danmark haul

Hei hei ♥

Siden jeg har flyttet ut for meg selv så måtte jeg selvfølgelig gå til innkjøp av en del nødvendige ting, så her kommer en innkjøpsvideo med mine nyeste innkjøp herfra. Som jeg sier i videoen så har jeg selvfølgelig kjøpt mye mer enn på videoen, men detaljer jeg har kjøpt til leiligheten får dere se på min appartment tour der jeg filmer leiligheten min♥

Hva syns dere om videoen og innkjøpene?

 • aften cafe

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg på en cafe fem minutter unna leiligheten min, og jeg drikker en smoothie som smaker langt ifra like godt som de gjør på Verdensspeilet i Fredrikstad. I dag har jeg prøvd meg på å vaske klær, og jeg turte absolutt ikke å prøve tørketrommelen her, eller tørretumbleren som det heter på dansk, haha. Etterpå syklet jeg en tur ned til shoppingsenteret og bare tittet litt, og nå sitter jeg altså ute på en cafe og slapper av med macen på fanget. 

  Slik ser jeg ut i dag. Det er så deilig med sol og fint vær, jeg liker meg virkelig godt her. Det eneste jeg trenger nå er noen nye venner, haha.

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • ny videoer

  Hei hei ♥

  Haha, jeg fant ut at de har gratis wifi i gågaten i Herning, så derfor benyttet jeg sjansen så nå sitter jeg på en benk i byen og hører på fontenene som strømmer over vedsiden av meg. Men jeg fortsetter ikke å blogge ordentlig før jeg får mitt eget nett i posten, jeg orker ikke å sitte ute med maccen 2-3 ganger om dagen. Jeg har flaks idag fordi det er kjempe fint vær og ikke at det regner som det har gjort de siste dagene. Her er to nye videoer fra youtubekanalen min som jeg lagde rett før jeg dro, jeg håper dere liker dem♥ 

   


  //Den siste videoen er fra Emilie sin kanal

  Hva syns dere om videoene? 

 • da har jeg flyttet til danmark

  Hei hei!

  I dette øyeblikket sitter jeg på Burger King med en alt for utvannet cola og blogger fra mobilen min. Jeg følger med på sykkelen min utenfor, for redd for at den fineste sykkelen jeg noensinne har hatt skal bli stjålet. Jeg bor i min egen 40kvm store leilighet i Herning i Danmark og det er utrolig koselig her. For øyeblikket har jeg ikke nett på macen, men når jeg får wifi-ruteren i posten så skal det bli blogging og masse videoer fremover. Men det tar 1-2 uker før nettet kommer.

  Litt bilder fra de siste dagene. Skolen starter på mandag og jeg gleder meg masse til det! Jeg håper alle som leser bloggen min har noen fine dager og jeg håper dere vil lese bloggen min framover - mitt liv i danmark.

   

   

 • funny day

  Hei hei ♥

  I dag har jeg startet å pakke til utflyttingen, jeg flytter allerede på fredag! Det er en del å pakke så jeg må sette av mesteparten av dagen i dag og i morgen til pakking. Men i kveld skal jeg ut og spise med venninnene mine så jeg får sagt hade til de før jeg reiser, det blir nok koselig men også trist♥ I går var jeg nesten hele dagen med Emilie, og vi lagde flere videoer til youtubekanalene våre. Her er de to videoene vi la ut i dag.  

  Det var utrolig gøy å lage videoer med Emilie, og vi møttes fordi vi begge driver med youtube. Det kommer ut enda to videoer på kanalene våre på fredag, så følg med. Jeg vet ikke om jeg får blogget så mye fremover pga. flyttingen men jeg skal oppdatere dere ved alle mulige sjanser. 

  Hva syns dere om videoene? 

 • most likely to video med søsknene mine

   

  Hei hei ♥

  I går lagde jeg en ny video med søsknene mine, Didrik og Sofia. Vi hadde "most likely to" taggen, så jeg håper dere liker den! I kveld kommer Marthe og Marlene til meg og vi skal ha en etterlengtet jentekveld♥ Så nå er jeg snart nødt til å starte og fikse meg og ikke minst skifte til noe annet enn pysjamasen, hehe. 

  Hva syns dere om videoen? 

 • skjæløydagen og grilling

  Hei hei ♥

  Nå er jeg på vei for å grille før vi skal dra bort på Skjæløydagen. Jeg vet egentlig ikke hva som skjer der, men de selger hvertfall spiselige ting som er det viktigste, haha. Jeg tenkte jeg bare skulle oppdatere dere kjapt før jeg dro ut. Det kommer også ut en ny video i morgen antageligvis, og det var så koselig med så bra respons på den forrige videoen min♥  Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Emmas guttetips

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg godt under dyna med morgenkåpen på, og jeg slapper fullt ut med musikk på høyttalerne. Jeg har hatt skikkelig hodepine siden i går så derfor blir nok denne dagen ganske rolig for meg. Nå ser jeg bare frem til helgen som jeg skal tilbringe med venner, og ikke minst så gleder jeg meg til å flytte. Det blir så gøy å få innrede alt selv, også skal jeg selvfølgelig lage masse videoer når jeg flytter. I går lagde jeg en ny video som var etterspurt at jeg måtte lage. Så la meg introdusere dere Emmas guttetips! Husk HD.

  Hva syns dere om videoen og tipsene? 

 • bytur & jentekveld

  Hei hei ♥

  I går var jeg en tur i byen med Sofia og Enya, og vi dro til en sushi resturant. Senere møtte jeg Marthe i byen og var en stund med henne før vi dro hjem. På kvelden dro jeg og Marthe og hamstret inn masse digg på butikken, og deretter hadde vi jentekveld med oss og Line og bare slappet av og spilte monopol. Jeg vant helt klart, haha.   Bildene tok jeg for noen dager siden. Det har regnet, lynt og tordnet i hele natt og været er fortsatt ikke mye til å skryte av. Derfor skal jeg bare holde meg inne i dag med de andre, og nå aller først skal jeg lage meg litt mat og se på Teen wolf.

  Hva er planene deres for i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • back to school | outfit ideas

  Hei hei ♥

  I dag har jeg laget enda en ny video, og denne videoen er den første i Back to school serien min. Jeg lager alle disse videoene for youtube kanalen min, så derfor har det vært så utrolig mange videoer på bloggen i det siste. Dere må gjerne abonnere på meg om dere liker videoene mine♥

  Hva syns dere om videoen? Hvilket antrekk likte dere best? 

 • pink & flowery

  Hei hei ♥

  I dag har jeg laget en ny video som tok en stund å lage, og den oransje katten som jeg ikke aner hvor hører til har dultet etter meg i hele dag og også sneket seg med i den nyeste videoen min. Han er så utrolig søt, jeg fikk også tatt noen flere bilder av han. 

  Antrekket på bildene får dere se mer av i videoen. Jeg skal redigere den nå og så kommer den ut i kveld eller i morgen.

  Hva syns dere om bildene? 

 • tmi tag + vinneren av giveawayen

  Hei hei ♥

  I går holdt jeg på med en video jeg lagde omtrent hele dagen, og ellers slappet jeg av, og i videoen har jeg også kåret vinneren av giveawayen. Vinneren får en egen personlig almanakk, og jeg har kontaktet vinneren på mail. Jeg håper dere liker videoen, og kommenter under hva dere syns om den, husk også og still på HD♥ 

  Hva syns dere om videoen? 

 • enkle & sunne frokost tips

  Hei hei ♥

  Er det noe jeg fort kan bli lei av så er det å spise det samme til frokost hver dag. Nå som jeg flytter ut for meg selv skal jeg helt klart ta til meg enklere men også sunne frokoster, så kanskje det til og med blir litt mer om mat fremover på bloggen min. Her er hvertfall noen enkle og litt sunnere frokost tips, dette er frokosten min i dag og fra i går. Jeg er ikke en veldig storspiser om morgenen så da er det kjekt med noe enkelt.   ♥ Smoothie laget av bringebær, blåbær og frokostjuice. Jeg elsker smoothies og det metter også litt ekstra. ♥ Eplebåter med kanel, denne smaken minner meg om eplekake og det er utrolig godt og kan brukes som kjempe enkel snacks.

  ♥ Boller, som egentlig ikke er sunt, med brunost. Dette spiste jeg mye som barn så det var så godt og spise det igjen. ♥ Bananyoghurt, også et barndomsminne og noe jeg aldri går lei av til frokost eller mellommåltid. ♥ Smoothie laget av bringebær og frokostjuice, mmm.

  Har dere noen frokost tips til meg? Så det ikke godt ut? 

 • bytur og søte nabokatter

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært en tur i byen med Marthe, jeg kjøpte bare ting jeg virkelig trengte aka en bh og pringles, haha, mens Marthe shoppet en del mer enn det jeg gjorde. Nå sitter jeg og slapper av og skal til å se på den nyeste episoden av pretty little liars. Det var en søt, liten nabokatt som snek seg inn hos oss i stad, og den var så nydelig at jeg måtte ta noen bilder av den. Når jeg får meg min egen familie skal jeg helt klart ha en oransj katt og en japansk spisshund♥♥

  Se sååå søt♥♥ Husk forresten og meld dere på giveawayen min i innlegget under om dere ikke allerede har gjort det.

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Vinn personlig almanakk

  Sponset konkurranse

  Hei hei ♥

  Det er lenge siden jeg har hatt en konkurranse på bloggen min, så da tenkte jeg at det var på tide med en ny en nå. Premien er en egen personlig almanakk, se videoen under der jeg forteller om hva det er og om konkurransen.  

  Finn personlig almanakk her: Hjemmeside, Facebook, Instagram, Snapchat: persalmanakk

  For å delta i konkurransen må dere kommentere innlegget med navn + email. Lykke til!

 • black outfit

  Hei hei ♥

  I dag fikk jeg akkurat filmet en ny video før himmelen mørknet helt til. I går var det torden, lyn, det pøsregnet og strømmen gikk. Det var faktisk litt deilig med regn, men kjedelig at jeg måtte leve uten internett en liten stund, haha. I dag er planen å redigere videoen og lese, såå kjedelig. 

  Slik ser jeg ut i dag. Topp fra Gina Tricot, shorts brandy melville, klokke ebay, smykker gina tricot.

  Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om outfitet? 

 • twinkle in my eyes

  Hei hei ♥

  Denne helgen har jeg satt av et par punkter jeg må få gjort, for nå er det kun en månede igjen av sommerferien. Det er selvfølgelig ting jeg vil gjøre og personer jeg vil være med før jeg drar, i tillegg til planlegging av flytting og billappen. Jeg føler alt klumper seg sammen og jeg blir litt småstresset. I kveld skal jeg i det minste kose meg med venninner og bare ha det gøy♥

  Noen bilder jeg tok istad. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg etterpå, og akkurat nå er jeg alt for sulten til å tenke på klær, haha. Jeg håper dere får en strålende lørdagskveld!

  Hva skal dere gjøre i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits