Super start på ferien

Heihei ♥

Jeg kom hjem for noen timer siden, og da jeg kom hjem så jeg på film med de andre, My dog Skip, og så spiste jeg middag. I hele dag har jeg vært på photoshoot der jeg sto modell! Det var veldig gøy, men også kaldt å stå ute å ta bilder, haha. Gleder meg skikkelig til å se bildene, men de får jeg nok ikke se før om lenge. Når bildene kommer ut så skal jeg dele dem på bloggen også. Jeg så noen av bildene på kameraet, og det så døds bra ut! Så dere burde glede dere til å se dem dere også! 

Bilder fra etter photoshooten. Krøllene mine har begynt å falle ut, og nå skal jeg endelig ta meg en dusj. Har sinnsykt masse hårspray i håret, kommer sikkert til å bruke opp en hel sjampo flaske til å få alt ut. 

Gleder du deg til å se bildene? Har du fått en bra start på ferien (om du har ferie enda) ? 

 • Photoshoot next

  Heihei ♥

  Nå er jeg helt klar for photoshoot. Jeg har pakket alle klærna, sminken og hårgreiene jeg trenger, håper jeg har husket alt. Jeg skal stå modell idag, for dere som ikke visste det. Jeg gleder meg og gruer meg litt på samme tid.   I farta bilder, så fikk ikke tid til å fokusere noe bra! Jeg drar om 15 min, så nå må jeg nesten gå og kle på meg(utetøy). Jeg blogger igjen når jeg kommer tilbake! 

  Har du stått modell før? 

 • 30 days challenge?

  Heihei ♥

  Nå har jeg sett ferdig filmen Beastly, den var litt rar laget og broren min klagde over det under hele filmen! Men den var fin forde da, haha. Om ikke så lenge skal jeg gå og legge meg, men før det må jeg finne de siste tingene til i morgen, for da skal jeg på photoshoot. Men folkens, jeg tittet innom bloggen til Kristin istad, og hun har en slik 40 days challenge, og det ser litt gøy ut å ha det, så da ble jeg litt inspirert! Men istedet for 40 days så tenkte jeg 30 days istedet, og starter på mandag som er den 1. oktober. Her er noen eksempler på det jeg kan ha på den 30 days challengen.

  ♥ Challenge day - 1. Dine 3 yndlings sanger nå
  ♥ Challenge day - 2. Et bilde av håndskriften din
  ♥ Challenge day - 3. Lommeboken din
  ♥ Challenge day - 4. Favoritt tv-serie(r)
  ♥ Challenge day - 5. Noe du gleder deg til
  ♥ Challenge day - 6. Bakgrunnen din på pcen
  ♥ Challenge day - 7. Et bilde av deg for 3 år siden
  ♥ Challenge day - 8. Hvordan ordner du håret ditt?
  ♥ Challenge day - 9. 10 ting du ønsker deg
  ♥ Challenge day - 10. Noe du gruer deg til
  ♥ Challenge day - 11. Det du kjøpte deg sist
  ♥ Challenge day - 12. Sminken du bruker
  ♥ Challenge day - 13. Det du alltid har med deg overalt
  ♥ Challenge day - 14. Din verste uvane
  ♥ Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på
  ♥ Challenge day - 16. Din favoritt blogg
  ♥ Challenge day - 17. 10 ting om deg selv
  ♥ Challenge day - 18. Smykkene dine
  ♥ Challenge day - 19. Drømmeferie
  ♥ Challenge day - 20. En artist du liker
  ♥ Challenge day - 21. 3 ting du vil gjøre før du dør
  ♥ Challenge day - 22. Alle premiene du har vunnet
  ♥ Challenge day - 23. En ting du aldri kommer til å gjøre
  ♥ Challenge day - 24. Noe du er redd for
  ♥ Challenge day - 25. 3 ting du hater
  ♥ Challenge day - 26. Yndlings spillet ditt
  ♥ Challenge day - 27. En ferie du vil på igjen
  ♥ Challenge day - 28. Et bilde av deg da du var liten
  ♥ Challenge day - 29. En sang du virkelig er lei
  ♥ Challenge day - 30. Mobilen din  Hvis dere har noen ideer eller har noe dere vil at jeg spesielt skal ha med i 30 days challengen så kan dere skrive det i kommentarfeltet! Hva syns du om 30 days challenge, skal jeg ha det? 

   

 • Bolledeig

  Heihei ♥

  Ble en veldig random overskrift, men vi baker nemlig boller nå! Nå gjenstår det bare hevingen og så kan vi sette bollene i ovnen. Så skal jeg og Sofia se på filmen Beastly, den ser utrolig fin ut, også er det Alex Pettyfer som spiller hovedrollen. Han er bare så kjekk da! Så denne kvelden blir bare en skikkelig chille-kveld, og i morgen skal jeg stå modell så det gleder jeg meg skikkelig til!   Hva skal du gjøre i høstferien, forresten? 

 • Sweet pink

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på film med Sofia, red riding hood. Idag skal vi bare slappe av, men også prøve å gjøre noe ut av dagen, f. eks bake eller noe lignende. I går kveld spiste jeg koslig middag med pappa, vi lagde raklett. Vi så også på tv og filmen Hangover 2. Det var bare oss to hjemme i går, siden alle de andre var ute og hadde masse planer for kvelden. Tidligere på dagen i går tok også Sofia noen bilder av meg, før hun skulle stikke avgårde med kameraet mitt til en venninne, så her er de. 

     Ikke glem å få med dere den nyeste TGIF episoden som ligger i innlegget under! Hvis dere er med i konkurransen også, så kan dere vinne linkinger på bloggen til jeg og Sofia.

  Hva syns du om bildene? 

 • T.G.I.F Show - Episode 4

  Heihei ♥

  Herregud så lang tid det tok å redigere videoen og så laste den opp på youtube. Skikkelig stress alt sammen, men her er den endelig, tgif episode 4! Så ENJOY!  

  Vinneren av forrige episodes "fullfør setningen" ble Trompetemma, besøk bloggen hennes HER.

  Nå har jeg skikkelig vondt i hodet, og kramper og jeg er helt utslitt, så nå skal jeg legge meg! Blir sykt deilig å få sove nå, lengter skikkelig etter senga mi ♥

  HVA SYNS DU OM VIDEOEN? FULLFØR SETNINGEN: Emma og Sofia er ... ? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå er det endelig høstferie!! Noe som jeg har gledet meg til lenge. Nå kan jeg sove lenge, og gjøre masse gøy. Skal blandt annet stå modell, skal til Oslo på jentetur og shopping i flere dager og på dansekonkurranse. Jeg skal også trene, og sikkert slappe av de dagene jeg ikke har så mye å gjøre. Men så er ikke høstferien så lang heller da. Idag på skolen har jeg vært med på elevråds møte i hele dag, siden jeg er elevrådsmannen fra klassen min. Det var faktisk litt gøy, og det var interessant å høre om det meste vi snakket om. Her er dagens outfit.  Dagens Outfit; Genser/Gina Tricot, Topp/Bik Bok, Bukse/H&M, Jakke/Zara, Converse/Din Sko, Veske/Gina Tricot, Skjerf/Smögen.

  Hva syns du om dagens outfit? ♥

 • Jeg elsker høsten

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme fra dansetrening, og nå er jeg skikkelig stiv i hele kroppen. Tidligere idag var jeg på en tur med Spot i skogen, og jeg tok masse bilder. Jeg filmet også noe, så det kan hende at jeg legger ut en mini videoblogg litt senere. Jeg har virkelig begynt å like høsten skikkelig, for da er det jo så fint ute og det er skikkelig deilig å gå tur eller jogge ute på høsten. Her er noen av bildene jeg tok idag.   Sexy poteter

  Ja, Spot ble "litt" skitten..

  Nå skal jeg hoppe i dusjen, og så må jeg tegne ferdig noe til skolen i morgen. I morgen er det siste skoledag før en velfortjent høstferie, og i morgen skal jeg faktisk bare være på elevråd hele dagen. 

  Hva syns du om bildene? 

 • Come on girl

  Heihei ♥

  Idag kom jeg tidlig hjem fra skolen, for idag har vi bare hatt prøver hele dagen, så når jeg var ferdig med min andre prøve så kunne jeg gå. Jeg var ferdig kl. 13.00 ca. Nå skal jeg gå en tur med Spot, og jeg tar med meg kameraet mitt ut i skogen, så jeg får tatt litt bilder! Senere idag skal jeg på dansetrening. 

  Søteste Spot ♥

  Hva skal du gjøre idag? 

 • Bilder fra dagen

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg non stop og leser til prøvene som jeg skal ha i morgen. Det er egentlig ikke så mye å øve på, men jeg skriver notater så det tar litt tid å skrive de ned på macen. Her får dere litt bilder fra dagen, har ikke gjort noe særlig spesielt idag, for det meste bare slappe av og lese. 


  Haha, så på Vampire sucks istad, den filmen suger skikkelig  Nå må jeg pugge videre til prøvene! Ønsk meg lykke til i morgen! - HVA SYNS DU OM BILDENE? 

 • New In

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme, og jeg har krøpet inn i digge chilleklær. Holder på å fryse ihjel, det er så kaldt! Idag hadde vi lang skoledag, men vi tegnet bare til en konkurranse hele dagen. Etter skolen gikk jeg i byen, og da kjøpte jeg også noen ting. Her er innkjøpene.  Genser - Gina Tricot, 249 kr, Joggebukse - Bik Bok, 125 kr på salg.

  I resten av idag skal jeg bare øve på to prøver jeg har i morgen.. Må nok sitte og lese hele kvelden, noe som virkelig suger, haha. 

  Hva syns du om innkjøpene? 

 • Black & White "2

  Heihei ♥

  Som jeg skrev tidligere, så hadde jeg en minishoot med Enya og Sofia istad. Men ikke over halvparten av bildene ble brukbare for bloggen engang, også ble det heller ikke så bra lys på bildene.. Så her kommer bare noen få av bildene i svart hvitt! Syns alltid at bildene blir så kule i svart hvitt, også er det mye morsommere å redigere dem og, for da er det enklere når man jobber med for eksempel kurver. 

  Skal prøve å få til en bedre photoshoot nå snart som jeg heller har ute. Men så har jeg jo også photoshooten til helgen med proffe fotografer da, og det gleder jeg meg masse til! 

  Hva syns du om bildene?♥

 • Koslig kveld

  Heihei ♥

  I kveld har jeg spist pizza med de andre, slappet av, hatt en mini photoshoot med Enya og Sofia var stylisten, eller hun tørket håret mitt da, haha. Vet ikke om jeg legger ut noen av bildene, jeg kan bare si kanskje! 
  2 av de normale bildene, hvis jeg legger ut photoshoot bilder så redigerer jeg de nok en del mer enn dette, for lyset ble så dårlig siden vi var inne.

  Hva har du gjort i kveld? 

 • Skogstur

   Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp sett på litt film med Enya og Sofia, orket ikke å se ferdig filmen siden jeg har sett den hundre ganger. Tidligere idag var jeg på skikkelig skogstur med hunden min! Slapp han løs i skogen, og han føyk rundt som en rakett. Noen ganger måtte jeg stoppe opp og vente og rope i 10 minutter før han dukket opp igjen, skikkelig irriterende, haha. Nå skal jeg hoppe i dusjen, og så tror jeg de andre ville ha en liten photoshoot etterpå, jeg får se an om det skjer. 

  Søte Spottefjott etter at jeg hadde badet han, haha han blir så nydelig når jeg har vasket han! 

  Hva syns du om bildene? 

 • Home sweet home

  Heihei ♥

  Idag kom jeg meg ekstra tidlig hjem fra skolen, vi fikk gå tidligere idag så da rakk jeg i tillegg en tidligere buss! Er så digg å endelig ha kommet hjem nå. Vi hadde gym i de første timene idag, og da jogget vi og hadde intervall trening, så nå har jeg så vondt i beina at det gjør vondt å gå. Men jeg skal allikavel ut i pøsregnet nå på tur med hunden min. Resten av dagen skal jeg bare bruke til å slappe av og gjøre noe "skole" arbeid. 

  Hvordan er været hos deg idag? Og hva skal du gjøre resten av dagen? 

 • Nattis

  Heihei ♥

  Oi for en interessant dag jeg har hatt idag! 8 timer skole, hjem og kjede meg.. Sinnsykt spennende hverdag. Er så utrolig sliten, så nå skal jeg faktisk legge meg. Har for øyeblikket bare lyst til å spole fram til høstferien som starter allerede til helgen! ♥  Så da sier jeg bare god natt! Skal prøve å få til en litt mer spennende blogging i morgen.

  Hva har du gjort idag? Natta! 

 • Pakke i posten

  Heihei ♥

  Idag fikk jeg pakke i posten, og den inneholdt smykker fra Oliver.n! Smykkene er utrolig fine, og jeg kommer nok til å bruke de masse framover. De har et stort utvalg av kjempe fine smykker på siden dems, som dere kan besøke her: olivern.no  I tillegg til hvor fine de er, så er de også ganske billige, så jeg anbefaler dere alle til å ta en titt innom nettbutikken dems.   Smykkene som jeg har kan dere få kjøpt her: Armebånd HER (199,-), Rose øredobber HER (69,-), Swarovski øredobber HER (119,-).

  Så du noe du likte på nettubutikken deres? Hva syns du om smykkene? 

 • Rolig helg

  Heihei ♥

  Unnskyld for at jeg har blogget så dårlig idag, men jeg har virkelig ikke gjort noe interessant idag. Jeg har kun vært på en tur med Spot og spilt masse Sims 3. Nå skal jeg legge meg ekstra tidlig, for jeg føler meg ikke helt bra, og jeg er virkelig helt utslitt selvom jeg ikke har gjort så mye denne helgen.  Har heller ikke så mange bilder fra helgen, har jo for det meste gått rundt i pysjen og uten sminke! Men nå legger jeg meg, så god natt alle sammen, håper alle har hatt en mer spennende helg enn meg ♥

  Hva har du gjort i helgen?

 • Nelly dresses

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, og idag har jeg null planer for dagen. Tenkte å bare gå en tur, laste ned noen filmer og lage meg noe godt idag. Blir vel en rolig søndag som vanlig. Nå har jeg også nettopp sittet en stund og sett på kjoler fra Nelly. De er så utrolig fine, og jeg har lyst på alle sammen! 


  1 - 2 - 3


  4 - 5 - 6

  7 - 8 - 9 

  10 - 11 - 12

  Mine favoritter er 2, 3, 5, 9 og 11 ♥ Hvilken kjole likte du best? 

 • Morning routine

  Heihei ♥

  På mandag? så filmet jeg inn morning routine til dere, etter forespørsel om det! Og pga. at jeg måtte filme det inn, så fikk jeg så dårlig tid at jeg ikke fikk spist frokost.. Men nå har jeg da fått redigert sammen den dumme videoen, og her er den, så ENJOY! 


  Ta på full hd for bedre kvalitet

  Hva syns du om videoen? 

 • Lørdags latskap

  Heihei ♥

  Idag har jeg faktisk vært på en joggetur med hunden min, og jeg slapp han løs i skogen. Da vi kom hjem var den hvite pelsen hans helt brun, og jeg måtte bade han. Også har jeg fått tatt en varm dusj selv. Nå har jeg laget meg en liten fruktsalat, og skal sette meg ned og lese litt i 'Søsken kjærlighet'. I resten av idag skal jeg bare slappe av, også skal jeg pynte mamma til når hun skal i selskap, det blir gøy! 

  Skal du, eller har du gjort noe ut av lørdagen din? 

 • Ukens Spørsmål #4

  Heihei ♥

  Har fått en del spørsmål på bloggen for tiden, så her er da ukens spørsmål! Om det er noe mer dere lurer på, så er det bare å spørre i kommentarfeltet, jeg svarer på alt. 

  Hvor ser du seriene?:) Du kan laste ned tv-serier på thepiratebay.se

  Hvordan får du det til åå stå HEr også kommer du rett inn på bloggen? Dra over teksten som skal være linket, og så trykk på en sånn lenke knapp vedsiden av der du laster opp bilder i innlegg. Også fyller du inn nettadressen der, og voila

  hvilket redigeringsprogram bruker du? Jeg bruker imovie og final cut pro til å redigere videoene mine. Kommer an på om jeg bruker macen eller imacen.

  Hvor redigerte du/ fikset på headeren ? Jeg bruker photoshop cs5  Synes du selv at du har lys stemme? Nei, jeg syns jeg har mørk stemme.. Derfor så snakker jeg ofte litt for lyst noen ganger på video, for jeg prøver å ikke høres helt trøtt ut, men så blir stemmen min helt fucka. 

  Hvor mange lesere pleier du å ha om dagen? Mellom 200-400 lesere. Det meste jeg hadde for noen dager siden, var 415, nå for dagen har jeg rundt 220-250.

  Har du noen gang snusa eller røyka? Ja og nei

  På en skala fra 1 til 10, hvor pen synes du selv at du er? Æsj, det kommer an på i hvilken situasjon jeg er i. F. eks så føler jeg meg mye penere når jeg har fått god tid på å fikse eller pynte meg, enn når jeg står opp om morgenen og bruker bare 30 min på alt, da går skalaen som regel litt lavere. 
  Kan du legge ut en video der du danser? Kanskje sammen med Sofia? :) Kanskje det. 

  Kan du, Sofia og Didrik ha en videoblogg engang? Så vi får høre stemmen til Didrik? Hahaha, hva skjer med Didrik-stalkere? Tror ikke han gidder det, men han kan sikkert være med i noen sekunder en gang så dere kan høre den sexy stemmen hans, haha. 

  Røyker du...?, Er det ekte røyke røyk eller er det bare kulde?? :), Røyker du??, RØYKER DU????????????, Røyker du?, Røyker du!?!?, Woow, du røyker?, Røyker du?, Jeg vet at det er veldig mange som har allerede komentert dette, men røyker du ? vær så snill og svar :) Haha, nei jeg røyker ikke. Det var ikke røyk fra en sigarett eller kulde, det var bare røyk som jeg pustet inn i lungene, kan sikkert vise dere hvordan jeg gjør det en gang.   Ny header for hver måned? ;) Seff! 

  Har du lest dagboka til Regine Stokke? Nei, det har jeg ikke. Jeg leser helst fantasy eller kjærlighet ♥ ♥

  jeg husker ikke helt hvordan kamera du har? Canon eos 600d  går det bra med deg nå en da i dag? Takk som spør, har det supert for tiden. Untatt når det kommer til trening nå da, føler meg så sykt lat. Ellers så har jeg det bra, med mange flotte mennesker og venner rundt meg. Mye som skjer i hverdagen min som også aldri kommer ut på bloggen min, dette er jo ikke en dagbok. 

  Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? Eller lage skjortevideo? Kan vel ta noen bilder en gang da, men nå er jeg for trøtt. 

   

  Noe mer dere lurer på til neste gang? 


 • Cocoa

  Heihei ♥

  Jeg må bare først og fremst si at det ikke blir noen tgif episode idag, desverre. Vi skulle filme inn i går og idag, men i går var jeg dårlig og idag er Sofia dårlig, så derfor må dere desverre vente en uke til på neste episode. Sofia har feber, og ligger for øyeblikket kun i sengen og fryser ihjel og er samtidig varm stakkars. Tidligere idag så jeg, Sofia og Tina på tv-serier og drakk kakao. Nå er det jo helg nok en gang, og da skal jeg nok for det meste bare slappe av. Skal også ta en joggetur med hunden min så fort jeg står opp i morgen, håper bare ikke at det blir helt elendig vær.   Nå lukter det pizzanam på hele kjøkkenet, blir godt å få spise middag nå, er skrubbsulten! Etter det vurderer jeg faktisk å ta et avslappende bad i badekaret, haha, vi får se. 

  Hvordan har din dag vært? Hva er planene dine for helgen? 

 • Dagens Outfit - Fall

  Heihei ♥

  Nå er jeg hjemme med Sofia og Tina, og vi har nettopp laget kakao og skal nå se på en ny episode av Awkward. Høstfargene begynner å komme fram i naturen nå, og da er det så fint å ta bilder ute! Så her er dagens outfit.   Dagens Outfit; Bluse/ H&M, Genser/ mamma sin, Strikkejakke/ H&M, Militærjakke/ Zara, Bukse/ H&M, Sko/ Økonomi sko.

  Hva syns du om outfitet? 

 • Live while we're young

  Heihei ♥

  Idag kom en ny musikk video til One Direction ut, til sangen live while we're young. Jeg elsker de gutta, og alle sangene de lager er så bra. Blir også så glad av å se på musikkvideoene dems.   Hva syns du om sangen, og musikkvideoen? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp vært ute en tur med Spot, for nå er pappa og hunden min endelig hjemme igjen fra en uke på jakt! Det er skikkelig godt å ha Spot hjemme igjen. Nå skal vi spise middag og bare kose oss resten av kvelden. Må også gjøre ferdig en skoleoppgave, er snart ferdig. Her er dagens outfit.

  Dagens Outfit: Genser/ mamma sin, Bluse/ bik Bok, Tights/ Bik Bok, Jakke/ Zara, Smykke/ Bik bok.

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Aiai caramba

  Heihei ♥

  Idag sluttet jeg takk og lov tidlig på skolen! Er utrolig sliten nå, og har vondt i magen og hodet, så jeg skal bare slappe av idag, 0 trening. Jeg må også gjøre en skoleoppgave til i morgen kveld. I går tok jeg som sagt noen bilder bare for å teste ut til litt photoshop redigering. Her er resultatet.

  Det er ganske gult lys der fra før av, siden jeg tok bilder når det var mørkt ute, også bruker jeg en ren brun vegg. Når det gjelder redigeringen så har jeg testet ut litt kontraster, mer skarphet, kurver osv. Redigerer bildene mine i photoshop cs5 ♥

  Hva syns du om bildene? 

 • Sneak peak in black & white

  Heihei ♥

  Nå har jeg fått gjort unna litt skolearbeid, og nå skal jeg snart hoppe i dusjen. Skal heller ikke legge meg så altfor sent idag, for jeg holdt på å sovne flere ganger på skolen idag. Tok noen bilder istad, for å teste ut litt redigering på photoshop. Her er en liten sneak peak i svart hvitt, resten av bildene får dere i morgen i farger.

  Hva syns du om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Idag hadde vi lang skoledag, det er det hver mandag og onsdag, så jeg får aldri blogget før på kvelden når jeg har kommet hjem. Vi har sydd prøvelapper og konstruert skjørt i hele dag, så nå er det skikkelig deilig å være hjemme igjen. Lengter alltid hjem når jeg har lange skoledager. Jeg har også noe skolearbeid å gjøre hjemme da, men det er bedre enn å være på skolen hvertfall. Jeg har nettopp spist middag, også har jeg lest litt i kjærlighetsbøkene jeg har lånt, elsk ♥ Her er dagens outfit.   Dagens Outfit; Genser/ Gina Tricot, Bluse/ Cubus, nagler fra panduro, Bukse/ H&M, Converse/ Din sko. 

  Hva syns du om outfitet? 

 • Brownies

  Heihei ♥

  Nå er jeg endelig ferdig med å rydde hele kjøkkenet, dekke på bordet og lage brownies! Må jo være ekstra snill når mamma har bursdag ♥ Tok noen bilder tidligere idag med Sofia, ute når det var fint vær. Været har vært skikkelig merkelig idag, først så lynte og tordnet det, så regnet det, haglet det, regnet igjen, ble sol, regn igjen og slik har det vært i hele dag!

  Ser det ikke godt ut? Men nå må jeg nok hjelpe Sofia med matlagingen, hun raringen der syns det er sykt ekkelt å skjære en kylling... Haha!

  Hvordan har din dag vært? 

 • Relaxe and take a chillpill

  Heihei ♥

  Det er alltid så utrolig deilig å kun slappe av etter skolen. Hittil idag har jeg bare lest litt i en av de nye bøkene vi har lånt, også har jeg skrevet videre på en av bøkene som er skrevet av meg! Haha, skal bli forfatter jeg, nooot. Jeg elsker i det minste å lese da, det er så avslappende og koselig.  Siden jeg stod opp så tidlig idag (05.45) for å vekke mamma, så hadde jeg da 3 timer på å fikse meg til skolen, siden vi startet ikke før 10! Så da fikk jeg dusjet, sminket og fikset håret langsomt og ordentlig, også til og med fikk jeg tatt bilder på morgenen. Var skikkelig deilig å ha god tid! Har ellers skikkelig dårlig tid, for jeg orker ikke å stå opp så altfor tidlig hver dag. 

  Hva har du gjort idag? Hva syns du om bildene? 

 • Gratulerer til verdens beste mamma

  Heihei ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og idag hadde vi superkort dag, vi hadde bare noen timer engelsk og norsk. Etter skolen gikk jeg og Sofia på biblioteket og lånte masse kjærlighetsbøker, haha går skikkelig inn for lesing av romantiske kliss klass nå. Mamma har også bursdag idag, så vi vekket henne med masse gaver, muffins og kaffe på sengen i dag tidlig. Hun ble som vanlig veldig glad, verdens beste mamma! Er så utrolig glad i henne ♥♥  I kveld skal vi også ha koslig middag, også skal vi lage kake! Men fram til det så skal jeg bare slappe av og lese litt bøker og blogger. 

  Si gratulerer med dagen? :D Hva syns du om bildene? 

 • Fan Video

  Heihei ♥

  Akkurat nå sitter jeg kun og snakker med venner på chat, og jeg redigerer også morning routinen, men jeg driver og konverterer alle klippene, og det tar jo hundre år. Det sier dere kanskje ikke så mye, men det tar hvertfall laang tid. Fikk også en fan video til meg og Sofia idag fra en søt bloggleser, en som også heter Emma! Bloggen hennes kan dere se HER.  Er alltid utrolig koslig å få meldinger og kommentarer fra dere lesere, men var jo ekstra koslig at noen lager en video kun for deg! (Og søstra mi da, hehe). 

  Hva syns du om videoen? Har du fått noe lignende selv noen gang? 

 • Your heart is a muscle

  Heihei ♥

  Idag kom jeg hjem sent, siden jeg sluttet kl. 16 på skolen, også ble jeg og Sofia igjen i byen for å kjøpe ferdig bursdagsgaver til mamma, som har bursdag i morgen! Nå skal jeg spise middag, og resten av kvelden skal jeg kun slappe av. Jeg og Sofia tenkte å ta en joggetur, men det blir nok forsent nå, sola går jo så altfor fort ned. Er forresten super dilla på alle de nye sangene til Carly Rae Jepsen nå, fra albumet Kiss! Elsker sangene, og overskriften er selvfølgelig en av sang titlene.

  Jeg skal også redigere sammen morning routine, eller hva enn man kaller det, -videoen etterpå. 

  Hva syns du om bildene? 

 • Sminkevideo - Høstlook

  Heihei ♥

  Rett før helgen så filmet jeg inn en sminkevideo til bloggen, og nå har jeg endelig fått redigert den. Sminkevideo var en av de tingene som dere ville ha mer av på bloggen, og jeg syns jeg har "oppfylt" de fleste ønskene deres nå. Hvis det er noe mer spesielt dere vil ha på bloggen, så bare si ifra, bare ikke sang video! ENJOY!


  Ta på 720px, HD, for mye bedre versjon! 
   

  Hva syns du om videoen, og høstlooken? 

 • Tid for skolearbeid

  Heihei ♥

  Idag har jeg lest ferdig en bok, spist masse godteri (jeg som skulle være sunn), redigert ferdig sminkevideoen til bloggen og nå har jeg nettopp dusjet. Resten av kvelden skal jeg bruke på å gjøre ferdig noe skolearbeid, også skal jeg nok snart spise middag. Lukter mat i hele kjøkkenet, her jeg sitter. Sminkevideoen legger jeg ut så fort den er ferdig på youtube. 


  Hvordan jeg ser ut når jeg står opp. Herregud, har ikke giddet å kle på meg engang idag, søndag er jo den offisielle daffe dagen. 

  Hva har du brukt søndagen din på? 

 • Tips til de kaldere dagene

  Heihei ♥

  Nå er det høst, og det begynner å gå mot de kaldere dagene. Og før vi vet det, så er vinteren her. Jeg hater de kalde dagene i Norge, når det er vinter og sinnsykt kaldt ute. Jeg hater at det er kaldt, da går jeg rundt og fryser hele tiden. Så nå har jeg kommet fram med noen tips som dere kan bruke når det blir kaldere ute.

  ♥ Når du kommer hjem fra skolen, og er kald, ta på deg tøfler og noen digge klær. Hvis du føler deg helt frossen, så kan du faktisk også føne håret ditt selvom det er tørt, for det er så varmt og godt, haha.

  ♥ Sett deg ned i soffaen med dyne over deg, og sett på en bra film. Nå som det går mot slutten av året, så har de fleste filmene som kom ut på kino tidligere i år, kommet ut på nettet som piratebay nå. Noen filmer som allerede har kommet ut, som jeg anbefaler er The Hunger Games, The Lucky One, Snow white and the huntsman og LOL.

  ♥ Kok opp varm melk, og lag kakao. Jeg elsker selv kakao med kanel og sukker, eller krem og marshmellows. Det er alltid godt med en kopp kakao når man nettopp har kommet hjem fra skolen.  ♥ Hvis du er glad i å lese, så lån masse bøker på biblioteket! Jeg elsker selv å lese, og denne helgen har jeg blitt ferdig med to kjærlighetsbøker av Katarina von Bredow. Bøkene heter Ekspert på å rødme og Sinnsykt forelsket. Den siste syns jeg var best, og jeg anbefaler dere til å lese dem om dere er glad i å lese kjærlighets bøker. Jeg syns det er skikkelig digg å sitte inne når det er kaldt, og lese bøker. Også får man i tillegg litt pause fra data og tv. Når det går mot vinter, så blir det ofte til at du har dager du sitter inne og bare kjeder deg, og da kan du jo like så godt lese en god bok, det er jo koslig. 

  ♥ Ikke slutt å trene bare fordi det blir kaldere. Jeg har før vært sånn "Nei, jeg orker ikke å jogge ute siden det er så sinnsykt kaldt". Men jeg skal bli flinkere på det, det er jo bare å kle på seg litt mer, bare ikke for mye så du koker over som en vulkan. Det som er deilig med å jogge når det er kaldere ute, er når du kommer inn igjen og kan ta en lang og varm dusj. 

   

  Hva syns du om tipsene? 

 • Svarene på spørsmålsrunden #3

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og leser i Sinnsykt forelsket, og snart skal jeg gå opp for å spise dessert. Først tenkte jeg å legge ut den siste delen med svarene på spørsmålsrunden! Hvis jeg finner ut at det er noen fler spørsmål nå, så bare svarer jeg på de i ukens spørsmål.  

  Hva syns du om videoen og svarene? 

 • Sister night

  Heihei ♥

  Nå har vi nettopp spist god middag som tante stod bak, og for øyeblikket sitter bare jeg og Sofia og chiller nede på kontoret. Vi skal nok spise dessert senere, men det orker jeg hvertfall ikke nå. Er skikkelig søster kveld, hvis jeg kan kalle det, siden det er mamma og tante, og jeg og Sofia. Veldig hyggelig det da.   Og til dere som lurer på om jeg røyker, haha nei det gjør jeg ikke, det var bare kødd. Jeg brukte ikke en sigarett til å få til den røyken ut av munnen. 

  Har du en søster? Skikkelig random

 • Smoking hot

  Heihei ♥

  Nå lager tante mat, og jeg og Sofia har dekket på. Vi venter bare på at mamma skal komme tilbake nå, for hun har kjørt Didrik avgårde. Så kan vi spise når hun er her. Jeg og Sofia kjedet oss litt, så vi tok litt bilder. Testet ut litt røyk bilder inne, og det ble litt kult med svart hvitt! Sofia røyker jo ikke, så da ble det til at jeg var "modellen".   Elsker å ta svart hvitt bilder, de mørke kontrastene blir så kule, skal prøve å få med Sofia på en svart hvitt shoot senere. 

  Hva syns du om bildene? 

 • Lørdaaag

  Heihei ♥

  Sola skinner ute, men det blåser også en del. Tanten min er på besøk her idag, så dette kommer nok til å bli en koselig lørdag. Vi skal snart i butikken, og jeg har lyst til å kjøpe masse bær så jeg kan lage smoothie og spise masse sunt idag. Jeg skal prøve å starte med å være sunn igjen, jeg begynner faktisk å bli litt lei av godteri og slikt nå.   Skal også prøve å få lagt ut svarene på spørsmålsrunden del 3 eller sminkevideoen senere idag. Håper alle får en strålende lørdag, kos dere masse idag! ♥

  Hva skal du gjøre idag? 

 • T.G.I.F Show - Episode 3

  Heihei ♥ 

  Det tok jo hundre år å laste opp den videoen på youtube, så videoen kom nå 40 minutter etter fredagen, ikke så ille da. Brukte også flere timer på å redigere videoen, og sminkevideoen har jeg ikke engang fått startet på, skal prøve å starte i morgen, også må jeg legge ut del 3 av spørsmålsrunden i tillegg. Men her er tgif show med Sofia, episode 3. ENJOY! 

  Vinneren med den beste setningen for "jeg er redd for...", som vi snakket om i forrige episode, kårer vi heller neste episode, siden vi glemte det helt når vi spilte inn denne. 

  Hva syns du om videoen? 
  Ukens spørsmål: HVA SYNS DU OM DIP DYE, HOT OR NOT?  

 • Sinnsykt forelsket

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og redigerer tgif episode 3, som skal komme ut etterpå. Sminkevideoen jeg har laget får bare vente, for tgif episoden må jo komme ut idag. Untatt å bruke masse tid på filming idag, så har jeg fått slappet av en del og lest Sinnsykt forelsket. Jeg ble ferdig tidligere idag med boken Ekspert på å rødme, og det er da samme forfatter bak begge disse bøkene, nemlig Katarina von Bredow. Hun skriver utrolig bra, og det er kjærlighetsbøker, noe jeg elsker! 

  Men nå må jeg bli ferdig med videoen! Har en del igjen å redigere, håper virkelig jeg blir ferdig tidlig nok.

  Har du lest noen av de bøkene, eller har du andre bok tips til meg? 

 • Friday love

  Heihei ♥

  Nå har jeg både spilt inn en sminkevideo til bloggen, startet på en ny bok og nå skal jeg rydde hele macen min og redigere videoen. Det er alltid så deilig å ha helg, og når man ikke har så mange planer kan man bruke god tid på å gjøre ting du ellers aldri får gjort, som å rydde vekk dritt på macen, rydde rommet, kaste unna gammel sminke. Skal prøve å gjort litt av alt det i helgen.   Det er så deilig å ha fjernkontroll til kameraet nå! Mye enklere å ta bilder, og er ikke lengre like avhengig av Sofia til å ta bilder for meg. Etterpå må jeg også få Sofia i gang med å lage tgif episoden for idag, vi er så utrolig late for tiden, men den skal komme i kveld, som alltid!

  Hva skal du bruke fredagen din på? Hva syns du om bildene? 

 • New In

  Heihei ♥

  Vil først si takk til alle de fine og støttende kommentarene fra utro-innlegget, betyr mye at dere bryr dere, og flere jeg kjenner har idag sagt til meg at de syns det var veldig voksent gjort, og bra skrevet. Så takk for det! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og bussen var skikkelig sen og ikke minst stappet idag. Akkurat nå verker det i hodet og magen, så jeg skal slappe av for det meste idag. Hadde egentlig planer for idag, men så ble han jeg skulle være med syk, så da får jeg slappet av også hjemme idag. Her er innkjøpene fra i går!

  Hårspray fra H&M 49,- / Leppestift, 2 farger Max Factor fra Cubus 129,-

  Fjernkontroll til kameraet mitt, fra Japan Photo 449,- Jeg kjøpte dette siden den har sånn signal greie man setter på kameraet, så da kan man ta bilde veldig langt fra, for om man bare har en sånn liten kontroll, så er det vanskelig med signal, og må sikte riktig når man skal ta bilde, så anbefaler dette selvom det er mye dyrere enn de andre små.   Cardigan fra H&M, 249,- 

  Dobbeldrakt til dansinga, her får dere bare se litt detaljer fra den, vi kjøpte dem av noen andre på dansinga. Dere får se hele drakta når vi skal konkurrere igjen! 

  Hva syns du om innkjøpene? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp tatt en lang, varm dusj, for jeg har nemlig vært på dansetrening. Før treningen så var jeg og Sofia også litt i byen og shoppet litt. Kjøpte blandt annet fjernkontroll til kameraet, så nå blir det så mye enklere å ta bilder! Kjøpte også noe mer, også kjøpte jeg og Sofia dobbeldrakter av noen andre på dansinga idag i tillegg. Skal vise alt innkjøpet i morgen. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit: Genser/ Fra Smögen, men er merket Vero Moda, Topp/ Bik Bok, Vest/ Carlings, Bukse/ H&M, Armebånd/ Syden og laget selv, Converse/ Dinsko. 

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Svarene på Spørsmålsrunden #2

  Heihei ♥

  Nå skal jeg til byen om 15 minutter, og så er det dansetrening litt før 19! Her har dere svarene på spørsmålsrunden, del 2. Jeg har filmet to forskjellige ganger, så det er derfor jeg har på meg forskjellige antrekk, haha. ENJOY! 

  Hva syns du om videoen og svarene? 

 • Linkerunde

  Heihei ♥

  Jeg lagde et linkerunde innlegg for 2 dager siden, og nå skal jeg da linke til 3 av de bloggene som meldte seg på! Jeg valgte bare 3 blogger som hadde et bra svar til hva jeg kunne blogge mer om, så nå har jeg hvertfall mye mer blogg inspirasjon, og har tenkt til å lage en del videoblogger framover. Her er de heldige som blir linket denne uken.

  Ragnae, sjekk ut bloggen HER

  S0e, sjekk ut bloggen HER

  Nedad, sjekk ut bloggen HER

  Hadde ikke så mange bilder å velge mellom, men de får duge! Ta en titt på bloggene dems, de har fin blogg alle tre. Nå skal jeg ta meg litt smoothie og lese litt videre i boken jeg leser. Senere skal jeg til byen og på dansetrening. 

  Hva syns du om bloggene dems, har du vært innom noen av de før? 

 • Dagens Outfit - Scull

  Heihei ♥

  Idag har jeg sydd ferdig pysjbuksen min på skolen, lest masse i en ny bok jeg har startet å lese, som heter Ekspert på å rødme, og tatt meg god tid til å redigere ferdig del 2 og 3 av svarene på spørsmålsrunden. Del 2 laster jeg opp på youtube i kveld, og jeg skal legge ut videoen så fort som mulig! Resten av kvelden skal jeg bare bruke til å steke pizza, og sitte og kose meg med boken, haha skikkelig lesehest.

  Dagens Outfit: Genser/ Bik Bok, Bukse/ H&M, Converse/ Dinsko, Skjerf/ Pieces, Ring/ Glitter, Armebånd/ Laget selv, og fra Glemmen. 

  Hva syns du om dagens outfit? ♥

 • Han var Utro

  Sannheten må jo komme en gang. Jeg har drøyet det lenge nok nå, men av spesielle grunner. Sannheten er at han var utro, og jeg ble helt knust på grunn av det. (Skrevet for 3 uker siden)

  Jeg og Endre møtte hverandre for første gang i sommerferien 2010, i Kreta. Fedrene våre kjente hverandre fra før av, og vi ble da kjent der, og etter den turen så møtte vi hverandre, fant på ting, og så utviklet det seg til forelskelse, kjærlighet, tillit, fine opplevelser og et langt forhold. Selvfølgelig skal man ikke ta det så hardt innpå seg når man bare er ungdom, det er ikke mange som beholder den samme kjæresten fra man er ungdom til man blir gammel og grå. Men det var en ting vi lovte hverandre når vi var sammen, og det var at vi ville ikke være et av de typiske kjæreste parene som kranglet, slo opp og aldri snakket etter forholdet. Men så ble det ikke som vi trodde da alt bare skjedde så fort for meg.

  Jeg drøyet med å fortelle dette ut på bloggen en stund, fordi jeg rett og slett ikke ville henge han ut på noen som helst måte, også var jeg ganske sårbar i begynnelsen, så jeg orket ikke å snakke om det. De jeg har fortalt det til for lenge siden, er de jeg kjenner, som spurte meg, og etterhvert så var det ikke så ille å fortelle om det. Man får jo skikkelig kjærlighetssorg i begynnelsen, men det ble helt klart bedre etterhvert.

  Jeg husker nøyaktig den scenen der han forteller det til meg. Før han fortalte meg det, så skjønte jeg på han at det var noe galt. Han hadde et slikt tomt blikk i seg, og jeg fikk skikkelig vondt i magen av det. Da han sa det var det som om alt bare raste inn på meg, jeg ble bare helt taus og sjokket. Jeg sa ingenting, jeg ble kun forvirret. Det endte opp med at jeg faktisk ga han en klem, selvom jeg inni meg ville bitch slappe han 100 ganger, jeg sa at jeg måtte tenke på alt og at jeg ville at vi skulle forbli venner. Så plantet jeg et fort kyss på leppene hans, og jeg lot han dra fra meg. De neste dagene ble verre, for da fikk jeg alt innover meg. Jeg ble veldig sur, og helt klart forvirret. Jeg ringte han flere ganger for jeg ville hele tiden ha svar på ting, som når, hvor, hvorfor, hvordan. Med tiden som gikk, så kom mer og mer av sannheten fram, og det ble bare verre og verre. Det var helt slutt mellom oss, jeg sluttet å snakke til han, og så fikk han seg en ny kjæreste, altså henne som han var utro mot meg med. Jeg skjønner selv ikke hvordan en jente kan bli sammen med en gutt som er utro mot kjærestene sine, når de først gjør det en gang, kan de gjøre det flere ganger?

  Når jeg får spørsmål på bloggen om jeg savner han, så svarer jeg alltid nei. Jeg savner han ikke, jeg savner ikke å være sammen med han. Jeg har innsett hvor utrolig dum og idiotisk han var mot meg, hvor dårlig gjort det var. Men det kan være ganger der jeg savner det vi gjorde sammen. Jeg har utrolig fine minner fra da vi var sammen, så selvom vi ikke snakker lenger, ikke engang er venner, så kommer jeg alltid til å huske det vi gjorde. Det første ordentlige kysset, den første ordentlige kjæresten min, den første ordentlige forelskelsen min, og mer. Jeg er en person som aldri klarer å bli langvarig sur på personer, så derfor har jeg fortsatt lyst til å være venn med han, men han vil tydligvis det motsatte, så da bare lar jeg det være. Sist gang jeg snakket med han, som er en god stund siden nå, så virket han helt tom, igjen. Det virket som om jeg var et fremmed menneske for han, og man skulle tro at det var jeg som var den som var utro mot han. Men jeg har aldri gjort han noe som helst galt.  Nå som jeg er helt over han, untatt når det gjelder de gangene jeg faller tilbake til minner, og det er jeg som blir helt tom, så er alt mye bedre. Det er deilig å ikke være sammen med han lengre, det ligger så mye mer frihet til det å være singel, selvom jeg savner å ha kjæreste innimellom. Men det er godt å kunne flørte med flere gutter igjen, og jeg skal ikke si at jeg ikke har øye for en spesiell gutt nå, men akkurat det er en annen sak. Nå vet dere hvertfall sannheten, og alt med Endre er kun fortid for meg nå. 

  Lik og del innlegget videre om dere skjønner dere på meg, og vis at dere bryr dere! Utroskap er virkelig ikke noen god handling, man knuser alltid en person når man gjør noe så idiotisk.  

 • I morgen kommer det

  Heihei ♥

  Nå skal jeg snart legge meg, er utrolig sliten. Jeg har gitt helt opp å få makten over imacen til Didrik, han har sittet og spilt i flere timer nå, og det er helt umulig og få han vekk fra imacen, så derfor må jeg redigere ferdig del 2 av svarene på spørsmålsrunden i morgen. I morgen har vi lang dag, noe jeg hvertfall ikke ser fram til! Gleder meg til at det blir helg, og jeg gleder meg til høstferien!


  //Inspirasjon herfra

  I morgen publiserer jeg innlegget som jeg vet mange har ventet på. Jeg skrev det for flere uker siden, og jeg bryr meg ikke så mye om å publisere det nå, så da bare gjør jeg det. 

  Er det noen som klarer å gjette seg til hva slags innlegg som kommer i morgen? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå er jeg så sliten, og jeg orker egentlig ikke å gjøre noe som helst. Jeg har bare lyst til å redigere videobloggene mine, men Didrik spiller fortsatt, så jeg får gå ned og mase på han nå snart. Her er dagens outfit, ganske chill outfit egentlig.   Dagens Outfit; Topp/ Urban, Skjorte/ Bik Bok, Bukse/ H&M, Lue/ Carlings, Vans/ aner ikke

  Hva syns du om dagens outfit? 


 • Linkerunde

  Heihei ♥

  Nå har jeg spilt inn del 2 og 3 av svarene på spørsmålsrunden. Jeg har redigert ferdig nesten hele del 2, men siden jeg redigerer på imacen til Didrik, siden han har bedre redigerings program, så fikk jeg ikke gjort meg ferdig nå siden han skulle spille.. Så derfor skal jeg få redigert den ferdig senere idag, og satser på at videoen kommer ut i kveld! Imens så kan jeg ha en liten linkerunde på bloggen min, jeg linker 2-3 blogger i morgen i eget innlegg.


  Under innspillingen, haha

  DET ENESTE DU MÅ GJØRE FOR Å BLI LINKET, er å si hva mer du vil ha om på bloggen min, hva som helst. Også skriv at du er med.

 • Tirsdag

  Heihei ♥

  Det var skikkelig digg med kort skoledag idag, vi startet 10.00 og sluttet 13.45! Jeg har kun hatt engelsk prøve idag, også satt vi og snakket for det meste i norsken. Etter skolen gikk jeg i byen med Sofia, og vi kjøpte noen bursdags gaver til mamma, for hun har bursdag neste uke. 

  Nå skal jeg redigere del 2 av spørsmålsrunden, og så skal jeg filme inn del 3. Det er bare til å fortsette med å stille spørsmål, har allerede fått inn masse spørsmål, så jeg må nok filme mange deler, så det blir mange videoblogger framover! Håper dere syns det er greit.

  Hva skal du gjøre idag?

 • God natt

  Heihei ♥

  Nå skal jeg legge meg og lese videre til prøva! Jeg kan ikke akkurat si at jeg sikter så utrolig høyt i morgen på den prøven, for engelsk er faktisk det dårligste faget mitt. Har vel 4 i det, og 5 og 6 i nesten alle de andre fagene.. Vil gjøre det så bra som mulig i engelsk i år, men nå virker det bare så utrolig vanskelig, hvertfall med den lærern vi har nå. Det virker som om hun har noen veldig store krav til oss ihvertfall. 


  Så da sier jeg bare god natt, og sov godt alle sammen! I morgen starter jeg sent på skolen, også slutter jeg tidlig, så det blir en veldig kort dag da. Etter skolen skal jeg prøve på å få trent, og selvfølgelig spille inn spørsmålsrunde svar videoene. Det er bare å fortsette med å spørre HER.

  Har du noen prøver i morgen?

 • The Lucky one

  Heihei ♥

  Nå har jeg og >Sofia< nettopp sett ferdig The lucky one, der Zac Efron har hovedrollen ♥ Skikkelig klisje film, men den var veldig fin, anbefales! Jeg har ikke hatt tid til å redigere svarene på spørsmålsrunden del 2, så det får jeg gjøre i morgen istedet. Nå må jeg nesten bruke resten av kvelden på å øve til en idiotisk engelsk prøve som vi har i morgen. Men heldigvis så har vi fri fra gymmen i morgen da, noe som blir til at jeg får sove lengre.

  Ha en fin kveld videre alle søte lesere! Skal prøve å få lagt ut et innlegg etterpå før jeg legger meg også, men nå må jeg lese!

  Hvordan har din dag vært? 

 • Kjære seng, jeg elsker deg

  Heihei ♥

  Nå har jeg endelig kommet hjem fra skolen, for idag hadde vi lang dag. Har lengtet etter sengen min i hele dag, man blir alltid så utrolig trøtt på mandager. Nå skal jeg finne fram noe godt, og så skal jeg enten legge meg på rommet eller i stuen og se på film, The Lucky one ♥
  //Arkiv bilder

  Håper denne uken går fort, jeg ser allerede fram til helgen, selvom jeg ikke har noen planer enda. Skal også prøve å få lagt ut svarene på spørsmålsrunden, del 2 etterpå, så følg med!

  Er du trøtt? Har du sett The lucky one? 

 • Avengers

  Heihei ♥

  Nå har nettopp jeg, Sofia og Didrik sett ferdig filmen The Avengers. Den var så spennende at vi sovnet alle tre, haha. Neida, men den var bra, vi var bare utrolig trøtte alle sammen, så vi sovnet allerede i 17 tiden. 


  Her har vi det morsomt, haha, søte tvillingene 
  Super sunne

  Jeg syns jeg har vært veldig flink med å blogge denne helgen, men det kommer av at jeg får så mye blogglyst når jeg får så mange fine kommentarer fra dere lesere! Så keep up with the good work, så skal jeg gjøre det samme. Ha en fin søndag videre!

  Har du sett på film idag, hvilken? 

 • Halvveis lat søndag

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg på kontoret med Didrik og Sofia, og vi bare chillern og skal snart se på film. Jeg har nettopp vært og øvelseskjørt med pappa, og jeg kan ikke akkurat skryte så mye av parkerings skillsene mine, haha. Vi dro tidlig hjem fra Enya idag, så vi fikk ikke gjort så mye, også var det heller ingen som hadde lyst til å være med på photoshoot, så da ble det ikke noe av allikevel.  Her skal vi da se på film! Didrik har dobbel skjerm med imac og tven, men vi skal skru av imacen når vi ser på film, hvis ikke blir det veldig masete med to skjermer! 

  Har du en lat søndag? 

 • Svarene på Spørsmålsrunden #1

  Heihei ♥

  Her kommer svarene på spørsmålsrunden del 1! Jeg hadde egentlig filmet inn flere svar, men jeg fikk ikke tid til å redigere ferdig alt siden jeg skulle dra, så derfor blir første video veldig kort. Men ENJOY! 

  Hva syns du om videoen, og bra nok svart? 

 • America Outfit

  Heihei ♥

  Nå ligger vi og ser på frustrerte fruer som går på tven, og vi har enda ikke stått opp. Vi var lenge oppe i går, så nå er jeg ganske trøtt! Vi skal kanskje ha photoshoot etterpå, også kommer svarene på spørsmålsrunden del 1 nå snart. Her er gårsdagens outfit.  Gårsdagens outfit; Genser/ Gina Tricot, Bukse/ H&M, Lue/ Carlings.

  Hva syns du om outfitet?

 • Fest på Fredrikstad Vest

  Heihei ♥

  Nå ligger jeg, Enya, Didrik og Sofia og chiller på madrasser i stuen til Enya. Vi var nemlig invitert på middag til Enya idag, også skal vi overnatte også. Sofia sover egentlig 90% nå, og vi andre skal nok snart legge oss vi og. Har ikke så mye å gjøre. Vi så på filmen John Carter istad, og spiste alt for mye godteri, så nå er jeg helt stappmett. 

  Litt bilder fra dagen. Ikke glem å fortsette med å stille spørsmål under på spørsmålsrunden. Del 1 av svarene kommer allerede ut i morgen. 

  Hva har du gjort idag? 

 • Spørsmålsrunde

  Heihei ♥

  Siden jeg får så mange spørsmål på bloggen min hele tiden + at folk maser på meg at jeg skal ha spørmsålsrunde, så tenkte jeg nå: hvorfor ikke? Jeg har lyst til å lage videoblogg nå uansett, så da kan jeg svare på alt på video! Så spør i vei om hva som helst, og denne gangen skal jeg være mer åpen enn jeg noen gang har vært, så spør i vei!

  Jeg slenger også med ukens spørsmål med i videoen med svarene fra spørsmålsrunden, så da kommer nok de første svarene om en dag eller to, kommer an på hvor mange spørsmål jeg får.

  HVA LURER DU PÅ? 

 • Lørdag morgen

  Heihei ♥

  Jeg stod opp for mange timer siden, og litt etter at jeg hadde stått opp dro jeg og Sofia til byen med pappa og Spot, for han skulle kjøpe noe. Det ble en kort tur, og etter at jeg kom hjem har jeg ikke gjort så mye. I kveld skal jeg på middag til Enya + familien hennes, så det blir sikkert koslig! Vi har planer om å ha photoshoot også, så vi får se om det blir noe av.   Nå må jeg lage meg noe mat, og så skal je dusje og fikse meg til i kveld. 

  Hva skal idag? 

 • T.G.I.F Show - Episode 2

  Heihei ♥

  Nå er episoden endelig ferdig lastet på youtube, så her er den! Hadde skikkelig dårlig tid på å lage den i dag, men neste episode skal bli lengre, lover! Håper dere liker videoen, og kommenter under innlegget med fortsettelsen på setningen for å vinne ukens konkurranse. ENJOY!

  // Jeg har også fått ny header nå, jeg sa jo at den andre bare var midlertidlig. Jeg holder meg fortsatt til månede temaet, men det ble litt kjedelig med bare bokstav bilder. Hva syns du om den nye headeren?
  Og link til Emma Marie sin blogg, som ble ukens blogg har dere HER 

  HUSK OGSÅ OG SKRIV UNDER I KOMMENTARFELTET MED FORTSETTELSEN AV SETNINGEN I VIDEOEN, SÅ KAN DU VINNE! ♥ 

 • Tina og Bettina the movie

  Heihei ♥

  Nå har jeg kommet hjem fra kino med Marthe, der vi så på Tina og Bettina the movie! Den var veldig morsom, men det var masse tette scener med og, haha holdt på å dø. Tgif show skal også komme ut idag, men Sofia har glemt å legge den ut på youtube siden hun er så treig, men vi laster den opp nå da. Videoen kommer nok nå snart.   Haha, helt nydelig det siste bilde da! Blå tunge og greier. Også ville ikke Marthe bli med på noen bilder da, så det ble heller to lekre bilder av meg.

  Har du sett Tina og Bettina the movie? 

 • Kino Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg og Sofia spilt inn tgif show, og skal redigere den nå, så kommer den i løpet av kvelden. Men jeg skal på kino nå snart, så jeg rekker nok ikke å publisere den på bloggen før i kveld når jeg kommer hjem. Jeg og Marthe skal se på Tina og Bettina the movie, og jeg gleder meg masse! Her er kveldens outfit.

  Kveldens antrekk; Bluse/ Cubus (nagler fra panduro), Skjorte/ Bik Bok, bukse/ H&M, Lue/ Carlings, Converse/ Økonomi sko.

  Hva syns du om kveldens antrekk? 

 • Glemmenvenn

  Heihei ♥

  Idag hadde vi sånn "Glemmenvenn" dag på skolen, der vi holdt hverandre i henda rundt hele skolen mens et helikopter kjørte over oss og tok bilder. Også fikk vi vennekringle og vennearmebånd, og jeg tror det skulle være en konsert også, men i såfall så gikk jeg glipp av den. Det er også mange som har spurt meg om det er pga. Sigrid saken, og nei det har ingenting med det å gjøre, dette er for å markere vennskapet på skolen vår.  Tok med kameraet mitt på skolen idag, også skulle jeg ta med kameraet ut når vi skulle holde hender rundt skolen da, men så klarte jeg å glemme minnekortet inne.. Nå skal jeg spise, så fikse meg til tgif show, og etter innspillingen skal jeg på kino! 

  Har dere gjort noe lignende på skolen deres før? 

 • Innkjøp - 50 mm 1.4!!!

  Heiheeeei ♥

  LYKKE! ♥ Idag har jeg kjøpt canon 50 mm 1.4 linsen, og jeg elsker den allerede! Angrer ikke et sekund, og den tar sinnsykt fine bilder! Kjøpte også kamera bag i samme slengen, og en lue + skolegreier. Etter jeg hadde handlet så dro jeg på trening, og det var ganske deilig å få trent igjen, har ikke trent så mye denne uken. 
  Didrik er modell for meg

  Canon 50 mm 1.4 fra lefdal, 2795kr ca, kamerabag fra lefdal, ca 250 - husker ikke, lue fra Carlings 99kr, skolegreier fra Staples for 500 kr, ææ hater å bruke pengene mine på skole utstyr. Men så er det det stipendet er til for da. 

  Gleder meg til å blogge framover, for nå blir det masse fine bilder! I morgen må jeg og Sofia spille inn tgif show, også kan vi ta litt bilder, og på kvelden skal jeg på kino med Marthe. På lørdag skal jeg på middag til Enya, og da skal vi også ha photoshoot! Blir en veldig bra helg er jeg sikker på.

  Hva syns du om innkjøpet, og har du 50 mm 1.4 linsen? 

 • Smoothie

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og idag har vi hatt kort dag. Gikk utrolig fort, siden vi bare tegnet i de tre første timene, og i de tre siste så vi på film. Snart skal jeg på trening, og i morgen er det allerede helg! Denne uken har gått sinnsykt fort, og jeg har hatt tirsdags følelse i hele dag, aner ikke hvorfor. I morgen skal vi ha vennedag på skolen, der alle Glemmen elevene skal holde hverandre i hendene rundt hele skolen, så lurer på hvordan det blir. Og så på kvelden skal jeg på kino med Marthe, og se på Tina og Bettina the movie, gleder meg masse!  Kom hjem til god jordbær smoothie, og nå skal jeg snart spise middag også. Håper alle får en fin torsdag videre, så blogges når jeg kommer hjem fra treningen antar jeg. 

  Hva har du gjort idag? Liker du smoothie? 

 • Iheartit

  Heihei ♥

  Er det en ting jeg er skikkelig svak for, så er det gutter med bra stil. Har sittet og bladd gjennom masse elskbare bilder på weheartit nå, og gutter er så sinnsykt kjekke når de kler seg bra. Jeg er ikke så fan av gutter som bare daffer rundt i joggebukser og alt for store hettegensere, jeg liker mer gutter som kler seg med moten, og faktisk bryr seg om hva de tar på seg. Hadde jeg vært gutt selv, så hadde jeg gått masse med rutete skjorter, ola skjorter, og strikkede gensere, enten UTEN noe under, eller en skjorte. Eeelsk ♥ 

  Hva slags stil liker du best på gutter? 

 • Dagens Outfit

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp vært ute for å ta litt bilder, også skulle jeg bruke kamerastativet mitt, men det funker dårlig med selvutløser, burde heller kjøpe meg fjernkontroll til kameraet! Nå skal jeg egentlig gjøre ferdig leksene mine, men spørsmålene er så vanskelige og kompliserte, så jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Må jo bruke hjernen 110 % for å få til noe som helst. Her har dere dagens outfit. 

  Dagens Outfit: Bluse/ Cubus - har satt på nagler selv, Jakke/ H&M, Bukse/ H&M, Armebånd/ Gucci ♥

  Hva syns du om dagens outfit? 

 • Scrapbook

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og idag har vi sydd pysjbukser i hele dag! Er nesten ferdig med min nå, kan sikkert vise dere resultatet senere. Idag skal jeg kun slappe av, også har jeg en mini lekse å gjøre til i morgen. Kanskje jeg også fortsetter videre på scrapbooken til meg og Sofia, vi har ikke kommet så langt enda.
  Hahaha, aner ikke hva som skjer med øyet mitt, litt trøtt kanskje? 
  Sneak peak på scrapbooken vår.

  Hva er planene dine for idag? Lager du også scrapbooks? 

 • Zara Wants

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg og Sofia og holder på med scrapbooken vår, og det har vi gjort i flere timer nå. Kan sikkert vise dere litt resultater når vi er ferdige, men så lenge så har jeg ikke så mye å blogge om. Tenkte å vise dere noen wants fra Zara. Jeg skal nok snart på en jentetur til Oslo, over en hel helg forhåpentligvis med Amalie, Sofia og Enya. Vi prøver hvertfall å få det til nå snart, det blir nok utrolig gøy og koslig! Og da må jeg selvfølgelig shoppe litt, så ikke se bort ifra at jeg kjøper noe av dette når jeg drar til Oslo!

  Føler at jeg trenger litt flere topper og gensere, og jeg likte da spesielt disse!

  Hva syns du om wantsene? Hvilken overdel likte du best? 

 • Innkjøp

  Heihei ♥

  Nå har nettopp jeg og Sofia sett ferdig filmen Snow white and the huntsman, dårlig slutt, hun burde ha kysset Huntsman. Det skal visst komme en til film da, men det går jo rykter om at Kristen ikke får være med siden hun hadde et forhold til regissøren. Men her er dagens innkjøp, handlet litt ting rett etter skolen idag. 

  Bluse fra Cubus, 199 kr, skal sette på nagler på kragen, Nagler og scrapbook ting fra Panduro, husker ingen av prisene.

  Hva syns du om innkjøpet? 

 • Videoblogg

  Heihei ♥

  Siden dere er så dumme (neida) og ikke skjønner hvordan man legger inn sånn youtube "linje" under bilder, på blogg, så skal jeg nå vise dere hvor sinnsykt enkelt det er. Så for dere som sliter, trykk på videoen og SE HELE, takk for meg :)
   

  Jeg lagde denne etter en forespørsel fra en blogg leser, så håper dere skjønte hvordan man gjør det! ♥ Ha en god natt alle sammen, så blogges vi mer i morgen.

  Visste du hvordan man gjør dette fra før av? 

 • New In - Harddisk

  Heihei ♥

  Gjett hva jeg har kjøpt idag! Harddisk med 2 TB plass på! Så nå sitter jeg og overfører masse filmer, tv serier og bilder over til harddisken, siden macen min har blitt så full nå. Jeg har selvfølgelig en harddisk fra før av, men den er også full, så det var ganske kjekt å få kjøpt sin helt egen, som jeg kan stappe med alt mitt på. Ellers idag har jeg vært på skolen, der vi har sydd og tegnet i hele dag. Etter skolen gikk jeg og kjøpte stoff til en oppgave på skolen, der vi skal lage pysjbukser, og så satt jeg meg ned på Mcern med Sofia, Enya og Jeanette. Jeg og Sofia har også spilt inn til introen vår for tgif show, så nå er den klar!  Tok også med et bilde av meg, for at innlegget ikke skulle bli så kjedelig. Og ja, det er Hello Kitty harddisk, tihi ♥ 1198 kr fra Spaceworld. 

  Hva syns du om Hello Kitty harddisken min? :-DDD Hva har du gjort idag? 

 • I cry just a little

  Heihei ♥

  Må søndager alltid gå så sakte? Akkurat nå så kjeder jeg meg så mye at det frister å gjøre lekser, men vi har jo ingen lekser på skolen, vi har bare en oppgave vi skal levere denne uken i samfunnsfag, men boka og arket med spørsmålene ligger jo selvfølgelig på skolen. Har virkelig INGENTING å gjøre, så nå skal jeg bare sitte og lese litt blogger og så se litt på tv og legge meg tidlig, haha. 
  Jeg har også laget ny bakgrunn for macen min nå, September bakgrunn! Også ikke tro at jeg sitter og gråter nå på grunn av overskriften, jeg hører bare på I cry av Flo Rida. Trykk på sangen under bildet. Jeg har også lovet dere å vise hvordan jeg legger inn den youtube linjen under bildene, og det kommer nok i løpet av kvelden.

  Hva syns du om sangen og bakgrunnen? HVA ER BLOGGEN DIN, ER DESPERAT ETTER Å LESE BLOGGER!? 

 • Sunshine

  Heihei ♥

  Da har det blitt søndag igjen, helgene går alltid desverre så utrolig fort, så i morgen er det skole igjen. Idag stod vi opp, spiste frokost og så på film. Vi så også på Teen choice awards 2012, og The Hunger games og Twilight folka vant masse priser ♥ Jeg stemte faktisk på nesten alle som vant i hver sin pris, for man kunne stemme på nettsiden dems før sommerferien for en stund siden. Ingelin dro hjem for noen timer siden, og jeg skulle egentlig ta bilder av Amalie og hesten hennes idag, for hun, men så avlyste hun fordi hun heller skulle gjøre lekser. Så glad for at jeg ikke går allmenn linjen!   Jeg hadde også lyst til å starte med tgif show introen idag, og få spilt inn en del, men så er søstra mi så utrolig lat så hun gidder ikke. Haha, hva skjer med at alle er så sinnsykt late på søndager? 

  Er du lat idag? Hva syns du om bildene? 

 • Bake a "Cake"

  Heihei ♥

  Nå sitter jeg sammen med Amalie, Ingelin og mamma og ser på 20 års jubileumet for tv 2! Før det, så vi på en kjedelig hestefilm som Amalie hadde så lyst til å se på.. Den het Secretariat, men jeg "tekstet bort" første halvparten av filmen, altså jeg snakket med andre istedet for å se på filmen. Da gikk tiden litt forere. Vi har jo bakt boller idag, også var vi på butikken og kjøpte masse digg, så nå er jeg så mett, så jeg orker ikke mer, selvom vi ikke engang har spist opp halvparten av bollene. 

  Litt bilder fra dagen. Ingelin skal også overnatte hos meg, og Amalie drar vel hjem senere i kveld. I morgen skal jeg være med Amalie i stallen for å ta noen bilder for henne, så det blir sikkert gøy. Skal også prøve å få 50 mm 1.4 linsen denne uken, håper jeg får fikset det! 

  Hvordan har din dag vært? Hva har du gjort? 

 • Picture wall

  Heihei ♥

  For øyeblikket så står bollene i ovnen, og Amalie er hjemme for å spise. Vi har nemlig bakt idag, sjokolade boller, kanelboller og vanlige. Etterpå skal vi kose oss med film og boller, sjokolade og iskrem! Denne lørdagen har vært skikkelig digg og avslappende. Men mens Amalie har vært borte, så har jeg også fått hengt opp bilder på rommet mitt, som jeg hadde tenkt til å gjøre for en uke siden. Jeg hamret inn noen spikrer, knøt en tråd på, printet ut bilder, og voila, slik ble resultatet;  Nå er det ikke så kjedelig på veggen min lengre, for istad så var den jo bare helt hvit, uten noen ting på. Også har jeg noen bilder i rammer lengre bort på veggen da, men jeg syns det var fint å ha det slikt over sengen. 

  Hva syns du om "picture wallen" min? 

 • Med Amalie

  Heihei ♥

  Nå er jeg med Amalie, og vi har nettopp vært i butikken og handlet masse digg, og etterpå skal vi bake boller! Vi skal sikkert også se på en film, og bare kose oss. Er herlig vær ute, så må prøve å komme oss litt ut også.   Hva er planene dine for idag? 

 • Kon-tiki

  Heihei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, og idag skal jeg hvertfall finne på noe med Amalie, nå snart. Det var skikkelig deilig å sove lenge idag, for når jeg kom hjem i går var jeg skikkelig sliten og trøtt, og sovnet med en gang jeg kom inn på soffaen. Jeg var jo på kino med Kristoffer i går, og vi så Kon-tiki. Det var veldig koslig, og filmen var veldig bra! Anbefaler alle å se den. 

  Tok ingen bilder i går, bortsett fra dette når jeg stod og ventet på bussen. Legger også med traileren under, for Kon-Tiki.

  Nå skal jeg lage meg litt frokost, og så må jeg kle på og fikse meg. Idag orker jeg ikke å trene, trening nr. 4 denne uken får bli i morgen! 

  Har du sett, eller vil se Kon-Tiki? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits