jeg sette meg ned og se på pretty little liars, for folk spammer nemlig ned hele twitter om at Ezra er "A", så nå er jeg spent på å se episoden. Jeg tror ikke at han er det forresten. Slik ser jeg ut idag. 


  Jakke/River Island, topp og bukse/H&M. 

  Har dere hatt en fin dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Innkjøp

  Hei hei ♥

  Først og fremst, unnskyld for at jeg har oppdatert så dårlig i det siste! Jeg har for det meste lange skoledager, og kommer alltid hjem sent. Så fort jeg kommer hjem pleier jeg som regel å slappe litt av, og så spise middag. Men jeg skal prøve å bli flinkere igjen, og jeg har til og med en videoblogg til dere på lur! Her er dagens innkjøp, jeg tittet nemlig litt rundt i byen etter skolen i dag.   Body fra Bik Bok, skal vise dere bedre bilder når jeg har den på. 249kr. 

  Øyenbrynsblyanter (merket gosh) fra Vita, 170kr tilsammen. Disse er alltid utsolgt, så denne gangen kjøpte jeg to. Dette er også den øyenbrynsblyanten jeg anbefaler til dere som har lyst hår. 

  Litt nødvendigheter - Sokker fra H&M, 80 kr & truser fra Cubus, 138 kr (3 for 2). 

  Hva syns dere om dagens innkjøp? Hva var deres siste innkjøp? 

 • Tilbake til skolebenken

  Hei hei ♥ 

  Da var desverre helgen over, og tilbake til en ny skoleuke. Helgen var super, jeg er spesielt fornøyd etter Skyggejegerne premieren! I dag har vi hatt sykt lang dag, og jeg har hatt så mye å bære på hele dagen. Nå skal jeg bare sette meg ned med litt frukt og slappe av, for ryggen verker skikkelig nå. Her er noen flere bilder jeg fikk fra de andre, som er fra premieren. 

  Ylvisbrødrene!

  Anne-Sofie, ylvisbror (vet ikke en gang hva de heter til fornavn, haha) og meg ♥

  Fra da vi ble intervjuet av Fredrikstad blad. Vi måtte nemlig skrike "Jamie!", og det var litt flaut siden alle stirret på oss, men også veldig morsomt! Flere bilder med kjendisene fra filmen, og linker til videoer og intervjuer med meg ligger litt lengre ned på bloggen. 

  Hvordan var starten på deres uke? Hva syns dere om bildene? 

 • Jentekveld

  Hei hei ♥

  I går kveld var jeg på jentekveld hos Enya, med Ingrid, Nora, Erina og Sofia. Det var kun kosekveld, så vi så på film, spiste god middag, pratet masse og spiste masse digg ♥ Jeg, Sofia og Ingrid sov også over, og i dag så bare stod vi opp og så på film og spiste mer godteri, haha. Jeg tok nesten ingen bilder, bare disse under. 

  Ingrid og Enya ♥

  Sofia, meg og Enya  Hva har dere gjort i helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • Premieren på The Mortal instruments: City of bones

  Hei hei ♥

  I går kveld så var jeg på Norgespremieren av The mortal instruments city of bones, eller som på norsk: Skyggejegerne demonenes by. Jeg dro dit med Sofia, og vi satt oss ned ved den røde løperen to timer før kjendisene skulle komme. Vi møtte noen vi kjente der, men ble også kjent med mange andre jenter som vi satt sammen med. Det var utrolig koselig og gøy, vi ble filmet på tv og intervjuet til avisen. Vi snakket masse med Harald Zwart, og en del andre kjendiser, også fikk vi tatt bilde med alle kjendisene fra filmen! ♥ Haha, vi var skikkelig starstrucked. Vi fikk til og med lov til å gå inn på vip avdelingen der kjendisene fra filmen var, for å ta bilde med Jamie♥♥ Her får dere et stoort bildedryss fra gårsdagen. 

  Lily, meg og Sofia ♥

  Meg og Jamie, ble så glad da jeg endelig fikk tatt bilde med han! ♥ 

  Robert, noen fans, og meg og Sofia!

  Lily, Robert, Hevrin og Anne-Sofie

  Meg, Sofia og Jonathan ♥ Han kysset meg også på kinnet! 

  Harald Zwart og meg 

  Anne-Sofie, Kamilla og Celine, disse ble vi kjent med♥

  Meg, Sofia og Alexandra Joner ♥

  Kamilla, Anne-Sofie, Sofia, meg, Hevrin og Celine ♥

  Ylvisbrødrene - Martha Louise og Ari Behn  Morten Harket - programleder Nadia

  Mikkel (dj broiler) og Anniken (annijor.blogg.no) i forbifarten

  Jonathan, Anne-Sofie og Hevrin

  Hele gjengen fra filmen ♥

  Sofia, meg, Anne-Sofie, Hevrin, Kamilla og Celine ♥

  Kinosjefen, Harald Zwart og oss i bakgrunnen


  De fire siste bildene er tatt fra f-b.no tror jeg

  De andre jeg var sammen med tok også en del bilder, så kanskje jeg legger ut noen flere bilder senere. Jeg tok f. eks også bilde sammen med ylvisbrødrene, haha. Det siste bildet er forresten fra det ene intervjuet vi var med på, dere kan lese intervjuet HER. Og HER kan dere se en video der vi blir intervjuet, og hvis dere i tillegg ser videoer rundt på vgtv, fredrikstad blad osv, så kan dere nok høre oss skrike Jamie hele tiden. 

  Var dere på premieren av Skyggejegerne? Hva syns dere om alle bildene? 

 • B/W

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt superkort skoledag, vi startet sent og sluttet tidlig. Nå skal jeg fikse meg til etterpå, for jeg skal nemlig på premieren av Skyggejegerne! Fire av hovedrollene fra filmen kommer på premieren idag, og det skal være rød løper, så det kommer nok til å være sykt mange folk rundt kinoen idag. Jeg skal dit med Sofia, og jeg gleder meg veldig. Jeg har lest de tre første bøkene, så jeg har store forventninger til filmen!  Her er noen bilder jeg tok her om dagen, jeg syns det blir så fint med svart/hvitt effekt innimellom. 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit - Bart Simpson

  Hei hei ♥

  I dag hadde vi lang skoledag, så derfor kom jeg hjem ganske sent. Jeg har nettopp spsit taco, og resten av kvelden så skal jeg bare slappe av antageligvis. I dag så hentet vi skolebøkene våre, og det var såå tungt å bære med dem hjem. Jeg klarte nesten ikke å løfte sekken, og det føltes ut som om ryggen skulle knekke. Men ellers så har skoledagen vært veldig bra, dagene går veldig fort. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Skjorte/SheInside HER, Bukse/H&M, T-skjorte/Ukjent, Sko/Vans, Smykke/Gina tricot.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært på skolen, og etter det så var jeg i byen med Line, og kjøpte noen notatbøker til skolen. Jeg skal kjøpe inn flere ting framover nå, men jeg tenker å ta en tur til staples, for der har de så utrolig stort utvalg av skolesaker. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Topp/Bik Bok, Skjørt/H&M, Jakke/Gina Tricot, Strømper/H&M, Sko/Vans, Armbånd/Gucci.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Ukens Spørsmål #21

  Hei hei ♥

  Da skal jeg svare på ukens spørsmål, det er en stund siden sist nå. Hvis det er noe mer dere lurer på, så spør i kommentarfeltet, så svarer jeg ca. neste uke. 

  Kul sekk ! hvor mye kostet den?? Den kostet 249 kr om jeg ikke tar helt feil. 

  Når kjøpte du den? Kan man fortsatt kjøpe den? Jeg kjøpte den rett før sommerferien, og jeg er ganske sikker på at den er utsolgt for lenge siden. 

  Kjempefin video! Hva heter den første sangen? Den første sangen i "Back to school videoen" heter Olly Murs - Right place right time.

  Bor du i fredrikstad? i såfall gikk du på kråkerøy ungdomskole? Ja jeg bor i Fredrikstad, men nei jeg gikk på Gaustad ungdomsskole. Men Gaustad er revet nå, og den nye ungdomsskolen der heter Vestbygda ungdomsskole (for det er navnet på hele området der jeg bor). 

  Kan du vise hvordan du lager sånn i en video? Haha nei det gidder jeg ikke, dessuten så er det ikke så mange som har photoshop som er det programmet jeg bruker. Men hvis dere går inn på L0ve sin blogg så har hun laget en video der hun forklarer hvordan man lager ukeplanen i picmonkey, og det er henne jeg fikk inspirasjonen fra. 


  Hvor går du på skole, emma? :) Jeg går på Glemmen vgs. i Fredrikstad, og i år er mitt siste år der jeg går påbygg. 

  Men kan du blogge litt om House of night seriene og pretty little liars ? Pliiiis :) ?? Hehe, ja sikkert. Hvis du gir meg tips til nøyaktig hva innenfor disse kategoriene jeg kan blogge om, så kan jeg prøve. Hvis du lurer på om jeg vil anbefale bokserien og tv-serien, så gjør jeg absolutt det! 

  Nydlege bilder og btw. hvilke instillinger bruker du ? M -> 1/2000, F1.4, ISO auto. Haha, håper dere forstår, jeg er ikke noe flink til å forklare fotogreier. 

  Kan du legge ut bakgrunnen din? Jeg kan godt legge ut alle bakgrunnene mine, link til full størrelse av bakgrunnene: >1 - 2 - 3 - 4< Den siste headeren er litt mer personlig da, siden jeg har plassert ikoner bak tallene der jeg har planer, men jeg la den ut allikavel, kanskje dere kan få litt inspirasjon fra den istedet. 
  Prisene på den siden så jo veldig bra ut, og du er helt sikker på at det er ekte vare? :) (smartbuyglasses.no) Ja, altså jeg har aldri handlet noe derfra selv, jeg har bare samarbeidet med dem om reklamering. De virker veldig profesjonelle og de er jo nordens største leverandør, så jeg er veldig sikker på at det er ekte vare! 

  Kan du lage header til meg?:) Nå har jeg en slags pause/tar betalt for headere (50kr) for å få litt avbrekk. Så hvis dere absolutt må ha header, så bestill, men det koster penger. Hvis ikke får dere bare vente en stund, jeg tror jeg skal ta det gratis igjen, jeg har ikke funnet ut hva jeg vil gjøre enda. Det er nemlig så sykt mye arbeid, ca. 30 headere å lage i uken... 

  Er Enya og Didrik sammen? Haha, you wish! Jeg syns dem hadde vært veldig søte sammen, men de er nok desverre bare gode venner nå.


  Vet du om hun Sara har en god venninne som heter Elisabeth? Som bor i utlandet nå? Sara (søsteren min) har det ja, men jeg aner ikke om hun bor i utlandet. 

  Hvilket kamera og objektiv bruker du? Jeg bruker canon eos 600d, med den originale linsen (så vidt) og 50 mm 1.4. 

  Skal snart kjøpe meg canon 600d anbefaler du det ? Ja absolutt, det er kjempe bra! I tillegg så har den vriskjerm, som er et stort pluss. 

  Elsker toppen! Hvor er den fra? Det er ikke en topp, men en kjole. Den henger sammen med den svarte delen. Kjolen er fra New Yorker i Frankrike. 


  Hvilken triliogi leser du? Hva heter den? Den nyeste triliogien jeg leste heter: Rubinrød, Safirblå og Smaragdgrønn. Anbefales veldig! Men jeg ble fort ferdig med bøkene, brukte kun noen dager på å lese de ferdig. 

  Lager du design til andre sånn som de ønsker ? :) Ja, hvis man bestiller et design så er det du som bestemmer hvordan det skal bli, eller du kommer hvertfall med alle dine ønsker, også prøver jeg å lage det slik du vil, og designet er ikke ferdig før du er fornøyd. Bestill design ved å sende en mail til: em_cb95@hotmail.com

  Skal du gjøre ferdig headere til de som har bestilt før du tar en pause? Ja, jeg holder på! Men det er litt kjedelig, så ikke tro jeg lager 10 headere om gangen på en dag, haha, det tar litt tid. 

  Dere er så utrolig like! Er dere tvillinger? Nei for 100. gang, Sofia har en annen tvilling. Vi to er bare søstre.


  Hva syns dere om svarene? Er det noe dere lurer på til neste gang? 

 • New in from SheInside

  Hei hei ♥

  Da var enda en skoledag over, og i dag har vi egentlig bare blitt litt bedre kjent med klassen, lært navnene til alle sammen, og hentet skolepcer. I helgen så fikk jeg en pakke i posten fra SheInside, siden jeg har nettopp startet et samarbeid med dem. Så her er de to nye plaggene:   Kjempekul Bart skjorte, dere kan finne den HER ♥

  Kjempefin zebra bluse, dere finner den HER ♥

  Jeg er veldig fornøyd med begge plaggene, og ser fram til å bruke dem! For å se mer klær fra SheInside, så klikk HER. 

  Hva syns dere om de to nye plaggene? Hvilken likte dere best?

 • Dagens Outfit - 1. skoledag

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bare jobbet med bloggdesign, jeg er nesten ferdig med enda en bestilling nå, så deilig! Jeg skal også legge ut gratisdesignet snart, men det er noen små detaljer som mangler, og gratisdesignet blir alltid nedprioritert når jeg har mange andre bestillinger. Her er forresten dagens outfit, altså det jeg hadde på meg 1. skoledag.   Dagens Outfit// T-shirt/H&M, Bukse/H&M, Sko/Vans, Jakke/Pull & Bear, Veske/Skagen, Belte/Cubus.

  Jeg hadde egentlig masse armbånd på meg i dag, men jeg har en vane å ta av meg alt tilbehør så fort jeg kommer hjem. Det er så befriende og ikke ha på seg så mye stæsj hjemme, haha. Nå skal jeg legge meg og se en film, også håper jeg at jeg blir så trøtt at jeg sovner rett etter den er ferdig. Jeg slet nemlig veldig med å sove i går kveld, huff.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Min sommer 2013 i video

  Hei hei ♥

  Jeg har laget en liten video med videoklipp fra sommerferien min. Jeg har vært veldig dårlig på å filme, og jeg burde egentlig ha filmet mye mer i Malta. Men det glemte jeg selvfølgelig, så denne videoen viser jo bare en liten del av sommerferien min. Håper dere liker den! 


  Ta på tannhjulet -> HD for best kvalitet

  Hva var det beste med sommerferien din? Hva syns dere om videoen? 

 • Bilder fra lørdagen

  Hei hei ♥

  På lørdag så hadde vi en skikkelig koselig kveld her hos oss, der vi hadde invitert alle søskenbarna våre + kjærestenes deres. I tillegg var Enya her, og vi fant på masse gøy, og det var bare veldig kos ♥ Det var mye som skjedde den dagen, så nå kan vi sitte igjen med mange fine minner. De fleste sov også over her, så på søndags morgen så spiste vi også en stor frokost sammen. Her er litt bilder som jeg tok. 


  Sofia og meg 


  Didrik, Enya, Christoffer, Sofia og meg
  Silje og meg 
  Meg og Enya


  Silje, Steffen - Didrik, Steffen  I dag så var det også første skoledag, som gikk veldig fort. Vi fikk bare litt informasjon, havnet i den klassen vi skal være i, også fikk vi enda mer informasjon. Klassen min er også sykt stor i år, i fjor var vi en klasse på 7 stk, og nå er vi en klasse på 28 stk. Veldig annerledes, men jeg tror det blir bra! 

  Har dere hatt en fin helg, og ikke minst fin sommerferie? Hva syns dere om bildene? 

 • Back to school: Video

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bare slappet av, slik som jeg alltid gjør på søndager. Jeg har også brukt masse tid på å redigere videoblogger til dere, jeg ble ferdig med hele to videoer i dag! I morgen starter skolen igjen, og jeg må si at sommerferien har gått alt for fort. Men i anledningen til at skolen starter igjen nå, så har jeg da laget en back to school video! Der viser jeg dere hvordan jeg gjør sminken og håret mitt, og hva jeg har i sekken. Håper dere liker videoen! 


  Ta på tannhjulet -> HD, veldig viktig! 

  Starter dere også på skolen i morgen? Hva syns dere om videoen? 

 • Dagens Outfit - Coral pink

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bare fikset meg, og ryddet litt på kjøkkenet. Vi skal nemlig få fullt hus her i dag, for vi skal ha søskenbarn kveld! Så alle søskenbarna våre kommer med kjærestene sine. Jeg har også gjort litt andre forberedelser, for i går lagde jeg nemlig geleshots i shotglass og appelsinskall. Og etterpå skal vi til byen for å handle inn litt ekstra saker, og hente pizza. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Bluse/Zara - kjøpt i Malta, Shorts/Sofia sin - den er fra Skagen, Sko/Eurosko.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Friday

  Hei hei ♥

  I dag har jeg laget en videoblogg til dere, som skal komme ut før mandag. Jeg skal prøve å lage videoblogger oftere framover, for det er faktisk veldig gøy å lage de. Nå ser jeg på Game of Thrones med broren min, og jeg skal nok bare slappe av i dag siden det er så dårlig vær ute.   Gjør dere noe gøy i dag? Hva syns dere om bildene?

 • Back to school: Ukeplaner

  Hei hei ♥

  Nå er det bare 3 dager igjen til skolestart, helt sykt at sommerferien har gått så fort! Så da var det på tide og starte å forberede seg til skolen, og derfor har jeg laget noen forskjellige ukeplaner jeg kan bruke. Jeg fikk ideen fra l0ve, jeg syns ukeplanen hennes var så søt! Forskjellen fra hennes til min, er at jeg har laget den i photoshop, så jeg har brukt litt andre skrifter og ikoner. Hvis dere vil ha ukeplanene så bare klikk på bildet, så kommer den store versjonen opp.   Jeg lagde dem i liggende a4 format, som er veldig praktisk, for da kan du bare printe den ut. Jeg har ukeplanene mine blanke fordi jeg ikke har fått en egen ukeplan enda, så når jeg får den så skal jeg fylle den ut. Det eneste jeg vet er at jeg har spisepause midt på dagen, så derfor satte jeg ikoner der. Dere kan også fylle den ut ved å dra den inn i f. eks paint eller photoshop, eller så kan dere skrive den ut og skrive på den da. 

  Hva syns dere om ukeplanene? Hvis dere har noen flere ønsker om noe mer jeg skal lage, så kommenter det under! 

 • Volleyball

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært og spilt volleyball med Sofia, Enya, Didrik, Christoffer, Marthe, Jeanette og Jens. Vi stakk også en tur på butikken, og siden det har vært så fint vær i dag så var det skikkelig deilig å sitte ute og slappe av. Jeg tok litt bilder, så her er de. 


  Sofia og Enya♥


  Enya, Didrik og Sofia


  Enya, Sofia og Christoffer


  Min super kjekke bror, Didrik - følg han på instagram: didricko

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Curls

  Hei hei ♥

  I kveld har jeg hatt besøk av Ingelin. Vi startet å se en film, men vi orket ikke å se hele. Istedet så satt vi og snakket, og hørte på musikk, mye kosligere. I dag så testet jeg ut papilottene mine, som er noen greier man snurrer håret rundt med for å få krøller. Jeg har ikke prøvd de på mangee år, og herregud så rart det ble, haha. Det ble alt for korte krøller, det så litt dumt ut. Her er resultatet.   Jeg tror jeg skal holde meg til krølltang for resten av livet, hvertfall når jeg har den lengden på håret som jeg har nå! 

  Hva har dere gjort i kveld? Hva syns dere om frisyren og bildene? 

 • Dagens Outfit - Flowers

  Hei hei ♥

  Så langt i dag så har jeg bare sett på pretty little liars, fikset meg og spist masse digg vannmelon. Senere i dag så får jeg kanskje besøk, og fram til det så skal jeg bare se på flere tv-serier. Nå er det under en uke til skolen starter igjen, så nå må man få utnyttet latdagene skikkelig! Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Topp/Ukjent, Bukse/Tally Weijl, Sko/Eurosko, Smykke/H&M.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Dagens Outfit - Neon stripes

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bare slappet av inne, og hatt Game of Thrones maraton med broren min. Det tordner ute, og jeg var jo syk i går kveld, så derfor har jeg bare holdt meg inne i dag. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/Monki, Tights/H&M, Sko/Eurosko.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Bytur

  Hei hei ♥

  I går var jeg en tur i byen med Enya, Sofia, Didrik, Christoffer, Ingrid og Martine. Vi satt oss først ned på McDonalds, og så fartet vi bare rundt i masse butikker, lette etter ting vi trengte, og tok helt idiotiske bilder, haha. Etterpå så dro vi hjem til Ingrid, og så på film. Det var veldig koselig, men rett før vi dro hjem så ble jeg skikkelig dårlig. Med en gang jeg kom hjem så spydde jeg, og da ble jeg liggende i sengen resten av kvelden. 

  Meg, Enya, Ingrid og Martine ♥


  Christoffer - Ingrid og Christoffer

  Didrik og Ingrid ♥

  Enya og Sofia ♥

  Enya, Christoffer, Ingrid og Martine


  Ingrid og Christoffer, haha

  Hva gjorde dere i går? Hva syns dere om bildene? 

 • Bursdagen til tvillingene

  Hei hei ♥

  I går så hadde Didrik og Sofia fest for å feire bursdagen sin, med masse venner. Det var masse som skjedde, men alt i alt så var det veldig gøy, haha. Vi var også tilsammen 10 stk som sov over her, og det var bokstavelig talt helt kaos. Jeg tok noen bilder, så her får dere se noen av dem. 

  Ingrid, Enya, meg og Sofia ♥♥  Enya, Sara, Ingrid, Jeanette, Sara og Karina

  Tina, Sofia og Enya

  Meg og Didrik - Marion og Herman

  Tina og Sofia


  Joakim, Sara, Herman, Didrik og Jens - Sofia, meg, Jørgen, Joakim og Sara.

  Var dere i bursdag i går? Hva syns dere om bildene? 

 • Latest Insta

  Hei hei ♥

  I dag har vi bare forberedt og gjort klart til i kveld, siden vi skal ha bursdagsfest her. Maten er fortsatt ikke klar, men vi har hvertfall fått ryddet unna alt, lagd geleshotsene og handlet inn alt vi trenger. Jeg skal også starte å fikse meg nå, så dere skjønner sikkert at jeg ikke har så mye tid til å blogge i dag. 


  Dette er alle de nyeste bildene mine på instagram, siden sist jeg publiserte på bloggen. Følg meg på instagram, @Mithzzi

  Hva syns dere om bildene? Hva heter dere på instagram? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært en tur i byen med Sofia, Enya, Christoffer og Didrik. Vi skulle bare handle inn noen ting til i morgen, for Didrik og Sofia skal nemlig ha bursdag her i morgen. Akkurat nå så holder jeg også på med å lage geleshots til morgendagen. Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Topp/H&M, Skjørt/H&M, Sko/Eurosko, Armbånd/Gina Tricot og Gucci, Smykke/Gina Tricot, Solbriller/Cubus.

  Hva syns dere om dagens outfit? 


 • Getting ready

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra en sykkeltur til butikken med hunden min. Etterpå kommer nemlig Amalie og Ingelin, så i dag blir det jentekveld. Ellers i dag så har det bare vært helt elendig vær, så jeg går for en veldig naturlig look og behagelige klær i dag. 

  Det var helt tilfeldig at jeg bare kjøpte røde ting i butikken i dag, dette + rødbrus, haha. Men jeg har fortsatt en del igjen fra i går, for da hamstret vi nemlig alt for mye godteri i butikken. Nå skal jeg lage meg litt rett i koppen, og så kommer nok de om noen minutter. Jeg håper dere alle har en fin kveld i dag ♥

  Skal dere ha noen jentekveld i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Minneboks

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg spille gruble og andre spill med Sofia, Enya, Didrik og Christoffer. Vi er så dilla på brettspill og kortspill for tiden, så det er jo bare gøy. I dag har jeg også drøyd tiden ved å starte på mitt eget lille prosjekt, nemlig å lage en minneboks. Hvordan den ser ut hittil kan dere se på bildene under.  Men hva som er oppi, det får dere nok aldri se. Det er privat, hehe. Noen av tingene er hvertfall små ting fra steder jeg har vært, og masse små bilder med skrift bak på. Jeg syns det var en ganske god ide å lage en slik boks, for da kan jeg lagre masse fine minner der for alltid. 

  Hva syns dere om ideen? Hva syns dere om bildene?  

 • Pink & Green aztec print

  Hei hei ♥

  I dag er det nok en fin sommerdag, med høy temperatur, blå himmel, og sola midt på himmelen. Jeg har nettopp kledd på meg, og tatt litt bilder. Jeg kommer alltid tregt i gang med dagen, for jeg sover så lenge vær dag. Men man må jo få nyte de siste feriedagene. Slik ser jeg ut i dag.   Hva syns dere om bildene? 

 • L O L

  Hei hei ♥

  Æææ, vet dere hva!? Istad så bestilte jeg billetter til Norges premieren av The Mortal instrument: City of Bones (Skyggejegerne på norsk), til meg og Sofia!! Norges premieren skal være her i Fredrikstad, og begge hovedrollene kommer, + Harald Zwart og sikkert andre norske kjendiser. Det skal være rød løper, og det kommer sikkert kjempe mange folk. Det var veldig få billetter de solgte ut til fans, men jeg fikk akkurat kjøpt 2. stk før det ble helt utsolgt. Jeg er så glad! Jeg har lest de tre første bøkene, og jeg elsker serien. I tillegg så er hovedrollene som kommer hit, ingen andre enn Lily Collins (som var med i Abduction med Taylor Lautner) og Jamie Campbell Bower (som var med i Twilight) ♥ ♥ ♥

  Ellers i dag så har jeg bare tatt disse bildene til bloggen, og spist grøt og sett på tv. Jeg får alltid masse sprøe og rare ideer om hva jeg kan ta bilde av, og temaer osv. Ideene bak er -rampete og litt "fjortis" med fortegnelsene som LOL og XD. Det var litt gøy å ta litt annerledes bilder i dag, og jeg bare elsker å redigere på photoshop. 

  Noen fler som skal på Norges premieren av Skyggejegerne? Hva syns dere om bildene? 

 • Wild flowerprint

  Hei hei ♥

  For en lite spennende dag jeg har hatt, haha. Dagen har hvertfall vært veldig avslappende, og jeg er nettopp ferdig med å se en skikkelig klein film med Sofia, som heter Aquamarine. Nå er det ikke lenge igjen til skolestart, og jeg må si jeg gruer meg litt til det året her. Selvom det blir ny klasse igjen, russeår og sikkert masse andre morsomme greier, så skal vi ha mye mer teori i år. 10 timer norsk i uken, det sier litt. Jeg håper bare ikke at den siste biten av sommerferien går alt for fort. 

  Nå skal jeg pønske ut noe jeg kan gjøre resten av kvelden, og jeg håper dere har en litt mer spennende kveld enn meg!

  Flere som gruer seg til skolestart? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag har jeg lest ferdig den ene bok- triologien jeg har lest, og ryddet litt på rommet, noe jeg vanligvis er kjempe dårlig til. Og til dere som lurte på hvilke bøker jeg leste, så heter de Rubinrød, safirblå og smaragdgrønn, de er samme serie. Bokserien er veldig bra og spennende, så den anbefales! Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Topp/Pull & Bear, Skjorts/Bik Bok, Sko/Eurosko, Armbånd/Glitter, DIY og Gina Tricot.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • I don't only heart it, but love it

  Hei hei ♥

  I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å ligget i sengen og lest, for å deretter sette meg ute for å lese, og så gikk jeg tilbake til sengen. Jeg leser en spennende bok- triology nå, så det er vanskelig å legge fra seg bøkene. Dessuten så er det søndag, så det er ikke så mye annet å finne på. 

  Herlig inspirasjon hentet fra weheartit ♥

  Hva syns dere om inspirasjonen og bildene? 

 • Dagens Antrekk

  Hei hei ♥

  I dag har vi hatt familiefeiring hjemme hos oss, og nå er jeg helt fullstappet på god mat, kake, iskrem og godteri. Siden det var en slags feiring for alle bursdagene som har vært i familien vår, så pyntet jeg meg litt ekstra i dag. Så her er dagens antrekk. 

  Kjolen er fra H&M. Nå skal jeg bare slappe av på sengen med en god bok, og hvis vi finner på noe mer senere så blir det nok enten film eller noen morsomme spill. Sara, som er storesøsteren min, skal nemlig være her til i morgen, og Christoffer, kjæresten til Sofia, overnatter også. Så derfor er vi litt ekstra mange folk hjemme i dag. 

  Hva syns dere om antrekket? 

 • Verdensspeilet

  Hei hei ♥

  Nå er det fullt hus hjemme hos meg, for idag er det nemlig familiefeiring for bursdagene våre. Vi skal snart spise en stor lunsj, og så blir det kake og masse digg senere. I går var det skikkelig fint vær, så da tok jeg, Sofia og Sara en tur til byen. Vi dro på Verdensspeilet og spiste først, og deretter tittet vi litt rundt i Torvbyen. Det ble en koselig dag med søstrene mine ♥♥


  Sofia og meg


  Sara og Sofia

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • The perfect sunglasses

  Hei hei ♥ 

  Når det gjelder et must for sommeren, så er det solbriller. Jeg bruker selv solbriller hele tiden, og solbriller er ikke bare praktisk, men det kan hjelpe til med å piffe opp antrekk i tillegg! I dag skal jeg fortelle dere om en side der de selger mange fine solbriller. Siden heter Smartbuyglasses, besøk siden HER. De er nordens største leverandør av designer solbriller og briller. Jeg er veldig glad i merket Ray Ban som de også selger, så jeg har plukket ut tre favoritter og lagd en liten collage. 

  Ray Ban clubmaster solbriller HER

  Ray Ban aviator solbriller HER

  Ray Ban solbriller HER

  Her ser dere da tre forslag på hvordan man kan forbedre et kjedelig antrekk, med bare solbriller! Hvorfor jeg liker disse solbrillene best, er fordi de er veldig enkle, elegante og passer til alt. Jeg liker best solbriller i mørke farger, som svart og brunt. De første og siste solbrillene er jo veldig inn nå, og den modellen er helt klart min favoritt. Og pilotbrillene går vel aldri ordentlig av moten, de er kjempe enkle og kan kombineres med alt. 

  Hva syns dere om solbrillene? Hvilken modell er deres favoritt? 

  //Reklame

 • Dagens Outfit


  Topp/Bik Bok, Skjørt/Sofia sitt, Sko/Euro sko, Solbriller/Cubus, Armbånd/Malta.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Art

  Hei hei ♥

  Så langt i dag så har jeg sendt ut flere header bestillinger, har "bare" 27 bestillinger til... Det kjedeligste er at jeg bare får flere og flere bestillinger, jeg vurderer å slutte med å lage headere for en liten stund, for det blir bare rett og slett alt for mye å gjøre. Også har jeg slappet litt av på sengen med en god bok og frukt. Slik ser jeg ut i dag. 


  //topp/Weekday, skjørt/H&M, Jakke/Pull&Bear//

  Gjør dere noe i gøy i dag? Hva syns dere om antrekket og bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits