Getting ready

Hei hei ♥

Nå sitter jeg og sminker meg til i kveld, jeg har ikke så veldig god tid på meg akkurat nå. Jeg skal bort på jentekveld, og før det så må jeg rekke å kle på meg, tørke håret, spise middag, og dra i butikken, haha stramt skjema. Jeg håper dere får en fin kveld, også skal jeg se om jeg får blogget noe mer fra Line. 

Noen bilder jeg tok for noen dager siden. Jeg tok masse bilder den dagen, også glemte jeg selvfølgelig å poste bildene, så derfor kommer de nå.

Hva skal dere gjøre i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Svarene på Spørsmålsrunden video

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp stått opp, og i dag skal jeg først trene, og deretter dra på jentekveld til Line med 2-3 andre jenter fra klassen ♥ Det kommer nok til å bli så koselig! Her er svarene på spørsmålsrunden, og på video til og med. Det tok kjempe lang tid å redigere videoen, så nå håper jeg at dere er fornøyd! ENJOY! 

  Hva syns dere om videoen og svarene? 

 • Dette er meg

  Hei hei ♥

  Noen skaper en blogg med mål om å komme på 1. plass på blogg.no, mens andre har bloggen kun for gøy. I mitt tilfelle, så har bloggen blitt en del av meg. I bloggen finner jeg glede, jeg oppnår ting med den, kommer meg videre i livet. Bloggen min har ingen forventninger til meg, og samtidig så kan jeg fortelle den hva som helst. Bloggen kan være som en slags dagbok, men de fleste som har blogg deler kun en liten bit av seg selv. Det har egentlig jeg også gjort. Dere kjenner meg bare gjennom hvordan jeg framstår på bloggen, så ved å ha en blogg så er det så enkelt å utgi seg for en helt annen person.

  Jeg vil ikke si at jeg har utgitt meg som noen andre enn meg selv. Jeg er en veldig åpen og ærlig person. Jeg er den jeg er, og jeg er stolt av det. Når man har en blogg så får man mange forventninger av leserne, fordi du skal være et godt forbilde. Helt ærlig, så har jeg aldri syntes at jeg er et dårlig forbilde. Jeg har verken tatt restylane, botox eller silikon, og har heller ingen planer om det. Jeg legger ikke ut lettkledde bilder av meg, og skriker ikke etter oppmerksomhet ved å vise fram kroppen min. Jeg syns det naturligste er det fineste, og det er den naturlige skjønnheten som gjør hvert og ett menneske perfekt. Jeg er veldig opptatt av at når man står for noe, så skal man virkelig holde seg til de meningene. Og det gjør jeg. 

  Jeg er en virkelig glad person. For tiden så elsker jeg livet. Alt er bare så herlig, og jeg har det så bra! Jeg har så gode venner, kommet i den herlige klassen, har verdens beste familie, og alt går bare framover for meg. Når jeg leser andres blogger, der de er åpne om at de ikke har det bra, har depresjoner, har dårlig selvtillit osv, så blir jeg så lei meg. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan ha det så ille. Jeg skjønner ikke hvordan de kan ha det så trist, når jeg har det så bra. Jeg har aldri hatt dårlig selvtillit, falt i store depresjoner, eller følt meg helt alene. Og vet dere hvem som har gitt meg den fantastiske selvtilliten jeg har den dag i dag? Det er dere. Dere får meg til å smile hver dag, og får meg til å føle meg så bra og spesiell. At dere sier at jeg er deres forbilde, og de små tingene som "du har så fin klesstil, du har sinnsyke øyne, og du er så pen" varmer virkelig hjertet mitt. ♥ Så tusen, tusen hjertelig takk for at dere har hjulpet meg til å bli den jeg er i dag. Takk for at dere gjør hverdagen min bedre, og takk for at dere leser og kommenterer bloggen min ♥♥ Det er så viktig å ta vare på hverandre, og en liten hyggelig melding fra deg, kan glede dagen til en annen person ♥ 

  Jeg hadde blitt veldig glad om dere fortalte meg hvem dere er, så hva heter du, og hva gjør DEG glad? 

 • God morgen

  Hei hei ♥

  Og goood morgen! Det er kanskje midt på dagen for dere, men jeg stod opp for litt over en time siden bare. Jeg sitter og redigerer spørsmålsrunden nå, og jeg må si det tar litt tid. Jeg skal jo klippe i videoklippet mellom hver gang jeg spør og svarer, sånn at videoen ikke skal bli 1 time lang. Men jeg er hvertfall godt på vei. 

  Det var veldig lyst og fint ute istad, men nå har det brått blitt overskyet igjen. Det er så typisk høstvær, og det er litt kjipt at vi nesten aldri får sett solen lengre.   Mye gult, haha. Og der kan dere se alle de rare ansiktsutrykkene mine, jeg sitter alltid og tuller for meg selv! Men de blir nok klippet bort i selve videoen, hvis ikke blir alt bare tull. 

  Hva syns dere om bildene? Noen som gleder seg til at videoen kommer ut? 

 • Saturday

  Hei hei ♥

  Trent, vært på biblioteket, hentet pakke på posten, øvelseskjørt, vært på butikken, slappet av, spist god middag, tatt bilder, sett masse youtube-videoer. Det er egentlig det jeg har gjort i dag. Av å se masse youtube-videoer så har jeg også fått masse ny inspirasjon. Jeg skal starte på et videoprosjekt nå snart, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet. Når det gjelder andre bloggting, som det nyeste gratisdesignet som mange har spurt om, så skal jeg prøve å gjøre det ferdig i morgen. Jeg må redigere ferdig spørsmålsrunden også, og jeg skal prøve å gjøre det i morgen. Jeg har jo uansett hele høstferien på meg, så det skal nok bli ferdig innen da uansett.   Noen bilder av meg fra gårsdagen. Fin kvise, eller hva? Haha, jeg får ALLTID en kvise ved nesen, skikkelig irriterende.

   Hva syns dere om bildene? Hva har dere gjort i dag? 

 • New in from SheInside

  Hei hei ♥

  I dag fikk jeg endelig den nye pakken fra SheInside ♥ Jeg trente tidligere i dag, så jeg måtte være kjapp med å dusje og fikse meg til fotograferingen. Hadde jeg ventet lengre med å ta bilder i dag, så hadde det nok blitt alt for mørkt ute. Her er hvertfall de to nye plaggene, såå fine ♥

  Jakke i knall rosa, skikkelig fin farge og veldig god å ha på seg. Dere finner den HER.   Kjempe deilig genser, med skikkelig kult print på! Dere finner den HER. 

  Hva syns dere om de to nye plaggene? 

 • Høstferie

  Hei hei ♥

  For øyeblikket sitter jeg og hører på musikk, og jeg skal starte med å redigere spørsmålsrunde videoen nå. Jeg skal prøve å få den ferdig i dag. Nå er det faktisk høstferie også, og det er ganske deilig. Det er deilig å få en liten pause, der jeg kan sove lenge hver dag. Men jeg har heller ikke noe imot å dra på skolen, for jeg har det bare såå fint hver dag! Klassen er så herlig, jeg gleder meg til å se igjen alle hver dag, og undervisningene er heller ikke så verst. Jeg legger med noen søte, tullebilder fra skolen under. Det er iphone-kvalitet, men som sagt er det bare tullebilder, hehe. 


  Bildene er fra i går da vi hadde gruppearbeid i norsk, som egentlig var veldig greit! Jeg jobbet med disse to søtingene, Sara og Line ♥ ♥

  Hva skal dere gjøre i høstferien? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit - Red scarf

  Hei hei ♥

  I dag hadde jeg superkort skoledag, som jeg alltid har hver fredag. Det er så utrolig deilig. Når jeg kom hjem gikk jeg en tur med hunden min, og fy søren så herlig det er ute. Det var sinnsykt kaldt i dag tidlig, men nå er det egentlig veldig deilig ute. I tillegg så er det så deilig å puste inn helt frisk luft, og naturen og alle omgivelsene som er rundt meg, og fra sjøen som jeg bor vedsiden av, ahh høst er bare herlig! Jeg skal helt klart gå flere turer i høst. Her er dagens outfit ♥  Dagens Outfit// Genser/Bik Bok, Bukse/Zara, Sko/Eurosko, Skjerf/Zara.

  Jeg hev på meg masse klær i dag, siden det var kuldegrader i dag tidlig, så jeg hadde egentlig på meg et tonn til med klær enn dette, haha. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Cozy pants & Pink sweater

  Hei hei ♥

  I dag hadde jeg en utrolig deilig dag på skolen, vi hadde kun gruppearbeid hele dagen! Da gikk tiden mye fortere, for jeg syns gruppearbeid er så mye morsommere så lenge alle gjør det de skal og bidrar. Etter skolen så dro jeg på Spenst og trente med Sofia, og nå ligger vi hjemme og slapper av, og vi har tenkt til å lage smoothie og se en søt film nå. Jeg fikk også en pakke i posten i dag, det er en bukse jeg har bestilt fra sheinside ♥ Klær jeg får sponset derfra kommer også snart i posten, så jeg gleder meg masse til å vise dere dem!   Hva syns dere om buksene og antrekket, så det ikke digg ut? Hva syns dere om bildene? ♥

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  Internettet mitt har kræsjet helt, så derfor fikk jeg ikke blogget mer i går kveld, eller blogget før nå. Jeg må ha en ledning inn i macen min for å få nett, jeg skal prøve å fikse problemet etterpå. I hele dag har jeg bare vært på elevrådsmøte, og det var sykt digg og bare sitte og høre på de som pratet hele dagen. Vi fikk også deilig lunsj, og jeg slapp historieprøven og norsk-skrivedagen♥♥ Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Genser/Bik Bok, Bluse/Lindex, Jeans/H&M, Sko/Vans. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Autumn is on it's way

  Hei hei ♥ 

  Jeg kom hjem for litt siden, og i posten i dag fikk jeg et brev om at en pakke som er på vei ble stoppet i tollen. Så det betyr at jeg snart får noen nye klær i posten, og jeg gleder meg til å vise dere plaggene ♥ Jeg venter faktisk på fire pakker i posten nå, men det tar jo alltid så lang tid når man velger gratis frakt. 

  Man begynner å merke at høsten smyger seg innpå oss nå. Det er mye kaldere om morgenen, trærne skifter farger, og det regner mye mer. Jeg liker egentlig høsten veldig godt, for da er det alltid så herlig og frisk luft ute, og jeg bare elsker høstfargene, når det kommer til klær og naturen. 

  Er dere glad i høsten? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit - Military

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt en eviglang skoledag, som egentlig har gått ganske fort. Nå sitter jeg og venter på middag, og resten av kvelden min skal gå til skolearbeid og se litt på tv og en film hvis jeg får tid. Her er dagens outfit, jeg hadde egentlig på meg denne luen i militærgrønn, men jeg tror jeg glemte igjen den luen i bilen til Line i dag. 

  Dagens Outfit// Genser/Gina Tricot, Topp/Weekday, Bukse/H&M, Lue/Carlings, Sko/Vans.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Me, myself and I

  Hei hei ♥

  For en produktiv dag! Jeg har gjort absolutt!!! ingenting.. Hehe, søndager er jo latedager da. Jeg har kun tatt litt bloggbilder, hørt på masse musikk og bare snakket med venner i evigheter. Jeg tenkte egentlig at i dag kunne jeg øve på historieprøven, lage powerpoint til en kick off, og redigere spørsmålsrunden til bloggen. Men jeg har ærligtalt ikke fått startet på noen av delene engang. Men jeg skal lage powerpointen etterpå i det minste, for det er den som haster mest. 

  Noen bilder jeg tok nettopp, fordi jeg kjeder meg så utrolig mye, haha. Nå håper jeg at vi snart skal spise, for jeg er dødssulten! Ikke så stort sjokk, jeg er så matvrak. Mat og godteri må jo være det beste som fins i hele verden ♥♥

  Har dere fått gjort noe i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit - Red and stripes

  Hei hei ♥

  I dag stod jeg opp, lagde meg en god frokost, og deretter så jeg på en film som heter Starstruck. Jeg har sett den utallige mange ganger før, men jeg går aldri lei av den. Jeg tror det må være min favoritt disneyfilm. Hovedfyren i filmen er så søt, og sangene er så fengende. Men her er dagens outfit. Jeg går faktisk med lue(!!!) idag, sykt deilig å gå med det!   Dagens Outfit// Genser/Zara, Bukse/H&M, Sko/Vans, Lue/Carlings, Neglelakk/Depend (Cubus) ♥

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • "Dagens Outfit"

  Hei hei ♥

  Nå er jeg nettopp ferdig med å øvelseskjøre for dagen, og snart blir det middag♥♥ Er så sulten nå, vil ha maaat. Ellers i dag så har jeg ikke gjort noe som helst. Jeg tror jeg skal se på en film etterpå, og morgendagen kommer til å gå til skolearbeid. Her er "dagens outfit", ikke så veldig fint eller nøye gjennomtenkt, i og med at jeg bare kastet på meg noen daffeklær i dag. 
  Topp Ralph Lauren, Bukse Zara, Jakke H&M, Sko Vans. Har heller ikke på meg noe sminke i dag, har bare fikset øyenbryna litt, så ikke bli sjokka.

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om mitt nydelige daffeantrekk? Haha

 • Bilder fra uken

  Hei hei ♥

  I løpet av en uke så pleier jeg å ta en del bilder jeg glemmer å legge ut på bloggen, spesielt mobilbilder fra hverdagen. Så derfor samlet jeg opp litt diverse bilder som beskriver min uke. 

  ♥ I går kveld var jeg jo på Dekknavnslippet til Mossefolka, og det var utrolig bra! Vi danset helt sykt mye, og det var så varmt der inne så vi måtte ta flere turer ut. TigerTiger som er stedet de hadde slippet på, har også blitt 18 års grense nå, det var nemlig et utested med 20 års grense før. Så det skal nok bli noen flere turer innom der framover! 

  ♥ Før slippet så forset jeg og Line hos meg, og "skypeforset" med Sara og Anja som vi møtte på byen etterpå. 

  ♥ I går etter skolen var jeg og trente på spenst, så bildet til venstre er fra garderoben ♥ Caroline hadde bursdag på torsdag, og da tok hun med kake til oss!

  ♥ Jeg har vært utrolig forkjølet i det siste, så da har jeg hatt mange timer der jeg kun har sittet og slappet av, med en god og varm, kopp kakao.  ♥ Verdens beste mamma hadde bursdag på onsdag, så da lagde vi pizza og sjokoladefondant, og bare koste oss på kvelden.

  Hvordan har deres uke vært? Hva syns dere om bildene? 

 • Dress to impress

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp sminket meg ferdig, Sofia har fikset håret mitt, og jeg har spist herlig middag. Line kommer til meg etterpå, og så drar vi videre til byen. "Dresscoden" på dekknavnslippet er "Dress to impress". Derfor går jeg for en enkel, svart kjole i dag, egentlig en ganske hverdagslig kjole. Jeg gidder jo ikke akkurat å pynte meg veldig heller. Slik ser jeg ut nå. 

  Her ser dere litt av kjolen. Den er ny, fra Bik Bok og kostet bare 99 kr på salg. Den er faktisk veldig fin på, og utrolig deilig! Jeg skal kombinere den med svarte boots og kanskje en farget jakke, slik at jeg ikke blir helt svart. 

  Hva skal dere gjøre i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit - Batman

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bare vært på skolen, hatt matteprøve, trent på spenst, og i kveld skal jeg ut på byen, for Mossefolka slipper nemlig dekknavn. Jeg skal ut med Sara og Line, også skal vi møte noen flere vi kjenner. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Genser/Sydd selv, Bukse/H&M, Boots/Eurosko. 

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Dagens Outfit - Westcoast

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp spist vafler og filmet inn spørsmålsrunden! Så da håper jeg at det ikke tar så lang tid å redigere den videoen, for da kommer den nok i løpet av helgen. Men i kveld skal jeg bare jobbe med matte, så da har jeg ikke tid. Her er dagens outfit. 

  Dagens Outfit// Genser/Cubus (pappa sin, haha), Bukse/Zara, Boots/Eurosko.

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Den ekte Supermann

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang skoledag, så nå sitter jeg her med macen og en deilig smoothie. Dagen i dag skal nok gå mest til matteregning, for jeg har nemlig matteprøve i morgen. Men jeg tenkte å vise dere en video, som det er broren min og noen kamerater som har laget. De lagde den til en skoleoppgave, den er veldig bra så dere burde se den! 

  Hva syns dere om videoen? 

 • My sweetheart

  Hei hei ♥

  Nå er jeg helt stappmett, etter en deilig middag, og sjokoladefondant med iskrem. Bursdager♥♥ Nå sitter vi og slapper av foran tv'en, med peisen tent vedsiden av oss. Skikkelig koselig! Her er noen bilder av meg og min sweetheart, Sofia, som vi tok istad♥  Har dere også hatt en fin dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag har mamma bursdag, så det betyr offisiell kakespise-dag! Vi vekket henne med frokost og masse fine gaver, og etterpå skal vi spise god middag og dessert. Ellers i dag så har jeg hatt en ganske så avslappende skoledag, og været har bare blitt bedre utover dagen. Det har heldigvis lysnet opp på himmelen nå etter mange timer med regn! Her er dagens outfit.   Dagens Outfit// Skjorte/Monki, Bukse/H&M, Boots/Eurosko. Nå har jeg endelig fått bruke de nye buksene mine, og de er så fine og behagelige!

  Hva syns dere om dagens outfit? 

 • Elendig

  Hei hei ♥

  Jeg blir så frustrert! Været i dag er virkelig helt elendig, og jeg skulle ønske at man kunne legge bloggen i dvale gjennom hele høst- og vintertiden. Nå blir det bare mørkere og mørkere ute når vi kommer hjem, og da får man jo aldri tatt noen fine bloggbilder ute. Jeg hater det virkelig! I dag kom jeg hjem sent, fordi jeg har vært og kjøpt gaver til mamma som har bursdag i morgen, med Sofia. Så en bra ting vi har fått ut av dagen, er jo at vi fant masse fine gaver! Så nå håper jeg at hun blir glad ♥  Noen grå og kjedelige bilder, som symboliserer det grå, elendige, stygge, hatefulle, og grusomme været i dag :) 

  Hva har dere gjort i dag? Noen flere som har vært like uheldige med været som meg denne uken? 

 • Monday is finally over

  Hei hei ♥

  Det har vært en skikkelig lang dag, og jeg kom hjem fra trening for kort tid siden. Så fort jeg kom hjem, så spiste jeg middag, og nå skal jeg ta en lang og deilig dusj. Jeg burde egentlig starte å lage flere forhåndsskrevne innlegg, siden jeg ofte kommer hjem sent på kvelden. I morgen skal jeg også være borte ca. hele dagen, men jeg kan jo prøve å blogge fra skolen, haha.   Hvordan har deres mandag vært? Har dere også trent idag? 

 • New Jeans

  Hei hei ♥

  I dag har jeg bare slappet av, og sett på film. Søsteren min har også nettopp klippet håret mitt! Det er kortere nå enn før, men dere får nok ikke se det før i morgen, for jeg er usminket idag! Når jeg var i byen i går, så kjøpte jeg et par nye jeans. Jeg har alt for få, men det er så kjedelig å kjøpe bukser.. 

  Det var 100 kr rabatt på alle bukser fra 299 kr på H&M, så derfor betalte jeg kun 199 kr for buksene! Jeg syns de var veldig kule, og mer "interessante" enn vanlige, svarte bukser. 

  Hva syns dere om buksene? 

 • Ny header

  Hei hei ♥

  Nå har jeg byttet header, for jeg var så lei av den andre. I tillegg så var vel headeren og fargene på designet litt for sommerlig. Så derfor har jeg også byttet farge på menyen, og byttet profilbilde. Her er resultatet.


  Før


  Etter

  Ellers i dag så skal jeg nok bare slappe av, og kanskje øvelseskjøre litt senere i dag. Jeg dropper å filme inn spørsmålsrunden i dag, siden det er så dårlig vær ute. Da blir ikke lyset på videoen like bra, i og med at jeg bruker lyset som kommer fra vinduet. Så da filmer jeg inn videoen en av dagene framover, når det er fint vær. 

  Hva syns dere om den nye headeren? 

 • Lørdagskos

  Hei hei ♥

  For en deilig og avslappende kveld! Jeg holder på å se min andre film i dag, og jeg har kost meg med både kakao og kesam med bær. Nå håper jeg bare på at middagen snart skal bli servert, for jeg er så sulten. Noe jeg egentlig alltid er, haha. Det er deilig å ha noen kosehelger i blandt, da får man også unnagjort mye man ellers aldri får tid til. 

  Litt bilder fra dagen. Jeg håper dere får en koselig kveld! Jeg har tenkt til å starte filmingen av spørsmålsrunden i morgen, om jeg får tid. Dere kan fortsatt stille meg spørsmål HER.

  Hva bruker dere lørdagskvelden deres til? Hva syns dere om bildene? 

 • Dagens Outfit

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært en liten tur i byen, for å levere ut jobbsøknader. Så nå håper jeg at jeg får en deltidsjobb, for det trenger jeg virkelig! Når jeg var ferdig med å levere ut, så gikk jeg bare litt rundt og tittet i butikkene. Jeg fikk med meg en bukse hjem, og litt mat, hehe. Så nå sitter jeg og koser meg med kesam og bringebær. Her er dagens outift.  Dagens Outfit// Topp, bukse og jakke/Zara, Veske/Gina tricot, Sko/Vans, Klokke/Sofia sin, Armbånd/Malta, Solbriller/Cubus. 

  Hva syns dere om dagens outfit?

 • Selfie

  Hei hei ♥

  Nå har jeg nettopp spist en herlig middag, og jeg har laget meg litt dessert nå - kesam og bringebær ♥ Jeg holder på å se en film nå, som heter Flicka. Det er en hestefilm som jeg har hatt kjempelenge, og jeg visste ikke hva jeg ville se på, så derfor bare tok jeg en dvd. Dere vet sikkert også at det er fredag den 13. idag, men for en gangs skyld så har jeg ikke fått masse ulykke over meg, så takk og lov for det.   Noen selvportretter fra i dag. Jeg skulle bruke et bilde til noe, så jeg tenkte at det var like så greit å poste noen fler av bildene på bloggen i tillegg. 

  Hva gjør dere i kveld? Hva syns dere om bildene? 

 • Innkjøp fra Oslo

  Hei hei ♥

  I går da vi var på klassetur til Oslo, så var jeg egentlig bare innom en klesbutikk! Jeg var innom Zara, og der fant jeg to fine plagg som jeg fikk med meg hjem ♥ Vi tittet egentlig ikke noe mer siden vi heller satt oss på Hard Rock cafe i Karl Johan. Her er hvertfall innkjøpet. 

  Topp og bukse fra Zara, 179 kr og 199 kr. Begge plaggene er kjempe deilige å ha på, og buksa har jeg faktisk brukt i dag. For å se flere bilder av buksa så bare skroll ned til innlegget under. 

  Hva syns dere om innkjøpet? 

 • t.g.i.f

  Hei hei ♥

  I skrivende stund så sitter jeg og nyter en stor kopp kakao, og hører på musikk. Fredager er så deilige, for da slutter vi alltid 11.30 på skolen. I tillegg så er det helg, endelig.   Slik ser da jeg ut i dag! Nå skal jeg bare lage meg noe mer mat, og så skal jeg nok bare slappe av resten av dagen. Jeg har ikke noen spesielle planer for helgen enda, men jeg tror jeg hvertfall tar en tur til byen i morgen. 

  Har dere hatt en fin uke? Hva syns dere om bildene? 

 • Klassetur til Oslo

  Hei hei ♥

  I dag var jeg på klassetur til Oslo, som var veldig koselig. Vi var på et museum og et teaterstykke, men ellers så hadde vi egentid der vi bare gikk rundt i Karl Johan og tittet. Jeg og en del andre fra klassen gikk også på Hard Rock Cafe, og en tur på Waynes coffee etterpå. Jeg tok selvfølgelig med meg kameraet, så her er et lite bildedryss fra dagen. 


  Sara


  Daniel - Sara, meg - Sara og Daniel


  Sindre og Kristoffer


  Henriette  og Daniel


  Ingar, Sindre og Kristoffer - meg


  Meg, Eirik, Ingar, Sindre, Kristoffer, Henriette og Daniel


  Sara
  Meg og Sara ♥


  Sara, Sindre, Henriette, Kristoffer og Eirik ♥

  Har dere vært på klassetur i det siste? Hva syns dere om bildene? 

 • Music in, world out

   

  Hva syns dere om sangene og bildene? 

 • 3D effect

  Hei hei ♥

  Nå skal jeg bare finne fram ting til i morgen, og så skal jeg legge meg. Jeg går tidlig til sengs i dag, rett og slett fordi jeg er syk og sliten, og vil bare få vilt ut. Her får dere se noen kule bilder med 3D effekt. Jeg lærte denne redigeringen i sommer, og jeg bare digger effekten. 


  Hva syns dere om bildene? 

 • Los Angeles sweater

  Hei hei ♥

  I dag har vi bare hatt en lang, og kjedelig skoledag. Jeg er fortsatt skikkelig forkjølet, som jeg håper snart går over! I morgen skal jeg til Oslo med klassen, så det gleder jeg meg til. Det blir hvertfall mye bedre enn en vanlig skoledag!   Smiiil for kameraet, selvom jeg egentlig er dødsens sliten. Jeg skal bare slappe av i kveld, og legge meg tidlig. Husk også spørsmålsrunden min, spør meg om spørsmål HER. 

  Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene? 

 • En rolig dag

  Hei hei ♥

  I dag har det vært skikkelig dårlig vær, og ikke nok med det, jeg har også blitt syk. Jeg har blitt skikkelig forkjølet, er sliten, og har ofte hodepine. Det har ikke skjedd noe spesielt spennende i dag, og planene for dagen er egentlig bare å ta det med ro. Jeg har laget meg litt bær med kesam og kakao, så nå skal jeg sette meg ned og se på tv-serier.   Noen andre enn meg som også har blitt syke? Så det ikke godt ut? 

  Husk også spørsmålsrunden, HER

 • Spørsmålsrunde

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært på Kick off for ungdomsbedrifter på Quality hotel i Sarpsborg. Jeg og Marlene fortalte litt om ungdomsbedriften vi har hatt, og det var på en scene foran hundrevis av folk! Herregud, jeg var litt av et nervevrak da. Men det gikk heldigvis helt fint. Etter skolen så dro jeg og trente på spenst, så det er grunnen til at jeg er så sent hjemme.   Nå tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde! Jeg skal hvertfall svare på noen av spørsmålene på video, kanskje alle også. Jeg syns det er så gøy å lage videoblogger, så derfor er det gøy med en spørsmålsrunde.

  Så spør meg om hva som helst! Hva lurer du på? 

 • Hippie glasses

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og slapper av med musikk på ørene, og nå er helgen desverre snart over. Jeg har fått dratt og stemt idag til valget, så nå føler jeg meg flink - jeg er faktisk med for å gjøre en forandring. I morgen starter jeg senere på skolen, og jeg skal faktisk først til Sarpsborg for å være med på kick off for ungdomsbedrifter. Jeg og Marlene skal bare fortelle litt om hvordan vi hadde det i fjor da vi drev en egen ungdomsbedrift. 

  Slik så altså jeg ut i dag! Det er helt sykt varmt ute, sommervær i september - helt sykt! Jeg har også tenkt på en ting i dag, nemlig om jeg skal sette i gang en spørsmålsrunde? Det er lenge siden sist, og jeg syns det er så morsomt å lage videoblogger, så da kunne jeg svart på en video?

  Hva syns dere om bildene? Syns dere at jeg skal sette i gang en spørsmålsrunde? 

 • Konfirmasjon

  Hei hei ♥

  I hele går var jeg i konfirmasjon, så det er grunnen til at jeg heller ikke fikk blogget noe. Det var Julia's selskap, og vi kjenner henne siden hun er datteren til en av mamma's barndoms-bestevenner. Vi har kjent Julia siden vi var små, så det var veldig koselig å få komme. Det ble servert masse god mat og kaker, og hele selskapet var på en båt. 

  Meg og Sofia

  Sofia og Didrik

  Julia

  Jenni og Kari

  Sofia, Didrik og jeg som blir helt totalt blendet

  I dag stod jeg ikke opp før 14.30-tiden, sykt deilig å sove så lenge! Jeg tipper at jeg endelig fikk tatt igjen all den søvnen jeg egentlig trengte denne uken. I dag skal stemme til valget, og ellers bare slappe av. 

  Har dere vært i konfirmasjon denne helgen? Hva syns dere om bildene? 

 • Orange

  Hei hei ♥

  Nå er kjøkkenet fylt av en herlig duft av hjemmelaget pizza, mmm kan ikke vente med å spise nå! Jeg holder faktisk på med å lage ferdig alle headerne til dere nå, jeg har jo egentlig en pause, men jeg ble aldri ferdig med absolutt alle headerne jeg hadde i innboksen fra før av. Så om dere bestilte i sommer, så sjekk mailen deres gjennom helgen. 

  Sånn her ser jeg ut i dag! Orange er en skikkelig høstfarge, og jeg skal nok få brukt masse av den fargen i år. Jeg gleder meg til det kommer inn mer høstklær i butikkene framover ♥

  Hva gjør dere på denne fredagskvelden? Hva syns dere om bildene? 

 • Nytt treningstøy - Nike pro

  Hei hei ♥

  Nå er det heelg ♥ I helgen skal jeg i konfirmasjon, også skal jeg stemme til valget på søndag. Det blir første gangen jeg stemmer, "skikkelig stort" altså. Jeg vet hvertfall hvilket parti jeg går for! I dag så var jeg en tur innom XXL, siden det åpnet her i Fredrikstad i går. Jeg fikk med meg to nye treningsplagg, så her er de: 

  Haha, flat rumpe. Men ta det rolig, jeg jobber med saken! 

  Endelig fikk jeg kjøpt meg nike pro shorts som jeg har hatt lyst på kjempe lenge ♥ Begge plaggene kostet 199,- og merket er Nike. 

  Hva syns dere om det nye treningstøyet? 

 • Tumblr

  Hei hei ♥

  I dag har jeg hatt lang skoledag, og når jeg endelig var ferdig på skolen så dro jeg på Spenst og trente med Sofia og Enya ♥ Når jeg kom hjem så farget Sofia etterveksten min, så nå er den borte! I dag tenkte jeg å dele tumblr'en min med dere, jeg tror ikke jeg har skrevet at jeg har det før? Unansett så kan dere følge meg her: mithzzi.tumblr.com ♥ Jeg har akkurat startet å oppdatere masse igjen, så jeg håper dere liker bildene og får masse inspirasjon! 

  ++ Jeg har også startet å twitre igjen, dere kan følge meg HER på twitter. 

  Følger dere meg på tumblr eller twitter? Hva heter dere der? 

 • I had to take a powernap

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og koser meg med taco, og jeg har nesten nettopp stått opp fra en liten powernap! Var så utrolig sliten og trøtt i dag, så jeg sovnet inne i stuen etter å ha sett litt tv-serier. Resten av kvelden så skal jeg bare se på tv og så legge meg tidlig. Jeg blir ikke forundret om jeg sovner igjen med en gang.   Bustete hår, slæske-klær og kvise over nesa som vanlig ♥♥ 

  Har dere hatt en fin dag? Hva syns dere om bildene? 

 • Listen to music

  Hva syns dere om sangene? Noen musikktips til meg?

 • Like a cinderella

  Hei hei ♥

  I dag har jeg vært så trøtt, så siden jeg kom hjem så har jeg bare ligget på sengen og sett på tv-serier, elsk ♥♥ Her kommer resten av bildene fra hestephotoshooten som var på søndag. Modellene er Ingrid og Enya ♥

  Hva syns dere om bildene? 

 • New sunglasses

  Hei hei ♥

  I dag fikk jeg endelig en etterlengtet pakke i posten, nemlig et par kule hippie briller jeg kjøpte på ebay! De var jo egentlig ment til antrekk på sommeren, men så tok de litt lengre tid å få enn det jeg trodde. De kostet bare rundt 30 kr da, så det var helt klart verdt det!   Hva syns dere? 

 • On the horseback

  Hei hei ♥

  I dag startet dagen min med gym, der vi løpte 3 km! Deretter tok jeg og Marlene oss en liten biltur, haha! Vi skal ha foredrag på kick off for ungdomsbedrifter, også trodde vi at det var i dag, men det er ikke før neste mandag. Men det fant vi heldigvis ut på veien, så vi snudde og dro tilbake til skolen. Etter skolen trente jeg med Sofia og Enya, som var veldig deilig. Her kommer litt bilder fra photoshooten i går, av Ingrid. Jeg tok nemlig bilder av henne og hesten hennes, og bildene ble så fine ♥ Flere bilder av henne + av Enya kommer i morgen! 

  Ingrid er så utrolig vakker, og hesten hennes også! 

  Hva syns dere om bildene? 

 • Latest insta

  Hva syns dere om bildene? 

   

 • Photoshoot med hest

  Hei hei ♥

  I dag våknet jeg skikkelig tidlig enn det jeg gjør vanligvis, og i tillegg så var jeg på fest i går kveld. Jeg var ikke hjemme før i 04.00 tiden, så da sluknet jeg så fort jeg la hodet ned på puten. Klassefesten var kjempe koselig, og veldig gøy! Jeg har blitt så godt kjent med de fra klassen nå, og klassen er bare helt herlig ♥ Det var masse som skjedde, men jeg skal nok ikke gå helt inn i detaljer, haha. Vi tok en del bilder med kameraet til Sara, så de får jeg nok senere. Jeg var også på fors hos Sara før festen med Marthe, Line og Henriette. Det var også veldig koselig, og kvelden var bare helt super! 

  I dag har jeg vært og tatt bilder med Ingrid, Enya og Sofia - der Ingrid har hesten sin. I hovedsak så var det Ingrid og hesten jeg skulle ta bilder av, men jeg tok også noen bilder av Enya rett før vi dro hjem. Det ble masse fine bilder, så de skal jeg nok legge ut litt senere. Nå er jeg nødt til å gjøre ferdig en norsk oppgave, desverre.. 

  Har dere også hatt en super helg? Hva syns dere om bildene? 

 • Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014

  Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

  instagram
  annonse
  hits