Hei og hade!

Hei hei ♥

Så det ble det litt blogging allikavel før helgen daa! Men det er bare fordi jeg stod opp så tidlig idag, for å dusje!
Nå må jeg lage matpakke og finne plastposer som vi skal strikke med idag! Kommer til å bli så fiint, plast skjerf kanskje?

Snakkes senere! Ha en fin dag. HVA SKAL DU GJØRE IDAG?

 • Bloggfri fram til helgen

  Hei hei ♥

  Jeg må bare si det at jeg ikke tror jeg får blogget noe i morgen eller på fredag. For i morgen er det skole - hjem - pakke - spise - trene - spise middag på dansinga - hjem - pakke litt til og finne fram saker. På fredag er det: skole - dra til Endre - dra på nattcup i innebandy der JEG skal være med å spille.. Haha! Så har ikke tid til å blogge! Kan prøve å få tid, men er nok ikke sikkert. Så derfor sier jeg  at jeg har bloggfri fram til lørdag! Håper jeg rekker å blogge da!

  I morgen har jeg og Endre vært sammen i et helt år! Har gått utrolig fort! Så idag har jeg brukt heleee dagen på å lage noe til han på datan, han vet det nok da, for jeg er så "flink" til å holde på overraskelser.... Så vi skal kanskje feire det i helgen også!

  Kos dere masse fram til Lørdag! Kan hende jeg får tid en eller annen gang, på skolen, mobilblogge? Vet ikke!


 • Mine topp 10 sanger

  Hei hei ♥

  Noe jeg ikke har gjort særlig mye av på bloggen før, er vel å dele musikksmaken min!? Så derfor får dere nå min topp 10 musikkliste. Dette er da de 10 topp sangene jeg hører på mest for tiden. Dere kan også se min spotify liste HER.

   

  Nr. 1 - Calvin Harris feat. Kelis - Bounce

  Nr. 2 - Gym class hereos - Stereo hearts

  Nr. 3 - Maroon 5 feat. Christina Aguilera - Moves like jagger

  Nr. 4 - Cobra Starship - You make me feel

  Nr. 5 - David Guetta feat. Sia - Titanium

  Nr. 6 - Avicii - Fade into darkness

  Nr. 7 - Katy Perry - Last friday night

  Nr. 8 - Lucy Hale - Run this town

  Nr. 9 - Cir.Cuz - Radio

  Nr. 10 - Gabrielle - Ring meg. Hatet egentlig denne sangen, men nå er jeg bare sykt dilla på den..

  Hva syns du om sangene? Hvilken sang er din favoritt sang?


 • Aborigines

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og leser til engelsk prøven som jeg skal ha i morgen! Leser kjempe treigt igjennom, også tenkte jeg å ta noen spørsmål på meg selv etterpå! Jeg skal kunne stoffet om tre forskjellige tekster. Den ene er om Global language, og den handler om Aborginere... Og noe mer.. Lurer på hvordan aborginere ser/så ut?.. Haha! Lite random da eller..


  Må jo selvfølgelig spise godteri mens jeg pugger, funker alltid mye bedre!

  Liker du faget engelsk? Har du noen prøver i morgen?


 • Outfit - Fall

  Hei hei ♥

  Å så genial overskrift! Fall liksom, høst på engelsk! Så genialt at ingen andre noen gang kunne ha funnet ut en slik overskrift som meg! ... Jeje. Har hatt fordypning i hele dag, trykket pute. Nå pugger jeg til prøve. Her er dagens outfit!

  Dagens outfit; Genser/Made in China, mehehehhe.. Bukse/Vero Moda, Armebånd/Rosa - gave, Sølv - Gucci, Øredobber/H&M eller Glitter. Litt gamle, så husker ikke!

  Hva syns du om outfitet?


 • (8x3)-4x5(5x6iannenblablabla)

  Hei hei ♥

  Kjedelig med matte? Njaa.. JA! Sluttet døds sent på skolen idag, tullaaa. Slutta halv 12! Tidlig! Fordi alle realfag lærerne var på noe? Så vi fikk fri. Men måtte gjøre oppgaver hjemme istedet, noe som suger skikkelig! Men ble ferdig istad, en gang. Måtte innføre matteoppgavene pent på et ark til og med! Tror jeg fikk til alt veldig bra faktisk, vi skal få karakter på det skjønner dere, så måtte bruke litt tid på det! Så 0 blogging ellers idag, siden jeg har vært opptatt med tven og "lekser". 


  Heheee, redigerte penalet mitt.. Liker å skrive hele navnet mitt på penaler jeg skjønner dere. Men vil ikke dele alt om meg på bloggen. Sikkert mange av leserne mine som vet etternavnet mitt, men same shit, sier det ikke uansett!


  Donut idag igjen! Digg å slippe all rettinga av håret!

  Hva har du gjort idag?


 • Outfit - I have a donut in my hair

  Hei hei ♥

  Hadde en super dag i går, med dansekonkurranse i Sarpsborg der jeg fikk 3 og 7. plass, og masse kos hjemme. Spiste hjemmelaget pizza til forett og pasta til hovedrett - middagen altså. Også så vi på en veldig morsom film! Den heter 'Forgetting Sarah Marshall', anbefaler dere å se den! 

  Idag har jeg ikke gjort annet enn å slappe av, spist, vært ut og hjelpet til med å sette inn bordtennis bordet, og kjørt Endre til toget.. Men ser Endre igjen om under 5 dager, gleder meg allerede! Her kommer dagens outfit!


  Hahahha, dør av Sofia som er i vinduet!   Outfit; Genser/H&M, Bukse/Bik Bok, Sko/Merket:Vans, Hårsløyfe/Glitter. Også er håret satt opp med hjelp av en donut, som er laget av sokker! Haha!

  Hva syns du om dagens outfit?


 • Første dansekonkurransen denne sesongen!

  Hei hei ♥

  Idag var jeg på sesongens første konkurranse for meg, i freestyle dans! Åpningscupen! Den ble arrangert så nærme som i Sarpsborg, ikke langt fra meg! Bor i Fredrikstad til deres informasjon. Gikk faktisk greit nok, er fornøyd etter dagen da. Fikk 7. plass i singel og 3. plass i dobbel med >Sofia<! Også var Endre med for å støtte meg som vanlig, så det ble masse bilder siden han har speilrefleks kamera. Men jeg orker ikke å legge ut alle bildene, ble også noen videoer!


  Oppvarmingen til jeg og Sofia, hehe måtte strekke litt ut først, var litt støl.
  Marie, Ingelin, Sofia og meg! 

  Hva syns du om bildene? Har du vært på konkurranse eller kamp idag?


 • Outfit - Falling leaves

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært på skolen, der hele skoledagen gikk ut på bare 'ikke-slitsom gym', altså vi hadde orientering, men vi skulle bare gå rundt i en liten park og finne punktene læreren vår pekte på. Enkelt, ikke slitsomt og gikk veldig fort! Og resten av skoledagen har vi sydd på sy maskiner, og vi har "brodert" med symaskinen. Ikke særlig vanskelig, og gøy!

  Nå skal jeg snart på danse trening, skal på dansekonkurranse i helgen! Så må få slengt inn dagens outfit før jeg drar!

  Outfit; Topp/H&M, Jakke/Gina Tricot, Bukse/Cubus, Pannebånd/Bik Bok, Sokker/H&M :D

  Hva syns du om dagens outfit?


 • Outfit - I'm a geek

  Hei hei ♥

  Nå er filmen jeg laster ned nesten ferdig! Tar alltid litt tid på internettet jeg har her hjemme.. Laster ned A Cinderella
  story, once upon a song, 
  bare så dere vet det! Også skal jeg laste ned Monte Carlo etterpå. Her er dagens outfit!:  Følte meg litt som en nerd idag faktisk.. Merkelig det der..

  Outfit; Bluse/Bik Bok, Genser/Bik Bok, Bukse/Voice of europe, Øredobber/Enten glitter eller H&M, ringer/Kors ring: Gina Tricot, Blomstering: Indiska. 

  Hva syns du om outfitet?


 • Overraskende enkelt

  Hei hei ♥

  Dere fikk sikkert med dere, på forrige innlegg, at jeg pugget til prøve i går! Så det var liksom det jeg da skulle bruke hele dagen på. Kan ikke si jeg øvde så mye som jeg trodde jeg skulle gjøre. La meg til å sove 17.45, bare for å få slappet av litt, siden jeg var sp utrolig trøtt. Men jeg hadde på alarmen klokka 18.30, men tror dere jeg ikke sov videre eller? Å jo da. Sov til 20.30 jeg! Så stod jeg opp da, og så dusjet jeg og SÅ pugget jeg mer til prøven.

  Prøven gikk faktisk bra, tror jeg. Hadde skrevet 2 pc sider med masse fakta om miljø, fikk ikke bruk for halvparten en gang! Haha. Var så enkel prøve, eller ja grei hvertfall! Få spørsmål, men måtte skrive lang svar. Tror det gikk helt fint på prøven!
  /Fra Photoshooten med Sofia og Enya i helgen. 

  Nå skal jeg kose meg med å se på film, som holder på å bli lastet ned da, en helt ny film som kom ut for under en månede siden. Har ingen flere prøver eller lekser denne uken, så det blir chill! Elsker deisgn og håndverk linjen♥

  Hva skal du gjøre i resten av dag?


 • Må øve til prøve...

  Hei hei ♥

  Nå ligger jeg bokstavelig talt utslitt på gulvet.. Må bruke resten av dagen min på å øve til naturfags prøven som er i morgen! Kan litt, er ikke så vanskelig kapittel, har allerede hatt litt om det på ungdomsskolen! Så da er det bare å lese helt til ALT sitter! Stucked in my head. Skal prøve å gjøre det bra, siden det er min første prøve på vidregående!
  My "øve-og-chille" crib!

  Ønsk meg lykke til på prøven! ?


 • Wip my hair dude

  Hei hei ♥

  Ikke spør hva overskriften liksom skal bety.. Aner ikke selv, det var det beste jeg fant på for en oversrkift akkurat nå!.. 

  Idag har jeg nesten dødd på skolen. Av sterke smerter, men kom meg gjennom dagen! Så ble det storm her hjemme, det lynte og tordnet som bare det! Slo ned rett vedsiden av huset er jeg 99% sikker på også! Så jeg kastet meg ned på gulvet og dro ut internett'en, slik at hvis det hadde slått ned i huset (igjen) hadde ikke internetten gått i stykker (igjen)!..
  Meg med dott


  Meg når jeg har tatt ut dotten og ser helt forferdelig ut..
  Meg med hestehale og en kul tunge!...
  Macen min ♥

  Ja okei, så kjedet jeg meg kanskje litt istad da jeg skulle liksom ta noen seriøse bilder til bloggen. Men ja, bildene ble slik som de ble! Don't blame me.. (: .... Nå ser jeg på Awkward, så kjeder meg ikke så ille mer! Kos dere resten av kvelden!

  Har du gjort noe spennende idag?


 • Natta bloggen!

  Hei hei ♥

  Nå tror jeg at jeg snart skal legge meg! Pleier egentlig å legge meg rundt ti når det er skole, sykt deilig egentlig. Bestemmer det selv. Men idag har jo mamma bursdag, og pappa og Spot kom nettopp hjem etter en ukes jakt!


  Mongo Emma, med Sofia sin lue. Random bilde jeg tok med photoboothen istaaad.. (:

  Natta alle sammen! Sov godt♥


 • Photoshoot

  Hei hei ♥

  På den nye headeren min kan dere se noen av bildene jeg tok i går. Hele hensikten av photoshooten var jo å få bilder til ny header. Men jeg tenkte å vise dere noen flere bilder fra photoshooten i går. Enda flere enn dette, kan dere se her.


  Tok bare de bildene jeg var med på!

  Hva syns du om bildene? Hva skal du gjøre i resten av dag?


 • Max factor konkurranse!

  Hei hei ♥

  Da er jeg med i en konkurranse der hele 200 bloggere vinner max factor produkter til 500 kr! Håper jeg blir en av vinnerne! ♥

   

  maxsample
 • Stikkord:

  Ny blogg - Med Sofia!

  Hei hei ♥

  Da bestemte jeg og Sofia oss for å blogge sammen på en egen blogg! Jeg skal selvfølgelig fortsette å blogge her, bare på bloggen til jeg og Sofia i tillegg! Dobbelt opp med blogging på med da i såfall! Bloggen vår kommer til å handle mest om mote, outfits, dansekonkurranser og hverdagene våre. Vi er jo søstre, så vi er jo veldig mye sammen! Så det blir spennende og se hvilke veier den bloggen tar!  Bloggen vår heter > ecsa.blogg.no < Så trykk på linken eller: HER HER HER HER HER HER HER HER ELLER HER!

  Hva syns du om at jeg og >Sofia< har laget en blogg sammen? Kommer du til å føge den?

  Ps: MERK! At.. Jeg har fått ny header! Tok bildene til ny header i går med Sofia og Enya! Si gjerne din mening om den nye headern også!

 • Innkjøpt fra Torvbyen - idag, og fra Oslo!

  Hei hei ♥

  Siden Enya er her nå, og skal overnatte her, og hun har jo speilrefleks kamera, så da fikk jeg tatt bilder av innkjøpene mine fra Osloturen med klassen på torsdag, og av det jeg kjøpte idag! Kjøpte nesten bare gaver til mamma idag, men fant noen småsaker til meg selv også!


  Ring fra Gina Tricot, 79,50,-


  Topp fra H&M, 99,-, men fikk 50 kr i rabatt fra etter et annet kjøp da!


  Ring fra Bik Bok, 79,50,- tror jeg.


  Topp fra Zara, 129,-


  Skjerf fra Zara, 129,-


  Noen av gavene til mamma! 


  Skjorte fra bik bok, 299,-


  Dressjakke/blazer fra H&M, 299,-
  Topp fra Monki, 80,-

  Har vel brukt minst 1000 kr på shopping til meg selv, uten gavene altså, siden torsdag! Shoppesporten♥♥

  Hva syns du om innkjøpene?


 • Outfit - 17.09.2011

  Hei hei ♥

  Her kommer dagens outfit! Og her kommer da innlegg 2 av 3 som jeg legger ut på rekke og rad på under en time! Fikk ikke tid til å blogge før nå idag! Har jo vært i byen, hjemme og spist og ute og tatt bilder til ny header på bloggen!  Outfit; Topp/Zara, Jakke/Gina Tricot, Tights/Bik Bok, Skjerf/Zara, Ringer/Bik Bok og aner ikke, øredobber/glitter, veske/glitter.

  Hva syns du om dagens outfit?


 • Gave shopping

  Hei hei ♥

  Idag har jeg vært i byen med Sofia, for å shoppe masse flere gaver til mamma, hun har nemlig bursdag i morgen! Så nå har vi brukt opp resten av pengene fra "gave budsjettet". Altså vi fikk massevis av penger fra pappa til å kjøpe gaver! Så det ble ganske mye gaver på mamma da! Håper hun liker gavene nå da. Må pakke dem inn etterpå, hehe!

  Vi var også på Verdensspeilet, en fin cafe inni Fredrikstad. Kjøpte kakao, kaffelatte, napoleons kake og sjokoladekake! Spanderte på Sofia jeg ♥  Mobiltelefon kvalitet! Litt blanda bilder fra bilen, Verdensspeilet og Torvbyen. Tok bildene fra Sofia sin mobil også nemlig.

  Kjenner du noen som har bursdag denne helgen?


 • Byen med Sofia

  Hei hei ♥

  Da er jeg klar for å stikke til byen med >Sofia<! Vi skal handle flere gaver til mamma som har bursdag i morgen. Kos dere idag, lesere!  Skal du til byen idag?


 • Kjendisen jeg møtte i går

  Hei hei ♥

  I går, da vi var i Oslo med klassen, møtte vi jo en kjendis på Moods of Norway! Og jeg har jo ikke fortalt dere hvem det var enda! Hint: Han er mørk i huden, mørkt hår, har en skikkelig stilig bil, synger GLOOOOOOW og flere sanger ofc... 
  Joseph fra Madcon! Håper jeg skrev navnet hans riktig. Her ser dere da Marie, Marthe, meg, Joseph og Line! Vi fikk da ta bilde med han, da vi møtte han. Og jeg og Line så han enda en gang senere da vi gikk i shopping gata og shoppa!..

  Syns det var litt kult å møte han da. Eller, har faktisk møtt han før, på en måte. Han var i Torvbyen en gang og hadde en liten konsert der, med Tshawe og da selvfølgelig! Og da fikk jeg autografen hans, men den vet jeg neppe hvor er nå! 

  Har du møtt på noen kjendiser i Oslo før? 


 • Masse godis!

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt en veldig kort skoledag. Sluttet klokken halv tolv! Siden vi var i Oslo i går, så vi fikk avspasering. Og hele skoledagen gikk bort på å lage moodboard. Etter skolen gikk jeg og Marie først til et galleri og så en utstilling, jeg som bare skulle titte. Så gikk vi til biblioteket der jeg skulel levere noen bøker. Lesenerd ass. Etter det gikk vi tilbake til Torvbyen, og så kjøpte vi is, på Planken cafe. Så dro vi hjem da. Busset hjem som vanlig! 

  Men idag så hadde Line med seg masse godteri til meg! Siden de kjenner noen som er den som fyller på godteri på rimi eller noe slikt, så det var masse igjen, så Line og dem fikk massevis av godteri! Og de ville ikke ha alt, så jeg fikk!

  Fikk 4 poser seigmenn, en pose lakris, en plate bergene nøtt, en plate crispo, 4 ruller med bergene melk, og 9 småplater med bergene melk. Kan si jeg har godis for en god stund nå! Eller ikke.. Har jo stor familie, mange jeg kan dele med!

  Skulle også forresten legge ut innkjøpene fra i går, og jeg tok bilder med skolekameraet. La alle bildene på en minnepinne, som jeg da skulle ta med hjem, men den glemte jeg på skolen selvfølgelig.. Kanskje jeg kan ta bilde med mobilen istedet da.. 

  Hva er yndlings godteriet ditt? - Mitt er coop seigmenn, melkesjokolade med daim og rosa bananer! ♥

 • Outfit - Red is the new color

  Hei hei ♥

  Sol ute, sol inne! Nå er det jammen meg flott vær! Idag tidlig var det iskaldt, holdt på å fryse ihjel. Men nå er det mye varmere, og sola skinner og vannet glitrer! Men her kommer da dagens outfit, bare elsker rødt nå! ELSK ELSK ELSK!  Meg som ikke klarer å holde hendene stille, haha! 

  Dust. 

  Outfit; Skjorte/Bik Bok, T-skjorte/Bik Bok, Ring/Bik Bok, tights/Bik Bok, skjerf/Zara. Haha, skikkelig bik bok idag da!

  Hva syns du om dagens outfit?


 • Oslotur med klassen!

  Hei hei ♥

  Idag har jeg vært på klassetur til Oslo! Var først på Bygdøy. Så masse viking greier og en stavkirke og en pen gutt. Og masse småbarn. Spennende.. Men SÅ. DADADADAM! Dro vi til OSLO SENTRUM!♥ Og shoppet i 3 og en halv time ca! Jeg fikk svidd av et par.. mange.. hundre kroner! Og kjøpt noen gaver i tillegg! Møtte også en kjendis, og så en "kjendis"  Har nettopp trent på dansinga i en og en halv time! Er dritsliten etter shopping og trenings dag! Huff. Legger ut bilder fra turen og innkjøp senere! Følg med, så får du vite hvilken kjendis vi møtte! 

  Har du vært på klassetur til Oslo før?


 • Autumn inspiration

  Hei hei ♥

  Det har vært skikkelig storm de siste dagene, men idag er det kjempe fint vær! Jeg syns ikke det har blitt så veldig høst enda, kan ikke se så mange røde og orange trær enda, men det er litt greit å fortsatt ha litt "sommer" vær da. Kanskje ikke like varmt, men varmt nok! Gruer meg til vinteren, da blir det sikkert kjempe kaldt. Men her kommer litt høst inspo!


  Elsker høstbilder! Så utrolig mange fine farger ute i naturen!

  Hva syns du om inspirasjonen? Hvilken årstid liker du best?
 • Outfit - 14.09.11

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg snart sette meg ut i sola og slappe av, og kanskje bli litt brunere? Men først så må jeg legge ut dagens outfit! Vurderte forresten også å jogge ute nå, siden det er så fint vær! Men gidder ikke pga. forkjølelsen. Vil bli frisk.


  Mobilkamera, og sola midt i ansiktet! Outfit: Topp/Vet ikke, Jakke/BikBok, Bukse/Cubus, Sko/Dna, Klokke/en gave, øredobber/Glitter eller h&m?

  Hva syns du om outfitet?


 • Tidlig hjemme fra skolen

  Hei hei ♥

  Idag på skolen sluttet vi så tidlig som 11.30! Det er sykt deilig! Vi slapp de to siste timene med naturfag, siden læreren vår er borte, og vi får ikke vikar. Så vi skal liksom heller gjøre noen oppgaver hjemme, men jeg glemte selvfølgelig naturfag boka mi, så Marie må sende meg oppgavene på nett, satser på at jeg finner svarene på nettet eller vet det fra før.

  Ja, nå har jeg da brukt ca. en halvtime på dette innlegget? Sitter for øyeblikket og spiser en gulrot, og ser utover vannet, og på det FINE været som er nå! 

  Når slutter/sluttet du på skolen/jobb idag?


 • Nuddles

  Hei hei ♥

  Fyfasan det er sykt storm idag! Med en gang jeg gikk ut av døren, ble jeg blåst ned rett i havet og drukna nesten! Noot, men det blåser serriøst mye! Ting velter, havet stiger, det er vått og kaldt overalt, og håret blir ikke særlig bra av været heller, fyker til alle kanter og lager de styggeste frisyrer! Glad jeg er inne nå, lager nudler, skal bli godt med varm mat!


  Digger nudler da! 

  Liker du nudler?


 • Outfit - 12.09.11

  Hei hei ♥

  Det er sååå kjedelig å ikke ha kamera! Eller jeg har filmkameraet mitt, men jeg har ikke minnekortet til det!.. Pappa har nemlig med seg kameraet jeg pleier å bruke, på jakt! Han kommer ikke hjem før på søndag.. Så må nøye meg med mobilen så lenge.. Den kan faktisk ta utrolig bra bilder, men ikke når jeg tar de. De blir så skurrete når jeg tar bilde..

  Outfit; Skjorter/bik bok (ja, det er en skjorte inni en skjorte, sitter ikke fast da?), tights/Pieces, Klokke/Gave, Armebånd/Gucci, Tøfler/Cubus.

  Hva syns du om outfitet?


 • Hot chocolate

  Hei hei ♥

  Idag har jeg vært på skolen, skoledagen bestod av fire timer produksjon, to timer matte og to timer engelsk. Helt greit, men ikke verdens mest spennende dag heller. I produksjon så vi på vår 10000'ende powerpoint siden skolestart, sovner nesten hver gang det er powerpoint visning! Også forberedte vi litt hva vi skal si på Bygdøy på torsdag, for da skal vi være guider for hverandre. Gleder meg til Osloturen med klassen på torsdag! Men Bygdøy er kjedelig, men shopping er morro! Har endelig fått lønnen min fra sommerjobben min nå også!
  Kjempe bra kvalitet på bildene daaa!.. Måtte bruke mobilen, og er så "shakete" når jeg tar bilde, funker dårlig. 

  Har nettopp kost meg med kakao, bildene over. Lagde kakao, ut av melk og sjokoladepulver, og tilsatte etterpå kanel, sjokolade og vanilje iskrem, sjokoladesaus og sjokolade vedsiden av! Utrolig godt, og varmer meg! Anbefales for slike kalde dager som denne!

  Hva har du gjort idag?


 • Konkurranse - Vinn gavekort på 500,-

  Hei hei ♥

  Nå er jeg med på Nelly konkurransen. En konkuranse som er samarbeidet med nelly og libresse! Så vær så snill og stem på meg i konkurransen! - Jeg er med i konkurransen både på nelly.com og den på blogg.no! Det er to forskjellige premier, men konkurransen går nesten ut på det samme, bare at på blogg skal jeg blogge om konkurransen!


  Trykk på BILDET, eller HER: http://nelly.com/no/libresse/ef159451-a9f7-4edd-9c29-b86a5e07e9af, og stem på meg!!♥

  Har du stemt på meg? Hvis du er med, og stemmer på meg, så stemmer jeg på deg! Husk link!


  nellylibresse
 • Stikkord:

  Date med kjæresten

  Hei hei ♥

  I forrige innlegg startet jeg å skrive hva jeg gjorde helt fra torsdag, siden jeg ikke har fått blogget noe ordentlig! Så her kommer vel fortsettelsen.. 

  Etter Mærrapanna på fredag, så ble vi da kjørt derfra med buss til byen. Jeg gikk av ved Torvbyen, så da rakk jeg akkurat en buss som gikk hjem. Da jeg kom hjem måtte jeg bare være så rask som mulig å skifte til noe finere enn det jeg hadde på meg, sminke meg litt, gre håret og finne fram lommebok, mobil og nesespray faktisk. Har jo ikke vært helt frisk! Så tok jeg en buss inn til byen igjen, og møtte Endre i byen. Endre tok toget fra Bærum, og hit for å ha en slags date med meg! Vi er jo kjærester, vi er jo ikke bare på "flørtern og dater", så det ble en kjæreste date hvertfall! 

  Det er ikke så mange resturanter å velge mellom her i Fredrikstad for tiden, for noen er borte, og det kommer flere senere da. Men så det ble Pizzanini, har ikke vært der på evigheter. Vi spiste forrett, hovedrett og dessert, veldig kost!  Så mye pizza var det igjen da vi var blitt mette på mat!

  Elsker bare den kjekkasen der altså♥ 

  I går, lørdag altså, så så jeg og Endre på film. Vi så på Scream 4! Ikke skummel i det hele tatt, hvis det er meningen. Senere dro vi inn til byen, og kjørte Endre til toget. Vi kjøpte godteri og satt inne på togstasjonen og ventet på toget i minst en halvtime. Så dro Endre nok en gang fra meg.. Men så kjørte jeg og mamma til Torvbyen, der vi bare gikk innom Clas Olshon for å kjøpe noe, og så gikk vi til Verdensspeilet, en veldig fin cafe. Vi satte oss ned der, og jeg spiste en delikaaat kake, med noe sjokolademouse og bringebær greier i, og blåbær og sjokolade på toppen. Også drakk jeg kakao da, den var utrolig god! Og mamma drakk kaffe selvfølgelig. 

  Så dro vi hjem på kvelden. Det var bare meg og mamma hjemme, så vi lastet ned en film, nemlig Bad Teacher, skikkelig bra film! Og idag bare slapper jeg av. Tenkte å se på tv eller en film nå! Og kanskje lage litt mer kakao♥

  Har du vært på noen slags date i det siste? Med en gutt, en venninne eller kanskje en mor og datter date?..


 • Important business woman

  Hei hei ♥

  SORRY, for kjempe dårlig blogging de siste dagene, men siden jeg er en sånn en viktig business dame, så har jeg jo så mye å gjøre! Tuller bare. Men jeg har vært opptatt nok med skolen. Vi har nemlig vært på to turer på skolen de siste skoledagene i denne uka, også har Endre kommet hit og vært her, så jeg har ikke hatt tid til å blogge noe særlig!

  På torsdag var vi jo på Isegran, fordi vi skulle bruke hele den skoledagen på å spikke! Vi gikk dit, fant noen kvister og startet med å spikke, og så fortsatte vi når vi kom tilbake til skolen. Vi spikket strikkepinner og blyanter, belive it or not.

  Senere den dagen var jeg på danse trening, bare det at jeg ikke trente fordi jeg var for syk til det. Har blitt kraftig forkjøla, hvis man kan kalle det det? Men jeg filmet de andre når de danset zumba dansen, for jeg lovte danselærern min å ta med kamera, så da ble jeg også kameramann siden jeg var syk.. 
  Skulle egentlig legge ut et slags outfit den dagen, men det fikk jeg jo aldri tid til selvfølgelig! 


  Fra dansetreningen. 

  På fredag var hele linjen min, Design og Håndverk, på tur ut til Mærrapanna! Vi fisket med fiskestenger, men ingen av oss fikk visst fisk.. Ga ganske fort opp selv, siden jeg satt fast fiskestangen i sikkert minst 15 min.. Kjedelig på fiske!

  Etter fiskingen lagde vi mat. Jeg var på gruppe med Marie, Marthe, Line og Marcus! Vi lagde pannekaker med sjokoladesaus og taco. Ble veldig godt. Til slutt, da vi var ferdig med å spise, padlet vi kano, og jeg delte kano med Line og Marthe. Var veldig gøy, men ble ganske våt. Vi dro hjem klokka halv fire, med buss. 

  Fortsettelsen følger... Har du vært mye opptatt med skole eller fritid i det siste? Har du vært på klassetur enda?


 • Off to Isegran!

  Hei hei ♥

  Hvis dere tror jeg er på skolen nå, så tar dere feil! Skal ikke være på "skolen" før klokka 10.00 idag. Skal ta en buss som går om 10 minutter ca! Men vi skal ikke på skolen skolen, men vi skal til Isegran med skolen! Det ligger inne i Fredrikstad. Et sånt sted, stort område, masse gress og trær, gamle greier der som kanoner? Og et museum. Har vært der før! Så da skal jeg ta bussen med Marie og Marthe!  Men nå stikker jeg! Hva skal du gjøre idag?


 • Graut og bra vær frammover

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp spist middag, nemleg GRAUT! Eller som vi sier på bokmål, grøt!♥ Sykt godt på en slik kald og våt dag som denne! Men nå har været heldigvis blitt bedre enn slik det var istad og de siste dagene. For det har jo serriøst vært storm! Men i morgen folkens, DA ER DET MELDT SOL! OG PÅ FREDAG ER DET MELDT SOL! ♥ Jeg føler at jeg har vellet virkelig med meg! For i morgen og på fredag skal jeg nemlig på tur! Skal til Isegran i morgen og spikke.. Og på fredag skal vi på Mærrapanna, der vi skal lage vår egen mat, ro i kanoer, fiske og bare kose oss! Så det får forbli sol da ass!


  SOL SOL SOL! Og grrrraut da♥

  Skal du gjøre noe spesielt på skolen f. eks, de to neste dagene? Og hvordan er været meldt hos deg?


 • Dagens outfit - Move like jagger

  Hei hei ♥

  Er så sinnsykt forkjølet nå. Verker noe helt sykt i halsen akkurat nå, har sikkert spist 10 halspastiller på 2 timer allerede.. Men forkjøla eller ei, her kommer dagens outfit! Overskriften kommer av sangen jeg er dilla på nå, hehe!


  Ser helt HEMMA ut, Sofia som tok bilder nedenfor, hvis dere skjønner.. Outfit: Skjorte/Monki, Bukse/Cubus.

  Aner liksom ikke hvor øredobbene er fra da. Tror de er fra glitter eller H&M.

  Hva syns du om dagens outfit?


 • My masterpiece

  Hei hei ♥

  I går på skolen hadde vi en slik halv dag på frisør og halv dag på design og tekstil linja! På design og tekstil? linja skulle vi tegne klær, eller kostyme, eller hva som helst slags klesplagg. Først tegnet jeg en kjole, men så byttet jeg over til å tegne en danse drakt istedet! Jeg ble ikke helt ferdig på skolen, men jeg gjorde meg ferdig her hjemme, Resultat:


  Drakten på papirmodellen min til og med!

  Hva syns du om drakten jeg tegnet? - Det er en freestyle dansedrakt, btw!

 • Hade Pusur!

  Hei hei ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra skolen, for en time siden. Vi sluttet fem over to idag, heldigvis ikke en så lang dag! På onsdager har vi jo bare teori, så takk og lov for at det ikke er teori skole helt til fire da! Jeg har nettopp hjulpet til med å rydde litt unna greier, som gamle bøker som vi skal kaste og gi bort, og alle millionene bamsene vi hadde skal vekk!


  Snufs, hade Pusur! Har hatt denne SVÆRE bamsen i.. hvertfall 10 år nå! 

  Massevis av bamser pakket vekk i poser..

  Massevis av bøker. Har tenkt til å spørre barne og ungdomsskolen om de vil ha noen av bøkene, for mange av de er veldig nye, men jeg leser jo ikke akkurat barnebøker lengre.. 

  Men nå skal jeg gå og finne fram resten av mac laderen min! Den har gått i stykker, inni ledningen tror jeg, men jeg får en ny en i morgen, på garanti! 

  Har du mange gamle ting hjemme hos deg? Gamle leker, bøker, bamser, klær osv? Må si det er deilig å få det vekk!


 • VLOGG - Meg som kokk

  Hei hei 

  I går lagde jeg en videoblogg til dere, faktisk! Bare filmet helt random da jeg holdt på å lage pannekaker til meg selv til middag! Så nå kan du få se et innblikk med meg som kokk! Funker fett syns jeg, er veldig flink i pannekakelaging jeg! 

  Hva syns du om videoen?


 • Filmkos

  Hei hei ♥

  I går så hadde jeg og Sofia rene filmmaratonet! Vi så på tre filmer, skulle egentlig starte på den fjerde, men den så vi heller idag. Vi koste oss godt der vi lå, på de gode madrassene pakket inn i de varme, og deilige dynene! I tillegg hadde vi litt godteri til filmene. 

  Vi så på filmene Starstruck, en Disney film, syns den var veldig fin!, The sisterhood of the travelling pants, Nummer en av to filmer, har sett den før, og den er så fin og bra, også så vi på The Clique, jentefilm, bra, har sett den før! 

  Har du sett noen av de filmene som jeg så i går?


 • Jentedate - På "Få meg på, for faen"

  Hei hei ♥

  Jeg lovte dere jo egentlig å blogge om det jeg gjorde i helgen! Og selvfølgelig skal jeg holde det løftet. Har ikke hatt tid til å blogge om det før nå egentlig.. Men over til helgen! Gjorde ikke så mye på søndag, for da så jeg bare på film, hah!..

  På lørdag var planen at jeg og Amalie beste, skulle dra på kinodate 'skråstrek' venninnedate! Vi bestemte oss for å dra på kino og se på "Få meg på, for faen!". Så bestemte vi oss for å spørre Line også, og hun ble med. Vi tok bussen inn til byen ca. 16.15, og vi gikk da rundt og tittet på ting og slikt i byen før vi skulle gå bort til kinoen. Det eneste jeg kjøpte i byen var en g-streng.. Så stengte torvbyen, så vi gikk bort til kinoen. Der kjøpte vi billetter, og vi fikk hele 10 kr rabatt siden vi har student kort! WOAW, "stort". Så stakk vi til bunnpris og kjøpte "mat", og så til kinokiosken og kjøpte snacks. 


  I prøverommet, der jeg og Line gjemmer oss for Amalie, mehehehe! Line ville ikke være med på bildet da.. Men hvis du ser nøye etter til høyre, kan du se litt av det lilla håret til Line! Helt serriøst, det er knall lilla!  KJEMPEBRA KVALITET! Er så flaut å ta bilde av seg selv og slikt midt i kinoen, så trykka og ble ferdig med det, og derfor ble resultatet av bildet så dårlig... SVOOOSJ...

  Men ja, vi så på Få meg på, for faen. Syns den var bra jeg. Og veldig morsom! Mange sa at vi kom til å bli skikkelig kleine av å se filmen, men herregud, som om jeg blir klein av litt puppe og penis visning på storskjermen, hehe! 

  Etter kinoen, tok vi bussen hjem hver til oss. Men så kjørte Line til meg, og hun overnattet hos meg! Vi koste oss med film ut på natten, så på Surviving summer. 

  Har du kost deg i helgen? - Har du sett "Få meg på, for faen" ? 


 • Skoleblogging!

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg i en av de hundre gangene på skolen, og det er midttime! Det betyr at vi har en time pause nå, så tid for å spise! .. Etterpå, i neste time, skal jeg ha kjedelig matte, i hele to timer! Men jeg tror vi skal ha kartleggingsprøve, så timene går nok fort. Etter det igjen skal vi ha engelsk...


  //Weheartit♥

  Er du på skolen nå?

 • The Clique

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg på imacen til Didrik, diiiiigg med stooor skjerm!♥♥ Og nå skal jeg se på en film jeg har sett to? ganger før, The Clique! Vet ikke om noen andre filmer jeg kan se på for øyeblikket, så bare valgte den filmen jeg! Skal forresten blogge om gårsdagen senere idag! For jeg kan ikke akkurat si at jeg har gjort ingenting! For jeg koste meg skikkelig!..
  Kleine hemma Emma bilder.............

  Kan du anbefale meg en bra JENTEFILM? - takk♥


 • Dagens outfit - Rings on my fingers and glitter in my hair

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp fikset meg, klar til venninnedate! Og overskriften idag er inspirert av en av sangene jeg hører på 24/7, nemlig Run this town av Lucy Hale. Skikkelig fengende sang, og går ikke fort lei! Hehe, men her er outfitet;


  Outfit; Topp/H&M, Skjorte/Bik Bok, Tights-bukse/Cubus, Ringer/H&M. 


  Hehe, har på meg 10 ringer nå!

  Hva syns du om dagens outfit? Hva skal du gjøre idag?


 • VLOGG - Dagen idag og innkjøp!

  Hei hei ♥

  Takk for alle forslagene til videoblogg! Jeg valgte å lage en enkel og grei videoblogg idag, om dagen idag og om innkjøpene fra i går! Skal snart igjen lage flere videoblogger! Tenkte å lage en danse eller turne video, og en der
  jeg filmer litt random fra hverdagen min, og kanskje litt fra skolen, siden noen er nysjerrige på den nye skolen min!

   Føler meg så utrolig rar, og merkelig på videoen.. Og samme sang hele veien, hehee, liker den sangen! ENJOY! 

  Hva syns du om videoen? -Hvis du har flere forslag til videoblogg så bare kom med det!


 • Dagens outfit - Little beauty

  Hei hei ♥

  Heiheiheiheihei! Ja.. Samme "hei hei" hver eneste dag, hehheee. Rar jeg. Her kommer dagens outfit! Og little beauty? Bare random, eller kanskje fordi jeg er en? ♥ 


  Outfit; Jakke/Bik bok, Genser/ Bik bok, Bukse/Pieces, Ringer/Bik Bok - den store, og alle de små: H&M.

  NÅ SKAL JEG REDIGERE VIDEOBLOGG! GLED DEREE, not.. Hva syns du om dagens outfit? 


 • Eyes

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg nede på kontoret, med hodepine og bare slapper av da. Idag har jeg som vanlig vært på skolen, og vi hadde kvalitet og dokumentasjons fag i nesten hele dag, det var liksom hele dagen untatt siste time da vi hadde produksjon. Men det hadde ikke noe å si, for vi har bare holdt på med det samme i hele dag. Vi har laget gråtone skala, skrevet ned flere begreper, tegnet blindt tegning og bare tegnet forskjellige ting. Jeg har tegnet øyne! ♥


  Ble mest fornøyd med den øverste. Den nederste, tegnet jeg med en vanlig, dårlig blyant. Har iallefall forbedret meg!

  Hva syns du om tegningene?


 • Zumba trening

  Hei hei ♥

  Da sitter jeg fint greit på benken i kjøkkenet, og er helt utslitt etter dagen! Har hatt lang skoledag, etterfulgt av shopping, og trening i en og en halv time! Men vi hadde ikke så ille trening idag, siden vi hadde nemlig Zumba på treningen idag!
  Vi lærte en zumbaaaa dans, også skulle vi egentlig filme det, men de fikk ikke kameraet til å funke, så jeg skal ta med mitt neste gang istedet!


  Sofia flettet håret mitt til trening. Greit å ikke alltid ha samme frisyren, pleier å sette det opp i dott eller hestehale ellers!   Og nå har jeg da nettopp spist vaffler, har egentlig dots kjeks og melk i tillegg! Men er dødsmett.. Mehe, merkelig jeg!

  Har du prøvd Zumba før? - Ps: Takk for alle videoblogg ideene, skal prøve å gjøre en av tingene i morgen! Eller kanskje fler av de!  • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits